תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כונן חיצוני WD שאני משתמש בו כבר יותר משנה. היום במהלך שהעברתי קבצים המחשב עשה ריסטרט ומאז שהמחשב עלה, הכונן לא עובד יותר. הוא לא מופיע במחשב שלי. כשאני מנסה לגשת אל הDISK MANAGMENT כשההתקן מחובר זה רושם connecting to virtual disks ולא קורה כלום. רק ברגע שאני מנתק את ההתקן זה מצליח להראות לי את הכוננים. ברגע שאני מנתק קופצת שגיאה בנוסף שאומרת שעליי לפרמט את הדיסק בשביל שאני אוכל לעבוד איתו. הכונן מקבל מתח ובמחשבים אחרים השגיאה חוזרת על עצמה באותה צורה. עזרה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי הצורב SATA בשימוש כשבוע. בהתחלה לא הבנתי למה יש בעיה , וכתוצאה מזה מסך כחול אחרי שניסיתי כמה דברים מתברר שהמסך כחול מתקבל רק על מדיות TDK DVD-R כחולות למי שמכיר. ואין שום בעיה עם מדיות של VERBATIM\MAXELL ואפילו דיסקים CD-R של סילבר ליין מלפני שנה וחצי+ אני משתמש כמעט ורק בורבטים , לפני שנה השתמשתי ב - 50 דיסקים המדוברים של TDK כדי לגבות מידע. השגיאה היא לפעמים אפילו בלי לנסות להעביר את המידע לכונן (ניסיתי לכמה כוננים) יכול להיות שאני צריך לעשות FIRMWARE , ומצאתי משהו שמסביר שצריך להעביר את הצורב מוד PIO אבל אני לא בטוח מה לעשות. אני רוצה להביא את קובץ ה -dmp אבל Windows Debugging Tool לא מצליח לקרוא את הקובץ , אם תעזרו לי לסדר את זה זה יהיה יותר קל לפתור את הבעיה. ת…
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום! על פי היצרן של הלוח אם שלי http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Support/TechnologyGuide/TechnologyGuide_74.htm עשיתי את מה שנדרש.. כשהגעתי לפעולה מספר 3 Step3 שבו עלי להוריד את הCPU Tool Kit הגעתי לדרברים של A64 http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_9706,00.html ושם אני לא מוצא את הCPU Tool Kit הדבר היחיד שאני מוצא זה AMD Athlon 64 Processor Cool'n'Quiet Software for Windows ME and Windows 2000, Version 1.0.1.7 אני לא מוצא גירסה לXP... יש כזאת בכלל גירסה? אולי לא צריך את הCPU Tool Kit בXP? מישהו כבר עבד עם זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
מופיע לי מסך כחול,ובמסך הכחול הזה בפירוט על הבעיה רשום משהו על ALCXWDM.SYS (שזה בטח איכשהו קשור לכרטיס הקול המובנה שבמחשב שלי) חברה אולי מישהו יודע איך אני מסדר את זה?(חוץ מלעדכן דרייבר) תודה נשמות
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לי מצלמה למחשב של Creative - Video Blaster WebCam. כבר בערך שנתיים שאני לא עושה איתה כלום חוץ מסרטי וידאו ביתיים. אני הפעלתי דרך WebCam, והיא תמיד פועלת כמו שצריך. אבל... ניסיתי לעשות שיחת מצלמות ביני לבין חבר דרך התוכנה MSN Messanger ( וכן - הורדתי את כל העידכונים והתמיכות שצריך ), ודרך פאלתוק ( PalTalk ) ובשתי התוכנות אותו הדבר קרה... אני ראיתי אותו, אולם הוא לא ראה אותי. וגם אני לא ראיתי את עצמי... מה שאני רואה הוא או קווים של שחור ולבן, או רק שחור. ( המצלמה כשאני מפעיל מתוכנה רגילה לא לרשת פועלת יופי) [shadow=blue, 2, 300]מה לעשות?? [/shadow]
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
-
קניתי Usb Hub 5 Prots שאחד מהם הוא יציאה פנימית של Usb ו-4 חיצוניים, כדי שאוכל לחבר מצלמת אינטרנט ההתקן מתחבר ללוח האם בחיבור PCI אך כשניסיתי לחבר אותו המחשב בכלל לא עלה לי..הדלקתי אותו והוא לא הראה לי כלום ..רק מסך שחור ואפילו לא עשה את הקול הזה של ההדלקה.. אם מישהו יודע מה הסיבה אני אשמח. יש מצב שאין לספק כוח מספיק כוח להתקן?! או שיש כזה דבר נעילת יציאות PCI דרך ה DOS ?! כי כשחיברתי ליציאה אחרת זה עשה אותו הדבר ולא פעל גם כן..אז לא יודע..
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 התקנתי חלונותxp serves paek 2 המסך מראה לי את כל עליית הביוס ואז מגיע לתצוגה של ה3 ריבועים הכחולים הרצים על המסך לאחר שחלון זה מסתיים המסך אינו מראה דבר ,אבל הוא נשאר מחובר (הנורית ירוקה) אני שומע שהמחשב עולה ומסיים עלייה אבל משלב החלון שצוין מקודם והאלה אני לא רואה כלום על המסך השתמשתי בכרטיס מסך פנימי, ניסיתי לשים כרטיס מסך חיצוני אך הבעייה לא נפתרה. מחכה לרעיון תודה לעוזרים ski_farm
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום חברים, שנים כבר לא הייתי כאן תודות לדואר וואלה שנימחק עקב חוסר שימוש+ שידרוג מערכת הפורומים שאיפסה סיסמאות :-), זה אני HWgeek המקורי :-). אני סובל מהבעיה שתיראתי בכותרת, גם התפריטים של האתר בראש העמוד נעלמים/מיתפקסלים במעבר עליהם במידה ואני מישתמש בהאצת חומרה בכרום, ניסיתי שתי כרטיסי מסך חדשים (R9 270/ R7 360) עם כל אפשרויות הדריברים כולל DDU אבל תמיד זה חוזר. כיצד אפשר ליבדוק עם הבעיה תוכנתית ולא חומרתית? המחשב בOC אבל זה לא משפיעה, הביוס של הלוח (GA-P35-DS3P) שלי נילקח מלוח יקר יותר(GA-P35-DQ6) תהליך לא פשוט שבמיקרה הצליח-גם זו לא הסיבה לבעיה :-) . המיפרט: WIN 10 PRO מקורי כINSIDER Q6600 G0 @3.33GH…
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
קיצור עכשיו כשה פתחתי את ה TASK MANAGER ותראו מה ראיתי: http://img53.imageshack.us/my.php?image=taskmangerjt4.jpg תראו כמה ה SVCHOST לוקח!!מה אני יכול לעשות?וגם יש אולי איזה מהתהליכים שהם יכולים להיות וירוס או משהו? ועוד דבר למרות שאני לא משתמש אם הדפדפן של EXPLORER כל כמה שעות מופיע הודעת EXPLORER נתקל בבעיה ואליו להסגר ויש SENT RPORT או אל תשלח..ואם אני פותח בכל זאת את הדפדפן אז ישר מופיע ההודעה הזאת ונסגר הדפדפן.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
לדוגמא עכשווית Pro Evolution Soccer 3 זה בכמה משחקים מוזר מאוד אבל במשחקי כדורגל... בקיצור קודם כל שנכנסים אז כל איזה דקה צריך ללחוץ פעמיים Alt+TaB ואז זה מסתדר זה חוזר אל המסך של המשחק וכל פעם שיש איזה פאול והשופט מוציא כרטיס אז אני צריך גם ללחוץ והמחשב לא זז ממש איטי זה לא קשור לרכיבים שלא מספיק טובים... זה בעיה כל שהיא אחרת וגם שאני לוחץ ctrl+alt+del (לא משנה שלקח לי שעה וחצי להגיע לי עם כל האיטיות) אז אני רואה שהמשחק לוקח 99,085.. בזיכרון ו99 cpu משהו שאני לא יודע... בקיצור זה שוחט ונראה לי שהבעיה היא בדרייברים שהם דמו או משהו כי לחבר שלי יש בעיה במשחקים אחרים ושהוא התקין דרייברים מהדיסק זה עבד לו טוב אז אני ינסה לחפש דרייברים... מישהו מכיר את הבעיה או משהו תגובות ית…
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
הוצאתי עכשיו את הגוף קירור של המעבד ואני לא מצליח להרכיב אותו כמו שצריך. לגוף קירור יש 4 קליפסים מסתובבים. שאני לוחץ את השניים שלמעלה אז השניים שלמטה יוצאים וההפך הגוף קירור לא מליח לילחוץ את כל הקליפסים ביחד . מעבד I5 לוח אם ASUS P7P55-M זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
מצ"ב שלושה מסכים כחולים שקיבלתי בשבוע האחרון. אני פשוט מגיע ל'התחל' > 'כיבוי' > "מצב שינה" ואחרי דקה בערך מקבל אותם. כשאני מנסה לחזור ממצב שינה המחשב נתקע. אני חייב לכבות ולהדליק אותו ואז הוא שואל אותי האם להתחיל הפעלה חדשה ואין לי ברירה אלא להסכים. לפטופ מדגם Dell 5110 שעבד באופן תקין במשך שנה וחצי. http://pastebin.com/7p4UrVEJ http://pastebin.com/M9Xes880 http://pastebin.com/TjV0DHhg בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם. אבי שלח מסמך להדפסה, מייד לאחר מכן הוא גילה כי אין דפים במגש. בראותו זאת, אבא שלי כיבה את המדפסת. המדפסת אמנם פועלת, אך לא מדפיסה מסמכים שנשלחו אליה. לאחר בדיקה באשף פתרון הבעיות של חלונות (וויסטה), התברר כי המדפסת מוגדרת כלא מקוונת. עם זאת, הפקס פועל כשורה. פרטים על המדפסת: מכשיר משולב hp officejet 4355 All-in-One- מדפסת+פקס+סורק. המדפסת מחוברת למחשב באמצעות USB. הפקס פועל כשורה. היות והמדפסת נתקעה באמצע העבודה, אודה לכם מקרב לב על עזרתכם המהירה. תודה, אהוד.
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב amd 64 bit 3000 לוח אם גיגהביט 512 זיכרון hard disk 80 giga ניראה לי sata דיסק windows sp1 מקורי בכל חודש ה win קורס ... לפעמים ביגלל ה norton לפעמים ביגללה office ולפעמים מסתם תוכנה אחרת אך הסתדרתי... היום ניסיתי לעשות פורמט בפני שהמחשב לא עבד ולא עלה ה win ... פירמטתי... כשסימתי שניה אחר כך ה win נתן הודעה שגיאה(שאומרת "למחוק את האנטיוירוס או משהו"למרות שזה גמר לפרמט...ככה שאני לא מצליח להפעיל ה win אחרי הפורמט.. ליפני שעשיתי פורמט ולא עלה הwin המחשב כתב לי הודעה שחסר קובץ בשם hal.dll... אחרי שעשיתי פורמט המחשב כתב לי שהוא לא מצליח להעלות את ה win וכותב NTLDR MISSING עכשיו לא משנה מה אני יעשה נידפקתי....... אני לא מצליח להתקין את הwin....מה לעשותת…
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
מתי יגיעו לארץ המעבדים kaby lake refresh ומה הצפי של התמחור שיהיה להם? תודה
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום ברשותי HD חיצוני של WD שדגמו הוא - כונן קשיחוWDG1U3200EוWestern Digital בנפח של 320 GB חיבור USB ספק כוח פנימי. כאשר אני מחבר אותו למחשב ומנסה להעביר כמויות גדולות של מידע המחשב אינו מזהה יותר את הHD לא מאפשר לי קריאה. המחשב מקפיץ לי הודעה שהכונן נראה כלא מפורמט ושואל אותי אם אני רוצה לפרמט אותו. האם מישהו מכיר תקלה שכזו ? אשמח לעזרה תודה רבה יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום, היום בבוקר שהדלקתי את המחשב, הוא פעל כמה שניות ועשה ריסט, ניסיתי להכנס ב"מצב בטוח" אבל אז אני מקבל מסך כחול שאומר שיש שגיאה וחייבים לעשות ריסט.. אתם מכירים.. הפירוט שהוא נותן זה זה: "STOP: 0x0000007E" ועוד כל מיני מספרים בתוך סוגריים. חיפשתי את השגיאה הזאת הגוגל ואף אחד מפתרונות שנמצאו לא עזר.. אני חושב שאני יודע למה זה קורה, אתמול עידכנתי מ-78.01 ל-81.05 ושכחתי למחוק את הדרייברים לפני שהתקנתי את החדשים. כרגע אני כותב מלינוקס ככה שזה לא בעיה בחומרה או משהו, אלא בהגדרות של הוינדוס. מקווה שתעזרו לי, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול להסביר לי איך אני צורב לעזאזל ביוס ללוח אם של IBM ... ?.. מישהו שעשה זואת כבר פעם ויודע בוודאות אני לא רוצה להרוס עכשיו לוח אם !
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
טוב אז אני וחבר שלי בנינו מחשב ביחד ויש לנו כבר את כל החלקים כולל דיסק של וינדוס וכו'... אבל הכונן לא נפתח לנו! בהתחלה הוא היה מחובר ככה- כבל חוטים (שמעביר חשמל עם הראש הלבן, לא הרחב)שמחובר לספק כוח ולכונן דיסקטים ו(לא בטוח) להארד דיסק והכבל הרחב שמעביר נתונים היה מחובר לכונן, ללוח האם ולהארד דיסק(שמחובר גם הוא ללוח אם) אז כשזה היה ככה הכונן עבד פיקס בלי בעיות, אבל עכשיו שינינו שם משהו ועכשיו הוא לא נפתח. ניסנו לשחזר את החיבורים שלמעלה אבל זה לא עובד! עזרה בבקשה! תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
ביניהם .תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
מדובר במחשב DELL INSPERION 5010 באחריות. לאחרונה המחשב החל להיתקע, הוא קופא לדקה ואז משתחרר בזמן שהוא קופא התמונה קפואה ואי אפשר להזיז את העכבר ודברים הפועלים ברקע לא זזים. בנוסף הוא התחיל להתחמם ונראה שהמאוורר שלו עובד שעות נוספות וקשה יותר. המסך נכבה מידי פעם לכמה שניות וחוזר. זכור לי שיש לDELL כלי שיודע לאתר בעיות חומרה בלוח\הארדיסק\מסך וכו'. מישהו יכול להפנות אותי למדריך שניתן לבצע את זה? וכיצד ניתן לאבחן אם יש בעיה בהארדיסק\לוח\מסך וכו'? והאם יש דרך לפתוח טת המחשב ולנקות מאבק אולי בגלל זה הוא מתחמם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
יש לי אמפי מסוג Sansa Fuse, ולאחרונה התגלתה איתו בעיה מוזרה. כל פעם שאני מחבר את המכשיר למחשב, ברגע שהמכשיר משתנה למצב Connected - המחשב מקבל קצר ומנסה להפעיל עצמו מחדש - אך התהליך חוזר על עצמו בכל 2-3 שניות, עד שאני מנתק את המכשיר מהUSB. * המכשיר עצמו לא נראה מקולקל. * ניסיתי מספר יציאות USB באותו מחשב - התוצאה זהה. * ניסיתי להשתמש באותו הכבל ובאותו המכשיר במחשב אחר - שם הכל עובד כמו שצריך. * מכשירים אחרים דווקא כן עובדים עם הUSB, כמו המקלדת, העכבר וכבל Mini-USB. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
נכון יש את הסרטונים שבאתר ynet? בחדשות שם נו.. הקיצר יש לי ראוטר edimax br 6104K יש לי רשת של שני מחשבים במחשב הבעייתי שהוא די חדש (פנטיום 4 3 ג'יגההרץ) מותקן אקס פי סרביס פק 2 אני לא חושב שהפיירוול של הווינדואז חוסם וגם לא של הראוטר כי במחשב השני הסרטונים עובדים ובמחשב השני גם מותקן סרביס פק 1 והוא מחשב יותר ישן פנטיום 3 600 כל אופן יש גם ווינדואז מדיה פלייר 9 במחשב הבעייתי וזה לא בעיה של קודקים לפחות כך נראה לי כי הוא נותן לי תתמונה הראשונה של הסרטון ואני מנסה לעשות "פלאיי" אבל הוא מנסה להתחבר רושם לי מתחבר ופשוט קופא לא זז בכלל כאילו. למישהו יש שמץ של מושג מה זה יכול להיות? דרך אגב ניסיתי להוריד תוכנה פרוצה של אינטרנט אקספלורר 7 על מנת לא לעשות עידכון כי אין לי תוכנה…
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-