עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by snogoo,

היי לכולם, התקנתי לוח אם חדש של GIGABYTE - 8I945PGRH אחרי בעיות לא מעטות התגברתי על ה RAID והמחשב עלה והכל סבבה. מאז הספקתי להפעיל דיסק עדכון של GIGABYTE שאמור היה לעדכן את הביוס ועוד כל מיני דברים - להתקין את ה ONBOARD LAN וכו' ואחרי זה המחשב סגר את עצמו. כרגע כשאני מדליק את המחשב - אפשר לשמוע (ולראות) את כל המאווררים עובדים אבל שום דבר לא מתקדם מלבד זה - לא ביוס לא BOOT, והמסך נשאר כבוי. ל GIGABYTE אין LED חיווי אז אני לא יכול ממש להבין מה קרה שם, אבל הנורה של הסי די מהבהבת כל הזמן בלי קשר לכלום. ניסיתי להוציא את הכרטיסים ולהחזיר שוב - לנתק את כל הכוננים ולהחזיר - ובינתיים כלום - בכל פעם המחשב רק מדליק מאווררים ולא מתקדם יותר מזה.. אני אשמח לשמוע אם מישהו מכיר את הבעיה …

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  2. Started by elad-r,

1. מה אני צריך לעשות כדי לחבר את המחשב שלי ללפטופ? איזה כבל צריך, איזה תוכנה וכו'... 2. מה אני צריך לעשות כדי לחבר את הלפטופ הזה לטלויזיה?... תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  3. אני עובד עם התוכנה Hardware sensors monitor וזה הדוח שהיא מציגה לי בקישור הבא http://loading.co.il/uploads/578764595.JPG מה אני צריך לעשות אני מבין שקיימת בעייה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  4. שלום, אחותי קנתה מחשב בערך לפני 3 שנים בערך, והוא אינטל עם מעבד פנטיום 4 1.7GHZ וזכרון 128M של RDRAM 800MHZ אני חייב להגדיל את הזכרון אבל הבעיה היא שהמפרט של המחשב הזה כבר לא קיים... הזכרונות מהסוג הזה כבר לא מייצרים. מה עושים ? איזה זכרונות ניתן לשלב יחד עם הזכרונות האלו והאם זה לא יאט את הזכרונות הקיימים ? בתודה רבה.

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  5. קניתי שני סטיקים 512 מגה כל אחד של קינגסטון, כאלה http://www.geeks.com/details.asp?invtid=KVR400X72C3A_512-DT&cat=RAM יש לי במחשב סטיק ישן 256 מגה, PC2100 הקטע המוזר הוא שה256 לבד עובד, סטיק יחיד (לא משנה איזה) של 512 עובד גם כן אבל ברגע שאני מתחיל לשלב.. נגיד שני סטיקים של 512 או 512 + 256 המחשב פשוט לא מגיב בדקתי על שני לוחות אם שונים, בשניהם אותו סיפור אני יודע שהסלוטים תקינים, הזכרונות גם כן תקינים.. החדשים והישנים בשניהם הצ'יפים משני צדי הזכרון אשמח לקצת עזרה בנושא

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by dorviper,

יש לי כרטיס מסך 6600GT עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב עולה ההודעה הבאה http://img124.imageshack.us/img124/2032/untitled22wd1.jpg יש לי בעיה של FPS ממש נמוך במשחקים ונראה לי שזה הגורם... עכשיו פתחתי את המחשב כדי לראות אולי לא חיברתי משו שהכרטיס צריך כדי לקבל כוח וראיתי את הדבר הבא.. המאוורר הזה: http://img124.imageshack.us/img124/4926/p10205800ds.jpg מחובר דרך החיבור הזה: http://img147.imageshack.us/img147/4568/p10205825yg.jpg לכונן הFLOPPY ז"א המאורר מקבל את החשמל מספק הכוח דרך הFLOPPY עכשיו ראיתי שהחלק שיוצא מהFLOPPY למאורר מתחבר גם לכרטיס מסך: http://img124.imageshack.us/img124/7708/p10205794uq.jpg השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך צריך להתחבר לFLOPPY או לכל דבר אחר כדי …

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  7. Started by zame,

שלום חברים יש לי בעייה בכרטיס מסך מדגם nvidia geforce fx5700LE הכרטיס משום מה לא מוציא לי תמונה בחיבור לטלוויזיה ובעבר כן הצלחתי להוציא תמונה לטלוויזיה השאלות שלי 1. האם זה בגלל שאולי לפני הרבה זמן שיחקתי בהגדרות ומאז זה לא עובד? 2. האם הלכה לי היציאה למרות שלא נראה לי שהיא נשרפה או משו? אני התקנתי מחדש את הכרטיס הוצאתי אותו מהמחשב וחיברתי מחדש כלום לא עזר מחכה לתשובה ותודה רבה מראש כפיר

• 8 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by shaharezra,

מחפש אנטי וירוס ופיירוול מומלצים שלא מעמיסים על המחשב כמו נורטון הם לא חייבים להיות ביחד אפשר שני תוכנות נפרדות תודה

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  9. קניתי לא מזמן כונן קשיח חדש Western Digital 800 וניסיתי לחבר אותו בנוסף לכנון הקיים של Seagate 40G. אחרי הרבה ניסיונות שונים הצלחתי למצוא סידור בג'אמרים ובכבלים כך שבביוס זוהו שניהם, אבל הSeagate שעליו הווינדוס היה על סלייב, והמחשב עצמו לא עלה (boot error). כשניסיתי שוב עם הכונן הישן, הוא לא עבד, לא משנה איפה חיברתי אותו ומה היה הסידור בג'אמפרים. או שבביוס הוא לא זוהה, או שהוא הוגדר כסלייב.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by galz,

לא ידעתי איפה לשים ופה נראה לי הכי מתאים האם מומלץ להשאיר לפטופ פתוח תמיד, אם הוא מחובר לחשמל, כמו שאני משאיר את המחשב הרגיל שלי ולכבות אותו פעם בשבוע בערך?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by MR. G134,

היי, יש לי בעיה מוזרה עם יציאת המדפסת: בפורט 378 הכל פועל מצויין בפורט 379 יש שתי סיביות "1" שמצטרפות לכל מידע שמתקבל משום מה... ובפורט 37A יש גם דבר מוזר והוא מוציא כמעט כל הזמן רק "1". למישהו יש מושג מה הבעיה?!? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  12. תעזרו לי בבקשה התקנתי וינדוס XP והוא דורש איזה קוד לפני שהוא ניסגר אחרי 30 יום

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Moty_p,

מעבד 64BIT במחשב? ובכלל באופן כללי מעניין אותי לדעת אם יש תוכנה שמציגה לי את כל הפרטים של המחשב תודה על כל התגובות מראש

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  14. Started by BIR,

הנה אני יושב לי לתומי, משחק לי בCNCZH ונהנה ופתאום, בום! כל המסך שלי מלא בקווים בשלל צבעים, צורות ויקינטונים והגולם עצמו? אינו מגיב. אני עושה רייסט, מנסה לשחק במשהו אחר, אותה בעיה, קווים, תקיעה, עושים רייסט. בפעם השלישית, החלטתי להיות חכם, הלכתי לYoutube לראות סרטונים. באמצע הסרט שהיה מאוד מצחיק, המסך נהיה שחור, בום! עושה רייסט מעצמו, החלאה הקטנה. מה הבעיה פה? ואיך אני מתקן אותה? ...תודה מראש

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  15. אהלן, הרכבתי מחדש את המחשב שלי ונתקלתי בבעיה שאחרי זיהוי ה IDE ופירוט החומרה של הביוס, בשלב שאמור להשתלט ה WIN ולעלות המחשב פשוט נתקע באותו מסך של פירוט החומרה. כמו כן ה DLED(נורות בקרה) מראות שהכל תקין - 4ירוקים אני חושב שחיברתי את כל הדברים החיוניים לצורך הפעלה.. חיבורים ל MB: PW S PW LED RES S ATX 12 (החיבור השמן והרזה) כמו כן IDE לHD (בו מותקנת מע' הפעלה) וIDE לשני כוננים אופטיים. המפרט: MSI 845 PRO 384MB SDRAM P3 1.4 HD - WD 120 DVDRW CDR

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  16. Started by audi4,

הייתה לי בעיה של קובץ LOWID אחרי שלא הצלחתי לפתור את הסוגיה החלפתי את הגירסה של האימיול שלי לגירסה V0.47 השאלה הפשוטה שלי איך אני משחזר את השרת שרת הנט של התונכה להיות זמין כמו בזמנים הטובים עזרתכם בברכה,

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  17. Started by -AKEL-,

שמעו זה אחד הדילמות הכי גדולות שהיו לי... שמעו ת'סיפור: וואלה ליפני כמה ימים שמתי סרט במחשב מדיסק העברתי את האופציה כדי לראות בטלוויזיה ואז באמצע הסרט פיתאום התחילו תנודות (כמו גלים ...) ניסיתי להפעיל סרט אחר שראיתי אותו כבר חלק... אותו דבר... אמצע הסרט ואפילו טיפה ליפני זה... יש את התנודות האלה... עכשיו כל פעם שהייתי מקטין ומגדיל שוב בחזרה את ה-Windows Media Player או את ה-RadLight זה היה מסתדר אבל אחרי שוב כמה דקות זה חוזר על עצמו... השאלה שלי... מה זה יכול להיות??? הכרטיס? הכבל? מקודדים? בכלל משהו אחר??? תודה מראש לכל מי שעוזר...

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  18. Started by poltergeits,

שני הקבצים נוצרו במהלך משחק בהלף-לייף אפיסוד 1 . תודה . [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  19. המנורה האדומה של הHD דולקת ללא הפסקה... ויש לציין שהמעבד עובד רגיל ללא מאמץ יתר כלשהו, אין שום קול מכיוון הHD (עבודה) ז"א המערכת עובדת רגיל לחלוטין רק שהמנורה לא מפסיקה להידלק. האם מדובר בספאם/וירוס כלשהו?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  20. Started by Starsky,

אהלן, המגש של הכונן שלי עושה בעיות... אני לוחץ על הכפתור של הפתיחה... והוא לא נפתח, אחרי כמה שניות האור של הכונן מתחיל להבהב כאילו שהוא נפתח ונסגר אבל בעצם המגש בכלל לא נפתח.... אני צריך ללחוץ כל פעם לפחות איזה 10 פעמים על הכפתור אם לא יותר עד שהמגש נפתח. לא שווה לי לתקן את זה היום עדיף כבר לקנות.... השאלה שלי היא האם יכול להיות שזה משהו שסתם קשור ללכלוך או איזה משהו שנתקע שם ואפשר לשחרר בעזרת פעולה טכנית פשוטה, כי אני טוב בעבודה עם אלקטרוניקה ואם תגידו לי שצריך לנקות משהו מסויים או לפתוח את הכונן ולהסתכל בצד ימין שלו ולשחרר את החלק X אז אין לי בעיה לבצע, פשוט אין לי מושג איך לאבחן את הבעיה בעצמי אז אם תוכלו להגיד לי מה דעתכם ולמה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה במידה ואפשר …

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  21. היי, החלפתי לוח אם לGIGABYTE 8I945PG שעובד עם ביוס AWARD ה HDD והרכיבים האופטיים(CD DVD) נשארו מג'ומפרים כמו שהיו ולמרות זאת כל פעם שהמחשב מגיע להרצה של הווינדוס מתקבל מסך כחול - הודעת עצירה 7B השגיאה מתקבלת גם אם אני מנסה להריץ את הדיסק של ווינדוס לצורך תיקון בכל מקרה יש טענות שזה יכול לנבוע מהתנגשויות של חומרת IDE במע' ומכיוון שזה פעם ראשונה שאני נפגש עם RAID יש מצב שזה באמת זה ונובע מהגדות ביוס לא נכונות - אני אשמח אם מישהו שמכיר קצת את הביוס של AWARD ויודע איפה יכולתי ליפול ישלח הודעה בנושא תודה

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  22. יש לי מסך CRT PROVIEW 17". עד היום הכל עבד איתו מצויין, רק שלפני חצי שעה התחילה תקלה מוזרה: בזמן שימוש רגיל במחשב, המסך מתחיל להבהב. הכוונה היא שהמסך נהיה שחור לשניה ואז חוזר לפעול לשניה, ואז ישר שחור לשנייה וכן הלאה! מה שפותר את הבעיה, הוא להוציא את המסך מהחשמל (נכנס ישירות בחשמל) ולהכניס מחדש. רק שזה ממשיך לחזור על עצמו כל 10 דקות בערך! ב-7 שנים שיש לי את המסך הזה, התקלה אף פעם לא קרתה. יש לי דרייברים הכי אחרונים של NVIDIA, רזולוציה 1024*768 על 85 רפרשרייט. ווידאתי שהחיבור לכרטיס מסך נכנס כמו שצריך, כנ"ל לגביי חיבור המסך לחשמל. הכל תקין. מה יכול לגרום לבעיה הזאת?

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  23. החלפתי כבלים ide עגולים המחשב נהיה איטי במיוחד שמדליקים אותו הוא נישאר עם המסך של xp השחור בערך דקה ליפני הוא היה עולה בכמה שניות חשבתי אולי הכבלים לא טובים החזרתי את הרגילים אותו הדבר .מה אני יכול לעשות שיחזור כמו שהיה זה מעצבן לאלה .

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by ido-nava,

למחוק

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  25. Started by ido-nava,

מאז שהתקנתי O&O DEFREAG הדיסק קשיח שלי מתחיל לקרטע ולוקח לוינדאוס כמה דקות לעלות, הדריברים לא עובדים של הסאונד וכאשר אני נכנס למחשב שלי לוקח לוינדאוס איזה 2ד דקות עד שהוא מוצא את הכוננים... אך התוכנות עובדות לי מצויין אני לא יודע מה נסגר איתו יכול להיות לא עשיתי DEFRAG בסדר ? לא יודע שמישהו יעזור לי בבקשה עריכה: יש לציין שגם ההוספת חומרה (בלוח בקרה) לא עובד יותר ...

• 0 תגובות
    • 488 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.