תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
ראשית, אני לא בטוחה אם זה שייך לפה, אז סלחו לי אם הנושא הזה לא קשור לפה. שנית - אני מנסה כבר הרבה זמן לפרמט את המחשב שלי, אבל בכל פעם אני מפרמטת, זה יוצר לי מעל 3 ווינדוסים במחשב. זה לא מפרמט לחלוטין והכל נשאר כפי שהיה, כיצד מפרמטים כמו שצריך? חיפשתי מדריכים בכל פורומים, וגם פה, וכל מה שמצאתי זה מדריכי פירמוט שלא עזרו לי בכלום. הסברים מעט - כשאני מכניסה את הדיסק ווינדוס דרך הביאוס, זה מראה לי כמה אופציות. להתקין את הווינדוס, ליצור מחיצה ולמחוק אחת. זה הכל. ויש לי כבר 3 ווינדוסים מותקנים במחשב, והוא עובד נורא לאט, בבקשה עזרה איך אני מפרמטת את המחשב לחלוטין, שהוא יתחיל מאפס, רק עם ווינדוס והשכל ימחק. שכחתי לציין שזה ווינדוס XP, מעבד של פנטיום 4. תודה רבה, הילה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עזרה דרושה... המחשב החליט היום לא לעלות לי לא מצפצף , לא משדר כלום, כלומר המסך לא מקבל סיגנלים ניסיתי לשחק עם הזיכרונות - לא עזר ניסיתי להחליף ספק כוח - לא עוזר ניסיתי לנתק כרטיס מסך ולחבר לפיציאת מסך בלוח אם - לא עזר ניסיתי לנתק כבלי USB מחשש להתנגשות חומרה - גם לא עזר מה עושים? עזרה מישהו? תודה
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום יש לי WIN 8 64 BIT מערכת ההפעלה לא עולה לי ואני לא מצליח לגשת לקבצים ההודעת שגיאה היא0xc000021aכל מה שאני רוצה זה לגשת לקבצים ולגבות אותם תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לאחר ניקוי יסודי של המחשב (דבר שבשגרה), המחשב הפסיק לעלות. יש חשמל, המאוורים רצים, הנוריות עבודות, הסידי רום מתפקד. אין אפילו ביפ. בדקתי את כל החיבורים מאתיים אלף פעם, הכל פרפקט. ניסיתי לאפס CMOS, להוציא בטריה, ללחוץ על מקש כיבוי/הדלקה כשהמחשב מנותק מהחשמל. שום דבר לא עוזר. ניסיתי להוציא את זכרון הRAM ולהריץ את המחשב, כסוג של בדיקה ללוח האם. מיד הלוח אם מתחיל לצפצף. כנראה שזה אומר שהלוח אם תקין. החשד העיקרי הוא שהמעבד הלך. למישהו יש רעיון לעוד פתרונות, דברים לבדוק? ושאלה נוספת - האם יש מקום שיסכימו לשים מעבד חדש ולראות במקום אם זה עובד? מכיוון שאם אכן הלך המעבד, אני מעדיף בכל מקרה לקנות ביד2, על מנת להשקיע פחות (זה גם ככה מחשב לא חזק במיוחד). המלצות למקמות בראשון לצ…
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מריץ את תוכנית הבדיקה memtest במצב בדיקה std הבדיקה עוברת תקין. במצב בדיקה bios-all נמצאים מלא שגיאות ותוכנית הבדיקה אפילו אינה מצליחה לסיים את הבדיקה. מה זה אומר ? תודה, HaimTS עריכה------------------- הוספתי תמונה כדי להראות שבמצב רגיל הבדיקה תקינה (התמונה השנייה) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, אז ככה: לפני כמה ימים לא הצלחנו להתחבר לאינטרנט, ובמקביל כשניסינו לעשות ריסט למחשב, המחשב לא עלה. ניסינו להדליק את המחשב ושום דבר לא זז, המחשב פשוט לא נדלק. אחרי כ-15 דקות המחשב נדלק לבד, מוזר ביותר בחיים לא נתקלתי בדבר כזה, אבל עדיין לא מצליחים להתחבר לאינטרנט. כל יתר הדברים נראים עובדים. לקחתי את המחשב לחבר שעובד באלקטרוניקה וגילינו שכמה קבלים בתוך הספק התנפחו מאוד, החלפנו את הקבלים והמחשב חזר לעבוד כרגיל עם כיבוי והדלקה, אבל עדיין אין אפשרות להתחבר לאינטרנט. דיברנו עם התמיכה של 013 נטוויזן+הוט הם שלחו טכנאי ואחרי כ-3 ימים של נסיונות הודיעו לנו שעל פי כל הממצאים התקלה מקורה במחשב שלנו. האם ייתכן שהבעייה בספק כוח גרמה בתורה לבעייה בכרטיס רשת? או בל…
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
איך ניתן לחבר את המחשב הנייח לרשת האלחוטית בלי להעביר כבל ?
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן אנשים! יש לי בעיה ואני צריך את עזרתכם בבקשה, המחשב שלי בשבוע האחרון באמצע גלישה או שימש פשוט עובר תהליך של כיבוי עצמי, אמנם נפתחת חלונית ומודיעה שמתבצע כיבוי המחשב עם ספירה לאחור של 50 שניות בערך, ההסבר שהכיבוי נעשה בגלל: NT AUTORITY\SYSTEM 32 קוד תקלה: 2147483641 אני רק יציין שהמחשב חדש חדש,ולאחר פורמט עקב הסיבה הנ"ל,חשבתי שזה מה שיעזור וזה לא. ??? המחשב גם מעלה מסכים כחולים,לא הסקפתי לרשום את הקוד תקלה מכיוון שהוא מיידית מבצע ריסטרט, אך משיטוט באינטרנט הבנתי שהקוד תקלה המקביל לתופעה הזאת במסך הכחול הוא: 0x80000007 . המחשב לא מתחמם והוא ממש חדש,יש לי אותו בדיוק יומיים. מישהו יודע אולי מה הבעייה וכיצד מסדרים אותה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכם. אני מקבל קריסת מערכת. חלון כחול של windows 10 (על כל המסך - עם הסמיילי העצוב), וכתוב באנגלית - please wait while we... משהו כזה. האם יש דרך לאתר את הפיגוע? (: הבנתי שיש דרך לגלות דרך המסך הכחול את העניין הזה. אשמח לקבל עצה. תודה עדכון: הורדתי את WHOCRASHED הנה הדוח: Crash Dump Analysis Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Thu 23-03-2017 6:53:18 PM your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\032317-4953-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x14E7C0) Bugcheck code: 0x139 (0…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה המחשב היה מצוין אחי ישב עליו והוא פתאום מתחיל לרקוד המסך קופץ בלי אפשרות לקרוא את הנאמר באתר בנוסף לכך האניטרנט אקספלורר שלי שונה לאנגלית בלי יכולת לשנות את השפה חייב עזרה תודה מראש לכול העוזרים
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
ככה יש לי בעיה מאוד מוזרה יש לי מחשב חזק והחלפתי זיכרונות היה לי TWINMOS TWISTER 2*512 DDR 2 800 החלפתי ל OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision 2 2*1GB הרצתי MEMTEST 60 לופים הכל עובר חלק לאחר מכן התחילו תופעות כמו מחשב נתקע במשחקים זורק אותי ממשחקים ה WINDOWS נותן הודעות שגיעה של RUNDLL32 ונופל בתוכנות מעמץ כמו ORTUS או SNM יש לי ככה MB :asus m2n-e cpu: amd 3800x2 am2 זכרונות ocz כרטיס מסך evga 7950gt ko ואני ממש עובד עיצות בבקשה תנסה לעזור לי כבר עשיתי עידכון BIOS והכל תודה מראש אילון עידן
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, בעבר היה לי במחשב שני כרטיסי רשת, אחד מובנה על הלוח אם ועוד אחד רגיל. לפני בערך חודשיים התחילו להופיע בעיות מוזרות שקשורות לחיבוריות במחשב, זה התחיל עם הPocket PC שלא הסתנכרן, שסידרתי את זה הייתה בעייה באינטרנט וכל פעם שהצלחתי לסדר בעיה אחת הופיע אחת אחרת שקשורה לקישוריות כלשהי... בסופו של דבר גיליתי שאם אני מבטל את הכרטיס רשת המובנה דרך הביוס, או לחילופין מנתק את הכרטיס רשת הנוסף, אין בעיות... זה לאחר מספר שנים שהם עבדו מעולה ביחד במחשב... לאחרונה אני נזקק שנית לשני כרטיסי רשת במחשב, ניסיתי לחבר את הכרטיס הנוסף והוא מופיע לי ב'windows עם סימן קריאה ואומר לי שwindows cannot initiate the device because there are not enough resources (או משהו דומה לזה, לא זוכר בדיוק).…
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום רב , רכשתי נייד מדגם Z60M ובו איני מסוגל לחלוץ את קבצים אלו. מה ניתן לעשות ? נ.ב אני מכיר מישהי שלה יש דגם T15 ובו אותה הבעיה ( כך שלא ניתן לומר שהבעיה היא במחשב הנייד שלי או בקובץ הספציפי) .
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב אצל חבר על מדיות של PRECISA במהירות X4 וכשהצורב מנסה לעשות את הLEAD IN הוא מפסיק ואומר לי את השגיאה. זה קורה גם ב NERO 6303 וגם ב MEDIA CREATOR 7 כמו שאמרתי הצורב הוא Asus DRW-0402P צורב דיוידי (R-) שמסוגל לצרוב במהירות X4.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ברשותי לוח asus cuv4x-c.המחשב לא מזהה את ההארדיסק ועושה רעש של טסס טסס טסס מההארדיסק .הכנסתי הארדיסק אחר והוא מזוהה בלי בעייה. לקחתי את ההארדיס שהמחשב לא מזהה והכנסתי אותו למחשב אחר ושם הוא מזוהה. החלפתי כבלים במחשב ןזה לא פתר את זה מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש היום Q6600, לוח P35-DS3.. התקנתי ווינדוס, והוא לא מזהה לי לא את כ.הקול ולא את כ.הרשת... לא יכולתי להתחבר לאינטרנט בלי לשים את הכ.רשת PCI הישן שלי.. מה עושים??????
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי חיברתי את המחשב לטלוויזיה דרך hdmi ויש לי גם רמקולים. אני רוצה להשמיע דרך כל אחד משהו אחר נגיד מוזיקה בטלוויזיה ומשחק דרך הרמקולים איך עושים את זה שיהיה קבוע?
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
אהלן, מסך: LG Flatron 775FT כרטיס מסך: Msi 6800 AGP הבעיה היא כזו: בכל פעם שאני מכבה, או שהמסך עובר לסטנד ביי, כל המאפיינים של גודל התמונה והצורה שלה מתאפסים. כמו כן בכל פעם שאני מכבה את המחשב, המסך עובר לסטנד ביי ואז שוב התמונה מתאפסת. זה קורה גם בכל פעם שאני נכנס לחלון של ה-nvidia control panel. נכון מסכי CRT עושים טאק כזה כשהם משנים רזולוציה או קצב ריענון? אז בכל פעם שאני נכנס ל-nvidia control panel הוא עושה אחד, ואז המאפיינים של התמונה מתאפסים לי. אני לא יכול לתאר כמה שזה מעצבן אותי, ושחיפשתי על זה מידע בגוגל וגם בפורום פה, ללא הועיל. ניסיתי את התוכנה rivatuner, ומשהו כמו 15 גרסאות שונות של הדרייברים של nvidia. הגעתי אחורה עד 61 משהו, וכל פעם מחקתי קודם עם driver clea…
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה קטנה עם החיבור של הלוח אם לרמקולים (הירוק). בטעות שברו לי את החיבור של בתוך החיבור הירוק של הלוח אם , וכתוצאה מכך נשאר חלק קטן בפנים שאי אפשר להוציא אותו. המחשב מזהה כאילו יש רמקולים מחוברים למרות שאין כלום. ניסיתי לחבר מקדימה אבל זה לא עובד. למישהוא יש רעיון מה אפשר לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
כמעט כל יום בימים האחרונים בשעות הערב האינטרנט פשוט נתקע בזמנים לא קבועים לפעמים כל 10 שניות לפעמים יותר משעה, יש למישהו הסבר הגיוני? בדקתי אנטי וירוס ו-Malwarebytes לא מצאו שום דבר
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
יש ברשותי שתי דיסקים קשיחים W.D 80GB 8MB CACHE 7200RPM WD 30GB 2MB CACHE 7200RPM עכשיו לאחרונה הלוח אם לפעמיים לא מזהה את אחד הדיסקים או לפעמיים את שניהם האם זה יכול לנבוע מאחד מהסיבות הבאות: 1. Overclock שהיה די הרבה זמן ועכשיו אני במהירות Stock 2.אחד מ ATA 133 cable דפוק 3.או שבאמת שניהם גוססים? 4.לוח אם נדפק הם משמיעים לפעמיים תיקתוקים שמעידים על גסיסתם אבל זה די מוזר ע"פ תוכנת האבחון של W.D הדיסקים קשיחים תקינים לחלוטין ממה נובע הסיבה לכך שהדיסקים קשיחים "מתנהגים ככה" תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם תופעה מוזרה - כשאני מבצע כבוי מחשב מסודר ב- VISTA המחשב אכן מבצע את הכיבוי אבל נדלק מייד לאחר כמה שניות למה???????
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב ענתיקה P3 800MHZ,על לוח של ASUS CUV4X ,אני רוצה לפרמט אותו לפני שהוא עולה,איך אני עושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה שבוע שקופצת לי כל כמה דקות הודעת שגיאה על התקנה כושלת של תוכנה שבחיים לא ניסיתי להתקין. קוראים לתוכנה HMA pro vpn -חיפשתי את השם באינטרנט ומצאתי כי זו תוכנה שקוראים לה Hide My Ass. ניסיתי למחוק את התוכנה איכשהו אבל היא בכלל לא מצויה אצלי במחשב,לא הורדתי אף פעם תוכנה כזו. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? מצורפת תמונה של הודעת השגיאה. תודה מראש. http://i44.tinypic.com/35b7eds.jpg
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-