עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Shumy2,

במהלך ההתקנה של ווינדוס XP טיפה אחרי שהוא מעתיק את הקבצים שהוא צריך להתקנה ומתכוון לעשות ריסט (כתוב למטה Windows is starting ) המחשב נכבה ומצלצל , ולא מגיב אח"כ רק לניתוק מהחשמל והדלקה מחדש . הגורמים ששללתי עד עכשיו לכך : כונן דיסקטים (ניתקתי ) חיבור רשת שמחובר בזמן ההתקנה הכונן שממנו מתקינים עומס חשמלי על הספק טמפ' זכרונות וסלוט בלוח (בדקתי האם הם טובים והאם הסלוט תקין ) למישהו יש רעיון מה הסיבה ? זה קורה גם כשאני עובד עם המחשב , אבל פחות . בעיקר כשאני למשל מעתיק מוזיקה מדיסק. בלי תלות בכונן שממנו מעתיקים (אפילו ניתקתי את השני וניסיתי ) ובמקרה הזה בדיוק כשהמחשב "בא" לעשות ריסט(זאת אומרת שומעים את ה"תלאק" של ההארדיסק ואז הוא נכבה ומצלצל)

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  2. אהלן יש לי בעיה עם יציאת הטלוויזיה בכרטיס המסך שלי, אני מקווה שמישהו יודע\מכיר את הבעיה.. הכרטיס: Gigabyte GeForce 6600GT 128mb PCI-e אז ככה, כשאני מפעיל את ה TV-OUT המחשב מראה כאילו הוא משדר, אבל בעצם לא נשלח שום אות לטלוויזיה .. כלום, פשוט כלום.. ניסיתי להתקין כמה גירסאות של דרייברים לכרטיס (כולל החדשה ביותר), אפילו ניסיתי להתקין את כל המחשב מחדש על WIN XP 64bit אבל זה עדיין לא השתנה.. אני מחבר את הכרטיס דרך המתאם שהיה מצורף לכרטיס (מצורף להודעה התמונה שלו), באתר של GIGABYTE נכתב שזה מתאם HDTV .. הבעיה שהטלוויזיה שלי היא לא HDTV ואי אפשר לחבר את הכבל SVIDEO ישירות מהכרטיס לטלוויזיה ללא המתאם הזה .. מכיוון שהיציאה בכרטיס היא בעלת 9 פינים .. למישהו יש מושג איך לגרו…

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  3. היי יש לי לוח Abit NF7-S עם שני סטיקים של 512MB (סה"כ 1GB). הסטיקים מאותו היצרן ואותם הציפים. יש שלושה סלוטים לזיכרונות כמו בתמונה (התמונה לא שלי) כרגע הסיטיקים שלי יושבים שני הראשונים (השניים הקרובים יותר למעבד) האם אני צריך להזיז סטיק למקום אחר? או שאני צריך להגדיר רק משהו בביוס? תודה.... אלעד

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  4. חיברתי את המחשב לטלויזיה ע"י כבל s-video to rca עכשיו הפורמט סידרתי אותו הוא תואם ועדיין אני רואה ריצודים אדומים כאלה קטנים וכשאני שם סרט אז אני רואה את התרגום מטושטש מה אני יכול לעשות בנושא.?. תודה דודי

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  5. מהחנות הזאת מכאן: http://www.ksp.co.il/hmain.php מלוחות אם למעבדי אינטל... זה המחשב שלי: ABIT IS7-E FSB800+LAN S7-E-INTEL865 הינה המפרט שלי: ABIT IS7-E FSB800+LAN S7-E-INTEL865 80G 7200 DDR 256MB PC400 GEIL DDR 256MB PC400 GEIL RADEON 9550 P4 2.4 GHZ 800 והמארז שלי הוא: MIDI ATX USB (תקציב 500-600) תודה רבה

