עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. טוב, אני בלחץ היסטרי, הדלקתי את המחשב, והוא נתקע ולא טען את עצמו ורשם את ההודעה הבאה: DRAM Frequency has been downgraded, cause 50 Ohm ODT Unsupported לוח אם של ABIT, זכרון אני מניח ג'נרי, DDR2667Mhz . כיוון שחיפשתי קצת בגוגל ולא הבנתי כלום, אז אני אצרף לפה משהו שלקחתי מ Everest : Memory Bus Properties Bus Type Dual DDR2 SDRAM Bus Width 128-bit DRAM:FSB Ratio 8:6 Real Clock 273 MHz (DDR) Effective Clock 546 MHz Bandwidth 8734 MB/s מה זה אומר? שימו לב לEFFECTIVE CLOCK ולREAL CLOCK . האם הזכרון במציאות איטי הרבה יורת ממה שהוא אמור להיות? ולמה המהירות האפקטיבית נמוכה יותר? בתודה, אייל

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  2. קניתי מחשב חדש לפני פחות משבוע בKSP... ויש לי בעיה עם הזכרונות: קניתי 2 סטיקים של 1 גיגה של חברת TWINMOS כשאני מחבר את שניהם יחד ב DUAL CHANEL המחשב לא מפעיל לי כלום ! (לא את המערכת וגם תמיד נתקע בהתקנה של WIN XP...) כאשר הוצאתי אחד מהם ופעלתי עם 1 גיגה הכל פעל חלק ... מה שכן שחיברתי את הסטיק השני באותו מקום המחשב לא עולה בכלל ומפעיל את עצמו מחדש כל פעם... שאני מפעיל את שניהם יחד אבל לא ב DUEL CHANEL (יענו בצבעים שונים לפי החוברת של הלוח אם ...) אז המחשב עולה כרגיל ומראה שיש לי 2 גיגה זיכרון (אבל ככל הנראה הזיכרונות לא פועלות בDUEL CHANEL) בגלל הבעיה שדי הפחידה אותי שאחד מהסטיקים של הזכרונות פועל כשהוא לבד אבל השני לא פועל בכלל ורק שאני מחבר את שניהם יחד ולא בDUEL CHAN…

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by BlackTalon,

שלום לכולם... קניתי היום צורב DVD חדש - LG H10 ויש לי איתו בעיה די מוזרה...(או שלא?) לאחר שאני מכניס לצורב דיסק, הצורב מזהה אותו אבל כשאני לוחץ על "open" כדי לגשת לקבצים שבדיסק המחשב פשוט לא מגיב. לעומת זאת, כשאני בוחר ב-view pictures או autoplay הצורב אכן מגיב. לסיכום, אני לא מצליח לגשת אל הקבצים ולראות אותם, אך אני מצליח להפעיל אותם בדרכים עקיפות. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה מראש !

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  4. שלום יש לי בעיה שאני מדליק את המחשב אז אני רואה את המסך הראשון שהוא סופר את הזיכרון שיש במחשב ואז המסך מתכבה וזהוא כאילו המנורה במסך דולקת(בצבע ירוק מראה שהוא עובד) אבל לא רואים כלום הבעיה היא ביגלל שאבא שלי לא מבין ממש במחשב אז הוא ניסה להפעיל סרט דרך הדפדפן באינטרנט ואז המחשב ניתקע לגמרי גם העכבר לא זז הכל ניתקע אז אבא שלי לא ידע מה לעשות אז הוא כיבה רק את המסך של המחשב והשאיר את המחשב דלוק כל הלילה שהוא תקוע בבוקר הוא הפעיל את המסך והוא היה עדיין תקוע אז הוא לחץ על הכפתור ריסטרט ואז אחרי שהמחשב סופר את הזיכרון המסך לא מציג כלום רק מסך שחור והלד של המסך(המנורה הקטנה) בצבע ירוק שזה מראה שהוא פועל... מה הבעיה של זה הכרטיס מסך יכול להיות נישרף ואז הוא מהר מאוד מתחמם ומכבה …

