תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
בזמן כיבוי המחשב דרך הווינדוס 7 המחשב נכבה ולאחר כמה שניות מפעיל את עצמו לבד (כמו בהפעלה מחדש) חשבתי שיש וירוס וחיפשתי עם תוכנת אנטי וירוס ולא מצאתי , לבסוף מחקתי את הווינדוס והעליתי הכל מחדש אבל הבעיה נשארה. מה יכול להיות הסיבה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן העכבר האלחוטי הנ"ל מחובר אצלי בווינדוס 10 בעבודה, הוא לא עובד חלק וקופץ ממקום למקום בלי קשר למשטח, מעין Stuttering. הרסיבר שלו נמצא קרוב מאוד לעכבר במרחק של עד מטר לא משנה איפה חיברתי אותו למחשב, זה קורה. בעבר היה קורה גם במקלדת אלחוטית. יש איזושהי בעיה עם אלחוטיות ומקלדות / עכברים?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב חדש שמשום מה קופא\קורס מדי פעם, כל פעם שאני משחק יש תקיעה של 4\5 שניות וזה חוזר לעצמו, אבל לפעמים זה נתקע וחייב לעשות ריסט ידני, בדקתי ב event viewer וזה לא אומר הרבה חוץ מ -event id 1001 או kernal error המפרט שלי הוא asrock z390 pro i59600k 32gb crucial m.2 rtx2080 יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לזה? איזה דברים אני יכול לעשות כדי לוודא שכל החלקים תקינים לפני שאני שולח לבדיקת מעבדה? צילמתי תמונה מבדיקה שחבר אמר לי לעשות, זה נראה לכם תקין? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צירפתי בהמשך אינפורמציה מתוך אברסט המראה כי ה - AGP אצלי הוא לא פעיל. רציתי לשאול כיצד ניתן לשנות זאת ? ניסיתי בביוס , והגדרתי כי כרטיס המסך הראשי ייפעל ב - AGP אך בכל זאת אין שינוי . מישהו מכיר כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? AGP Controller AGP Version 3.05 AGP Status Disabled AGP Device SiS 330 Mirage Integrated AGP Aperture Size 64 MB Supported AGP Speeds 1x, 2x, 4x, 8x Current AGP Speed 8x Fast-Write Supported, Enabled Side Band Addressing Supported, Enabled Chipset Manufacturer Company Name Silicon Integrated Systems Corporation Product Information http://www.sis.com/products/index.htm#chipsets Driver Download http://download.sis.com Problems & Suggestions Problem …
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם. מדובר במחשב של חבר. כבר כמה ימים שהמחשב "גמגם" - היה עושה ריסטרטים ללא תלות במשך זמן מסוים. בהתחלה הריסטרט היה מלא והיה עולה עד למערכת כרגיל, בהמשך פשוט לא ראו כלום על המסך והיה צריך לכבות את המחשב. באחת מהפעמים כבר הופיעה הודעה שהביוס דורש שחזור (או משהו כזה), הוכנס דיסק של הלוח והביוס שוחזר. הבעיה הסתדרה פחות או יותר, תדירות הריסטרטים פחתה, אם כי עדיין הייתה קיימת. לפני זמן מה היה ה"ריסטרט הסופי" - ומאז לא רואים כלום על המסך. מגיע חשמל למערכת - כונני CD, מאווררים, HD, נוריות לד, מקלדת הכל מקבל חשמל - ועדיין אין סיגנל וידאו. כיבוי והדלקה של המסך מהכפתור גורר הודעה "NO SIGNAL". המחשב נקי לחלוטין מאבק. נבדק עניין כרטיס מסך - הוצא נוקה והוחזר בשנית - אך לא עזר. …
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי את המארז antec 300 והייתה לי בו בעיה מאז שיש לי אותו, כשמחברים אוזניות לפאנל הקדמי ישנו רעש סטאטי מעצבן ביותר. חיפשתי היום ומצאתי פתרון, את זה: http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=208880 יש לציין שעשיתי את זה כשהמחשב היה דולק. יצאת מפגר? לאחר מכן המחשב המשיך לפעול, הלכתי לאיזה חצי שעה וכשחזרתי הוא היה תקוע. עשיתי לו ריסטארט, ומאז לא עולה. כל העסק מסתובב בפנים, כל המאווררים והאורות עובדים, אבל המסך לא מקבל אות. ניסיתי גם עם מסך אחר. ניתקתי כל פיסת חומרה במחשב וניסיתי להעלות בלעדיה, וכלום. חשבתי שאולי הפנל הקדמי מקצר או משהו כזה, וניתקתי אותו לגמרי וניסיתי - כלום. החלפתי כרטיס מסך, ניתקתי כוננים, נאדה. הלך הספק? כמו כן לא היה ריח שרוף כלשהו בכלל…
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך geforce 7600GS. חיברתי אותו למחשב, הורדתי דרייבר עדכני אבל בסוף קיבלתי את ההודעה בקובץ המצורף. מישהו יודע מה הבעיה? מה עלי לעשות? בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
המחשב מורכב מ.. amd xp 2500+ mobile epox 8rda3+ compucase 6a19 אני צריך עזרה אני עושה את זה פעם ראשונה לבד ....
-
- 12 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב . ללא סיבה המחשב קופא , ולעיתים במשחק גם קופא . לעיתים מסך כחול. בבדיקה בתוכנה : WhoCrashed הדו"ח : On Thu 24/10/2013 06:03:37 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\memory.dmp uptime: 00:49:16 This was probably caused by the following module: sptd.sys (sptd+0x11894) Bugcheck code: 0xD1 (0xC, 0x2, 0x0, 0xFFFFFFFF99CB999C) Error: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL file path: C:\Windows\system32\drivers\sptd.sys product: SCSI Pass Through Direct company: Duplex Secure Ltd. description: SCSI Pass Through Direct Host Bug check description: This indicates that a kernel-mode driver attempted to access pageable memory at a process IR…
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שמותקנת עליו מערכת הפעלה ווינדוס 7 (32 ביט) על כונן SSD. אני מעוניין לקנות מחשב חדש (מיני NUC ) 64 ביט. אם אעביר את הכונן SSD עם הווינדוס שמותקן עליו למחשב החדש - האם המערכת הפעלה תעבוד? האם אפשר להעביר ואז להתקין גרסת שדרוג של ווינדוס 10 ל-64 ביט? תודה שאול
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב לא נדלק יש אור אין תצוגה על המסך אין צפצוף האם הבעיה בספק? או בלוח אם ? תודה
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי מתרסק לאחר כחצי שעה של משחק בערך. המפרט: פנטיום 3 900MHz עם 256MB SDRAM על WinXP. כרטיס nVidia gForce 440MX 64MB עם AAS של 64MB ב- bios. אני מתחיל לשחק לאחר הורדת ה- processes למינימום, משהו כמו 150MB זכרון תפוס. יש לי את הדרייברים האחרונים של nVidia. הודעת השגיאה במסך הכחול היא: nv4_disp.dll address BFB936E7 base at BF9B7000 ואשמח לא לקבל תגובות כמו "תשדרג" כי אין לי כסף. תודה.
