עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mp91,

כול פעם שאני מדליק את המחשב אז יש לי את התמונה של הלוח אם ואז יש לי מסך של אפשרויות בחירה להעלת הווינדווס ואז כול פעם שאני לוחץ על start noraml windows זה מגיע לאותו חלון של לוח האם ועוד פעם רץ האפשרויות... זה לא בעיה אצלי אלא אצל חברי שלי DORELI

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by slimshady21,

שלום, יש בעיה במחשב של אחי- אחרי ריבוט מופיע מסך כחול, ניסיתי להכנס ל-last known good configuration ואז הצלחתי להכנס לוינדס, אבל אז אחרי ריבוט נוסף זה שוב קרה. קוד השגיאה הוא: (תגידו אם צריך לכתוב עוד על השגיאה) רציתי לעשות תיקון וינדוס כמו שרשום בדף של מיקרוסופט על השגיאה אבל כשהכנסתי את הדיסק לא ראיתי שום אפשרות לתיקון, יש אופציות רק להתקנה וינדוס או מחיקת מחיצה. רשום שם גם שכדאי לבטל אפשרויות זכרון של ה-BIOS כמו caching או shadowing, איך עושים את זה? עשיתי גם בדיקות לארדיסק וזכרון בעזרת MEMTEST86 ו-SPINRITE, ולא נמצאו שום שגיאות. וזה גם קרה בפתאומיות, לא התקנתי שום חומרה / מנהל התקן חדש לפני שזה קרה. יכול להיות שזה קרה כי לא עדכנתי את הוינדוס כבר כמה זמן? פשוט יש א…

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  3. שלום, יש לי מחשב נייד שפירמטתי. אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית שלי לאחר הפירמוט. יש דרייבר לכרטיס רשת כמו שמופיע במנהל ההתקנים. הורדתי את הדייבר החדש ביותר שמצאתי בגוגל. לצערי תוכנה כמו Driver Genius למצאית דרייברים לא עוזרת כי אין לי חיבור לאינטרנט סוג כרטיס הרשת: Broadcom Netlink TM Fast Ethernal יש לי ווינדוס 32b XP... אשמח לקבל עזרה. תודה

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. המפרט של המחשב שלי הוא : מעבד: intel core 2 quad Q6600 2.4GHz לוח אם: GigaByte דגם: ep45-ds3l (דגם חדש עלה לי בסביבות 600 שקל או יותר לא זוכר) כרטיסי זיכרון: 8.0GB of RAM DDR2 X2 2GB KINGSTONE 800Ghz X2 2GB Corsair 1066Ghz כרטיס מסך: Geforce 9800GT 1GB מערכת הפעלה : windows Vista Ultimate 64Bit עכשיו אני מאמין שרובכם יודעים מה דרישות המערכת המומלצות של המשחק הזה ולכאלה שלא אז זה פחות מהמחשב שלי הבעיה היא ש.. המשחק לא רץ חלק !!!!! למה ? ניסית לעלות את זה בווינדוס XP הורדתי עידכוני גירסה של המשחק של הכרטיס מסך ,של הלוח אם של מה לא ??? הורדתי 2 פלטות של כרטיס זיכרון כי אולי זה בעיה של קיבולות שונות ונוצר עומס או משהו... בדקתי בתוכנה CPU-Z עם כל החומרה של…

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by ran1809,

הנה תמונה של בעייה במנהל ההתקנים ורואים שיש התקן אחד עם סימן צהוב כמו כן ניסיתי לחפש לו עדכון מה עוד ניתן לעשות?? ניתן לראות גם בהמשך השאלה בעייה נוספת שיש לי תודה רן

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by Yap,

ערכתי את מסך logon לwindows ומאז הדיסק הקשיח מגיע לשלב של הטעינה של המערכת הפעלה (XP), ולאחר מכן מסך כחול עם כיתוב לבן המדבר על בעיית חומרה אפשרית. כתוב ככה: A problem has been detected and windows has been shutdown to prevent damage to your computer. PROCESS1_INITIALIZATION_FAILED If this is the first time you have seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכם. ברשותי מחשב חדש לוח אם של ג'יגהבייט p31 וצורב של lg gsa-h55l והצורב עבד יפה ואחרי כמה זמן שלא שמתי לב ניכנסתי במקרה ל "מחשב שלי" וראיתי שלא מופיע לי הסמל של כונן הדיסקים וניכנסתי למנהל ההתקנים (ראו תמונה שהעלתי) למה המחשב לא מזהה את הצורב? תודה רבה על עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by maximbu,

היי לכולם , יש לי בעייה עם הכרטיס קול (המובנה) ואני אודה מאוד לעזרתכם . אחרי הפסקת חשמל פתאום נעלם לי הקול (ניסיתי 2 זוגות של רמקולים וזוג אוזניות) . מבחינת התוכנה הקול מותקן עם הדרייברים הכי עדכניים והכל טוב ויפה ... הבעייה היא שפשוט לא שומעים כלום . יש לי לוח אם DP35DP . (לינק : http://www.intel.com/products/deskto...p-overview.htm) . משום מה הכניסה של : Optical S/PDIF (Toslink) line out מתחילה להאיר באור אדום אחרי זמן מה (לא יודע אם זה קשור או לא ואם זה תקין או לא .. פשוט רק עכשיו שמתי לזה לב) אודה לעצות ... תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by dolevzora,

טוב אז לפני כמה ימים התקנתי כמה תוכנות והאנטי וירוס לא התריע עליהם אחרי כמה ימים המחשב נהיה איטי ברמות שאני מפעיל את המחשב האנטי וירוס מכובה (יש לי אנטי וירוס של microsoft ) אחרי שאני מפעיל את האנטי וירוס הוא מתריע לי על וירוס בשם Worm:Win32/Ainslot.A עשיתי עליו remove אחרי זה באה עוד התרעה על וירוס בשם Virtool:Win32/Obfuscator.C עשיתי גם עליו REMOVE אני לא יודע אם זה מחק אותו כי זה נתקע באמצע אבל עדיין יש את האטיות במשחקים ממש פתאום המחשב נתקע למשל כל פעם שאני מפעיל את המחשב האנטי וירוס מכובה זה מסומן שזה יהיה על מצב תמיד פעיל מה עושים ?? ? תודה אני לא יכול לפרמט תעזרו לי בבקשה !!!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני מת!! אני לא יודע מה לעשות... המחשב בשבוע האחרון פשוט לאחר זמן של עבודה מתחיל לעבוד לאטטטט... ויש לי מחשב חדש. כאשר אני לוחץ על ctrl+alt+del רשום לי בלשונית של processes explorer - 400 mem usage וזה נשאר בטווח הזה של 400+ - וה-CPU Usage עומדת על מאה. ואני יודע שזה לא אמור להיות על מאה!! בבקשה תעזרו לי. תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אם אתם זוכרים לפני שבועיים בערך סיפרתי שכרטיס המסך שלי נשרף, ושאין לי מושג מה לעשות. היום בספונטיניות גמורה, חיברתי אותו סתם לנסות, ופתאום הוא עבד. מהר ניתקתי אותו, שמתי מחדש דבק תרמי, וחיברתי בחזרה את הקירור. השאלה איך לעזאזל שהכרטיס לא עבד קודם, לא אצלי, ולא אצל חבר שלי, אחרי שהוא שכב פה שבועיים פתאום התחיל לעבוד? שמישהו בבקשה יסביר לי, אני פשוט מבולבל.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Lord_Northakh,

שלום, יש לי בעיה עם המקלדת שלי, שהופיעה לפני כמה ימים משום מקום. תוך שאני מקליד פתאום אין תגובה למקשים (כלומר אף מקש לא משפיע ולא עובד, אך המחשב לא תקוע או משהו - השאר עובד רגיל). כאילו המקלדת פשוט נתקעת. בהתחלה עשיתי ריסט למחשב, וזה פתר, אולם הבעיה הופיעה שוב לאחר כמה דקות. אחרי שהתייאשתי מלעשות ריסטים כל כמה דקות, וראיתי שאין בעיה בחיבורים למחשב, ניסיתי להשתמש במקלדת הוירטואלית של הווינדוס ולראות אם דרכה אני אוכל להקליד. כשלחצי בה על מקשים גיליתי דבר מאוד מוזר - הקלדת תו באמצעותה "משחררת" את המקלדת האמיתית שלי. כלומר כל פעם שהמקלדת נתקעת אני פותח את המקלדת הוירטואלית, מקליד תו והיא משתחררת. הבעיה שזה כבר מציק לי כמה ימים, וקורה לי כל הזמן שבזמן הקלדת נתקעת המקלדת, וא…

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by oren_bartuv,

שלום, בעבודתי אני משתמש במערכת בקרה ממוחשבת מאד ישנה (משנת 91) למערכת כרטיס תקשורת יחודי, כאשר אני מנסה להפעיל אותו על מחשב מעל פנטיום 1 הוא לא עובד כמו שצריך. האם למישהו יש רעיון איך אפשר לפתור את הבעיה? (כן אני יודע, להחליף את המערכת,זה פשוט יעלה המון כסף אז זאת לא אופציה). תודה מראש, אורן

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by djslon22,

ערב טוב לכולם... רצתי לשאול יש לי בעיה ולאחר שעברתי על המדריכים שלכם שאגב מצוינים... עדין לא פתר לי את הבעיה אז נתחיל... לפני כיומים פירקתי את המחשב לגמרי לצורך ניקוי ולמרוח משחה טרמית מחדש לאחר שהתייבש..(לא פעם ראשונה שאני עושה את זה) כאשר הרכבתי את כל החלקים ששום דבר לא שינתי והחזרתי הכל למקום שהפעלתי את המחשב המסך לא נידלק...החלפתי כרטיס מסך וגם כבלים ולא עזר לפי המדריך רשום שאם מדליקים רק אם מעבד ספק וזיכרון ורמקול אמור המחשב להריץ בדיקה שהוא אמור לצפצץ... ניסתי את זה ולא שמעתי שום ציפצוץ...אז רציתי לשאול יש איזה בעיה בלוח אם או שיש עוד דרך ביתית לבדוק את זה? תודה רבה על העזרה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  15. 1)אמרו לי שמייקרוסופט דופקים ב UPDATES שלהם לווינדוסים פרוצים וירוסים שדופקים את ה BOOT FILE! זה נכון??? 2)כתוב לי INVALID BOOT.INI ! מה עלי לעשות! ? (( (כשאני פותח את המחשב) 3)אני חושד שיש לי וירוסים ב BOOT.INI, מה עלי לעשות? 4)משחקים הולכים לי בעומס על 500 פינג! והם אמורים ללכת בעומס מאקסימום עד 180 פינג! יש לי ISDN 64KBS, בחיים לא היו לי במשחקים בארץ מעל ל 100PING! תמיד היו לי ב 40PING! והם גם הולכים ממש איטי! (אני מדבר על ET ) 5)GTA VC אני חושב נובע מאותה בעיה של 4! ניתקע מלא פעמים, יענו לבקושי 10 מאיות אבל מרגישים את התקיעה וכששומעים שירים ברדיו זה פשוט מרגיזזזזזז! ולפעמים זה מגיע לזה שזה תוקע את כל המשחק!!!!!!! (((((( 6)אמרו לי בפורומים אחרים פשוט מאוד לפרמט ו…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Guy950,

היי, בימים האחרונים המחשב האישי שלי סובל מאיטיות מתמדת וכשאני מפעיל את המחשב לוקח לו ממש כמה דקות לעלות, שזה להבדיל מבד"כ כשהוא עולה באופן מידי. אני לא מצליח לאתר את הבעיה, ובעת ההפעלה כשאני מנסה להפעיל את 'מנהל המשימות' כדי לראות מה קורה אז הכל מידית חוזר לעבוד כשורה. היום בדקתי כמה קבצים במחשב ומצאתי קובץ חדש שמצורף להודעה הזאת, מה זה יכול להיות? בנוסף, מה כדאי לבדוק? הרצתי סריקת אנטיוירוס וזה לא מוצא שום דבר. אשמח לרעיונות, גיא.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הי. לחבר שלי יש : p3 866 של pc partner. יש לו כרגע הארד דיסק 1 של GB20 עובד תקין עם win xp pro. רצה להגדיל וקנה הארד דיסק נוסף של GB160 samsung. ג'ימפרתי אותו כ slave נכנסתי לביוס והוא מזהה גודל מוזר של 136 אז הנחתי שהלוח לא תומך בגודל הזה וג'ימפרתי ל 36 GB(יש קומבינה כזאת עם 2 ג'מפרים). זיהה 36 GB ועלה הווינדוס זיהה חומרה חדשה, התקין וסיים... הממה הוא לא מופיע ב my computer. מה שמוזר הוא שב device manager הוא כן מופיע ומזוהה דגם, דרייבר, סוג,והכל אבל אין גישה אליו. כיביתי מחשב ניתקתי את ההרד דיסק של הסיסטם וחיברתי את הגדול כמאסטר. הוא מזהה ואין בעיה, אפילו פירמטתי ועשיתי partitions. אני לא מבין מה הסרט של זה???? למה הוא מזוהה בביוס מותקן ע"י הווינדוס בתור חומרה ואין …

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  18. יש לי מחשב חצי שנה די חדש המפרט בצד,אגב כרגע הכרטיס קול אונבורד פועל ולא הM-AUDIO. בימים האחרונים הכל עושה בעיות,הAVG עשה בעיות החלפתי לנוד32. הפיירפוקס קורסס,משחקים קורסים,אפילו האייסיקיו עושה בעיות.לפעמים מופיע בלו סקרין והמחשב עושה ריסטרט או שכמה תהליכי ווינדוס בבעיה וצריכים להיסגר. ישרר חשבתי שזה הטממפרטוורת,ניקיתי אבק מהמארז והמאווררים,בדקתי שהכל מחובר תקין ושהכל עובד והקריסות הממשיכו לקרות.להלן הטמפרטורות: מעבדים במנוחה בממוצע 30,לוח אם 40,כרטיס מסך 55 והארדיסק 42. במאמץ ההכרטיס עולה ל70 המעבדים לבערך 40 הלוח אם בכמה טמפרטרות שאני לא זוכר והאריסק נדמה לי ל47. לי נראה שהטמפרטורות תקינות אולי חוץ מהכרטיס מסך שגבולי קצת ואולי בגלל החמסין של היום. השאלה היא,אם באמת הבעי…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by AMITOC,

שלום לכם! נתקלתי בתקופה האחרונה במספר בעיות הקשורות למערכת הקבצים שלי. בעיה מספר אחת: כל פעם שאני מנסה בסנדרה לעשות "בדיקת-מהירות -העברת-קבצים" התוכנה קופאת ונתקעת עד למצב שצריך לסגור אותה ע"י הטסק מנגר. מה לעשות? חשוב לציין שזה קורה בהמון גרסאות של התוכנה. בעיה מספר 2: כאשר אני נכנס להגדרות של אקספלורר אני יכול למחוק את ה"קוקיז" אבל נסיון למחוק את שאר הקבצים גורם לחולן להתקע. סגירה ע"י הטסק מנגר של RNDLL22 פותרת את הבעיה אך עדיין כל פעם שאני מנסה זה חוזר על עצמו. בעיה מספר 3 (המוזרה ביותר): כאשר אני מוריד קובץ התקנה כל שהוא (משחק,דרייבר וכדומה) הקובץ מאבד לאחר תקופה מסוימת את האיקון שלו והופך לרקע לבן (תמונה מצורפת) חלק מהקצים לא נפתחים במצב החדש אך עדיין מופיע…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by DARK-SPIRIT,

אני רוצה לקנות כונן של 250GB 16Mb ושמתי לב לשני דגמים שמעניינים אותי ואני רוצה לדעת את ההבדל בניהם. אחד הוא SATA2 והשני Ultra ATA/100. מה יותר טוב מבין השניים? ומה ההבדל? תודה

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by elio1,

עידכנתי את הביוס שלי ועשיתי לאחר מכן ריסט ופתאום לא מופיע לי כלום במסך , פשוט כלום ואני גם לא יכול לעשות כלום.... אבל המסך פועל ולא מראה שום דבר מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  22. Started by beasher,

כשאני מפעיל תמחשב מחדש זה רושם לי cpu is unworkable or has been changed - please recheck cpu soft menu מה התקלה ואיך אני פותר אותה ודבר שני אחרי זה זה מחייב אותי לשים את הדיסק של ווינדוס בכונן כדי שמערכת ההפעלה תפעל איך אני פותר את הבעיות??? בתודה שחר

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  23. Started by eran1,

שלום לכולם, דבר ראשון אני מקווה שאני פונה בשאלה הזאת בפורום הנכון. קניתי מחשב חדש עם לו k8nf-9 כשאני מחבר את מצלמת האינטרנט שלי המחשב אומר שהיא הותקנה והכל בסדר, אבל כשאני בא להפעיל אותה בתוכנה כמו מסנג'ר אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת לי שיש לי חריגה ברוחב התקני הפס של ה- USB שלי. מה שמחובר לי ל- USB זה רק המודם והעכבר, אז למה זה נותן לי הודעת שגיאה כבר? המחשב חדש זה אמור להיות ככה? ואיך ניתן לסדר את זה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  24. Started by I T Z I King,

אני מרכיב עכשיו מחשב חדש ולוח האם ASUS M2N-VM DVI פעם מזהה את הכונן Pioneer DVR-215DBK SATA ופעם לא מזהה אותו. אני מפעיל את המחשב ונכנס ל BIOS ופעם הוא מזהה את הכונן בביוס ופעם לא מזהה. הכונן מחובר בחיבור SATA. גרסת הביוס היא מסוף 2007 כך שלא נראה לי שצריך לעדכן ביוס. יש למישהו מושג מה הבעיה? אני ממשיך כרגע את ההתקנה עם כונן IDE רגיל עד למציאת פתרון לבעיה.

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by zx1993,

החלפתי מאוורר לכרטיס מסך LEADTEK (GTX7800) מהמקורי לזה של זלמן (VF900CU)/ בדקתי את החיבורים שוב ושוב אבל- אין תיקשורת למסך. אשמח לשמוע רעיונות.

• 8 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.