תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה אני רואה הרבה לוחות אם אם חיבור חשמל נוסף. (מו ריבוע קטן כזה) לדוגמא: http://www.abit-usa.com/images/products/NF7_S_large.jpg מה זה החיבור הזה? ואם יש לי ספק כוח ללא החיבור הנ"ל, האם אוכל עדין להפעיל לוח כזה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי לא מניע, אחרי הרבה ניסויים הגעתי למסקנה שהצ'יפ CMOS שעליו צרוב הביוס, שרוף. הזמנתי צ'יפ צרוב מהאתר: www.badflash.com... (כמו שכתוב באחד המדריכים כאן באתר)... עכשיו השאלה היא מה אני צריך לעשות כשאני אקבל את הצ'יפ? רק להכניס אותו במקום האחד הישן? או שיש עוד איזהי פעולה שאני צריך לעשות? (להוציא את הסוללת גיבוי... אנערף מה עוד אפשר לעשות)... תודה.
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום רב אתמול הוספתי כרטיס זיכרון למחשב , יש לי WIN XP , מרגע שניסיתי להעלות את המחשב קיבלתי את ההודעה כפי שצרפתי בקובץ , גם אחרי שהוצאתי את הכרטיס החדש עדיין מתקבלת ההודעה . אשמח מאוד לקבל עזרה . תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום , לפני כחודשיים הדלקתי את המחשב והוא נתקע לי במסך של הקו הכחול הזה שרץ, הקו שרץ לא נתקע אלא פשוט המשיך לרוץ ולרוץ... נתתי למחשב אפילו איזה 20 דקות ככה וכלום. עכשיו ניסיתי לפרמט והמחשב עלה והכל טוב ויפה אבל ברגע שאני מעדכן ל SP2 הוא שוב פעם עושה לי אותו דבר. בהתחלה חשבתי שזה ה-HD אז השתמשתי בHD אחר והוא גם לא עלה לאחר ההתקנה של SP2 עשיתי בדיקת MEMTEST סתם בשביל לראות שאין שום דבר בזכרונות שלי . מה יכולה להיות הבעיה בבקשה תעזרו לי , תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם אתם מכירים תוכנה כלשהי שגומרת את הזיכרון לגמריי בעצם טוחנת אותו, אני צריך משהו לבדיקה. תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
שאני משחק ב WOT אם אני מעלה את ההגדרות ממינימום למשל למקסימום זה משפיע על ה GPU בלבד או ככל שאני משחק בהגדרות גבוהות זה גם משפיע על המעבד ? ומכביד עליו " מאמץ " . למשל המעבד יהיה ממצב של 70 אחוז מאמץ יגיע ל 100 ? נמאס לי מהמעבד הזה אני הולך לקנות I7 , מישהו אמר לי שה WOT עובד רק על ליבה אחת אבל במנהל משימות זה מראה ש 2 ליבות אצלי עובדים ב FULL איך זה יכול להיות ? ========================================================== שמתי לב למשהו שעל הנייר לא אמור להיות שיחקתי על שני מחשבים עם E5700 WIN32 2GB 430GT ו G2020 WIN64 8GB 450GTS באותו משחק WOT והמחשב שאמור להיות חלש יותר על הנייר המאמץ של המעבד היה על 60-65% והמעבד הזה שיותר חזק G2020 היה על 75-…
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את הזכרונות של G.SKILL http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 וכשהפעלתי את המחשב הוא עלה בסדר אבל אחרי איזה חצי דקה הוא נתע לגמריי (אפילו מקש הקפ לוקס לא פעל... המחשב פשוט קפא). ניסיתי מלא קומבינציות של הזכרונות... החלפתי צדדים, חריצים וכו' ועדין כל פעם ההפעלתי את המחשב ונכנסתי לווינדוס אז אחרי איזה חצי דקה של שימוש במחשב הוא קפא... עכשיו ניסיתי להשתמש בסטיק אחד כל פעם והמחשב פעל מצוין. זתומרת רק ששני הסטיקים מחוברים הם לא פועלים טוב. הלוח אם שלי תומך הכל הפרטים שצריך (הזכרונות הקודמים שלי היו אותו פרטים כמו החדשים רק החברה גנרית CEON ובמקום 800MHz הם היו 533MHz) לוח האם שלי הוא של MSI - K9NGM. תודה מראש לכל המגיבים
