עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Tamar Agam Almog,

הwifi של הבית תקין כי הוא מחובר לטלפון לשלי אך משום מה המחשב הנייד שלי הפסיק לקלוט wifi מהראוטר בבית יש סימן איקס על אפשרות חיבור לרשת בבקשה בברשה תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by holy_cows,

יש לי ציפסט של סיס 740 והכרטיס קול הוא על לוח האם הורדתי את הדרייבר דרך האתר של סיס אך כניראה שהוא לא עוזר והקול עדיין לא עובד אגב אני אחריי פורמט

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  3. המחשב נכבה בכל פעם שאני מכניס דיסק ריק\לא ריק לצורב CD... לפעמים זה באמצע צריבה ולפעמים לקראת הסוף... הבעיה קשורה 100 אחוז לצורב..., הצורב CD מחובר על אותו כבל IDE עם צורב DVD, הכל מוגדר כמו שצריך.. מה יכולה להיות הבעיה??

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  4. Started by LRa,

הורדתי את הביוס האחרון ובקובץ טקסט שמצורף הם מסבירים שצריך לעשות את זה עם דיסקט איתחול. השאלה שלי היא אם אפשר להריץ את התוכנה של צריבת הביוס דרך dos prompt בשביל לשדרג? תודה

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  5. Started by oh,

שלום לאחר שהחולף לי לוח אם וגם הארד-דיסק, כבר כמעט והתייאשתי מכיוון שהמחשב לא מפסיק לעשות לי "צרות". הבעיה כרגע היא באתחול המחשב , בשלב ההתחלתי בו רואים את ציור הBIOS, ישנם מספר צפצופים. עשינו (גם המעבדה וגם אני אישית) בדיקות חומרה להכל! - זכרונות, הארד-דיסקים, לוח אם, כרטיס מסך וכו'. כביכול הכל תקין. גיליתי משהו "מעניין" שברגע שלמחשב מחוברים רק כבל המסך, כבל החשמל, העכבר והמקלדת - יש צפצוף אחד בלבד (תקין). ברגע שאני מתחיל לחבר חיבורי USB שונים, הצפצופים מתחילים (רק באתחול כמובן). לדוגמה- מצלמת רשת, כבל לאל-פסק, כרטיס רשת אלחוטי (TP-LINK), מחבר BLUETOOTH - כאשר הם מחוברים - ישנם צפצופי אזהרה ! ממה זה נובע? מה הבעיה כאן????? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  6. שלום, ברשותי המחשב הבא: Turion 64 ML-28 Abit NV-8 OCZ DDR400 3-3-3-8 1GB x 2 כל השאר לא חשוב לעניין (כתוב במפרט שלי בכל מקרה). עד היום היה ברשותי Sempron 2800 (ככתוב במפרט שלי). הבעיה היא שכאשר הזיכרון עובד ב 400mhz המחשב נתקע בעת שאני משחק במשחקים (גם כאשר המעבד ללא OC והכל בהגדרות default וגם כאשר הזיכרון מוגדר על 2t). לפעמים גם אחרי שניה שאני במשחק. כאשר אני מוריד את המהירות שלו ל 333mhz הכל עובד בסדר גמור. מאחר ואני לא רואה סיבה להוריד את מהירות הזיכרון כאשר החלקים שיש לי הם בסך הכל איכותיים (זיכרון של OCZ, אחד הלוחות הטובים ל 754) - אני מנסה למצוא את הבעיה. הבעיה- אני לא מצליח. -ניסיתי לחבר כל סטיק בנפרד- הבעיה נמשכה. -נסיתי להחליף מעבד כי חשבתי שהבעיה הי…

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  7. 1.האם צריך או מומלץ לשמן את המאוורר של הגוף קירור שיעבוד טוב יותר? 2.מה השיטה הכי טובה למריחת משחה? לשים כמות סיבה באמצע וללחוץ עם הגוף קירור? והאם המשחה צריכה לכסות את כל המעבד? 3.כל כמה זמן מומלץ להחליף משחה? 4.אם נשארה לי שנים אני יכול לשמור אותה מבלי שתאבד איכות? 5. כשרק קניתי את המחשב המעבד במאמץ הגיע ל51 מעלות ב occt ובמנוחה על 30 ועכשיו הוא על 50 רק במנוחה. .יש סיכוי שזה יחזור לטמפרטורות כאלה? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אחותי טוענת שפתאום קרה לה שהמחשב היה מגיע עוד לפני שהווינדוס נטען יש לה ריסט. לקחתי ובאמת ראיתי עושה ריסט ישר איך שנדלק שללתי את שאר החלקים והגעתי למסקנה שהבעייה בדיסק קשיח. אני מנסה להיכנס לסייף מוד והוא נתקע ולא זז אחרי שהוא מריץ את כל הקבצים. ניסיתי עם התוכנה ERD Commander 2007 אך גם זה לא עזר הוא לא מוצא לי ווינדוס מותקן בכלל ככה שאני לא יכול לשחזר שם שום דבר. מה שכן כשאני מחבר את הכונן למחשב הפרטי שלי אני רואה את כל הקבצים הכל הכל ומתחבא לו קובץ שרשום גיבוי XP עם סיומת של TIB ניסיתי לשחזר אותו עם התוכנה acronis true image ניתבתי לקובץ הגיבוי אבל הוא אומר לי שזה לא קובץ של התוכנה. מה עוד ניתן לעשות אני ממש לא יודע מה לעשות אני מהשעה 10:00 בבוקר עושה ניסויים ולא מצליח …

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום לכולם, רכשתי היום זכרון 512MB DDR 400 (בנוסף על 256 שהיו לי) והתקנתי במחשב. הדלקתי את המחשב והווינדוס עלה בלי אפילו לשים לב שיש לו רכיב חדש. לא ראיתי שום שינוי בהגדרות שלו. האם הוא לא אמור לזהות את הזכרון לבד? אבל... בכל זאת אני חושבת שהמחשב הרבה יותר מהיר - כך שכנראה הזכרון עובד בסדר. שיניתי הגדרות זכרון וירטואלי לבד. יש משהו נוסף שעליי לעשות? תודה

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by VL,

אוקיי , אז ככה, לפני כמה ימים נתקלתי בבעיה , הבעיה היא שכל פעם שהייתי מדליק את המחשב אחרי כמה זמן הוא היה נכבה פתאום (באמצע העליה) אמרתי אולי יש קצר בלוח אם ויצאו לי שם חוטים שמחברים בין הריסט וההדלקה של המחשב ללוח אם... עכשיו הבנתי שזה לא משנה איך ואיפה שמים כל חוט המחשב כל שנייה נכבה לי לא רוצהה להדלק... מה יכולה להיות הבעיה? המחשב בן 2 וחצי שנים תודה לעוזרים וסליחה על החפירה הבלתי נסלחת

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by matan770,

אני שומר את זה למשל: http://photobucket.com/mediadetail/?media=http%3A%2F%2Fi106.photobucket.com%2Falbums%2Fm272%2Ffalconsfan321%2Fskull.gif&searchTerm=triple%20h&pageOffset=6 וזה לא שומר לי את הסרטון,אלא את התמונה לא זזה,זה אמור לשמור שזה זז. למה זה ככה? ועוד משהו. אני רוצה לשמור את כל המועדפים ותיקיית המסמכים וכל זה,מה פשוט לצרוב את כל תיקיית המסמכים. ואיך אני מגיע למועדפים,פשוט לצרוב את המועדפים מכונן C?

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  12. שלום, קניתי לוח אם חדש מדגם epox 8rda3+ והוא פשוט לא מזהה כרטיסי pci אני חושב שזה משהו בביוס, אבל בחוברת של הלוח אם לא מצויינות שום הגדרות להפעלת כרטיסי ההרחבה, אז החלטתי לפנות לפה ולראות אם למישהו יש רעיון מה אני צריך לשנות בהגדרות? תודה מראש (הביוס הוא של phonix(

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  13. אז ככה מזה זמן מה המערכת שלי עושה בעיות.. מדי פעם המערכת שלי מקפיצה הודעת BSoD שממנה יכולתי לקחת את המידע: "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" לצערי ממה שחיפשתי לא מצאתי פתרון מועיל.. כמו כן מה שקורה בזמן הפעלת משחקים (לא מיידית אלא אחרי זמן מה) המקלדת והעכבר נכבים ואינם מגיבים, המסך מראה תמונה תקוע, מנורת הדיסקים הקשיחים במארז אינה מהבהבת כלל, רק המאווררים עובדים במארז, בספק הכוח והלדים של לוח האם.. הרצתי את OCCT: CPU: OCCT - בקושי עברה דקה וכבר יש הודעת שגיאה על המעבד.. הסתכלו במפרט שלי בכדי לקבל תמונת מצב שלה המערכת שלי. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Trouble,

אהלן, לאחורנה נקתלתי בתופעה מעצבנת במיוחד. כשיחקתי במשחקים הם יצאו לפתע וההודעה הבאה הופיעה לפניי. יש לציןן שאני עובד עם רדאון 9700 פרו. תודה לכל מי שמשיב...

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  15. Started by NightElf,

שלום, קניתי מחשב והרצתי עליו 3dmark06 ונראה לי שמשהו כאן לא בסדר... אם זה נראה לכם סביר אז תגיבו גם... המפרט והביצועים מצורפים בקבצים... תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  16. המאורר שנמצא על הלוח אם ומתחת לכרטיס המסך מסתובב לאט ונורא מרעיש. ניסיתי לנקות אותו עם שואב אבק, להזיז אותו קצת ולהדק אותו אבל זה עזר רק קצת. בגלל שזה מאורר נורא קטן אני לא יודע אם זה יהיה פשוט להחליף אותו, כי אני לא בטוח שאני אוכל למצוא מאורר בכזה גודל. יש דרך לנסות לתקן אותו? כשמדליקים את המחשב הוא לא עושה רעש, ורק כשכבר הכל עולה (וכנראה הוא מספיק להתחמם) הוא מרעיש. כשאני מסתכל על המאורר הוא מסתובב יחסית לאט בזמן שהוא מרעיש הרבה, עוצר לרגע ושותק, ואז שוב ממשיך להרעיש. ד"א, זה מסוכן למחשב? כשבדקתי טמפרטורות הן היו בסביבות ה-40. תודה!

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  17. שלום. לוח האם שלי - לא סגור על עצמו, כמו שאומרים. בערך אחת ל 4 הדלקות (בממוצע), אני מקבל את הודעת השגיאה המפורסמת - DEFAULTS LOADED - CHECKSUM ERROR. החלפתי בטריה - לא עזר. בדקתי שהלוח מבחינה ויזואלית נראה תקין - ואכן, נראה בסדר. אז אני לא ממשך מצליח להבין מה קורה כאן. האם כדאי פשוט להמשיך עם המצב הזה? הבעיה היא שאני משתמש בכונן SSD, וכאשר הגדרות ברירת המחדל נטענות, הרי שהלוח חוזר למצב IDE, ובכך פוגע בביצועי ה SSD. לכן בכל פעם שאני מקבל את הודעת השגיאה, אני צריך להיכנס ל BIOS ושוב להגדיר מחדש את ה AHCI עבור כונן ה SSD. אשמח לשמוע את דעתכם, ומה כדאי לעשות.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  18. 1.התקנתי במחשב חדש עם לוח האם הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1939 את חלונות 98 SE ומשום מה כרטיס הרשת המובנה שבו: CICADA VSC 8201 Gigabit LAN PHY chip לא מזוהה ע"י המערכת. במנהל ההתקנים במתאמי רשת יש רק Dial up adapter ולא Ethernet controller כלשהו. בעקבות זאת בהתקנה של תקליטור מודם ADSL נאמר שלא מזוהה איזשהו כרטיס רשת. ייתכן שזאת בעיית חומרה או שעלי להתקין דרייבר של הכרטיס? בחיפוש, גם באתר לוח האם וגם בתקליטור שבא עם לוח האם לא נמצא דרייבר כזה. 2.משום מה בזמן ההתקנה של חלונות ישנם כמה התקני PCI שלא מותקנים כלל. למשל PCI system management bus. מופיעים לידם סימני קריאה צהובים במנהל ההתקנים. ניסיתי לשים כרטיס רשת חיצוני…

