עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אם אני רוצה לחבר שני מסכים למחשב , איך אני יכול לעשות זאת?

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by ice23,

הייי.... קנו לי לפטופ(חדש לגמרי) של IBM מארה"ב הבעיה היא כשבאתי להפעיל אותו בארץ מיד אחרי שעולה המסך שלIBM הוא דורש סיסמא - שאין לי מושג מה היא!! איך אני יכול לעקוף את העיניין הזה...או שאני פשוט צריך איכשהוא להחזיר אותו חזרה..... נ.ב אני מוכן לשלם על השירות הזה למי שחושב שיכול לפתור את זה. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 992 צפיות
  3. השגיאה: Verifying DMI Pool Date Boot From CD: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER אין שום דיסקט או דיסק בכוננים אין כלום (הייתה לי בעיה כזאתי פעם וזה היה בגל שהשארתי דיסקט בכונן). מה עליי לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  4. היא לי מודם בUSB והוא נדפק החלפתי מודם מאז המחשב מתחיל להתקע לפעמים קופה ופעם עשה לי מסך כחול אני חושב יש מצב זה קשור לIRQ התנגשות או משהו? וגם מאז שאני מדליק תמחשב זה כותב ככה בצד : (מנהל התקנה פתחתי סתם שתראו ומה זה הSM הזה ?). מקווה שתעזרו. עדכון: נהיא לי עוד פעם מסך כחול (התקנתי משחק ואלכתי לאכול פתהום אני בא מדליק תמשחקק ומסך כחול) היא כתוב למתה ככה: Beginning dump of physical memory physical memory dump complete. contact your system administrator or technical support group furthc assistance. (אם לא הבנתם מה זה furthc אז כנירה זה furthe ו שלא יודע מה..)

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by A-Y-T,

שאני עושה ריסטרט למחשב אז לפני שהוא בכלל טוען את הכונני דיסקים ודיסקטים זה עושה רעש מהכונן דיסקטים שכאילו הוא מחפש דיסקט ואז מצפצף ורושם לי disk boot failure ואומר שיש בעיה עם הkeyboard או משהו כזה... ושאני מכניס דיסקט איתחול הוא מפעיל אותו אבל המקלדת בכלל לא עובדת אם אני מכבה את המחשב ל5 דק' ככה זה בד"כ מסתדר ומפעיל את המחשב טוב ולא ניגש לכונן דיסקטים בהתחלה ואז הוא עולה כמו שצריך בקיצור מה הבעיה ואיך אני מסדר אותה בבקשה?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  6. שלום לכולם, לפני כמה שבועות צורב ה - DVD שלי: NEC ND-3520AW החליט להתחרפן. הוא צורב בלי שום בעייה אבל כשאני מוציא את המדיה שנצרבה ומכניס חזרה לכונן הוא לא מזהה את המדיה שהוא עצמו צרב. בזמנו עבדתי עם קושחה גרסה 3.04 ואז עברתי ל 3.05 והכל עבד. משום מה לפני כמה שבועות התחילה הבעייה, עידכנתי גם לגרסה 3.07 ואחרי זה לגרסה האחרונה של ליגי 2.05. העניין הוא שהמדיה כן מזוהה בכל מחשב אחר, רק לא בכונן המקורי שצרב אותו. אם לעומת זאת אני מכניס מדיה חדש אין לו בעייה לצרוב עליה. אני חושש שיש בעית חומרה אמיתית כי בזמן איתחול והעלאת מערכת ההפעלה הכונן בכלל לא מחפש את המדיה שבתוכו, כמו שכונן נורמלי עושה. יש למישהו פתרון לנושא או שאני צריך לקנות כונן חדש? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  7. יש לי את הצורב דיוידי הנ"ל כבר 7 חודשים בערך. הוא הפסיק לקרוא תקליטורים רגילים וגם תקליטורים בפורמט דיוידי. מה שמוזר זה שהוא עדיין מצליח לצרוב על דיסקים מסויימים. אני לא יודע מה לעשות. ניסיתי לעדכן קושחה, זה גם לא עזר. ניסיתי להכניס את הדיסק של באטלפילד 2 והוא לא קורא את הדיסק בעוד שבמחשב אחר בבית שלי הדיסק נקרא בצורה טובה. מה לעשות? תודה, שי.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  8. מי שזוכר את הבעיה עם לוח אסוס שלא מזהה מעבד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=178601.0 לעניין- אני עורך וידאו,מי שלא מכיר, וזו מערכת עריכת וידאו של עבודה. היופ פירקתי את המעבד וחשכו עיניי- רגל אחת עקומה לגמרי. זהו סוקט ישן 478, ובמעבד יש רגליים בולטות- אחת מבהם הפינתית ביותר- התעקמה לצורת "ר" וגם התעקמה פנימה. זו שליידה התעקמה מעט. את השנייה סידרתי , את זו שהתעקמה היא נשברה לגמרי, כצפוי. התלחתי ליישר אותה (כשהיא על השולחן), עם 2 פיצטות, וכרגע היא ישרה. נכון לעכשיו- אני אנסה להלחים אותה בזהירות, אבל אני יודע שגם אם אצליח, כשאני ירכיב את המעבד היא תשבר שוב, כי בסוקט הישן הגוף הלבן דוחף את המעבד הצידה, ובטוח שהי לא תיהיה ישרה פלס כמו כולם. האם יש אחריות על זה?…

• 49 תגובות
    • 5k צפיות
  9. היי לכולם יש ברשותי מחשב מקורי של HP פנטיום 3 מהירות 600. כרגע יש לו דיסק 40 GB וברצוני להגדיל אותו. כאשר אני מחבר את הדיסק החדש שגודלו 80 GB הוא לא מצליח לזהות אותו ב-BIOS חשבתי אולי יש צורך לעדכן את הביוס אך לפי האתר של HP אין שום עדכון של הבורד. הדגם של הבורד הוא VECTRA VEi8 http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&swItem=vc1720en&jumpid=reg_R1002_USEN בקיצור, צריך את עזרתכם המקצועית בנושא. תודה.

• 11 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by amittt,

יש לי מעבד celeron 2.4d והמאוורר שלו מרעיש המאוורר של המעבד מרעיש תנו לי פתרונות מה אפשר לעשות תודה רבה

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  11. קיבלתי אתמול מחשב חדש MB: Asus P5PL2 intel D930 EVGA 9600GT התקנתי Windows xp sp2 כשאני מנסה להחליף משמתש, כלומר swich user, המחשב פשוט מתחיל מחדש באופן לא רצוני. ביטלתי את האפשרות של windows failure: automatically restart ועכשיו כשאני מנסה להחליף משתמש אני מקבל stop 0x0000008e במסך כחול הפעלה מחדש לא רצונית קרתה לי גם עוד כמה פעמים בתפעול שוטף הנה הקבצי minidump http://rapidshare.de/files/20318755/minidump.rar.html מה יכולה להיות הבעייה? תודה

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by asmon,

את המפרט אפשר לראות בצד ימין. הבעיה הראשונה היא שהמשחקים עובדים די איטי. FEAR אני שם הכל על המקסימום ורזולוציה 1024*768 המשחק די מקרטע. גם כשהורדתי מעט את הFSAA הFSP ממש גבולי. כנ"ל לגבי OBLIVION, הכל על מקסימום עם אותה רזולוציה די מקרטע, וגם פה הייתה צריך להוריד מעט FSAA בהתחלה חשבתי שזה לא אמור לעבוד אצלי על מקסימום. אבל אני רואה פה אנשים שמריצים על הדרישות הללו עם כרטיסים יותר חלשים ללא הרבה בעיות. עשיתי אתמול סריקה ב3DMARK05 יצא לי 8222, שלפי מה שאני מבין זה בסדר לכרטיס מסך הזה. הבעיה השניה היא, כרגע שיחקתי OBLIVION כשעה וחצי עד שהופיע לי המסך הכחול. הנה הקובץ דאמפ: http://rapidshare.de/files/20304383/Mini051206-01.rar.html בקיצור מה שרשום בקובץ: Unable to load image …

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by yoav1000,

המחשב שלי קורס (מסך כחול) ואני לא יודע מה לעשות טמפ' מעבד: 45-66 ביצעתי בדיקת זיכרון פרמטתי את המחשב אתמול המתחים שלי: מעבד: 1.38 3.3: 3.28 5+: 5.11 12+: 11.40-11.70 למה זה עדין קורס? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. המחשב שלי חזר לפני שבוע מתיקון לאחר שהכרטיס מסך והראם שלי נשרפו. במשך יומיים הוא פעל נהדר והכל היה בסדר, אבל שלשום כשעשיתי ריסטרט המחשב נדפק. כאשר אני מדליק אותו המסך לא מקבל שדר ממנו ולא מגיב לחלוטין (הבעיה היא לא במסך כי הוא פועל עם מחשב אחר). ניסיתי להחליף כרטיס מסך אך אז נתקלתי בבעיה אחרת. המחשב עולה למסך הראשוני ביותר שבו ניתנת האפשרות להכנס לביוס ושם הוא נתקע. אני אובד עצות ומזה מבואס כל עזרה מכם תתקבל בברכה

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by TheTNT.COM2,

שלום רב, אתמול התחיל להיות על המסך בזמן משחק (america's army) לעשות לי סימנים סגולים כאלה נקודות על המסך ואז ליתקע + כל מיני מסכים כחולים למינהם. מהסיבה שלא עשיתי פירמוט שנה וחצי והמחשב היה כזה איטי איכס אמרתי שזו סיבה למסיבה לעשות פירמוט, על כן ביצעתי אותו היום בבוקר, אולם המסכים הכחולים חזרו (כל פעם מסיבה אחרת, הרצתי minidump, לכן מחקתי את כל הדריורים ושוב התקנתי אותם), שוב לא עזר, הורדתי 3rd mark03 וכבר אני רואה שמבחן הראשון כעבור כמה שניות נהיים לי ריצודים כאלה ואז בום המחשב נתקע. חוץ מכך הכול עובד חלק וכמו שמצופה ממחשב לאחר פירמוט, לכן אני חושד שמדובר בכרטיס מסך gef 6600 שכניראה החליט לצאת לגימלאות אחרי כמה חודשים, מהי לדעתכם הבעייה? *בשבוע שעבר ביום שישי הוספתי למח…

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  16. שלום לכולם, פירמטתי לפטופ של HP, הדגם הוא Pavillion dv1000. התקנתי XP-PRO SP2, הכל עובד פיקס, היו כל הדרייברים שהכינותי מראש מהאתר של HP לפי הדגם של המחשב. עכשיו משום מה כשאני מנסה להתחבר לרשת אני מקבל מסך כחול ואפילו לא מספיק לראות מה רשום בו והמחשב ישר עושה REBOOT. הדבר קורה בדיוק ברגע אחרי שאני לוחץ על הCONNECT בתוך החייגן. לא הצלחתי למצוא עזרה בגוגל, זה סוג של התנגשות חומרה אולי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  17. Started by HwareNewb,

שלום לכל חברי פורום תמיכה טכנית! קודם כל, ולפני שאגש לבעיית ה*ביפ* אפרט על "היסטוריית" הבעיות של המחשב שלי(מפרט בחתימה). מאז שקניתי את המחשב, לפני שנה, תמיד היו לי בעיות עם הביצועים שלו ( למרות שהתוצאה ב3D MARK הייתה כמו שצריך, הוא לא הריץ משחקים כמו שצריך). פניתי למספר פורומים בארץ ובעולם, שלא ידעו מה לעשות, החלפתי ספק כוח לספק אנרמקס, שכן היה לי ספק גנרי ( לא באשמתי...), קניתי קירור AC Silencer לכ. המסך אך הכל לשווא... יש לציין כי זכור לי שפעם אחי, שאתו אני חולק את המחשב, הסיר דרייברים בצורה לא תקינה והתקין דרייברים חדשים ( והוא עשה זאת מספר פעמים), ויתכן כי יש קשר בין הדברים אם כי אני בספק שכן ביצועי המחשב מעולם לא היו כפי שהיו אמורים להיות. אשמח אם למישהו יש רעיון (…

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי בעיה. לא מיזמן קניתי דיסק קשיח של 160 G וחיברתי אותו כמו שצריך אבל הבעיה היא שהוא מזהה רק 127 G ??? ??? ??? :s05: מה אני עושה? אם יש מישהו שיוכל לעזור אני יודה לו מאוד תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by kinggil,

שלום. כאשר אני משחק BF2 או STTLERS 4 המחשב קופא לאחר 10 5 דקות. המחשב לא חם מדיי, ואני לא מבין למה זה קורה. תודה. AMD 3000 754 GIGABYTE GAK8U 9550 128 B 768 זיכרון. רשמתי את מה שחשוב בסופר קיצור, כי אין לי כוח לרשום לפרטיי פרטים

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by a-gold,

אם יש לי תיקייה עם מאה קבצים ואני רוצה לשנות את השם של כל קובץ מ1 עד 100 יש דרך מהירה לעשות את זה? במקום לשנות אחד אחד... תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  21. Started by B-STyLeR,

שלום אנשים, לפני כשנה קניתי מחשב חדש עם שני כרטיסי זיכרון של Twinmos 256MB DDR400 PC3200 ממש היום קיבלתי עוד שני זכרונות של אותה חברה. Twinmos 512MB DDR400 PC3200 והוספתי אותם לשני הסלוטים הנותרים בלוח אם. אם זה יעזור הלוח אם שלי הוא : Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 התומך ב DUAL.... עכשיו כאשר הפעלתי את המחשב הכל נראה כשורה אך כאשר בדקתי ב SYSTEM בכפתור ימני של "המחשב שלי" זה מראה לי "1.00GB של RAM" ולפי החישוב שלי היה צריך להיות לי 1.536GB של RAM .... מה הבעייה ? אשמח אם תעזרו לי להתקין את הזכרונות החדשים בנוסף לישנים... נראה לי שהוא קולט רק את החדשים משום מה כאשר כמובן לא הוצאתי את הקודמים אלא הוספתי את החדשים לצידם. בנסיון שני, ניסיתי לעשות שינוי…

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  22. שלום לכם, שאני רוצה לשחק ב Ghost Recon Advanced Warfighter המשחק עולה אבל אני רואה בו רק מסך שחור. ודמויות לא ברורות. עידכנתי את הדירייבר של הכרטיס מסך וכלום לא עזר. עכשיו הכרטיס מסך שלי הוא גיפורס 5700 ומששיהו אמר לי שבגלל שהוא לא תומוך תמכיה מלאה בדיירק ריקס 9 הוא לא עובד כמו שצריך.? האם הוא צודק? האם עבר זמנו של הכרטיס ואני יצטרך לקנות חדש?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  23. שלום לכולם. לאחרונה ניסתי להפעיל את FIFA 2006 WC ו HEROES 5. בשני המשחקים לאחר מס' דקות שאני כבר בתוך המשחק אני מקבל RESTART או מסך כחול אם אני מבטל את אפשרות הRESTART. מפרט: P-2.4 1GB RAM RADEON 9600XT 128MB דריבר גרסה 5.10 למרות שגם עם הגרסה החארונה שום דבר לא עובד. החזרתי לגרסה הישנה בגלל הCONTROL PANEL היותר נוח. DX 9.0C יש למישהו הצעת מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  24. לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את זה אז פתחתי כאן ואם זה לא אמור להיות כאן אז תעבירו את זה בבקשה עכשיו לשאלה שלי : האם אייבורי מחשבים היא חברה טובה למחשבים כי אני רוצה לקנות מחשב מהסניף שלהם בירושלים ואני לא יודע אם זה יהיה מחשב טוב או לא שמעתי כבר אנשים שאמרו שאייבורי זו חברה גרוע הוכול הזמן צריך להחליף לך דברים שהם נותנים חלקים דפוקים ודברים כאלה אז אני רוצה לדעת אם מישהו קנה מהם מחשב האם הוא מרוצה האם הוא לא מרוצה הוא היה צריך להחליף בשלב כלשהו או לא תנו דעות על החברה בבקשה ובמיוחד מי שקנה בסניף ירושלים

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום! יש לי לפ-טופ ישן שאני מנסה לחבר אליו איזה שהוא התקן USB נייד להעביר אליו מידע, בין אם זה קורא כרטיסי זיכרון ובין אם זה הCOWON A2 החמוד שלי. העניין הוא שהוא מזהה אותם וכותב את שמם כמזוהה, אבל לא מראה שום הארד-דיסק נוסף ב"מחשב שלי". פרטי הלפ-טופ: חברה: קומפאק(כיום נדמה לי HP) וינדוס: 98SE USB: 1.0 מעבד: CELERON 400 MH"Z RAM: 32M"B ==================== הוא מחזיק נפלא אינטרנט ומסמכים וורד לעבודת משרד אבל אני לא רוצה לצרוב דיסק בשביל להעביר אליו קבצים קטנים. אני לא יכול להשתמש בשום אמצעי כ DISK ON KEY איתו. מה חסר בחומרה או בתוכנה? מה שונה בעולם המחשבים שהאופציה הנ"ל החלה לעבוד פתאום? ווינדוס, תוכנה ששונתה? אני כבר לא זוכר. מה דרוש לזה להראות אמצעי נייד מהנ"ל כדיסק ב"מחש…

• 3 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים