עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by b007,

שלום. התקנתי לאחרונה מחשב חדש דנדש בעל מערת הפעלה XP עם SP2 ואנטיוירוס KASPERSKY. אני נתקל בבעיה מהסוג הבא: כל התקנה שנמצאת על ההרדיסק המקומי ואני לוחץ דבל קליק להתקין הוא לא מאפשר לי התקנה וזורק לי הודעת שגיאה מהסוג NSIS ERROR - CANT OPEN SELF ומדי פעם גם הודעות שגיאה אחרות. שורה תחתונה זה לא נותן לי להתקין שום כלום. (ככה זה קורה בכל הקבצים של ההתקנות האפשריות בעולם.... זה לא בעיה בקובץ ההתקנה) אבל.. ברגע שחיברתי לי דיסק און קי למחשב... והעתקתי את אותו קובץ התקנה שלא עבד במחשב להתקן הנייד והרצתי משם את ההתקנה הכל עבד פיקס שמיקס... מזה אומר ואיך פותרים את זה בטח ובטוח שיש פה אנשים שנתקלו בזה וגם כן השתגעו מהתופעה המוזרה הזאת.. ובסופו של דבר הצליחו לפתוח את זה.. אני נחלץ ל…

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by looloo,

הבעיה רשומה בכותרת ניסיתי להריץ תוכנות ומשחקים והם רצים מהר מידי כמו כן גם השעון של הווינדוס רץ מהר מידי ומסתנכרן בחזרה כל כמה שניות...

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  3. הייתי בפורום לוחות אם עזרו לי שם ממש יפה ואמרו לי לבוא לפה רציתי לבדוק את המערכת שלי נתנו לי לבדוק אותה עם תוכנה SUPER_PI m1 = 000h 00m 57s m2= 000h 01m 57s אמרו לי שזה איטי למחשב שלי יש אפשרות לבדוק מאיפה זה בא

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  4. קראתי במדריך של האתר שיש אפשרות לפרק את הביוס של המחשב יש לי שאלה עם אני עושה את זה ועובד עם המחשב כמה דקות זה יכול להחזיר לי את הביוס שהמחשב בא איתו בהתחלה רוצה לעשות את זה בגלל שעשיתי עידכון לביוס של המחשב ומעז תוכנה אחת של המעבד לא עובדת כמו שצריך וניראה לי שגם המעבד לא מתפקד כמו שהוא עבד כאילו גם המחשב כולו לא אותו מהירות והכל

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by amirn,

היי יש לי מחשב של SHUTTLE XPC (קטן) שבמשך שנה וחצי עבד מצוין היום פתאום (ללא שעבדתי עליו) הוא נכבה. ניסיתי להדליק אותו, ולא הצלחתי, רק אחרי 3 דקות הצלחתי להדליק אותו, ואז אחרי 2-3 דקות הוא נכבה. חיכיתי 1-2 דקות, הדלקתי אותו, הרצתי תוכנה שמראה טמפרטורות, היא הראתה CPU 41, BOARD 41, HD 34 ואחרי דקה המחשב נכבה למישהו יש רעיון מה קרה? איזה רכיב התקלקל? מה עוד ניתן לבדוק? תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, התחלתי "לשחק" עם בודק מתחים multimeter, בדקתי מס' ספקי ATX. המתחים שהוצגו לי לא היו קבועים אלא נעו בין 12.25 ל 12.27 למשל, או בספק אחד המתח סביב 11.5 . מהו טווח המספרים (מתח) בו הספק תקין ? או מהו מתח חריג ? 11.5 (לא מגיע ל12V) נחשב לתקין ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by DarkSide1,

שלום לכולם מישהוא פה מכיר תכנה טובה לשליחת פינגים? תודה למי שיעזור אם אתם יכולים תביאו את השם של התוכנה קישור להורדה יעזור מאוד! ;D תודה רבה למי שיעזור! ודרך אגב לא ידעתי כל כך איפה לשים את הנושא אז למי שיעביר אותו שישלח לי הודעה פרטית לאיפה הוא העביר! תודה.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  8. שלום למקצוענים , ברשותי רסיבר lg שיש בו כניסות אופטית , אנלוגי , ודיגיטאלי ( coaxial ) מחשב דיי מתקדם עם לוח אם של אינטל d945psn כרטיס קול מובנה כנראה תומך ב 5.1 (sigmatel high) ברצוני לחבר בניהם והבנתי שהחיבור ה coaxal הוא הכי טוב , העניין שיש לי חיבור רגיל של יציאת לרמקולים מהמחשב , האם מהיציאה הזאת מחברים לרסיבר שיש לו כניסה של פלג אחד ( rca) דהיינו פלג pel ל rca אחד . האם אפשרות זאת תשמיע 5.1 בהנחה שאני רואה dvd עם 5.1 ? קשה לי להבין איך פלג לפלג בדומה לאופטי יאפשר פענוח וחלוקה dts או Dolby digital אודה לכם על תשובה אמיתית והסבר

