תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
יש לי מאתמול את הכרטיס הזה של הרקולס. התקנתי הכל כמו בהוראות. נזהרתי שהכבל בין הכרטיס ל-RACK לא יהיה הפוך, חיברתי הכל כמו בהוראות והתקנתי דרייברים הכי מעודכנים מהאתר של הרקולס. הכל עובד חוץ מהסנטר והסאבוופר. מה שלא עשיתי, מה שלא ניסיתי להגדיר לא עוזר. אין יציאה מהחיבורים של הסנטר והסאב. עשיתי נסיון-הסרתי לגמרי את הדרייברים המעודכנים ואחרי איתחול למחשב התקנתי את הדרייברים הישנים יותר שהגיעו על תקליטור עם הכרטיס. דוקא עם הדרייברים האלה הכל עובד למרות שעדיין שומעים קצת חלש לטעמי מהסנטר והסאב. אני מדגיש שאין בעיה ברמקולים כי לפני זה היו מחוברים לכרטיס קול של TERRATEC והכל עבד אחלה. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ?
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה.. היה לי בעיה שאחרי שאני משחק בערך 20 דקות באיזשהו משחק אז הוא נתקע לי ולא היה לי מושג למה זה ואף אחד לא אמר לי מה הבעיה עד שהבנתי מה הבעיה, לא יכולתי להשים על רזולציה גבוה ( 1680X1050) אז אני עכשיו שם על 1050X768 ובהתחלה אמרתי סבבה לפחות שלא יתקעו לי המשחקים אבל אז זה התחיל לעצבן כי אני רוצה איכות גבוה אז בקיצור למה אני לא יכול להשים על רזולציה טובה?? אם זה חשוב אז הנה המפרט שלי: inno3d nvidia geforce 9800gt intel quad core q6600 mother board:p43(לא יודע יותר מזה) AOC 22 inch הורדתי כמעט את כל הדרייברים הקימיים ואפילו כאלה שאמרו שהם מיוחדים וזה עדין לא עזר.... זאת לא בעית חום, בדוק. בבקשה תעזרו לי, שאלתי בפורומים אחרים והם לא יכלו לעזור לי עד שנזכרתי שז…
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המחשב של חברה שלי מראה את מסך הפתיחה של ווינדוס אבל אחריו עובר לטעינה על מסך שחור. ניסיתי להכניס דיסק ווינדוס ולתת לו לתקן את המערכת אבל ללא הצלחה. עכשיו אני שוקל האם לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש. יש לה הארד דיסק אחד שמחולק למחיצות, במחיצה של הווינדוס אין קבצי תמונות ומוזיקה, אני רוצה שהמחיצות האחרות ישמרו, האם ברגע שאני אפרמט כל המחיצות ימחקו בגלל שזה דיסק קשיח אחד? מה עוד אתם ממליצים לנסות לפני שאני מפרמט?
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. שלשום קניתי (נכון ליום שלישי) מעבד Intel I7 4770 . לוח אם MSI Z87 G54 GAMING. וזוג זכרונות Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz והמחשב העלה לי מסכים כחולים 4 פעמיים אתמול ששיחקתי במחשב . והמשחק כמה וכמה פעמים נתקע לי. מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה? כשאני פותח את המחשב לאחר המסך הכחול קופץ לי את ההודעה הזאת בוינדוס: תימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.48 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 1e BCP1: 0000000000000000 BCP2: 0000000000000000 BCP3: 0000000000000000 BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\110513-5023-01.dm…
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
התחילה לי בעיה לפני כמה ימים אני מפעיל את המחשב ושאני מגיע לאזור שכותבים את הסיסמא לווינדוס (יש לי ווינדוס 7) אני כותב ונכנס ואחרי כמה שניות פתאום מתכבה המסך וכתוב לי no signal. חבר אמר לי להיכנס דרך ה safe mode ולבדוק אם יש וירוסים אבל אין, וה safe mode עובד לי טוב, אני יכול להיות בו כמה שעות ולא יתכבה המסך. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לסדר?
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
זה התחיל בערך לפני 3 חודשיים הייתי בא להדליק אותו המאוורים עובדים והמחשב לא נדלק אין שום הודעה על המסך אני גם לא שומע את הדיסק קשיח עובד זה היה קורה פעם בשבועיים לאחר מכן פעם ב 4 ימים היום זה פעם ביום ,לפעמיים אני מנסה 5 פעמים רצוף והוא לא עובד לי יש הרגשה שהכרטיס מסך לוקח הרבה הספק מהספק כח שלי אגב הלוח שלי הוא DFI NF4 ULTRA והספק כח שלי הוא EZCOOL 500W אם אני לא טועה בזמן שהוא נתקע המאוורר של המעבד לא עובד אך כל שאר המאווררים עובדים אני צריך לבדוק זאת שוב
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון המחשב שלי עושה לי בעיות מוזרות .... הכל התחיל לפני שלוש שבועות כשהמחשב היה מראה לי מסך כחול אחרי שהיה טוען את הווינדוס אני הייתי בטוח שזה הרדיסק ( במקרה היה לי הרדיסק חדש אז החלפתי ) אחרי שהחלפתי הכל היה בסדר גמור, אבל אחרי שבוע עוד פעם היה לי מסך כחול אחרי הווינדוס לא הבנתי מה זה אז לקחתי אותו ל IVORY ושם הם עשו לי בדיקה מיוחדת עם איזה דיסק מוזר ואמרו שזה הווינדוס ושאני צריך לפרמט מחדש ואם זה קורה שוב אז לבוא אליהם אמרתי סבבה ובאמת הפירמוט עזר לי אבל אחרי כמה ימים המחשב התחיל להיתקע לי !!!! והסאונד ברקע גם !!!! אני כבר מתחיל להשתגע ואני לא יודע מה זה !!!! אחרי שאני עושה ריסטרט הכרטיס רשת שלי נעלם ואני צריך לכבות ולהדליק את המחשב כמה פעמים ע…
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין דריבר של כרטיס מסך 8600GT וזה אומר לי מנהל התקן זה לניהול נתונים גרפיים לא הצליח לאתר חומרה תואמת לעיבוד נתונים גרפיים ואני בטוח ב 100% שהורדתי את הדריבר הנכון רציתי לבדוק אם זה אומר לי את זה בכל דריבר וכן הורדתי כמה דריברים שונים של כרטיס מסך וזה אומר לי את זה לכולם בבקשה עזרה אני לא יכול לשחק שום מישחק בלי הדריבר הזה דרך אגב גם פירמטתי ביגלל הבעיה הדפוקה הזאת וזה עדיין אומר לי את זה
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב. אני חדש כאן באתר..., אז שלום לכולם! ברשותי מחשב נייד של דל שאמנם נמצא בשימוש כבר 7 שנים, אבל עם מפרט איכותי מאד וסוחב טוב. הבעיה היא שלאחרונה הוא מתחמם מאד אפילו בשימוש די פשוט, מה שגורם לי להבין שכנראה הצטבר אבק רציני שם בפנים. השאלה היא: איך מטפלים בזה מלבד לפנות לטכנאי שיקח לי את המחשב ליום יומיים ויפתח אותו ומי יודע מה יחולל שם בפנים..., האם יש דרך שאוכל לטפל בעצמי בבעיה? תודה רבה מראש!
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה אני אספר מה קרה -המחשב שלי החליט לעדכן את עצמו לווינדוס 10 ללא שום סיבה ולאחר שזה קרה הכל היה בסדר חוץ מזה שכמה תיקיות לא היו על שולחן העבודה. אז בדקתי ב"מחשב זה" ובכונן C שלי הכל היה.חיפשתי את התיקיה שלי שהכל מרוכז בה (שירים, תמונות, וכו) ומצאתי אותה במיקום:this pc local disc cusersתיקית המשתמש של המחשב desktopאחרי שמצאתי העברתי את זה משם לשולחן העבודה (פשוט גררתי לשם ולא עשיתי העתק הדבק) והכל היה בסדר. מה הבעיה? שהאנטיוירוס רצה להתעדכן ועשה ריסטרט אוטומטי למחשב ואחרי שהמחשב עלה התיקיות שהעברתי לשולחן העבודה לא היו (שאר הדברים שהיו מלכתחילה על שולחן העבודה כן נשמרו עליו כמו steam וכו). מצאתי תיקיה שנעלמה אבל זה רושם את זה: (בתמונה) …
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הציון הוא: 2886 המעבד P4 1700MHZ הכ.מסך GEFORCE 2 MX 400 32MB זכרון 256RDRAM WIN98SE לוח intel
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכל גולשי הפורום, ניגש לעניין, כבר מספר פעמים שהופיע לי מסך כחול במחשב. אז צילמתי אותו והבאתי אותו אליכם כדי שתעזרו לי לפתור את הבעיה. הנה התמונה http://img208.imageshack.us/img208/6251/08102011025c.jpg כותרת השגיאה: "Driver_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" נוסיף עוד כמה פרטים כדי שיהיה יותר קל למצוא מה הבעיה. המחשב שלי טיפה ישן, מ2005. עם הארד דיסק ומאוורר חדשים. חום הCPU נע בין 55 במנוחה ל78 במאמץ. מפרט המחשב מפורט בלינק מצד ימין. לפעמים קורה שהעכבר מפסיק לעבוד ואם מחליפים לו כניסת USB הוא חוזר לעבוד. אני מנקה את המחשב מאבק פעם בחודשיים שלוש. קרה פעם שהגדרות התאריך והשעה במחשב התאפסו(לא בביוס) אחרי שהיה מסך כחול. תודה לכל מי שעוזר/ת!
