עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מחשב טוב DELL XPS 9560 בשנה האחרונה אני מרגיש שכל משחק\תוכנה שאני מריץ המחשב נחנק ושומעים את המאוורים מתאמצים+מתחמם מה יכולה להיות הסיבה? איך אפשר לבדוק שהחומרה הכל תקין? איפה אפשר לשלוח לאבחון ותיקון? כבר פרמטתי פעם אחת לא עזר

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by eyal491,

היי היום קיבלתי פעמיים מסך כחול בשעות שונות ללא סיבה מיוחדת לדעתי. די באקראיות אפילו. המחשב מבקש לעשות ריסטרט אחרי המסך הכחול ואז עולה כרגיל. פעם אחת לאחר הדלקה של המחשב ופעם נוספת קרה סתם ככה בשימוש יומיומי. לא עשיתי משהו חריג מעבר לשימושים רגילים. מצרף תמונה של השגיאה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by efialon,

כשאני משחק במשחק ( need for speed most wanted) לפעמים המשחק יוצא באמצע, מעין ריסטרט.. יש לציין כי לא בדקתי את הבעיה על משחקים אחרים (אין לי) והמשחק לא מקורי. עכשיו שאלתי אליכם מה זה יכול להיות? דריבר לא מעודכן או מה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  4. יש לי מחשב עם חיבור של כרטיס רשת אלחוטי דרך ה-USB וכרטיס רשת onboard רגיל. אני עובד רק עם הכרטיס האלחוטי אז כל הזמן ה-LAN היה במצב של disabled. לפני מספר חודשים רציתי להפעיל אותו (לצורך העברת קבצים, לא קריטי לצורך מה) וכאשר אני בוחר ב-enable הוא מקפיץ חלון שבהתחלה רשום "enabling..." ולאחר מספר שניות רושם "connection failed!". חשבתי שאולי מרב התקנות וכו' משהו דפק את ההגדרות של כרטיס הרשת או שמדובר בבעיית חומרה. עשיתי פרמוט ושחזרתי עם GHOST את המחשב (היה מעודכן עד לפני חצי שנה), ואכן כרטיס הרשת עבד (מה שהוריד את האופציה במדובר בבעיית חומרה). לאחר ביצוע העדכונים של microsoft של חצי השנה האחרונה שוב חזרה אותה הבעייה (לא התקנתי תוכנות מיוחדות או משהו כזה, רק עדכנתי את ה-XP). מ…

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  5. Started by GamBush,

יש לי : 6800xt nitro plus 5800x b550f asus rm850 nx800 בgta יש לי כמה תקיעות בחצי שעה, כמו 5 תקיעות בחצי שעה תקיעות קטנות. בסיאס שיחקתי רק שעה לא ברצף מאז קניית המחשב והייתה לי תקיעה אחת איך שנכנסתי ללובי באמצע משחק אולי כי עדיין טען. בflashing lights למי שמכיר יש כל כמה שניות תקיעה. בפורטנייט (רק הורדתי לניסיון לא אוהב את המשחק) יש כל 10 שניות ואני מקבל בפועל 170 פריימים שביוטיוב מקבלים 200 ! ויש מקרים של 90 פריימים לכמה שניות! 3 פעמים יצא פתאום מהמשחק בלי שום ארור מגיטיאיי פעמיים ואחרי ששיניתי הגדרות בסיאס זה טען ויצא. 3 פעמים פתאום היה מסך שחור והאסוס טען וכאילו הפעלתי מחדש. פעם אחת אחרי גיטיאיי הדיסקורד לא הגיב, פעם אחת בפל…

• 17 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by FIRE-KID,

שלום.. בפעם הראשונה שלי אני כנראה ארכיב צורב ואני רוצה שזה יהיה בלי פאשלות... טוב.. דבר ראשון אני בודק שיש לי מקום נוסף בלוח שאני יוכל לחבר אותו IDE אם אני לא טועה...(יש 4 מקומות לפי מה שאני זוכר HD ,סידירום, וגם פלופי אם אני לא טועה גם קשור לזה... אז נשאר אחד גם לצורב....) עכשיו לחבר אותו אני יודע.. עכשיו כמה שאלות... 1.צריך להגדיר אותו בביוס ואם כן אז איך? 2.אחרי שאני מרכיב והכל צריך להיות לי עוד כונן ב"מחשב שלי" באופן אוטומטי או שאני צריך לעשות פעולה כלשהיא כדי שיופיע לי גם הכונן של הצורב? 3.האם יש לוחות אם שלא כל הצורבים יכולים להתחבר אליהם? תודה לכולם בבקשה לענות על כמה שיותר שאלות

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by Leead,

שלום לכולם, שאלה בנוגע לשדרוג RAM למחשב קיים הלוח אם הוא MSI Z87-G45, וזכרון מסוג G.SKILL 2x4GB 1600C9D-8GAB, כלומר 2 סטיקים של 4 ג'יגה כל אחד (והמעבד i5-4670K למקרה שרלוונטי) אני רוצה לשדרג ל-16GB, אז חשבתי להוסיף סטיק של 8GB (משהו בסגנון הזה שנמכר בסביבות ה-200 ש"ח בארץ) אשמח להסברים והמלצות בנושא כיוון שאין לי שמץ איך התזמונים השונים או ההרכב השונה של 3 סטיקים משפיע על הביצועים, כל מה שאני יודע זה שנמאס לי להיות עם 8GB RAM עריכה: ייתכן והפוסט בקטגוריה לא נכונה, אם כן אשמח אם תעבירו אותו או תמחקו ואפתח מחדש.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  8. Started by boim,

אהלן טוב המחשב שלי נתקע כל כמה זמן ואני מחפש את הבעיה... בכל מקרה כרגע אני בשלבי בדיקת הזכרון.. כאשר הפעלתי את ה MEMTEST, פעם הראשונה הוא נתקע אחרי 7 דקות, פעם שניה אחרי דקה וחצי, ופעם שלישית הוא עבד איזה שעתיים ולא נתקע (אני עצרתי אותו). יש לי לוח אם NFORCE4 ULTRA - של DFI, דגם infinity 2 סטיקים של 512 מגה של DDR 400. בכל מקרה, אני רוצה לבדוק סטיק סטיק. כאשר הוצאתי אחד המחשב לא עלה (ציפצף, כלומר כאשר רק אחד היה..) הזזתי אותו סלוט על לוח האם, והמחשב עלה טוב (זה נכון לשני הסטיקים..) בכל מקרה עכשיו אני מריץ את ה MEMTEST רק על אחד ועושה רושם שהוא עובד טוב (עוד מעט אני אחליף את הסטיק).. אבל בקיצור השאלה, האם זה צריך לעבוד ככה? כלומר אם יש רק סטיק אחד, הלוח אם מגביל אותו לסלוט…

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  9. לאחרונה הוא מראה סימנים שהוא אוטוטו שובק חיים , אני מתכון שלוקח לו זמן להגיב , אם אני לוקח שמאלה הוא לא מגיב רק לאחר מס' פעמים שאני מוזיז אותו הוא זז .. אין לי כסף לקנות אחד חדש ( אני בחובות לאחר קניית צורב :-\ ) ורציתי לדעת אם יש דרך לתקן אותו או משהו כזה . תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. המאורר הפסיק להסתובב מה לעשות תודה לעוזרים אלי.

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  11. שלום רב רכשתי מחשב חדש עם מעבד DUAL CORE E6300. מהיום הראשון שרכשתי המחשב המאוורר של המארז מרעיש בצורה חזקה מאוד רק ב 4 דק' הראשונות של הפעלת המחשב ולאחר מכן משתתק ועובד תקין. האם הבעייה היא נקודתית - כלומר מאוורר פגום מהיצור - או שמדובר בסימפטום לבעייה חמורה יותר כמו ספק או לוח אם ? אשמח לעזרה ... תודה

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by STi,

היי אנשים, לפני שבוע רכשתי שני כרטיסי 9600GT וחיברתי אותם בSLI ללוח שלי M2N SLI DELUXE יש לי ספק כוח ANTEC NEO HE 550W שמחזיק אותם לפי מה שנראה לי בלי בעיה בכלל.. מאז שהתקנתי אותם מופעים לי ההודעה הבאה: *Warning: System BOOT Fail* Your system last boot fail or POST interrupted Please enter setup to load default and reboot again . F1 to continue DEL to enter Setup אני לוחץ F1 המחשב עולה כרגיל משחקים רצים פצצה והכל טוב ויפה, אבל זה ממש מציק לי... דבר ראשון שעשיתי עידכנתי שוב את הBIOS, לא עזר, הוצאתי את הסוללה..מחקתי את הCMOS...לא עזר...לפעמים ההודעה לא עולה והכל רץ רגיל, אין לי מושג ממה זה אבל זה ממש מעצבן ומסקרן אותי... אני מצרף תמונה שתוכלו לראות אם למישהו…

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by xbx,

המארז שלי נמצא על 30 מעלות +- והמעבד ללא מאמץ על משהו כמו 40-43 מעלות בלי מאמץ זה טווח נורמלי? הרצתי את MBProbe שהורדתי מהאתר והוא התחיל לצפצף לי, והנה מה שרשום בלוג [ Voltage/V ] [ Temperature/°C ] [ Fan/RPM ] [ Date ] [ Time ] [Vccp1 Vccp2 +2.5V +3.3V +5V +12V -5V -12V Vbat] [ 1 2 3 4 ] [ 1 2 3] משהו במתחים או משהו לא נכון שהוא מצפצף? עשיתי ב BIOS LOAD DEFAULTS ועדיין הוא מצפצף, יש לכם השערה אולי מה יכולה להיות הבעיה? ובאיזה תוכנה ניתן לראות מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך? תודה רבה :-)

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  14. הדלקתי היום את המחשב ופתאום הוא לא עולה אין לי מושג מה קורה, אני מדליק את המחשב, פתאום גם המאוורר של הקירור INFINITY לא עובד בכלל, ואיפה שיש נורה אדומה קטנה בכרטיס מסך, אז היא פתאום מהבהבת. אין לי מושג מה הבעיה, לא עשיתי בכלל משהו חדש, לא שיחקתי עם שום דבר וישר זה קרה. אין שום דבר שעולה על המסך... לא ביוס ולא כלום, רק מסך שחור [כלומר שלא נדלק אפילו המסך] * שאני מנסה להדליק את המחשב, כל המאווררים והלדים דולקים [רק המאוורר של הקירור לא עובד...] מה עושים?

15. שלום, בשבוע הקרוב אני קונה מחשב חדש, אך לפני זאת הייתי רוצה לפתור את הבעיה שיש לי במחשב הנוכחי, עד לפני כחצי שנה הוא פעל טוב כמעט בלי בעיות והריץ BF2 על הגדרות נמוכות-בינוניות חלק, לאחרונה התחילו להיות לא לאגים מעצבנים מאוד במשחק, זה המפרט: Field Value Operating System Microsoft Windows XP Professional Field Value CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Field Value Motherboard Name Asus P5GL-MX (3 PCI, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Field Value Motherboard Chipset Intel Grantsdale-G i915GL Field Value System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) Field Value Video Adapter RADEON X300 Series (256 MB) Field Value Disk Drive Maxtor 6L120M0 (120 GB, 7200 RPM…

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  16. פתטום אני בא למחשב בבוקר אני רואה על הדפדפן BAR חדש ששמו protection bar ואני מנסה להוריד לו בדפדפן את ה-v והוא לא יורד, ובלוח בקרה נכנסתי להוספה הסרה למחוק אותו ואני לא מצליח זה אומר לעשות רייבוט אני עושה וזה לא נמחק תעזרו ליייי.... תודה רבה לכם.. יום טוב :]

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by tzooka,

הHP Envy החדש (מחודש, למען הדיוק) שלי עושה קצת בעיות. הוא נתקע כל פעם בהפעלה מחדש. נשאר על המסך השחור ולא מצליח להעלות את הwindows. רק אחרי שמנתקים אותו מהסוללה הוא עולה בסדר. פעם אחת גם הופיע לו blue screen שאמר משהו על בעייה ב “memory management” או משהו דומה. עוד כמה פרטים : Win 7 64 bit, i7-720QM,, 16GB. כמו שאמרתי הוא אצלי ממש מעט זמן כך שהדבר היחיד פחות או יותר שהספקתי לעשות איתו זה להתקיןCS5 ואופיס. (בינתיים הסרתי כבר את הכל ) מאוד אשמח לכל הצעה או רעיון. תודה.

18. דיסק של מצלמה שבור .דחוף בבקשה

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  19. Started by kubeb,

ובכן ככה, המאוורר של הצ'יפסט הפסיק לעבוד עם הזמן,הוצאתי אותו והצ'יפ נשאר ללא אוורור תקופה מסוימת ועדיין עבד. לאחרונה לפני כמה ימים קניתי קצת מאווררים ושטויות, במאוורר שקניתי עבור הצ'יפסט לא היה ברזלית שתתפס בווים שיש בלוח אלא קליפסים ובלוח אין חורים להם, הנחתי ואני לא יודע למה שזה לא יהיה נורא אם אני פשוט ידביק עם דבק מגע את המאוורר אל הצ'יפסט ב 2 נקודות מגע קטנות, לא חשבתי שזה אמור להזיק, בינתיים זה החשד היחיד שיש לי ללמה העסק כבר לא עובד. כמו כן החלפתי מאוורר לכרטיס מסך, אבל הכרטיס עובד גם במחשבים אחרים, גם ספק בדקתי עם אחר ועדיין יש בעיה, גם זיכרונות בדקתי עם אחרים ועדיין... מדובר בלוח ABIT עם צ'יפסט 865 וסוקט מעבד 478... הכל נדלק, ארדיסקים,כוננים, מאווררים, מאוורר כר…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by shalabi,