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by kikiman,

[move]שלום לכולם אני חדש פה.... [/move]יש לי בעיה חמורה בכונן דיסקים כאשר אני נכנס למחשב שלי הכונן נתקע. הוא תקוע כל הזמן על אותו דבר כנראה: תמיד המקום הפנוי הוא 661MB, והגודל הכולל זה 680MB. בתוכנות צריבה הוא צורב מצויין, אבל במחשב שלי הוא נתקע כך שאי-אפשר לפתוח דיסקים. וההפעלה אוטומטית גם לא עובדת (אני מכניס משחק לכונן כלום לא קורה |. ניסיתי לעשות במנהל התקנים הסרה לכונן, אבל שאני עושה ריסטרט הוא מזהה אותו אבל עם אותה הבעיה.... בבקשה תעזרו לי לא הצלחתי לפתור את זה וזה באמת חשוב לי.... :'( תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  7. תראו פרמטתי את המחשב (Windows XP Pro + SP1)... עכשיו אני לא מוצא לו סריאל נסיתי כבר את כל הסריאלים שיש עכשיו יש לי שאלה...איך אפשר למחוק את הווינדוס שההתקנה הספיקה להתקין (עד לשלב של לשים סריאל) מהדיסק קשיח...? עריכה: לא משנה הסתדרתי... תודה

8. Started by A-Y-T,

שאני עושה ריסטרט למחשב אז לפני שהוא בכלל טוען את הכונני דיסקים ודיסקטים זה עושה רעש מהכונן דיסקטים שכאילו הוא מחפש דיסקט ואז מצפצף ורושם לי disk boot failure ואומר שיש בעיה עם הkeyboard או משהו כזה... ושאני מכניס דיסקט איתחול הוא מפעיל אותו אבל המקלדת בכלל לא עובדת אם אני מכבה את המחשב ל5 דק' ככה זה בד"כ מסתדר ומפעיל את המחשב טוב ולא ניגש לכונן דיסקטים בהתחלה ואז הוא עולה כמו שצריך בקיצור מה הבעיה ואיך אני מסדר אותה בבקשה?

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  9. המאורר הפסיק להסתובב מה לעשות תודה לעוזרים אלי.

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by urinka,

הי יש לי מחשב P4 2GHZ HD מ"ס 1 של 80 Gb מחובר primary master ועובד בצורה תקינה DVD RW מחובר primary slave ועובד בצורה תקינה cd מחובר secondary master וגם עובד בצורה תקינה HD מ"ס 2 של 40 Gb מחובר secondary slave באמצעות כונן מגירה עכשיו, אתמול החלפתי HD במגירה כדי להעביר קבצים אבל המחשב לא זיהה את ה HD במערכת ההפעלה אלא רק bios (זו לא בעיה של ג'מפרים כבר בדקתי את זה) לאחר מכן רציתי להחזיר את ה HD המקורי שגם אותו המחשב לא זיהה ניסיתי לחבר כל אחד משני ה HD הנ"ל בעזרת USB TO IDE וגם אז הם לא זוה לא במחשב המדובר ולא בנייד שלי מכאן אני מגיע למסקנה שה HD נדפק איך שהוא אם אני טועה אנא תקנו אותי בבקשה אם לא טעיתי אני מבקש המלצה באיזה כלי (תוכנה) להשתמש כדי לנסות ניסיון …

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by yakir8,

שלום לחבר שלי המסך שלו לא נדלק הוא אומר שהוא שומע את הצלילים של הWIN עולה ואת הציפצוף שבהפעלת המחשב אבל המסך לא נדלק מה הבעיה? הבעיה בכרטיס מסך או במסך(או משהו אחר)

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by eli_a2006,

שלום לכולם יש לי לוח dfi sli-dr מאז שקניתי את המעבד החדש הוא עושה לי בעיה כזאת נגיד אני עושה ריסט אני חייב להוזיז את הג'אמפר(cmos) בשביל שהמחשב יעבוד מה הבעיה ? נ.ב עידכנתי ביוס הכי חדש מבית dfi וזה לא עזר תודה לכל העוזרים אלי.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  13. Started by hdbaam,

אנשים, יש לי בעיה מפגרת אני שעה עובד עליה ולא מצליח... ??? בטח זה דבר כל כך דפוק שאני לא יבין איך לא עליתי עליו... בקיצור, הריבוע של הכיבוי בהתחל נעלם לי... אני לא יכול להתנתק... כלום זאת אומרת שאני יכול לעשות רק ריסט דרך הלחצן במארז או כיבוי דרך לחיצה ארוכה בלחצן במארז עזרה בבקשה.. אני מתחרפן פה נהיה לי כאב ראש לא נורמלי חח .... תודה מראש אנשים

