עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by talisman,

אני מקבל מסכים כחולים .. אבל כל פעם יש לי הודעה שונה שאומרת שהגורם לבעיה הוא קובץ אחר אני מצרף את קבצי ה DUMP תודה לכל מי שיעזור [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 978 צפיות
  2. Started by Make_Party,

היה לי בעיה בBIOS אז אמרו לי להוזיז את הגמפר הוזזתי אותו והמחשב לא עובד אחרי זה הדלקתי אותו והוא עדין לא עובד הוא לא נידלק והוא בחשמל גם הנורה על הלוח פועלת החזרתי את הגמפר למקום והוא עדין לא נידלק עם למישהו יש רעיון מה קרה???? אני מישתגע

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by erez20,

נייד של IBM כשקיבלתי אותו היו בו 2 מחיצות אחת של 14 ג'יגה עליה הייתה מותקנת וינדוז ומחיצה לא מפורמטת של 10 ג'יגה, אני יודע שבניידים רבים ובמיוחד באלו של IBM יש מחיצה לא מפורמטת (בדרך כלל גם לא רואים אותה ואין גישה אליה) שבה יש גיבויים ולפעמים גם חלק מהביוס אבל זה לא נראה לי המקרה פה, כי בדרך כלל מדובר על ג'יגה אחד או משהו בדומה לזה. פירמטתי את המחיצה הכל עבר חלק. לאחר כשבוע שהמחשב נח ללא שימוש ניסיתי להפעיל אותו וחשכו עיני המחשב לא עלה ומסתבר שאין גישה לHD יותר מזה, הביוס אמנם עולה אך הוא לא רואה את הHD בכלל, מבחינת הביוס אין כונן קשיח, זה לא שצריך לפרמט אותו או להתקין מערכת הפעלה מחדש, פשוט לא קיים. אין בעיה בשאר המערכות עליתי עם LIVE CD הכל עולה יופי, הביוס נראה תקין (ח…

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  4. Started by רועי כודרה,

שלום לכולם. יש לי בעיה עם כוננים קשיחים אחד עם הווידוס והשני ריק בלי ווינדוס שאני מחבר תשני בלי הווינדוס משום מה המחשב לא רוצה להעלות תווינדוס מהדיסק הראשון והוא אומר : missing operating system. כשאני מוציא את הדיסק הווינדוס עולה כל טוב ויפה. ניסיתי לשחק עם הג'מפרים וכל דבר שעלה על דעתי . אבל תמיד המחשב ניסה לקרא תתוכנה רק מהדיסק הקטן ללא הווינדוס לא משנה איך הוא היה מחובר או מג'ומפר, התקנתי מערכת הפעלה בו, הווינדוס עלה והותקן בכונן G עכשיו רק ככה הדיסק עובד שמותקן בו ווינדוס, הווידוס תמיד עולה מימנו ולא ממה שיש בכונן C בדיסק הגדול שאני מוציא אותו אז הווינדוס עולה מC כרגיל, לא יודע אם זה קשור לסוג הדיסקים אם כן אז הסוג של הדיסק שהבאתי הוא :WD CAVIAR 33200 ה…

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! ביומים האחרונים הופיעו לי מין כתמים מרובעים כאלה (בצבע אדום) בתחתית המסך ,אני לא מצליח לפתור את הבעיה . יש למישהו רעיו מה זה יכול להיות ומה הפתרון. (דרך אגב זה רק בחלק מהרזולוציות) תודה מראש

• 13 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by nirdil,

שלום לכולם, המחשב שלי משגע אותי!!! מפרט: pentium 2gh זיכרון: 512 RDRAM כרטיס מסך: 6600 GT דיסקים קשיחים: 250, 120, 40 כרטיס קול: SBLIVE 7.1 עוד: LG DVDRW בקיצור הרבה שטויות.... מחובר ל-LCD כחלק ממערכת קולנוע ביתי. המחשב מחרפן אותי, לפני כמה זמן, הוא התחיל להיתקע, המסך היה פתאום נעלם, הרבה bluescreens, קפיאה של המסך, reset פתאומי ועוד ועוד ועוד... נראה לי שהכל התחיל בניגון של high-definition content... הבנתי שכנראה זו בעיית חימום יתר, העניין הוא שלאט לאט זה מחמיר. כרגע, לאחר ההחמרה הגרועה ביותר, הוא פועל רק אם הוא פתוח ותקוע לו מאוורר רצפה גדול בפנים. הוא נתקע ברגע שאני מדליק אותו ללא מאוורר, עוד לפני שהוא מתחיל לחשוב שהוא צריך להתחיל להתחמם, שזה מאוד מוזר, עוד דבר מוזר זו…

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  7. Started by Gal_452,

שלום אנשים! כבר כמה זמן יש לי בעיה מאד מעצבנת במחשב והיא שכל פעם אחרי שאני משחק 15-20 דקות באיזשהו משחק המחשב נתקע לי. הבעיה הזאת מאד מתסכלת אותי ואשמח עם מישהו יכול לעזור לי לפותר אותה תודה,גל

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by big mam@,

הוא חזר מחו"ל והמחשב לא עולה לו...כשהוא מדליק אותו הוא כותב לו להכניס את ה-bot-cd (או משהו כזה, זה מה שהוא אמר לי). אז הוא מכניס את הדיסק של הוינדוס כי הוא חושב שזה מה שצריך להכניס ואז יש אפשרות התקנה וrepair הוא לוחץ על תהקנה וכותב לו שלא ניתן להתקין על הכונן את הווינדוס. והאפשרות repair הוא לא יודע מה לעשות כי צריך איזשהו קוד או משהו. הבנתם מהתיאור הזה מה הבעיה? הוא חושב שהבעיה בהארד דיסק מה אתם חושבים? אגב תמיד כשהוא חוזר מחו"ל משהו נדפק לו בבית... פעם קודמת המסך נשרף לפני זה המקרר ועכשיו זה... (זה סתם לדיע כללי לא אמור לעזור לכם לעזור לו)

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  9. מה יכולה להיות הבעיה וכיצד פותרים אותה? המחשב חדש ועדיין באחריות

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  10. Started by adirze,

אוקיי לפניי כמה ימים קיבלתי מסך כחול במחשב P4 מייד ניסיתי כמובן להכנס לסייפ מוד כדי לנסות לעשות שיחזור מערכת או למחוק תוכנות שהתקנתי לאחרונה אבל גם לאחר שלחצתי על אפשרות הסייפ מוד (עם רשת, בלי , עם CMD ובלי גם לעשות הגדרות אחרונות שהיו טובות) כל האפשריות האלה הגיעו לאותו מצב כחול חשוב לציין שיום לפני המחשב עבד כרגיל וגם שלא נגעתי בחומרה של המחשב הזה בערך שנתיים כך שלא הייתי בטוח שזאת בעיית חומרה אבל מכווין שלא הצלחתי להיכנס לסייפ מוד בשום דרך אז ניסיתי קודם כל להחליף כרטיס מסך בין שני מחשבים שיש לי על מנת לבדוק אם זאת הבעיה והמסך הכחול נשאר עכשיו חשבתי לנסות להחליף גם את הזכרון אבל ברגע שאני מוציא את אחד הזכרונות (ישנם 4 סלוטים וכולם מאוחסנים בזכרונות) המערכת דולקת ונתקעת…

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by Prism,

שלום לכם, קניתי אתמול כרטיס מסך חדש, מבוסס nVidia 6200. לפני שתקפצו, אני לא צריך יותר מזה, אני לא גיימר. שמח וטוב לב פתחתי את האריזה היום, הוצאתי את הכרטיס והדבר הראשון שראיתי זה שחלק גדול ממנו מכוסה במין "סככה" בצבע כסף, שמחוברת לכרטיס באמצעות שני קפיצים ומסתירה ממני את המעבד שלו. ניסיתי בהתחלה להסיר את זה, אבל לא ראיתי איזושהי דרך לעשות את זה ובמדריך המשתמש לא היה כתוב על זה כלום. התקנתי את הכרטיס במקום שלו (AGP), ואז שמתי לב שבמדריך נכתב שצריך לחבר אליו power supply ע"י חיבור כבל של ההארד דיסק אליו. לא מצאתי לאן לחבר (אולי זה מתחת לגג הכסוף?), אז עברתי הלאה, במחשבה שזה כ. מסך כ"כ חלש שהוא לא צריך מתח נוסף. הפעלתי את המחשב, התקנתי דרייברים (גם לווינדוס וגם ללינוקס)…

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by ipm,

אהלן חברה יש לי מחשב נייד TOSHIBA SATELLITE 2540CDS היום פתחתי אותו וגיליתי שהוא החליף צבעים... יש מושג כזה בגראפיקה שאינני זוכר מהו אבל רואים את הצבעים המומים כאלה... יש לכם פתרון?! עידן

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  13. שלום גברים קניתי גוסטיק חדש של טיסנים, במיוחד למחשב ... לסימולטורים, בשביל ללמוד להטיס http://www.tholon.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=139908 זה השלט... עכשיו המשחב מזהה אותו והכל אבל הכיונים שלו על הפנים לא מצליח לעשות איתו כלום ... איך שאני ממריא אני מתרסק והוא פונה ר ק ימינה ניסיתי לכון אותו בלוח הבקרה לא עזר בבקשה תעזרו לי ... עד שקניתי עכשיו אני תקוע עם זה ...

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  14. Started by toys in space,

הביאו לי כרטיס מסך ג'יפורס 4 שאני נהגתי להפעיל בו משחקים טובים כל הזמן והכנסתי למחשב החדש עכשיו שאני הורדתי את התוכנה everst זה רושם לי שכרטיס המסך הוא בכלל sis 330 איך זה יכול להיות? וכל הדרייברים שהורדתי כנראה מקולקלים. דרך אגב לפני ששמתי תכרטיס מסך הזה כרטיס הקול עבד ויכלתי לשמוע מוזיקה ופתאום ששמתי אותו המוסיקה לא עובדת. מישהו מבין בזה????

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  15. Started by bykeking,

wheneever i reboot i get a blue screen like 5 sec. after i log in. i'm havng some spyware problems [look in ''user last messges'' 2 C some detles] where can i upload the minidump files 2? 10X and sry 4 the english עריכה: עכשיו אני על המחשב שלי עם סייף מווד. הנה קישור לקבצים http://rapidshare.de/files/28456185/Minidump.rar.html בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות...

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  16. שלום... שבוע שעבר הרכבתי מחשב פנטיום 3 ... יש לו לוח של HP ואין לי את החוברת שלו הדגם VL400 ואני לא יודע מה הפינים בשביל לעשות ריסטרת כאילו לאן לחבר את ה כפתור של ה RESET יש שם בערך 8 פינים שהצלחתי לימצוא רק איך מפעילים אותו את המתג של ההפעלה... ואני רוצה לחבר את כל השאר.... הלדים והריסטרט אבל אני לא יודע איזה פינים לחבר ניסיתי כל מיני פינים ולא הולך... תודה יקיר דגם הלוח : hp VL400 ולא מצאתי באתר היצרן את מה שאני מחפש...

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  17. Started by dan_l2,

אני נואש בבקשה תגידו בדיוק מה הבעיה ואיך לפעול. תמונה: http://pics.sendit.co.il/0806/ee71a5fcff.jpg קבצי Minidump: http://rapidshare.de/files/28439685/Blue.zip

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מממ, יש לי את הלוח אם: Intel Desktop Board D850GB. על פי ההוראות: Three beeps = First 64K Memory Failure. מה זה אומר, וכיצד פותרים את זה? האם שינוי במיקום של הslotים של הזיכרון יכולים להשפיע? אשמח לקבל תשובות ASAP!

• 12 תגובות
    • 813 צפיות
  19. שלום לפני איזה חודש קניתי מחשב חדש ומאז שאני בא להריץ משחקים חלקם נתקעים לאיזה דקה או עושים לי ד''וח שגיאות או חלקם פשוט לא עולים ועושים ריסטרט לדוגמה כשהרצתי האלף לייף 2 המחשב היה נתקע ב load או כשאני עושה save הוא נתקע לדקה כשרציתי להריץ משחק מבוסס מנוע אנריל זה מה שרשם לי QUOTE PH Build [2005.04.14.00.32] OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ -1502 MHz with 2047MB RAM Video: NVIDIA GeForce 7900 XT Negative delta time! History: עכישו המפרט שלי זה nvidia ge-force 7900-extreme amd-5000-dual core-2.6ghz 2048 ram וכל הדרייברים מעודכנים עכשיו כשדיברתי עם הטכנאי שקניתי ממנו תמחשב הוא אמר לי שהבעיה היא עם המעבד בגלל שהוא כפול ליבה וצריך לה…

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  20. Started by dante123,

.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  21. ^ כותרת. קצת יותר פירוט:אממ הדלקתי ת'מחשב לפני 5 דק' התמונה נראתה ארוגה-כאילו מקווקוות כזאת גם הביוס בהתחלה וגם הטעינה של הווינדוס.לאחר שהווינדוס סיים את הטעינה שלו,נכבה המסך אך המחשב,העכבר והמקלדת דלקו ועבדו. לאחר ריסט זה לא קרה.[ד"א קרה לי פעם לפני חודש את אותו דבר בדיוק]. אמרו לי להחליף דריוור,עכשיו אני מנסה,אם למישהו יש עוד רעיונות/עצות/הארות או הערות-התקבלו בברכה.נכון זה לא קריטי אבל זה מעצבן.ד"א 2-זה לא טמפ' כי היא בסדר בדקתי.

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  22. לאבא שלי יש פנטיום 4 1.5 ליבת wiliamt הגרועה. בכל מקרה..היום הוא ניקה את המחשב עם שואב אבק+מברשת קטנה.. חיברנו הכל באנו לפתוח ת'מחשב וזה לא נפתח..אחרי כמה ניסיונות עם הספק וכו' עדיין לא הלך. הוא הלך עם זה ל-KSP הם בדקו עם ספק אחר וגם לא הלך...(אבל הספק שלהם תקין) בכל מקרה אמרו לו שהלוח M שלו הלך בגלל החשמל הסטטי במברשת ומציעי לו לוח של ASROCK (לא יודע דגם מדוייק אבל אני יכול לברר) ב-290 ש"ח פלוס מאה שקל עבודה... רציתי לדעת אם זה נשמע לכם הגיוני...אם יש לכם הצעות לפיתרון התקלה המוזרה.. ואם אין מה דעתכם-האם שווה לקנות לוח ב-300+100 שח עבודה או לקנות לוח אחר וכו'... תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  23. טוב,אולי לא הייתי צריך להתעסק איתו יותר מידי כי אני לא מבין כל כך הרבה בחומרה,אבל הרגשתי צורך כי הוא היה מאוד מלוכלך(מלא אבק,מלאאאא) בכל מקרה פתחתי אותו והוצאתי ממנו את הכרטיס מסך,מודם,זיכרון ואת הלום האם... אז בכללי ניקיתי את המאוורים ואז המארז..אבל כדי לקנות את המארז הייתי צריך לנקת את הלוח אם מכמה חוטים כדי להוציא אותו..וכשהוצאתי אותם לא ממש התחייסתי למקום שלהם..ועכשיו אני לא יודע להאיפה לחבר אותם,על חלק מהחוטים היה כתוב LED אז הבנתי שזה לדים,והצלחתי להכניס אותם וזה עובד..חלק מהכפתורים היה כתוב REST (כפור ריסט על המשחב) את זה גם הכנסתי למקום אבל יש כמה חותים שאין לי מושג מה עושים אותם.. עכשיו החוטים שאני לא יודע להן להכניס: 4 חוטים שמחוברים אחד לשני וכתוב אליהם: …

• 12 תגובות
    • 945 צפיות
  24. Started by Cyron,

שלום. חבר הביא לי מחשב לתיקון אבל אני לא מצליח לעלות על הבעיה. לאחר ההדלקה אין שום תגובה מהמחשב, לא מתקבלת תמונה על המסך, לא נשמע צפצוף בעת ההדלקה. ניתקתי את כל הכוננים והשארתי רק דברים חיוניים בשביל ההדלקה אבל עדיין ללא תגובה. דרך אגב, הוצאתי את המעבד אבל לא ראיתי שום סימן שהוא שרוף, האם בכלל ניתן לזהות אם הלך המעבד ? אשמח אם מישהו יוכל לעזור. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  25. Started by trojan,

המחשב לפעמים מקרטע במשחקים ואפילו בסרטים כשברקע פועל בד"כ רק מירק וקספרסקי... אני חושב שזה בגלל המעבד אבל אני לא יודע אם הטמפרטורה הזאת היא מעל הממוצע שלו כי המעבד שלי הוא יחסית חם והמעלות האלו הם לא בזמן הרצת משחקים אלא רק שהמירק והקספרסקי פועלים אם אתם צריכים את הטמפרטורה באמצע משחקים אז אני יביא.. http://img155.imageshack.us/img155/6435/hotttwn0.png המעבד p4 lga 775 3 ghz אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב אז הנה intel avalon 915 512mb ddr g-card g-force 6600 gt 128mb pci-e 120gb WD עריכה הנה קרטוע שהיה הרגע בסרט וזו היתה הטמפרטורה של המחשב... http://img150.imageshack.us/img150/1808/ergeen9.png טוב אחרי בדיקה במשחק counter strike של הטמפרטורה התוצאות לא משהו המעבד 71 מ…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.