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הורדתי, הסרתי את הקודמים, התקנתי את החדשים וכל התפריטים והתת-תפריטים שהיו לי ב Advanced אינם זה רק אצלי ככה?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אחרי שינוי רזולוציה לרזולוציה שכרטיס המסך אינו תומך בה המסך נכבה והציג no signal (מסך viewsonic vx922), הבעיה לא קשורה למסך מכיוון שחיברתי את המחשב למסכים נוספים שברשותי ובכולם המסך נכבה ועובר למצב no signal בדיוק כשהוינדוס עולה (כשהוא נכנס לאותה הרזולוציה האחרונה שגרמה לבעיה הזו - כבר במסך ה-login) האם יש איזושהי דרך מסויימת לאיפוס או שינוי הרזולוציה של כרטיס המסך לפני שהוינדוס עולה? או האם זה בכלל נובע מבעיה אחרת? כפי שמצויין בכותרת, כרטיס המסך הינו 6600gt של gigabyte ושאר מפרט המחשב מצויין במפרט בפרופיל שלי. מחרתיים אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש ואם זו בעיה שניתן לפתור בקלות אשמח לשמוע ממישהו שיוכל לעזור לי להימנע מרכישה מיותרת. בתודה, phobus.
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, לפני בערך כשבוע התחיל מסך המחשב שלי (מחשב נייח, חדש יחסית בן שנה, המסך בן 3 וחצי) להפסיק לפעול, הכוונה היא שבהתחלה הייתי מדליק את המחשב והמסך היה נדלק רק לאחר כמה דקות לפעמים אפילו חצי שעה ושעה, עד שאתמול הוא פשוט לא נדלק כלל, המסך תקוע על מצב בנורה שהיא כחולה ומהבהבת, כשעד אתמול הוא היה מהבהב בכחול רק עד שהוא נדלק, כשהמחשה היה מכובה הנורה הייתה כתומה אך כעת גם שהוא מכובה הוא מהבהב בכחול. בכל מקרה אשמח אם יש לכם הצעות לפתרונות.. בעיקר אשמח אם תוכלו לפי הפירוט הזה להגיד לי מה יותר סביר ומה פחות סביר שהייתה הבעיה, זה לא קרה לאחר הפסקת חשמל והמחשב כאמור חדש יחסית. יש צפצוף של הלוח אם בהדלקת המחשב. בנוסף אם זה פרט חשוב, במידה ואני מנתק את המסך מהחשמל (כשהוא מנותק מהמחשב…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום התחיל להופיע לי במחשב: out of range 111.3khz/139hz זה מופיע לי סתם ככה..
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
המחשב של דוד שלי עשה צפצופים בעת ההדלקה, אחרי המון סיבוכים וזה העלתי לו את המחשב והתחלתי לצרוב מידע, כל הפעלה מחדש היה סרט להדליק אותו בגלל הצפצופים שלא נותנים להדליקו, לבסוף תוך כדי עבודה בוינדוס הוא נשרף, שמתי לו ספק כוח אחר אבל זה לא עבד, יש מצב שהלוח אם נשרף?? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
בעיה מוזרה. מחשב AMD, לוח אם GA-MA780GM-UD2H מעודכן לביוס אחרון F8. מערכת הפעלה מעודכנת. כשמדליקים מחשב רואים שהרכיבים מקבלים מתח, כרטיס מסך, מאוררים, דיסקים (שומעים). אבל המעבד לא מאתחל - מאורר שלו נשאר כבוי, אין תמונה במוניטור. לאחר איפוס ביוס - CLR CMOS, הכל נדלק תקין. עולה מערכת הפעלה. מחשב עובד אפשר לעשות restart. כאשר מכבים מחשב, הוא לא עולה שוב. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי p2 שרציתי להפעיל בקיצור חיברתי הכל... 2 נורות דולקות power וההר דיסק.. שניהם דולקים קבוע ולא מהבהבים... הריסט לא עובד אפשר רק להדליק לא לכבות... המאוורר של המעבד רץ חיברתי מסך לא רואים כלום מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של DELL שניקנה בחו"ל.. ולפני כמה זמן נהייתה בעיה.. בשביל ליכתוב אני צריך ללחוץ על הכפתור שכתוב עליו Fn .. זה במקום שברוב המקלדות נמצא הכפתור שפותח את תפרטי ההתחלה של הווינדוס.. עכשיו מה אני עושה בשביל לפתור את הבעיה??? דניאל.
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך של BENQ דגם FP92W יש לי אותו כבר שנתיים וחצי, הוא דלוק כל היום וכשאני לא על המחשב אני מכבה אותו היום באמצע גלישה באינטרנט המסך החשיך טיפה, אחרי שניה החשיך עוד קצת וככה תוך כמה שניות הוא מחשיך שלא ניתן לראות כלום, זאת אומרת אני יכול לראות אם אני ממש מאמץ את העיניים ומתקרב עד כדי נגיעה במסך עם העין כדי לראות משהו כשזה קרה כיביתי את המסך והדלקתי שוב, זה עבד לשניה טוב ואז שוב החשיך ניסיתי לחבר למחשב אחר וזה אותה הבעיה לפני שזה מחשיך קופץ פופ אם וכתוב NONPRESET MODE מה יכול להיות מקור הבעיה ולמי כדאי לפנות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש את הכרטיס מסך GF7600GT של ASUS ... הוא ניסה לחבר אותו לטלויזיה וזה פשוט לא עבד אני לא יודע יותר מדי וכך גם הוא. הוא יודע פשוט איך אמורים להשתמש בזה . מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום,יש לי מסך שטוח של Lg. לאחרונה צצה בעיה שחוזרת על עצמה מדי פעם. לפעמים כשאני לא משתמש במחשב לתקופה ממושכת הוא נכנס לpower saving mode (מצב חסכון בחשמל או מצב שינה)והוא לא מצליח לצאת מהמצב הזה , הוא פשוט נשאר תקוע עליו,אני מכבה את המחשב מוציא את כל השקעים מהחשמל וכשאני מדליק הוא עדין נשאר תקוע.באותו מצב..בעבר הוא פשוט יצא מהמצב הזה אחרי כמה ששעות ולפעמים אפילו כמה ימים..אם מישהו מכיר את התופעה או יודע ממה אני נובעת אני ממש אשמח לקבל עזרה! תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי לפטופ, לאחר שאני מנסה להעיר את המחשב ממצב שינה שהוא נכנס אליו - אני בוחר באפשרות הראשונה מבין השניים continue with system resume לאחר מכן יש צפצוף מכיוון הHD וחיווי הבהוב של נורית החשיבה/HD. לאחר מס' שניות זה נפסק והמסך נתקע על מסך שחור. פתרון? לא רוצה לבחור באפשרות השנייה כי היו לי דברים פתוחים בהפעלה שאני צריך אותם. בעבר, הייתי צריך לעשות שלוש ניסיונות ורק בניסיון השלישי/רביעי/חמישי (זה משתנה) הwin היה מצליח לעלות את עצמו. כיום זה כבר לא עובד. ניסיתי אולי 20 פעמים. כל פעם הוא חושב זמן שונה, פעם זמן קצר פעם ארוך. כלומר דינאמי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן של WD דגם WD2500KS 250GB 16MB BUFFER עכשיו השאלה שלי אם אני קונה כונן זהה בדיוק האם אני יוכל להקים מערך RAID0 כי ראיתי באתר של WD שיש כוננים מותאמים ל RAID אבל הם חלק מסדרת ה SERVERS והיכולת שלהם היא לתקן שגיאות ב 7-15 שניות לעומת כונן רגיל שלוקח לו 2 דקות.. ורשום שבמערך RAID אם זה לוקח יותר מ 15 שניות המערך יזרוק את הכונן מהמערך. ולכן חייבים כונן תואם RAID עכשיו לא מצאתי איפה שהוא שרשום שהכונן שלי מותאם לRAID.. למישהו יש מושג האם זה נכון באמת או שאולי אני יכול להקים מערך כזה? כל החשש התחיל מי זה שראיתי ב IQPC שיש כוננים 250GB שרשום להם RAID24/7 אז התחלתי לחקור ואני עדיין לא יודע האם באמת אני חייב כונן כזה? אני אשמח לתשובה תודה ניר.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-