עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה נכנסתי לביוס כדי לשנות כמה הגדרות שקשורות לאוברקלוק. אחרי שמירת הגדרות והפעלה מחדש המחשב לא נתן פוסט. ניסיתי כמה פעמים לעשות לו ריסט וזה לא הלך, אז החלטתי לעשות Clear CMOS עם ג׳אמפר, הבעיה היא ששכחתי לנתק את המחשב מהחשמל והספק עדיין העביר זרם כשהכנסתי את הגאמפר. המחשב היה מכובה אבל מחובר לחשמל. עכשיו המחשב נדלק אבל אין כלום על המסך, שום תצוגה ולא פוסט. ניסיתי להעביר את המתג לביוס השני בלוח ואותו דבר, הלך הלוח? ובנוסף האם יש סיכון שחלקים אחרים כמו מעבד/לוח/כרטיס מסך/דיסק קשיח נפגעו מזה גם או שהסכנה במקרה הזה היא רק ללוח עצמו?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום יש לי בעיה כאשר שאני מפעיל את חלק מהמשחקים לאחר שימוש של 10 דקות או יותר המחשב פשוט מבצע ריסטרט אם זה חשוב זה המחשב שלי: pentium 4 3.0 ghz 320gb 1gb ram freezer 7 pro hd 2600 pr0 512mg זה העיקר אבל למשל משקים כמו קריסיס אני מצליח להריץ חופשי (כמבון על בינוני) ולא עושה לי ריסטרט או call of duty 6 אבל במשחקים אחרים כמו nfs "shift tu פרוטוטיפ עושה לי את הבעיה בדקתי והטמפרטורה של המעבד בזמן מאמץ 57-65 מעלות אז מה הבעיה יכולה להיות?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  3. שלום. בלוח של GIGABYTE GA-EP42-DS3L אין סאונד בפאנל הקדמי למרות שהכבל מחובר נכון בלוח. כשאני מחבר פלג כלשהו מקדימה אין בכלל תגובה מהתוכנה של הכרטיס קול ולכן חשבתי שזו בעית חומרה. כשאני מחבר לכרטיס מאחור עולה התוכנה ומודיעה על "התרחש חיבור" ואכן יש סאונד מאחור. תודה אם תוכלו לתת לי עצה. ערב טוב.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  4. Started by avihwz,

בגלל בעיות קליטה ברחבי הבית,רכשתי שתי יחידות של HUAWEI AX3 ואני מעוניין לחבר אחד הראוטרים לVR600 כדי לקבל חיבור DSL בזק. מה לשנות בהגדרות של ראוטר TPLINK VR600 כדי שישמש מודם בלבד?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by amit.w1986,

שלום לכולם, לאחרונה יש לחברה שלי בעיה של מסכים כחולים( תדירות משתנה) בין פעמיים בשבוע לפעם בחודש. התחלתי בכול מיני בדיקות שיגרתיות כמו בידקת ב blue screen dump לראות אם יש איזשהו דריבר או חומרה ספציפית שגורמת לבעיה אך כול פעם מדובר על דריבר אחר. ניסיתי אתמול להריץ memtest וקיבלתי ERRORS אבל אני לא יודע לפענח אותם.. אני מעלה 2 צילומי מסך. אשמח לחוות דעת תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  6. Started by HaimTS,

או לחשב את הצריכה של הרכיבים? המפרט שלי נמצא ב profile תודה, HaimTS

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by sharonp9,

יש לי בעיה עם קובץ CMD32.EXE או דןרש או כול פעם

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by אורן נאוי,

שאלה מאוד חשובה החלפתי HARD DISK במחשב שלי שלא התאים עכשיו כשרציתי להחזיר את הישן הוא לא מעלה לי אותו צריך לשחק בהגדרות מה אני אמור לעשות דחוף עזרה ה- HARD DISK הזה זה כל חיי

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by bd,

יש לאחי מחשב ננניד פתאום בלי שום התראה מוקדמת כאשר מפעילים את המחשב אחרי שמופיע הפרטים על המחשב מופיע לי הודעה משו שקשור בהרדיסק שיש בו שגיאה 1720 זה מה שכתוב SMART Failure Predicted on Hard Disk 0 : TOSHIBA MK3025GAS - (PM) 1720 - S.M.A.R.T Hard Drive detects imminet failure (Failing Attr :05h) Please back up the cpntents of the hard drive and run Hdd seld test in F2 setup וF2 זה להיכנס ל HARD DRIVE SELF TEST כאשר מפעלילים תמחשב כדי לעשות בדיקה ו F1 זה להמשיך אם אני ממשיך F1 כתוב לי EROR LOADING OPERATING SYSTEM חשבתי שזה בעיה בוינדוס אז התקנתי מחדש אותו וההתקנה הייתה איטית מאוד ונתקע באמצע התקנה עכשיו אני עושה בדיקה כמו שרשום, אחרי שבסוף הצלתי שעשיתי יוזר הוא נתקע איז…

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  10. שלום, קצת קשה לנסח כותרת נורמאלית, אז אפרט כאן בתקווה שאשפי הפורום יבינו את הבעיה. בעבר צרבתי דיסק MP3 , ושמרתי את הצריבה , כלומר כל פעם הייתי מוסיף שירים, הדיסק אבד, והשירים מהמחשב נמחקו, אבל יש לי את הקובץ השמור בתוכנת בצריבה NERO בווינדוס 98 אבל הגרסה המשודרגת (SECOND EDITION) כבוד!!! אני רוצה לצרוב את השירים בדיסק חדש, אבל הוא דורש ממני את הדיסק המקורי שהשירים נצרבו בו, איך אני יכול לצרוב את אותה צריבה בדיוק לדיסק חדש, או לחילופין, להוריד את השירים מהתוכנת צריבה למחשב?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Tomy712,

שלום, יש לי מחשב P4 ישן. כבר הרבה זמן יש לו ציפצוים מעצבנים. התדירות של הצפצופים עולה ככל שהכרטיס מסמך מתאמץ יותר(משחקים קלים, סרטים), גלישה באינטרנט כמעט ואין. אך אני יכול לבדוק האם הבעיה היא הכרטיס מסך או בלוח אם? האם אפשר לנתרל את הציפצוף של הלוח אם? תודה,

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ProVoker,

ok let me start with some system specs: Win xp pro sp2 (all updtes to this date). Directx 9.0c latest this is a brand formatted computer. epox 8kda3j socket 754 amd 3000+ 64bit radeon 9600xt 128mb (Sapphire) ddr 400 512 ok now to the problems: 1. some games (usually direc3d ones and not opengl) get into VPU crash and reset loop untill the whole computer freezes up. 2. i get in dxdiag directshow crash and the error later if i want to bypass (i tried with the latest 3ivx and after uninstalling still nothing). all the drivers are latest download from original sites. catalyst 5.6 bios up to date motherboared up to date all the rest too. plz help the first error …

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  13. שלום התקנתי ווינדוס מחדש כאשר ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס TV שלי הוא עשה לי ריסט. ניסיתי להוריד דרייבר מעודכן, ניסיתי לשחק גם עם הדרייבר של הכרטיס מסך (ישן/חדש/ברירת בחדל) ניסיתי אפילו להעביר את הכרטיס לסלוט אחר. וללא שינוי כל פעם שאני מנסה להתקין את הדרייבר הוא מתחיל את ההתקנה ואז ללא שום סיבה עושה ריסט למחשב. יש לציין כי בעבר הכל עבד מצויין מה אפשר לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  14. Started by shaulr,

שלום לאחר פירמוט, המחשב אינו מזהה כרטיס רשת ולצערי אין לי את הדרייברים. איך מתגברים על העיה? תודה מראש שאול

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  15. אהלן, יש לי מחשב נייד של דל. לאחרונה הוא לא מאפשר לי להתחבר לאינטרנט אלחוטי(גם כשניסינו לחבר כבל של אינטרנט הוא לא נתן). לא שיניתי שום דבר בהגדרות.. מצורפת תמונה של מה שמופיע כשמנסים להתחבר. תודה מראש New Doc 39.pdf

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by maor6,

שלום יש לי בעיה כזאת שאני רוצה לשנות מי עברית לאגלית או להיפך עושים מה שכולם יודעים לוחצים על " ALT+SHIFT" וזה משתנה, עכשיו אצלי זאת הבעיה אני מנסה כל פעם לשנות כשאני צריך וזה לא משתנה אני צריך ללכת אם העכבר ולשנות את זה לבד וזה מעצבן אותי עכשיו איך אני מסדר את העניין הזה?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Started by סהר צרפתי,

היי יש לי מחשב אסוס עם נתונים כאלה מעבד core i7 2.80ghz Ram 16 כרטיס מסך gtx 1050 ויש לי משחק מחשב לא כבד במיוחד והאף פיאס ממש נמוך עשיתי הכל אומרים לי שצריך דרייברים... ויש לי ווינדוס 10 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by KamaL,

שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד מחברת HP דגם ZT3447EA (סדרת ZT3000) שקניתי לפני 3 שנים.. מזה 3 חודשים בערך מסך ה LCD התחיל להתנהג מוזר - לאחר הדלקת הנייד ממצב המתנה\כיבוי, מופיע מין ענן אדום\וורוד, שנעלם באופן פתאומי לאחר כמה שניות. הבנתי שזו תופעה לא נדירה במסכי LCD באופן כללי, ופשוט התעלמתי. לפני שבוע המצב החמיר - כשאני מדליק את המסך, אני מתחיל לשמוע HISSING וקול מוזר שהולך ומתגבר, עד שאחרי 30-40 שניות, כאילו שהמסך "נכבה" - אני עדיין יכול לראות ברקע משהו, אך בלי BRIGHTNESS בכלל !! אם אני שוב סוגר את המסך ופותח אותו שוב, התופעה חוזרת על עצמה - קודם הצבע האדום, הצבע נעלם, אח"כ מתחיל הקול המוזר, ופתאום ה-LCD נכבה. לפי חיפושים שעשיתי, יש אפשרות שהסיבה היא בעיה בנורה (BACKLIGHT…

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  19. Started by NaTm,

שלום לכולם, רציתי לברר על בעייה מאוד מוזרה שקוראת לי הרבה פעמים במחשב חדש שבניתי. המחשב הוא סלרון 950 ולוח אם של ג'יגהבייט עם כ. קול,מסך ורשת מובנים. הבעייה היא, שכל פעם שאני פותח את המחשב, לא רואים כלום על המסך, אין את הצפצוף שיש וכלום, כשאני עושה ריסט, המחשב פועל מצויין... מה הבעייה??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by SEangel,

אחרי ניסיונות להוציא את ההיט סינק (המקורי, שבא עם המעבד (אתלון 64 3000+)) מהמחשב, הוא יצא ביחד עם המעבד (לכל הפינים שלום, ברוך השם). משום מה, עדיין, הם מסרבים להפרד. איך בכ"ז מפרידים אותם?

21. Started by okinawa,

קיבלתי סוף סוף היום את הנייד שהזמנתי, מדובר בLegion 5 עם רייזן 7 ומסך 144 הרץ, בנוסף הוא הגיע עם NVME 512GB בתוכו שעליו מותכן הווינדוס. מצב הסלוטים במכשיר סלוט ראשון של NVME M.2 שמאוייש כבר עם אחד ועליו מותקן הווינדוס. סלוט שני זה סלוט משולב של M.2 וSATA 2.5, אתה בוחר את האחד שאתה רוצה ומתקין. המצב הוא כזה, רכשתי NVME של סמסונג 970Evo Plus של 1TB שאותו אני מייעד לקבלת השיכפול ווינדוס ויש לי עוד כונן SATA 2.5 של HYNIX של 1TB שאותו אני מייעד לאחסון וכו'. האם אני יכול לחבר את הNVME שרכשתי (הסמסונג) לסלוט השני ולשכפל אליו את הווינדוס מה-NVME בסלוט הראשון (זה שהגיע עם המכשיר) ואז ישר לקחת את הכונן המשוכפל ולהעביר אותו לסלוט הראשון בלי בעיות? להעביר אותו סלוט ככונן …

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by royi,

לילה טוב לכם! לפני כמה ימים קיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו ויסטה חיברתי כעת את ההארדיסק מהמחשב הישן על הכבל IDE כדי להעביר את המידע הישן שלי בביוס אני מזהה את ההארדיסק הגעתי לויסטה, הוא הקפיץ לי את ההודעה של התקן חדש אך הוא מסרב להתקינו במנהל ההתקנים ההארדיסק מופיע לי כהארדיסק תקין ב-disk management של הויסטה לא הצלחתי להקצות לו אות של כונן מה אני יכול לעשות? מדובר בהארדיסק IDE רגיל של היטאצ'י בעל 40 ג'יגה זיכרון. תודה.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  23. Started by asaf7,

שלום קניתי מחשב חדש עם הלוח אם הבא: Gigabyte GA-H81M-D2V. תוך כדי ניסיון להתקין כרטיס מסך חיצוני geforce gtx 560, שיניתי כל מיני הגדרות בביוס, בגללן אני חושש שהמחשב לא נותן output כלשהו למסך (לא מהיציאה בלוח אם ולא מהGTX). לכן רציתי לדעת איך אני יכול לשחזר את ההגדרות של הביוס כך שאוכל לחזור ולראות פלט כלשהו על המסך? אני חושב שהבעיה נוצרה כאשרה עשיתי disable ל intel processor graphics. אפשר לראות תמונה פה מה עליי לעשות כעת כדי להחזיר את זה לenable? תודה רבה אסף

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by milgy,

מחשב נתקע בזמן משחקים. עשיתי בדיקת מאמץ ב occt 4 וקיבלתי פלט ללא שגיאות, אך יש קפיצות ב 12v- . מחשב : amd 965 140w כרטיס מסך gtx 470 hawk זיכרונות : kingston 2 x 3GB ספק : chieftec 550w קירור מעבד : mugen 3 יש רעיונות מה עושים ? מצורפים דוחות של OCCT תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי עכבר של מיקרוסופט אופטי ויש לו שני אופציות לחיבור אחת USB ואחת ps/2 על ידי מתאם היה לי איזה בעיה במחשב הסרתי את הדרייבר של העכבר ואחר כך שהווינדוס עלה הוא רשם לי שהוא זיהה את העכבר של מיקרוסופט יש להתחיל את המחשב מחדש ואחריי זה הפעלתי את המחשב מחדש ובמנהל התקנים רשום שיש עכבר אבל הוא לא עובד ניסיתי לחבר אותו בUSB ושם הוא כן עובד מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.