עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by maor6,

שלום... יש לי בעיה אני לוחץ על תמונה שיש לי במחשב והיא לא עולה לי, אני לוחץ על תמונה אחרת וגם היא לא עולה לי אז אני עושה הפעלה מחדש למחשב ואני חושב שזה יפתור לי את הבעיה אבל זה לא עוזר ושאני לוחת על התמונה כמה פעמים לא עולה לי שום הודעת שגיאה כלום פשוט לא רוצה לעלות התמונה בעיה מוזרה מאוד שאף פעם לא קרתה לי בעבר. מה יכול להיות הבעיה אנה בבקשה תעזרו לי?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  2. זה משגע אותי הוא כל הזמן קופץ לצידי המסך וזז לבד... זה עכבר אופטי חוטי של מיקרוסופט. מישהו יכול להסביר לי למה זה קורה ? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 12.7k צפיות
  3. כעקרון דוד שלי ארגן לי מחשב... ואני לא מצליח לזהות את לוח האם, גם לא עם תוכנת ניטור חומרה כגון אברסט. בנוסף אני לא בטוח, אבל אני חושב שיש לי מעבד כפול ליבה- האם אני צודק? אם כן, האם זה דורש איזשהו טיפול מיוחד (מבחינת מערכת הפעלה, פירמוטים וכו') ועוד משו קטנטן ולא ממש עקרוני אבל יהיה נחמד לדעת- איך הזיכרונות? נחשבים לחברה סבירה? (בחריץ השלישי יש עוד אחד זהה...) תודה רבה על העזרה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  4. Started by trxman,

שלום לכולם, חג שמח! :> לחבר שלי יש בעייה קטנטנה - הוא התקין Winxp HomeEdition בכונן C ו - Winxp Pro בכונן די. המחשב בוחר להפעיל אוטו' את אקספי הום. איך אפשר לגדיר למחשב שיפעיל את Pro ? נ.ב אני לא ממש בטוח שקיים DualBoot בין HE ל Pro .....חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי... תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם. הבעיה שלי כזאת, יש לי צורב DVD של NEC דגם ND 3500 AG ואני לא יכול לצרוב יותר על דיסקים CDR רגילים כי הצורב לא מזהה אותם. יש לציין שעל דיסקים DVD הצורב עובד ללא שום בעיות. מה יכולה להיות הסיבה? תודה גדולה לעוזרים מראש.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  6. אז חברה תשמעו... אני היום התקנתי על המחשב שלי כ.רשת. מאז אני לא שמוע כלום. אני ניסיתי להתקין את הדריבר שבא עם לוח האם. אבל זה לא עזר צריך עזרה הלוח הוא זה: gigabyte ga-8sdx. בבקשה עיזרו לי....

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  7. יש ברשותי את המחשב הבא: AMD 3200+ 64Bit לוח אם Gigabyte nForce4 Ultra זיכרון 1024MB DUAL 2X512 pc3200 400Mhz הרדיסק 160GB SATA2 כרטיס מסך Leadtek GF6800GS 256MB DDR3 בהתחלה קיבלתי תוצאה של 5200 ב-3d mark 2005 אבל לאחרונה משחקים לא זזים לי והרצתי בדיקה וקיבלתי ציון 800 מה זה יכול להיות???

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  8. Started by Or ei,

לאחרונה התקנתי אינטרנט במחשב שלי ובערך באותו זמן הכרטיס טלוויזיה שלי חדל לעבוד אחרי איזשהו ריסטרט הדריברים היו מוסרים ומאז הכרטיס מסרב לעבוד איתם כשאני מסמן לו לחפש אותם הוא לא מזהה וגם כשאני מסמן לו ספציפית איזה דריביר הוא מתקין אבל לא עובד איתם יש לי את הכרטיס הזה כבר 3 שנים והוא עבד בלי שום בעייה עד עכשיו המודם מחובר דרך כרטיס רשת פנימי לא ידוע אם זה משפיע או לא ...

