תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
המאורר הפסיק להסתובב מה לעשות תודה לעוזרים אלי.
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום רב רכשתי מחשב חדש עם מעבד DUAL CORE E6300. מהיום הראשון שרכשתי המחשב המאוורר של המארז מרעיש בצורה חזקה מאוד רק ב 4 דק' הראשונות של הפעלת המחשב ולאחר מכן משתתק ועובד תקין. האם הבעייה היא נקודתית - כלומר מאוורר פגום מהיצור - או שמדובר בסימפטום לבעייה חמורה יותר כמו ספק או לוח אם ? אשמח לעזרה ... תודה
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי אנשים, לפני שבוע רכשתי שני כרטיסי 9600GT וחיברתי אותם בSLI ללוח שלי M2N SLI DELUXE יש לי ספק כוח ANTEC NEO HE 550W שמחזיק אותם לפי מה שנראה לי בלי בעיה בכלל.. מאז שהתקנתי אותם מופעים לי ההודעה הבאה: *Warning: System BOOT Fail* Your system last boot fail or POST interrupted Please enter setup to load default and reboot again . F1 to continue DEL to enter Setup אני לוחץ F1 המחשב עולה כרגיל משחקים רצים פצצה והכל טוב ויפה, אבל זה ממש מציק לי... דבר ראשון שעשיתי עידכנתי שוב את הBIOS, לא עזר, הוצאתי את הסוללה..מחקתי את הCMOS...לא עזר...לפעמים ההודעה לא עולה והכל רץ רגיל, אין לי מושג ממה זה אבל זה ממש מעצבן ומסקרן אותי... אני מצרף תמונה שתוכלו לראות אם למישהו…
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
המארז שלי נמצא על 30 מעלות +- והמעבד ללא מאמץ על משהו כמו 40-43 מעלות בלי מאמץ זה טווח נורמלי? הרצתי את MBProbe שהורדתי מהאתר והוא התחיל לצפצף לי, והנה מה שרשום בלוג [ Voltage/V ] [ Temperature/°C ] [ Fan/RPM ] [ Date ] [ Time ] [Vccp1 Vccp2 +2.5V +3.3V +5V +12V -5V -12V Vbat] [ 1 2 3 4 ] [ 1 2 3] משהו במתחים או משהו לא נכון שהוא מצפצף? עשיתי ב BIOS LOAD DEFAULTS ועדיין הוא מצפצף, יש לכם השערה אולי מה יכולה להיות הבעיה? ובאיזה תוכנה ניתן לראות מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך? תודה רבה :-)
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הדלקתי היום את המחשב ופתאום הוא לא עולה אין לי מושג מה קורה, אני מדליק את המחשב, פתאום גם המאוורר של הקירור INFINITY לא עובד בכלל, ואיפה שיש נורה אדומה קטנה בכרטיס מסך, אז היא פתאום מהבהבת. אין לי מושג מה הבעיה, לא עשיתי בכלל משהו חדש, לא שיחקתי עם שום דבר וישר זה קרה. אין שום דבר שעולה על המסך... לא ביוס ולא כלום, רק מסך שחור [כלומר שלא נדלק אפילו המסך] * שאני מנסה להדליק את המחשב, כל המאווררים והלדים דולקים [רק המאוורר של הקירור לא עובד...] מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, בשבוע הקרוב אני קונה מחשב חדש, אך לפני זאת הייתי רוצה לפתור את הבעיה שיש לי במחשב הנוכחי, עד לפני כחצי שנה הוא פעל טוב כמעט בלי בעיות והריץ BF2 על הגדרות נמוכות-בינוניות חלק, לאחרונה התחילו להיות לא לאגים מעצבנים מאוד במשחק, זה המפרט: Field Value Operating System Microsoft Windows XP Professional Field Value CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Field Value Motherboard Name Asus P5GL-MX (3 PCI, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Field Value Motherboard Chipset Intel Grantsdale-G i915GL Field Value System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) Field Value Video Adapter RADEON X300 Series (256 MB) Field Value Disk Drive Maxtor 6L120M0 (120 GB, 7200 RPM…
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
פתטום אני בא למחשב בבוקר אני רואה על הדפדפן BAR חדש ששמו protection bar ואני מנסה להוריד לו בדפדפן את ה-v והוא לא יורד, ובלוח בקרה נכנסתי להוספה הסרה למחוק אותו ואני לא מצליח זה אומר לעשות רייבוט אני עושה וזה לא נמחק תעזרו ליייי.... תודה רבה לכם.. יום טוב :]
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הHP Envy החדש (מחודש, למען הדיוק) שלי עושה קצת בעיות. הוא נתקע כל פעם בהפעלה מחדש. נשאר על המסך השחור ולא מצליח להעלות את הwindows. רק אחרי שמנתקים אותו מהסוללה הוא עולה בסדר. פעם אחת גם הופיע לו blue screen שאמר משהו על בעייה ב “memory management” או משהו דומה. עוד כמה פרטים : Win 7 64 bit, i7-720QM,, 16GB. כמו שאמרתי הוא אצלי ממש מעט זמן כך שהדבר היחיד פחות או יותר שהספקתי לעשות איתו זה להתקיןCS5 ואופיס. (בינתיים הסרתי כבר את הכל ) מאוד אשמח לכל הצעה או רעיון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
דיסק של מצלמה שבור .דחוף בבקשה
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
ובכן ככה, המאוורר של הצ'יפסט הפסיק לעבוד עם הזמן,הוצאתי אותו והצ'יפ נשאר ללא אוורור תקופה מסוימת ועדיין עבד. לאחרונה לפני כמה ימים קניתי קצת מאווררים ושטויות, במאוורר שקניתי עבור הצ'יפסט לא היה ברזלית שתתפס בווים שיש בלוח אלא קליפסים ובלוח אין חורים להם, הנחתי ואני לא יודע למה שזה לא יהיה נורא אם אני פשוט ידביק עם דבק מגע את המאוורר אל הצ'יפסט ב 2 נקודות מגע קטנות, לא חשבתי שזה אמור להזיק, בינתיים זה החשד היחיד שיש לי ללמה העסק כבר לא עובד. כמו כן החלפתי מאוורר לכרטיס מסך, אבל הכרטיס עובד גם במחשבים אחרים, גם ספק בדקתי עם אחר ועדיין יש בעיה, גם זיכרונות בדקתי עם אחרים ועדיין... מדובר בלוח ABIT עם צ'יפסט 865 וסוקט מעבד 478... הכל נדלק, ארדיסקים,כוננים, מאווררים, מאוורר כר…
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי מחבר שלומד ביוניוירסיטת חיפה דיסק 1.44 אשר שמורה בו עבודה. הבעיה כשאני מנסה לפתוח את המסמך...מקבל הודעה שהמסמך משובש. ניסיתי כל מיני דרכים לפתוח אותו בסוף נפתח אבל מה... ארבעת הדפים הראשונים נראים הפוך וכמה דפים יצאו בסדר וכמה דפים נראים כאילו המילים נכתבו אחת על השנייה. מישהו יכול לעזור בלפתור בעייה זו? תודה ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן.... חבר שלי קנה מחשב חדש לפני כמה ימים זהו המפרט: asus commando 1 800 mhrz giga corsair 250 giga wd atx thermaltake soprano 8800 gts thermaltake 470 w power supply אחלה מחשב....נימצא אצלו רק 4 ימים..... מרגע שהוא קיבל אותו יש לו ריסטרטים מוזרים וFREEZING באמצע משחקים שזה דבר מוזר מאד... קראתי את הנושא על מסכים כחולים וכדומה והעיניין הוא שזה מחשב חדש עם רכיבים איכותיים מאד וקשה לי להאמין שזה בעיית חומרה העיניין הוא שהוא שם ווינדוס לא אורגינל משהו שאני התעקשתי שלא יעשה אבל הוא לא הקשיב לי....לדעתכם זה יכול להיות זה ??? ווינדוס לא אורגינל יכול לעשות בעיות ??? זה פשוט אותו ווינדוס שמשתמשים באותו סיריאל כל פעם.... יכול להיות אולי אי תאימות בין רכיבים ???(בימים שלנו קשה לה…
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב של SHUTTLE XPC (קטן) שבמשך שנה וחצי עבד מצוין היום פתאום (ללא שעבדתי עליו) הוא נכבה. ניסיתי להדליק אותו, ולא הצלחתי, רק אחרי 3 דקות הצלחתי להדליק אותו, ואז אחרי 2-3 דקות הוא נכבה. חיכיתי 1-2 דקות, הדלקתי אותו, הרצתי תוכנה שמראה טמפרטורות, היא הראתה CPU 41, BOARD 41, HD 34 ואחרי דקה המחשב נכבה למישהו יש רעיון מה קרה? איזה רכיב התקלקל? מה עוד ניתן לבדוק? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
{קודם כל אני בכלל לא בטוח אם קשור לפה או יותר לרשתות אז תסלחו לי } נכון יש את ה local area connection ? אז משום מה, יש לי שניים כאלה, ואחד מהם קצת מוזר מדי.. ואני מעוניין לבטל את זה אם אפשר כדי שתבינו על מה אני מדבר: עכשיו, זה במהירות (כביכול) 30MBPS, סתם לצורך ידע אם זה מועיל או לא.. איך זה נוצר בכלל ? אני גם לא יודע.. אני רק מעוניין לבטל את הדבר המוזר הזה.. תודה .
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
קניתי עכבר מעולה מסוג לוגיטק דגם : LX3 העכבר עובד מעולה ורגיש אבל יש לו בעייה חמורה אחת: * הוא לא עובד בגילגול כלפי מעלה של הגלגל(במקום לגלול מעלה הוא מעביר דפים אחורה) בדקתי במחשב אחר והוא עבד מצויין ולא הייתה הבעייה כלומר הבעייה אצלי במחשב, אבל מה היא? ניסיתי להוריד ולהתקין את הדריוור של ה PS2 וגם זה לא עזר בכלום. ניסיתי להסיר את התוכנה שמגיע עם העכבר - גם לא עזר. מה עושים?מישהוא יודע? תודה מראש ביי tangush
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הי ותודה מראש! אני מנסה לפרמט אני מגיע לשלב העתקת קבצים אחרי הפירמוט ואז זה נתקע על 6% 1 החלפתי כבל 2החלפתי הארדיסק 3 אני מתוסקל לחלוטין!!!!!!!!! מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
המחשב נקנה לפני שנה ועד לפני מספר שבועות לא יצר רעשים. עכשיו הוא מרעיש מאוד ואין לי מושג מאיזה חלק הרעש..הוא מרעיש בעיקר בכמה הדקות הראשונות שמפעילים אותו ואח''כ הוא ממשיך אך ברעש נמוך יותר. זה נשמע כמו מאוורר. ניקיתי את המחשב עם מברשת מבפנים ובאמת יצא הרבה אבק וגם ניקיתי את הפתח התחתון שמנקז את כל האבק החוצה ועדיין הוא עושה רעשים. מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לפני שנה וחצי קניתי מסך זה וכעבור חצי שנה הוא התחיל להשמיע ציפצוף דק כל כמה זמן (שינוי תדירות הריענון השתיקה אותו לכחצי שעה ושוב חזר הציפצוף) קראתי פה בפורמים שכנראה הבעיה בספק של המסך שהוא לקראת סוף ימיו ורצתי לממש אחריות. הבעיה היא שהצפצוף מופיע "רנדומלית" ולקח הרבה זמן וויכוחים עם החנות עד שהם ראו שאכן יש בעיה ואז הם נתנו לי מסך במקום המסך התקול. למזלי הרע, הבעיה חזרה במסך ה"חדש" וגם אותו נתתי לתיקון ושוב המעבדה של החנות לא עולה על הבעיה וטוענת שהמסך תקין. שאלתי היא האם מישהו מכיר את הבעיה ויודע כיצד ניתן לשחזר אותה? (עבור החנות) אצלי המסך פועל בערך 24/6 ובד"כ אחרי שהמסך חוזר משינה מופיע הצפצוף, אך בחנות זה לא קרה (כנראה הם לא חיברו אותו למספיק זמן או משהו כזה) נ…
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום, אתמול החלה לי בעיה במחשב. - לפתע הוא לא נדלק. זה קרה לאחר זמן מה שהיו תקיעות בוידאו במחשב. לפני יומיים המחשב נתקע לגמרי ולכן ניסיתי לבצע הפעלה מחדש, אך המחשב לא נדלק. התחלתי בבדיקות למציאת מקור הבעיה. ראיתי שהלד הקדמי של הפעילות במארז וגם הלד +5VSC על לוח האם דולקים בלי שאפילו אפעיל את המחשב. לחיצה על כפתור ההפעלה לא מניבה שום תגובה. זה נראה כאילו אין חשמל בכלל. לכן היום קניתי ספק חדש של CORSAIR בהמלצת המנהל ליאור(DJELECTRIC). אחרי שהתקנתי אותו עדיין לא נדלק המחשב, אך כעת הלד הדקמי והלד על לוח האם מהבהבים ולא דולקים קבוע. כפתור ההדלקה עדיין לא גורם להדלקת המחשב. ניסיתי לבצע הדלקה על ידי גרימת קצר בין החוט הירוד לבין החוט השחור שלידו בחיבור ה-24PIN, אך כנראה אני לא …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. לדוד שלי יש מחשב ישן (DUALCORE משהו...לא התעמקתי בנושא) ובשבוע האחרון יש לו בעיה בUSB 2. במהלך חיבור כונן FLASH/ עכבר/ מקלדת לוקח למחשב לפחות שתי דקות לקלוט שההתקן מחובר, וכשהוא מתחבר הוא מתריע שההתקן יכול לעבוד במהירות גדולה יותר (כלומר הוא מחובר בתור USB1) . מה זה השטויות האלה?! ואיך פוטרים את זה? :s05:
