עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yaloner,

שלום לכולם, אחרי חיבור ספק חדש למחשב, מתקבלת עם ההדלקה הודעת תקלה שמבקשת ממני לבדוק את ה-power details ב-setup. כשנכנסים ל-setup אפשר לראות שב-Hardware Monitor מופיע: Vcore Voltage 1.6V 3.3V Voltage 3.5V 5V Voltage 4.9V 12VVoltage 12.4V 12V Voltage 11.8V- 5V Voltage 0.0V- ברור שהבעיה היא במינוס 5, השאלה מה יכולה להיות הבעיה ? פרטים חשובים: לוח אם ישן Asus P3V133 שלא עשה בעיות בעבר. מדובר בספק חדש FSP 350-60GLN שהפרדתי את 24 הפינים שלו ל- 20+4 כדי שיתאים לחיבור ה-20 פינים של הלוח. המחשב נותן לי להמשיך ל-BOOT רגיל, ה-OS עולה נורמלי והכל עובד כרגיל. מה משמעות הבעיה ? תודה למסייעים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Satlan,

מחשב שלי הביא לי מחשב שלו לתיקון.. יש לו לוח p4r800-vm עכשיו אני מחבר תמחשב והמסך לא נדלק.. ויש שם כרטיס מסך משולב.. מישהו יודע אם יש איזה ג'אמפר שצריך לבדוק או משהו?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  3. שלום, חיפשתי עזרה בהיסטוריה של הפורום, לא מצאתי. יש לי כונן חיצוני של WD, בנפח של 640 ג'יגה. היופ פתאום בעת הפעלת המחשב, עלה מסך של זיהוי חומרה, כאילו המחשב לא מצליח לזהות חומרה. לחצתי על התקנה באופן אוטומטי, כלומר שימצא דרייבר ברשת והוא מצא, אבל משהו מוזר. מה שמותקן כרגע זה התקן: Initio Combo Device Class. את הכונן שהיה ככונן G, אני לא רואה ברשימת הכוננים בכלל. במחשב שלי בניהול, אחסון, ניהול דיסקים, אני רואה רק את כונן C ו D שלי. משום מה הכונן הזה "נעלם" ומותקן התקן אחר מוזר. גם כשאני מסיר את ההתקן המוזר הזה, בפעם הבא הוא זוכר אותו ככזה, ומתקין אותו שוב. הסרתי את כל ההתקנים של ה USB עשיתי ריסטרט, והכל חזר לקדמותו, גם ההתקן המוזר. לא מבין מה קורה. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by Real_Me,

למחשב עם דיסק בודד הכנסתי דיסק נשלף לגיבוי (למגרה במארז) וצצו שתי בעיות: 1. האתחול נתקע כי המחשב החל לאתחל מדיסק הגיבוי (IDE) ולא מהדיסק הראשי (SATA) למרות שהראשון הוגדר כ-slave וחובר ל-IDE2. 2. אחרי שינוי סדר אתחול הדיסקים בביוס המערכת עולה אבל עם הוצאת דיסק הגיבוי מהמערכת ואתחול מחודש הביוס מאבד את הגדרת האתחול מהדיסק הראשי ונתקע שוב. לפי סדר המספרים, התמונה הראשונה והשנייה מראות ערכי ביוס תקינים בהפעלה עם הדיסק הראשי בלבד. השלישית את סדר האתחול השגוי בהוספת דיסק הגיבוי והרביעית את אובדן ערך האתחול של הדיסק הראשי אחרי הוצאת הגיבוי. כל עזרה תתקבל בברכה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yanme,

יש לי ראדון 9700 של הרכולס אחרי 15-20 דקות משחק המחשב נתקע או עושה ריסטרט או נתקע שמתי דריברים הכי מעודכנים זה לא עוזר שמתי VIA 4IN1 כי הציפסט הוא של VIA שמתי את הכרטיס אצל חבר לא קרה כלום עבד כמו שצריך לא נראה לי שזה קורה בגלל התחממות כי אצל חבר שלי זה לא קרה לא יודע מזה בבקשה עזרה.

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  6. Started by ilanin,

שלום לכולם, יש לי HD חיצוני מחובר USB. שמרתי שם כל מיני קבצים שהורדתי מהאינטרנט וכל קובץ הכנסתי לתיקיה נפרדת. אתמול נכנסתי לחפש משהו וראיתי שרוב התיקיות ריקות. תיקיות עם תמונות ממצלמה דיגיטלית לא נמחקו. מה קורה ?, איך אפשר לשחזר ?,, תודה לכולם,

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  7. Started by chris_u16,

לפני זמן מועט קיבלתי בחזרה את ה17' המתוקן שלי סופסוף אחרי שנים שאני עם מסך 15'. אבל עוד לא הספקתי בקושי לבדוק אותו ישר התחלתי לנקות אותו כמו דפוק ובטעות שרטתי את הציפוי של המסך ורואים שריטה מעצצצצבנת כזאת!! האם יש משהו לעשות בעניין כדי שלא ירעות את השריטה הזאת!??? האם יש אפשרות לקנות צבע שיכסה את זה? (אנאערף). כ ל ה צ ע ה ת ת ק ב ל ב ב ר כ ה ! ! !

• 29 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. יש אפשרות להשתיק אותו בסך הכל המחשב לא מיתחמם לי בגלל זה אבל הרעש מעצבן מה האיפשרויות לגרום לו להפסיק להרעיש ויש לציין שזה התחיל אחרי ניקיון יסודי של המחשב מה אני צריך לעשות אשמח עם תעזרו לי לגבי זה

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  9. Started by Etus,

(לא ידעתי אם לפרסם הודעה זו בפורום תמיכה טכנית או פורום לוחות אם ומעבדים. החלטתי לבסוף לפרסם את ההודעה בפורום תמיכה טכנית - אם ההודעה מותאמת לפורום לוחות אם ומעבדים, אני מתנצל) שלום, לאחרונה עשיתי שדרוג למחשב, ומסגרתו קניתי מעבד AMD Athlon XP 2500+ ולוח אם MSI K7N2 Delta-L. כאשר אני מפעיל את המחשב תחת הגדרות ברירת המחדל של הביוס, המחשב מזהה את המעבד כמעבד 1800MHz. ב- Windows(חלונות 2000), בלוח הבקרה, אני רואה גם כן Athlon XP 2500+. אבל, כאשר אני מריץ את 3DMark2001, הוא מזהה את המעבד כמעבד Duron, ורושם כי ה- Internal Clock שלו הוא 1.77MHz אמנם ה- Internal Clock Maximum הוא 2.20MHz. בביוס, ה- FSB הוא 166MHz. האם אני מפעיל את המעבד במהירות נמוכה מדי? ה- FSB לא אמור להיות 333…

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  10. Started by avatar123,

החלפתי למחשב שלי צורב dvd (dvd-rw) אבל משום מה הוא קורא לי רק cd ניסיתי כול מיני דיסקי די וידי ושום דבר לא פעל גם הצרובים וגם הלא צרובים לעומת ה cd שגם הצרובים וגם הלא צרובים ניקלטו מאיזה סיבות זה יכול להיגרם ויש דרך לסדר את זה?

• 14 תגובות
    • 946 צפיות
  11. Started by mikibo,

שלום רב יש מחשב WIN 7 PRO לוח אם : GIGABYTE GA-H55M-S2H זכרון 4 GB DDR3 מעבד I3 לאחר התקנת WIN הכול עבד. קניתי כרטיס מסך 9800GT והמחשב מתחיל לעלות רואים את הדגל של ווידוס והמחשב מבצע ריסטרט מה עושים הכרטיס עובד במחשב אחד עם WIN 7 תודה מיקי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Linga,

היי,בתקופה האחרונה המחשב התחיל לגמגם,לפעמים רועש..אני מרגיש שהביצועים שלו נהיו הרבה פחות טובים[בפעולות פשוטות..] אני מנקה אותו מאבק לעיתים קרובות. תמונות: זה המחשב - כן גרוטאה,אבל אני בכל זאת רוצה שהוא ימשיך לעבוד בצורה תקינה.[מעבד 3.8 GHZ] http://img543.imageshack.us/img543/1839/71012340.jpg טמפרטורות : -במאמץ :

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  13. שלום לפני כשלושה חודשים-חצי שנה קניתי מחשב מ pandas, עפ"י ההצעה שלהם. המפרט מתחת לאווטר. הם התקינו לי את הדרייברים, אבל היתה בעיה, הם הציעו לי לפרמט ואני התקנתי את הדרייברים בעצמי, מהדיסק של ה motherboard, ומהאתרים הרשמיים. בהתחלה קצת הסתבכתי והיו בעיות בגלל הדרייברים, אבל עכשיו הכל בסדר. אבל המחשב סובל מקריסות, מסכים כחולים ודברים דומים מאז שהוא בבית. מלא משחקים - כמעט כולם - Prince of Persia 3, Oblivion, Path of Neo, ועוד המון שאני לא זוכר עכשיו. גם בתוכנה Cubase היו בעיות. ב F.E.A.R בכלל לא יכלתי לשחק. אז היום ואתמול קיבלתי מסך כחול ב Matrix Path of Neo. קבצי ה דאמפ מה 21.2.06 מצורפים מכאן: (כנראה מאז שקניתי את המחשב). מה עושים? לדעתי אין בעיה של משהו שרוף, כי סך-הכל מ…

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. כאשר אני מדליק את המחשב מופיעה לי ההודעה הבאה: http://up40.siz.co.il/up1/ad4kyi0djdmz.jpg לא נותן לי להכנס לוינדוס לפעמיים זה מכניס אותי לוינדוס אבל אחרי כמה זמן זה מגיע לי שוב לזה. אני חושב שזה קשור לכרטיס רשת אבל אני לא בטוח מה אני אמור לעשות עזרה בבקשה . תודה מראש לכל מי שיעזור D:

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  15. קניתי מחשב חדש, ביקשתי בחנות שיחלקו לי את ההרדיסק ל-2 הרדיסק של WD דגם 2500KS כשהכנסתי דיסק להתקין וינדוס, ראיתי שההרדיסק מחולק אבל לא מפורמט (הם חילקו ל-2 ונשאר איזה 8M שלא שייך לאף חלוקה) פרמטתי את כונן C והתקנתי WIN אבל אני צריך לפרמט גם את כונן D איך אני עושה זאת? האם אפשר ע"י הדיסק התקנה של WIN? תודה הסתדרתי עם הפרמוט, אבל לא ברור לי למה יש חלק של ההרדיסק שלא שייך לאף חלוקה?

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  16. יש לי בעיה נורא מוזרה.......אני כותב עכשיו ממצב סייפ מוד כי זה המצב היחיד שעובד. יש לי רעש בלתי נסבל מהמחשב כבר חודשים ...ופתחתי אותו לבדוק ממה זה נובע. אז זה לא מהמאוור של הספק...לא מהמאוור שכתוב עליו איטנל ...זה בסוף ממאוור קטן כזה שיש עליו ברזל שכתוב עליו msi ויש עליו מדבקה שכתוב עליה eumax 12v/0.14e המאוור הזה שעושה צבעים כאלה של ירוק כחול ואדום קטן כזה. עכשיו גילתי שהוא גורם לכל הרעש ......אז ניתקתי את הברגים שלו וניסיתי להרכיב מחדש בדרך שבה הוא יעשה פחות רעש. גם לא כל כך ידעתי איך מרכיבים אותו בחזרה הוא יושב על מין ברזל כזה שלא הבנתי מה התפקיד של המאוור הזה בכלל ? עכשיו הבעיה : שהרכבתי מחדש את המחשב...שוב אותו רעש מופיע..אז אמרתי לא נורא אין מה לעשות אולי זה מאוורר …

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by philip_s,

הבעיה שלי היא שהמחשב עולה אבל אין תמונה במסך. ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה וגם אין תמונה. כמו כן, חיברתי את המסך מחשב למחשב אחר והמסך כן עבד, לכן הבעיה כנראה נמצאת במחשב. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעונים.

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by inglor,

אז ככה, קניתי Thermaltake BigTyphoon והתקנתי אותו. עכשיו כשאני מנסה להדליק את המחשב כלום לא קורה, הוצאתי את הלוח אם בשביל זה והכנסתי בחזרה אח"כ. הלד של הPOWER נדלק כשאני לוחץ על הכפתור, המאוורר של הCPU גם הוא זז קצת, וכך גם זה של הספק כח, הלד לא נכבה אפילו שאחריי התזוזה לא קורה כלום (צריך להחזיק את הכפתור 5 שניות) . המאווררים האחרים לא זזים (בדקתי), הנורה היקורה בלוח אם דלוקה, התקנתי גם עוד RAM אבל אין סיבה שזה יהיה הגורם נכון? הלוח הוא על צ'יפסט D945G של אינטל, מיוצר על ידי אינטל, המעבד הוא 2.8 D דגם 820, הכ.מ. הוא X1900XTX, הספק כח הוא THERMALTAKE של 470W הראם זה 4 סטיקים של 512, 3 מתוכם של 533 ואחד של 667, כולם DDR2. יש לכם מושג מה קורה? זה די דחוף לי כי זה מחשב העבוד…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by LockOn,

היי כולם קיבלתי לפני כמה ימים מצלמה דיי ישנה- Sony hdr-hc3 ההקלטה נעשית על קסטות, כך שכדי להעביר את החומר למחשב חשבתי לחבר את המצלמה ע"י FW. יש לי על הלוח חיבור FW 6 פינים המחובר למצלמה (השקע במצלמה הוא 4 פינים). גם המצלמה וגם המחשב קולטים שהם מחוברים בFW. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לנגן במחשב את הפלט מהמצלמה. אני מקבל שגיאות שלא הצלחתי למצוא עליהם מידע באינטרנט. במחשב מותקן דרייבר legacy וקודקים של LAV. מצורפות תמונות, תודה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  20. התצוגה אצלי מוגדרת על רזולוציה של 1920x1080 וזה לא באמת מוצג ככה, עשיתי הפעלה מחדש למחשב וזה לא עזר. עד אתמול זה עבד בסדר. משום מה אני לא מצליח להעלות לכאן תמונה על מנת שתמחיש לכם למה אני מתכוון, זה רושם לי 'This is not a valid image file', התמונה שאני מנסה להעלות לכאן היא Jpeg והיא שוקלת 193kb. אשמח לעזרכתם, תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי שלום קניתי היום עכבר חדש של GPT (אופטי) כל הכפתורים עובדים, רק הבעיה שהגלגלת הכפתור האמצעי לא עובד ... ברגע שלוחצים עליו מופיע סימן של 2 חצים (למעלה ולמטה) אבל שמסובבים את הכפתור הוא לא מוריד למטה את העמוד ... (דרך אגב, לא קיבלתי דיסקט או משהו עם העכבר ... ) דבר נוסף, התחושה עם העכבר היא קצת תחושה "מוזרה", ניסיתי קצת לשחק בהגדרות של העכבר דרך לוח בקרה, ההרגשה המוזרה קצת הוטבה, אך עדיין ישנה הרגשה מוזרה, במנהל התקנים בחרתי את המאפיינים של העכבר ושם הגעתי למסך הזה, מה אני צריך להגדיר כאן ?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. שלום לכולם יש לי מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט שבאה עם עכבר ביחד ואנ ימאוד מרוצה ממנה. בהעיה היא שמקשי ה-F למינהם(F1,F2 וכו...) פשו לא פועלים או לא מגיבים להקשה. איבדתי את הדרייברים של המקלדת אבל חוץ מזה יש איזה פיתרון לזה??? בתודה ניב

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  23. יש לי מחשב עם Windows XP Pro , ומערכת קבצים מסוג NTFS . המחשב מחולק לשתי מחיצות , ואני מעוניין לפרמט את שתיהן . יש לי שתי שאלות לפני שאני מפרמט - 1. איזו מערכת קבצים עדיפה , FAT32 או NTFS ? 2. איך אני מפרמט את שתי המחיצות ? >.< תודה D: עריכה - אם כבר פתחתי דיון , אז יש לי עוד שאלה : קיבלתי לוח אם חדש ( אחרי שהקודם נשרף ) , ויש בו פונקציה של Dual DDR . הלוח הוא לוח של GigaByte מדגם GA-8SQ800Ultra . אז איך אני מפעיל את ה Dual DDR ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Lior4543,

היי, נפל בחלקי לטפל במחשב עם בעיות ריסטארטים שנבעו אחרי הפסקת חשמל. הבעיות הם שהמחשב נטען עד לשלב של הטעינת ווינדוס (XP), אחרי 3-4 בארים שמתמלאים הוא עושה ריסטארט ואז שוב נדלק וכך חוזר חלילה, ניסיתי להוציא זכרונות ולהפעיל אחד אחד וזה לא עבד, ניסיתי לפרמט ודיסק קשיח לא היה מוכן להתפרמט והראה לי שגיאת רגסטרי, לקחתי את ההארד דיסק למחשב אחר וחיברתי וגם ניסיתי לפרמט והבעיות עלו שוב, רק שהפעם הדיסק בכלל לא זוהה ולא הראה לי הודעה כל שהיא. האם הבעיה באמת נובעת מהארד דיסק תקול? או שיש עוד משהו שאני צריך לנסות? אני רוצה לדעת אם אני צריך לקנות הארד דיסק חדש.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  25. יש לי מחשב נייד מסוג טושיבה ,ואיני מצליח להוציא את כונן הדיסקים שלו . זה אמור להשלף בשנייה משום מה לא יוצא . וכשניסיתי על מחשב נייד אחר שלי הצלחתי ללא שום בעיה. מצטרף תמונה איפה טעיתי?!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.