עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by RBH,

שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב כי ישנן עצירות קטנות וקצובות במהלך הפעילות. זה ניכר, למשל, כאשר אני מזיז את העכבר לרוחב המסך בתנועה חלקה - הסמן עצמו "נתקע" כל X פיקסלים לשבריר שניה וממשיך הלאה. כנ"ל כאשר אני גולל פס גלילה בחלון כלשהו. מאידך, נגינה של קובץ מוזיקה נשמעת חלק. מאידך גיסא, הרצה של קובץ וידאו מראה את אותן "עצירות" קלות בתנועה. מבחינת המעבד, ב- task manager בזמן idle אני לא מבחין בקפיצות האלו. מה לדעתכם אני צריך להתחיל לבדוק? בתודה מראש, RBH

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  2. Started by pchoresh,

שלום לכולם יש לי לפטופ חדש של דל, עם כמובן וינדוס 7 אמיתי. אתמול בלילה כיביתי אותו רגיל. היום בבוקר ניסיתי להדליק אותו ועם ההדלקה הוא ננכנס למסך שחור שכתוב בו windows error recovery ואני צריך לבחור האם להעלות וינדוס נורמלית (ואז הוא פשוט עושה לעצמו ריסטרט) או לבחור באופציה LAUNCH STARTUP REPAIR, שאם אני בוחר את זה הוא עושה בדיקה של תיקון עצמי אבל נותן הודעה שהוא לא הצליח לתקן את עצמו. כיביתי אתמול את הוינדוס רגיל, ולא התקנתי שום חומרה חדשה. מישהו יכול לעזור??

• 4 תגובות
    • 6.5k צפיות
  3. Started by IlanF,

אני צריך עזרה למצוא פיתרון למסך כחול. unmountable_boot_volume קוד 0x000000ed (ox81ad5d98,0xc0000006,0x00000000,0x00000000) תמונה אני יעלה כשאני יוכל

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by UnwiZ,

לאחרונה הותקן לי במחשב ויסטה וכל הגדרות הסאונד שלי התאפסו. עכשיו כל פעם שאני מתקרב למיקרופון הוא עושה רעשים שיוצאים מהספיקרים, וגם כשנאי מכבה ומדליק אותו הוא עושה מין רעש סטטי כזה קצר... הממשק סאונד פה בויסטה ממש שונה ואני לא יודע איך לעשות שהבעיה לא תקרה כמו שעשיתי ב-XP. עזרה בבקשה! D:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. כרגע עשיתי פרמוט והתקנתי win 7 ultimate x64 ונכון ''בהתאמה אישית'' איפה שאמורה להיות האוצפיה ''הפוך שקיפות לזמינה'' ואפשרות החלפת הצבעים של שורת המשימות -פתאום אין לי את זה בכלל ..הנה תראו... במקום הצבעים והשקיפות מופיע לי למטה ''צבע חלון'' וכשאני לוחץ על זה זה פותח חלון לא קשור מישהו יכול לעזור http://www.fastup.co.il/v.php?file=11491585.jpg

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ski_farm,

יש לי מחשב פנטיום 4 cpu- 455MHz RAM- 512 HARDISC-80G הבעייה היא שמשלב מסויים המחשב התחיל לעלות (מBIOS לחלונות) בצורה איטית בסביבות 15דקות אבל לאחר מכן המחשב עבד תקין. לאחר שבוע גם לאחר העלייה המחשב עובד מאוד לאט לפתוח חלון במחשב לוקח בסביבות 6 דקות זאת בעיית תוכנה או חומרה והכי חשוב מזה ואיך מתגברים על זה כי אני ללא מחשב נ.ב יש לי שם תוכנות חשובות אז אני לא רוצה לפרמט את המחשב תודה מראש ski_farm

