תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
חלק מהמקשים לא עובדים לי כמו: ENTER , SHIFT והסימן שאלה חוץ מזה הכל עובד. איך אני בודק עם הדרייברים מותקנים לי טוב (בהנחה שזה הבעיה).
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
איך אני מחבר את הכונן הקשיח WD1600JS -Western Digital אני לא מצליח לחבר אותו. מה אמור להתחבר אליו? כבל המידע לא מתחבר. איזה כבל מידע צריך? לוח האם שקניתי הוא GA-M57SLI-S4 -Gigabyte
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
ממצב אחים שלי ?! השאלה בכותרת ... אם זה לא המקום המתאים לשאילת השאלה הזאת תעבירו את זה ותודיעו לי לאן העברתם את הנושא ?...
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום. היום בצהריים התחילה לי בעיית רעש מרגישה מכרטיס המסך. חשבתי שהרעש נוצר לפי מה שהצלחתי להבין מחיכוך של המאוורר עם הרשת הזאת שיש מעליו, אבל כרגע בדקתי וגיליתי שלא. זה מטריף.. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את הרעש המעצבן הזה? X_X אני רוצה לנסות לפרק את הפלסטיק שיש בקירור של לידטק, אבל אני מפחד לשבור. מישהו יכול לעזור בנושא? (שלבי פירוק או משהו כזה) ברגע שאני אפרק את הפלסטיק אני אוכל לנקות באופן יסודי ולשמן את המאוורר שעושה רעש מציק בטירוף. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.6 היום המחשב הפסיק להגיב,נורית המסך התחילה להבהב(כאילו שהמחשב כבוי) כפתור RESET לא עזר, נאלצתי להוציא את כבל מתח מהמחשב עצמו, ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש המאווררים מתחילים לעבוד, נורית של HD נדלקת אבל המחשב עצמו לא עולה, נורית המסך ממשיכה להבהב, האורות במקלדת לא עובדים, כונן DVD וצורב לא מגיבים(לא נפתחים), אין אפשרות לעשות כלום חוץ מלהוציא את כבל מתח מהמחשב. פתחתי אותו וניסיתי לנתק כל מיני דברים(כרטיס מסך, זכרונות) שום דבר לא עזר, הוצאתי את ATX3 POWER CONNECTOR מלוח אם והפעלתי את המחשב, נורית המסך ממשיכה להבהב אבל הכוננים התחילו להגיב ויש רעש שהמחשב עולה. יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי מחשב חדש עם 512MB זכרון וככה הוא מוגדר בביוס. אחרי שהתקנתי את Windows Xp ראיתי במאפייני המערכת כי המערכת מזהה שיש רק 448MB. למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
קיצר לא מזמן נכבה לי המחשב שלי. אני עכשיו על מחשב אחר שלמזלי נייד. אני לא ידוע מה לעשות התיאור הוא כזה, למי שמכיר את הלוח P4P800 וסדרותיו יודע שיש לו מין מערכת דיבור כזאת שאתה עושה POST. עכשיו המערכת הזאת אומרת לי שהיא כושלת לזהות את המעבד או שמהו כזה, כי ממש קשה להבין מה זה אומר. עכשיו אני לא מבין למה זה קורה ואיך ומה אני יכול לפתור, אני ממש אשמח אם תעזרו לי בזה כי אני חסר עצות אם אני אצטרך מחשב דומה יעני עם אותו סוטק אני אוכל להשיג. תודה מראש בובה'לס. מת עליכם!
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היום בבוקר הדלקתי תמחשב ואחרי כמה דקות שמחשב דלוק המסך מחליט להתכבות סתם וזה לא התסדר עד שמחקתי את הדריברים של Nvidia במצב בטוח ועכשיו המחשב עובד חלק אבל כל פעם שאני מתקין תדריברים (גם חדשים וגם ישנים) המסך מתכבה אחרי כמה דקות , מה הבעייה זה התחיל לי היום בבוקר ולא התקנתי שום דבר שגרם לזה או משהו
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הכרטיס הוא 6600gt של xfx ובלי אחרויות , עכשיו הכרטיס עבד באופן תקין עד שאחרי ריסט למחשב לפתע כתוב גיבריש בשלב שהמחשב עולה גם כשאני נכנס לביוס לא רואים כלום וכשאני בוינדווס הכרטיס עובד ברזולוצייה של 640*480 ועומק צבע נמוך מאוד ( נראה לי 4 ביט ) ואי אפשר לא להעלות רזולוצייה ולא להעלות עומק צבע , ניסיתי כמובן להתקין דרייברים שוב ושם דבר לא עוזר כי המערכת לא מצליחה להתקין את הדרייבר , כשניסיתי להחליף את הכרטיס מסך בכרטיס מסך ישן הכול עובד כרגיל ובסדר וכשאני מחזיר את ה- 6600gt שוב הדרייבר לא עולה . למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 6600 והורדתי לו תדריבר החדש של Nvidia אחרי שעשיתי ריסטרט למחשב זה הראה לי שגיאה מוזרה מאוד והבעיה הזאת משפעיה על הגרפיקה בחלק מהמישחקים זאת השגיאה : http://img187.imageshack.us/img187/1618/problam5xl.jpg הייתי רוצה לדעת איך אפשר לסדר את זה
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
בס"ד טוב , האשכול הזה היה בהתחלה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=178337.msg1533574;topicseen#msg1533574 מאז המחשב עבר כמה שינויים , זכרונות הוחלפו נבדק כ.מסך שונה לוח הוחלף בחדש על ידי היבואן של GB בארץ.. (מור לוי) הוספתי קירור BT למקרה שזה היה קירור החלפתי לספק 460WATT נקי כי אולי היו בעיות מתח והכל פשוט כמו תמיד , אותו מסך כחול , בלי קשר לעומס , אין OC , פשוט נמאס מהמחשב אני מרגיש כאילו רכשתי אותו כדי ללכת לחברה כל שנייה על מנת להחליף חומרה.. ניסיתי גם להחליף את הדרייבר של הכרטיס קול של הNVIDIA MIXER כי שמעתי שהוא עושה בעיות.. אז התקנתי AC97 הכי חדש.. והכל פשוט חוזר כמו סרט עצוב . הורדתי גם דרייבר מ AMD.. מה זה יכול להיות? נשארה עוד תקווה? מה שכן המסך הכח…
-
- 12 תגובות
- 886 צפיות
-
-
כשאני משחק WarCraft III לעתים קרובות המשחק נתקע קצת... אמרו לי שרוב הסיכויים שזה בגלל הזיכרון ושכדאי לי להוסיף עוד (יש לי 512 - להוסיף עוד 512) כשפתחתי את Task Manager כשהמשחק נתקע ראיתי שה Commit Charge לא עולה 400K השאלה שלי - אם Commit charge זה מה שאני חושב שזה (זיכרון?) אז הבעייה היא לא עם הזיכרון אלא עם הכרטיס מסך (יש לי nVIDIA GeForce FX 5200 - 128 מגה) מה דעתכם? כתבתי את ההודעה הזו פה בהנחה ש Commit Charge זה זיכרון וזה אומר שאני צודק בהנחה שהבעייה היא לא עם הזיכרון (או שלא? אני לא מבין בזה הרבה) אז מה להחליף? כרטיס מסך או זיכרון? אמרו לי שיש בעייה עם הספק... צריך להחליף ספק ובשביל זה צריך להחליף מארז... המפרט: Computer: Operating System Micro…
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום ... יש לי geforce 6600GT 128mb 128bit עכשיו רציתי לשאול אתכם האם כדאי לי לשדרג אותו לכרטיס X1800GTO ? או להישאר איתו ולא לשדרג ... כי בזמן הקרוב אני לא אקנה מחשב חדש אז רציתי שיהיה משהו טוב ושיריץ לי משחקים חדשים בצורה טובה מאוד ואפילו חלקה בעתיד . אם יש משהו אחר שאתם ממליצים אז תכתבו ... ויש לי עוד שאלה , האם קירור טוב של כרטיס מסך משפיע על הביצועים שלו ?!? ובבקשה תענו מהר כי זה דחוףףףףףףף
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהמחשב נתקע יותר ועושה יותר ביות אז בדקתי את הטמפרטורות בפנים (עם אוורסט) וגילית שההארד דיסק מתחמם ליותר מ-100 מעלות מה אפשר לעשות כדי לקרר?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לפני כמה שעות התחיל משהו מוזר במחשב שלי.. שיחקתי במנג'ר 06 ופתאום כל התצוגה נהייתה גדולה יותר אחרי כמה שניות זה ירד ועכשיו זה עולה ויורד.. מה שאני רואה שכל התצוגה נהיית יותר גדולה כאילו הרזולוציה גדלה לאיזה 3000-2000 עעכשיו שאני נותן מכה על המארז או המחשב זה חוזר לקדמותו ואז אחרי שניות שוב הכל גודל... זה יכול להיות הכרטיס מסך??
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בכניסה למאפייני מערכת נפתח חלון, בכרטסת General מופיע הלוגו של windows, האם מישהו יודע איך אני מוסיף מתחת הלוגו של windows תמונה או אייקון כלשהו ? (כמו למשל בחברת בזק ישימו שם לוגו שלהם) צירפתי תמונה כדי להראות על מה אני מדבר. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה חמורה- אני מדליק את המחשב, הוא נכנס לוינדוס כרגיל, ואז אחרי איזה דקה מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסט. במסך הכחול מופיעה ההודעה: driver irql not less or equal אותו דבר במצב בטוח. בדקתי באתר של מיקרוסופט- ושם היה רשום שצריך להוריד דרייבר לכ.מסך, וגם לעדכן ביוס. ומבדיקה בפורומים אחרים ראיתי שהודעה זו מופיעה גם כאשר כרטיס הקול לא תקין. ובמדריך פה באתר נאמר שהודעה הזו מציינת בכלל כשל חומרתי בלוח האם. אז מה לעשות?? להתקין דרייברים או לעדכן ביוס אני לא יכול כי אחרי שתי דקות הוינדוס עושה ריסט אז אני לא מספיק כלום... דרך אגב כשהחלפתי את הזכרון- אז לא היה מסך כחול, אבל המחשב בקושי זז, ועל כל שתי תוכנות שהפעלתי הוא נתקע. אז חשבתי להריץ MEMTEST לבדיקת הזכרון, אבל אחר…
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
כל הזמן שהוא משחק משחקים על המחשב נגיד הוא משחק פיפא אז אחרי איזה 2 3משחקים משו כזה זה מתחיל לעשות לו לכלוכים כאלה כמו זה: וזה בכל המשחקים ככה..וזה קורה אחרי שהוא משחק איזה חצי שעה משו כזה. הוא ניסה לעדכן דרייבר,יש לו כרטיס מסך GeForce 6600 256MB תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לא נמאס לה, זו בערך הפעם החמישית שזה קורה... שוב אין דרייבר... שוב צריך להתקין מחדש... רק שהפעם אני לא מוצא את ההתקנה [פעמים קודמות דווקא מצאתי...] כמה שחיפשתי, לא מצאתי אני יודע שזה פותר את הבעייה מתוך אברסט: שם לוח אם: Hewlett-Packard HP d330 uT(DC579AV) Audio Adapter: Intel 8280 1EB ICH5 AC'97 Audio Controller איפה אני יכול להוריד את זה ומה יכולה להיות הבעייה שגורמת לזה לקרות כל הזמן [חוץ מווירוס?] ואם יש לכם רעיון מה הבעייה, איך אפשר לפתור אותה? [אם אפשר, ובלי לפרמט!] תודה רבה למושיע איל[ התפוזים לא עוזרים במיוחד... =/ קיבלתי לינק להתקנה של משהו של Reltek (משהו כזה) שבין 20 ל30 אחוז נותן לי מסך מוות וכשאני מפעיל מחדש את המסך כלום לא השתנה אופס, פורום לא נכון... בבקשה …
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
זה המקום הנכון לפרסם את זה כן? :-[ פשוט אני פה בלחץ כי כל שנייה המחשב משתגע לי.. ככה כי וירוס נכנס לי למחשב ועושה לי pop ups וכל מיני דברים כאלו וגם חל איטיות במחשב ובאקספלורר.. יש לי אנטי וירוס קספרסקי 5 מעודכן הוא מצע 2 וירוסים ומחק אותם אבל עדיין זה לא עוזר.. עשיתי סריקה בתוכנהAd-Aware SE Personal והוא מצא כמה דברים ומחקתי אבל עדיין לא עוזר.. ומוזר כי כל שנייה נכנס לי פופ אפים שהמחשב נגוע בspyware ושולח לי כל שנייה אתרים של אנטי וירוסים וכדומה אבל אני לא מוריד כלום כי אני חושש שזה גם וירוסים... מה אפשר לעשות בנתיים חוץ מלפרמט? תביאו תוכנה נגד spy ware וכדומה בבקשה זה חשוב
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI K8I NEO2 מעבד AMD 939 ATHALON 64 עם מערכת קירור מים של טרמל טייק. בדקתי את הכל והכל תקין. המעבד שלי מתחמם בטירוף (לפחות זה מה שהמד אומר) 88+ מעלות אחרי שעדכנתי ביוס ואחרי שבדקתי את תקינות המערכת מים ואז הורדתי בדיקה של המתח החשמלי במחשב והוא אומר שה - +12V לא מקבל מספיק מתח (הוא מקבל 2.2V) מה זה לעזעזל ה +12V???? החלפתי ספק וזה עדיין קורה!!!! מה יכולה להיות הבעיה??????
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
של פעם שאני מנסה לצאת למצב המתנה המחשב מודיע לי "מנהל ההתקן של QUICK LAUNCH BUTTONS מונע מהמחשב לצאת למצב המתנה" ניסיתי להתקין דרייבר של HP שאמור לפתור את הבעייה - לא עזר ניסיתי להסיר לגמרי - לא עזר ניסיתי להתקין דרייבירים של חומרה אחרת - לא עזר ניסיתי להשבית את ההתקן - לא עזר המקסימום שקרה זה שקיבלתי מסך כחול במקום הודעה יש לי מחשב HP PAVILION 1351EA אני תקוע עם הבעייה הזו כבר שנה. למישהו יש מושג איך לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
המחשב עושה ריסטארט כמעט כל יום כשאני באינטרנט או אפילו רק במסנגר צריך עזרה! מפרט hp pavilion mx70 מעבד 1.0 אניטל פנטיום 3 192 זיכרון 60 גיגה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם המחשב בזמן האחרון אני מדליק מוזיקה או משהו ופיטעום המוזיקה ניתקעת והמחשב מתחיל להתעקה אני נוגע בקרור של הציפסט הוא רותח!!! אבל אני לא בטוח שזה זה הבעיה והינה כחו תמונה שצילמתי של המעלות של המעבד והביצועים של המחשב וגם עוד תמונה של גיאות אני לא יודע מזה אם מישהו יכול להסביר לי אני ישמח תתמונה השנייה!!! http://img403.imageshack.us/img403/1893/ddd5sd.jpg http://img444.imageshack.us/img444/8932/p9gy.jpg אני מכווה שתוכלו לעזור לי כי זה ממש מעצבן הבעיה הזות!!! לוח אמ ASUS P5GD1
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
טוב כמו שבכותרת עשיתי מעשה שלא יעשה וישבתי עם כוס מיץ ליד המחשב עכשיו איך מנקים את זה האם סרוויסול, התרסיס לניקוי מגעים, טוב לזה או אולי יש משהו אחר ברור לי שאני צריך להיות מצויד באויר דחוס בכל מקרה ולנתק את הסוללה מהמחשב בתודה מראש מכבי אפשר ורצוי גם לשלוח ל makabi_48@yahoo.com
-
- 1 תגובה
- 5.4k צפיות
-