עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. משום מה מיקרוסופט לא השכילה ליצור דרך לגבות קבצים של אנשי קשר כפי שהיא עושה עם קבצים מסוג OST או PST. יש אולי איזה תכנה חיצונית שעושה את זה?

2. שלום ברשות Amos.G הכרטיס הזה, לפני כמה זמן עף ממנו איזה צ'יפ קטן (אל תשאלו איך ) ולאחר שהוא הרכיב שוב במחשב הוא פעל כרגיל. למחרת פתאום הוא הצחיל לעשות בעיות- לגרום לקריסות של המחשבץ לאחר הקריסה הביוס נתן צפצוף של בעיה עם כ.המסך. לאחר תקופה מסוימת שבה המחשב לא פעל הוא חזר לתפקוד מלא. ( :s05:) היום נראה שהתקלה חזרה (לאחר שבוע +). למה זה קורה? איך אתם מסבירים את העובדה שהכרטיס עובד ללא הצ'יפ הקטן? האם הבעיה יכולה לנבוע לו דווקא מהכרטיס? (אין בעית טמפ') *עדכון: מAmos.G נמסר שכרגע המחשב פועל ומנגן מוזיקה אבל הכרטיס מונח בידו

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by hellyeahmofo,

אני הולך לפרמט את המחשב , כי בחודש וחצי האחרון מישהו מנצל את ה ICQ וה SKYPE על מנת לשלוח לי ובשמי הודעות נאצה ואיומים יש לי שני הארד דיסקים , ראשי ומשני , העברתי את החומר מהמשני לראשי ופירמטתי אותו כעת אני רוצה להחזיר למשני את החומר השאלה שלי היא כזאת , יש לי קבצי EXE של תוכנות , מאחר והפריצה מתבצעת כנראה דרך טרויאן שאני לא מצליח לאתר האם אני לא לוקח סיכון בזה שאני מחזיר את הקבצים להארד דיסק ואח"כ פותח אותם כדי להתקין אמנם הנורטון אמור לזהות אותם כ bloodhound אם אכן היה שינוי בחתימה , אבל עדיין

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  4. שלום יש לי מחשב שמורכב מ : asus proactive pgd1 kingston 1gb ddr2 intel-p-4 3.2 (עברו שנתיים...) ולמקור הבעיה...ati radeon x600xt 128 לפני כשנה הייתה קופאת לי התמונה בעוד המחשב היה ממשיך לעבוד,ובבדיקה עלה כי נשרף לי המאיץ והחליפו לי בחדש... כעבור חצי שנה שוב..לא הקפאת תמונה אבל יותר גרוע..או שהמחשב נתקע במהלך משחק או שפשוט מוציא למסך הכחול והידוע...(כשאני מאורר עם מאורר חיצוני לוקח יותר זמן עד שניתקע).. הייתי שם אצבע בעצמי על המאיץ כבעיה אלא שמשהו נוסף מציק לי...לפני זמן מה לפני שחיברתי את המאורר של המעבד שכחתי (טיפש אני יודע)למרוח את החומר הרצוי מה שגרם להתחממות המעבד... חשבתי שאולי גם זו סיבה אבל הייתי שמח לשמוע חוות דעת תודה אבי

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  5. יש לי בעיה במחשב שהוא עובד מאוד לאט אחרי התיקון של הטכנאי. לא מזמן הלכו לי 2 ארד דיסקים שכל אחד היה 20 גיגה.אז קניתי ארד דיסק של 80 גיגה ולצערי המחשב שלי לא מזהה את הארד דיסק החדש אולי בגלל שהמחשב שלי ישן מדי או משהו אחר לא ידוע מה הבעיה. ולא היה לי ברירה כי כבר לא מוכרים בחניות ארד דיסקים של 20 או 40 ג'יגה אז לא ידעתי מה לעשות ושלחתי תמחשב לטכנאי. מה שהטכנאי עשה זה דבר כזה היה לו ארד דיסק משומש של 4 ג'יגה הוא חיבר אותו וגם את הארד דיסק החדש של ה80 ג'יגה והחזיר לי את המחשב ואמר שאני יתקין את הווינדוס על ההארד דיסק של ה 4 ג'יגה ואחרי שהווינדוס היה מותקן הוא כבר יזהה את הארד דיסק של ה 80 ג'יגה.כך עשיתי ויצא לי ככה מערכת ההפעלה נמצאת על כונן C שזה הארד דיסק של ה4 גיגה ויש ל…

6. נתוני המחשב שלי: Core i5 760 Kingston 4gb 1333 MHz ddr3 1 tb western digital 60 GB SSD GSKILL Hec 550Watt היה לי כרטיס 5770 והחלפתי אותו לאחרונה לGTX 570 עם OC של sparkle כאשר אני משחק במשחקים חדשים דוגמת battlefield 3 אני עדיין רואה לאגים פה ושם בתמונה והיא איננה מאה אחוז אני מריץ בפול דיטייל ב1080 קווים ובדיקת FPS שלי הכי נמוכה הייתה 26.. למרות שאת הלאג עצמו אני לא מרגיש בדיוק מתי שנצפה קצב רענון נמוך אודה אם תוכלו לכוונן אותי לבעיה.