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  14. יש לי טלויזיה די חדשה שאין לה חיבור S-video אלא רק חיבורים של RCA עכשיו איזה כבל אני צריך לקנות בשביל שאני יוכל לראות דרך הטלויזיה את המחשב. כבל מ s-video to rca? אם כן אז איזה rca אני צריך רק את הבננה הצהובה ששולטת על הוידיאו ? למה סאונד יש לי מחובר לקולנוע ביתי תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by shloosh,

אני הולך להתשגע.. טוב היום קיבלתי את המחשב החדש שבמפרט מחשב שלי בקיצור זה X2 3800 2GB DDR 3200 PQI EVGA 7800GT DFI LAN PARTY ULTRA-D 80GB 7200RPM 8MB עכשיו התקנתי ועידכנתי את כל המחשב בדרייברים הכי חדשים שיחקתי ב-NFSMW החדש והמשחק פועל מבחינת FPS מהר מאוד אבל יש קירטועים ותקיעות כל הזמן!~!! עכשיו בדר"כ תקיעות כאלה נובעות ממעט זיכרון! אבל יש לי 2GB !!! זה פשוט לא יכול להיות..משהו לא מוגדר או לא מסודר טוב QUAKE4 גם אותו עיקרון פועל מהר אבל עם תקיעות.. אני ממש מבואס , מה לעשות!???

• 73 תגובות
    • 35k צפיות
  16. Started by biodome,

אולי למישהו יהיה רעיון.. סרטוני פלאש, סרטי DIVX/XVID וסרטי DVD מנוגנים קטוע ברגע שאני מריץ אותם. WinXP SP2 התקנה חדשה + עידכונים דרייברים nforce ו-forceware מעודכנים מהאתר של nvidia. אני דיי בטוח שהתקנתי את כל הקודקים, וגם הורדתי את K-Lite Codec Pack כדי להיות בטוח. התקנתי DirectX 9.0c כשלרגע נזכרתי ששכחתי, אבל זה גם לא עזר.. האמת שעוד לא נתקלתי בסרטוני פלאש שרצים מקוטע, לכן אני לא בטוח שזה תוכנתי.. מעבד AMD 3000, לוח אלבטרון 6150, 512 מ"ב זיכרון בדואל, כאשר 64 מ"ב מקוצים לכרטיס מסך המובנה. מישהו נתקל במשהו בסגנון והאם ידוע איזה פתרון שלא חשבתי עליו?

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by Assaf L,

שלום, במהלך משחקים כמו NFS MW המשחק לא רץ חלק, יש תקיעות קטנות בין הפריימים, למרות שהכרטיס חזק והגרפיקה מכוונת על בינוני פלוס זה קורה בכמה משחקים בעיקר של מכוניות כמו TOCA 2 המפרט הוא XIN XP SP2 AMD 2400+ KV7 768MB RAM 333 6600GT 128RAM 128BIT עם קיט קירור של זלמן המחשב ללא OC איפה יכולה להיות הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  18. שלום, כל פעם שאני מפעיל משחק מסויים, אחרי משהו כמו 20 דק' בערך, המשחק נתקע, יש מין "קליק" כזה במחשב, והוא מגיע למסך כחול שכתוב בו הרבה, ואז צריך לנתק אותו כמה פעמים מהחשמל כדי שיעלה מהתחלה....קראתי פה את הנושא שיש למישהו, אבל התוכנה של ATI לא מוצאת כלום, הכרטיס שלי חדש GeForce 6600 ולוח אם יחסית ישן.. Asus P4S533-VM יש למישהו רעיון? המאוור של המחשב עובד, והכרטיס חדש, בדקתי את הזיכרון והוא בסדר. יש תוכנות לבדוק? עזרה בבקשה בקשר לMINIDUMP שאמרתם, עשיתי כמו שבתמונה של הדביק, אבל אני לא מוצא את התיקייה הזו במחשב שלי, וניסיתי להפעיל אותה דרך RUN זה לא עבד... המערכת הפעלה שלי היא XP HOME בלי שום SP.

