תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,297 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני מגדיל את ה VIRTUAL MEMORY במחשב..הבנתי שזה תלוי בכמה מקום על ההרדיסק יש או משהו כזה..כשאני עובד עם פוטושופ או אפטר זה לא מספיק תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
המפרט של המחשב: לוח Asus P5ND2 SLI מעבד 830D HD - 120GB מחובר ב- SATA כרטיס מסך Gforce 6600GT של Gigabyte אם המחשב נשאר דלוק אז הוא עובד ללא בעיות. הבעיה היא שאם אני מכבה את המחשב, אז כאשר אני מדליק אותו יש בעיות בעלייה. המחשב כל הזמן נתקע בשלבים שונים של העלייה (לפני עליית ה- Windows או בזמן עליית ה- Windows) אבל הוא עולה אחרי כ-3 איתחולים ואז מתחיל לעבוד תקין. מישהו אולי יודע מה יכול להיות הגורם לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך Mag TFT 17 אינ'ץ חדש.בקרטון לא היה דיסק כלום. אני מחפש תוכנה קטנה שבודקת מיפרט על המסך שלי. כדי לדעת איזה דגם מסך? מה מהירות? כמה MHZ? כמה רוצולוזייה יש במסך, עד כמה מוגבל? אני לא מתכוון לכרטיס מסך AGP או PCI EXPRESS. או לוח אם. אני רוצה לדעת מה התכונות במסך שקיבלתי. איפה אפשר לימצוא תוכנה כזאת לבדיקה? בתודה מראש מייקל
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בקשר לבעיה עם המחשב של אחיין שלי... המפרט הבסיסי: פנטיום 4 3.0 512 זיכרון RAM כרטיס מסך ג'י פורס אפ אקס 5700 לוח אם ASUS AGP X8 כרטיס קול ON BORD הבעיה: כשעובד מסמך כלשהו של אודיו או וידאו אי אפשר להשתמש במקלדת וכאשר משתמשים בה כל העבודה במחשב נתקעת וממשתחררת רק עם שחרור הלחצן במקלדת הדבר קורה גם במשחקים וגם כאשר משתמשים בכתיבה הכתב נכתב לאט מאוד ובלחיצה ארוכה על הכפתור הסאונד נשמע קטוע והוידאו נתקע גם הוא. החלפתי מעבד למחשב או מעבד רק 2.8 במקום 3.0- הבעיה נפתרה אבל אני רוצה לדעת אם זה בטוח הבעיה קשורה במעבד או שהתקינות היתה רק זמנית?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פתאום היום שבאתי המחשב עלה כאילו משהו עשה לו ריסטרט עכשיו בהמשך היום המחשב הציג לי מספר פעמים תהודעה הזאת http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311281355077279/200603071517237905/untitledssdsd.JPG שהובילה לריסטרנט כעבור דקה מה זה יכול להיות?
-
- 12 תגובות
- 754 צפיות
-
-
המחשב נמצא ממש ליד הרגליים שלי (וזה קרוב מאוד לאזור הרגיש) האם יש סכנה מהקרינה שהמחשב פולט? כי כל הזמן אני שומע על איזה קרינה שהמעבד פולט ובגלל זה מומלץ להשים אותו גבוה יותר ולא למטה קרוב לאשכים האם הדבר נכון? או שזה סתם שטויות והמחשב לא פולט קרינה מזיקה?
-
- 23 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה, יש ברשותי לוח של DFI דגם LANPARTY ULTRA D ומאיזה שהיא סיבה אני לא מצליח להתקין עליו ווינדוס 98 זאת אומרת אני יכול להתקין... אבל הוא ניתקע בעלייה לווינדוס ! בעיה ידועה ? יש פתרון ?
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד DELL latitude הבעיה כאשר אני מדליק אותו נדלקות המנורות של המחשב והמחשב לא נדלק רק המנורות מהבהבות המסך לא נדלק. אם יש למשהו רעיון בשמחה תודה...
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום. התקנתי לאחרונה מחשב חדש דנדש בעל מערת הפעלה XP עם SP2 ואנטיוירוס KASPERSKY. אני נתקל בבעיה מהסוג הבא: כל התקנה שנמצאת על ההרדיסק המקומי ואני לוחץ דבל קליק להתקין הוא לא מאפשר לי התקנה וזורק לי הודעת שגיאה מהסוג NSIS ERROR - CANT OPEN SELF ומדי פעם גם הודעות שגיאה אחרות. שורה תחתונה זה לא נותן לי להתקין שום כלום. (ככה זה קורה בכל הקבצים של ההתקנות האפשריות בעולם.... זה לא בעיה בקובץ ההתקנה) אבל.. ברגע שחיברתי לי דיסק און קי למחשב... והעתקתי את אותו קובץ התקנה שלא עבד במחשב להתקן הנייד והרצתי משם את ההתקנה הכל עבד פיקס שמיקס... מזה אומר ואיך פותרים את זה בטח ובטוח שיש פה אנשים שנתקלו בזה וגם כן השתגעו מהתופעה המוזרה הזאת.. ובסופו של דבר הצליחו לפתוח את זה.. אני נחלץ ל…
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הבעיה רשומה בכותרת ניסיתי להריץ תוכנות ומשחקים והם רצים מהר מידי כמו כן גם השעון של הווינדוס רץ מהר מידי ומסתנכרן בחזרה כל כמה שניות...
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
הייתי בפורום לוחות אם עזרו לי שם ממש יפה ואמרו לי לבוא לפה רציתי לבדוק את המערכת שלי נתנו לי לבדוק אותה עם תוכנה SUPER_PI m1 = 000h 00m 57s m2= 000h 01m 57s אמרו לי שזה איטי למחשב שלי יש אפשרות לבדוק מאיפה זה בא
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
קראתי במדריך של האתר שיש אפשרות לפרק את הביוס של המחשב יש לי שאלה עם אני עושה את זה ועובד עם המחשב כמה דקות זה יכול להחזיר לי את הביוס שהמחשב בא איתו בהתחלה רוצה לעשות את זה בגלל שעשיתי עידכון לביוס של המחשב ומעז תוכנה אחת של המעבד לא עובדת כמו שצריך וניראה לי שגם המעבד לא מתפקד כמו שהוא עבד כאילו גם המחשב כולו לא אותו מהירות והכל
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב של SHUTTLE XPC (קטן) שבמשך שנה וחצי עבד מצוין היום פתאום (ללא שעבדתי עליו) הוא נכבה. ניסיתי להדליק אותו, ולא הצלחתי, רק אחרי 3 דקות הצלחתי להדליק אותו, ואז אחרי 2-3 דקות הוא נכבה. חיכיתי 1-2 דקות, הדלקתי אותו, הרצתי תוכנה שמראה טמפרטורות, היא הראתה CPU 41, BOARD 41, HD 34 ואחרי דקה המחשב נכבה למישהו יש רעיון מה קרה? איזה רכיב התקלקל? מה עוד ניתן לבדוק? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, התחלתי "לשחק" עם בודק מתחים multimeter, בדקתי מס' ספקי ATX. המתחים שהוצגו לי לא היו קבועים אלא נעו בין 12.25 ל 12.27 למשל, או בספק אחד המתח סביב 11.5 . מהו טווח המספרים (מתח) בו הספק תקין ? או מהו מתח חריג ? 11.5 (לא מגיע ל12V) נחשב לתקין ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהוא פה מכיר תכנה טובה לשליחת פינגים? תודה למי שיעזור אם אתם יכולים תביאו את השם של התוכנה קישור להורדה יעזור מאוד! ;D תודה רבה למי שיעזור! ודרך אגב לא ידעתי כל כך איפה לשים את הנושא אז למי שיעביר אותו שישלח לי הודעה פרטית לאיפה הוא העביר! תודה.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום למקצוענים , ברשותי רסיבר lg שיש בו כניסות אופטית , אנלוגי , ודיגיטאלי ( coaxial ) מחשב דיי מתקדם עם לוח אם של אינטל d945psn כרטיס קול מובנה כנראה תומך ב 5.1 (sigmatel high) ברצוני לחבר בניהם והבנתי שהחיבור ה coaxal הוא הכי טוב , העניין שיש לי חיבור רגיל של יציאת לרמקולים מהמחשב , האם מהיציאה הזאת מחברים לרסיבר שיש לו כניסה של פלג אחד ( rca) דהיינו פלג pel ל rca אחד . האם אפשרות זאת תשמיע 5.1 בהנחה שאני רואה dvd עם 5.1 ? קשה לי להבין איך פלג לפלג בדומה לאופטי יאפשר פענוח וחלוקה dts או Dolby digital אודה לכם על תשובה אמיתית והסבר
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום חברים, קבילתי מחשב עם לוח אם של ASUS PR-DLSW יש לו DUAL PROCESSORS 2.6 XEON. האם יש לכם מושג איפה אני יכול למצוא ספק כח לכזה שרת?איזה ספק עליי לקנות? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אפשר איזה תוכנה או משהו שיעזור לי לעשות דברים יפים עם שירים? כמו לעשות רמיקסים והוסיף דברים מגניבים או לשלב כמה שירים ועם תוספות שלי ככה..
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אוקיי, אז מדובר על מחשב ישן ועייף,כבר בן חמש. התופעה החלה לפני מספר חודשים. בכל פעם שהמחשב נכבה (תמיד עקב הפסקת חשמל,אני משאיר אותו פועל תמיד) ואני מדליק מחדש בוקע מתוך המארז (מהחלק המרכזי או האחורי של המארז,קצת קשה לי לדעת) רעש חזק מאוד וצורמני. בדרך כלל הרעש היה נעלם לחלוטין אחרי שעה או שעתיים אבל הפעם הקול הצורמני (מעיין זימזום/טירטור עולה ויורד) נשאר ולא נעלם. זה ככה כבר איזה יומיים... אני לא מצפה שתעזרו לי לסדר את הבעיה בעצמי (לא מתכוון לפתוח את המארז),אני מתכוון להעיף אותו לתיקון אבל אשמח לשמוע אם למישהו יש השערה מה יכול להיות מקור הבעיה. *סביר להניח שפנים המחשב מטונף. קשור? תודה.
-
- 13 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הי, יש לי router של D-Link מדגם Dsl 504 G ובזמן האחרון הוא התחיל לעשות הרבה בעיות. אחרי כמה זמן האינטרנט פשוט מתנתק. פעם זה היה קורה פעם בשבוע-שבועיים, אבל עכשיו זה פעמיים ביום. ד"א, זה קורה כשאינטרנט לא בשימוש הרבה זמן. הוא גם מתחמם מאוד ואז אני מכבה אותו, נותן לו להתקרר, ואז הוא עובד. אבל זה ממש מעצבן... למישהו יש מושג מה הבעייה או איך ניתן לפתור אותה? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ממש פעם ראשונה שהתקנתי אותו ואני לא מצליח להתקין את הכל יש לי את הדיסקים דריברים של MSI ושמה יש לי דריבר שנקרא: קריאיטיב אדיו דריבר וכשאני לוחץ עליו אז הוא כותב לי באנגלית"בבקשה תתקין! את הדיסק השני של קריאטיב אדיו דריבר" הכרטיס קול שלי זה סאונד בלסטר 24BIT LIVE יש רעיונות וזה דיי דחוף!?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני צריך מכשיר GPS יש פה מישו שמבין ויכול לייעץ על מכשיר טוב תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום יש לי סרט DVD מקורי ואני שם אותו ב DVD במחשב. אני מצליח לראות את הסרט אבל אני לא שומע את הסאונד. בדקתי ב device manager וה digital sound כן מסומן. אין לי כבל audio שמחבר בין ה DVD לכרטיס קול... אבל עשיתי פה חיפוש בפורום והבנתי שאם עובדים עם דיגיטל סאונד אז לא צריך. מערכת הפעלה XP PRO SP2. מה יכולה להיות הסיבה? :s05: תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נעלם לי הקול במחשב של קומפאק מדגם EVO N115,ניסיתי להתקין דרייברים מגרסאות שונות למחוק את ההתקן ולהתקין ידנית ושום דבר לא עובד,במנהל התקנים לא מצויינת שום בעיה פשוט אין קול דרך הרמקולים הפנימיים ולא דרך יציאת האוזניות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי הפסקת חשמל בחדר רק אין לי מושג איך ומאז בכול פעם שאני מדליק תמחשב אני רואה תכונן עובד כאילו הוא עולה אבל המסך נשאר ריק למרות שמנורה במסך צהובה, אחרי כמה זמן מופיעה הודעה על המסך OUT OF RANGE ואני יודע שזה בעיה עם התזמוני ריענון הבעיה פה למה המסך לא עולה??? שאני יוכל להעלות בSAFE MODE לשנות תזמון....?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-