• 12 תגובות
    • 973 צפיות
  7. יש לי P4 מלפני 5 ומשהו שנים, אבל עם לוח אם חדש (3חודש), כרטיס מסך חדש(3חודש), וזכרון 1gb(די חדש-שנה). הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, הווינדוס (XP SP2) נתקע ורק העכבר זז. זה קרה כל כמה שעות. הווינדוס גם זז ממש לאט, בדקתי עם אנטי וירוס אבל ללא תוצאות. אז פירמטתי, הכל טוב ויפה, המחשב רץ כמו פעם, ואז אחרי יום-יומיים שוב הבעיה חזרה. חשבתי שזה משהו שהתקנתי אז פירמטתי שוב הפעם בלי להתקין כלום. זה שוב קורה ואז לפני כמה ימים ההארד דיסק מתחיל לעבוד בצורה עצבנית אפילו שאין שום תוכנה שרצה. הרצתי chkdsk ב-C אבל אין לי מושג אם זה בכלל פתר משהו. אז אני מתחיל לחשוב שהבעיה היא בהארד דיסק (בסך הכל בן 2 וכבר חולה...) אבל מעדיף לקבל עזרה פה לפני שאני לוקח לתיקון ושוחטים לי המידע שם. מ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by barakv,

הרכבתי את כל החלקים (מפרט בצד) הדלקתי התקנתי וינדוס הכל מגניב.... והעכבר מתחיל לזוז בלי שאני נוגע בו בכלל!! ולפני זה הוא היה בסדר גמור

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by yotep,

שלום. קניתי כרטיס קול Audigy 2 zs ויש לי לוח של MSI עם צ'יפ PT880 VIA וכרטיס קול מובנה גם של VIA AC97 לפני שחיברתי את החדש הסרתי את ההתקנה של הישן מהמנהל התקנים וכמו כן ביטלתי אותו בBIOS התקנתי את החדש, הווינדוס זיהה אותו, התקין אותו והכל טוב ויפה. הבעיה היא שאין שום סאונד ויותר מזה אני לא רואה שום בעיה, למשל בווינאמפ אני מפעיל שיר וזה מנגן אותו אבל לא שומעים כלום. הפכתי את כל החיבורים, ניסיתי באמת כל דבר ועדיין כלום. תעזרו בבקשה. תודה. *חשוב לציין שלפני שקניתי את הכרטיס, עשיתי את אותו תהליך עם כרטיס אחר VIBRA 128 וגם אז הייתה את אותה בעיה.

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by Mesatla,

קניתי לוח אם מבחור בטריידזון הוא אמר לי שהלוח עובד אז סמכתי עליו וקניתי ממנו באתי הביתה הרכבתי את הלוח על המארז חיברתי את הכל למקום כל הIDE PCI AGP ו... הוא נופל כל פעם שניסיתי להדליק ניסיתי לשנות סוללה HD כרטיס מסך זיכרון ספק פשוט הלוח תקול . דיברתי עם הבחור אמרתי לו שאני רוצה להחזיר לו את הלוח אך הוא מסרב לקבל אותו בחזרה מה לעשות יש דרך לתקן את הלוח משהו? תאור הבעיה: נדלק אין ביפ של הרמקול והמסך מתכבה ומתחיל להבהב עם הLED של המסך המאוורר של הCPU עובד מי שיודע נא לעזור

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by jeyjey,

הלוח הוא של אביט, AN-M2. לוח חדש נמצא אצלי רק חודש, והבעיות התחילו בימים האחרונים. מה שקורה זה שחיבורי הUSB וחיבור כבל הרשת מתנתקים כל כמה דקות (העכבר מפסיק להגיב ומתנתק הקשר בין המחשב למודם). כדי לסדר את זה אני מנתק ומחבר את החיבורים פיזית, אבל זה רק פתרון זמני כי אחרי כמה דקות שוב יש התנתקות. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  12. Started by tidan31,

שלום! רכשתי מחשב של לנובו y-70 סיימתי להגדיר את כל ההגדרות והוא נימצא במצב של חשיבה כל הלילה ברצוני לציין שהוא מחובר לחשמל והוא מגיע עם הארד דיסק 1tb+8ssd האם זה מצב נורמלי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by chris_u16,

לפני יומיים קיבלתי ספק כוח שקיבלתי מחבר והוא קיבל אותו יחד עם מארז שהוא קנה (ספק ג'נרי) על הספק כתוב בגדול שהוא 380W. בדרך שאני עושה לו מוד קטן עם המאוורר אני רואה בפנים 3 שבבים צהובים, אחד גדול ו2 קטנים ועל שלושתם יש מדבקות שכתובות עליהם כמה דברים וגם כתוב על כולם בגדול 250W. האם זה ספק 380W, או שזה רק מתיימר להיות? :AR15: עריכה: הנא המתחים שהוא מוציא:

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Turkey,

שלום לכולם הורדתי את המשחק Darksiders התקנתי הכל וכשניסיתי לשחק זה כתב לי שחסר לי את הקובץ Steam_api.dll במחשב, אז הורדתי אותו ועכשיו יש לי שגיאה חדשה- The procedure entry point SteamUserStats could not be located in the dynamic link librar steam_api.dll לא מצאתי פתרון בגוגל מישהו מבין ? ויכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by dyn,

שלום, משום מה המחשב שלי נהיה איטי מהרגיל(מפרט המחשב מימין), לפעמים נתקע ולא מגיב, ואפילו מגיע למצבים שאני מקבל blue screens. ניסיתי לנתח את קובץ ה mindump אבל אני לא מצליח.. יש לי בעיה עם התוכנה של הניתוח. אודה למי שיוכל לנתח לי את קובץ ה minidump ולהגיד לי מה הבעיה הספציפית שלי. קובץ ה mindump: http://www.fileflyer.com/view/htRx9Bj

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. יש לי HD MAXTOR DIMONDMAX 9 והוא מזוהה במערכת הפעלה כ IDE ולא SATA לומרות שמחובר הכבלים של ה SATA אליו האם זה תקין והאם יש דרך לשנות את זה ל SATA

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by george1625,

שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב עושה לי מדי פעם בעיות בהדלקה. היום, בזמן ניקוי אבק מהמחשב והספק שמתי לב לאחד הקבלים בתוך הספק שנראה מוזר, כאילו נפתח ו/או התפוצץ. הספק הוא דגם CORSAIR VX450W. מה דעתכם? הקבל באמת הרוס? אני חושב שיש לי עדיין אחריות.. אני מצרף תמונות של הקבל בתוך הספק. http://img10.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=img4865e.jpg תודה!

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  18. Started by Gvaq,

שלום לכולם, 1. רכשתי לאחרונה נייד חדש של DELL. לאחר התקנה נקיה של Windows 10, עדיין יש לי כ1.6-2GB זיכרון RAM בשימוש ישירות לאחר ההדלקה. על אף שהמערכת נהדרת, לטעמי ישנם הרבה-יותר-מידי שירותים מיותרים שעולים יחד איתה (חיפוש- 30MB, מארח שירותי מערכת- 20MB, וכו' וכו'... אני סופר 200 מגה והרשימה רחוקה מלהסתיים). אמנם רוב השירותים צורכים מעט זיכרון, אך הכמות המטרידה שלהם וכו'... יש רשימה מעודכנת של כל שירות ומה הוא עושה, איפשהו? טיפים לאופטימיזציה נכונה של Windows 10? 2. גם התוכנה של McAffe מעצבנת אותי בנושא. הגנת האינטרנט והסריקה בזמן אמת- לא יודע כמה הן נחוצות (וזה 250-300MB בזיכרון כל הזמן). יש למישהו המלצה לתוכנת הגנה קלילה יותר? 3. ולבסוף- Chrome. וואו. אחרי שכתבו בכל מקו…

19. Started by yael_h10,

היה לי ספק גנרי אז הזמנתי ספק חדש מסוג FSP 350W 60HCN 120mm. היום התקנתי אותו וכשהפעלתי שוב את המחשב מתברר שאני צריכה לעשות Reboot - האם זה בגלל שהתקנתי את הספק לא נכון? או שזה אמור לקרות? הידע שלי מאוד בסיסי, אין לי מושג איך עושים Reboot (האם זה אומר שכל מה שהיה לי במחשב נמחק?). על המחשב במקור היה ווינדוס ויסטה ואז הורדתי והתקנתי ווינדוס 7, אני דיי בטוחה שאין לי את הדיסק המקורי של מערכת ההפעלה. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yanme,

יש לי תקלה מוזרה כאשר אני מחשב לאחד מחיבורי ה USB - מפצל ל 4(USB HUB) מכל סוג שהוא אז כשאני מכבה ומדליק את המחשב ומחשב לא עולה ועושה ריסטרטים לעצמו בנוסף הכונן תקליטורים יוצא ונכנס מעצמו... אם אני מנתק את המפצל,המחשב עולה כמו שצריך.... יש לי לוח מסוג gigabyte ep43-ud3l

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. כשעושים ריפרש לקונקשן של תקשורת הוא הודיע שיש לו בעיה בAPR CACHE ניסיתי לעשות סטאפ של התקשורת וזה מתקן ואחרי חיבור לאינטרנט התקשורת שוב נעלמת ומתחילות הבעיות ניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס, כולל פירמוט של הכונן במהלך ההתקנה הוא נתקע והציג הודעת ארור (המסך הכחול המוכר) stop 0x0000007A(0xE1196970,0xC000000E,0xBF8F2BEC,0x19851860) win32k.sys address BF8F2BEC base at BF800000,Datestamp 3B7DE698 מה הבעיה? מה לעשות? ההודעה חוזרת בכל פעם שמנסים להתקין את הווינדוס תודה מראש

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  22. שלום. וינדוס 98 SE אנגלית התקנתי וינדוס מחדש ופתאום הסורק hpscanjet3300 c לא עובד! ניסיתי להחליף בין חיבורי הusb ולא הלך. בחיבור למחשב הנייד שלי הסורק עובד היטב, כך שהבעיה היא לא בסורק או בחיבוריו. למישהו יש רעיון?

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  23. הצילו! יש לי כרטיס GFORCE 4 של NVIDIA ובטעות הוצאתי לשנייה את הכרטיס שהמחשב היה מכובה והכנסתי אותו שוב ושהדלקתי את המחשב כל המסך נהיה לבן ולא רואים כלום חוץ מלבן!!!! ואז חיברתי את המסך לכרטיס מסך אחר שיש לי במחשב(אם אני לא טועה זה NFORCE 2)ורואים שוב מצוין! אבל איך אני יכול להחזיר את המחשב למצב שבו רואים שוב טוב עם הGFORCE 4 ושלא יראו לבן על המסך? בתודה ענקית מראש.....

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Gilo2005,

אז ככה קניתי את הלוח אם הזה GA-7N400 של GIGABYTE מגיע איתו הביתה שם אליו את המעבד והכול ומפעיל ואין כלום המעבד שלי זה AMD ATHLON XP 1700+ המחשב נדלק המאוררים והכול אבל על המסך אין כלום שום חלק לא נשרפ זה בדוק כבר!!!!! פשוט מסך שחור ואז אחרי כמה מעמצים המחשב נדלק והוא מראה לי ש הוא עובד המעבד במהירות 1100 MHZ איך זה קרה???הוא עבד תמיד ב 1466 MHZ ורשום שהלוח תומח במהירות של 1400 ומעלה יש את הכפתור הזה של CLK שבו אפשר להגדיר את המהירות של FSB על הלוח מי שמכיר את לוחות ה GIGABYTE אז רציתי לדעת איך אני מחזיר את המחשב לעבודה של 1466 MHZ בלי להדליק אותו אם הכפתור הזה של ה CLK תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  25. יש לי מחשב עם לוח אם DFI LANPARTY NF4 ULTRA עם אופטרון 170 (מומהר ל-2.5GHZ) וספק של ANTEC TP2 420W (כל השאר ניראה לי לא חשוב) לפני מספר ימים ניסיתי להדליק את המחשב אבל הוא לא נדלק. בדקתי אם הלדים על הלוח אם דולקים (ישנם שני לדים, אחד ליד הזכרונות והשני בתחתית הלוח) והם לא דלקו. ניתקתי את הספק, חיברתי אותו שוב, ניתקתי מהחשמל, חיברתי שוב, עדיין הלדים לא עבדו (ומן הסתם המחשב גם לא נדלק). הגעתי למסקנה שהספק סיים את חייו. חיברתי ללוח אם ספק אחר, ישן יותר, ואחרי חיבור הספק לחשמל והדלקתו, הלדים נדלקו. לא רציתי להדליק את המחשב עם הספק הישן כי אני לא בטוח שהוא היה מעלה את המערכת (רק 12A במסילת 12V והיא מסילה בודדה). הסקתי שהספק אומנם הלך, אבל הלוח אם עדיין חי, אחרת הלדים לא היו …

• 8 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.