עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nimrods,

דוד שלי רצה לזרוק שני מחשבים של WINDOWS 98 אז הוא יבואי לי אותן אז יש לי שאלה אם אני יוסיף דיסק קשיח לאחד מהם אז אני יוכל להתקין WINDOWS xp תודה מראש..!

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  2. המחשב פשוט ניתקע לי שאני מתחיל לשחק במשחקים. ניסיתי משחקים כמו 1.6 וCALLL OF DUTY 2 ו CIVILIZATION 3 וכמה דקות או שניות אחרי שאני משחק במשחקים האלה המחשב ניתקע. המפרט שלי הוא MSI 915G combo-fr intel P 4 3000 MSI rx600xt Samsung SATA 80 GB ceno DDR 400 256*2 Enermax NoiseTaker 370W מה יכולה להיות הבעיההההההה?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  3. אני מריץ משחק ו לאחר 5 דקות המחשב נכנס למסך שחור הוא אומר שהכבל של המסך טוב אבל אין סינגל אני לוחץ ריסט וגם אז המחשב לא עולה רק לאחר שאני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק אותו שוב -> המחשב פועל מה יכולה להיות הבעיה???

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי לוח אם P5LD2 ולאחרונה קניתי הארדיסק של MAXTOR 250G SATA II שהחליף את ההארדיסק IDE שהיה לי עד כה... מה שמוזר זה שאחרי שחיברתי את ההארדיסק הוא זיהה אותו אך לא זיהה את 2 כונני הדיסקים הנוספים שיש לי (שיושבים יחד על כניסת ה-IDE הכחולה שלא דורשת דרייבר!) מה יכולה להיות הבעיה? אולי לא הגדרתי משהו בביוס? יכול להיות שפיספסתי משהו? :-\

• 12 תגובות
    • 748 צפיות
  5. Started by shaharezra,

שלום לכולם בלוח שלי ישנם שני בקרי sata 2 הראשון של אינטל ich7r והשני של marvell 88se6141 ניסיתי ליצור מערך רייד 0 עם 3 דיסקים סאטה 2 80 ג'יגה כל אחד עם הבקר הראשון אין בעיה אבל הוא נותן לי 120 מגה בממוצע משום מה אני לא מצליח ליצור רייד עם הבקר השני למרות שזה אפשרי מישהו מכיר אותו ויכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  6. Started by ZoreK_ZetiM,

יש לחבר שלי בעית ריסטארטים....המחשב עושה לו ריסטארט כל כמה דקות.... בדקנו עם SANDRA SIS SOFTWARE וזה מראה לנו שהמעבד (PENTUME 3000) הוא בטמפרטורה של 55 מעלות ושהלוח אם בטמפרטורה של 50 מעלות.......זה מראה גם סימן אזהרה ליד ואומר שזה מסוכן בלה בלה בלה.... יש במארז מאווררים שגורמים לסירקולציה של אוויר וגם ניקינו ת'מאווררים... השאלה שלי היא מה יכול לגרום ללוח אם להתחמם???(בדרך כלל זה המעבד מתחמם לא?) (הטמפרטורה של המעבד נורמלית לא?)

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  7. Started by Bauer,

היי, יש ךי בעיה רצינית כבר מס' חודשים אך לא הייתי בבית כדי לטפל בה. המחשב שלי עושה רסטרט כל פעם שאני מפעיל מחק שאני משחק בו הרבה (eve-online), ובצורה אקראית באחרים כמו GTA:SA. אני ניסיתי להתקין דרייברים חדשים, ווינדוס חדש רק עם דרייבר, ועדיין עושה ריסטרטים. ניסיתי את ההמלצה של ה FAQ פה - לסמן שלא יעשה reboot אוטומטית, ויעשה קובץ dump. הוא לא עשה כזה גם הייתי בחנות, ושמתי כ. מסך אחר ל 10 דקות - והכל עבד בסדר! החזרתי את שלי - והכל עבד פתאום. אז שיחקתי בבית 3-4 שעות, ואז שוב restart. מאז הוא לא נכנס למשחק שוב פעם. נגמרו לי הרעיונות, חוץ ממחשב חדש, אבל אני רוצה להימנע מזה אם אפשר, כי החומרה הזאת עדיין מספקת, אם רק אפשר למצוא ולתקן את הבעיה איכשהו? מפרט: Asus P4T533-…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. חיברתי את הזכרון למחשב, ולפי מה שהיה רשום בביוס המחשב זיהה את הזכרון, אך כאשר המערכת אמורה לעלות יש לי הודעת שגיאה שבה רשום: windows could not start because the following file is missing or corrupt: System32\DRIVERS\pci.sys אחרי שהוצאתי את הזכרון ונשארתי עם הזכרון הווינדוס עלה כרגיל . (מקווה שההודעה הזאת מתאימה לפורום הזה).

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by E-Bear,

שלום לכולם. לפני יומיים הייתה לי הפסקת חשמל בבית. הכל רגיל, כבר קרה בעבר... בקיצור נכבה המחשב וכשניסיתי להדליק אותו קרה דבר מוזר. המאווררים נדלקו כרגיל אבל ארבע נורות הבקרה נשארו דולקות ואז היה מין צפצוף אחד מוזר. המסך לא נדלק לי והעכבר לא מקבל מתח... אני לא יודע מה לעשות. ניסיתי לעשות ריסט לביוס עם הג'מפר, להוציא את הבטריה, חיברתי מחדש כל רכיב חוץ מהמעבד (זה סרט בגלל הסוניק טאוור עם המאווררים...) ושום דבר לא עוזר. בבקשה תעזרו לי! :-[ תודה.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  10. שלום לכולם כבר מעל לחודש שאני מנסה להכנס לתיקיות מכונן d וכל תיקייה שאני מנסה להכנס אלייה המחשב פשוט נתקע לי ,אני לא מבין מה קורה ...האם זו בעיה בהרדיסק או משהו אחר? מישמכיר את זה או שחושב שהוא יודע מאיפה הבעיה נובעת אני אשמח לקבל עזרה מכיוון שאני לא יכול להפעיל כלום כמעט מכונן זה... תודה ליאור.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  11. Started by beniloew,

קניתי מחשב חדש pentium d805. לוח אם d102ggc2l של אינטל אם צ'יפסט ati radeon xpress200. הבעיה היא כזאת : יש לי הארד דיסק שליף אם הוא מחובר דרך המגירה - הוא מזהה אותו אבל לא עושה BOOT בחיבור ישיר דרך הקבלים הוא פועל. כ"כ בעיות זיהוי חומרה(הארד דיסקים) בעית זיהוי USB ובעיית זיהוי כ. קול פנימי. אני חושב שזה או בעית ספק(422 WATT) או בעית גשר דרומי. אשמח לתגובות.

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  12. Started by yirmio,

יש לי צורב DVD של LG. הכונן עצמו עובד וקורא דיסיקים רגילים, אבל דיסקים של DVD הוא לא קורא... כשאני בא לצרוב דיסקים בנרו, מופיע לי פס אפור למטה שאומר שהוא מחכה לכונן שיהיה מוכן... והוא עדיין מחכה... מישהו יודע מה הבעיה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  13. Started by liko,

המחשב שלי לאחרונה עושה בעצמו restart ככה סתם באמצע שום מקום . מבחינת טמפ' יש לי מע' קירור של Arctic Cooling +3 מאווררים פנימיים בנוסף. מה עוד יכולה להיות הבעיה???

• 8 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by itail,

****בטעות כתבתי את זה פה אפשר למחוק/להעביר***** שלום! אני צריך מפרט למחשב משרדי שאמור יהיה להריץ אוטוקאד ותוכנות מתמטיות בתקציב של כ-2300 ש"ח (אפשר קצת יותר) המחשב הוא ללא מסך/כוננים וצריך הארדיסק קטן (80G יספיק). אם אפשר, אז שהמפרט יהיה מKSP כי אני קונה את המחשב משם תודה!

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  15. Started by yirmio,

אהלן! אני רוצה להתקין WINDOWS מחדש, ובמהלך ההתקנה לפרמט את הכונן הראשי, C. מדובר בגרסא שכוללת SP2. אני לא מוצא אופציה של פירמוט במהלך ההתקנה והמסכים הכחולים... אני גם לא מצליח לאתחל את המחשב מהדיסק של ההתקנה... מישהו יכול להדריך אותי? תודה!

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by ShOoKi,

אוקי אז ככה... הלכתי לידידה שלי לפרמט לה את המחשב בגלל שנפל לה הWindows כלומר כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו במצב Normal או Safe Mode או האפשרות להחזיר את ההגדרות לקדומתם זה מפעיל את המחשב מחדש. אין בעיה של טמפ' במחשב. מחשב חדש לפני 4 חודש. ניסיתי לפרמט... הגדרתי בביוס שהוא ילך לCd Rom שיש בו WinXP עם כמובן BOOT. נכנס לBOOT מתחיל להתקין עד לשלב שאני צריך לאשר ללחוץ ENTER ואם אני זוכר אחר כך F8 לבחור HD וזה יעבוד. אבל ברגע שאני לוחץ ENTER זה כותב לי שזה לא מוצא את הHD. ניסיתי לטפל בבעיה ויש HD והוא מוגדר בביוס, פתחתי את המחשב והHD מחובר בכבל SATA והCD ROM מחובר בכבל הישן (הרגיל). וזאת כנראה הבעיה, אז איך אפשר לפרמט עם אותו HD שאין בו אפשרות לחבר כבל רגיל דרך חיבור SATA. ד"א …

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  17. יש לי מחשב משני P4-2000 ששרד הפסקת חשמל אבל כמה שעות אחר כך קרס וסרב לעשות בוט (לא רואים שום מלל על המסך) אך המאווררים עובדים וכן חלקים אחרים ניסתי לנתק את החשמל כדי לפרוק אולי את הספק אך זה לא עזר אולם לאחר שכיבתי והוצאתי את הכבל של הספק למשך כל הלילה הוא פעל בבוקר לכחצי שעה עד ששוב קרס וסרב לעלות נראה לי שזו בעיה בספק, אבל מה אתם חושבים ? אולי תוכלו להביא לי רעיונות חדשים לפתרון הבעיה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by r_s,

יש לי בעיה המחשב שלי לא מזהה את המצלמה אני מכניס תדרייבר וכלום לא עושה משהו מוזר לייי חלק אומרים שלא התקנתי את היו אס בי כמו שצריך ואני לא יודע להתקין אותו הקיצר מה אני צריך לעשות??!?! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by yakir1111,

משחה טרמית תעזור להוריד את הטמפ של מעבד סלרון מ70מעלות לטמפ תקינה??? המאוורר מיסתובב 4100 סיבובים לדקה... כי אני נקתי את המישחה ואין מישחה עכשיו המחשב עובד בלי מישחה... אני לא יודע מה הייתה הטמפ שהייתה מישחה כי זה מחשב שקניתי בחלקים יד שנייה אז לא בדקתי איך שהוא הגיע נקתי את הכל כולל המישחה...

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  20. Started by yosisharaby,

לפעמים אני שומע ציפצופים חזקים מהמחשב וזה לא מהדיסק הקשיח. זה יכול להיות בעיה של התחממות?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by DT Tunong,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם דיסק קשיח IBM 36.4GB 10K Ultra160 SCSI SL HDD. התקנתי על הדיסק הנ"ל XP בלבד. כשאני רוצה לחבר HD SCSI נוסף (זהה בהחלט רק של HP) - אני מקבל הודעה על כך שלא נמצאת מערכת הפעלה. נסיתי כמובן כמה וכמה אופציות חיבור (מיקום ע"ג כבל SCSI), ונאדה... לא מוכן לעלות. הסיבה לחיבור היא הוצאת נתונים מהדיסק שאמור להיות משני. אהיה יותר משמח לקבל כל הצעה שהיא.... תודה.

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  22. Started by Posford,

אני מכניס דיסקים (מלאים) לכונן והוא לא מצליח לקרוא אותם. אני מקבל את השגיאה הבאה : מה יכולה להיות הבעיה? נתקתי וחברתי את הכונן מחדש למחשב.

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by vovka43r,

שלום, האם צריך משהו מיוחד בשביל לנקות את המסך? לא נראה לי ששיטת הספרי לחלונות תגמר ללא נזק. תודה

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  24. אני מקווה שאני מפרסם את ההודעה בפורום הנכון. יש לי בעיה עם המחשב הנייד שמצויין בכותרת. כל פעם שאני מפעיל אותו, הוא נכבה אחרי עבודה של 10-20 דקות. ניסיתי להתקין מחדש את Windows כדי לפסול תקלת תוכנה, אבל אני לא מצליח להתחיל את ההתקנה (המחשב נופל בזמן הפירמוט). מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  25. Started by A.Iniesta,

אז ככה יש לי לפטופ שפועל 24\7 והוא תמיד מחובר לחשמל דרך המטען, זה יכול לפגוע לי בבטרייה של הלפטופ? אם כן, יש איזה דרך לתקן את זה כי זה די הרבה זמן ככה...

• 10 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.