• 13 תגובות
    • 950 צפיות
  19. Started by danh74,

היו לי 256MB זיכרון שהלוח זיהה כ 400MHZ (כמו שצריך) הוספתי 512MB גם כן 400MHZ אבל עכשיו הלוח מזהה אותם כ 333MHZ איך מתקנים? תודה

20. Started by ELiA,

בעיה מוזרה: אני לא יכול להיכנס לתיקיה ע"י לחיצה רגילה על העכבר מכיוון שאז יוצא לי פתאום מנוע חיפוש של הווינדוס וכאשר אני לוחץ קליק ימני על התיקיה אז יש לי פעולה ראשונה מודגשת: חיפוש.. ופעולה שניה: פתח מה לעשות????????????????????????

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  21. יש לי ווירוס במחשב ואני לא מצליח לתקן אותו! עשיתי בדיקת ווירוסים בכל מיני תוכנות יש לי את התוכנות כל ההגנות הכי חדישות ואני לא יודע מצאתי מלא קבצי מרגלים הצלחתי למחוק אבל הווירוס עדיין במחשב עשיתי בדיקה בנורטון זה מצא לי 21 ווירוסים הצלחתי למחוק חצי מזה .. בקיצור לא נראלי שהווירוס הזה היה בינהם .. בנתיים אני יודע את שם הווירוס : SpyWare אם לא טעיתי .. זה מצא \ וגם אני מצאתי תוכנה בשם SpySheriff עם אתר שזה מציין את התקלות בידיוק שקורות לי .. התקנתי את התוכנה לא יודע זה גם עושה לי בעיה באמצע ובקיצור ווירוס מסוטבך ומעצבן מישהו יכול לעזור \ אם היה לו אותו פעם או פשוט איך לפתור אותו ??? תודה..

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  22. אני מתשמש ב partition magic 8 שאני מנסה לעשות פעולות על כונן המערכת אני כמובן חייב לעשות אתחול מחדש ,לפני ה windows עולה הוא מנסה ליישם את השינויים ואז אני מקבל הודעת שגיאה error 27 - cannot lock drive

23. הנה תמונה http://img141.imageshack.us/my.php?image=726556hs.jpg האם מה שסימנתי בירוק זה הביוס? ואז אם אני מוציא אותו הביוס מתאפס לי?

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  24. נכנסתי להגדרות של הדרייברים הלכתי ללשונית smartgart פתאום אני רואה שהagp write על off החזרתי את זה לon אחרי הרסטרט זה שוב פעם על off ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים,לשנות לagp x4 ולהחזיר לx8 ועוד מלא דברים ושום דבר לא עוזר!! יש לציין שהבעייה הזאת קרתה לי פעם אבל אחרי כמה פעמים שהחזרתי את הagp write לon בסוף זה נשאר על on לא יודע איך פשוט נשאר....ועוד משהו...הבעייה המעצבנת הזאת התחילה מיד אחרי שהתקנתי את הcatalyste 6.2 עכשיו אני לא מעוניין לחזור ל6.1 או משהו כי אני יודע שזה לא קשור לגרסא בגלל שזה קרה לי גם פעם...יש למישהו מושג למה זה קורה?? עשיתי אפילו בביוס load optimaized defaults וזה לא עזר!

25. Started by Daglas,

שבת שלום כולם... יש לי בעיה במחשב ישן... (לא כל כך ישן אבל מחשב בן איזה 4...) אתמול אני מפעיל אותו ובמהלך ה BOOT אני מקבל את ההודעה: Disk reading errro occured (press alt+ctrl+del to reset) טוב נו, חשבתי לעצמי שזה בטח קשור ל HD או לכבל IDE שלו שעבר עיגול חובבני ביותר ועכשיו הגיע זמנו למות. הרצתי תוכנת שDiagnosis של Maxtor והיא אמרה שהכונן בסדר והוא עבר שם את כל המבחנים שלהם. כרגע אין לי כבל IDE 80 ספר כך שאני מחכה ליום ראשון, אבל ניסיתי בכל זאת לפרמט את ה HD: הכנסתי דיסק Win Xp Boot, כשהוא מבקש ללחוץ על מקש כלשהו בשביל לקבל BOOT FROM CD אני לוחץ. עכשיו הוא מציג לי את ההודעה הרגילה ...Inspecting your computers hardware configuration משם, בום! מסך שחור לא רואים כלום! ורק ר…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.