עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם אז ככה...קניתי היום קירור לציפסט NB. הקירור הוא של THERMALTAKE EXTREAM SPIRIT II עכשיו התחלתי להתקין אותו על הלוח שמופיע במפרט שלי...הכול הלך מצויין....חיברתי הכול הפעלתי את המחשב והוא לא עולה טובה אמרתי קורה ניסיתי לבדוק עם הכול מחובר ושוב לא עולה (לא עושה את הפיפ שצריך להיות והמסך מהבהב). אמרתי טוב בוא נבדוק את הזיכרונות(יושבים אצלי על DUAL) הוצאתי זיכרון אחד והופה עולה.....טוב ניסיתי את הסטיק השני אןתו הסלוט באם עולה...טובה ניסיתי את שנייהם לא ב DUAL אלה סתם ביחד....באם עולה.....מה מתברר שפתאום סתם ככה המחשב לא עולה כשהזכרונות שלי על DUAL!!!!ואז הוא עלה!!! אני ממש משתגע פה ויש לי תחושה שאיכשו דפקתי את הלוח וכתוצאה הוא לא נותן לי DUAL לעשות... הוא רושם BIOS R…

• 11 תגובות
    • 767 צפיות
  2. שלום! לאחרונה החלה אצלי במחשב תופעה שכשאני משתמש בתוכנות כגון ICQ, MSN, SKYPE וכו' המחשב מתחיל לזחול בפתאומיות אבל ממש לזחול שאפילו הסמן של העכבר מגמגם כשאני מזיז אותו ואז אני לא שומע כלום!!!אפילו כשאני מדבר במיקרופון או מקליד (דבר שגורם לתוכנות להשמיע צלילים). אני פתחתי את הTASK MENAGER וראיתי ש WINLOGON הוא שאוב לי את כול הCPU על 96אחוז שימוש! אז כיביתי את התוכנה (ICQ) ולקח לו כמה זמן אבל הוא נרגע...אבל עדיין לא משעתי כלום! לא כשדיברתי וכשהפעלתי את ה- VOLUME CONTROL התקיעה חזרה אבל הוא אמר לי שזה שואב את המשאבים לא וWINLOGON....ואני מנסה לשחק אם זה ואני לא שומע כלום! אז כיביתי גם את זה וניסיתי לשמוע שיר והוא הציג לי חלון ERROR שהיה כתוב בו: DirectSound Output v.2.2.10 e…

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by topcat115,

חיברתי למחשב דיסק קשיח SATA 500GB של חברת Seagate לחיבור IDE על הלוח אם עם מתאם בין IDE לSATA. הBIOS מזהה את הדיסק קשיח, מראה שיש לו 136GB, בתהליך הPOST מופיעה ההודעה "Primary master hard disk fail".

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  4. שלום יש לי מחשב ישן שברשותי שהחל לעשות רעשים ממש חזקים. פתחתי את המארז וגיליתי שזה המאוורר של המעבד שמרעיש ניקיתי את כל האבק שבמארז ומה שיכלתי מהמאוורר אך הסוקט הישן של הפנטיום 2 מציק לי. הוא גדול ומגושם והוא שוכב על הצד כזה כמו כל סוקט של פנטיום 2 בניגוד לסוקטים החדשים ואני לא יודע איך לפתוח את המאוורר משם כדי לנקות אותו כי זה המאוורר. יש לציין שהוא לא גדול אולי 60MM משהו כזה. הוא מחובר לצלעות הקירור עם ברגים קטנים שחורים כאלו נראה לי. מי שיכול לעזור לי איך לפתחור את המאוור אני אודה לו מאוד.. בכלל איך אני מנקה טוב את המאוורר?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  5. שלום, ברשותי מעבד i72600k ולוח אם גם כן של אינטל מדגם DZ68DB (אשר נקנו עצמאית ולכן לצערי הצורך בהתקשרות הישירה עם אינטל). המחשב עם שאר הרכיבים הורכב בחנות בא נאמר לי שטמפרטורת המעבד לפי נתוני ה-BIOS מגיעה מהר יחסית ל-77 מעלות. בהחלפת לוח האם בלבד ירדה הטמפרטורה לסביבות ה-40 מעלות. פניתי לתמיכה של אינטל בטוענה שהלוח אם לא מתפקד כראוי אך נאמר לי שהטמפרטורות הללו ריאליות מכיוון שלפי הגדרות המעבד, הטמפרטורה הנורמלית שלו היא 72.6 מעלות. הציעו לי לעדכן את גירסת ה-BIOS, ולבדוק את המחשב כשמערכת ההפעלה תותקן. האם הגיוני שמחשב יגיע לטמפרטורות כאלה, גם ללא שום מאמץ חישובי? האם הגיוני שהצעותיהם אכן יורידו את הטמפרטורה? תודה רבה מראש, עידו.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  6. שלום רב, בימים האחרונים, בזמן שאני "מעיר" את המחשב לאחר המתנה המסך מהבהב מס' שניות ואז מתייצב. המסך נקנה לפני כ-5 שנים. היכן הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL זה קרה לי פיתאום כשהכנסתי דיסק לצורב ואז זה קרה........ מה זה? נ.ב בסוף רשום משהו לגביי קובץ בשם: Cdfs.SYS

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  8. הי, מה זה צריל להיות ?! אני מחבר את המדפסת כשהמחשב פועל, עוד לא אמרתי צביקה פיק - המסך נכבה. העסק לא מתרחש כשהחיבור מתבצע לפני הדלקת המחשב. התופעה חוזרת על עצמה במחשב אחר בעל אותו מפרט אבל עם win98. יש לי עוד כל מיני תקלות מוזרות במחשב, אני מתחיל לחשוש שמשהו נדפק בלוח האם. האם תוכלו לעזור לי לשכנע את המחשב שלי שכדאי לו להתחיל להתנהג ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by noel,

שלום לכולם, הדלקתי את המחשב היום ואין קול למרות שעד היום היה... כשאני הולך ל "sound and audio device " כל האופציות מבוטלות ונאמר ש" no audio device". החזרתי את הביוס ל default, ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש מהדיסק של לוח-האם אבל לשווא... כרטיס הקול הינו מובנה, לוח אם asus m2a-vm windows xp sp2

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  10. כפי שציינתי בכותרת בכללי , יש לי אוזניות עם מיקרוופן(יחד) קיים אצלי נתק במיקרופון ניסיתי לפתוח לסדר זה ייאוש , תיאור המצב: מהיציאה הוורודה של המיקרופון המתחברת למחשב ממנה יוצאים 2 חוטים זהובים כאשר אחד חשוף והשני "עטוף" בגומי שחור שאותו חשפתי , כמוכן במיקרוופן עצמו גם יוצאים שתי חוטים מהמגבר שלו כאשר אחד אדום והשני זהב ניסיתי לחבר אחד לאחד , את כולם ביחד ולא הולך לכל מקרה יש לי עוד מיקרופון ניסיתי לחבר וגם לא הלך אז אני מאמין שזה רק בעיה בחיבור שלא עשיתי בסדר, תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  11. מפרט: לוח אם - ASUS H97-PLUS LGA1150, זיכרון - G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 כרטיס מסך - Gigabyte Radeon R9 290 4GB GDDR5 מעבד - Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 ספק כוח - SeaSonic 620W 80+ Bronze M12II-620 רקע: המחשב חדש. נקנה ונבנה באוקטובר האחרון. אני משתמש בחיבור DisplayPort. תיאור הבעיה: בכל פעם שאני נכנס למשחק כלשהו, לאחר בין 30 שניות ל-5 דקות משחק המסך כבה (כרטיס המסך קורס) ואני רואה את הדבר הבא: http://s9.postimg.org/yxxocdy3j/20150204_143354.jpg לאחר שזה קורה המחשב לא חוזר לקדמותו, וצריך לכבות אותו. לעיתים לאחר הדלקה מחדש לפני שעולה מערכת ההפעלה אני שוב מקבל מסך כזה וצריך לכבות שוב. אני משתמש בכבל DP עם 19 פינים (ללא פין מ…

12. Started by Shay17,

לאחר הפסקת חשמל הווינדוס לא עולה ntldr is missing please press control+alt+delete to rester יש פיתרון לבעיה ? יש לי הרבה חומר חשוב על המחשב

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Xilver,

כאשר אני משחק במשחק ומפעיל את האימיול, זה יוצא לעתים קרובות מאוד לשולחן העבודה מהמשחק. מה הסיבה לכך? כדי להפעיל את האימיול על הליבה השנייה אני עושה מנהל משימות-->תהליכים-->מקש ימני על האימיול->קירבה->ומסמן רק את הCPU 01. במשחק אני משאיר את שניהם (CPU 01 וCPU 0).

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by asafm,

כל משחק שיש לי שמשתמש בDIRCET3D(כול החדשים בעיקר) נתקעים לי באמצע יש לי ראדון 9700 של גיגה בייט ולוח GA-7AX זה קרה לי כבר בRAYMAN3 DELTA FORCE BLACK HWAK DOWN POSTAL 2 וגנרלס ובעוד כול מיני משחקים יש לי את הדריברים הכי מעודכנים לכרטיס קול לכרטיס מסך ולVIA 4-IN1

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  15. Started by RX7,

אני מפעיל משחק אני יכול לשחק בו קצת ואז נתקע. או שעל ההתחלה נתקע, המסך נהיה שחור וזה נתקע על איזה צליל מהמשחק ואני שומע יענו תקוע הצליל חוזר על עצמו ככה מהר. וזה קרה כבר בכמה משחקים ופעם אחת זה עשה לי שגיאה בקאונטר סטרייק אמר לי משהו על תאימות ati2dvag וקורה לי גם לפעמים שאני סתם גולש באינטרנט ופתאום הסימן של העכבר חושב כזה ואז המסך נהיה שחור ואחרי כמו שניות חוזר לעצמו מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by CraZyStyLe,

כנסו למרפט שלי.. אני קניתי כרטיס מסך חדש 9800gt xxt oc edition וןהוא עבד הכל מצויין.. עכשיו בערך חודשיים-שלוש חודשים לאחר שקניתי אותו יש איתו מעט בעיות. פעם הבעיות היו שלחתי אותו לFOXPC והם אמרו לי שהכרטיס תקין.. עכשיו הבעייות הם...שבמשחקים קלים שפעם הייתי מריץ בלי בעיה כמו:(cod4;Nfs Most wanted;Mirrors Edge) עכשיו נתקעים בלי סוף(איפול MOST WANTED ניתקע!!!!!) יש דרך לסדר מבלי לשלוח אליהם את המחשב ?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by TONY23,

[size=81 ] מי יכול לעזור לי ברשותי מחשב פנטיום 3 550 וזיכרון 128 MB של טושיבה לאחרונה הוספתי זיכרון נוסף של 256 MB אבל המחשב מראה שיש רק 256 במקום 384 MB הלוח אם שלי הוא P2BXA-VP ולפי מפרט היצרן הוא יכול לתמוך עוד הרבה יותר ניסיתי גם שידרוג ביוס לגירסה 1.8 ללא הועיל אשמח מאוד לקבל פיתרונות TONY

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי מעבד E8400 והוא מתאמץ לחינם כאשר שום תוכנה/משחק פעילים. ביטלתי תהליכים פעילים וזה לא עזר. אחרי כל ביטול תהליך הוא חוזר שוב למאמץ כבד ללא שום סיבה. מה אפשר לעשות?. תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Enable,

אני רוצה לשחזר מידע מ HARD DISK לש ממחשב נייד ואין לי מתאם לחבר אותו לנייח שלי. אפשר להתקין את התוכנה לשיחזור על DISK ON KEY ולסרוק תמחשב בלי לפרק את ה HD שלו? למה אמרו לי שאסור להתקין כלום על המחשב. ץתודה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  20. אני עובד עם System Suite 4 וגיליתי בעיות הן בהארד דיסק והן בזכרון של כרטיס המסך. אני מחפש תוכנה נוספת לבדיקה למרכיבים אלה, לפני שאני הולך לחנות ומממש אחריות. תודה על ההמלצה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by bati6,

הורדתי את התוכנה cpuz כדי להציץ קצת על המחשב ואני רואה שהוא בלשונית caches נותן לי את l1 l2 l3 ואמרתי לעצמי, לא אמור להיות למחשב L מסויים? איך זה שיש לי את כל הLים? ובלי שום קשר,אל מה הלשונית הזאת מתייחסת? בעקרון רשום לי פעמיים L1 D-Cache size 32kbyets כפול 4 ובdescriptor רשום לי 8way set associative 64 byte line size זה פעמיים, רק שבפעם השניה במקום L1 Dcache הוא רושם לי L1 I- Cache ואז הוא יורד לשורה שלישית ורושם לי l2 cache בsize 256 kbytes כפול 4 ובdescriptor אותו הדבר כמו בקודמים. ובשורה הרביעית הוא רושם L3 Cache size 6mbytes ושם הוא לא מכפיל את זה בכלום ובdescriptor הוא רושם 12way set associativ 64 byte line size וזהו, קיצר סיבכתי הכל, אני מקווה שהייתי ברור, אני ר…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אז ככה מדובר על מחשב ישן (166MHZ) שיש לו כונן סקזי על בקר. (מהבקר יוצא גיד אחד שמתחבר לאחד ערוצי ה IDE שיושבים על הלוח אם (מתחבר לפין אחד בלבד , אין לי מושג למה) ) בכל אופן אני מנסה לחבר בערוץ IDE השני כונן IDE רגיל, ולא משנה באיזו קונפיגורציה של הכונן IDE (מסטר או סליב) הוא לא מזהה לי את הכונן החדש (ומדליק את LED של הכונן באופן קבוע). למישהוא יש רעיון ?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  23. Started by danh74,

שלום לכולם, בזמן boot (ממש בשניות הראשונות) המחשב קופא לדקה , גם ה hard disk לא עובד. אחרי דקה המחשב חוזר לעלות , מראה את ה desktop וחלק מהתוכנות ב system tray ואז קופא שוב לדקה. אחרי זה המחשב עובד כמו שצריך. הבעיה התחילה כאשר החלפתי את המודם מ ALE130 ל ALCATEL 510. AMD2500 256MB NF7S תודה מראש

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by Benz0rz,

שלום לכולם קניתי מחשב יד שניה מחבר הוא קנה אותו מאייבורי לפני פחות מ10 חודשים ועדיין באחריות בכל מקרה המחשב אצלי כבר שבועיים בערך ולא היה בעיות עד לפני יומיים בערך שהמחשב קרס לי באמצע משחק שעשיתי ALT+TAB אבל לא חזרה הבעיה שוב.... היום שחזרתי הבייתה הדלקתי את המחשב ופשוט הונידוס לא עולה המחשב מנסה לפתור את הבעיה לבד ולא מצליח ניסתי להחליף הארד דיסק שאני יודע בוודאות שעובד ועדיין אותה הבעיה בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי אני יהיה אסיר תודה מאודד - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.siz.co.il/my.php?i=ozmvtn0dakwi.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=zjm3mrizmkwh.jpg הוספתי תמונות של השגיאה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  25. היי חברים, אני מחפש דחוף דרייבר ללוח אם אינטל של מחשב פנטיום 3 מדגם: intel SE440BX-2 82443 BX\ZX הלוח הזה הוא לוח משולב כולל כרטיס מסך וכרטיס קול. הדרייבר לא נמצא באתרים של דרייברים וגם לא באתר של אינטל. באתר של אינטל יש דרייבר אחד שמתאים לו שרק אמור להתקין את הכרטיס קול אבל משום מה זה גם לא עובד. ניסיתי להתקין עליו דיסק שמתאים למספר סוגי לוחות אם דומים של אינטל שהיה אמור לעבוד (על פי ניסיון של חבר שהוא טכנאי מחשבים), אבל זה לא הצליח בשום צורה. אני כבר מיואש.. האם כל מה שנותר לעשות זה לזרוק את המחשב לפח?

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.