עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Respa,

.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by KL-xXx,

שלום רב, לכולם נתקלתי בבעיה הבאה: ברשותי לוח אם Asus P5B Deluxe עם קיט זיכרונות G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK. קניתי את הקיט של OCZ PLATINUM 2G KIT DDR2 800MHz CL 4-5-4-15 XTC PC2-6400EL, אבל הלוח אם לא מזהה יותר מ-3 GB, כלומר אני מכניס את כל 4 סטיקים, אבל גם בביוס וגם בחלונות אני רואה רק 3 GB, למרות שבתוכנת Everest אני רואה את כולם. ניסיתי את כל האפשרויות של משחק ביניהם אבל הלוח פשוט מתנגד לראות יותר מ-3 GB. בדקתי כל זיכרון בנפרד וכל כניסה בנפרד הכול עובד. עשיתי עוד ניסיון עם זיכרונות של OCZ כשהכנסתי 2 סטיקים של 2 GB כול אחד והלוח שוב לא רצה להראות יותר מ-3 GB מה הבעיה? איפה? ומה אני עושה? צריך תשובה בדחיפות, כי עדיין אני יכול להחזיר את הז…

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  3. אני לא יודע איך בדיוק להסביר את זה אבל זה ככה: הכל פועל טוב ויפה ונגיד אני נכנס לדפדפן כלשהוא (בדקתי אינטרנט אקספלורר,כרום וספארי) אז כאילו הווינדוס נתקע, אני יכול להמשיך להיות בדפדפן ובכל התוכנות אבל נגיד אם אני רוצה לגשת לסרגל תוכנות ממוזערים אני לא יוכל בקיצור כל דבר שהוא קשור ל-explorer גם מנהל המשימות בקיצור. תוכנות כמו skype וכאלה אני יכול לגשת אבל הבעיה שאם אני ממזער את הדפדפן אז אני נמצא במצב שאני באקספלורר שזה תוקע לי ככה את כל המחשב ואין לי מה לעשות. ואני בטוח שזה רק בדפדפן כי אני יוצא מהדפדפן הכל רגיל פתאום. ויש לציין שאני לא חייב לכבות את המחשב או שזה מכבה את המחשב לבד.אני יכול לעשות לעשות ctrl+alt+delte ואז log off ואז חוזר למחשב וזה פועל לי ( כי זה יוצא מהד…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם. אני חווה בעייה מוזרה עם המחשב. כמו שציינתי בהודעה אני מדליק אותו, עובר כמה זמן (זה משתנה) לפעמים הוא מעלה את הווינדוז, לפעמים הוא לא מספיק להגיע לטעינה שלו, ואז הוא נכבה, עוברות כמה שניות והוא נדלק חזרה. התחלתי לעשות טראבלשוטינג (תוכנה) מחקתי כמה דברים שהותקנו לאחרונה, עשיתי RESTORE ולבסוף פירמטתי. אז הכל עובד כרגיל עד שלב מסויים שאני מתקין כמה דברים כמו אופיס ועדכונים של הווינדוז, ווינאמפ, ווינראר > לא משהו מיוחד. אני לא יודע אם לחשוב שזאת בעיית חומרה כי נכון לעכשיו בלי שהתקנתי כלום הכל עובד כרגיל אבל אני לא יכול להמשיך עם ווינדוז ריק, כמובן. בנוסף רציתי לשאול אם זה יכול להיות ההארדיסק הראשי, כשהוא מגיע לכמות מסויימת שנכתבה עליו הוא מתחיל לעשות בעיו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Chura,

שלום כפי שרובכם יודעים החלפתי מחשב במחשב הישן היית לי בעיה שפה ושם הוא היה עושה ריסטרט... עכשיו במחשב בחדש, שכלום לא זהה, יש את זה שוב !!! הוא גם יותר Minidumpים... האם ייתכן ?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  6. יש לי את המפרט מימין עם WIN XP PRO. ההארדיסק S-ATA שלי לא מוגדר כ-RAID וכתוצאה מכך אני לא יכול להתקין את המאיץ אפליקציות של אינטל. אני צריך להתקין מחדש את הווינדוס בכדי להגדירו כ-RAID, דבר אשר כלל לא מטריד אותי אבל השאלה היא האם זה ישפר משהו? האם זה יגרע מהמצב עכשיו? האם המצב לחלוטין לא ישתנה? יש לציין שזה כן RAID לפני שאנשים יתחילו להגיד לי שזה לא זה נקרא RAID-READY שאני יוכל לחבר בעתיד עוד הארדיסק- מה שאני לא יעשה, אבל יתן לי גם להתקין את המאיץ של אינטל.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  7. Started by assaf12,

אהלן אהלן, אני מקבל מסך כחול, אבל הודעת השגיאה משתנה כל פעם בדקתי את הזכרון בMEMTEST ולא גיליתי בו בעיות, גם הגברתי את המתח ל 2.6 לזכרונות אחרי שקראתי שזה המתח המומלץ אצל היצרן, אבל אחרי כמה זמן נתקעתי שוב (ללא מסף כחול) יש לי AMD 64 3000 512MB TWINMOS CL2.5-3-3-8 GIGABYTE K8VT800 PRO ספק כח של COMPUCASE 6A19 ATI 9000 PRO ושאר הדברים הרגילים

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by haim6130,

שלום! אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה מסויימת! מחר אני הולך למקום בו יש נגן DVD, ואני צריך להשמיע דרכו שירים. איך עליי לצרוב שירים ע"מ שיתנגנו לי בנגן DVD? WAV? MP3? דיסק רגיל או דיסק DVD? יש צריבה מיוחדת דרך תוכנה (מדיה פלייר, נרו) או משהו כזה? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by yacovmateo,

ערב טוב. שכן שלי שיש לו חנות ביקש ממנו לקפוץ אליו לבדוק לו משהו,הבעיה היא שהמחשב מתכבה לבד אחרי בערך שעה שלמה של עבודה,בלי מסך כחול בלי כלום,פשוט מתכבה לגמרי! אז לקחתי ספק כח אחר ששכב אצלי(אם זה משנה הספקים שFOXPC סיפקה עם המחשבים הזולים של הCOLOR MASTER 420W,דיי ג'נרי),חיברתי למחשב שלו,סבבה הכל טוב ויפה המחשב עובד,אבל אחרי שעה של עבודה שוב פעם הוא התכבה. מה הסיבות לכך? יכול להיות אולי שזה בגלל שהמצלמות בחנות מצלמות ואז הוא מקליט וכל זה,ואחרי שנגמר כל המקום בדיסק קשיח המחשב קורס ומתכבה לבד?,אולי אפילו בעיה שיש קצת זיכרון במחשב? אשמח לעזרה בדחיפות,תודות.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, כמה נתונים יבשים: קודם כל למחשב המדובר הוחלפו הלוח האם,המעבד (אותה תושבת של 775). במערכת הקודמת החיבור רשת הקווי עבד במהירות נורמלית (ספק - 30MB) המערכת החדשה (שהורכבה לפני כן במחשב קודם האינטרנט עבד טוב בLAN. מערכת חדשה: Q6600 ASUS ROG FORMULA זכרונות דיסקים וכו' לא רלבנטי. https://www.asus.com/us/Motherboards/MAXIMUS_FORMULA/ הבעייה: איטיות מורגשת עד מאוד באינטרנט (בספידטסט מראה 3 MB בקושי.. - יש 30) מבדיקה שערכתי - לקחתי את הכבל רשת וחיברתי למחשב נייד - המהירות הייתה מצוינת כלומר הבעייה היא ביציאות LAN שבלוח אם (שבמחשב הקודם עבדו בסדר) הבקר של 2 יציאות הLAN הינו Marvell Y…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by matan770,

יש IP של המחשב,ויש IP של האינטרנט. האינטרנט משתנה תמיד שאני מתחבר. איך אני משנה של המחשב. בפירמוט אפשר? כי גם ככה אני מפרמט מחר זה ממש חשוב כי אני חושב שהולכים לפרוץ לי. זה ממש חשוב,תודה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  12. המקרה הוא כזה - רציתי לקום מהמחשב, וסובבתי את הכיסא. האוזניות, שהיו 'מקוצרות' בעזרת חוט בשביל למנוע בלאגן, הסתבכו עם הכסא, ובגלל האורך, משכו והפילו את המחשב. מייד המסך הפך לשחור. הסתכלתי מאחורי המחשב וראיתי שהחיבור של המסך עקום, אבל בסופו של דבר הכרטיס פשוט נטה קצת למעלה. כיביתי את המחשב, סידרתי את הכרטיס והדלקתי מחדש. מיד - VGA No Signal בנוסף, המאורר של המעבד פתאום בקושי הסתובב (רבע סיבוב כל כמה שניות, כאילו הוא לא מצליח 'להתניע') כיביתי מחדש את המחשב, העלתי את הפנציומטר של המאוורר למקסימום, והדלקתי מחדש. הפעם המאורר נידלק לשניה, ואחרי כמה שניות (כשכל המאווררים האחרים כבר פועלים) הצליח להדלק עוד פעם, במהירות הפעם. עדיין, VGA No Signal הסתכלתי מחדש מאחורי המחשב ופתאום הב…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Roni Agam,

שלום,לא מזמן קיבלתי מחבר מחשב נייד Asus X552W הבחור טען שהמחשב לא פועל משום מה הפעלתי את המחשב בביתי הגעתי למסך כחול שנותן לי מספר אופציות בין לבצע reset למחשב או להכנס למצב safemode יש לציין שעל המחשב מתקן מע הפעלה של win10 כנראה. שום אופציה לא פועלת. מה אוכל לעשות בנידון כדי לפרמט אותו לגמרי? הכוונה היא למחוק הכל ולהתקין מע הפעלה חדשה.. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. כמו שציינתי בת'רד הקודם קיבלתי מחשב חדש ומשום מה אחרי שהגדרתי את הלוח וכל הדרייברים אני בקושי שומע את הסאונד .. בהגדרות של וינדווס הכל על המקסימום ומשום מה שומעים ממממש חלש הגברתי את הרמקולים עד הסוף וזה לא משפיע.. בבקשה אם מישהו יכול לעזור תודה מראש

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by ag43,

קיבלתי מחשב נייד מלא בוירוסים\רוגלות וכו' לאחר שגמרתי לנקות אותו עם מספר תוכנות, המחשב עובד מצויין חוץ מאתר WINDOWS UPDATE שמציג שגיאה ונסגר כשמנסים לרענן את הדף. התקנתי את כל העידכונים אפילו שמתי IE7 ועדיין הוא לא עובד. יש לוג של HIJACKTHIS. אשמח לעזרה. Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\guard.exe C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security 7.0\avp.exe C:\PROGRA~1\NORTON~1\NORTON~4\GHOSTS~2.EXE C:\Program File…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by pikachu,

היי יש לי לא מעט נסיון בענייני חומרה, ולפני ימים ספורים , קניתי כרטיס IEEE 1934 לצורך דגימת וידאו. נו..מה יכול להיות פשוט יותר מזה, כרטיס PCI - מכבים המחשב, פותחים המארז, משתילים הכרטיס לסלוט PCI פנוי, מדליקים , צופים בWINDOWS איך היא מזהה חומרה חדשה..והכל אמור להיות בסדר, רק ש..בנקודה הזו- אחרי שהמערכת הפעלה הודיעה לי, שזוהתה חומרה חדשה (בקר IEEE 1934) לא מתקבלת הודעת שגיאה וגם לא הודעת אישור כדוגמאת:"הרכיב החדש מותקן ומוכן לשימוש". בבדיקה של מנהל ההתקנים, הכרטיס מופיע עם סימן קרעאה צהוב עליו, לאמור:"יש בעיה...הרכיב לא עובד".(קוד 10) טוב...לא אמרתי נואש והתקנתי הכרטיס על מחשב נוסף בעל מפרט שונה ו..אותו דבר בדיוק. אז..האם אני צריך דרייבר לכרטיס כזה? או שאוליי...הכרטיס …

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  17. Started by oziz_2,

אני ממש לא מבין גדול ,הלכתי על ההמלצה של האתר מעבד אינטל e6600 core2 duo לוח אם dq6 וכרטיס מסך 7900GT. הבעיה היא כזו : א.הבנתי שאני יכול לשנות את ההגדרות של המעבד (מצב ליבה אחת \מצב ליבה כפולה)איך עושים את זה? ב.בפנל הקדמי של המארז ישנם כניסות של אוזניות ומיקרופון שלא עובדות.מה יכולה להיות הסיבה לזה? ג.מה זה ETC ? תודה מראש ??? ???

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  18. Started by JustNo,

שלום, יש לי כונן WD BLACK 2TB , בשימוש כשנה וחצי . בבדיקות אחרונות גיליתי שיש לו כמה שגיאות : [C5] Current Pending Sector Count 200/Always OK, Worst: 200 (Data = 29,0) [C6] Off-Line Uncorrectable Sector Count: 200/Always OK, Worst: 200 (Data = 17,0) את הנתונים האלה ראיתי בכמה תוכנות בדיקה. בין היתר הרצתי בדיקת דיסק ודפרגמנטציה שלא שינו כלום ולבסוף בדיקות ב data lifeGuard של WD - שם בבדיקת ה SMART הקצרה מתקבלת אותן שגיאות אך עדיין כתוב PASS ובסריקה ארוכה (של כ4 שעות) נכשלה הבדיקה וגם נכשל הנסיון לתקן את הסקטורים הפגומים... השאלה שלי היא האם יש מה לעשות כדי להציל את הכונן (חוץ מלהתחיל לגבות הכל כמובן) והאם מישהו נתקל במקרה דומה…

19. אהלן, בדיוק היום פרמטתי את הנייד אחרי שתקף אותו וירוס אחרי הפירמוט נכנסתי למחשב שלי וראיתי שהכונן הקשיח שלי עם 40GB מציג פתאום כאילו יש לו רק 10GB. מה יכולה להיות הסיבה לזה ואיך פותרים את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by Shiker,

שלום רכשתי כרטיס מסך לפני שנה וחצי אם אני לא טועה ולאחרונה יש לי קפיצות מוזרות שאני משחק במשחקים...כאלו התמונה קופצת...משהו מוזר מאוד..ופתאום המשחק זז לאט..(קרה לי כמה פעמים).. מה יכול להיות ? דרייבר לא טוב ?

• 9 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by dino,

אהלן אנשימים, אחד המחשבים שיש לי בבית הוא מבוסס AMD Socket A, לפני כמה ימים לוח האם שהיה בו הוא ה-7VAX של Gigabyte הלך לעולמו. בקיצור אחרי כמה ימים הזמנתי את ה-GA-7N400S של Gigabyte (מבוסס Nforce2), התקנתי אותו במארז, חברתי הכל... בקיצור הבעיה היא שאחד הקונקטורים של ה-IDE לא מזהה את ההתקנים שאני מחבר אליו, זאת אומרת שכדי לחבר גם הארד-דיסק וגם סידירום למשל אני צריך לחבר אותם על אותו הקונקטור... רציתי לדעת האם למישהו יש מושג מה הבעיה... האם זוהי הגדרת ביוס? האם פשוט החיבור מקולקל? תודה מראש, מתן.

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  22. בעיה מוזרה בטירוף... פתחתי את המחשב היום עבדתי עליו איזה 10 דקות אייסיקיו ווינאמפ מירק אימייל כל השטויות, פתאום בום משום מקום הוא עושה ריסט לבד... הופיע לי מן כזה מסך כחול שכתוב System Failiure.... אמרתי אולי פתחתי איזה תוכנה שגרמה לו לקרוס לא יודע... אולי העמסתי עליו... לא פתחתי שום תוכנה חוץ מהאייסיקיו השארתי את המחשב דולק ואחרי רבע שעה עוד ריסט משום מקום.... אני עשיתי עכשיו סריקת וירוסים וזה לא מצא כלום.... אחרי הסריקת וירוסים אני יעשה Ad-Aware ונראה אם יש משהו... אני אתמול זוכר ששיניתי את ההארד דיסק שלי מ FAT32 ל NTFS כי זה אמור להיות יותר טוב ולתמוך יותר טוב בווינדוס אקס פי.... השינוי עבר בהצלחה ואתמול עבד חלק רגיל... זה השינוי היחיד שעשיתי למחשב מאתמול להיום... לא …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by CashMAn,

יש לי בעיה המחשב שלי ממשיך לעשות הפעלה מחדש כל 30 דקות או יותר או פחות דקות מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה ...!?~!

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  24. לאחר שעשיתי עדכון לווינדוס 10,זו ההודעה שאני מקבל ברגע שאני לוחץ עכבר ימני על המחשב שלי>ניהול. מישהו מכיר תופעה כזו ומה ניתן לעשות? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  25. Started by roiroi2,

אני לא יודע אם זאת בעית חומרה או בעיה בתוכנה (למרות שנראה לי שיש פה בעיה בחומרה). המחשב: P4 1.7 GH, win XP sp2, 512 RAM, gigabyte GA 8SIML + צורב, CD, ועוד 2 קוננים קשיחים. תאור הבעיה: אני מדליק את המחשב, יש צפצוף יחיד רגיל (הכל מחובר טוב), המחשב מגיע למסך הטעינה של הווינדוס XP (עם הריבועים הכחולים שזזים מצד שמאל לימין) מסיים לטעון (לא באמצע הטעינה) ואז המסך נהיה שחור (לא נכבה אלה הופך שחור) והמחשב ממשיך כאילו לנסות לטעון משהו למשך 10 שניות ובמקום להציג לי את המסך שבו בוחרים את המשתמש שאתה רוצה להפעיל הוא פשוט עושה ריסטרט. נ.ב. במצב בטוח המחשב מצליח לעלות, רק במצב הרגיל יש את הבעיה. כמו כן הבעיה חדשה (אתמול המחשב פעל רגיל). הדברים שעשיתי: פתחתי את המחשב ובדקתי שכל החיבורי…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.