עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by משפחת זיוון,

הסמן לא זז

2. Started by puvsc,

לאחרונה ישנם משחקים שאני מתקין והמשחק מדלג על סרטונים כאילו לחצתי על מקש או שהתפריט נבחר לבד- על הראשון שהוא נמצא בו, יש למישהו רעיון למה זה יכול לקרות??? וזה לא בעיה של חומרה- יש לי מקלדת דנדשה- מכאנית, כרטיס 7970 וזה קורה גם במשחקים חוקיים שיש לי. עזרה בבקשה...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי קובץ GHOST ואני רוצה לפעיל אותו בשיחזור באופן אוטומטי בלי שום הקשה אנא עזרו לי דחוף

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  4. Started by Arielucker27,

תאור הבעיה:המחשב עובד רגיל הכל טוב וכשאני מנסה להכנס למשחק מסויים בסטים(CS) והמחשב מקבל מעיין מסך כחול וכתוב critical process died ממתי התחילה הבעיה:היום, אתמול הכל עבד רגיל האם התקנת תוכנה כלשהי לפני שהתחילה הבעיה:לא מערכת הפעלה ושפת ממשק (כולל ביטים: 32,64): WIN8.1 64 הערות נוספות:ביצעתי שחזור מערכת, הרצתי סריקות ניקיתי מזבל, טיפלתי בריג'סטרי לא יודע מה יכולה להיות הבעיה, תודה! ובדקתי Bluescreenview והקובץ שיוצר את הבעיה ככל הנראה - ntoskrnl.exe תודה ענקית!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ^pb^,

יש לי במחשב 3 כוננים קשיחים, מתוכם 2 כוננים חדלו מלפעול. הכונן הראשון הוא כונן E, הכונן השני הוא כונן G. כל אחד נמצא על כונן קשיח משלו, ואינו משתף קיבולת עם כוננים נוספים. כשנכנסים למסך הגדרות הBIOS רואים את כל שלושת הכוננים הקשיחים, לכן הכוננים מחוברים למחשב ללא כל ספק. אמנם: * כונן E לא קיים ב"מחשב שלי", לא בdisk managment וגם לא בdevice manager. * כונן G אף יותר מוזר: הוא קיים במחשב שלי, בdisk managment ובdevice manager ולכאורה הוא מותקן ומזוהה והכל טוב ויפה, אבל כשמנסים לגשת אליו נתקלים בתקלה הבאה: G:\ is not accessible. The file or directory is corrupted and unreadable. תמונת מסך של הdisk managment: ניתן לראות כאן שכונן E לא מופיע כלל, וכונן G משום מה חסר f…

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  6. Started by eldad_elyashiv,

hello i have the asus m2a-vm hdmi and i am trying to operate the hdmi and i have problems. the first screen which show the motherboard name is shown and than the windows vista start to load. after the screen that shows that the windows is loading - the screen is shown that no input signak detect the operation system is working well on the vga screen but i want to see it on the lcd tv with hdmi connection. i have to tell you that the safe mode is working perfect with the hdmi connection. it seems to me that the hdmi is not working well. what do i have to do? eldad[br]פורסם בתאריך: 18.01.2008 בשעה 15:32:46 חברה מה קורה?אני מת כבר לסדר את זה. האם מישהו יכול לעזור לי? המסך LC…

7. Started by elon dror,

כבר כמה זמן שהרמקולים של המחשב שלי לא עובדים ואני לא מבין למה יש לי מסך L22H81 של mag והמסך מחובר למחשב בחיבור hdmi יש תמונה במסך אבל אין צליל!!! הרמקולים של המסך עובדים (שאני מעביר לטלוויזיה שומעים קול) וגם הכבל בסדר גמור. בדקתי ושום דבר לא מסומן על off בהגדרות שמע ואני לא מבין למה אין צליל עוד משהו נוסף: לפעמים שאני מדליק את המחשב יש רעש מהרמקולים כמו פצפוצים כאלו כאילו הכבל לא מחובר עד הסוף והם עוברים אחרי 10 שניות. אם מישהו יודע מה הבעיה או איך לפתור אותה שירשום בהקדם האפשרי. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. Started by roih3,

יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור אותה..וגם אין לי ראוטר ואין לי כלום שחוסם... יש לי את תוכנת Kaspersky Internet Security 6.0 שהיא חוסמת לי את המסנגר..וכשאני מוציא אותה המסנגר שלי ניכנס... יש בתוכנה אפשרות לאפשר שזה יתן למסנגר שלי להיכנס..מה אני צריך לעשות כדי שזה יכנס חופשי...!!!!. תודה מראש רועי

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  9. Started by arielman22,

בהמשך לפוסט הקודם שלי שזכה להרבה צפיות אבל ללא תגובות: http://hwzone.co.il/community/threads/566869-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%93-%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%98 אני מפרסם שאלת המשך כאשר אני מפעיל מצב שינה, ומנסה להעיר את המחשב, אני רק מקבל מסך שחור. רק אחרי הארד ריסט המחשב עולה חזרה. ראיתי המון פוסטים באנגלית על זה אבל עדיין לא מצאתי פיתרון. אני מאמין שהבעיה הזו קשורה גם לבעיה שפרסמתי בפוסט הקודם - - - תגובה אוחדה: - - - מצורף קובץ של הרצת הפקודה powercfg /energy

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by AMD-Z,

התקנתי לינדוס בנוסך לWINXP והוא פותח לי מסך בוט בכל הפעלה של המחשב שאני בוחר בו מה להפעיל. עכשיו השאלה שלי היא: איך אני גורם למחשב להיכנס ישירות לווינדוס בהפעלה, ואז להיכנס ללינדוס דרך הווינדוס? תודה...

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  11. Started by saturn,

דבר ראשון יש למישהו מושג למה אני לא מצליח להתקין את ה IAA? הוא אומר לי שהצ'יפסט שלי לא תומך את התוכנה....כאשר הצ'יפסט שלי הוא 865 דבר שני האם מישהו יודע איפה ממוקם החישן של טמפ' הלוח אם על הלוח אם? ודבר שלישי האם מישהו יודע מה הטמפ' הנורמלית ללוח אם זה?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  12. Started by DaNTaF,

שלום, במשך החודש האחרון יש לאחי במחשב הרבה בעיות. בהתחלה זה היה נקע על Windows Loading Operating System ואחרי כ 15 דקות הוא היה נדלק. אחי ניסה לפרמט ועכשיו המחשב תקוע על Windows Loading Operating System ולא זז בכלל. עשיתי ב BIOS שקודם יעלה הדיסק ואז הכונן וזה עדיין לא קורא את הדיסק בשביל שאני אפרמט לו שוב. הדיסק הוא דיסק מקורי.

13. Started by skakooli,

מישהו יודע איך לעשות או איפה לקנות כבל שטוח שבצידו הראשון יש קונקטור של 40 פינים (שמתחבר לדיסק הקשיח של המחשב) ובצידו השני יש קונקטור של 26 פינים?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  14. שלום. נאמר לי שאני צריך להחליף בטריה של לוח האם. מה אני צריך לדעת? האם מתח (voltage) מסוים? האם גודל ספציפי? מה טווח המחירים? ושאלה יסודית עוד יותר - איך קוראים לזה? האם זה נקרא CMOS Battery, או Motherboard Battery, או אולי זאת בכלל בטריה ספציפית שאני צריך לרכוש מיצרן לוח האם שלי (DFI)? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. שלום! מה יכול לגרום למסך להבהב במחשב נייד כאשר לא מחובר לחשמל (עובד ע סוללה). המעבדה במסגרת האחריות לא מצליחה לטפל בעניין והם כבר החליפו לוח אם (ואיתו כרטיס מסך), בדקו סוללה, מטען, דרייברים, התקנת וינדוס, BIOS,הגדרתו רזולוציה וקצב ריענון. נותר רק לבדוק כבל מהלוח למסך, ואת המסך עצמו.... מה יכול לגרום לכך? אני בסוף אחליף למחשב חדש לחלוטין.... תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. רכשתי כרטיס מסך חדש דרך הקניה הקבוצתית הפעלתי crysis 1 לפני הקניה עם הכרטיס GPU של אינטל ה3000 וזה עבד (על הגדרות נמוכות) בלי בעיות היום התקנתי את הכרטיס החדש (חובר לספק 520W של אנטק NEO ECO שמגיע עם 2 חיבורים לכרטיס מסך) הכל הותקן המחשב עלה הותקנו דריברים 13.1 הכל עובד יפה (הפעלתי NFSMW עובד מדהים) שאני מפעיל CRYSIS אני שומע רעשים מכיוון הכרטיס מסך (בדקתי שזה לא מאווררים) רעשים שאני יכול להגיד שהם לא מכנים אך תלויים במה שמוצג בזמן טעינת מסך אין רעש בתפריטים יש ישמח לקבל עזרה

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  17. Started by avihiavihi,

שלום חברים, נשבר לי מסך LCD של המחשב הנייד והחלפתי אותו במעבדה שכונתית ליד הבית. הבעיה היא כשהוא חזר אלי גיליתי שהמסך מרצד קלות בעיקר כשהרקע של האתר בו אני גולש או התמונה על שולחן העבודה כהה. חזרתי לחנות הוא אמר אל תעבוד ליד פלורסנט וגם תמיד יש הבהוב קל בLED (יש לציין שיש לי את המחשב לפני שנשבר המסך כבר שנה וחצי ואף פעם לא ראיתי תקלה שכזו). האם יש למישהו רעיון מה הבעיה או מה אפשר לעשות? כי הערס מהתיקון השכונתי לא מתכוון להחליף לי לחדש ואם אני רוצה אז הוא יחזיר לקדמותו רק שזה יעלה לי 150 ש"ח (חצוף!!! הוא אמר אחריות לשלושה חודשים). אשמח לתשובה בהקדם כדי שאדע איך לפעול.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. Started by lior505,

קניתי מחשב חדש מעבד amD 1075t שתי כרטיסי מסך 6850 crossfirex 4 G RAM WINDOWS XP 32 ובHEAVEN הזה רשו םשאני צריך לקבל תוצאה 1500 וקיבלתי 623 רק מה יכול להיות הבעיה שלי?

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  19. היי חברה, המחשב שלי (נייח), שיש לי אותו כבר כ 4-5 שנים, התחיל לעשות לי בעיות לאחרונה. כאשר אני מכבה אותו ומדליק מחדש הוא לא מוצא את ההארד דרייב ולא מצליח לעשות boot ולהעלות את מערכת ההפעלה, ואני מכבה אותו, מוציא את הכבל של הספק כוח ואת כבל ה sata שמתחבר להארד דרייב, מחזיר אותם ומנסה להעלות שוב, אך שוב זה לא מצליח. כשאני מנסה להיכנס למחשב ונכנס להגדרות הביוס ועובר לתפריט של ה boot ואז יוצא ממנו (בלי לשחק בתפריט ובלי לשנות שום הגדרה, אלא רק נכנס אליו) פתאום מערכת ההפעלה מצליחה לעלות (חשוב לציין כי בתפריט ה boot בביוס הוא כותב לי שהוא לא רואה את ההארד דרייב). למישהו יש מושג ממה זה נובע או איך אני יכול לתקן את הבעיה הזאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  20. Started by segevgabay,

מהו הציפסט הז שנמצא על הלוח אם? איפה הוא ממוקם בלוח אם מה תפקידו והאם אפשר לקרר אותו בעזרת קירור אוויר/מים? :s05:

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  21. Started by G-BOY10,

יש לי מסך MAG 796FD ויש במסך עצמו מעין שני קווי רוחב למסך וזה נראה לי נורמלי כי הם קטנים כאלה אבל יש לי קו אורך די גדול שדיי מפריע ונראה לי שזה לא תקין ולא ראיתי את זה אצל אף אחד מהמסכים של החברים שלי לעומת שני הקווים הקטנים שכן ראיתי אז הקו הגדול הזה זה משהו נורמלי?

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  22. Started by law89,

רכשתי מחשב נייד. רשום שהוא מגיע ללא וינדאוס. האם ניידים שמגיעים ללא וינדאוס מגיעים עם אובנוטו או לינוקס או שהם מגיעים ללא שום מערכת הפעלה? האם הכרטיס מסך: NVIDIA Geforce GTX 1650, 4GB GDDR6 נחשב לכרטיס טוב? באיזו רמה הוא מאפשר להריץ משחקים? היתה לי התלבטות בנוגע לרייזן 5700u או Intel® Core™ i5-10300H. ממה שראיתי הרייזן פי 2 יותר טוב. ממה שאמר לי מישהו שהתפקיד שלו הוא רכישת ניידים, האינטל מעט טוב יותר. מה נכון?

23. שלום לכולם נפלתי לתוך כופרה עם סיומת KOOM מישהו מכיר דרך טיפול או כלי מומלץ לפיתרון? תודה לעונים

24. המחשב שלי כל מה שקשור למחשב עצמו לא עובד זה כבר מאתמול ניסיתי לכבות אותו מהצד אבל זה לא עזר, אני מנסה ללחוץ על הstart עם הסימן של הווינדוס שיש למטה אבל זה לא עושה כלום, אין לי איך לגשת להגדרות או לכל דבר אחר זה פשוט לא מגיב. בבקשה תעזרו לי זה מחשב של 4000 ש"ח!!

25. שלום, יש לי תקלה שהחלה לפני כמה ימים ואין לי מושג מה גרם לה.. פתאום המחשב נתקע באמצע העלייה על החלון של ה- WIN XP עם הקוביות הכחולות שזזות ולא זז משם. לא התקנתי שום תוכנה ושום עדכון לפני שזה קרה. מה יכול לגרום לכך?וכיצד אני יכול לפתור את הבעיה ללא פירמוט ומחיקה של הקבצים? נ.ב. למצבי ה- safe mode למיניהם הוא נכנס ללא בעיה. תודה רבה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.