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by Nutone,

שלום לכולם יש לי בעיית קריסות חוזרות ונשנות, שקורות באופן אקראי. יש לי את כל הדרייברים הכי חדשים מאתר היצרן (windowsXP Pro SP2). לא מצליח לגלות מה גורם לזה. מצורף קובץ DUMP, תוכלו לעזור ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  10. Started by dirk,

חג שמח חברים! נתקלתי הום בתופעה בנייד שלי שעובד עם XP HOME כאשר אני מנתק את הUSB של המודם אינטרנט (ממש מוציא את הכבל) קורה לפעמים שמופיע מסך כחול שאומר שכדי למנוע נזק למחשב או משהו כזה חייבים לעשות RESET יש לציין שנתקלתי בזה גם בעוד מחשב שלי באותו סיטואציה כאשר אני מנתק את כבל הטלפון מהמודם או ממש את המודם מהמחשב ובמחשב השני מדובר על WINDOWS 2000 למה זה קורה? בגל שאני לא עושה "הוצאת חומרה באופן בטוח" מהמחשב אולי? אודה על עזרתכם בנושא!

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  11. Started by Builds,

נכנסתי לדבר הזה מאגר ההמהרה. וראיתי שם כל מיני פרויקטים. מה זה בדיוק? ואיך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  12. Started by pazer005,

שלום, יש לי איזה קטע חדש עם המחשב שפתאום אחרי כמה דקות שאני מפעיל אותו הוא פתאום עושה רסטארט ולפעמים אפילו לא עולה. אני לא רואה איזה בעיה של התחממות. מה שאני כן שם לב זה ששניה לפני זה ההארד דיסק עושה איזה רעש קטן של כאילו נפילת מתח ואז אחרי כמה שניות יש רסטארט. ניסיתי אגב גם לשנות לו ide. מישהו יודע מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by dabaz,

החלטתי לפתוח פה בסוף, נראה לי הכי מתאים בפורום הזה. הבעיה מתוארת בלינק הבא: http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&message.id=26289&view=by_date_ascending&page=15 התקנתי אתמול את ה-X-FI פלטיניום. לא עובד, בדיוק כמו שמתואר בת'רד בלינק. אני מקבל מלא "UNKNOWN PCI DEVICE" בבוט, וכל פעם עושה ריסטרס לעצמו... אני לא יכול להעלות את הווינדוס בשום מקרה. עדכנתי ביוס לגרסה האחרונה ועדיין לא עובד. הבנתי שקרייטיב יכולים לעדכן את ה-FIRMWARE של הכרטיס, אבל קניתי אותו בארה"ב ואני לא יודע למי לפנות. יש להם יבואן בארץ, הוא יכול לעדכן/להחליף את הכרטיס למרות שקניתי בחול? המפרט: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800 DFI NF4 ULTRA INFINITY SA…

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by aero,

אני מצטער שזו פעם שנייה שאני פותח את התרד הזה פשוט זה היה ממזמן וניסיתי כמה דברים אפשריים לפי התגובות שהיו אז ועדיין הבעיה לא ניפתרת....(עידכנתי ביוס החלפתי את המודם הפנימי במודם חיצוני) הבעיה: מממ אוקיי קצת קשה להסביר אני מקווה שתבינו נכון שמדליקים את המחשב והמחשב עולה לווינדוס יש ל הפסים האלו שעוברים בצבע כחול\ירוק עכשיו פעם זה היה עושה 3-5 פסים ועולה לווינדוס ולא מזמן זה התחיל לעשות לי איזה 30+ עד שזה עולה לווינדוס (לוקח כמה דקות) ד"א יש לי DFI Infinity NF4 Ultra ופורמט לא פותר לי את הבעיה........

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by Norm4nde,

שלום. יש לי כרגע עכבר של MICROSOFT חמוד כסוף, אך כל יש לו בעיה קצת גדולה והיא שאני לא יכול ללחוץ לחיצה ארוכה (אפילו למשך שניה) ברצף, וזה מתבטה במשחקים שאני מנסה לירות והוא יורה כדור ומפסיק או שאתה מנסה להזיז קובץ כולשהו הוא עוזב אותו, וזה לא הכל יש לו עוד בעיה כשאני לוחץ פעם אחד הוא נלחץ במחשב מספרים פעמים ולפעמים פותח את הקובץ 3 או 4 פעמים. אחרי יום אחד עם העכבר הזה החלטתי לקנות אחד חדש, אז קניתי G5 התקנתי דריברים ושוב אותה בעיה! החזרתי את הG לחנות אחרי שלושה ימים ועד עכשיו לא קיבלתי אחד חדש! העכבר צריך להגיע ביום ראשון הקרוב . עכשיו חשבתי שאולי זה יכול להיות בעיה בהגדרות ושמשהו יוכל לעזור לי במשהו כי זה משמשמשמש מעצבן ואין לכם מושג עד כמה! יעקב

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  16. שלום כמו שאמרתי יש לי צורב רגיל של lg במהירות 52X32X52 והוא לא קורא לי דיסקים מה שקרא זה שחיברתי dvd רגיל ואז שהוצאתי אותו ובאתי לחבר שוב את הצורב אז הוא לא קרא לי דיסיקים לא משנה איזה הוא פשוט לא קרא הוא מזוהה במחשב אבל אני לא יודע מה הבעיה תודה רבה לכל העוזרים אלי.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  17. חג שמח. יש לי את ה3 בעיות הנ"ל: 1. יש לי מארז utopia (שאני כנראה אחליף), במצב סטנדרטי הטמפ' הן בערך: Motherboard 36 °C CPU 57 °C Aux 43 °C כשמתחילים לשחק או מעמיסים עם תוכנות המחשב עושה ריסט. המעבד הוא את'לון 2500 והקירור שלו זה vantec aeroflow. זה קורה גם אחרי פרמוט. מה ההמלצה במצב כזה? 2. יש לי דונגל microcom bluetooth ואני לא מצליח למצוא דרייברים. אתם מכירים איזשהו אתר שהדרייברים בטוח יתאימו? 3. הכ. קול שלי realtek ac97 onboard לאחרונה מוציא בצד אחד צליל "מלוכלך". גם כשאני מחבר אוזניות ישירות במקום המערכת סטריאו. חשבתי אולי לחבר אותו ליציאה האחורית במקום לקדמית של כרגע. תוכלו להסביר איך עושים את זה בדיוק לפני שאני פותח ומתחיל ניסוי וטעיה?

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  18. Started by אבי11,

יש לי לוח אם asus p2b לוח אם לפנטיום 3 . הבעיה היא שהלוח מת לגמרי, הספק תקין, ניסיתי גם ספק אחר יש למישהו איזה רעיון/הצעה?

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  19. אתם יודעים מה זה, יש לי מין בעיה כזאת בגרפיקה יש לי מין פסים כאלה בכל המסך בצבע תכלת (לא שהמחשב שלי ישן מידי או מהירות) והתקנתי מלא דרייברים מחקתי ..כל דרך ולא הלך המשחיקם עובדים מהר רק הגרפיקה על הפנים ממש .. NVIDIA GeForce4 FX5200 אז רציתי לדעת אם מישהו מכיר את זה ויודע מה אפשר לעשות כדי לתקן תודה ענקייית

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  20. עכשיו הבנתי שיש איתם המון בעיות!!! והמחשב לשי מטרתו היא משחקים! אז קודם כל כמה זמן ייקח עד שהמשחקים יעבדו עליו טוב? איזה פתרונות יש לזה? האם כדאי לקנות מעבד אחר במרום הדיולקור? כמו ה-3200 חד ליבה? מה אתם ממליצים... תודה.

