תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
הינה הבעיה בקיצור ולעניין כל פעם אחרי התקנת דרייברים לכרטיס מסך HD 4870 SAPPHIRE מקבלים מסך שחור כשהווינדוס עולה!1. גם בXP וגם בויסטה 2.ניסיתי דרייבר הכי חדש וישן יותר וגם דרייבר מקורי מהדיסק. 3.ניסיתי 2 מסכים שונים! 4.התקנתי רק את הדרייבר בלבד בלי תוכנות נוספות. 5.עליתי במצב VGA אחרי לחיצה על F8 כשהויסטה עולה... 6.התקנתי מחדש את הווינדוס! 7.ניסתי את שני החיבורים לכרטיס מסך DVI ו VGA רגיל! המחשב עולה רק במצב בטוח או אחרי שאני מסיר את הדרייברים!!! בבקשה מישהו יכול לעזור!! המון תודה!
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קיבלתי אותו היום, הדלקתי פעם ראשונה לכחצי שעה, אחרי זה כיביתי אותו, וכשבאתי להדליק שוב המסך לא נדלק ונורית הHDD לא הופיעה. (מחובר לחשמל) (פעם ראשונה היה אור במסך, אך הוא היה שחור, פעם שניה הוא הנדלק והוציא חלון דיאגנוסטיקס, שנתקע אחרי הודעה של משהו בזכרון עם מספר ארוך לא עובד, ולאר מכן לא עלה שוב.) עשיתי ריסט כמה פעמים ושום דבר לא השתנה. ניסיתי להדליק רק עם כבל חשמל וללא סוללה, וגם נשאר אותו הדבר. יש משהו שאני יכול לעשות לבד או ישר לחנות? עדכון: אחרי מנוחה של כרבע שעה, הוא נדלק כרגיל ונראה שעובד בסדר. עשיתי לו כיבוי, ושוב הדלקתי, וגם עלה. יש מצב שהוא התחמם יותר מדי? יש לו אולי הגנה נגד התחממות שהוא מכבה את עצמו מעל טמפ. כלשהי? ועדכון אחרון הוא עבד כ20 דקות, ווי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב ( לא זה שבחתימה). היום שיחקתי פיפא ואז קצת גלשתי באינטרנט ואז פתאום באמצע המחשב שלי הציג מסך כחול עם הודעה שהוא צריך להיכבות והיה רשום MEMORY_MENGEMENT ואז היה שם מה לעשות וזה לא עזר. לא הבנתי מה זה אומר וזה לא הפעם הראשונה שזה קורה לי. מה עושים? המפרט הוא: מעבד E6750 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון Trancend 2GB כרטיס מסך 8500GT
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה למקלדת של האופיס בשביל שהמקלדת תעבוד כמו שצריך...אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותה שיתן לינק בבקשה... ...
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש LG E2360T 23 אחרי זמן הוא פתאום הופך לשחור הרבה פעמים ומספיק לבדו לא כל הזמן אבל כל יום וזה מפריע מאוד יש מצב שזה בגלל הכרטיס מסך החלש הזה GT210 Synergy Ed 512MB
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב dell חדש עם כונן 256 ssd שכנראה לא יספיק לי ובמקום להחליף אותו עכשיו ראיתי שיש לח קורא כרטיס sd במחשב האם אפשרי לשים נגיד כרטיס sd קבוע ולהגדיל ככה את הזכרון לאסחן בוא תמונות וכאלה ואז את התוכנות שעובד איתם להשאיר לזכרון במחשב זה יכול לעבוד טוב?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
- 2 followers
-
-
ברשותי פנטיום 3 733 עם לוח אם MSI 6309 וכרטיס מסך GEFORCE 440MX קניתי ספק כח חדש 500W כי הספק הישן כבר עייף קצת. כאשר חיברתי את הספק, המחשב לא עולה. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בהגדרות הביוס אך כאשר החזרתי את הספק הישן, הכל תקין. ניסיתי שוב את הספק החדש, ולא עולה..... אך כאשר החלפתי לכרטיס מסך ישן שהיה לי וודוו המחשב עולה והכל תקין!! מוזר לא? החזרתי את כרטיס המסך הקיים GEFORCE 440MX ושוב המחשב לא עולה.(עם הספק החדש) מכאן אפשר להסיק שהמתח שמגיע לסלוט AGP לא תקין עם הספק החדש, אך למה ה- וודוו כן עובד והג'יפורס לא? החלפתי ספק לספק אחר מאותה סדרה וכנ"ל. (אגב במחשב אחר עם ספק אחר אין בעיה) האם יכול להיות מצב שספק מסויים לא יעבוד בקונפיגורציה מסויימת? מה עוד אפשר לעשות?????
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש תמונה.. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם.. כאשר אני מפעיל את הצורב לצריבת דיסק די וי די רגיל הצורב מעמיס את הזיכרונות בצורה לא רגילה שגורמת לפעילות איטית של התוכניות הפועלות . כל זה קורה לאחר שסידרתי את הגדרות החומרה של הצורב בצורה הבאה : התקן 0: מצב עבודה : DMA אם זמין מצב עבודה נוכחי: ultra DMA mode 5 התקן 1: מצב עבודה : DMA אם זמין מצב עבודה נוכחי: ultra DMA mode 4 האם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזו שמפריעה מאוד .? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
תראו יש לי ווינדוס ויסטה והתקנתי עדכונים והעדכון היה משהו נראלי ווינדוס ויסטה pack 2 משהו כזה והתקנתי וזה כיבה לי תמחשב וזה התקין וזה הדליק מחדש וזה כתב לי לכתוב קונטרול אלת דלית לחצתי וזה הדליק מחדש ושוב כך כל הזמן חשבתי שאם אני יוציא כרטיס זיכרון אחד כי יש לי 2 אז זה יעבוד הוצאתי החזרתי וכלום ופתאום חיברתי את הכל שוב וכשהדלקתי את המחשב היו 3 צפצופים והמסך לא נדלק המקלדת והעכבר כלום חוץ מהמחשב עצמו אין מסך כלום והכל מחובר...... בבקשה תעזרו
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי win7 ult 64bit והעניין הוא ש-Win7 מזהה את חלקי המחשב ומתקין את הדרייברים הדרושים לחלקים באופן אוטומטי [לוח אם, כ.מסך וכו'..] ברשותי מחשב חדש ויש לי 2 כ.מסך של HD6850 והייתי מעוניין לבצע איתם CF. הבנתי שעל מנת לבצע זאת עלי לחבר בניהם בעזרת המגשר [מין רצועה קטנה כזאת]. עכשיו, כיוון שה-Windows יתקין באופן אוטומטי את הדרייברים בעת הפרמוט, האם הוא יבצע אוטומטי את ה-CF? או שעליי למחוק את הדרייבר של הכ.מסך לאחר ההתקנה ולהוריד את הדרייבר בגרסת CF לכרטיסי מסך? בנוסף, האם בעת הרכבת המחשב יש למרוח על המעבד משחה תרמית או שאין צורך? אני הולך לחנות בעוד כשעה וחצי לקחת את החלקים ואז להתחיל את ההרכבה + סידור כבלים + פרמוט --> בדיקת המחשב לאחר השלבים האלו. האם יש משהו…
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
סוף-סןף הגיע המחשב החדש שלי. יש בו הרד-דיסק של סמסונג sp2504c. הוא אמור להיות 250GB. בזמן התקנת מערכת ההפעלה היה אפשר לפרמט אותו רק לסביבות 140GB. יצרתי פרטישן של 50GB, והתקנתי WINDOWS XP PRO. תחת כלי הניהול ניתן להוסיף לו פרטישן של כ-80GB, כלומר שוב בסביבות 140GB סה"כ. בדקתי אותו באוורסט 2.2, והוא אומר שניתן לפרמט את ההרד-דיסק ל250GB, אבל שכרגע הוא מפורמט לכ-140GB. איך אני משנה את ההגדרה הזו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
לפני מספר דקות המחשב הנייח הפסיק לעבוד. כיביתי את הספק והפעלתי מחדש. הדלקתי את המחשב, המאוורר התחיל לעבוד אבל מיד הפסיק והמחשב כבה. העכבר והסלולרי שמחוברים לUSB עדיין מקבלים זרם. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש evo 850 250gb. התקנתי ווינדוס 10, הכל עבד טוב עד שהתחלתי להתקין דרייברים, בעת ההתקנה של חלק מהדרייברים, המחשב פשוט קופא (זה רנדומלי), לאחר מכן אני פשוט מכבה כיבוי כפוי (דרך הכפתור), מדליק מחדש מתקין את הדרייבר והכל בסדר. בעת שדרוג ל 10586 המחשב שוב קופא והיה צריך לשחזר מערכת ולחזור לנקודה שלפני העדכון, העדכון תמיד קופא ב 71% (התקנה כללית) ו 91% בהתקנת דרייברים ותוכנות (בשלב השני). לאחר מכן פירמטתי את המחשב, איפסתי ביוס וניסתי להתקין מחדש ושוב קופא בשדרוג ל 10586 ובהתקנת מנהלי התקן. התייאשתי והורדתי גרסא חדשה שכוללת את עדכון 10586, שוב פירמטתי את הכונן הפעם לא היה צורך בעדכון אבל כן קפא פעם אחת בעת התקנת מנהל התקן חדש. בנוסף המחשב הי…
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
חזרתי מחופשה והדלקתי את המחשב, שמתי לב שאין סאונד משום מה... עשיתי מספר בדיקות והסקתי שאולי מישהו נגע לי במחשב והרס משהו אז עשיתי פירמוט אחרי הפירמוט והתקנה של הדרייברים עדיין הסאונד לא עבד יתרה מכך כשחיברתי רמקולים למחשב הם השמיעו תחנת רדיו...?_? מה יכולה להיות הבעיה? לוח אם? הכרטיס קול מובנה. ג'מפר כלשהו? למישהו קרה?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי COD BO2 ו FarCry 3 ומאז אני חווה מסכים כחולים חוזרים ונשנים אחרי זמן מסויים של משחק. זה קורה ב- COD כי זה המשחק שכרגע אני משחק בו אבל גם בפיפא חוויתי מסך כחול. לפני שזה מתרחש התמונה קופאת, הסאונד נתקע בלופים, התמונה מתחרבשת ואז מופיע המסך הכחול. ניסיתי להסיר ולהתקין דריברים, הרצתי Memtest הכל יצא בסדר ומצד שני הבדיקה של Memory Diagnostic של ווינדוס נכשלת. גם הטמפרטורה של הכרטיס מסך במאמץ תקינה, 60-70 מעלות. HELP ? קצת תמונות שיעזרו: המסך הכחול: https://www.dropbox.com/s/bfdrnco9w3y1ql5/20121214_231345.jpg MemTest: https://www.dropbox.com/s/2r1p6sao35dxadu/20121215_101015.jpg?m Stack: https://www.dropbox.com/s/b2dnkuxjssodbl6/bluescreen1.png?m DUMP: https://…
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היום אבא שלי התקשר אליי בעודי בבסיס.. והודיע לי שאחי הקטן איכשהו גרם למחשב להפסיק לעבוד. ושכנראה משו נשרף כי גם היה ריח, וגם המחשב לא עלה. חזרתי הבייתה, ואימתתי את התקלה, ניסיתי לנתק את הספק מהחשמל ולחבר שוב (כמו אחרי הפסקת חשמל). המאווררים נדלקו לפחות משניה וזהו. אני נוטה להאמין שזה הספק.. הוא גנרי, והוא מחזיק אצלי כבר המון זמן.. השאלה: האם ספק באמת יכול להישרף סתם ככה פתאום? ומה הסיכוי שהוא לקח איתו עוד חברים? ואיך אני יכול לדעת? (אם זה קריטי, אז יש לי p4 2.4ghz, עם 768מב זכרון, גיפורס4 אם איקס 440, על לוח לא ממש מוכר) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מקווה שאולי תוכלו לעזור לי: אתמול הגעתי למחשב וראיתי אותו כבוי (הוא היה דלוק יום קודם). ניסיתי להדליק את המחשב, המחשב התחיל לעלות ומייד אחרי 2 שניות כיבה את עצמו (לא ריסט, כיבוי) אח"כ ניסיתי להדליק אותו שוב והוא לא נדלק כלל. ניתקתי אותו מהחשמל חיכיתי דקה ושוב ניסיתי להדליק ושוב הוא נדלק ל- 2 שניות ונכבה (יש לציין שאין שום כיתוב על המסך) דעתי הראשונה היא שהלך הספק כוח? אבל אם הספק כוח הלך איך זה שהוא נדלק לכמה שניות לפעמים ונכבה? אין שום קבלים מנופחים על לוח האם ואין שום צפצוף בעליה. יש רעיונות? המחשב מלפני 4 וחצי שנים, מפרט: מעבד: Intel E8400 Core Dual לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון: 2X2GB DDRII מארז וספק: ANTEC SONATA III 500W כרטיס מסך: Gigabyte GT…
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אהלן! כמו שציינתי בכותרת יש לי בעיה בווליום שהלוח מוציא.... הוא נורא נמוך!!!! אני צריך לסובב את הווליום במערכת שלי (שהמחשב מחובר אליה) כמעט עד הסוף כדי לשמוע חזק!!! אנא עיזרו לי תודה נ.ב יש לי את הדרייברים הכי חדשים!
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הוצאתי כרטיס מסך מהמחשב כדי לבדוק משהו במחשב אחר וכשהחזרתי אותו פתאום המחשב לא עושה בוט ונשמע ביפ ארוך עם הפסקה קצרה כך זה חוזר על עצמו ללא סוף. קראתי את רשימת הביפים שמופיע באתר הזה: http://bioscentral.com/beepcodes/awardbeep.htm ואף אחד מהתיאורים שיש שם אינו דומה לביפ שאני שומע. אגב, הלוח הוא של אסוס CUSL2. האם מישהו יודע מה משמעות הביפ הזה?! רצוי ללא ניחושים, מפני שזה יכול לגרום לי סתם להתחיל לפרק את כל החלקים ומכיוון שהמחשב נורא ישן אני חושש שזה יגרום לבעיות נוספות בדיוק כפי שקרה לי עכשיו.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מקווה שמישהו כאן יצליח לעזור לי. אתמול המחשב עבד בסדר והיום ה windows 10 החליט לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך. אחרי העדכון כל פעם שאני מנסה להפעיל את המחשב, זה מראה את הלוגו של הלוח-אם ואז מסך שחור (blank). אני ניסיתי מספר דברים: פרמוט ווינדוס. הסרת הדרייבר עם DDU ב Safe-Mode ואז התקנה חוזרת. השתמשתי ב windows update למציאה והתקנה של הדרייבר. התקנתי מספר גרסאות דרייבר (18.12.2, 18.12.1.1, 18.12.1, 18.10.2, 18.9.3, 18.5.1, 17.7.1). התקנתי רמקול לביצוע POST (ביפ אחד - הכל תקין). חיפשתי אחר קבלים מנופחים בכרטיס מסך (אין) והחלפתי משחת קירור. חיפשתי אחר קבלים מנופחים בספק כוח (אין). כרטיס מסך: A…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חג שמח לכולם, המחשב שלי מדי פעם עולה ופועל כשגרה, ולרוב הוא פשוט עובר את שלב ה"BOOTING" ואז פשוט קורס (מסך כחול) ומאתחל את עצמו. גם אם זה עובר, יש פעמים (כמו עכשיו) שמספיק שאני רק נכנס לדפדפן ולא עושה דבר(!!) ואז נכבה המסך, נדלק, שוב נכבה ואז מאתחל את עצמו... רק כאשר אני ב SAFE MODE (כמו שאני עכשיו) המחשב פועל כשגרה ללא שום בעיה... רעיונות לפתרון? מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם המחשב שלי אתמול הרכבתי חלקים חדשים למחשב להלן הפירוט: מעבד : Intel Core 2 Duo 2.66GHz 4MB e6700 לוח אם : P5W DH DELUXE זיכרונות : גיגה דואל של חברת G.SKIL כרטיס מסך : NVIDIA ASUS 8800GTS מערכת הפעלה : WINDOWS XP HOME EDITION לפי הפירוט הזה המחשב אמור לרוץ לי מצויין בלי שום הפרעות בלי שום תקיעות אבל הבעיה היא שכל כמה דקות המעבד שלי עולה ל80 אחוז מאמץ בערך ואז יש תקעיות של שנייה בפעולה של המחשב כמו למשל בסרט מסויים הוא כזה מקרטע או באמצע משחק הוא נתקע לשנייה וזה קורה כל כמה שניות במיוחד במשחקים וככה זה גם בשירים אני משמיע השיר כזה איטי אשמח מאוד אם תגידו לי מה לעשות בנידון תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכלום. סימתי לבנות מחשב גיימינג חדש. כאשר אני מדליק אותו המאווררים של המארז עובדים הקירור של במעבד עובד כרטיס מסך עובד. שאני מחבר את המסך אין אות וכאשר אני מחבר עכבר ומקלדת ללוח אם הם לא נדלקים... לא מבין איפה יכולה להיות הבעיה או מה לעשות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להוריד את בלוסטכס דרך הקישור הזה https://www.bluestacks.com/download.html וזה פשוט ממשיך לטעון בלי הפסקה באייקון הכחול
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-