תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי נתקע לעיתיים קרובות כאשר אני מעלה קבצי וידאו ,הסרט עולה רואים את התמונה שמועים את הקול ואז התמונה קופאת לי והקול ממשיך וכאשר אני מזיז את העכבר ולוחץ עליו מספר פעמים יש לי צפצוף יחיד מהמחשב ואז הוא נתקע וכל המחשב לא מגיב! נאמר לי שאולי זה בעיית זכרון ובעקבות זה עשיתי בדיקת של הזכרון במחשב ע"י תוכנת MEMTEST והיא לא גילתה שום בעיה בזכרון. תעזרו לי לפתור את הבעיה. נתוני המחשב שלי הם : 1GB של זכרון = DDR1 512 X 2 מעבד P4 3MHZ כרטיס מסך MSI RADEON X300 לוח אם של MSI 915P/G אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב לפני שהיונדוס עולה זה כותב לי שחסר קובץ מסויים במערכת העפלה שהוא נהרס אחר כך זה נותן לי עצה של לתקן את זה דרך הדיסק של וינדוס ניסיתי ושלחצתי על תיקון דרךהדיסק זה רשם לי שהמערכת לא מזהה קונן קשיח שמוחובר למחשב הוצאתי את הקונן בדקתי חיבורים ובכל זאת לא עובד לי .תודה לעונים מראש מה עליי לעשות!
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך GEFORCE FX 5700VE 256 AGP X8 ויש לי בעיה כשאני משחק ב NFS MW הוא כל חצי שעה,שעה קורס ומראה לי את ההודעה הבאה microsoft visual C ++ DEBUG library R6025 -pure virtual function call אני חושב שזה בגלל שהכרטיס מסך מתחמם (הוא על קירור סטוק) ולפעמים אני לא מצליח להפעיל סרטים הוא עושה עוד פעם משהו עם ה DEBUG הזה תודה לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי את המחשב כבר חודשיים בערך. משהו לא תקין בו,לא עומד ב OC אפילו ל-3.32,וה MB לא מצליח לנעול את התדר PCI-E שלו,ביוס עודכן ל F11. היתה לי בעיה שהכרטיס מסך עבד ממש חרא-לא מריץ משחקים ו קורס ב- 3DMARK,הסתדר אחרי עדכון ביוס בפעם השניה מאז שנקנה המחשב. אז ככה כרגע אני על ה HD השלישי שלי אחרי שני WD160JS שהיו עם בעית התחממות מטורפת של כמעט 60 מעלות.(הותקנו כבר 3-4 מערכות הפעלה ב HD שונים כך שזו לא הבעיה). זאת היתה ההקדמה ועכשיו לבעיה עצמה: ישר אחרי הפוסט (אני מזכיר הדבר היחיד ששונה בביוס הוא העלאת מתח לזכרונות מ-1.8 ל 1.9 ע"פ דרישות יצרן) יש מסך שבו המחשב סורק את הסלוטים של וכו', קורה מדי פעם ובימים האחרונים כל פעם,שעולה ההודעה: boot failure please insert disk and reboot ריס…
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
תראו , הגדרתי את ה-CD ROM ראשון בביוס , הכנסתי את הדיסק , לחצתי כמה פעמים ENTER והגיע לי למסך שחור שכתוב בו כך: CALDERA DR-DOS 7.03 COPYRIGHT © 1976.1998 caldera,INC,ALL RIGHTS ואז הוא רושם בצעד שמואל [dr-dos] a:\ מה אני אמור לעשות? אולי משו עם דיסקט אתחול?
-
- 34 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם התקנת Windows XP Pro. כאשר אני מנסה לאתחל מהדיסק אני מקבל הודעה: Error - FwAallocateHeapPermanent couldn't find the LoaderMemoryData descriptor! פתרתי את הבעיה בעזרת זה שנכנסתי ל-BIOS של המחשב, ובחרתי 15-16mb ב-Memory Hole. לאחר מכן ההתקנה מתחילה, אך נתקעת בזמן העלאת הדרייברים, ויוצרת את ההודעה הבאה: Insufficient Memory for fastfat.sys. Setup Failed. Press any key to continue. מפרט המחשב: Intel Pentium 3 600MHZ 400mb SDRAM תודה לעוזרים,
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
בוקר טוב. כאשר אני מפעיל את המחשב הוא מתחיל לצפצף ולא מראה לי שום תמונה על הצג. בדקתי שהכרטיס זיכרון במקום,ההארד דיסק במקום,כמו כן בדקתי את כול החיבורים למחשב עצמו והכול בסדר. מה ששמתי לב הוא שאחד הפינים בכבל של הכ"מ חסר ( לא כבל חשמל ). הייתה לי את הבעיה לפני שבוע בערך ואיכשהו הסתדר ככה שאני לא חושב שהבעיה היא בפין החסר. מישהו יכול להציע לי פיתרון לבעיה?