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  21. כבר חצי שנה עושה לי את הבעיה הזאת (כן רק עכשיו החלטתי פחות או יותר לפתור ) אומר לי שיש לי רק 256MB בזיכרון, חשבתי זו הבעיה בזיכרון והוא דפוק,אבל מסתבר הכנסתי עוד 256MB של זיכרון למחשב מסוג DDR333MHZ משו ג'נרי לא זוכר איזו חברה..אהה כן...SAMSUNG אני חושב..ואני לא יודע אם הוא זוהה או לא אבל הוא אומר עדיין שיש לי רק 256MB זיכרון זה כזה לא רציני... קיצר מה אני עושה??? =\ תודה רבה לעוזרים זו בעיה ממש מעצבנת אני ממש אודה למשהוא אם הוא ידע לפתור את זה Gigabyte K8NSPRO Athlon 64 3000+ 512MB Kingston 400MHz x1 (1 Stick) GeForce FX 6800 NU 128MB DDR II אממ עוד פרטים? לא חושב שזה גם ככה משנה... גירסת הביוס שלי זה 1.41

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by Pease Brother,

התקנתי את כל חיברתי למחשב שמתי צבע חיברתי הכל!! אני מנסה להדפיס וזה לא מדפיס :s05: :'(

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by hen1235,

טוב קניתי דיסק קשיח: WD800JD. הלוח אם שלי הוא: K8NS PRO. אני רוצה לחבר את הכונן לבד ולהתקין עליו ווינדוס. הבנתי שבכדי לעשות את זה אני צריך בזמן ההתקנה להכניס את הדיסקט עם הדריברים וללחוץ F6. לא ממש הצלחתי להבין באתר של GIGABYTE איזה דריברים אני צריך לכונן SATA. לינק לרשימת הדריברים ללוח שלי: http://www.giga-byte.com/Support/motherboard/Driver_Model.aspx?ClassValue=motherboard&ProductID=1783&ProductName=GA-K8NS%20Pro יש לי כמה שאלות: 1. איזה דריבר אני צריך מבין הרשימה? 2. מה הקשר של RAID לכל הנושא של ה-SATA? 3. האם אפשר ליצור מערך RAID בין כונן IDE לבין כונן SATA? 4. אם התשובה ל-3 היא לא, איך אני יכול להעביר קבצים מכונן SATA לכונן IDE? 5. כדי ליצור מערך…

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  24. הי היום עידכנתי את כרטיס המסך שלי לגרסא 84.21, ואחרי זה שיחקתי במשחק The lord of the rings battle for middle earth 2. בזמן המשחק קיבלתי מסך כחול, עם הפרטים הבאים: The problem seems to be caused by the following file: nv4_disp *** STOP: 0X000000EA (0X84BB2020, 0X843F7008, 0XF7A47CBC, 0X00000001) אני מניח שהבעיה נובעת מהכרטיס המסך, ובעיקר מהעדכון. העליתי את קובץ ה dmp הרלוונטי למסך הכחול הנ"ל. מצורף למטה. איך אפשר לתקן את הבעיה? :עריכה: אני לא בטוח בכלל מאיפה לעדכן את הכרטיס מסך שלי. תראו של מי הכרטיס דרך המפרט מתחת לאווטר שלי. אני מעדכן מהאתר של NVIDIA, ואם תשימו לב יש שם אפשרות ל GeForce Go 7800GTX, ו GF רגיל. מכיוון שה GF שלי הוא לא GO, אני בוחר ב GF רגיל...? או…

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  25. Started by ethernet,

בימים האחרונים קרו לי מספר בעיות עם הדיסק הקשיח שלי... הדיסק: 250 ג'יגה של מקסטור... משום מה אחרי שהפעלתי מחדש את המחשב זה הסתדר עם הבדיקת דיסק... אתמול זה עוד פעם חזר...אני רוצה להגיד: יש לי שם הרבה חומר חשוב...פירמוט לא בא בחשבון... אלה השגיאות שהוא רושם לי... אני בא להיכנס לכונן וזה אומר לי את הדבר הבא: Q:\is not accessible. The disk structure is corrupted and anreadable. הפעלתי מחדש את המחשב זה התחיל לעשות את הcheck disk... ופתאום רשם לי את הדבר הבא: Corrupt mater file table. אני לא יודע מה לעשות, בכונן הזה יש לי דברים מאוד חשובים... מי יודע אולי מה לעשות או שקרה לו כזה דבר ואיך הוא פתר את זה... אני עובד עצות... תודה

• 3 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים