עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by דןזט,

היי. אני לא מצליח להתקין את דרייבר כרטיס הרשת שלי על ווינדוס 10 (ואכן אותו דרייבר נתמך עד לווינדוס 7). הבעיה היא שמדובר בכרטיס הרשת, ולכן אני לא יכול לבקש מווינדוס לחפש ברשת אחר דרייברים. כמובן שפשוט ניסיתי למצוא את הדרייבר בעצמי ממחשב אחר, אך לא קיים דרייבר כזה לווינדוס 10 (וגם לא עושה רושם שיהיה כזה). ניסיתי גם להתקין מרשימת הדרייברים של ווינדוס וגם לא. אז נראה שאני פשוט צריך לקנות כרטיס רשת חדש? אבל הנה הקטע: כששידרגתי מווינדוס 7 ל- 10. הדרייבר לכרטיס הרשת המשיך לפעול כרגיל, אך כשהתקנתי עותק נקי של ווינדוס 10 (לאחר פירמוט), לא הצלחתי, כאמור, להתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת מחדש. מה נראה לכם עושים? תודה חברים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יש לי מעבד Celeron 1.3 0.13Micron FC-PGA2 256KB L2 chace, 100mhz bus system ולוח PC Partner Ap133TAS3-T205C זיכרון אחד 133מגה הרץ 128מגה וזיכרון אחד 100מגה הרץ 128מגה. חברתי הכל ואז הלוח עלה. עשיתי כמה שינויים ואז Reset ועכשיו כלום לא עולה, אין תמונה. כל המאוררים עובדים ומגיע חשמל, אבל אין תמונה. יש לכם מושג למה זה? בנוסף כמה לשים את ה Host Bus Speed [66,100,133,auto] Ratio Of Processor Core to System Bus Frequency [3,3.5,4,4.5,5,5.5,6,6.5,7,7.5,8]

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by doreiny,

יש לי מארז צ'ינברו והיום קיבלתי ליום הולדת את ה gatewatch שבאתי להרכיב אותו במארז שמתי לב שהפסים שמתחברים על הכונן(gatewatch) ללא ברגים לא נכנסים כמו שצריך בכונן מה שגורם לאי תאימות ביין 2 הרכיבים הנ"ל הקטע היותר מעצבן הוא שכששאלתי בפנדה לגביי 2 הדברים האלה אמרו לי שאין בעיה בינייהם בכלל.. מה עושים? :s05:

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  4. התקנתי windows 10 התקנה חדשה במחשב, יצרתי בנוסף לחשבון הראשי חשבון מקומי אך בכל הפעלה המחשב עולה ישירות לחשבון האדמיניסטרטור (הראשון שהוקם) איך מבטלים כניסה אוטומטית לחשבון וגורמים למחשב להגיע בהפעלה למסך LOGON כדי לבחור איזה משתמש יתחבר ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by LiorBracha,

לפני כמה ימים המחשב נכבה בזמן שהייתי ביוטיוב יכול להיות שהחתול שלנו לחץ בטעות על הכפתור כיבוי או שזה קרה בעצמו בגלל עדכון כרגע כשמדליקים את המחשב הוא מראה לוגו של וינדוס עם טעינה, עושה את הצליל של ווינדוס ואז הופך למסך שחור שיש לו את אותה טעינה של וינדוס ולא מפסיק שם ראיתי ביוטיוב רק אפשרות שהמחשב תקוע על ווינדוס וטוען ולא אפשרות של מסך שחור עם טעינה אשמח להמלצות מה לעשות

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by gazi12345,

הפרעה בקול המחשב בזמן צפייה ישירה(לא משנה איזה דפדפן בכולם) מתי שאני נכנס למצב מסך מלא במצב רגיל אין הפרעות בצפייה בקובץ וידאו במחשב עצמו אין בעיה רק כשאני מנסה לצפות וידיאו בצפייה ישירה במסך מלא בלבד הוא עושה הפרעות בקול יש רעיונות ? במחשב שלי מותקן וונדוס 7 אולטימייט מעבד dual-core cpuE5300 2.60Gz 4GB זיכרון פנימי של DDR2 כרטיס מסך של GFORCE 450 GTS הארד דיסק 1Tb כרטיס קול משולב עם הלוח אם אול כדי לי לחבר כרטיס קול חיצוני ?

