תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
שלום, הרצתי את הבנצ'מארק של תוכנת Sandra 2007 על המעבד שלי, והביצועים שהופיעו הם כמעט מחצית מהביצועים של המעבד כפי שהם אמורים להיות (לפי המאגר של התוכנה). המחשב שלי חדש יחסית - בן חודש. מאיפה יכולה לנבוע הבעיה? תודה מראש על כל נסיון לעזור.
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שאלתי בפורום לוח אם וזה אבל אמרו לי לפנות לפה. בכל אופן אני רוצה לשדרג את הזיכרון שלי לזה:http://zap.co.il/model.asp?model_id=305667 בגלל שהמחשב שלי איטי צב. זה המפרט: לוח אם p4c800 delux מעבד 3G זיכרון כרגע 512 60 GB בכל אופן כל המחשב שלי תפוס לגמרי מבחינת הארד דיסק והוא זז לאט אז PLEASE HELP
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
טוב הבעיה כזאת: פירמטתי את המחשב וכשהתקנתי את הדרייבירים של הכרטיס קול דרך הדיסק של הלוח אם וגם את המעודכנים מאתר Gigabyte במנהל ההתקנים החומרה מותקנת כראוי אבל אין סאונד. בבדיקה שעשיתי ב- DXDiag הוא רושם ככה: DirectSound test results: Failure at step 3 (DirectSoundCreate): HRESULT = 0x80004005 (Generic failure) יש עצות? :
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמרו לי איפשהו שהתקני חומרה שנוצרו לפני שנתיים לא יעלו על הוינדוס 2000 האם זה נכון? יש לי מעעבד LGA775 3.0GHZ 512RAM כרטיס מסך חרא בעיקרון 6200TC. האם זה יעבוד?ההתקני חומרה שלו? ואם זה בכלל יעלה לי על המחשב וכזה?
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
טוב אז כמו שכתוב קיבלתי את המחשב החדש המחשב שבמפרט שלי... ויש לי כמה שאלות שאני מקווה שתוכלו לפתור לי : 1. מה הטמפרטורה בערך שהכרטיס מסך שלי צריך להיות בה...(במנוחה ובמאמץ) 2. איך אני יכול להיות בטוח ששתי הליבות של המעבד אכן עובדות והוא לא מוגדר לעבוד עם ליבה אחת.. 3. איך אני יודע מה הטמפרטורה של המעבד שלי.. תודה מראש לכל מי שיעזור ותודה לכל מי שעזר לי להרכיב את המחשב הזה שבינתיים שווה כל שקל..
-
- 12 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היום הגעתי לבית, מדליק את המדיה פלייר 10, כדי לשמוע מוזיקה, אבל אז אני שומע אותה מקוטע. בהתחלה חשבתי שזה אולי בגלל שהמחשב שלי נתקע כי אני מוריד הרבה דברים, אז הפסקתי את ההורדות לרגע, אבל הוא עדיין משמיע כאילו אני שומע מדיסק שקופץ. אחר כך חשבתי שאולי הבעיה ברמקולים (Creative Inspire T5900) אז חיברתי אוזניות לכרטיס קול ועדיין שמעתי מקוטע (עם קפיצות). לכן אני כמעט בטוח שזה איכשהו קשור לכרטיס קול, אבל אם לא אז מה זה יכול להיות? הכרטיס קול שלי הוא מובנה בלוח שרשום בחתימה. (חשבתי על האפציה שאולי זה וירוס, זה הגיוני?) נ.נ המחשב אחרי פירמוט, ככה שאני לא חושב שזה יכול להיות בגלל שהוא עמוס. ומנהלים אני כמעט בטוח שזה קשור לכרטיס קול, בגלל זה כתבתי את זה פה. תודה רבה לעוזרים, זה באמת…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי מודאג מבעיה שקרתה לו,הלוח אם במחשב שלו מגיע לטמפרטורה של 45 מעלות. הוא לא יודע מה הטמפרטורה שזה מתחיל להיות מסוכן,אבל בתוכנת הProbe זה מראה על סכנה... (את הדגם של הלוח אם אתן לכם מאוחר יותר,תגידו לי בנתיים על בעיות כלליות ופתרונות) תודה