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מסיבה מסויימת מהבוקר אני לא יכול לרשום במקלדת סימנים כמו סימן קריאה סימן שאלה וסימנים נוספים למרות שחלק אני יכול לרשום חלק למרות שהמקשים עובדים בנפרד shift ו1 ו. והאחרים גם עובדים רק ביחד הם לא יוצרים את הסימנים אשמח לקבל עזרה
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום החלטתי לכתוב פה כדי למצוא פתרון לבעיה שנמצאת במחשב שלי כבר מעל חודשיים. פשוט המחשב עושה מסכים כחולים. רוב הפעמים זה קורא כשאני משחק במחשקים כבדים כמו FIFA MANAGER 2007 ואמריכאס ארמי. חשוב לציין יש לי מחשב די חזק שנקנה לפני קצת למעלה משנה. מעבד כפול ליבה של AMD X2 3800 קירור למעבד' ביג טייפון. כרטיס מסך EVGA 7800GT כרטיס זיכרון אחד של סמסונג 1024 לוח אם LANPARTY ספק כוח TOPPWER 550 ומארז טרנספורמר את המחשב הרכבתי פה בפורום וקניתי אותו בנועה מחשבים כאשר הם גם הרכיבו לי אותו במעבדה שלהם. בבקשה תעזרו לי למצוא את הבעיה במסכים הכחולים. תודה רבה לעוזרים
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי כל מיני דיסקים DVD שיש בהם קבצים שהומרו בשעתו מקלטות VHS ישנות וכדומה. אני מנסה להעתיק את הדיסקים הללו למחשב אבל האיכות יוצאת ממש נמוכה, בשעתו כשהמרתי את הקבצים עשיתי את זה ברמה הכי גבוהה שיש, לא יתכן שעכשיו כשאעתיק מהדיסקים האיכות תהיה ירודה ממש ויראו ממש מטושטש. השאלה שלי היא איך ניתן להעתיק את הקבצים שבדיסקים הללו ולקבל את האיכות המקורית. אודה מאד לעזרה ממי שמבין בזה או התנסה. אגב, התוכנה nero רלוונטית לעניין?. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום צצה לי בעיה במחשב ה HTPC ורציתי לבדוק אם מישהו נתקל בה ויודע איך לסדר או לפחות לאפיין את הבעיה המחשב הוא של EGLOBAL i3 3217U עבד כמה חודשים מצויין, ואתמול לילה הפעלתי על מנת לראות סרט המערכת עולה עם החלונית הקטנה של הווינדוס באיתחול בצורה תקינה, אבל כשמגיע למערכת ההפעלה עצמה התצוגה מתחרבשת, מעין קווים אפורים לאורך המסך ובלבן-אפור. חשבתי אולי בעיה בכבל או ברסיבר או בטלוויזיה, אז חיברתי עם כבלי HDMI אחרים, חיברתי ישירות לטלוויזיה, וגם לטלוויזיות אחרות והבעיה נשארת. הצלחתי איכשהו לתפעל את הוינדוס וברגע שהורדי את הרזולוציה ל1024X76 זה הראה בצורה תקינה פחות או יותר. לאחר כמה פעמים כמה ברזולוציה הזאת התחילו בעיות בתצוגה. בעקבות זאת חיברתי את המחשב לטלוויזיה ישנה יותר שהיא…
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי המחשב סתם היה דלוק ללא שימוש ואחשלי סיפר לי שהוא פתאום שמע אותו עובד כזה כאילו דלוק בו איזה משחק כבד (כלומר התאמץ קצת סתם) ואחר כך הוא פשוט כיבה את המחשב ולמחרת כשבאתי להדליק אותו אז הוא פשוט נתקע בעמוד הזה : http://www.siz.co.il/my.php?i=ykw3dmndmjo4.png אגב זה מחשב ישן ככה שרוב הרכיבים שלו ישנים מאד מה לדעתכם הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
זה כבר קרה לי למלא דיסקים שכבר צרבתי עליהם!! אז ככה, אני צורב דיסק, הדיסק עובד טוב מאוד, קריא בסידירום וכל טוב עד עתא. אחרי כמה זמן (חודש......חודשיים....חצי שנה....) החומר של הדיסק מתחיל להתקלף לי ללא שום סיבה!! הדיסק מתקלקל כשהוא בתוך המזוודה, אפילו אם אני לא משתמש כלל וכלל בדיסק, אפילו אם אני לא נוגע בו!!! יש דיסקים כאלו לא איכותיים שמתקלפים לי מהר מאוד וכאלה יותר איכותיים שלוקח להם זמן עד שהם מתקלפים, אבל כולם מתקלפים באיזהשהוא צורה ובכל דיסק שהשתמשתי בו עד עכשיו, היו כמה שהתקלפו לי, אני אישית מעדיף את הדיסקים של ה Smart Buy כיוון שלהם היו הכי מעט דיסקים שהתקלפו לי, ולקח להם יותר זמן עד שהתחילו חלקם להתקלף. היה לי פעם דיסק אדום (יש גם בצהוב) כזה שרשום עליו: The PROffe…
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד HP ProBook 455 g1 FOX70EA שאני רוצה לשפר לו את הביצועים. קודם כל מפרט של המחשב: מעבד: AMD A10-5750m APU זיכרון: 8GB DDR3 אחסון: 1TB כונן 2.5" זה די מה שצריך לצורך השאלה עכשיו רציתי לשפר את הביצועים ושמתי לב שלרוב צוואר הבקבוק אצלי זה הדיסק שהוא די איטי. אז השאלה הראשונה היא כמה יעלה לי דיסק SSD של GB240\256GB מחברה אמינה אבל לא הכי יקר (התקציב לא בשמיים)? עכשיו, נניח שיש לי ככה 1000 שקל לצורך שדרוג יחידת העיבוד. האם אני חייב לשדרג דווקא למעבד מה - A-Series? אם כן אז יש מעבדים מספיק חזקים מהסדרה הזו? ועוד שאלה האם במחשב הזה יש מקום גם לכרטיס מסך נפרד (לא חלק מיחידות הGPU שבאות עם המעבד)? ואם אין אז יש דר…
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ערב טוב השאלה שלי היא כזו:האם כשהמחשב נתקע,הכוונה אני מוציא אותו לריסט דרך הווינדוז והוא לא מתרסט,אין לי מושג למה זה קורה,אפשר אם זה קורה פעם ב לעשות את הריסט דרך הכפתור במחשב?זה פוגע במחשב עצמו?כי למשל בשבוע שעבר או השבוע אני לא זוכר,כנראה ששבוע שעבר כי השבוע רק התחיל חח,זה קרה לי פעמיים בערך,וכל פעם אני חושש שהמחשב נהרס שאלה נוספת:אבא שלי התעסק עם המחשב עם כבל רשת וזה,ובטעות כיבה את המחשב,זה הורס את המחשב גם כן אם זה קורה פעם בהרבה זמן?או שזה לא כזה נורא? כי המחשב שלי נורא יקר,וכל פעם שזה קורה אני נורא חושש שהפעם הוא יהרס... תודה חג שמח
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי WINDOWS VISTA 64 BIT והצורב פשוט לא נותן לי לצרוב לא משנה מה אני מנסה לצרוב כל פעם הוא עושה שגיאה אם תרצו אעלה לכם קובץ LOG עם השגיאה אני משתגע מזה אבל כהעברתי את הצורב למחשב אחר והכל עובד פיקס צרב גם DVD וגם CD חלק בלי שום בעיות יש לכם אולי רעיונות ממה יכולה לנבוע הבעיה? ניסתי מלא דרכים שלי בעצמי אבל כשאני לא מסתדר אני לא מתבייש לשאול.
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בווינדוס 10 קריין באנגלית התחיל לדבר על כל דבר שאני מבצע, איך מבטלים?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
החלפתי לX1950GT והוא לא מצליח לעלות, לא לביוס ולא לסייפ מוד פשוט נתקע בלוגו של אינטל המפרט: יכול להיות שהלוח לא תומך ? http://www.cpurigs.com/forums/showpost.php?p=9825&postcount=7 http://www.cpurigs.com/forums/showthread.php?t=1551 Video: What add-in AGP cards can be used? The AGP socket is keyed for Universal 0.8 V AGP cards that comply with the AGP 3.0 specification or 1.5 V AGP cards that comply with the AGP 2.0 specification. The AGP connector supports 8x, 4x AGP 3.0 add-in cards operating at 0.8V, or 4x, 1x AGP 2.0 add-in cards operating at 1.5V. Note: There is no support for AGP 2x operation or legacy 3.3V AGP cards.
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
למה היוטיוב מוזר אצלי? יש למישהו פתרון? ניסיתי למחוק עוגיות וכו'.. בכרום ואינטרנטאספלורר זה לא קורה אבל כרום הרבה פעמים נתקע לי באמצע חיפוש אז העפתי אותו... אשמח לפתרון.
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי את הבעיה שציינתי בכותרת כמעט בכל משחק לדוגמא:vampyr,csgo וכנראה יש עוד למישהו יש פתרון לבעיה תודה לעונים!
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-