עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הייית אצל בן דוד שלי וסדרתי לו כמה דברים במחשב, ועכשיו פתאום כשמדליקים את המחשבמחדש, הוא נכנס לינדוס לדקה בערך ואז מראה לי מסך כחול שאומר שיש חומרהחדשה והיא לא מזוהה או משהו כזה, אבל לא התקנתי שום חומרה חדשה! הוא גם הראה לי הודעה (מין בלון כזה בשורת המשימות) שאומרת ל שהקובץ / סיפרייה BOOT.INI פגום. מה לעשות?? אני יכול להעתיק איזה קובץ מהמחשב שלי(שכרגע אני כותב בו) לשלהם?? וזה יעזור? בקשה עזרה!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  2. Started by reiematza,

תקשיבו אני לא יכול ליפתוח שום קבץ שהו סרט המחשב פשוט ניתקע אני החלפתי כבר נגן אני לא יודע מה לעשות

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  3. Started by bomba6,

שלום. יש לי לוח אם של ASUS, P4PE-X. יש עליו זכרון מחברה עלומת שם, DDR PC3200 (200 mhz), 512MB, CL2.5. עובד מצוין יש לומר. (הפרטים מתוך Everest). התחדשתי וקניתי זיכרון Kingston 1GB PC3200, CL3. הוצאתי את הזכרון הישן, שמתי את החדש, והפעלתי את המחשב. בספירה הוא באמת הראה שיש 1GB, אבל כשהוא בא להעלות את חלונות- הוא נתקע. מסך הבוט אפילו לא הגיע. אז עשיתי ריסט וניסיתי להיכנס לביוס- אבל הכל היה שם מבולגן. תפריטים לא במקום, חצויים, בקושי אפשר לנווט :-\ החזרתי את הזכרון הישן והכל עובד יופי. מה הבעיה?? מה אני עושה לא נכון??

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  4. יש לאבא שלי DOK של SANDISK מדגם קרוזר של 1 ג"ב. כל פעם שאני מחבר אותו למחשב שלי אחרי כמה דקות הוא תוקע ת'מחשב לגמרי העכבר והמקלדת לא פועלים ואני לא יכול לעשות אפילו אלט קונטרול דיליט...אני לא יודע מה לעשות. אני מחבר אותו ישירות לUSB מקדימה בלי כבל (אולי זו הבעיה?) יש לי מחשב חדש AMD 3800X2 לוח אם אביט וכו' וכו' עם XP PRO+SP1 מישהו יכול לעזור לי? לתת רעיונות?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  5. שלום, אחותי קנתה מחשב בערך לפני 3 שנים אם אני לא טועה, והוא אינטל עם מעבד פנטיום 4 1.7GHZ וזכרון 128M של RDRAM 800MHZ אני חייב להגדיל את הזכרון אבל הבעיה היא שהמפרט של המחשב הזה כבר לא קיים... הזכרונות מהסוג הזה כבר לא מייצרים. מה עושים ? איזה זכרונות ניתן לשלב יחד עם הזכרונות האלו והאם זה לא יאט את הזכרונות הקיימים ? בתודה רבה.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  6. Started by dbx22,

כשאני מדליק את המחשב, אחרי שזה עובר את השלב של המסך הכחול של הdisk check זה מראה לשבריר שניה מסך כחול אחר ועושה ריסט, וככה זה ממשיך. אתמול הדלקתי בוקר את המחשב וזה היה ככה. בערב לפני זה הכול היה בסדר ואילו לא העליתי בדעתי שיהיה משהו כזה. מה לעשות? מה הבעיה? ואיך אפשר לתקן אותה? בבקשה זה דחוף מאד

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by ido-nava,

נראה לי שהדיסק קשיח שלי ניהיה קצת איטי מדי ממה שהוא אמור להיות .. האם יש תוכנה שתבדוק אותו ותגיד ליעם יש בעייה איתו ? יש לציין שאני עושה דיפראגים (בתוכנה של וינדאוס). תודה

• 12 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by avimw,

אז ככה, המחשב שלי ידידה שלי נדפק אז החלטתי לסדר לה אותו, המחשב עלה רק על מצב בטוח ואחרי שתי דקות נתקע.חיפשתי שם שיחזור מערכת לא מצצאתי (ווינדוס מיליניום) אז עשיתי פורמט להתקין 2000 בזמן הטעינה של הוונדוס הוא נקתע(וונדוס 2000 עוד לא עלה פעם אחת) אז עשיתי מצב בטוח וגם שם אחרי שתי דקות נתקע. התפשרנו על ווינדוס 98 עולה סבבה הכול טוב ויפה אבל הדרייבר של הכרטיס מסך משגע אותי, לא מצליח להתקין אותו EGOFOCE . מצאתי באחד הכוננים קובץ של גואסט GHOST כולל דריברים מותקנים ניסתי לפתוח את הגואסט בGHOST1999 זה אמר שזה ישן מידי. מה עושים?!?!

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך Radeon 8500 אני לא יכול לראות גרפיקה, לדוגמא כאשר אני בשלוחן העבודה הכל בסדר אבל כשאני נכנס למשחק או משהו אז המסך משחיר. זהו הכרטיס מסך השני כבר עם אותה בעיה, בעבר היה לי 9600 שקרא לו בידיוק אותו דבר עד שהפסיק לעבוד ....! שאלתי היא מה הבעיה - אולי אין קירור מספיק טוב, או בעיה בלוח אם...?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  10. לא יודע בדיוק לאן הנושא הזה קשור אבל נקווה שנימצא פה עזרה, בימים האחרונים התחילו להופיע לי בטלויזיה סימנים אדומים בצידיי המסך אני מישתגע אני לא יודע מימה זה.... צילמתי תמונה של הטלויזיה http://img520.imageshack.us/img520/2017/pilot2za.jpg מישהו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  11. שלום ניסיתי היום לחבר ללוח אם שלי(ABIT KN8 ULTRA) כבל סאונד אופטי אבל לא שומעים מהיציאה כלום בדקתי את החיבורים והכל בסדר דרך הNVMIXER הפעלתי את אשף הרמקולים שגם לא עבד ובחוברת שקיבלתי עם הלוח אין שום הסבר של איך להפעיל את היציאה מישהו יכול בבקשה לעזור תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  12. Started by shake7,

קודם כל אני חייב להגיד שאני חדש ואם זה לא הפורום הנכון - אני מצטער. עכשיו לבעיה : כשאני מנסה לעשות איחוי דיסק אני מקבל את השגיאה הזאתי : http://img150.imageshack.us/img150/611/problem9tq.jpg חשבתי שצריך להריץ משהו בדוס, אז הרצתי והנה מה שאני מקבל : http://img231.imageshack.us/img231/4716/problem21vm.jpg עשיתי Y ( שזה יבדוק אחרי שאני יעשה ריסט ), עשיתי ריסט וניסתי שוב פעם לעשות איחוי וזה לא נתן. מה לעשות? תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  13. Started by DorCo,

שאני שומע שיר, או סרט, לא משנה באיזה נגן, ואני מפסיק אותו(פאוס) ואז ממשיך, אז יש רעש טסססססססססס כזה(כמו של השלג במסכים..). שאני לוחץ שוב על פאוס ואז שוב ממשיך את השיר, השיר מתנגן בסדר, ואז זה ממשיך כמו גלגל(פעם לא שומעים פעם כן). הדרייברים של הכרטיס קול מעודכנים... מה יכולה להיות הבעייה?! תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  14. שלום לכולם, אני באמצע עריכת סרט עם קבצים די גדולים. חלק מהקבצים מחקתי, (מכייון שהם גדולים הם לא נמצאים בסל המחזור). ישנו קובץ שאני לא בטוחה שאני מחקתי, ואני צריכה אותו דחוף!!!! יש אפשרות לדעת אם מחקתי אותו? אני אשמח מאוד אם זה לא יהיה דרך תוכנות של שחזור קבצים. תודה רבה!!! ;D

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by nissim tr,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה עם הזכרונות/לוח במחשב החדש שלי... הלוח הוא DFI Lanparty CFX3200-DR הזכרונות: GSkill 2x1GB PC4000 HZ שאר המפרט בחתימה שלי... אוקיי אז הבעיה היא ככה: אני הרצתי את הBandwidth Bench של סנדרה (SANDRA) גרסה 2005 וגם 2007 לפי מיטב הבנתי המערכת שלי שרצה כרגע עם כל האופציות בAUTO ב-BIOS (לא היה לי זמן להתחיל להתעסק עם זה) אמורה לתת לפחות משהו כמו 4000 מגה לשניה התכנה מציגה ~1300 (בשתי הגרסאות) כאשר כמובן מערכות עתיקות שיש שם להשוואה עוקפות אותי בסיבוב עם 2000 ומעלה יש לציין גם שCPU-Z מציג את תדר הזכרון כ-200 מגה-הרץ ותזמונים של 3-4-4-8 (כמובן ב-DUAL) עכשיו אלו התזמונים עבור הזכרון הזה, אבל בתדר 250 - ב200 הם אמורים ליהיות 2.5-3-3-8 יתכן שז…

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  16. לחבר שלי מפורום אחר יש בעיה...אף אחד לא ממש הצליח לעזור לו אז אני מקווה שאתם תוכלו... הנה מה שהוא רשם: "אהלן... לפני כמה ימים שלפתי את הכרטיס מסך שלי (GeForce 2 MX 400) מהמקום שלו בלוח האם... והחזרתי. הכל עבד חלק, התצוגה בסדר..עד שבאתי לשחק במשחק ואז לא רואים טוב.. פרינט סקרין: http://img.photobucket.com/albums/v390/Exit/1489150614971492.jpg עכשיו חשוב לציין שמופיעה תצוגה כזאת רק כאשר אני נכנס למשחקים ... בשולחן עבודה אין את התקלה הזו." מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה? מקווה שתוכלו לעזור לו...

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  17. שלום לכולם קניתי זכרון של חברת OCZ בנפח 512 כשאני מחבר אותו למחשב המחשב מזהה את הזכרון כ256 בלבד עכשיו ניסיתי לעדכן את הביוס וזה לא עובד- אולי אני צריך גרסה יותר חדשה ממה שמצאתי? דגם הלוח אם Intel 845PESV תודה

• 10 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by garnett,

שלום. יש לי מעבד pentium 3 1000MHZ. השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך אני יכול לשים, בהשקעה של סביבות ה 300 שח. ( אני מעוניין לשדרג כדי שיתאפשר לי לחבר שני מסכים למחשב, למרות שטכנית אני יכול גם עכשיו לעשות זאת, (בעזרת מפצל) אך בהשקעה גבוהה יותר ממחיר של כרטיס טוב יותר שגם מאפשר חיבור מסך נוסף בעזרת DVI ) בתודה. אביב.

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  19. אז ככה עזרתם לי בחיבור הטלוויזיה למחשב ורואים הכל תודה לאל כל מה שנשאר לי לעשות עכישו הוא להגדיר את נגני המדיה כמו שצריך כי לא הצלחתי והבנתי שצריכים לשנות את ההגדרות כי כרגע כשאני מפעיל סרט וא משהו כזה פשוט רואים שחור בטלוויזיה... מה נאי צריך לשנות אנשים בBSPLAYER ובמדיה פלייר הכי חשוב לי אם תוכלו לעזור תדוה רבה רבה לכם!!

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  20. Started by FeedMe,

היי.. לגבי בעיית עיוות הצבעים שהייתה לי, כנראה ומדובר בבעיה ב-REGISTRY של הווינדווז, אני אפרמט ואנסה שוב, תודה לכל מי שעזר. קיבלתי סוף סוף את הenermax המיוחל, אך נדהמתי לגלות שהכרטיס עדיין ב-downclocking, אך הפעם רק של הזכרונות: 340 מגהרץ (680 אפקטיבי) שזה בדיוק חצי מהמהירות שהם אמורים לעבוד בהם. הם מקוררים כרגע על ידי ה-heat spreaders של ה-VF900 ולכן זו לא יכולה להיות הבעיה. ניסיתי להעלות את המהירות קצת כלפי מעלה אבל אי אפשר להעלות מעל 500 בלי לקבל מסך שחור (שאז מרצד וחוזר לרגיל, ושוב שחור, וארטיפקטים ושאר ירקות)... מה לעשות? אני לגמרי הרוג מהכרטיס הזה... תודה!

• 13 תגובות
    • 845 צפיות
  21. שלום! יש לי מספר בעיות: 1. ספק כוח חדש- אנרמקס ליברטי 400W- אמור להיות סוס- מספק מתחים לא יציבים. נתונים מאוורסט: cpu core- 1.33 במקום 1.375 2.5V = 1.76V +3.3V = 3.3V +5V=4.92V +12V=11.9V +5V SDBY=4.41 and sometimes 2.27 כאמור ספק חדש חדש מהקופסה. כל הנתונים במנוחה. קיבלתי עם הלוח אם שלי מין דבר שנקרא u plus DPS שאמור לייצב מתח למעבד וכל מיני חרטא. בפנדה אמרו לי שזה זבל אז הוא לא מחובר. מה אתה אומר? 2. בעיה שניה: עיוותי צבעים. פתחתי ת'רד בנושא לפני שבוע, שום דבר ממה שהוצע לא עזר. חיברתי כרטיס מסך חלופי וגם זה לא עזר. חשבתי שזה יכול להיות בעיה בregistry של ווינדווז כי זה קרה לי בערך באותה תקופה שהתחלתי להשתמש ב-ccleaner. הת'רד המקורי: http://hwzone.co.il/community/index.ph…

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  22. Started by xamnon26,

ברשותי כרטיס מסך X600 RADEON ויש משחקים שפשוט באמצע המשחק התמונה קופאת והמחשב עושה RESET לפי מה שקראתי באינטרנט לעוד אנשים זה קורה , אבל לא מצאתי עדיין פתרון לבעיה מישהו מוכן לעזור לי?? ???

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  23. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי מסך LCD 19 של VIEWSONIC דגם VP191B ויש לי איתו בעיה מוזרה... אני משתמש ברקע שאתם רואים למטה בתמונה העליונה כבר חודש בערך והיום שמתי לב למשהו מוזר, כשהמסך מציג בצורה אחידה (במסך מלא) צבע כמו אפור אפשר ליראות את הקימורים/טקסטורה של החייזר של אייליין וואר על המסך פשוט תנסו ליראות אם אתם מצליחים להבין אותי... את התמונה השניה צילמתי את המסך שהוא מציג רק צבע אפור ואפשר ליראות את הטקסטורה של הראש של החייזר... יש אחריות לדבר כזה אם בכלל? או שהצבע הזה מחמם את הLCD? *מסביב לעיגול שציירתי אפשר ליראות את ה"כתם" שאני מדבר עליו [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  24. Started by Pika007,

שלום יש לי מעבד AMD64 3200+ vc ולוח Gigabyte K8NF-9 שמתי לב ב CPU-z שמתח המעבד שלי קופץ לו בחופשיות מ 1.392v ל 1.408v כל כמה שניות וחוזר אפשר לדעת למה זה קורה? המחשב שלי מקורר היטב, ובעל ספק של HEC, ככה שלא נראה לי שזו בעיה בספק הביוס הוא F7

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by Satlan,

מחשב שלי הביא לי מחשב שלו לתיקון.. יש לו לוח p4r800-vm עכשיו אני מחבר תמחשב והמסך לא נדלק.. ויש שם כרטיס מסך משולב.. מישהו יודע אם יש איזה ג'אמפר שצריך לבדוק או משהו?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.