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  7. Started by asmon,

הודעה שרשמתי בפורום וינדווס אבל כנראה שזה לא קשור לוינדוס. הנה ההודעה: עד לפני כמה ימים השתמשתי בדבר הנקרא PENTIUM 3 1000 מגהרץ עם 256 זיכרון. בכל מקרה משחקים כמובן לא עבדו לי טוב כנ"ל הוינדווס עצמו. חשבתי בטח בגלל המחשב העלוב, הזיכרון היה כל הזמן תפוס, ההארד דיסק עשה רעשים כאילו שהוא הולך להתפוצץ (משנת 2000) קיצר הבנתם. עכשיו החלפתי למחשב פה שהיה לי, (יש זמן עד שאני אקנה מחשב חדש, בינתיים לפחות זה שיפור קטן מהמחשב שהיה לי) פנטיום 4 2400 ו512 זיכרון והארד דיסק חדש. התקנתי את הוינדווס וכבר מתחילות בעיות, קודם כל יש מיליון תוכנות שאני לא צריך. אני רק נכנס לאינטרנט והוא לא זז בגלל כל השטויות שפועלות שאני לא צריך. לאחר שהעפתי,סרקתי,סגרתי את הכל. (התקנתי כל מה שצריך,דרייברים …

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  8. שלום, חייב עזרה - יש לי לפטופ ASUS UX31LA (בן חודשיים בלבד!) עם שני זכרונות SSD כל אחד 128GB. באופן דיי מפתיע נעלם לי זיכרון אחד מהמחשב.. מופיע לי כונן אחד - כונן C - בגודל 128 GB. אני זוכר בוודאות שבעבר היה 256GB. למישהו יש מושג מה קורה פה? למה זה קורה? אני לא יודע אם זה קשור אבל גם הפעלת הווינדוס (8.1) הפכה להיות איטית ביחס למה שהיה בעבר... זה מגיע למסך שחור עם הסמל של ווינדוס בצבע כחול ועיגול מסתובב במשך קרוב לדקה ורק אז מגיע למסך של הסיסמא. למישהו יש פיתרון? תודה מראש לכל מי שעוזר!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ruler,

שלום אני משתמש בוינדוס אקספי ולפני יומיים התחילה הבעיה המוזרה הבאה : כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא מבקש ממני לבחור איזה יוזר אני רוצה (יש לי רק 1,עד כאן הכל כרגיל) אני בוחר את היוזר והוא רושם שהוא טוען את ההגדרות האישיות שלי(עדיין הכל כרגיל),כעבור כחצי דקה של טעינה הוא רושם שהוא לא הצליח לטעון את ההגדרות והוא משתמש בפרופיל ברירת מחדל וזה ממש מעצבן כי נמחק לי כל השולחן עבודה וכל האייקונים הופכים לענקיים ואין קיצורי דרך וזה מעצבן להגדיר כל פעם הכל מחדש אז לכן באתי אליכם . מה לעשות?הרצתי סריקת ספייוור,מצא משהו,מחקתי,לא עזר. מה עכשיו ? תודה

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  10. פרטי המחשב: ECS P4VXAD+ Pentium 4A, 2466 MHz פרטי הביוס: BIOS Type Award Modular Award BIOS Type Award Modular BIOS v6.00PG Award BIOS Message P4VXAD+ Ver:1.1B 03/05/2003 System BIOS Date 03/05/03 Video BIOS Date 12/23/02 BIOS Manufacturer Company Name Phoenix Technologies Ltd. Product Information http://www.phoenix.com/en/products/default.htm BIOS Upgrades http://www.esupport.com/biosagent/index.cfm?refererid=40 עכשיו לעזרה, בתוכנה EVEREST כתוב לי ש ה Video BIOS בן יותר משנתיים ולעדכן אם צריך. צריך? אני לא יודע אם אני צריך עדכון אבל אני הולך לרכוש דיסק קשיח של 80GB ואני חושש שהוא לא יזהה את הכמות הזו. כי כרגע יש לי דיסק של 40GB והוא מזהה 37.2G…

11. ככל הנראה הלך לי לוח אם ואני מבקש לדעת אם לוחות חדשים עם SATA וכדומה יכולים לעבוד עם מעבד פרסקוט 2.4 . אם כן האם בכלל כדאי להשקיע בלוח כזה ?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  12. אתם יכולים להסביר לי על הצורב המשולב קומבו ועל השיטות החדשות של צריבה לDVD?? DVD -R DVD?R ובאיזה מחירים וכו'....?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  13. Started by omry3000,

שלום! לאחרונה צצה לי בעיה, כעבור רבע שעה שהדלקתי את המחשב מתחיל ציפצוף שלא מפסיק,אני חושב שהוא בא מהספק. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה ? תודה, עומרי.

14. 1) הווינדוס נתקע באמצע העלייה של המחשב שלמשך כמה דקות, בקטע של הווינדוס שבו הוא תוען את התוכנות של הStartup, יש לי תוכנה שקוראים לה WinFox שקיבלתי עם הכרטיס מסך, שלוקח לה בערך 2 דקות לעלות. ביחד עם עוד כמה תוכנות. ברגע שהמחשב תקוע, יש לי שליטה עליו, ואם אני מנסה להכנס למחשב שלי, אז המחשב שלי עולה רק אחרי שהWinFox עולה. 2) כשהמחשב כבוי, דברים כמו המודם USB והעכבר האופטי שלי נשארים דולקים. רק אם אני מנתק את המחשב מהחשמל הם מפסיקים לפעול (לפעול הכוונה שהLED's שלהם פועלים). רק שתדעו שאין לי את הI/O Shild הזה בגלל שהוא לא מתאים למארז שלי.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  15. שלום יש לי WD2500JB בערך שבוע. עבד כמו שצריך ועכשיו כיביתי תמחשב חיברתי את העכבר מחדש וכשהדלקתי אותו: "A disk read error has occured. Press Ctrl+Alt+Del to restart" איך אני מציל את עצמי? עשיתי חיפוש בפורום ומישהו אמר לבדוק עם התכנה של היצרן... אם זה מה שאני צריך לעשות מישהו יכול להביא לי אותה? תודה רבה למושיעים

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  16. שלום, בזמן האחרון אני נתקל בתופעה בה המחשב "קופא" בכל משהו כמו חצי שעה. המקלדת לא מגיבה, העכבר לא זז וכל הוכנות תקועות. הפיתרון היחיד הוא restart . יש למשהו רעיון לפתרון? נ.ב הורדתי דרייברים עדכניים לכל המערכת הבאה. ANTEC p182 with 500W PS ZOTAC 8800GTS Q6600 Gigabyte P35

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  17. Started by fenix5545,

אהלן אני צריך המלצה למאווררים ואיך להרכיב אותם במאז (סתם דוגמא מאוורר אחד של 23 מקדימה ו2 של 14 למעלה) ניסיתי לשאול בפורום ספקים ומארזים אבל לא ענו לי שם לכן אני שואל פה יש לי מארז thermaltake chaser mk-i ו2 המאווררים שבאים איתו (שניהם 23) מתו ובאופן כללי רציתי להחליפם יש לי בארז עוד מאוורר 23 שקניתי בניפרד הוא נימצא למעלה במארז ותפקידו הוא להכניס אוויר למארז וישנו מאוורר 14 מאחור שבא עם המארז והתפקיד שלו הוא להוציא אוויר (כמו בכל מארז), אני רוצה מאווררים (ואם אפשר גם הצעות לאיך לשים אותם במארז) שישמרו על המארז קר ככל האפשר הרעש לא כל כך חשוב לי (מלכתחילה מארז רועש) פשוט שהמחשב יהיה קר ככל האפשר מבחינת תקציב אני לא כל כך מוגבל אבל לא רוצה להיתפרעה יותר מידי (לא לקנות 8 מ…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by lmlm,

כשאני תמיד מפעיל את המחשב/עושה רסטרט עולה לי השגיאה הזאת: מה זה יכול להיות? הבנת ש rthdcpl.exe זה הכרטיס קול שלי, אבל איך אני מסדר את השגיאה? :-\ תודה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by ballistra,

שלום, יש לי מחשב DESKTOP בן 5, תקלה אחרונה שהייתה לי איתו היא שנהרס לי הכרטיס מסך והחלפתי אותו לפני חצי שנה. אתמול פתאום הוא התחיל להיתקע על במסך הלוח אם. אחרי שניתקתי כל חומרה מיותרת ועשיתי ריסט לBIOS המחשב בדרך ככל בהדלקה עושה ריסטרט אחרי שהוא מגיע למסך של הלוח אם ואז ממשיך לעליה מההארד דיסק ושם הוא עושה ריסט שוב. הפעולות שעשיתי ולא עזרו: * ניתוק כל חומרה מיותרת, פרט למקלדת PS2, הארד דיסק, מקל RAM יחיד (ניסיתי להחליף ביניהם וגם ניסיתי לחבר אותם במקומות שונים) * ריסט לBIOS ע"י ניתוק מחשמל ניתוק הסוללה ולחיצה על כפתור הPWR למשך חצי דקה - בעליה עולה שגיעה שרומזת שהBIOS אכן הותחל אבל זה לא עוזר. * כניסה בBIOS והגדרה לעליה ממצב FAIL SAFE - לא שינתה דבר * הכנסת CD של התקנה ש…