שלום, היום קיבלתי מחבר שלומד ביוניוירסיטת חיפה דיסק 1.44 אשר שמורה בו עבודה. הבעיה כשאני מנסה לפתוח את המסמך...מקבל הודעה שהמסמך משובש. ניסיתי כל מיני דרכים לפתוח אותו בסוף נפתח אבל מה... ארבעת הדפים הראשונים נראים הפוך וכמה דפים יצאו בסדר וכמה דפים נראים כאילו המילים נכתבו אחת על השנייה. מישהו יכול לעזור בלפתור בעייה זו? תודה ???

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by יהונתן,

אהלן.... חבר שלי קנה מחשב חדש לפני כמה ימים זהו המפרט: asus commando 1 800 mhrz giga corsair 250 giga wd atx thermaltake soprano 8800 gts thermaltake 470 w power supply אחלה מחשב....נימצא אצלו רק 4 ימים..... מרגע שהוא קיבל אותו יש לו ריסטרטים מוזרים וFREEZING באמצע משחקים שזה דבר מוזר מאד... קראתי את הנושא על מסכים כחולים וכדומה והעיניין הוא שזה מחשב חדש עם רכיבים איכותיים מאד וקשה לי להאמין שזה בעיית חומרה העיניין הוא שהוא שם ווינדוס לא אורגינל משהו שאני התעקשתי שלא יעשה אבל הוא לא הקשיב לי....לדעתכם זה יכול להיות זה ??? ווינדוס לא אורגינל יכול לעשות בעיות ??? זה פשוט אותו ווינדוס שמשתמשים באותו סיריאל כל פעם.... יכול להיות אולי אי תאימות בין רכיבים ???(בימים שלנו קשה לה…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by amirn,

היי יש לי מחשב של SHUTTLE XPC (קטן) שבמשך שנה וחצי עבד מצוין היום פתאום (ללא שעבדתי עליו) הוא נכבה. ניסיתי להדליק אותו, ולא הצלחתי, רק אחרי 3 דקות הצלחתי להדליק אותו, ואז אחרי 2-3 דקות הוא נכבה. חיכיתי 1-2 דקות, הדלקתי אותו, הרצתי תוכנה שמראה טמפרטורות, היא הראתה CPU 41, BOARD 41, HD 34 ואחרי דקה המחשב נכבה למישהו יש רעיון מה קרה? איזה רכיב התקלקל? מה עוד ניתן לבדוק? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by e-r-a-n,

{קודם כל אני בכלל לא בטוח אם קשור לפה או יותר לרשתות אז תסלחו לי } נכון יש את ה local area connection ? אז משום מה, יש לי שניים כאלה, ואחד מהם קצת מוזר מדי.. ואני מעוניין לבטל את זה אם אפשר כדי שתבינו על מה אני מדבר: עכשיו, זה במהירות (כביכול) 30MBPS, סתם לצורך ידע אם זה מועיל או לא.. איך זה נוצר בכלל ? אני גם לא יודע.. אני רק מעוניין לבטל את הדבר המוזר הזה.. תודה .

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  24. קניתי עכבר מעולה מסוג לוגיטק דגם : LX3 העכבר עובד מעולה ורגיש אבל יש לו בעייה חמורה אחת: * הוא לא עובד בגילגול כלפי מעלה של הגלגל(במקום לגלול מעלה הוא מעביר דפים אחורה) בדקתי במחשב אחר והוא עבד מצויין ולא הייתה הבעייה כלומר הבעייה אצלי במחשב, אבל מה היא? ניסיתי להוריד ולהתקין את הדריוור של ה PS2 וגם זה לא עזר בכלום. ניסיתי להסיר את התוכנה שמגיע עם העכבר - גם לא עזר. מה עושים?מישהוא יודע? תודה מראש ביי tangush

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by yomax82,

הי ותודה מראש! אני מנסה לפרמט אני מגיע לשלב העתקת קבצים אחרי הפירמוט ואז זה נתקע על 6% 1 החלפתי כבל 2החלפתי הארדיסק 3 אני מתוסקל לחלוטין!!!!!!!!! מה לעשות

• 1 תגובה
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים