עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by VL,

אוקיי , אז ככה, לפני כמה ימים נתקלתי בבעיה , הבעיה היא שכל פעם שהייתי מדליק את המחשב אחרי כמה זמן הוא היה נכבה פתאום (באמצע העליה) אמרתי אולי יש קצר בלוח אם ויצאו לי שם חוטים שמחברים בין הריסט וההדלקה של המחשב ללוח אם... עכשיו הבנתי שזה לא משנה איך ואיפה שמים כל חוט המחשב כל שנייה נכבה לי לא רוצהה להדלק... מה יכולה להיות הבעיה? המחשב בן 2 וחצי שנים תודה לעוזרים וסליחה על החפירה הבלתי נסלחת

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by matan770,

אני שומר את זה למשל: http://photobucket.com/mediadetail/?media=http%3A%2F%2Fi106.photobucket.com%2Falbums%2Fm272%2Ffalconsfan321%2Fskull.gif&searchTerm=triple%20h&pageOffset=6 וזה לא שומר לי את הסרטון,אלא את התמונה לא זזה,זה אמור לשמור שזה זז. למה זה ככה? ועוד משהו. אני רוצה לשמור את כל המועדפים ותיקיית המסמכים וכל זה,מה פשוט לצרוב את כל תיקיית המסמכים. ואיך אני מגיע למועדפים,פשוט לצרוב את המועדפים מכונן C?

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  3. שלום, קניתי לוח אם חדש מדגם epox 8rda3+ והוא פשוט לא מזהה כרטיסי pci אני חושב שזה משהו בביוס, אבל בחוברת של הלוח אם לא מצויינות שום הגדרות להפעלת כרטיסי ההרחבה, אז החלטתי לפנות לפה ולראות אם למישהו יש רעיון מה אני צריך לשנות בהגדרות? תודה מראש (הביוס הוא של phonix(

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  4. אז ככה מזה זמן מה המערכת שלי עושה בעיות.. מדי פעם המערכת שלי מקפיצה הודעת BSoD שממנה יכולתי לקחת את המידע: "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" לצערי ממה שחיפשתי לא מצאתי פתרון מועיל.. כמו כן מה שקורה בזמן הפעלת משחקים (לא מיידית אלא אחרי זמן מה) המקלדת והעכבר נכבים ואינם מגיבים, המסך מראה תמונה תקוע, מנורת הדיסקים הקשיחים במארז אינה מהבהבת כלל, רק המאווררים עובדים במארז, בספק הכוח והלדים של לוח האם.. הרצתי את OCCT: CPU: OCCT - בקושי עברה דקה וכבר יש הודעת שגיאה על המעבד.. הסתכלו במפרט שלי בכדי לקבל תמונת מצב שלה המערכת שלי. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Trouble,

אהלן, לאחורנה נקתלתי בתופעה מעצבנת במיוחד. כשיחקתי במשחקים הם יצאו לפתע וההודעה הבאה הופיעה לפניי. יש לציןן שאני עובד עם רדאון 9700 פרו. תודה לכל מי שמשיב...

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  6. Started by NightElf,

שלום, קניתי מחשב והרצתי עליו 3dmark06 ונראה לי שמשהו כאן לא בסדר... אם זה נראה לכם סביר אז תגיבו גם... המפרט והביצועים מצורפים בקבצים... תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  7. המאורר שנמצא על הלוח אם ומתחת לכרטיס המסך מסתובב לאט ונורא מרעיש. ניסיתי לנקות אותו עם שואב אבק, להזיז אותו קצת ולהדק אותו אבל זה עזר רק קצת. בגלל שזה מאורר נורא קטן אני לא יודע אם זה יהיה פשוט להחליף אותו, כי אני לא בטוח שאני אוכל למצוא מאורר בכזה גודל. יש דרך לנסות לתקן אותו? כשמדליקים את המחשב הוא לא עושה רעש, ורק כשכבר הכל עולה (וכנראה הוא מספיק להתחמם) הוא מרעיש. כשאני מסתכל על המאורר הוא מסתובב יחסית לאט בזמן שהוא מרעיש הרבה, עוצר לרגע ושותק, ואז שוב ממשיך להרעיש. ד"א, זה מסוכן למחשב? כשבדקתי טמפרטורות הן היו בסביבות ה-40. תודה!