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי, אז אני אשמח לעזרתכם בבעיה מטרידה שאופפת את המחשב שלי לאחרונה. אני מדליק אותו, מאווררים מתחילים להסתובב , אבל אין POST לBIOS. פשוט נדלק. לפעמים אחרי חצי שעה/שעה הוא יכול לעלות פתאום. אז טיפה רקע למחשב. לפני בערך 4-5 חודשים הייתה לי בעיה של מסכים כחולים שפתאום נעלמה וחשדתי שזה הלוח אם. בגדול אני עובד עם שני הארד דיסקים, אחד SSD והשני SAMSUNG 500GB בן 4-5 שנים. הסיבה שאני מציין זאת היא שכשאני מחבר את שני ההארד דיסקים אז יש נטייה למחשב לא לעלות. אם הוא כן עולה אז בד"כ אינו מזהה את ההארד דיסק של הישן יותר של ה500GB. עכשיו זאת בעיה שהתחילה רק לאחרונה, אז אמרתי טוב בטח נדפק ההארד דיסק, אך זה לא נשמע לי סביר לגמרי בסופו של יום. קורה שהמחשב לו עולה גם…
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
ראשית, אני לא בטוחה אם זה שייך לפה, אז סלחו לי אם הנושא הזה לא קשור לפה. שנית - אני מנסה כבר הרבה זמן לפרמט את המחשב שלי, אבל בכל פעם אני מפרמטת, זה יוצר לי מעל 3 ווינדוסים במחשב. זה לא מפרמט לחלוטין והכל נשאר כפי שהיה, כיצד מפרמטים כמו שצריך? חיפשתי מדריכים בכל פורומים, וגם פה, וכל מה שמצאתי זה מדריכי פירמוט שלא עזרו לי בכלום. הסברים מעט - כשאני מכניסה את הדיסק ווינדוס דרך הביאוס, זה מראה לי כמה אופציות. להתקין את הווינדוס, ליצור מחיצה ולמחוק אחת. זה הכל. ויש לי כבר 3 ווינדוסים מותקנים במחשב, והוא עובד נורא לאט, בבקשה עזרה איך אני מפרמטת את המחשב לחלוטין, שהוא יתחיל מאפס, רק עם ווינדוס והשכל ימחק. שכחתי לציין שזה ווינדוס XP, מעבד של פנטיום 4. תודה רבה, הילה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עזרה דרושה... המחשב החליט היום לא לעלות לי לא מצפצף , לא משדר כלום, כלומר המסך לא מקבל סיגנלים ניסיתי לשחק עם הזיכרונות - לא עזר ניסיתי להחליף ספק כוח - לא עוזר ניסיתי לנתק כרטיס מסך ולחבר לפיציאת מסך בלוח אם - לא עזר ניסיתי לנתק כבלי USB מחשש להתנגשות חומרה - גם לא עזר מה עושים? עזרה מישהו? תודה
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום יש לי WIN 8 64 BIT מערכת ההפעלה לא עולה לי ואני לא מצליח לגשת לקבצים ההודעת שגיאה היא0xc000021aכל מה שאני רוצה זה לגשת לקבצים ולגבות אותם תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לאחר ניקוי יסודי של המחשב (דבר שבשגרה), המחשב הפסיק לעלות. יש חשמל, המאוורים רצים, הנוריות עבודות, הסידי רום מתפקד. אין אפילו ביפ. בדקתי את כל החיבורים מאתיים אלף פעם, הכל פרפקט. ניסיתי לאפס CMOS, להוציא בטריה, ללחוץ על מקש כיבוי/הדלקה כשהמחשב מנותק מהחשמל. שום דבר לא עוזר. ניסיתי להוציא את זכרון הRAM ולהריץ את המחשב, כסוג של בדיקה ללוח האם. מיד הלוח אם מתחיל לצפצף. כנראה שזה אומר שהלוח אם תקין. החשד העיקרי הוא שהמעבד הלך. למישהו יש רעיון לעוד פתרונות, דברים לבדוק? ושאלה נוספת - האם יש מקום שיסכימו לשים מעבד חדש ולראות במקום אם זה עובד? מכיוון שאם אכן הלך המעבד, אני מעדיף בכל מקרה לקנות ביד2, על מנת להשקיע פחות (זה גם ככה מחשב לא חזק במיוחד). המלצות למקמות בראשון לצ…
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מריץ את תוכנית הבדיקה memtest במצב בדיקה std הבדיקה עוברת תקין. במצב בדיקה bios-all נמצאים מלא שגיאות ותוכנית הבדיקה אפילו אינה מצליחה לסיים את הבדיקה. מה זה אומר ? תודה, HaimTS עריכה------------------- הוספתי תמונה כדי להראות שבמצב רגיל הבדיקה תקינה (התמונה השנייה) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, אז ככה: לפני כמה ימים לא הצלחנו להתחבר לאינטרנט, ובמקביל כשניסינו לעשות ריסט למחשב, המחשב לא עלה. ניסינו להדליק את המחשב ושום דבר לא זז, המחשב פשוט לא נדלק. אחרי כ-15 דקות המחשב נדלק לבד, מוזר ביותר בחיים לא נתקלתי בדבר כזה, אבל עדיין לא מצליחים להתחבר לאינטרנט. כל יתר הדברים נראים עובדים. לקחתי את המחשב לחבר שעובד באלקטרוניקה וגילינו שכמה קבלים בתוך הספק התנפחו מאוד, החלפנו את הקבלים והמחשב חזר לעבוד כרגיל עם כיבוי והדלקה, אבל עדיין אין אפשרות להתחבר לאינטרנט. דיברנו עם התמיכה של 013 נטוויזן+הוט הם שלחו טכנאי ואחרי כ-3 ימים של נסיונות הודיעו לנו שעל פי כל הממצאים התקלה מקורה במחשב שלנו. האם ייתכן שהבעייה בספק כוח גרמה בתורה לבעייה בכרטיס רשת? או בל…
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
איך ניתן לחבר את המחשב הנייח לרשת האלחוטית בלי להעביר כבל ?
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן אנשים! יש לי בעיה ואני צריך את עזרתכם בבקשה, המחשב שלי בשבוע האחרון באמצע גלישה או שימש פשוט עובר תהליך של כיבוי עצמי, אמנם נפתחת חלונית ומודיעה שמתבצע כיבוי המחשב עם ספירה לאחור של 50 שניות בערך, ההסבר שהכיבוי נעשה בגלל: NT AUTORITY\SYSTEM 32 קוד תקלה: 2147483641 אני רק יציין שהמחשב חדש חדש,ולאחר פורמט עקב הסיבה הנ"ל,חשבתי שזה מה שיעזור וזה לא. ??? המחשב גם מעלה מסכים כחולים,לא הסקפתי לרשום את הקוד תקלה מכיוון שהוא מיידית מבצע ריסטרט, אך משיטוט באינטרנט הבנתי שהקוד תקלה המקביל לתופעה הזאת במסך הכחול הוא: 0x80000007 . המחשב לא מתחמם והוא ממש חדש,יש לי אותו בדיוק יומיים. מישהו יודע אולי מה הבעייה וכיצד מסדרים אותה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכם. אני מקבל קריסת מערכת. חלון כחול של windows 10 (על כל המסך - עם הסמיילי העצוב), וכתוב באנגלית - please wait while we... משהו כזה. האם יש דרך לאתר את הפיגוע? (: הבנתי שיש דרך לגלות דרך המסך הכחול את העניין הזה. אשמח לקבל עצה. תודה עדכון: הורדתי את WHOCRASHED הנה הדוח: Crash Dump Analysis Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Thu 23-03-2017 6:53:18 PM your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\032317-4953-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x14E7C0) Bugcheck code: 0x139 (0…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה המחשב היה מצוין אחי ישב עליו והוא פתאום מתחיל לרקוד המסך קופץ בלי אפשרות לקרוא את הנאמר באתר בנוסף לכך האניטרנט אקספלורר שלי שונה לאנגלית בלי יכולת לשנות את השפה חייב עזרה תודה מראש לכול העוזרים
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ככה יש לי בעיה מאוד מוזרה יש לי מחשב חזק והחלפתי זיכרונות היה לי TWINMOS TWISTER 2*512 DDR 2 800 החלפתי ל OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision 2 2*1GB הרצתי MEMTEST 60 לופים הכל עובר חלק לאחר מכן התחילו תופעות כמו מחשב נתקע במשחקים זורק אותי ממשחקים ה WINDOWS נותן הודעות שגיעה של RUNDLL32 ונופל בתוכנות מעמץ כמו ORTUS או SNM יש לי ככה MB :asus m2n-e cpu: amd 3800x2 am2 זכרונות ocz כרטיס מסך evga 7950gt ko ואני ממש עובד עיצות בבקשה תנסה לעזור לי כבר עשיתי עידכון BIOS והכל תודה מראש אילון עידן
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, בעבר היה לי במחשב שני כרטיסי רשת, אחד מובנה על הלוח אם ועוד אחד רגיל. לפני בערך חודשיים התחילו להופיע בעיות מוזרות שקשורות לחיבוריות במחשב, זה התחיל עם הPocket PC שלא הסתנכרן, שסידרתי את זה הייתה בעייה באינטרנט וכל פעם שהצלחתי לסדר בעיה אחת הופיע אחת אחרת שקשורה לקישוריות כלשהי... בסופו של דבר גיליתי שאם אני מבטל את הכרטיס רשת המובנה דרך הביוס, או לחילופין מנתק את הכרטיס רשת הנוסף, אין בעיות... זה לאחר מספר שנים שהם עבדו מעולה ביחד במחשב... לאחרונה אני נזקק שנית לשני כרטיסי רשת במחשב, ניסיתי לחבר את הכרטיס הנוסף והוא מופיע לי ב'windows עם סימן קריאה ואומר לי שwindows cannot initiate the device because there are not enough resources (או משהו דומה לזה, לא זוכר בדיוק).…
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום רב , רכשתי נייד מדגם Z60M ובו איני מסוגל לחלוץ את קבצים אלו. מה ניתן לעשות ? נ.ב אני מכיר מישהי שלה יש דגם T15 ובו אותה הבעיה ( כך שלא ניתן לומר שהבעיה היא במחשב הנייד שלי או בקובץ הספציפי) .
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב אצל חבר על מדיות של PRECISA במהירות X4 וכשהצורב מנסה לעשות את הLEAD IN הוא מפסיק ואומר לי את השגיאה. זה קורה גם ב NERO 6303 וגם ב MEDIA CREATOR 7 כמו שאמרתי הצורב הוא Asus DRW-0402P צורב דיוידי (R-) שמסוגל לצרוב במהירות X4.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ברשותי לוח asus cuv4x-c.המחשב לא מזהה את ההארדיסק ועושה רעש של טסס טסס טסס מההארדיסק .הכנסתי הארדיסק אחר והוא מזוהה בלי בעייה. לקחתי את ההארדיס שהמחשב לא מזהה והכנסתי אותו למחשב אחר ושם הוא מזוהה. החלפתי כבלים במחשב ןזה לא פתר את זה מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-