תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,297 דיונים בפורום זה
-
שלום, הוצאתי היום ממחשבי סטיק של 512MB DDR, אולי כדאי לציין שיש עוד סטיק של 512MB DDR. בכל אופן כשניסיתי להדליק את המחשב הוא סירב להידלק, המחשב עצמו עבד אך העכבר,המקלדת והמסך לא הגיבו. חיברתי מהר את הסטיק שהוצאתי ושוב המחשב לא הגיב, חיזקתי וחיזקתי עד שלבסוף הוא נדלק, אך בכל פעם שהוא עולה אני מקבל את השגיאה הזו : Warning! Now system is in Safe mode. Please re-setting CPU Frequency in the CMOS Setup. אני חייב ללחוץ על F1 בכדי לגרום למחשב לעלות. מה פשר השגיאה? ויותר חשוב, מה עלי לעשות? עריכה : החזרתי את הביוס למצב Fail Safe והבעיה נפתרה, אפשר למחוק.
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
עכשיו אחרי שפירמטתי (לא בדיוק פירמוט, אלא שיחזור למצב ממש התחלתי) וגם הוספתי ארדיסק חדש- המחשב כל הזמן נתקע- תוכניות שנתקעות ומציגות את ההודעת שגיאה של "לא מגיב", גם לפעמים סתם פתאום נתקע ואני לא רואה כלום מלבד הרקע, או מסכים כחולים, או שאפילו המחשב לא נכבה, ולא משנה מאיפה אני מנסה (דרך מנהל המשימות או דרך התחל) וזה ממש מעצבן כל זה, זה מחשב יחסית חדש ומאוד יקר. חשבתי שהבעיה נובעת בגלל הספק- כי עכשיו הוספתי עוד ארדיסק, אז זה בטח מכביד עוד יותר על הספק שהוא לא כזה חזק. אבל יכול להיות שבעיות כאלה נגרמות בגלל ספק? יש תוכנה שיכולה לבדוק את הספק ואם הוא מחזיק טוב את המחשב? בקשה תעזרו כי זה מעצבן ואי אפשר ככה להתשמש במחשב....
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו יכול לבדוק לי בבקשה למה המחשב שלי מקבל מסכים כחולים בוינדוס בלי שום פעולה ? תודה לעוזרים קובץ מצורף עריכה : DUMP Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini033106-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. * **************************************************************************** Executable search path i…
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אחרי חיפוש מתיש בפורום לא מצאתי מקרה דומה לזה... יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט שאחרי דקה או שתיים של עבודה הסמן שלו פשוט קופא באיזה פינה במסך והעכבר ממשיך לעבוד רגיל רק בלי הסמן... ניסיתי להחליף לעכבר אחר ובעייה חוזרת על עצמה. יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
תראו,יש לי אל פסק..קיצר לא יודע מה יש לו נדפק,התחיל להפיל לי את המחשב בפתאומיות ממש לכבות אותו,רציתי לדעת האם הכיבויים הפתאומיים האלו יכולים איך שהוא לנזק את הכרטיסים שמחוברים על הלוח (אפשר לראות את הכרטיסים הספציפיים במפרט מימין) **לא חושב שהיו קפיצות מתח כי בכל זאת האל פסק מייצב את המתח,אז זה היה רק נפילות**
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אם מישהו יודע מה זה אומר ואיך לפתור את זה אני לא מצליח לעדכן את הביוס שלי
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
כשהיום חזרתי מהעבודה המסך היה מכובה כמו שהוא תמיד, כשהדלקתי אותו הוא לא הראה תמונה אז עשיתי ריסטרט, המחשב עלה ועשה שוב ריסטרט. כמה פעמים הפעלתי אותו מחדש וכל פעם מחדש הוא עשה ריסטרט לפני שהוא עלה לווינדוס. כשהבנתי שהבעייה רצינית יותר ממה שחשבתי הלכתי לSafe mode ושם הכל עבד והכל עלה. ישר חשבתי שהבעייה במשהו של הכרטיס מסך אז מחקתי את הדריברים, ואז כשהעלתי מחדש את המחשב בלי הדריברים של הכרטיס מסך הוא נדלק ועבד והראה תמונה. טוב אז ניסיתי שוב להתקין את הכרטיס מסך, וכל פעם שהתקנתי מייד כשהמחשב זיהה את הכרטיס ישר המסך נהיה כולו מפוצץ בארטיפקטים נוראיים, כאילו רואים רק המון המון צבעים פסיכודליים וזהו, המחשב תקוע אבל כל הצבעים האלה מרצדים. בכל מקרה ניסיתי 5 דריברים שונים, וכל פעם…
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לפני שבועיים קרה לי אותו מקרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172452 וחודש לפני זה, גם כן קרה אותו דבר... אם המחשב בזמן עבודה, הוא ניהיה כל כך איטי שמחייב ריסט, ואם הוא בשומר מסך הוא פשוט קופא לא יוצא ממנו, אחרי ריסט הוינדוס לא עולה, נותן מסך כחול וגמרנו.. גם מצב בטוח לא עולה... בזמן שזה קרה (שהמחשב ניהיה איטי שדרש ריסט), אני חושב ששמעתי קראק קראק מהמחשב, קול כזה כמו של הרדיסק, אבל יש מצב שזה היה סתם קול רגיל וזה פסיכולוגי, אז אני לא רוצה סתם להאשים ישר... מניחוש ראשון כמעט כולם אומרים שזה ההרדיסק, זה נשמע הסבירות הכי גבוהה... אבל לפי דעתי גם לספק כוח יכול להיות יד בעניין, הוא לא ממש יכול להחזיק את המפרט בצורה אמינה ויציבה, יכול להיות שגם הוא הגורם לבעיה? ה…
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
איזה סיבות יכולות להיות למחשב שלמראית עין עובד לא לשלוח אות למסך? עם לחיצה על כפתור ה-POWER כל המאווררים מופעלים כל הנורות דלוקות, נורת הבקרה של הלוח אם גם כן עובדת, אין ציפצופים, כל הרכיבים פרט ללוח אם נבדקו ונמצאו תקינים, המחשב נבדק על שני מסכים שונים (שניהם תקינים).
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה התחילו להראות על המסך של המחשב שלי עיוותים הנגרמים קרוב לודאי בגלל חום כרטיס המסך. זה קורא יותר כשמחממים את חדר המחשב, דבר שחייב בגל שיש לי תינוקות בבית, וגם אני גר באזור מדבר יהודה, חם במיוחד. המאורר מתחיל להשתולל ומידי פעם רואים את העיוותים שדיברתי עלהים. הכרטיס מסך הוא MSI GEFORCE 6200, מחשב פנטיום 4, 3 מגהרץ, פחות משנה אצלי. יש לכם איזה רעיון איך לפטור את זה? האם זה יכול לגרום נזק בלתי אפיך? או שכבר נגרם? תודה רבה מראש! דניאל
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום.. יכול ליהות שאין תקינות של הבטריה שבלוח אם המחשב יקרוס פתאום?!
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
1) הלוח שלי הדיסקים הקשיחים: אחד משנת 98 wd ac33200-32la והשני משנת 200 wd wd136aa-00aaa4 בביוס יש לי סימון של DMA עד 3. כשעשיתי וי בWIN98 תחת DMA לדיסקים אז קיבלתי הודעת אזהרה שאולי החומרה לא תעבוד טוב. אז מה להגדיר? האם תומך? 2) יש לי פנטיום 3, לפי הביוס ולפי אורסט, אבל לפי הוינדוס יש לי P2 - למה?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
יש לי בעיה בPnP bios extensions. במנהל התקנים יש עליו סימן קריאה צהוב. נראה לי שהבעיה קשורה לכונן DVD שלי שלא פועל, אפשר לצרוב בו והכל אבל אי-אפשר לפתוח דיסקים דרך "המחשב שלי". הבעיה בPnP bios מתחיל ישר איך שאני מפעיל את המחשב קופץ לי הודעה שיש התקן חדש (PnP Bios) מחובר ושאני צריך להתקין אותו אני לוחץ המשך והוא נתקע ואומר שיש בעיה, הבעיה היא: "אירעה שגיאה במהלך התקנת ההתקן סעיף התקנת השירות בקובץ INF זה אינו חוקי". איך אני מתקין את הPnP BIOS ? והאם זה קשור לכונן DVD?
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מאז שהקנתי את ה CREATIVE 24BIT LIVE (כרטיס קול) המחשב לפעמים קורס לי במשחקים (מסך כחול) עכשיו חשדתי שאולי זה בגלל התנגשות חומרה אז הסרתי את הדרייברים של הכרטיס קול המובנה בלוח אם (AC97) אבל רק כדי ליהיות בטוח הוספתי לדיון 2 קבצי MINIDUMP אם אפשר שמישהו יציץ בהם ויאמר לי בדיוק מה הייתה הבעיה. תודה רבה והמשך יום נעים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעדכן את הביוס בלוח אם 7KM400QP כל פעם שאני מעלה את פלאש העידכון זה נתקע ואני לא יכול לרשום
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מבוסס על מעבד AMD SEMPRON +3000 64 BIT התקנתי מערכת הפעלה WINDOWS XP 64BIT הבעיה : המחשב לאחר 20-30 דקות מאתחל את עצמו באופן לא רצוני, כמובן שכל מה שעסקתי בו בשלב זה נמחק, לעיתים האיתחול לא מצליח והוא חוזר לאתחל את עצמו שוב ושוב. בנוסף אני מקבלת לפעמים את ההודעה הבאה : IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL אנא עצתכם האם לדעתכם זוהי בעיה של מערכת ההפעלה או של החומרה (כאמור שניהם חדשים). תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש לי לוח של MSI ומעבד אינטל.. לא מזמן ניסרף לי הלוח הישן לכן היחלפתי את הלוח ל MSI ואז שהיחלפתי אותו הוא ניכבה לי כל כמה דקות בדקתי את הטפ' ע"י התוכנה speed fun והיא מראה לי 60-61 קניתי גריז טרמי ומאוורר חדש למעבד וזה עדיין ממשיך מה עושים בבקשה תעזרו לי!