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  8. שלום. לוח האם שלי - לא סגור על עצמו, כמו שאומרים. בערך אחת ל 4 הדלקות (בממוצע), אני מקבל את הודעת השגיאה המפורסמת - DEFAULTS LOADED - CHECKSUM ERROR. החלפתי בטריה - לא עזר. בדקתי שהלוח מבחינה ויזואלית נראה תקין - ואכן, נראה בסדר. אז אני לא ממשך מצליח להבין מה קורה כאן. האם כדאי פשוט להמשיך עם המצב הזה? הבעיה היא שאני משתמש בכונן SSD, וכאשר הגדרות ברירת המחדל נטענות, הרי שהלוח חוזר למצב IDE, ובכך פוגע בביצועי ה SSD. לכן בכל פעם שאני מקבל את הודעת השגיאה, אני צריך להיכנס ל BIOS ושוב להגדיר מחדש את ה AHCI עבור כונן ה SSD. אשמח לשמוע את דעתכם, ומה כדאי לעשות.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. 1.התקנתי במחשב חדש עם לוח האם הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1939 את חלונות 98 SE ומשום מה כרטיס הרשת המובנה שבו: CICADA VSC 8201 Gigabit LAN PHY chip לא מזוהה ע"י המערכת. במנהל ההתקנים במתאמי רשת יש רק Dial up adapter ולא Ethernet controller כלשהו. בעקבות זאת בהתקנה של תקליטור מודם ADSL נאמר שלא מזוהה איזשהו כרטיס רשת. ייתכן שזאת בעיית חומרה או שעלי להתקין דרייבר של הכרטיס? בחיפוש, גם באתר לוח האם וגם בתקליטור שבא עם לוח האם לא נמצא דרייבר כזה. 2.משום מה בזמן ההתקנה של חלונות ישנם כמה התקני PCI שלא מותקנים כלל. למשל PCI system management bus. מופיעים לידם סימני קריאה צהובים במנהל ההתקנים. ניסיתי לשים כרטיס רשת חיצוני…

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  10. שלום, הבעיה בכרטיס המסך היא שמדי פעם (יכול להיות תוך כמה דקות, או כל כמה ימים), כאשר אני סתם באינטרנט או אפילו בוורד, בלי האצה גרפית כלשהי, המסך נהיה שחור ל-3 שניות, ולאחר מכן זה מרגיש כאילו שהכרטיס התנתק (למשל, כשאני מזיז חלון של ווינדוז, הוא זז בפריימים - רפרש רייט גרוע). הבעיה מסתדרת אחרי שאני עושה ריסטרט למחשב. שלחתי את המחשב לטכנאי, והוא אמר שהתקנתי את הדרייברים כמה פעמים (סה"כ עשיתי UNINSTALL ו-INSTALL מחדש כי חשבתי שאולי יש דרייברים מעודכנים באתר הראשי של ATI), אז הוא אמר לי שהוא הוריד הכל, ניקה את הרג'סטרי, והתקין לי OMEGA DRIVERS. זה לא עזר - הבעיה עדיין קיימת... הבעיה השניה היא המסך (מסך דק של LG). מדי פעם, גם בלי התרעה מוקדמת, אך לא קשור לזמנים שבהם הכרטיס מסך…

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  11. נגמרה לי הסוללה בנייד ומאז המחשב הנייד לא נדלק, נאמר לי שיש בעיה בלוח אם שלא ניתן לתקן ברצוני לבדוק אם המחשב יעבוד עם סוללה טעונה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by davidstudiox,

לאחר עבודה מאומצת בתכנות גרפיות, דו ממד ותלת ממד לאורך זמן, המחשב קורס ומראה את השגיאה הבאה: IRQL NOT LESS OR EQUAL הבנתי ממקור אחד שייתכן וזה קשור לדרייברים לא מעודכנים (כרטיס רשת), במקום אחר ראיתי התייחסות לזיכרון RAM ואפילו לא מעט אופציות. במערכת (זאת שמופיעה בפרופיל) מותקן סלוט אחד של זיכרון 16GB DDR4-2400 CORSAIR - אני לא יודע אם זה קשור, אך הוא מותקן בסלוט 5# (השאר ריקים). אשמח להכוונה. 7-7820X ASUS primex299-AEVGA 1070 AC3.0 FTW.16GB DDR3 DRAM 2400MHz VengeanceNH D15 - NoctuaSSD 250 SAMSUNG EVOTOSHIBA 1TANTEC 650W ECO

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by אלטמן חנוך,

שלום. הארד דיסק שלי לא עובד כלומר אני מחבר למתח חשמלי והוא לא מגיב הם משהוא מכיר פתרון לבעיה?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  14. אורח
    Started by אורח,

כבר לילה שני שאני משאיר את המחשב פועל הולך לישון קם בבוקר ורואה שהוא עשה ריסטרט לבד. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  15. טוב זה הולך ככה,זה לא בגלל עומס יתר כי זה קורה גם שכל התוכנות סגורות ואני בכלל בdesktop ניסיתי להפעיל את כל האנטי וירוסים שלי מחקתי את כל הוירוסים האפשראיים. (זה בwindows XP) אני משתגע,כל פעם הוא משנה לי את ה"קוד" של הinfomtion שכיאילו לפי זה אני אמור לדעת במה הבעיה... לא עשיתי עדיין פירמוט כי חשבתי שאולי לפני זה מישהוא יצליח לגאול אותי מזה. זה קורה בערך כל כמה שעות 3-4 שעות... נ.ב אני הייתי פה לפני שנתיים ועכשיו חזרתי כי אני יודע עד כמה אנשים מפה מבינים במחשבים,אני סומך עליכם! ובאתי לפה כמפלט אחרון לפני פירמוט !

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  16. יש לי פסקה בת 5 שורות הפסקה/קובץ שמורה בקובץ JPG איך אני מסמן בה שורה אחת בצהוב ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by motorishta,

שבת שלום. מחובר לי כרגע דיסק קשיח SATA, ברצוני לחבר בנוסף עוד דיסק קשיח של ATA. בשניהם יש מערכת הפעלה. אני רוצה להכונן SATA יופעל כמערכת ההפעלה שלי. איך אני אמור לג'מפר את שניהם? ב-ATA כתוב לי איך אמור להיות ה-SLAIVE אבל משום מה הוא מגדיר את עצמו שהוא יהיה המערכת הפעלה, והכונן של ה-SATS לא מופיע לי במערכת הפעלה בכלל. תעזרו לי בבקשה לחבר נכון את הכוננים. תורה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  18. יש לאחי כרטיס מסך SAPPHIRE ATI X1650 PRO 256MB DDR2 64BIT שנשרף לו המאוורר של הגוף קירור כשפירקתי את הגוף קירור היה מסביב לGPU מלא מלא אבק.... בדיוק במסגרת של הברזל של הקירור בכל אופן קניתי גוף קירור של אקרטיק קולינג ACCELERO L2 PRO לפי מה שרשום באתר של KSP וגם באתר של ארקטיק קולינג הגוף קירור הזה תומך בכרטיס הזה , הכוונה מותאם אבל שאני לוחצ באתר של ארקטיק על הכרטיס מסך הזה הוא מראה לי שAccelero TWIN TURBO Pro תואם אליו, גם הL2 PRO הוא מסיבי וגדול וגם הTWIN TURBO יש למישהו מושג אם אחד מהם יכול להתאים? אני מצרף פה תמונה של הכרטיס מסך ושל הגוף קירור ומימדים אשמח לתגובה מה אפשר לעשות... מידות של הL2 PRO 119 מ"מ אורך 94 מ"מ רוחב 51 מ"מ גובה גודל המאוורר 92 מ"מ מידות של הACCE…

• 25 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by Xardas,

אז ככה, יש לי מעבד AMD ATHLON XP הוא עבד במהירות 2Ghz ועכשיו הוא כבר לא.. פעם הוא עבד במהירות הזאת עד שהוספתי זיכרון שכבר נדפק והוצאתי אותו, ועכשיו שאני שם אותו על המהירות הזאת אחרי איזה 15 דקות של עבודה(גם אם לא נוגעים בו), הוא נתקע, אז בנתיים אני עד מהירות 1500Mhz בביוס אני יכול לשים אותו ואת הזיכרון על 133 או רק את הזיכרון על 133, הזיכרון עובד בסדר והמחשב לא נתקע שאני שם רק את הזיכרון על 133, אבל שאני שם גם את המעבד המחשב נתקע, פעם הכל עבד בסדר והוא לא נתקע, רק לעיתים רחוקות שהיה ממש חם, עכשיו לפני שהוא נתקע אני רואה שהוא עובד על לא יותר מ50 מעלות. אני לא יודע מה לעשות, המאוורר מספיק חזק, והוא אפילו מסתובב מהר יותר מפעם כי שימנתי אותו. אז אני לא יודע מה הבעיה כ…

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  20. שלום התקנתי לפני כחצי שנה אובונטו 18 על כונן של 128 GB SSD. יש במחשב שלי עוד כונן של 1 TB המחולק ל2 מחיצות-950 GB נתונים ו50GB שטח חסר תועלת (מאותחל לNTFS) אמש התעסקתי עם הצפנת כוננים ונתקלתי ב2 בעיות. הראשונה: כאשר אני מעלה את אובונטו, במקום להיכנס למערכת ההפעלה אני מקבל את השגיאה הבאה: Couldn't get size: 0x800000000000000e MODSIGN: Couldn't get UEFI db list Couldn't get size: 0x800000000000000e לאחר מכן במקום להעלות את מסך הכניסה עולה קונסול שחור עם פקודות מוזרות. כרגע אין לי אפשרות להשתמש במערכת ההפעלה כלל. העלתי אובונטו מיו אס בי, והבעיה השניה- יש לי גישה לכונן המערכת (128), אך כונן הנתונים שלי הוצפן (950) ואין לי מושג מה …

21. Started by EMXMAN,

ברשותי כונן DVD שתיקנתי מצאתי כונן DVD של ASUS עם דפקה שהגומיה של ההמגירה קרועה החלפתי הכל טוב ויפה ה DVD קורא לי דיסקים רגילים בכיף לא עושה בעיות עד שאני מגיע לדיסקים של DVD סרטי DVD צרובים הוא מעלה לי אבל משום מה כל דיסק שניסיתי דיסק רגיל של די וי די עם שירים או תוכנות או משחקים לא עולה לי לא יודע למה הוא אומר שאין דיסק אני חושב שאולי הדפקה בלוח אם כי כשאני מחבר IDE דק הוא ועושה ריסטים וגם אם אני שם ב PCI מסויים את הכרטיס קול אז המחשב גם דופק לי ריסטים מוזרים המחשב הוא P3 933MHZ מואץ ל 1.03GHZ 512 Sdram CUV4X-C ASUS G3 TI200 V8200 ודי וי די של ASUS ASUS DVD ROM E612 בעיה מוזרה יכול להיות שהלוח אם היא הבעיה כי דיסק של סרט של די וי די זה מעלה מהר ישר ולהעתיק מדיסקים ר…

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  22. Started by LIgor86,

שלום, לפני לא מזמן התקנתי מקלדת של מייקרוסופט מולטימדיה מדגם 1.0A והייתה לי בעיה בהחלפת השפות באמצעות המקלדת. באתר של מייקרוסופט התקנתי דרייבר שמתאים למקלדת וזה עזר לי חלקית ז"א שבאופיס אני יכול להעביר שפות ואילו באינטרנט אקספלורר אני לא יכול להעביר שפות. אשמח אם תוכלו ל עזור לי

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  23. מפרט: HP Pavilon Intel dual 1.87mhz 2gb ddr geforce 7600GT 320GB hardrive system operation: vista home premium אוקיי זה הסיפור: קיבלתי את המחשב הכל עבד חלק ויפה אבל HP התקינו לי את המערכת הפעלה ושמו לי כל כך הרבה שטויות שהחלטתי לפרמט ולעשות הכל מחדש ולכן עשיתי זאת והכל עבד יפה וחלק והתקנתי כבר תוכנות אנטי וירוס ומשחקים התחלתי להוריד דברים לאחר שבוע שהמחשב עובד בצורה חלקה אני מגיע הביתה, מדליק ת'מסך ופתאום הוא שחור, אני עושה ריסט והווינדוס לא עולה לי ניסיתי להפעיל ב-safemod והוא נתקע שם באחד הקבצים שהוא מעלה [לא רשום איזה קובץ] ניסיתי להכניס את הדיסק של הווינדוס ולהפעיל דרכו אבל אותם תוצאות.. לא עובד אח שלי אומר לי שזה כנראה בגלל שהתקנתי לא נכון .. לדעתי הוא טו…

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  24. ניסיתי גם דרך safemode.. לתקיות קוראים: 9b275caf379bf801c9edad34 46406b1c7f85dc521c21ca41b15fb1 יש איזה תוכנה שאפשר למחוק איתה?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by oz25,
    • 0 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.