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מדי פעם המסך רועד אבל רואים קווים כאלה לרוחב המסך כאילו רשת כזאת מה הבעיה אולי קיצור בכרטיס מסך הייתה לי בעיה לפני שבועיים הכרטיס פשוט היה מכבה את המסך לאחר כמה זמן גם בווינדוס וגם במשחקים החלפתי ספק והכל עובד טוב עכשיו חוץ מהקטע הזה שהתחיל לי באותו זמן בערך אז זה אולי הספק שניהם ג'נרים רק שזה מעביר יותר זרם ואם ניראה לכם שזה זה אז אני אשמח להמלצה עד 300 שקל לספק שיחזיק טוב 6800 ופנטיום 4 סוקט 478 גיליתי הרגע משהו מוזר שאני על רקע שחור זה קורה רואה תמונה אם שחור לא משנה מה זה עושה את זה וחזק מאוד קיצר זה או מסך או כרטיס מסך או ספק .המסך או גם רעש של ציפצוף חלש בעליה של המחשב
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ויש לי בעיה חמורה בכרטיס מסך! טוב אז ככה יש לי לוח אם: ASUS P5WD2-E Premium Intel 975X LGA 775 לא יודע אם יש צורך אבל שיהיה וכרטיס מסך מדגם: eVGA GeForce 7900GT CO 256MB PCI-E טוב אז ככה יש לי את המחשב שבוע וחצי בערך, וה 7900 עבד מעולה הכל עבד כמו שצריך אתמול השארתי את המחשב דלוק בלילה להורדות (וזאת לא פעם ראשונה שהוא דלוק בלילה זאת הפעם השלישית או הרביעית בערך) היום אני קם בבוקר המסך לא נידלק אני מפעיל מחדש את המחשב ואז רואה את כל התצוגה נידפקה לגמרי, יש הרבה פסים עם כל מיני נקודות צבעוניות מסודרים לפי טורים ומהבהבים בכל מיני צבעים לוינדוס אי אפשר להיכנס במצב רגיל הוא עושה מסך כחול ועושה ריסט בשניה אפילו לא מספיקים ליקרוא את השגיאה, אפשר להיכנס רק במצב בט…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב עושה ליכל הזמן ריסטרט אפילו שאני לא על המחשב שלשום העלתי פה לאתר את הקבצים של המינידראפ שלי ומישהו ניתח לי אותם הוא אמר לי שיש 3 בעיות האחד מקאפי השני דיימון תולס והשלישי דרייבר של הUSB את הדייימון טולס מחקתי את המקאפי הורדתי גירסא חדשה ואת הדרייבר לUSB עידכנתי.................הבעיה ממשיכה מישהו יכול לנתח לי את הקבצים האחרונם שלי ואני ידע מה עדיין לא בסדר.... תודה מראש............ [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה קשור לכאן אבל זה הולך ככהה!@ אני בקרוב עומד לפרמט תמחשב ואני לא יודע מה עדיף לי ... יש לי 2 הארד דיסקים אחד 200 GB ואחד 250GB ב SATA II עכשיו אני לא יודע מה עדיף לי יותר מבחינת ביצועים ויציבות לשים בחיבור SATA או בRAID ? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי לוח אם אינטל עם ציפ 865G לפרימרי IDE מחוברים שני הארדיסקים ואין בעיות לסקנדרי IDE מחוברים שני כוננים אופטים (asus X52 וצורב דיוידי של NEC) הביוס אינו מזהה את שני הכוננים בסקנדרי שלי! הוינדוס לעומת זאת מזהה את הכוננים ומאפשר לעבוד איתם. למישהו יש פתרון לבעיה? ניסיתי להחליף כבל. שניהם מוגדרים על כייבל סלקט. בעיה נוספת היא במצב DMA של הצורב. בעיקרון כשגם הצורב וגם הסידי מחוברים המצב הוא PIO ואין איך לשנות את זה. אז בשימוש כללי אני מנתק את הסידי ואז הצורב עובר למצב MULTI WORD DMA MODE 2 מצב זה מהיר מPIO אך עדיין איינו מספק ביצועים של ULTRA DMA למישהו יש פתרון לעניין? (ניסיתי אין ספור פעמים את שיטת השיוני בדוויס מנג'ר והתקנה מחדש של הדרייבר) תודה...