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  9. שלום חברים, קבילתי מחשב עם לוח אם של ASUS PR-DLSW יש לו DUAL PROCESSORS 2.6 XEON. האם יש לכם מושג איפה אני יכול למצוא ספק כח לכזה שרת?איזה ספק עליי לקנות? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  10. אפשר איזה תוכנה או משהו שיעזור לי לעשות דברים יפים עם שירים? כמו לעשות רמיקסים והוסיף דברים מגניבים או לשלב כמה שירים ועם תוספות שלי ככה..

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  11. Started by kurt80,

אוקיי, אז מדובר על מחשב ישן ועייף,כבר בן חמש. התופעה החלה לפני מספר חודשים. בכל פעם שהמחשב נכבה (תמיד עקב הפסקת חשמל,אני משאיר אותו פועל תמיד) ואני מדליק מחדש בוקע מתוך המארז (מהחלק המרכזי או האחורי של המארז,קצת קשה לי לדעת) רעש חזק מאוד וצורמני. בדרך כלל הרעש היה נעלם לחלוטין אחרי שעה או שעתיים אבל הפעם הקול הצורמני (מעיין זימזום/טירטור עולה ויורד) נשאר ולא נעלם. זה ככה כבר איזה יומיים... אני לא מצפה שתעזרו לי לסדר את הבעיה בעצמי (לא מתכוון לפתוח את המארז),אני מתכוון להעיף אותו לתיקון אבל אשמח לשמוע אם למישהו יש השערה מה יכול להיות מקור הבעיה. *סביר להניח שפנים המחשב מטונף. קשור? תודה.

• 13 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by bykeking,

הי, יש לי router של D-Link מדגם Dsl 504 G ובזמן האחרון הוא התחיל לעשות הרבה בעיות. אחרי כמה זמן האינטרנט פשוט מתנתק. פעם זה היה קורה פעם בשבוע-שבועיים, אבל עכשיו זה פעמיים ביום. ד"א, זה קורה כשאינטרנט לא בשימוש הרבה זמן. הוא גם מתחמם מאוד ואז אני מכבה אותו, נותן לו להתקרר, ואז הוא עובד. אבל זה ממש מעצבן... למישהו יש מושג מה הבעייה או איך ניתן לפתור אותה? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by orlf,

יש לי מחשב חדש ממש פעם ראשונה שהתקנתי אותו ואני לא מצליח להתקין את הכל יש לי את הדיסקים דריברים של MSI ושמה יש לי דריבר שנקרא: קריאיטיב אדיו דריבר וכשאני לוחץ עליו אז הוא כותב לי באנגלית"בבקשה תתקין! את הדיסק השני של קריאטיב אדיו דריבר" הכרטיס קול שלי זה סאונד בלסטר 24BIT LIVE יש רעיונות וזה דיי דחוף!?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  14. אני צריך מכשיר GPS יש פה מישו שמבין ויכול לייעץ על מכשיר טוב תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  15. שלום יש לי סרט DVD מקורי ואני שם אותו ב DVD במחשב. אני מצליח לראות את הסרט אבל אני לא שומע את הסאונד. בדקתי ב device manager וה digital sound כן מסומן. אין לי כבל audio שמחבר בין ה DVD לכרטיס קול... אבל עשיתי פה חיפוש בפורום והבנתי שאם עובדים עם דיגיטל סאונד אז לא צריך. מערכת הפעלה XP PRO SP2. מה יכולה להיות הסיבה? :s05: תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by KaPuT,

נעלם לי הקול במחשב של קומפאק מדגם EVO N115,ניסיתי להתקין דרייברים מגרסאות שונות למחוק את ההתקן ולהתקין ידנית ושום דבר לא עובד,במנהל התקנים לא מצויינת שום בעיה פשוט אין קול דרך הרמקולים הפנימיים ולא דרך יציאת האוזניות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by OgANDi_BoY,

היה לי הפסקת חשמל בחדר רק אין לי מושג איך ומאז בכול פעם שאני מדליק תמחשב אני רואה תכונן עובד כאילו הוא עולה אבל המסך נשאר ריק למרות שמנורה במסך צהובה, אחרי כמה זמן מופיעה הודעה על המסך OUT OF RANGE ואני יודע שזה בעיה עם התזמוני ריענון הבעיה פה למה המסך לא עולה??? שאני יוכל להעלות בSAFE MODE לשנות תזמון....?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. כל פעם שהמחשב נדלק או עושה ריסטרט הוא מחפש RAID וזה מעצבן פעם בטלתי את זה ושכחתי איך לבטל את זה שוב אחרי שעדכנתי את הביוס ועכשיו אני רוצה לבטל את זה מכיוון שאין לי RAID זה סתם מאט את האתחול אז אני רוצה לבטל את זה מי שיודע אז בבקשה שיענה לי תודה רבה!!!

• 12 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by MisterL,

לא ידעתי איפה לשאול את זה אז אני ישאל פה יש לי קבצים בכונן C (של הווינדוז) בתיקייה: c:\Documents and settings\owner\local settings\temp שתופסים יותר מ4 ג'יגה...האם זה בטוח למחוק אותם? ולמה הם תופסים 4 ג'יגה ואם אפשר, סתם בשביל ידע כללי..לדעת למה הם משמשים... תודה.

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  20. ולפעמים צריך לעשות לו איתחול ואז הלוח (??) עושה לי אזעקות כמו של משטרה. ואז אני מכבה אותו ומדליק ושוב הכל תקין עד התקיע הבאה. יש לי WINXP אטלון 2500MZH זיכרון A-DATA DDR 256MB לוח אם של EPOX

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by elad15,

טוב... יש לאח של חבר שלי P.2 200 MHZ ניראה לי אז רציתי לפרמט לו אותו ולהתקין את הווינדוס מהתחלה (כי הייתה בעיה) במחשב עצמו גם ניראה לי יש איזה בעיה עם הCD ROM אז חיברתי ת'הארד דיסק למחשב שלי ופירמטתי דרך דיסקט איתחול של ווינדוס 98 SE וניסיתי אחרי זה גם דרך דיסק של XP (פעם 1 פירמטתי בNTFS ופעם בFAT32) בכל מקרה אחרי שאני מפרמט ומעלה את המחשב מההתחלה עם הדיסק של WIN 98 SE בכונן אני בוחר BOOT FROM CD ROM ואחר כך התקנה בעזרת הדיסק (משהו כזה) אז אחרי כמה שניות כתוב לי PROGRAM TOO BIG TO FIT IN MEMOREY ואז הוא מראה לי את האות של הכונן והוא בתיקייה של WIN 98 ושאני לוחץ SETUP המחשב נתקע... מה עושים.

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  22. שלום הפעלתי בביוס את האופציה של הכרטיס רשת onboard אבל משום מה אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שלו איך אני מתקין ומאיפה אני יכול להוריד את הדרייברים הנכונים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by ^Z^,

היי איך בודקים ספק כח למחשב? יש איזו תוכנה או שחייבים לפתוח תמארז וכולי? כמה W צריך בשביל לבנות מערכת crossfire? תודה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by asmon,

מצטער אם זה לא הפורום המתאים אך יש לי בעיה דחופה משהו חבל"ז אני צריך להגיש מחר פרוייקט, אין מצב לדחיה. אבל ניסיתי שתי מדפסות וזה מדפיס חרטא בשתיהן. מה זה חרטא? האיכות פשוט גרועה, כאילו יש לי בעיות ראיה. יש מצב שזה משהו בהגדרות של ההדפסה? כי עכשיו יום שבת, אין לאן ללכת להדפיס.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יכול לבדוק את ביצועי המחשב שלי. יש לי מחשב די חדש עם מפרט לא רע - אבל אני מרגיש שהוא קצת מקרטע לי - ואני רוצה לבדוק מה הסיבה. שמעתי על תוכנות כגון 3DMark06 Advanced ו PCMark05 Advanced - האם למישהו יש ניסיון בעבודה איתם? איפה אני יכול למצוא מדריכים שיסבירו בהם איך בדיוק לבצע את הבדיקות? האם אלה התוכנות המתאימות - או שאני צריך לחפש משהו אחר? תודה מראש, רם

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.