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. הג'יפה 2 במחשב החדש לא מגיב ואני לא יכול להשתמש במחשב הנורמלי! בבקשה תעזרו לי אני לא יכול לשרוד יום אחד בלי מחשב :( :'( :'( :'(

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Pageboy99,

שלום, יש לי הרגשה שזאת בעיה חומרתית שהתחילה לפני מספר שבועות, אך אני לא לגמרי בטוח. המחשב מאט מפעולות שכלל לא צריכות להכביד עליו (כמו עידכון אוטומטי של הפיירוול או משחק) ותמיד כשזה קורה, הצליל במחשב מתעוות (אם זה נגן מדיה או כל אודיו אחר). יש לציין שהמחשב עבר פירמוט לפני כחודשיים. מעבד: Intel 2 Due Core E6400 2.13GHz זכרונות: KINGSTON 1x2GB DDR-2 667 ספק כח: Enermax ELT400AWT 400W לוח אם: Gigabyte 965P-S3 דיסק קשיח: Western Digital 250GB (16MB) 7200RPM SATA II כרטיס מסך: 7950GT 512MB תחילה ניקיתי את המחשב מזבל ושגיאות ברג'יסטרי, איחוי דיסק וסריקה של וירוסים ו-spywares באמצעות מספר תוכנות שונות. גם במצב בטוח הבעיה קיימת. עכשיו אני חושד שהבעיה היא בחומרה, אז הרצתי WD Data L…

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  22. Started by oren500,

נגמר לי הצבע השחור במדפסת ואני מעוניין לבצע את ההדפסות בעזרת המחסנית הצבעונית. כאשר אני מדפיס מסמך בוורד אין לי בעיה לשנות את צבע הגופן לכל צבע שהוא ואז להדפיס בעזרת המחסנית הצבעונית. הבעיה שלי מתחילה כאשר אני רוצה להדפיס כתבה מהאינטרנט. כאשר אני לוחץ על "גירסת הדפסה" של המאמר אני מקבל את המאמר בצבע שחור. אני יודע שלאחר שלוחצים על הדפס ולפני שלוחצים על אישור - יש אפשרות להיכנס להגדרות של המדפסת ולשנות את הצבע של ההדפסה רק שאני לא יודע איך עושים את זה. אשמח לדעת כיצד עושים זאת.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by yan_shi,

שלום לכולם ברשותי כרטיס לכידת וידאו מסוג PINNACLE MIRO DC 30 PLUSE ומחשב פנטיום 4 עם מע הפעלה XP. איפה אני יכול להשיג את הדרייבר לכרטיס זה. (באתר הבית של החברה אין דרייבר כזה אבל נאמר לי שקיים דרייבר ) כל עזרה תתקבל בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by The-Magician,

זה הדגם HP Pavilion dv61330ejהמחשב מגיע לווינדוס ומתי שכל התוכנות עולות הוא לא מפסיק לחשוב אני הרצתי נוד32 עשיתי סריקה מחקתי את כל מה שהוא מצא אח"כ הרצתי ווינדוס דיפנדר ואח"כ עשיתי איחוי לכונן, זה לא מסתדר לי אני צריך להעלות אותו במצב בטוח ואז לעשות שיחזור מערכת אין לי מושג מה עשו במשב זה לא רק אני משתמש בו מה אפשר לעשות מבלי לפרמט?? **אגב, אני כותב עכשיו מהמחשב, כל פעם שאני רוצה להשתמש בו אני צריך להפעיל אותו במצב בטוח ואז לעשות שיחזור**

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  25. Started by Lyor,

שלום אני רוצה לקנות מעבד מסוג pentium D 820 והייתי רוצה לדעת כמה מעלות הוא צריך להיות בדרך כלל (עם הקירור המקורי) ואם הוא לא עולה על 37 מעלות (אני לא משתמש באובר-קלוק) כי אני לא הייתי רוצה להשקיע בגוף קירור חדש. וכמה voltage יש לו בדרך כלל?? הייתי רוצה לדעת אם זה נכון שאומרים שזה שהוא כפול ליבה אז זה אומר שהוא בעצם עובד לא על 2.8 הרץ אלה על 5.6????

• 7 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.