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  7. הי חברים. אתמול התקנתי מחדש ווינדוס 10\ התקנה נקיה. מייד אחרי התקנה הוספתי את המקלדת העברית ומאז קורות 2 תופעות מוזרות: 1. ה Language Bar נעלם. 2. העברית השתלטה על ההקלדה ולא ניתן להחליף בין השפות עם ALT+SHIFT. הנה הדברים שכבר ניסיתי בשביל לתקן את הבעייה: 1. הסרתי והחזרתי את המקלדת העברית. 2. ווידאתי שהכל מוגדר נכון תחת שפות (ראה לינק למטה) - אפילו הסרתי את הבחירה ובחרתי שוב https://scottiestech.info/2016/05/15/fix-language-... 3. הוספתי את הערך הבא ברג'יסטרי: Method 2 This method will enable the startup service required for language bar, when your all settings are correct as mentioned above. Go to Registry editor by…

8. חיברתי לאחרונה למחשב כונן 80GB, במטרה להתקין עליו מערכת הפעלה, אחר כך, אחרי שכיוונתי את ה-BIOS לעלות מ-CD (בשביל להתקין WINXP), הוא עשה ריסטרט ללא מסך כחול, ומאז נדלק לרגע (הנורה של המסך עוברת מצהוב לירוק, ככה שהוא מקבל אות מהכרטיס מסך), ונכבה, נדלק לרגע, ונכבה שוב, הדבר הראשון שאני הולך לנסות עכשיו, זה לנתק את הקשיח שיתכן שדפוק, ואז לנסות להדליק את המחשב, לעומת זאת, במידה וזה לא הקשיח (שהמחשב בכלל לא פנה אליו עד עכשיו, ככה שליקויים בו לא אמורים להתגלות), מה עשויה להיות הבעיה? יתכן וזה הלוח?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by shay999,

lan party dk x48 יש לי בעיה בהגדרת הסאונד והUSB. אני מנסה להתקין את הדרייבר מהדיסק של הלוח M והוא עושה לי איזה תקלה בעת ההתקנה של הסאונד. ולגבי הUSB אני מכניס USB כלשהו והוא פשוט לא מראה שהתחבר משהו לשם... תעזרו בבקשה...

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by CashMAn,

יש לי כרטיס מסך ATI X1650 PRO ויש לי בעיה כשאני מפעיל ATI TOOL לא מופיעה הטמפרטורה וה CORE וה MEMORY מה זאת אומרת :\ ? :s05:

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by עמרי ביטון,

היי חברים, קניתי את הכרטיס הזה https://www.gigabyte.com/il/Motherboard/GC-ALPINE-RIDGE-rev-10#ov מסתבר שהוא לא מתאים ללוח אם שלי, הוא דורש יציאת THB_C Header על הלוח. מה שבעצם מצריך ממני להחליף לוח, מעבד + קירור וזכרונות. או לוותר על הכרטיס הזה ולחפש לוח שמתאים למעבד שלי - דהיינו LGA-1155 עם יציאת Thunderbolt™ 3 - 40 Gb/s שדיי קשה לי להאמין שקיים כזה. מה הייתם ממליצים מהידע והניסיון שלכם? תודה רבה

12. Started by יוני777,

נכנסתי לאתר של צפייה ישירה לסרטים וכנראה הורדתי בטעות (לא נראה לי שהורדתי) תוכנה שבכל אתר שאני נכנס ברשת זה מציג לי פרסומות תקועות, ומשנה לי בהרבה אתרים את התצוגה הרגילה של האתר. יש לציין שיש אתרים שזה לא קורה בהם. כשאני נכנס לפרסומות שלהם זה מוביל אותי לדף בשם 'דפדפן אובייקטים' (או אובייקט דפדפן) נכנסתי להסר התקנת תוכניות, וחיפשתי את התוכנה ולא מצאתי. למשיהו יש מושג איך אפשר לדעת איך למצוא את התוכנה באופן ברור , אולי דרך מרכיבי הדף או משהו אחר, דרך אגב ניסיתי דרך התאריך אבל זה לא עוזר זה מראה לי לפי התאריך כאילו לא הותקנו תוכנות בזמן האחרון. אשמח אם מישהו יוכל להציל אותי מהסבל הזה. שבוע טוב

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Hacode,

הי, האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג : Intel 7260.HMW Dual Band Wireless-AC 7260 Network Adapter PCI Express Half Mini Card 802.11 b/a/g/n/ac ללפטופ של דל inspirion 15r 5537 והמתאם רשת שלו (Dell Wireless 1705 802.11b|g|n (2.4GHZ). יש באמזון אבל דמי משלוח לא הגיוניים. https://www.amazon.com/gp/product/B00MV3N7UO/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1RQJYI3BUY7K0&psc=1

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אהלן. התקנתי ויינדווס 8.1 כמובן עם רשיון ואקטיבציה. אני חווה בעיה עם מצב השינה של ווינדוס, לא משנה מה אני עושה, לא משנה כמה אני משנה את זה באפשרויות צריכת חשמל, כל כמה זמן המחשב שלי חוזר למצב שבו מוגדר באפשריות צריכת חשמל שהמחשב ייכנס למצב שינה אחרי 30 דקות. אני כבר מאבד את השפיות שלי כי ניסיתי הכל.. לא מצאתי באינטרנט שום היזכור לזה שזה קרה למישהו אחר. אם מישהו מכם יודע.. אנא! עזרו לי!!! חחח תודה מראש שחר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by oth123,

שלום, יש לנו ראוטר בממ"ד, מחובר למחשב נייח. אין אפשרות להעביר אותו למקום אחר. היינו פעם בבזק, והיינו גולשים טוב בנייד ובטאבלט בחדרים אחרים. כיום אנחנו בהוט, ואנחנו לא מרוצים. ה-WIFI מתנתק ולא יציב בכלל. הטכנאי שלהם הציע לנו או להוציא כבל מהחדר, או לקנות מכשיר "מוקה" שלהם. טכנאי אחר הציע לנו להוציא את הראוטר החוצה. כל האופציות לא מתאימות לנו. אנחנו שוקלים לחזור לתשתית של בזק (הספק שלנו יהיה אינטרנט רימון) שהייתה יציבה יותר. שמעתי שעדיף לקנות ראוטר באופן פרטי ולא דרך חברת התקשורת, אבל אין לי מושג בזה. מישהו יכול להסביר לי אם זה באמת עדיף, ואיזה דגם מומלץ למקרה שלנו (חיבור קווי לנייח בממ"ד. צפייה בוידיאו HD בניידים)? והאם זה מסובך…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by Shmoolik,

אז ככה: באתי להוריד איזה קובץ מסויים ( כתובית לאיזה סרט אם זה עוזר ) ורציתי להוריד דרך האקפלורר , לחצתי רגיל ואז הפיע החלון של OPEN SAVE CANCLE MOREINFO ובחלון הזה מופיע למעטה תיבה קטנה שאומרת Allways ask before opening this type of file בטעות לחצתי עליה ואז ישר לחצתי על OPEN או SAVE , אפילו לא שמתי לב ומאז לא מופיע לי החלון הזה יותר וכל פעם שאני מנסה להוריד איזה כתובית אין לי את החלון , אז הקובץ יורד ישר ושהוא גומר מופיע החלון של WIN ZIP עם מה שיש בתוך הקובץ אבל הקובץ לא נשמר לי על המחשב! וזה דיי מעצבן שגם אין את החלון הזה . ואין לי מושג איך להחזיר אותו בחזרה אז בבקשה תעזרו לי :'( 10x

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היה לי מחשב ישן P4 1.3Ghz שעבד, ונתתי אותו למישהי מתנה, פעם ראשונה שהיא חיברה אותו הוא עבד אבל עכשיו הוא לא, המוניטור לא נידלק, לקחתי את המחשב בחזרה אלי, ונכון, המוניטור יושן לא רוצה להידלק. ניסיתי לפתוח, הכל נראה בסדר, הספק עובד, המחשב נדלק ויש תאורת לד של הדיסק הקשיח. טוב, ניסיתי להחליף כרטיס מסך, גם כן, כלום, המוניטור לא רוצה להידלק, מה עוד יכול להיות (האישה אמרה שהיא ניקתה אבק במחשב, אין לי מושג עם מה, יכול להיות שהיא קיצרה את לוח האם או את ה AGP?). פתוח להצעות.

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  18. Started by inrock,

גורם למחשב לא להפעיל שומר מסך וכיבוי מסך-אגב -מצב שינה עובד וגם התעוררות המחשב לאחר מכן תקינה. לאחר הזזה של עכבר\מקלדת ההגדרות תקינות, וגם ניסיתי להחליף כניסת usb רעיונות ????????????? תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  19. המחשב נתקע לעיתים קרובות,בזמן התקיעה הסמן נעצר ולא זז,ואין שום שינו אחר במסך,וחוזר לתפקד אחרי מס' דקות בדקתי וירוסים באמצעות תוכנת אנטי וירוס סימנטק,התגלו כמה וירוסים,הסרתי אותם,אך המצב לא השתנה אתמול לדוגמה הוא נתקע כל כמה דקות ולכן כיביתי אותו,נתתי לו לנוח כמעט 24 שעות,היום כשפתתי הוא ישר נתקע עוד לפני שהתחברתי לאינטרנט,אך כבר מזה שעה הוא בסדר,אשמח לקבל עזרה בנושא תודה מראש

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  20. הביאו לי מחשב ישן (פנטיום 4), שעבד בסדר גמור לפני שהוא הגיע אליי- מי שהביא לי פרמט והתקין עליו וינדוס וכמה תוכנות. אבל עכשיו הוא נכבה אוטומטית אחרי שאני מדליק אותו. בהתחלה זה לקח לו כמה דקות, אבל עכשיו תוך 10 שניות בערך הוא נכבה. המחשבה הראשונה שלי היא שהמעבד או הזכרונות זזו מהמקום ולא יושבים טוב. הוצאתי וחיברתי אותם אולי 10 פעמים וזה לא עזר, אותו דבר עם החיבורים של הספק לרכיבים. המשחה התרמית יבשה לגמרי, והקירור של המעבד לפעמים קצת רופף, אבל לא יכול להיות שהמעבד מגיע לטמפרטורה כל כך גבוהה תוך כמה שניות... מה עוד זה יכול להיות? אולי התעקם פין אחד בסוקט?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. הדרייבר הכי חדש, עידכנתי ביוס, הספק 750W PURE, והוא כותב לי בסוף ההתקנה SYSTEM HAS NOT BEEN MODIFIED. לא יודע מה לעשות.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  22. Z77 DS3H 3570K 2X8 RIPJAW 1600 כחולים SEASONIC 850W M12II EVO אז בהדלקה הראשונה המחשב נדלק, אבל בגלל שהלוח הקודם היה H61, המחשב היה עושה BOOT LOOP. הכנסתי את הדיסק של WIN להתקנה וראיתי שהוא מזהה את הSSD והגעתי עד לחלון חלוקת המחיצות, וכיביתי שוב בכדי להוסיף HDD מרגע זה, המחשב נדלק לשניה ונכבה, אפילו לא עושה POST. כשאני מאפס את הביוס עולה מסך הDUAL BIOS ומתעדכן, אבל בסוף שוב הוא נדלק לשניה ונכבה. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  23. אהלן... אני חדש כאן... טוב נתחיל במה שעל ליבי... לפני מספר ימים קניתי לוח אם חדש abit ip35 e... אבל מה? בכל מאמץ.. אם זה אם orthos או בgraw 2... המחשב נתקע אחרי דקות בודדות... מה לעשות? דרך אגב, הרצתי גם memtest וגם נתקע ב2 אחוז... ): אח"כ הרצתי כל מודל של זכרון בנפרד ושתיהם נמצאו תקינים, אבל שחיברתי שוב את שניהם ביחד (בדואל צאנל ולא בדואל), המחשב נתקע... ): בבקשה תעזרו לי, אין לי מושג ממה המחשב נתקע ולמה... לפני השדרוג של הלוח אם הכל עבד פיקס! עכשיו אני עובד עם מודל אחד של ג'יגה ועובד סבבה... אפילו הרצתי orthos לחצי שעה ולא הראה אפילו סימנים של תקיעה... יכול שהבעיה היא בלוח? המפרט: E8400 עם פריזר 7 פרו עליו... שקצת מזיז את הקירור של הצ'יפסט הצפוני.. אולי הקירור של הצ'יפס…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by imber,

היום התקנתי עוד זיכרון פנימי למחשב שלי 512DDR ram Kingston ומאז המחשב שלי עושה לי בעיות ועושה ריסט כל כמה זמן , בהתחלה חשבתי שזה רק שאני טוען משחקים או דברים גדולים אבל זה קרה לי גם שרק פתחתי תיקיה במחשב אני חושב שהכנסתי את הכרטיס הזיכרון טוב אז אני לא יודע מה הבעיה : P4 2.53 Radeon9700 512 ddr kingston (לא כולל הכרטיס שהתקנתי עכשיו) windows xp

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  25. שלום לכולם, בעיה מוזרה קיימת אצלי ואשמח לעזרתכם. במקור,היו מותקנים אצלי 2 כונני 640GB במצב Raid 0 כך שבסה"כ היה לי נפח של 1.2TB מזוהה בתור כונן אחד. הכונן 'האחד' הזה היה, עם פרטישן, מחולק ל-2, כאשר C היה מוגדר 150GB ככונן ראשי ו-D ככונן משני עם השאר, כלומר 1TB. עכשיו.. היום הוספתי כונן SSD, מתוך כוונה להפכו ל-C ואת 2 הקודמים שיהיו בנפרד עם ה-640 שלהם. מה שקרה זה, שה-SSD מזוהה בצורה תקינה בתור C, אחד מהקודמים מזוהה בצורה תקינה כ-600GB והאחר...מזוהה בתור 450GB.. השאלה שלי היא, לאן נעלמו 150GB והאם אפשר לתקן זאת? תודה מראש :-)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.