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  5. שלום לכולם.. יש לי לוח של אינטל D975XBX BAD AXE REV 304 חיברתי היום מאוורר של מארז עם חיבור של 2 פינים(קומבינה שלא עלתה טוב) לחיבור של 3 פינים ללוח אם...הכל עבד יפה .. עכשיו הבעיה שחיברתי אותו פעם שניה הפוך.. המאוורר לא עבד.. ואז שהפכתי את החיבור הוא גם לא עבד.. חשבתי שהמאוורר נשרף החזרתי את המאוורר שהיה מחובר מקודם וגם הוא לא עבד אז הבנתי שהחיבור הלך.. החיבור בלוח לא נותן מתח יותר, נכנסתי לביוס ל HARDWARE MONITOR והכל נמצא על 0000 החיישנים של הטמפ".. המתח .. ומהירות מאווררים מתו לי.. גם ב EVEREST הוא לא מראה כלום יותר בחיישנים שאר החיבורים עובדים חוץ מזה שהרסתי.. האם מרוב חוכמתי שרפתי את החיישנים ואת החיבור של המאוורר שלוח???? ואין מה לעשות צריכים לממש אחריות?? מישהו נתק…

• 9 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by shovel_xxx,

NTLDR IS MISSING PRESS CTRL+ALT+DEL TO RESTART בבקשה מישהו יכול לעזור לי.. אני עשיתי פירמוט ל HDD חיברתי אותו בחזרה למחשב ועדיין הוא רושם לי את זה

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  7. תראו קניתי 2 סטיקים של TWINMOS של 1 גיגה .. DDR2 667 ובתוכנה CPUZ הוא מראה לי שהזכרונות פועלים על 315 משהו כזה... הנה הוספתי שני תמונות מCPUZ זה אמור להיות ככה ? או שאני צריך לעשות משהו בביוס ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  8. ככה... המחשב עשה לי ריסטרטים כמה פעמים.. אז ביטלתי את הריסטרים כדי שיראה מסך כחול ויגיד מה התקלה הוא כתב לי שיש בעיה ב קובץ הבא: ati2cqag.dll מה יכולה להיות הבעיה ואיך לתקן אותה?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  9. אז ככה: כמו שכבר כתבתי יש לי את הלוח GA-8N SLI של גיגה בייט, מעבד INTEL-P D 2.66 1 ג'יגה דואלי 667 של גייל (שני כרטיסים של 512) לפני כמה שבועות נשרף המעבד מסיבה לא ידועה, לאחר שהחליפו את המעבד נשרף לוח האם, שכנראה מההתחלה התקלה הייתה בו, אבל לא משנה הכל הוחלף. אחרי שהחליפו אותו התחילה בעיה שהוינדאוס כל הזמן נפל (מסכים כחולים וריסטרטים עצמיים), אחרי פירמוט בכלל לא היה ניתן להתקין וינדואוס כי הוא היה נופל כל פעם. אחרי ששברתי תראש מה לעשות בסוף חיברתי את הזיכרון לא בצורה דואלית אלה בסלוטים 1-2 (במקום 1-3 שהם דואלים). מאותו הרגע הכל עבד. האם הזיכרון לא בסדר, או הלוח?! ואיך אני יכול לבדוק את זה מבלי להביא זיכרון אחר? עוד שאלה, כל פעם שאני לוחץ על הפעלה מחדש המחשב מבצע כיבוי וי…

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  10. Started by ipm,

אהלן חברה יש לי מחשב נייד TOSHIBA SATELLITE 2540CDS היום פתחתי אותו וגיליתי שהוא החליף צבעים... יש מושג כזה בגראפיקה שאינני זוכר מהו אבל רואים את הצבעים המומים כאלה... יש לכם פתרון?! עידן

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by Cyron,

שלום. חבר הביא לי מחשב לתיקון אבל אני לא מצליח לעלות על הבעיה. לאחר ההדלקה אין שום תגובה מהמחשב, לא מתקבלת תמונה על המסך, לא נשמע צפצוף בעת ההדלקה. ניתקתי את כל הכוננים והשארתי רק דברים חיוניים בשביל ההדלקה אבל עדיין ללא תגובה. דרך אגב, הוצאתי את המעבד אבל לא ראיתי שום סימן שהוא שרוף, האם בכלל ניתן לזהות אם הלך המעבד ? אשמח אם מישהו יוכל לעזור. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  12. Started by mp91,

יש לי Enermax Noise Taker 370 W 1.3 אני יודע שאני יכול לשלוט במאווררים דרך הספק עצמו. יש ללזה חוט 3 פינים שאם אני רוצה לשלוט במאווררם של הספק אני צריך לחבר אותם. חיברתי אותם אבל מה אני עושה עככשיו? איך אני יכול לשלוט במאוווררים דרך הלוח?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by duk4u,

בזמן האחרון אני חווה קריסות בעמצע מישחק. המישחק המדובר הוא - F.E.A.R . אני משחק ברזולוציה של 1024X768 לפעמים גם אחרי קריסה אני לא מקבל סיגנל למסך. ורק אחרי ריסטרט הכל חוזר לקדמותו. החלטתי להריץ 3Dmark05 ולבדוק מה קורה. לציין שאני משחק עם הגדרות דיי גבוהות שיצויין בהמשך. והנה התוצאה 1. ללא פילטרים נעשה אתמול. 2. עם פילטרים פירוט הפילטרים Resolution - 1024X768 Anti Allasing - 4 sample AA Filtring - Anistropic אותה בדיקה בינואר השנה הניבו תוצאות שונות 1. ללא פילטרים 2. עם פילטרים מה שאני חושש שבחום של אוגוסט (אני ללא מזגן) קירור הסטוק של הכרטיס אינו מצליח לקרר את הליבה מספיק. הכרטיס עובר את ה 75 מעלות בקלות. חשבתי לרכוש את גוף הקירור של - Arctic Cooling …

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by Gal_452,

שלום אנשים! כבר כמה זמן יש לי בעיה מאד מעצבנת במחשב והיא שכל פעם אחרי שאני משחק 15-20 דקות באיזשהו משחק המחשב נתקע לי. הבעיה הזאת מאד מתסכלת אותי ואשמח עם מישהו יכול לעזור לי לפותר אותה תודה,גל

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by liron555,

יש לי צורב 4161 LG GWA והבעיה היא שהוא לא צורב לי כל דיסק למשל דיסק שרשום עליו מהירות X56 הוא לא צורב עליו ולא מזהה שיש לו דיסק בכונן ודיסק שרשום עליו X48 הוא כן מצליח לצרוב ומזהה את הדיסק בכונן ,מה יכולה להיות הבעיה ????? ואיך אפשר לפתור אותה ????

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  16. Started by zzrxox,

היי, יש לי את כרטיס הטלויזיה הנ"ל וכל הדרייברים שלו מעודכנים כראוי,הבעיה החלה היום שפתאום אני לא שומע קול אבל התמונה בסדר גמור,בנוסף אין לי שום בעיות קול כרגע במחשב, שומע הכל סרטים ומוסיקה ללא בעיות,מיותר לציין שהכרטיס לא על MUTE ובנוסף החוטים שמחברים בין הקול לטלויזיה מחוברים כראוי,בגדול לא היה שום שינוי שהמחשב עבר בימים האחרונים שיכול להשפיע באיזושהי צורה על הקול.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by alono23,

אני מקווה שזה קשור לכאן... בזמן האחרון כל פעם שאני נוגע במסך או בכונן אני מקבל זרם... ממה זה יכול להיות ואיך אפשר לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by ndv,

כשאני מעתיק קובץ כלשהו, מה בדיוק משפיע על מהירות ההעתקה? מעבד? זיכרון פנימי? דיסק קשיח? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by kobi_af,

שלום יש לי בעיה כבר הרבה זמן של קריסת המחשב שרשום שם bug code usb driver ניסיתי לעדכן להתקין מחדש אותה בעיה שאלתי מישהו שאני מכיר והוא אמר שיכול להיות שהמודם דורש יותר כוח ממה שיש ב usb ובגלל זה הוא קורס אפשרי? מי שרצה לעיין ב3 קבצי minidump שיש בהם אותה תקלה http://rapidshare.de/files/28640921/minidump.rar.html

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  20. שלום כאשר המחשב מגיע למצב של ווינדוס הוא דורש סיסמה +שם משתמש, יש לציין כי שם משתמש ,כבר מופיע . וסיסמה אף פעם לא שמתי ,אך פתאום הוא דורש, ניסיתי ב"מצב בטוח" לא הולך פשוט אני לא מצליח להגיע לשולחן עבודה אודה לכם על העזרה !! ממני : FALKON5

21. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! ביומים האחרונים הופיעו לי מין כתמים מרובעים כאלה (בצבע אדום) בתחתית המסך ,אני לא מצליח לפתור את הבעיה . יש למישהו רעיו מה זה יכול להיות ומה הפתרון. (דרך אגב זה רק בחלק מהרזולוציות) תודה מראש

• 13 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by erez20,

נייד של IBM כשקיבלתי אותו היו בו 2 מחיצות אחת של 14 ג'יגה עליה הייתה מותקנת וינדוז ומחיצה לא מפורמטת של 10 ג'יגה, אני יודע שבניידים רבים ובמיוחד באלו של IBM יש מחיצה לא מפורמטת (בדרך כלל גם לא רואים אותה ואין גישה אליה) שבה יש גיבויים ולפעמים גם חלק מהביוס אבל זה לא נראה לי המקרה פה, כי בדרך כלל מדובר על ג'יגה אחד או משהו בדומה לזה. פירמטתי את המחיצה הכל עבר חלק. לאחר כשבוע שהמחשב נח ללא שימוש ניסיתי להפעיל אותו וחשכו עיני המחשב לא עלה ומסתבר שאין גישה לHD יותר מזה, הביוס אמנם עולה אך הוא לא רואה את הHD בכלל, מבחינת הביוס אין כונן קשיח, זה לא שצריך לפרמט אותו או להתקין מערכת הפעלה מחדש, פשוט לא קיים. אין בעיה בשאר המערכות עליתי עם LIVE CD הכל עולה יופי, הביוס נראה תקין (ח…

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  23. Started by easyuri,

התקנתי את DISKEEPER והברירת מחדל של התוכנה היא לבצע איחוי בערך פעם ביום. האם זוהי תדירות הגיונית הוא שצריך לשנות אותה?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  24. Started by רועי כודרה,

שלום לכולם. יש לי בעיה עם כוננים קשיחים אחד עם הווידוס והשני ריק בלי ווינדוס שאני מחבר תשני בלי הווינדוס משום מה המחשב לא רוצה להעלות תווינדוס מהדיסק הראשון והוא אומר : missing operating system. כשאני מוציא את הדיסק הווינדוס עולה כל טוב ויפה. ניסיתי לשחק עם הג'מפרים וכל דבר שעלה על דעתי . אבל תמיד המחשב ניסה לקרא תתוכנה רק מהדיסק הקטן ללא הווינדוס לא משנה איך הוא היה מחובר או מג'ומפר, התקנתי מערכת הפעלה בו, הווינדוס עלה והותקן בכונן G עכשיו רק ככה הדיסק עובד שמותקן בו ווינדוס, הווידוס תמיד עולה מימנו ולא ממה שיש בכונן C בדיסק הגדול שאני מוציא אותו אז הווינדוס עולה מC כרגיל, לא יודע אם זה קשור לסוג הדיסקים אם כן אז הסוג של הדיסק שהבאתי הוא :WD CAVIAR 33200 ה…

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  25. ^ כותרת. קצת יותר פירוט:אממ הדלקתי ת'מחשב לפני 5 דק' התמונה נראתה ארוגה-כאילו מקווקוות כזאת גם הביוס בהתחלה וגם הטעינה של הווינדוס.לאחר שהווינדוס סיים את הטעינה שלו,נכבה המסך אך המחשב,העכבר והמקלדת דלקו ועבדו. לאחר ריסט זה לא קרה.[ד"א קרה לי פעם לפני חודש את אותו דבר בדיוק]. אמרו לי להחליף דריוור,עכשיו אני מנסה,אם למישהו יש עוד רעיונות/עצות/הארות או הערות-התקבלו בברכה.נכון זה לא קריטי אבל זה מעצבן.ד"א 2-זה לא טמפ' כי היא בסדר בדקתי.

• 7 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים