תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם שאלה בנוגע להתאמת ספק כח. במחשב עם לוח אם בעל זכרונות RD-RAMישנו חיבור לצמה נוספת שיוצאת מספק הכח בעלת שישה חוטים. האם חיבור זה הוא חובה? איפה משיגים ספק כח עם צמה כזו? תודה מראש דותן
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש תמונה.. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כשאני מחבר את העכבר ב PS/2 העכבר נשאר דלוק כשהמחשב כבוי. כשאני מחבר אותו לUSB העכבר נכבה. מה יכולה להיות הבעייה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול הבאתי את המחשב מהתיקון, ואמרו לי (BUG) שהיה בעיה בלוח-אם והם החליפו אותו, אבל בדיוק לאותו דגם... כשאני מכניס את הMP3 לUSB שבקדמת המחשב (השניים האלו...) מופיעה בווינדוס הודעת שגיאה "USB Device Not Recognized" שכתוב בה: One of the USB devices attached to this computer has malfactioned, and Windows does not recognize it. For assistance in solving this problem, click this message. לפני החלפת הלוח אם תמיד שקעי הUSB האלו עבדו, וגם אין בעיה בMP3 כי השגיאה הזו מופיעה עם כל מכשיר אחר... ממה הבעיה הזאת ומה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך6600GT של BFG שהוא ממוהר מהמפעל עכשיו כשקניתי אותו בדקתי אותו ב 3DMARK05 והוא הוציא משהו בסביבות ה5500 שזה סבבא היום בדקתי שוב את הכרטיס וקיבלתי רק 3400 איך זה אפשרי ואיך אפשר לתקן
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
חיברתי למחשב שקניתי מעבד שהיה לי, המעבד הוא 1.7GHz דיי ישן, עם אותו סוקט של המחשב החדש כמובן, ופועל, אבל הוא מציג אותו כ1.5GHz. זה מפריע לי בעיקר כי זה נתקע שאני רואה איתו סרטים. מישהו יודע איפה בדיוק להגדיר את המעבד?
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
וזו האזהרה: warning! cpu has been change or Overclock fail. Pleas re-enter CPU setting in te CMOS setup and remember to save before quit!! אני מעולם לא נגעתי בהגדרות ובטח לא עשיתי OC לאחרונה עשיתי FDISK לכונן C וחילקתי אותו למחיצות (אולי לא חילקתי נכון?? כי המחשב עובד..)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי המפרט הבא מעבד - p4 630 3.0 GHZ 64 bit 2MB cache לוח אם - intel D945 עם כרטיס מסך intel GMA950 מובנה זכרון - kingstone 512MB DDR-II bios מראה 63 מעלות everest מראה מקס' 50 בהנחה שהקריאה של ה- bios היא הנכונה - האם זו טמפ' עבודה מקובלת? למארז שני מאווררים - אחד על המעבד (מקורי) והשני מאחור למעלה (מוציא אויר) הדופן הצדדית (דופן ההסרה) של המארז תוכננה בצורה כזו שקיים פתח כלפי חוץ לאוויר, כאשר מצידו השני (החלק הפנימי של הדופן) יש פילטר שמעליו דמוי "משפך" שמחובר לדופן וקצהו השני מסוכך על המאוורר של המעבד (ממש מעל המאוורר). ז"א "מאלץ" את המאוורר של המעבד לקבל את רוב האוויר מהתעלה שמובילה לחור בדופן. השאלה שלי : מה הקטע?? זה לא חוסם למאוורר כיווני אוויר נוספים? למה המש…
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש תמונה..זה נותן את ההודעה הזאת.. easytune5 זה מצליח להתקין..אבל כשזה נפתח אין את כל האפשרויות.. יש גם תמונה.. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתחילה מהרגע שהחלפתי את המסך של המחשב שלי. כאשר אני מכבה את המחשב המסך לא נכבה ולא נכנס למצב STAND BY הוא נותן לי הודכה של NO SIGNLE כאילו המסך לא מחובר. מה אני צריך לעשות בשביל שברגע שאני מכבה את המחשב המסך ייכבה גם? תודה
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
בכל פעם שהמחשב כביכול צריך לחשוב ולהתאמץ למשל פתיחת תוכנות אקספלורר או להריץ משחק הוא עושה רעשים מוזרים כמו אזעקה של מכונית וזה מחרפן את השכל ומפריע לכולם בבית. תעזרו לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
המסך לא נותן לי סיגנל החלפתי לוח אם ניסתי עם כמה מסכים וכמה כרטיסים ישנים וישנים פחות AGP הוא לא נותן לי סיגנל לא מגיע לביוס ניסתי להחליץ זיכרון להחליף כרטיס להחליף מסך כלום מה יכולה להיות הבעיה בבקשה עזרה !!! המחשב של אח שלי ועזרתי לו לשרוף את הלוח הקודםפנטיום 3 עם אתם מתעקשים !!!! ניסתי עם כרטיסי AGP וPCI למסך
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני כותב מהר כי המחשב עלול שוב להתקע. יש לנו רשת ביתית,המחשב שלי נתקע כל כמה זמן וחייבים לעשות ריסט, המחשב של אחותי לא עולה בכלל,מפעילים אותו מקבלים מסך שחור עם כיתוב לבן וזהו ,ניסיתי ריסט,להוציא מהחשמל,ולא עוזר זה לא משהו פשוט כנראה. אין לי מושג מה זה,אצלי במחשב עשיתי סריקות עם התוכנות הבאות : spy bot kaspersky ad-awere xoftspy והכל נמצא תקין. מה עושים?בדחיפת בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בבקשה, שגם הת'רד הזה לא יגיע לתחתית. אני כבר מבקש עזרה בפעם ה.. לא זוכר כמה יש לי פה מחשב, שאני באמת, עם כל מה שעברתי, עם כל מה שלמדתי, לא הצלחתי לפטור את הבעיה.. בוא נומר, ששלחתי את המחשב למעבדה אחת, שלא עלו על הבעיה. שלחתי לטכנאי (ירדתי לשפל..), לא מצא את הבעיה. בבקשה, תקראו את הת'רד הזה, גם אם הוא ארוך, אני מאד מאד צריך עזרה: - מה בדיוק הבעיה במחשב? את המחשב הזה קניתי לפני שנה.. בוא נומר, שמעולם לא זכיתי לראות מחשב AMD Athlon אמיתי (למרות שסמפרונים ראיתי, וממש התלהבתי מהם), המחשב הזה לא עובד כמו שצריך, אני באמת לא יודע למה.. עשיתי כל מה שצריך. המחשב מתוחזק כמו שצריך, אנטי-וירוס, תוכנה לספייוורים, הכל. מה הבעיה? כנראה שאף אחד לא יודע. בקיצור, מפרט אפשר לראות בצד.. (לא…
-
- 40 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש בחלקים וחיברתי אותו לבד. הבעיה היא שאני לא יכול להתקין עליו windows לא xp ולא 98, אני שם את הדיסק, הוא כאילו מתחיל את ההתקנה ואז או שמחשב ניתקע או שקופץ לי מסך כחול שבו רשום: שיש בעיה ושה windows הפסיק את הפעולה כדי שלא יגרם נזק. אחר כך רשום לי ליבדוק את החומרה ולהתחיל מחדש התקנה. אני חושב שהבעיה היא בלוח אם אבל לא בטוח ואני מבקש את עזרתכם המיקצועית על מנת שאני אדע מה לעשות כבר מחר בבוקר עם המחשב. תודה מראש לכל העוזרים. בבקשה מישהו אני צריך תשובה היום זה ממש דחוף לי המערכת היא : opteron 170 dfi lanparty u ocz pc4000 gold 512*2 cl-3448 ספק hec win ace 480v hd 160gb 7800gt xfx
-
- 14 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לפורום התותחים . התקנתי מחשב חדש לחבר עם המפרט הבא : מעבד: P4 630 3GHZ 64 BIT לוח : GIGABYTE CHIPSET 945 PL-G דיסק: 200GB WD SATA2 זיכרונות:512*2 KINGSTON 533 DDR 2 מארז: ATX2 ? 500W כ.מסך: GIGABYTE 6600GT DDR3 256MB צורב LG DVDRW 4167 התקנתי מערכת הפעלה WIN MEDIA CENTER ,דרייברים וכו'... הכל היה בסדר בהתקנות . התקנתי לו את המשחק FAR CRY ואיך שהמשחק מתחיל (ממש בקטע הראשון בתעלה) יש צבעים לא טובים - התעלה היא בצבע צהוב במקום אפור/ירוק התקנתי דרייברים אחרים - לא עזר החלפתי את הכרטיס מסך באחד אחר , זהה לחלוטין - עדיין יש לי את אותה הבעייה . האם הלוח אם יכול להיות הבעייה ?? אולי יש הגדרות מיוחדות שצריך להגדיר בביוס ?? אם תוכלו לעזור לי , אשמח .
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הי! בזמן האחרון הייתה לי בעיה כל פעם שהייתי מעמיס על המחשב\משחק במשחק תלת-מימדי\ מפעיל את המחשב להרבה זמן, היה מופיע Blue screen of death. קישור ל- Thread הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=165420.0 בכל מקרה היום פרמטתי ועדיין הבעיה נמשכת עם המסכים הכחולים. אז זה כמעט בטוח שיש איזה רכיב פגום אצלי השאלה היא מה, כי אני לא יכול לשלוח את כל המחשב לחיפה. איך אני מתקין את Mem-test על דיסק? ניסיתי לצרוב את זה על דיסק כ- Boot Disk ב- Nero אבל זה לא עבד, אם תוכלו להסביר לי איך לצרוב את זה זה יהיה מצוין (אין לי Floppy ולא Linux). ועוד משהו, הנה MiniDump מהיום אולי פה הוא יגיד מה הבעיה (אני לא יודע לפתוח אותם ולקורא אותם) אהה ודבר אחרון - כשאני מנסה להיכנס להרדיסק …
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
?~Vietcong~ ?(08:22 PM)? : קיצור הכנסתי סוללה העברתי שירים איך אני לעזעזל פותח ת'נגן?אני לוחץ על פלאי ולא קורה כלום... ?~Vietcong~ ?(08:22 PM)? : וזה לא על הולד ?~Vietcong~ ?(08:24 PM)? : ורק כאשר אני מכניס ל USB הוא מגיב אבל רואים שהוא ישן ואי אפשר לעשות כלום זה הנגן http://www.nanashops.co.il/Files/BigImage/38383.jpg SIK SNAKE אמר שאני צריך קושחה,אז מאיפה מורידים?!ולא אין את זה בדיסק... והנגן של פרוסאונד
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
ככה המקלדת פשוטה של ידידה : Samsung Pleomax PKC-700B http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2585&scat=200&tcat=30 אז ככה המקלדת אצלה די הרבה זמן אז ככה שאין אחריות.. היא טוענת שמזמן היא עבדה ועכשיו כבר לו אז חיברתי אותה יש נורה אחת שדולקת.. הוא מזהה שיש כניסה של חיבור חדש בתור התקן לא מזוהה. חיפשתי דריברים בגוגל ופשוט איןן וגם היא לא קיבלה דרייבר יחד עם המקלדת.. חיברתי תעכבר שזה סט והוא עובד כרגיל. האמת שלא ניסיתי לחבר את המקלדת למחשב אחר.. האם יכול ליהות שאני צריך את המחבר מ usb לכניסה הסגולה המקורית של המקלדת (שכחחתי תשם של החיבור סורי) בלוח בקרה באפרויות של המקלדת אין כלום שהוא מזהה מה אפשר לעשותת?.. דיי דחוף, תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הולך להתשגע.. טוב היום קיבלתי את המחשב החדש שבמפרט מחשב שלי בקיצור זה X2 3800 2GB DDR 3200 PQI EVGA 7800GT DFI LAN PARTY ULTRA-D 80GB 7200RPM 8MB עכשיו התקנתי ועידכנתי את כל המחשב בדרייברים הכי חדשים שיחקתי ב-NFSMW החדש והמשחק פועל מבחינת FPS מהר מאוד אבל יש קירטועים ותקיעות כל הזמן!~!! עכשיו בדר"כ תקיעות כאלה נובעות ממעט זיכרון! אבל יש לי 2GB !!! זה פשוט לא יכול להיות..משהו לא מוגדר או לא מסודר טוב QUAKE4 גם אותו עיקרון פועל מהר אבל עם תקיעות.. אני ממש מבואס , מה לעשות!???
-
- 73 תגובות
- 34.9k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש למי שיצליח לעזור, אני משתמש במחשב חדש שהרכבתי לפני 3 חודשים, אתמול אחרי שהעברתי אותו לחדר אחר, ניקיתי והרכבתי אותו מחדש, המחשב לא הצליח לעלות, בלוח האם (dfi lanparty ut ultra-d) ישנם נוריות קטנות (diagnostic LEDs) שמראות על מצב המחשב עד שהווינדוס עולה, לפי הנוריות המעבד והזיכרון מזוהים, וכשזה מגיע לנורית של כרטיס המסך (gigabyte 6600 256Mb), זה מראה שהכרטיס לא מזוהה או לא פועל. עד עכשיו לא היו שום בעיות עם המחשב הזה, והבעיה לא הופיעה אחרי שינוי מסויים בחומרה או בתוכנה, ניסיתי להרכיב את כרטיס המסך בסלוט ה-pcix השני, אבל זה לא עזר, ובדקתי שוב ושוב שהכול מחובר ומותקן כמו שצריך. מכול מה שאני הצלחתי להבין זאת לא בעיה בשום דבר חוץ מכרטיס המסך, מחר אני אקח אותו למ…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
זה יעלה לי מקלדת usb או שחייבים שיהיה enabled? ומה ההבדל בין auto לenabled?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון התחיל להיות רעש משונה(מזכיר איכשהו ניסור או חיכוך), רעש זה מופיע רק כשאני מדליק את המחשב ומסתדר אחרי זה... לפעמים אם אני מזיז את המחשב זה גם מסתדר... מה זה יכול להיות? תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
היי, נניח ויש לי לוח כמו שכתוב כותרת. ונניח שברק פגע לי בבית. ואז המחשב מסרב להידלק. אז כמה שאלות: 1. מישהו יודע אם הלוח הזה אמור להשמיע צפצוף אם לא מחובר אליו מעבד? 2. נורת הבקרה בלוח דולקת, אבל הוא לא מבצע פוסט ויש כבה...אני נשער שזה לוח האם שנשרף, אפילו שנורית הבקרה דולקת...אבל אתם בטוח מבינים בזה הרבה יותר טוב...אז אני ממש אשמח לעזרה תודה שחר
-
- 11 תגובות
- 698 צפיות
-