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור ? מצורף הקובץ... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי מחשב P3 667MHZ לוח אם: Pc partner VIA vt82c693a הארד דיסק: WDC WD153AA. ברצוני להוסיף לו הארד דיסק נוסף WD400 אך המחשב לא מזהה אותו. נשמעים ציפצופים מהארד דיסק גם כאשר ניסיתי לחבר אותו לבד (ללא ההארד המקורי שלי). מה עושים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
??? יש ברשותי מחשב נייד ZEUS לאחרונה החלו בעיות עם המסך שלו , כאשר פותחים אותו הוא משנה את הצבעים שלו . מה עושים ???
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לא מזמן עשיתי OC עם חבר, וניסיתי לבדוק אם הכל עובד כמו שצריך, וגיליתי שה-DVD לא מתפקד. הWINDOWS מזהה אותו ככונן, אבל שום לא מזוהה ע"י הכונן. יש הצעות? פתרונות?
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי מחשב מפאקרד בל ואני לא מצליח להכנס לביוס דרך הכפתור del... למה זה נכנס לי? ואיך נכנסים ? תודה והמשך ערב מהנה, VL.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אהלן אנשים... קניתי בשעה טובה מחשב חדש: לוח של ASUS P5WD2 Premium, מעבד Intel P4 2.8GHz 920, דיסק 250 ג'יגה SATA2, וכו וכו' :-\ הדיסק מחובר בכניסת ה SATA1 של הלוח. העניין הוא כזה: אני לא מצליח להתקין WINDOWS ??? אני עם הגרסא האחרונה של ה BIOS בלוח (0606), הבנתי שצריך לעשות דיסקט של דרייברים ל SATA, דרך הדיסק של הלוח וזה מה שעשיתי. לקחתי דרייבר של Intel ICH7 64 bit RAID driver disk, לחצתי F6 במהלך התקנת WINDOWS, סיפקתי את הדרייבר ועדיין לא מתקין. 2 שאלות בבקשה: 1) מה ההגדרות האופטימליות של ה BIOS עבור ביצועים מקסימלים? 2) האם הדרייבר שלי נכון? האם לא צריך את Silicon image 64 bit SATA driver disk תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אהלן. הדלקתי היום את המחשב החדש פעם ראשונה ואחרי כדקה בתכנית התקנה של ווינדוס המחשב נכבה. הדלקתי שוב והסתכלתי על הטמפ' בביוס והמעבד עמד על 98 מעלות בערך. הלוח אם, אגב, עמד על 25. כל המאווררים במארז עובדים, בסל"ד נורמלי, אני חושב. המעבד הוא סמפרון 3000, ה-HSF הוא הסטנדרטי שבא איתו. יש במארז עוד מעבד אחד מתחת לספק שמוציא אוויר החוצה. ההיטסינק יושב כמו שצריך, מרחתי משחה טרמית כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה, ויותר חשוב, איך אני מסדר את זה? תודה. עריכה: שכחתי לציין שהחיישן לא דפוק או משהו, כי נתתי לו איזה חצי שעה להתקרר וכשהדלקתי שוב הטמפ' של המעבד הייתה 30 בערך ואז עלתה עד 95 שוב
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה ועם חיבור ה-DVI המחשב עולה אך ה-XP לא עולה..כלומר עולה אך אין תמונה. כאשר עם החיבור האנלוגי הכל עובד כרגיל. החזרתי אחורה את הדרייבר לדרייבר הראשוני של ווינדוס משנת 2001 ואז החיבור DVI כן עובד אך עם הדרייבירם החדשים של NVIDIA או אפילו של WINDOWS UPDATE החיבור DVI לא עובד אלא רק האנלוגי. וממש חבל כי הדרייבר הראשוני של הווינדוס די על הפנים והכל די איטי. האם יש משהו אולי שהייתי צריך להגדיר? תודה
-
- 54 תגובות
- 5.8k צפיות
-