עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by CoolingPC,

אז ככה קניתי מארז חדש (ANTEC 300) העברתי את כל הדברים אני בא מדלקי את המחשב והוא לא נידלק אני בא פותח את המארז ורואה שלא חיברתי כמה קבלים והם זה הכפתורים של ההדלקה אז עכשיו אני לא יודע לאן לחבר אותם ככה הם ניראים תודה לעזורים!

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by bz_amir,

טוב אז ככה, יש לי 2 מחשבים. במחשב אחד הMX עובד הכל טוב, יענו הכוונה שהוא מתחבר דרך USB והמחשב קורא אותו והכל ויש עוד אפשרות שמחברים על הUSB דבר ירוק כזה שזה מתחבר למחשב יענו למקום של העכבר. במחשב הראשון זה עובד הכל טוב עם הUSB וזה במחשב השני זה לא עובד עם הUSB רק עם הדבר הירוק הזה, ואני צריך שזה יהיה עם הUSB... איך אני מגדיר אתזה שזה ייקרא את העכבר, למרות שאני לאיודע למה זה ככה וב2 המחשבים מותקן הSET POINT של LOGITECH (ההתקנה של העכבר). היציאות USB תקינות, נסיתי לחבר בכולם... נראה לי שזה בעיה ברג'סטרי של על המחשב או משו כזה, בכל מקרה... תודה לעוזרים! זה מה שקורה שאני מחבר דרך הUSB *WINDWOS XP SP2*

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  3. Started by mor_anter,

חייב עידכון ביוס ללוח של asus p4u800-x התקנה פשוטה שלוחצים רק נקסט נקטס וזה מתקין משהו פשוט מי שימצא לי יבורך

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by tmvizel,

שלום לכולם. פעם ראשונה שאני מפרסם פה משהו, אז נקווה שזה יעזור לי קצת לפני כחודש קניתי מחשב חדש, והרכבתי אותו בעצמי, בעזרתו של חבר מבין דבר (גם אני לא רע בעניינים). הבעיה מתרחשת בכל פעם שאני לוחץ על כפתור ההפעלה - המחשב נדלק לשניה וכבה, שוב נדלק לשניה ושוב כבה - ממש פולסים של חשמל. במהלך כל פולס אפשר לראות את כל המאווררים וכל הנוריות פועלות - אבל לא שומעים את הצליל של הרמקול מלוח האם.. הביפ הזה. במהלך רצף הפולסים האלה (שאם אני פשוט אחכה, יכול להמשיך לנצח) אם אני לוחץ על כפתור ההפעלה ומחזיק אותו לחוץ בערך 5 שניות המחשב נדלק כרגיל, שומעים ביפ והכל טוב ותקין, והוא נשאר דולק עד שאני מכבה אותו. ברגע שהוא פועל, אני יכול לעשות בו הכל - משחקים אינטרנט.. הכל עובד כרגיל…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by aviram20,

היי כולם קניתי חלקם למחשב חדש לאחרונה והוא כבר מורכב והכול כל שנשאר לי הוא לקנות מעבד זכרונות וכרטיס מסך לבנתים הוצאתי מהמחשב הישן מעבד E2140 ג'יגה זיכרון 667 מהירות וכרטיס מסך ריידון X700 שאר המפרט הוא דיסק קשיח 500 ג'יגה של סייגט OCZ 600 ואט מקסימוס שתים פורמולה של אסוס כרטיס קול ועוד צורב.. חיברתי הכל והמחשב נדלק אבל לא מעלה פוסט ולא כלום ניסיתי לאפס ביוס וכאלה וזה לא הולך .. הוא נשאר דלוק אבל לא מעלה פוסט יש עוד בעיה אחת , יש למעלה חיבור 4 פין ועוד חיבור 4 פין יענו חיבור 8 פין שעל אחד מהם הייה פקק כזה במצב הנוכחי אני צריך לחבר את שניהם? לחבר רק איפה שלא הייה פקק ? לא לחבר ביכלל ? אני לא ממש הבנתי את זה... בקיצור מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by picasso,

שלום, יש לי בעיה במחשב שאשמח אם תוכלו לעזור לי . המקלדת והעכבר , כפתור הכיבוי במארז (גם בלחיצה ארוכה) וגם לחצן הריסט אינם מגיבים לאחר זמן מה.. הגדרות צריכת החשמל בלוח הבקרה (XP-SP2) מבוטלות מלמבד הגדרת כיבוי המסך לאחר חצי שעה. כך שאני נתקע עם מחשב פועל, ומסך מכובה.. הדבר היחיד ש"עוזר" זה ניתוק כבל החשמל פיזית. המחשב הוא חדש (בן חודש ימים) במארז ישן (ספק כוח חדש!!). תודה לכל העוזרים..

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  7. אוקי אז יש לי מחשב בן שנה בערך שעד עכשיו הוא עבד כמו שצריך ממש סוס עבודה ולפני יומיים הוא התחיל לעשות לי את אותם בעיות כמו שהיה לי עם מחשב שהיה לי 8 שנים! זאת אומרת.. מסכים כחולים,קריסות במשחקים ותופעה חדשה שנגלתי אליה זה שאני מדליק תמחשב שומעים הכל עובד מאוררים והכל עובד... אבל המסך כאילו לא מגיב לזה שהמחשב נדלק.. וזה לא בעיה במסך כי בדקתי את זה עם המחשב של אחותי ושמה המסך כן נדלק גם פה הוא נדלק אבל יש לו את הבעיה הזאת לעיתים קרובות.. כל הבעיות האלה התחילו לפני יומיים במכה אחת.. זה התחיל במסך כחול כאשר שיחקתי משחק מסויים.. ורק ניהיה חמור יותר.. עכשיו יש לי שאלה :s05: מה לעזעזל גורם לדברים האלה לקרות כי המחשב כמו שאמרתי יחסית חדש עם מפרט למשחקים בינוניים-כבדים אם המפרט…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  8. שלום לכולם חבר שלי קנה מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד פנטיום 2.4 זיכרון 256MB DDR333 כונן קשיח מקסטור 40GB לוח-אם של אסוס (לפי המפרט תומך במעבד/זיכרון, אין לי עליי את הדגם) כרטיס גרפי MX420 (זמני) כאשר הוא מנסה לאתחל את המערכת הוא מקבל הודעת שגיאה, לפני עליית שולחן העבודה - אני חושב ש GENERAL PROTECTION ERROR. לאחר מכן המחשב עובר למצב SAFE MODE ואז הוא פועל כמו שצריך. גם שהובא הכונן הקשיח מהמחשב הישן,ששם הוא עולה בסדר גמור, הוא הראה את אותה תקלה, כלומר יש בעיה בחומרה. אודה אם תעזרו לי לגלות אותה.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  9. יש לי צורב LG חדש מחובר ללוח אסוס כולל כבל קול לכרטיס הקול של המחשב למרות שלא ברור לי במה מסייע הכבל הנ"ל. בכל אופן הבעיה היא שבזמן שאני שומע מוסיקה באמצעות הצורב נכנס זמזום לא בריא לשמע או אם למקד את הבעיה בכל מקרה בו ה- MASTER VOLUME של רכיב ה- CD PLAYER פתוח (כלומר פתוח על מינימום או שאינו מושתק הרעש הנ"ל נכנס בלי קשר למקור ההשמעה - בין אם הקבצים מושמעים מהמחשב ובין אם מהCD PLAYER הרעש הוא זמזום רקע ובהפעלת הCD PLAYER נכנסים רעשים של המראת מטוס סילון - כאילו היתה אמורה להיות הארקה איפושהו שלא קיימת . האם מישהו מכיר את התופעה ובעיקר את הפתרון? בעיה 2. הלוח שלי כולל יציאות דיגיטאליות. ברצוני לעשות בהן שמוש לחיבור כרטיס הקול של המחשב לכניסה דיגיטאלית של המגבר. אלא שהיציא…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by lumi,

יש לי xp home, כשאני רוצה לנגן דיסקים ב- media player הוא לא מעלה לי את הסרט/מוזיקה, הוא נתקע ותוקע לי את המחשב עד שאני מוציא את הדיסק, חשוב לציין שאם אני מכניס דיסק ומפעיל אותו עם תוכנה אחרת לדוגמה music match jukebox המחשב מפעיל את הדיסק. חשוב לציין שיש לי גם cd וגם צורב ובשניהם התופעה קיימת. חשוב לציין שקבצים שנמצאים על ההרד דיסק מנוגנים ע"י ה-media player לא בעיה. ???

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי חברים יש לי בעיה מאוד מוזרה שהתחילה פתאום בלי ששמתי לב כול פעם שאני מכניס DISK ON KEY,לאחד מיציאות הUSB המחשב עושה ריסרט ואחרי זה הוא לא עולה יש מסך שחור אחרי הטעינה, מתי שאני מויצא את הUSB הכול עובד כמו שצריך לפני שבוע הכול עבד מעולה רק היום שמתי לב לבעיה המוזרה. מה עושים כדי ליפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  12. האם כבל usb male to female אמור לעזור בשיפור המצב, כלומר האם לא תהיה בעייה של חום יותר כי לא יהיה מגע ישיר בין ה USB WIFI לUSB של המחשב? תודה!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. המחשב נדלק, רואים תמונה על המסך, יש את הציפצוף היחיד שמסמן שהכל בסדר, ואחרי שהוא מזהה את הכוננים הוא נכבה. זה לא הספק, החלפתי אחד וזה עדיין קורה. תודה רבה, בז'נגלו.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  14. Started by omri_ro,

יש לי DS4 וכשאני עושב BOOT עם דיסק שיש לי אז הוא לא מצליח לטעון את הדרייבר לCDROM ניסיתי גם 98 וגם FREE DOS אני מניח שהבעיה קיימת בכל לוח עם ICH8 ולא רק בלוח הספציפי שלי למישהו יש פתרון

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  15. Started by Saliman,

חיברתי את שני כונני ה- WD 160GB SATA II שלי למחשב של דודים שלי, שמגיע עם לוח אם MSI PT8 Neo-SR ומשום מה, כשבקר ה- RAID מנסה לעלות, אני תמיד מקבל שגיאה כזו: ""Hardware initiate failed, please check device!!! The bios does not be installed. Pres to continue" מה צריך לעשות כדי שהכוננים יזוהו?! כמו כן, אני רואה שבקר ה- SATA מסומן עם סימן קריאה במנהל ההתקנים עם השגיאה "??אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10)??"

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by fiDanza,

אז ככה זאת המערכת שלי: E8400 LIBERTY 400W GAINWARD 260GTX 4GB 1000MHZ RAM G.SKILL WINDOWS 7 64BIT ULTIMATE זה לא קרה לפני אבל עכשיו כשאני משחק משחק כמו CALL OF DUTY 4 בהון לין אז לפעמים המשחק נתקע לשניה ממש ואז חוזר לעצמו ולפעמים זה ממש תקועה כאילו זה צילם את המסך ומראה לי את התמונה.. כשזה קורה אני פשוט יוצא ל DESKTOP וחוזר ואז הכול בסדר. דבר אחר,גם כשאני משחק ב CALL OF DUTY 4 אני מקבל מסך כחול.. גם במשחקים אחרים זה קורה. רציתי לדעת במה הבעיה? הכרטיס מסך? המעבד? הזיכרונות? האם כדאי לשלוח את המחשב לטכנאי שיבדוק? מה שווה לעשות? אולי זאת בעיה שאפשר לתקן.. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by Azam,

היי, שידרגתי את הווינדוס שלי לווינדוס 7 מ-XP אתמול ומאז אני מנסה לסדר את הסאונד ללא הצלחה. לוח האם שלי זה GIGABYTE GA-965P-DS3 וכרטיס קול המובנה שלו זה Realtek ALC888. התקנתי את הדרייברים המעודכנים לווינדוס 7, המחשב מזהה את הכרטיס (הוא מופיע ב-device manager) אבל עדיין אין סאונד מהאוזניות שמחוברות לפאנל הקידמי (ניסיתי גם לחבר אותן לחיבורים האחוריים, לא עזר), למרות שהווינדוס עצמו מזהה שיש סאונד, כי כשאני לוחץ על האייקון של הקול ב-Task bar יש את הפס הירוק שעולה ויורד לפי הווליום. יש עוד משהו שאני יכול לנסות לפני שאני מתייאש וקונה כרטיס קול חיצוני וזהו?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ולד חילקובסקי,

היי יש לי מחשב ששחכתי סיסמה איך אני יכול לאפס את המחשב מדובר במחשב נייח אם צריך להחליף משהו

19. Started by myname,

שלום, יש לי בעיה של מסכים כחולים חוזרים ונשנים במחשב החדש שלי. אחרי שעברתי על שירשורים קודמים ראיתי שהציעו לשנות את התיזמונים של הזכרונות. הענין הוא שלא כל כך הבנתי איך עושים את זה ואיך אני קובע מהו התזמון האופטימלי. כל עזרה תתקבל בהערכה...

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  20. Started by Shane McMahon,

אני עכשיו במחשב אחר .. הטכנאי לקח את המחשב אבל אני לא יודע מה הבעיה! אני לקחתי את המחשב .. הוצאתי את המאוורר הסטוק של המעבד שמגיע איתו.. וניקיתי כי הוא היה מלא פוול אבק שנתיים לא ניקיתי אותו .. החזרתי את המאוורר והמחשב מראה שהוא עולה ואז נכבה פתאום! פעם היה לי במחשב אחר ואמרו לי שזה בעיה במגעים אם זה יקרה שוב,איך מחברים ומגעים איפה זה ?!

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  21. היום התחברתי לבזק וקיבלתי את הנתב-מודם be של בזק. לאחר שהטכנאי סיים להגדיר את כל ההגדרות יכולתי להתחבר לממשק של הנתב דרך הדפדפן בכתובת 10.0.0.138 (אני מחבר בחיבור קוי). לאחר מכן רציתי לשנות הגדרה מסויימת (MTU) כי יש לי בעיה להעלות אתרים של העבודה שלי כשאני מחובר עם VPN אז ניסיתי לחפש את האפשרות הזאת הנתב (_היא בכלל קיימת בנתב הזה ? בבשק לא ידעו להגיד...) וכשאני מנסה להתחבר לנתב אני מקבל את ההודעה הבאה: בבזק כמובן לא ידעו מה זה ואיך לעזור לי ופתאום זה הסתדר אבל עד שמצאתי מה חיפשתי שוב זה חזר וכרגע זה המצב ואני לא מצליח להתחבר. אני צריך לציין שאפליקציית Bcyber זה לא מה שאני צריך כי יש לי נתב אחר אלא את אפליקצית be אבל היא לא עובדת ולא מזהה …

• 2 תגובות
    • 9.6k צפיות
  22. קניתי מקלדת באלף שקל של רייזר כל פעם שאני פותח את המחשב חלון קופץ לי איך נפתרים מהחלון? זה שקניתי מקלדת באלף שקל זה לא עזר לי עם החלון הקופץ. כל המקלדות לא משנה באיזה מחיר גרועות! http://www.up2me.co.il/v.php?file=48451328.png

23. קודם אני אתן תמפרט הטכני שלי Mainboard -Dell Computer corp. 02y832 Chipset - Intel i865G Processor -Intel Pentium 4@ 2800 MHz Physical Memory- 640 video Card - Nvidia Corp GeForce FX 5200 [NV34.3] Hard Disk- IC35L060AVV207-0 (40 GB) עכשיו רכשתי לאחרונה הארד דיסק נוסף WD2500Jb WD עכשיו שאני בודק בביוס אז הוא נקלט יפה ורשום 250 גיגה בייט אך שאני מפעיל תתקליטור של ווינדוס ובא לחלק תכונן ואני רואה שהוא מזהה תכונן כאילו הוא רק בגודל של טיפה פחות מ 140 גיגה אשמח אם תוכלו לענות לי בהקדם ולעזור לי בצרתי תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  24. Core i3 540 Intel DP55wg זכרונות ddr3 g.skill 1600 Ripjaws הרכבתי את המחשב במארז של המחשב הישן (עם כל הרכיבים מהמחשב הישן, חוץ מאלה שצוינו) כשהדלקתי את המחשב, הוא הדליק וכיבה את עצמו כל שניה-שתיים, בלי לתת פוסט, המסך נשאר כבוי. ניתקתי אחד אחד את הכוננים ואת כרטיס המסך, והוצאתי את הלוח מהמארז, ועדיין ריסטרטים. כשהוצאתי את הזכרונות, הפסיקו הריסטרטים, ועל מסך הבינארי שעל הלוח היה רשום קוד 24. לקחתי זכרונות ממחשב עם P55 אחר, שעובד, וגם במקרה זה המחשב עשה ריסטרטים. ניסיתי להוציא את הסוללה מספר פעמים, כשהפעם הארוכה שבהם הייתה למעלה מ-6 שעות. החיבורים במקום, ווידאתי, גם לאחר הניתוק מהמארז, שהם בפנים. מה עוד אפשר לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.