עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ciauai,

אך אני מפעיל S.M.A.R.T ? ולא כל כך הבנתי מזה עושה... זה מתקן את הארדיסק? בודק אם הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  2. הי, יש לי פה כמה ניידים.. כל אחד מהם A ו V שונה מהשני.. האם אוכל לחבר שנאי עם V ו/או A אחר? עד כמה ניתן לחרוג? ב V, A (לחיובי ולשלילי) מה יגרום לנזק? והאם השנאי ילך או המחשב? לדוגמא- 20V 3.25A מה קורה אם אני שם לו 25V, 30V, 15V, 10V, 5V ? וכנל לגבי ה A - מה קורה אם אשים לו 5A, 10A, 2A, 1A ? עד כמה הוא יוכל לסחוב? (חיובי ושלילי) ב V, A תודה

3. Started by tomer87,

סלחו על כך שאולי הנושא לא במקום אבל לא ידעתי איפה לפתוח את התראד עברה בערך חצי שנה מאז שקניתי את המחשב שלי והוא נהייה מלא אבק מבפנים. איך אני יכול לנקות אותו בלי שיגרם איזשהוא נזק לחומרה במחשב?? על איזה שיטה אתם ממליצים לי שהיא הכי בטוחה ??? תודה על העזרה מראש תומר בכר

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by UgiPletzet,

אהלן. קניתי מחשב לאבא שלי, ואני מנסה להפעיל אותו בלי הצלחה. הרכבתי אותו לבד (לא המחשב הראשון ולא השני שאני מרכיב), והתחלתי מקונפיגורציה בסיסית בלבד - זיכרון אחד, כרטיס מסך והכפתור של ההדלקה. המחשב נדלק, אבל מראה מסך של גיגהבייט (לוח אם) עם אפשרויות כניסה לביוס וכו', אבל לא ממשיך משם לעשות כלום, והמקלדת לא מגיבה לכלום (גם לא מדליקה נוריות בלחיצה על num lock וכו'). כשאני מפעיל אותו בלי זיכרון או מעבד הוא מצפצף. ניסיתי לאפס את הביוס, לא עזר. ניסיתי להוציא את הבטריה של הביוס, לא עזר. ניסיתי עם מקלדת אחרת (גם USB וגם PS2), לא עזר. ניסיתי להוסיף התקנים (CDROM, הרדיסק, עכבר), לא עזר. אני מתחיל לחשוב בכיוון של בעיית חומרה בלוח אם, אבל אין לי איך לבדוק את זה (אין לי עוד לוח בסוקט …

5. קודם כל , אבקש , מאנשים שלא יודעים מה הם אומרים , לא להגיד שטויות. טוב , אז ככה , יום חמישי בבוקר , התעסקתי קצת עם תיזמוני הזיכרון במחשב של אחי והבסוף הצלחתי לייצב אותם על תיזמונים ש 6-3-3-2.5(וזה אחרי איפוס ביוס אחד כאשר הפוסט לא עלה לי) , פתאום לאחר שגמרתי את זה , המחשב פשוט כתב Missing Operating System בשלב שבו הוא אמור לעשות בוט , אוקיי , אמרתי בוא ניקח את ההארדיסק למחשב שלי ונוציא משם את הקבצים החשובים ואז נעשה פורמט , אוקיי , הסתבר שנמחקה לגמרי המחיצה C , מה אומר שכל הוינדוס הלך... , אמרתי נלך ונעשה פורמט , אין ברירה , הלכתי , עשיתי עם הדיסק של הוינדוס(XP PRO) פתיחת מחיצה חדשה ופורמט מההתקנה , אחרי שהוא עושה את הפורמט אז גם יש את ההעתקת קבצים , בסדר , כל התהליך הלך …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום היום הכרטיס מסך המובנה(ASUS P5KPL-CM) במחשב של אחותי מת , אתמול המחשב עבד בסדר גמור וזהו היום הדליקו את המחשב כרגיל והוא פשוט נשאר דלוק אבל במסך כתוב "No Signal", חיברתי את המסך למחשב אחר והוא עבד לכן אני מבין שהבעיה זה הכרטיס מסך המובנה. השאלה שלי היא אם פשוט קונים כרטיס מסך זה יפתור את הבעיה לא?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by amos2009,

שלום בימים האחורנים המחשב שלי ביצע יתחול עצמאי, באחד מהפעמים נרשמה השורה הבאה. The cpu was previously due to a thermal event (overheating) service the unit right away to resolve this מה עלי לעשות? לאחר הפעלת המחשב שמתי לב שהמאורר של הספק לא מסתובב, האם יש קשר? אשמח לקבל תשובה ופתרון הבעיה

• 47 תגובות
    • 10.4k צפיות
  8. Started by sharonp,

בוקר טוב! מזה מספר חודשים שמתי לב שמדי פעם כשאני שומע מוזיקה או משחק במחשב פתאם הרמקולים פולטים מן 'בום' מוזר שכזה, שדי מבהיל ומפתיע. עד לא מזמן לא הבנתי למה זה קורה, ואז שמתי לב שכשמישהו מכבה או מדליק מתג בבית (מכבה/מדליק אור לדוגמא) התופעה מתקיימת. יש לי 530X logitech. מישהו יודע על פיתרון?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  9. Started by SpEcToR,

המפרט שלי זה מה שבצד אני מדליק את המחשב והוא לא עולה לוינדוס. הוא כותב : Reboot ans Select proper Boot device... ניכנסתי לביוס ומסתבר שהדיסקים הקשיחים שלי לא מזוהים בכלל. יש לי 2 אז אני מניח שהבעיה היא לא בדיסקים הקשיחים. מה הבעיה יכולה להיות?

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  10. מה יכולה להיות הסיבה לזה? חומרה/תוכנה?

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  11. הכל היה טוב, ראיתי סרט במחשב, פתאום מסך שחור. שום דבר לא מגיב. קרה פעם שניה היום. בפעם הראשונה אחרי ריסט המחשב עבד בסדר, בפעם השניה כבר לא. יש נקודות כאלו במסך ההפעלה (של הלוח אם)... לא יכול להפעיל את המחשב כרגיל, מסך שחור ואחרי כמה שניות Blue Screen וCrash Dump. אני כותב מSafe Mode. גם אין לי את ה'ביפ' בהפעלה של המחשב. אני מקווה שאפשר לתקן את זה איכשהו (לא, Startup Repair או Restore לא עוזרים). אגב, אחרי שהוא פעל היום טוב לשעה וחצי אחרי CheckDisk, הוא שוב עשה את זה. אני גם לא יכול להעלות מערכת הפעלה אחרת (לא ווינדוס). כשל בחומרה?

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  12. קניתי מחשב חדש לפני שבועיים בערך, עכשיו, החברה שקניתי ממנה התקינה לי את הווינדוס (הבאתי להם את המספר הסדורי של הווינדוס והם התקינו לי עם הדיסק שלהם). הבעיה עכשיו היא, כשאני נניח רוצה להתקין WMP 11 BETA \ IE 7, המחשב אומר לי שהווינדוס לא מקורי וכל הדברים האלה... מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה שזה מקורי? (להכניס את המספר הסידורי איפשהו?) תודה. עריכה: שחכתי לציין, המספר הסידורי שלי מתאים ל WIN XP HOME EDITION, ובדקתי במאפיינים שלי ויש לי PROFESSIONAL. הורדתי את התוכנה שנותנת להחליף את המספר בסידורי או לאמת אותו, ועכשיו זה אמר לי שזה לא מתאים לגירסה! >< אני חייב שתעזרו לי! ><

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Kitt0s,

אז ככה.. באמצע העבודה במחשב.. המחשב פתאום עושה ריסט לעצמו.. אני חושב שהגורם הוא הארדיסק ישן של WD 40GB שהמערכת הפעלה נמצאת עליו.. זה כבר קרה לפני פירמוט אז הבעיה היא לא במערכת הפעלה.. הגיוני שזה ההארדיסק? אני לא סתם ילך לקנות הארדיסק אם יש סיכוי שזה הלוח אם.. (gigabyte k8ns..)

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by avihy_1989,

שלום רק עכשיו קיבלתי אותו וחיברתי ללוח, משום מה אני תקוע במסך של הביוס ולא מתקדם, ניסיתי להוציא סוללה + לנתק כבלי מתח, הסרתי את הדרייבר הקודם של hd3450 דרך מנהל התקנים. עדיין לא עולה מפרט מלא מפרט I5 2500k Ga-z68x-ud3-b3 850w seasonic 2*8 g. Skill ripjaws 1600mhz Gigabyte gtx 780 oc מה יכול להיות הבעיה? יכול להיות כרטיס תקול?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  15. Started by hararim,

לפני שבוע החליפו לחבר שלי את צורב ה-DVD ועכשיו ראיתי שהווינדוס(XP) לא מזהה את הצורב החדש. מה עלי לעשות?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  16. בעיה לא נורמלית אני לא מבין יש לי בבית עוד מחשב שהחליט לא להידלק כשפתחתי את המארז ראיתי שנורית הבקרה של הלוח דולקת אבל המחשב מסרב להידלק מישהוא נתקל בעבר בבעיה כזאת

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  17. Started by poltergeits,

לאחר עדכון מוצלח של הביוס לגרסה החדשה ביותר שיש באתר המחשב עולה יפה מאוד ואין שום בעיות חוץ מהעובדה שיש פוסט ארוך מאוד בגלל שהכוננים לא מוגדרים כמו שצריך בביוס , כנראה מהסיבה שהעדכון החדש הכניס את הביוס למצב של הגדרות אופטימליות . הבעיה קוראת שכאשר במסך הפתיחה שבו מוצג הלוגו של החברה של הלוח אם אני לוחץ DEL ולא קורא כלום פשוט אני רואה מסך שחור עם נקודה מהבהבת בפינה העליונה - שמאלית של המסך וזהו ככה זה נשאר אשמח לכל עזרה או עצה שינתן לי וכמובן שהאופציה האחרונה תיהיה לאתחל את הביוס שוב תודה מראש

18. Started by DANZT,

לוח אם תומך סליי אבל רק עם כרטיס אחד ... כלומר בעתיד אם ויהיה צורך ... ובטוח יהיה צורך אני יוסיף לו את השני השאלה שלי אם הלוח אם והכרטיס מסך יתפקדו כרגיל? או שאם הלוח סליי, אז חובה סליי? תודה מראש לכל אלה שעוזרים ותודה לאלה שבנו ובשקיעו באתר ! אם השאלה נשאלה כבר סליחה!

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by tomer_et,

עברתי דירה. לא עבדתי עם המחשב איזה חודשיים. הרכבתי אותו היום. הכל עובד, חוץ מ.... כונן ה-DVD... פשוט כשאני לוחץ על הכפתור נשמע שהמגש "מנסה" להפתח - אבל לא מצליח... כאילו משהו לא מאפשר לו להפתח (לא יודע אם זה משנה, אבל יש דיסק בפנים). ניסיתי להכניס מסמר לתוך החור הקטן שיש בחזית - הרגשתי שאני לוחץ על משהו - אבל המגש לא נפתח... מה אפשר לעשות ? האם במידה ואני אפרק את הכונן זה יכול לעזור ? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by sharonp,

בוקר טוב אנשים טובים! קבלתי מחשב חדש אתמול וניסיתי עם חבר להתקין את WIN XP SP3 עליו, וקבלנו הודעת שגיאה אחרי שהופיעה השורה setup is starting windows והיה כתוב שזוהתה בעיה וההתקנה הופסקה כדי לא לגרום לנזק ... והודעת שגיאה מתחת של STOP:0X0000007B חיברנו את המחשב הישן לבדוק שזה לא בעיה בדיסק התקנה והישן העלה את ההתקנה של הווינדוס כלומר עבד. כשלא הכנסו את הדיסק התקנה וסתם נתנו למחשב לעלות ולראות מה הוא יכתוב הוא כתב: PXE-E61: Media test failure check cable פתחנו גם את המארז לראות שהכל נמצא במקום וזה נראה שכן, ושהוא זיהה את ההארדיסק מהפישפושים שעשינו כשהמחשב עולה. יש למישהו רעיון למה זה קורה? עד שסוף סוף יש לי מחשב חדש (5 שנים ארוכות..) משהו חייב לא ללכת חלק תודה וש…

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. שלום אנשים חביבים. קיבלתי היום את גוף הקירור שהזמנתי (ALX 800) ולאחר ההתקנה ה BIOS לא מבצע את ה POST. במקום זאת אני מקבל סדרה קבועה של צפצופים ארוכים מה BIOS . לוח האם בו אני משתמש הינו GIGABYTE 7N400 PRO2 שמצויד ב BIOS של PHOENIX . כאשר הסרתי את המעבד מהלוח אין כל צפצופים (כל החלקים מחוברים מלבד המעבד) וכאשר שום חלק לא מחובר מלבד המעבד אני מקבל את הצפצופים הנ"ל. האם רחמנא ליצלן ה AMD החביב שלי נפטר? ניסיתי לאפס את ה BIOS אך גם פעולה זו לא שינתה דבר... האם ישנה עוד תקווה? אם לא הלוויה תצא ....... בתודה מראש COBRADRAGON נ.ב אין על המעבד שום סימן לנזק פיזי... הוא נראה כמו ביום שבו הוא נולד...

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  22. Started by elior021,

היי, המחשב של ההורים שלי הגיע אלי במצב שאם אני מדליק אותו הוא מיד נכבה ורק אם אני לוחץ על הכפתור הדלקה מבלי לעזוב הוא נדלק וברגע שאני עוזב הוא מתכבה הוצאתי את הכפתור הדלקה וקיצרתי בין הכחול והלבן המחשב נדלק אבל לא הראה תצוגה החלפתי מפסק אבל עדין אותה בעיה נדלק עד הרגע שאני עוזב את הכפתור החלפתי ספק כוח אבל עדין אותו דבר, רק שאני לוחץ על הכפתור הרבה פעמים המחשב נדלק אבל לא מראה תצוגה, ניסיתי להדליק אותו בלי מקלדת בלי עכבר הוא נדלק אבל לא משמיע צפצופים ולא מראה תצוגה, אין כבלים שרופים או על הלוח אם. אשמח לעצות תודה

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Daniel Amar,

שלום, המאוורר שלי מרעיש ואני לא מצליח למצוא את הגורם. פירקתי את המכסה התחתון וניסיתי לנקות עם ספריי לניקוי- לא עזר. למישהו יש רעיון?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ivgitsab,

בחיבור הספק לחשמל (מבלי ללחוץ על כפתור ההדלקה), המאווררים מתחילים לעבוד עצמאית, יש צפצוף קצר מהלוח ואז הספק מתנתק (כבה) הLED בלוח נשאר דולק, ואין תגובה חשמלית לכפתור ההדלקה. ניתקתי את הHD כונן אופטי וכל הרכיבים פרט למאוורר של המעבד, לא עזר. חיברתי ספק אחר, לא עזר. הוצאתי גם את הזכרון, לא עזר. האם נדפק הלוח? אולי מפסק ההדלקה דפוק? מחשב P4 לוח אסוס P4SP-MX

25. Started by omerhuri1,

היי, חזרתי הביתה מהצבא. מנסה להכנס למס' משחקים מחשב כמו Saints Row IV , WoW , הכל עולה בסדר ללא שום תקלה.‬‎ ‎‫כאשר אני לוחץ לחיצה ממושכת על אחד מהכפתורים במקלדת המשחק קופא.‬‎ ‎‫ניסיתי הפעלה מחדש, החלפת מקלדת, החלפת הסלוט של המקלדת המחוברת למחשב.‬‎ ‎‫כל הנסיונות הללו לא צלחו לצערי, חשוב לציין כי כאשר אני מחבר ג'ויסטיק למחשב יש אפשרות לשחק עם הג'ויסטיק.‬‎ תודה מראש לעוזרים ‬‎

• 0 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.