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אוקי זה סיפור ארוך לא יודע אם הוא קשור לבעיה אבל אני יספר בכל זאת טוב אז קניתי הארד-דיסק WD SATA 200GB אמור להיות מעולה!!! אז באתי להתקין וההתקנה של ה XP לא זיהתה אותו הורדתי דיסקט מיוחד להתקנה מהאתר של WD אחרי שלוחצים F6 אז עדיין לא עובד אז הציעו לי להוריד דיסקט כזה מהאתר של הלוח אם מASUS וכן עובד זיהה פירמט העתיק קבצי התקנה התקין מעולה אז אחרי שהוא התקין הוא כמובן הפעיל את המחשב מחדש ואז הוא התחיל להפעיל את ה XP את הפס הכחול וברגע שהוא אמור להיכנס ולהתחיל לעבוד לא פשוט מתאתחל!!! מה לעשות??? אמרו לי ש XP לא מזהה יותר מ 50 גיג'ה כונן לא יודע כמה שזה נכון אבל ניסיתי ובשתי הדרכים זה לא עובד אני לא יודע מה לעשות אני משתמש בדיסק התקנה של CROW עם SP2 מה לעשות תאמינו לי אני כב…
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכם עכברי מעבדה יקרים, ברשותי שני כוננים קשיחים - 1) WD 40 gb 7200 - כונן שהוקצה למערכת ההפעלה 2) wd 40 gb 5400 - כונן שהוקצה להורדות/משחקים/וכו' וכו' הכונן הראשון עובד (כמובן, איך אני כותב פה...) אבל הכונן השני לא מזוהה בשלב ה-post. ניסיתי הרבה דברים כמו החלפת הכבלים (גם חשמל וגם IDE) עם הכונני DVD וצורב, וכמה פעמים החלפתי ביניהם... אם אני לא טועה הצלחתי לגרום להארד דיסק השני לעבוד אבל רק כאשר ההארד דיסק הראשון לא עבד. אנא מכם סייעו לי! מה עליי לעשות על מנת שההארד דיסק השני יעבוד ובמקביל עם הכונן הראשון? תשובות ושלל עצות יתקבלו בברכה.... תודה Vega.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן של המתנה קניתי היום מחשב מבוסס AMD 64bit עם כרטיס מסך 6600Gt רק מה שהלוח אם שלי עושה בעיות סאונד, המחשב עובד לאט כמו הקודם שלי,לא יודע בקיצור בעיה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי ups vp625 של איתן הנדסה המגיע עם תוכנת UPsee לצורך הורדה מסודרת של המחשב. כאשר ניתקתי את כבל החשמל לבדיקה, ראיתי שהתוכנה מזהה את הניתוק ומתחילה ספירה לאחור (של 10 דקות) כעבור מספר שניות התוכנה "מזהה" מצב תקין של חיבור לחשמל ולכן מאפסת את המונה ושוב מתחילה לספור 10 דקות - בסופו של דבר, התוכנה מאתחלת כל פעם את הספירה ובסוף המחשב נכבה בצורה לא מסודרת כאשר נגמרת הסוללה. ניסיתי גם תוכנה אחרת בשם UPsilon וקיבלתי תוצאה זהה. ניסיתי את המכשיר על מחשב אחר המריץ win2k ותוכנת UPsee עבדה כראוי. עדכון: התקנתי את xp מחדש ועדיין התקלה קיימת, אולי הבעיה ביציאת ה com? ניסיתי לעדכן דרייברים של הלוח אם וזה לא עזר. פרטים: המכשיר מחובר דרך כבל ל COM1 לוח אם: GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, P…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לחברה שלי בעיה במחשב, ההארדיסק אינו קליט. כשמדליקים את המחשב מופיע דבר כזה של הבוט עם הדיסקט, עכשיו ניכנסתי לביוס והורדתי את זה יענו שלא יהיה כלום והבעיה כמובן שלא נפתרה. צריכים לעשות שאחד מהבוטים יהיה הארדיסק, הבעיה שהארדיסק לא מופיע שם.... פתחתי את המחשב והדקתי חיבורים (SATA), מה יכל להיות הבעיה? זה קרה להם גם לפני שנה, הטכנאי לקח אותו והכל והארדיסק היה בסדר גמור... מה יכל להיות הבעיה? אני רוצה לסדר להם כבר ת'מחשב. תודה רבה, אריאל.
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-