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
עשיתי את זה עם לוח אם חדש כל שאר המפרט נשאר אותו דבר עם 6600 GT AGP והציון ב 3DMARK 003 ירד מ 8000 ל 5400 למהההההההההההההההה למשל בFIFA 06 שיחקתי עם האינטל על הכי גבוה ב 80 פריים עכשיו זה לא עולה על 22
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי רעש די חזק מהמארז... לפעמים מגיע ואז הולך ושוב חוזר... הרעש נשמע כמו כבל שנוגע במאורר , אבל שפתחתי את המחשב והיה את הרעש, שום קבל לא נגע בהיטסינק או באחד מהמאוררים... אני לא מבין מאיפה הבעייה... מה שכן אם אני מפעיל לחץ עם היד על המארז מלמעלה הרעש נחלש ואז שאני עוזב הוא שוב חוזר... אולי זה קשור למארז? אולי הוא רועד או משהו? אשמח לעזרה, תודה
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
איך אני הופך את Wireless-G PCI Adapter ל-TRANSMITER ולא רסיבר...יש לי חיבור אינטרנט קווי והכרטיס מותקן במחשב..אני רוצה שהכרטיס ישדר לי ללפטופ...איך אני מגדיר אותו...לא מצאתי...היצרן LINKSYS תודה
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
הלו אנשים אני מעוניין להתקין raid אצלי במחשב, השאלה יא מה עדיף ומה ההבדל בינהם, אני מעדיף מהירות ולא גיבוי. תודה, שמוליק
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיות של מעבד מתחמם בצורה בלתי מובנת. המחשב יכול לעבוד שעות בטמפרטורה של 50 55 מעלות ופתאום לקפוץ ל 79 עד 83 מעלות. נירא לי שילדי שחקו עם ההגדרות. יש לי מעבד אינטל 3.6G חד ליבה. יש לי מארז של Gigabyte 3D AURORA - + ספק 630 . על המעבד יש גוף קירור ומאוורר של Gigabyte 3D Rocket Cooler Pro PCU22-VG . למרות שאני מעלה את המאוורר לסי המהירות הטמפרטורה לא יורדת. המחשב חדש.
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מדי פעם מתקבלת שגיאה בתמונה ואז השידור אות נפסק ויש צורך להפעיל מחדש את המחשב. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מנסה כאן כבר חצי שעה לחבר את הכרטיס מסך ב-TV OUT לטלויזיה... זה תמיד עבד לי עד שעידכנתי לדרייבר חדש. הכל מחובר מעולה, ואפילו אני רואה את המסך טעינה של הווינדוס בטלויזיה דרך ה-TV OUT אבל כשהטעינה מגיעה לווינדוס העסק לא עובד ואני לא רואה כלום. ניסיתי לחזור לעשות שחזור מערכת לדרייבר הקודם, אבל זה כבר מאוחר מדי מכיוון שהתקנתי את הדרייבר לפני הרבה זמן. למה העסק לא עובד? הכל מחובר מעולה ומוגדר טוב. הכרטיס הוא רדאון 9550 \עריכה טוב גילתי שהבעיה מהדרייבר, התקנתי את הדרייבר מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס וה-TV OUT עבד בסדר. אבל אני בכל זאת מעוניין להשתמש בדרייבר הזה... מכיוון שהוא מכיל כל מיני חדושים שהדרייבר שמותקן אצלי עכשיו לא מכיל, התקנתי את הדרייבר החדש בחזרה... א…
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
הבעיה היא של חבר שלי, לא שלי. בזמן האחרון התקנתי לו זוג זכרונות ו-9600XT, התקנתי דריברים מעודכנים והכל עבד מצויין עד לפני יומיים. הדאמפים מצביעים על הדריברים אבל הייתי רוצה שמישהו קצת יותר מנוסה יסתכל על זה. הדאמפים מצורפים.(כולם מהיום ואתמול) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
קניתי השבוע את ה-BT. עכשיו יש לו חיבור של 3 פינים ועל הלוח איפה שצריך לחבר יש לי 4 פינים,האם זה אמור להשפיע על טמפ' המעבד?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
סתם היה לי משעמם ונכנסתי לביוס שיחקתי קצת שם כמו מטומתם וכשיו כשאני מפעיל את המחשב זה רושם לי: BOOT FAILURE INSERT BOOT DISKEETE TO DRIVE A PRESS ANY KEY WHEN READY מישהו יכול להגיד לי מה קרה? ואיך מסדרים את זה? תודה ולמי שתוהה איך אני רושם בפורום אם דפק המחשב זה בגלל שאני במחשב של אחותי.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה, המחשב שלי די חדש (3 חודשים) ומאז שאני זוכר שקניתי אותו.. לפעמים במשחקים הוא פשוט נתקע, עושה לופ של הסאונד שעכשיו הושמע (בדרך זה נשמע כמו טררררררררררררררררררררררררר) ואז יש קול כזה של מתג בתוך המחשב והוא עושה ריסט.. אה וגם רואים לחצי שניה מסך כחול שרשום בו משהו בלבן, אם אני לא טועה משהו memory... מה יכולה להיות הבעיה? חייב לציין שזה לא קורה תמיד אבל מתי שזה קורה זה מעצבן ת'תחת.. ד"א: המעבד לא עובר את ה43 מעלות אף פעם. הכרטיס מסך נמצא על 39 בלי משחקים שפועלים.. אבל הוא גם לא כל כך מתחמם..
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שהנושא הזה חרוש אבל אני חייב שתעזור לי. התסכלתי בהודעות אחרות אבל רציתי שתשמעו ספציפית את המקרה שלי. שוב מצטער על כך שזה חרוש. יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ. 1250 מגה ראם DDR 266. עכשיו יש לי שני מאווררים חוץ מהמאוורר של ה CPU. עכשיו יש לי בעיה של התחממות, בזמן נתון (ללא מאמץ) הטמפרטורה שה-SENSOR מראה לי ב CPU היא 40 מעלות. אני לא יודע אם זה סביר. אבל כשאני מתחיל לשחק במשחקים, למשל ב PES5 וממש בימים האחרונים ( אולי כי הטמפרטורה עלתה בזמן האחרון) אז כשאני משחק הטמפרטורה שמראה ה-SENSOR היא 50 ואפילו קצת יותר. כשאני משחק במשחק PRO EVOLUTION 5 המחשב עושה לי כל הזמן ריסט, הוא עבד חלק הכל עובד טוב ופתאום עושה לי ריסט. לפעמים אחרי חצי שעה לפע…
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כשאני משחק משחק כלשהו (לא כולם חלק זה לא עושה את זה...) לרוב זה משחקי מכוניות כמו MOST WANTED-UNDERGROUND וכו... לאחר כמה דקות זה נתקע עושה מסך שחור ולאחר דקה זה חוזר למשחק וככה 3 פעמים וכבר בפעם השלישית המשחק כבר לא חוזר לעצמו זה מראה לי את ההודעה הזאת כשזה עושה את המסך השחור: מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת!!??? דרך אגב זה RADEON 9550 256MB 128BIT
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-