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי את ה-"טאף-בוק" שלו, כדי שאני אפרמט אותו ואתקין חלונות מחדש. בכל הפירמוטים וההתקנות שעשיתי עד היום הייתי מגדיר את הCD-ROM בתור כונן ראשי ואז המחשב היה מאתחל ועובר לCD. הבעיה היא שה"טאף-בוק" הזה, שזה מחשב נייד מאוד קטן וחזק (פיזית), לא מכיל כונן סידי איטגרלי, אלא דרך USB. לכן לא ניתן להגדיר את הכונן CD דרך הBIOS- כי אין אפשרות כזאת. מה לעשות? האם אפשר לפרמט את המחשב דרך חלונות ואז להתקין וינדווס חדש? בבקשה תעזרו - כי נגמרו לי כבר הרעיונות.
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
1) איך מגדילים את המהירות של המאווררים? 2) מה זה MFT USAGE ואיך מורידים אותו? תודה למי שעונה
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
עשיתי למישהו ג'סטה בלפרמט את המחשב בחינם קיצר שבאתי לקחת את הסידירום שלי פתאום התכבה המחשב ומאז כל פעם שאני מדליק אותו מופיע לי במסך ההתחלתי שמופיע הכוכב הזה הצהוב מופיע לי השגיאה הבאה וככה זה נעצר ואי אפשר להיכנס לביוס ולא כלום השגיאה: AWARD plug and play BIOS Extension V1.0A חייב את עזרתכם בדחיפות מחר יום שישי אם יש בעיה אני חייב לקנות ת'חלק
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
תגידו אתם מכירים מעבדה באזור ת"א שיכולה לתקן תמסך הזה???
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לאחי הקטן מסך LCD 15"Benq, והוא רושם לי Out Of Range,וזה לא הודעה שקופצת..זה על המסך עצמו... ניסיתי לשחק עם ההגדרות,לשנות רזולוציה,לא הצלחתי... ת'אמת חשבתי שזה הכ.מסך..שהוא ככ ישן וגרוע שאין לי מושג מהוא..הוא ON.B וזה עם מעבד סלרון פשוט.. אתם חושבים שזה הכ.מסך? אם כן אז הפתרון היחיד זה להחליף אותו?
-
- 2 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
גם אחרי שהתקנתי ספק טוב(hec350trt)שמתי לב כי החום של כרטיס המסך מגיע במנוחה ל80-85 מעלות חום דיסק קשיח+מעבד+לוח נע בסביבות 30-35 מעלות,בדקתי מתחים עם everest הכל תקין חוץ משני דברים: 12- מראה על12+,5- מראה על 7.66- . האם פה יכולה להיות הבעיה ומה זה אומר? פרטי המחשב: p-4 3000/2mb דגם 630 asus p5s800-vm inno3d 6600/256mb/agp יש גם קירור טוב למארז,בכל זאת פתחתי המארז והפעלתי מאורר ביתי אך החום כרטיס מסך נשאר גבוהה תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי לילה טוב אגב,גם עם speedfan הנתונים זהים
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחק כלשהו הוא מתכבה תוך 15-20 דקות וכנ"ל כשאני מסתכל משהו דרך האינטרנט. ראיתי פה עוד אנשים שזה קרה להם ובדקתי בBIOS את הטמפרטורה של המחשב והיא 60+. למי יש מושג למה זה קורה? יכול להיות שזה בגלל שהספק שלי לא מספיק טוב או משהו כזה? או שצריך לקנות עוד מאווררים?
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי כבר למעלה משנה צורב NEC 3520A ולפני שבוע הוא הפסיק לזהות דיסקים (גם DVD וגם CD). כשמכניסים דיסק הנורה שלו מהבהבת במשך חצי דקה, ו- windows מראה כאילו הוא עושה משהו (ה- cursor מתחלף לכזה של CD) אבל אחרי זה הוא טוען שאין דיסק בכונן. גם דרך Nero Disc Info הוא טוען שאין שם דיסק. ניסיתי להזיז את הכונן שיישב על ה- IDE השני אבל זה המשיך להתנהג אותו דבר. יש לי כונן DVD נוסף (לא צורב) שממשיך להתנהג רגיל לגמרי, לכן לא נראה לי שזו בעייה כללית ב- windows (מה גם שלא היו לי שינויים בתוכנות המותקנות בשבועיים האחרונים) יש למישהו רעיון?
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
בבקשה תראו יש לי פנטיום 3 במחשב של אחי ושמה הוא נגע הוא את הזיכרון את הכבלים של הדיסק קשיח עכשיו אני חיברתי כל דבר כמעט מה שאני יודע הכול עובד אבל המסך לא נדלק ניסתי לשים כרטיס מסך אחר זה לא זה. אני פשוט לא חיברתי טוב אולי את הכרטיסי זיכרון יש שלוש מקומות שמתי בראשון או שהכבל של הדיסק קשיח שמתי בשני ב cd אז אולי משיהו יכול לעזור ? תודה
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום... ביומיים האחרונים קרה לי פעמיים שהמחשב עשה לעצמו ריסטרט הפעם הראשונה הייתה בזמן ששיחקתי במשחק FLASH כלשהו והשנייה כששיחקתי במשחק רגיל (FEAR) מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום רב , רציתי בבקשה לדעת - יש לי מחשב בן שנה פנטיום 4 775 מהירות 3 GHZ זיכרון 512 כרטיס מסך סטנדרטי . החיישנים בתוכנת EVEREST + SANDRA מראים: חום מעבד 63 חום לוח אם : 51 חום ספק כוח: 71 מהירות מאוורר מעבד מקורי של אינטל 1500 RPM האם זה תקין , נראה לי שזה חם מאוד , וגם המחשב קצת איטי לאחרונה - ביצעתי ניקוי מסיבי של המאווררים והכל ועדין חם , מה לעשות תודה
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
MSI NEO2-S לוח 2.4 מעבד צורב,סידי כ.מסך גיפה 5200 דידיאר 1 256X2 מאוורר מאחורי,על הציפסט כרטיס רשת והרד דיסק 80 GB
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס הנ"ל מחבר, כאשר הוא לא תקין. הבחנתי בקבל מפוצץ על הלוח, החלפתי אותו והכל היה טוב עד שנגעתי בכרטיס והרגשתי שהוא רותח, כולל הקבל שהחלפתי, הליבה והזכרונות.. ניסיתי לשים לו קירור מסיבי, אך זה לא עזר. כפי הנראה יש לכרטיס בעיית מתחים, שהיא גם גרמה לקבל שהחלפתי להתפוצץ. יש להדגיש שהכרטיס פועל מעולה בכל זאת, אבל אני פוחד לפגוע בו עם כזו רמה של חום. מה שאני רוצה לעשות זה VMOD לכרטיס כדי להנמיך את המתחים בכרטיס. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה המקום הנכון ויותר שתוכלו לעזור לי... אני בתקופה האחרונה מקבל הרבה מסכים כחולים, המחשב פשוט קורס. אני אל יודע אם כל הודעה זה אותו דבר אבל פעם אחת רשמתי מה שהיה כתוב בה: "בעיה התגלתה ווינדוס החליט לכבות את המחשב כדי למנוע פגיעות נוספות למחשב תבדוק שאם התקנת חומרה חדשה היא מותקנת כראוי technical info: stop: 0x00000050 (0xc159pf1c, 0x00000000, 0x804e70d5, 0x00000000) <=========(זה לא תמיד אותה שורה) גם היה רשום DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL לפעמים מופיע גם קובץ בסוף ההודעה nv4_disp.dll או win32k.sys או alcxwdm.sys לפעמים זה קורה שאני באמצע משחק או רואה קטע וידאו, לפעמים ישר שהמחשב עולה או שאני לא עושה שום דבר מיוחד... אם תוכלו לעזור לי אני אודה מאוד! ת…
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ניקיתי יסודי את המחשב ואני בא להדליק אותו הוא לא נדלק עושה 3 ציפצופים ונכבה מה מקור הבעיה? בבקשה דחוף יש לי בו מסמכים חשובים שאני חייב להדפיס עד מחר (((((((
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי מחשב עם הרכיבים הבאים (אני רושם רק את הרכיבים העיקריים, זה לא מה שבחתימה): Evga Geforce 7900 GT CO Pentium D 2.8 Ghz 820 Dual-core GIGABYTE 8I945P-G (S-775+DDR2+SATA2+PCI-E) Corsair DDR-2 667 1 GB x 2 Screen resolution is 1280x1024, 60 Hz (LCD) בהתחלה קיבלתי FPS נמוך במשחק Call of duty 1 לכן חשבתי שיש בעיה בכרטיס מסך, אבל הרצתי בדיקות וראיתי שהכל בסדר בכרטיס מסך. אחת מהבדיקות הייתה גם הרצה של 3DMark06 והתוצאות שקיבלתי היו: 3DMark Score: 4145 SM2.0 Score: 2008 HDR/SM3.0 Score: 2001 CPU Score: 838 זה הדליק אצלי נורה אדומה מכיוון שהציון על המעבד אמור להיות כפול מהציון שקיבלתי (הרצתי את המבחן שוב והתוצאות לא השתנו). ניסיתי כל מי…
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
יש לי במחשב שני כוננים קשיחים , c וd.... עם כונן C אין כל בעיה הוא בסדר גמור ... אך עם כונן D , כתוב כי 65 מגה אכן בשימוש , אך כשאני נכנס לראות את הקבצים בכונן , הכל ריק... אשמח לעזרה..(עשיתי "בדיקת שגיאות", אך זה לא עזר ...) תודה רבה ויום טוב...
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-