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  19. שלום, הבעיה בכרטיס המסך היא שמדי פעם (יכול להיות תוך כמה דקות, או כל כמה ימים), כאשר אני סתם באינטרנט או אפילו בוורד, בלי האצה גרפית כלשהי, המסך נהיה שחור ל-3 שניות, ולאחר מכן זה מרגיש כאילו שהכרטיס התנתק (למשל, כשאני מזיז חלון של ווינדוז, הוא זז בפריימים - רפרש רייט גרוע). הבעיה מסתדרת אחרי שאני עושה ריסטרט למחשב. שלחתי את המחשב לטכנאי, והוא אמר שהתקנתי את הדרייברים כמה פעמים (סה"כ עשיתי UNINSTALL ו-INSTALL מחדש כי חשבתי שאולי יש דרייברים מעודכנים באתר הראשי של ATI), אז הוא אמר לי שהוא הוריד הכל, ניקה את הרג'סטרי, והתקין לי OMEGA DRIVERS. זה לא עזר - הבעיה עדיין קיימת... הבעיה השניה היא המסך (מסך דק של LG). מדי פעם, גם בלי התרעה מוקדמת, אך לא קשור לזמנים שבהם הכרטיס מסך…

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  20. נגמרה לי הסוללה בנייד ומאז המחשב הנייד לא נדלק, נאמר לי שיש בעיה בלוח אם שלא ניתן לתקן ברצוני לבדוק אם המחשב יעבוד עם סוללה טעונה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by davidstudiox,

לאחר עבודה מאומצת בתכנות גרפיות, דו ממד ותלת ממד לאורך זמן, המחשב קורס ומראה את השגיאה הבאה: IRQL NOT LESS OR EQUAL הבנתי ממקור אחד שייתכן וזה קשור לדרייברים לא מעודכנים (כרטיס רשת), במקום אחר ראיתי התייחסות לזיכרון RAM ואפילו לא מעט אופציות. במערכת (זאת שמופיעה בפרופיל) מותקן סלוט אחד של זיכרון 16GB DDR4-2400 CORSAIR - אני לא יודע אם זה קשור, אך הוא מותקן בסלוט 5# (השאר ריקים). אשמח להכוונה. 7-7820X ASUS primex299-AEVGA 1070 AC3.0 FTW.16GB DDR3 DRAM 2400MHz VengeanceNH D15 - NoctuaSSD 250 SAMSUNG EVOTOSHIBA 1TANTEC 650W ECO

22. Started by אלטמן חנוך,

שלום. הארד דיסק שלי לא עובד כלומר אני מחבר למתח חשמלי והוא לא מגיב הם משהוא מכיר פתרון לבעיה?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  23. אורח
    Started by אורח,

כבר לילה שני שאני משאיר את המחשב פועל הולך לישון קם בבוקר ורואה שהוא עשה ריסטרט לבד. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  24. טוב זה הולך ככה,זה לא בגלל עומס יתר כי זה קורה גם שכל התוכנות סגורות ואני בכלל בdesktop ניסיתי להפעיל את כל האנטי וירוסים שלי מחקתי את כל הוירוסים האפשראיים. (זה בwindows XP) אני משתגע,כל פעם הוא משנה לי את ה"קוד" של הinfomtion שכיאילו לפי זה אני אמור לדעת במה הבעיה... לא עשיתי עדיין פירמוט כי חשבתי שאולי לפני זה מישהוא יצליח לגאול אותי מזה. זה קורה בערך כל כמה שעות 3-4 שעות... נ.ב אני הייתי פה לפני שנתיים ועכשיו חזרתי כי אני יודע עד כמה אנשים מפה מבינים במחשבים,אני סומך עליכם! ובאתי לפה כמפלט אחרון לפני פירמוט !

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  25. יש לי פסקה בת 5 שורות הפסקה/קובץ שמורה בקובץ JPG איך אני מסמן בה שורה אחת בצהוב ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים