תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
יש לי WINDOWS VISTA 64 BIT והצורב פשוט לא נותן לי לצרוב לא משנה מה אני מנסה לצרוב כל פעם הוא עושה שגיאה אם תרצו אעלה לכם קובץ LOG עם השגיאה אני משתגע מזה אבל כהעברתי את הצורב למחשב אחר והכל עובד פיקס צרב גם DVD וגם CD חלק בלי שום בעיות יש לכם אולי רעיונות ממה יכולה לנבוע הבעיה? ניסתי מלא דרכים שלי בעצמי אבל כשאני לא מסתדר אני לא מתבייש לשאול.
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להכנס ללופ של הדלקה כיבוי. לאחר לחיצה על כפתור ההדלקה המחשב היה נדלק ל2-3 שניות, נכבה לכ5 שניות, נדלק מחדש וכו'. ניתוק מהחשמל והחזרה פתרו את זה והוא המשיך לעבוד מצויין כולל עומס. הבוקר המחשב נכנס ללופ הזה ומסרב לצאת ממנו. לוח הבדיקה המובנה אפילו לא נדלק. פירקתי אותו לחלוטין עד למצב של לוח, מעבד וזכרון (ספק כח אחר) והוא עדיין עושה את הבעיה הזו. מקסימום מתחיל להריץ קצת מספרים בלוח הבדיקה המובנה וקורס. גישה למעבד ולוח נוספים מהסוג הזה יהיה לי רק בהמשך. יש עוד משהו שאני יכול לבדוק\לנסות כדי לבודד את הבעיה? מפרט המחשב בפרופיל. אגב, הבעיה התחילה קצת אחרי שחיברתי התקן למניעת GROUND LOOP. קשה לי להאמין שזה קשור אבל אי אפשר לדעת.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זה כבר קרה לי למלא דיסקים שכבר צרבתי עליהם!! אז ככה, אני צורב דיסק, הדיסק עובד טוב מאוד, קריא בסידירום וכל טוב עד עתא. אחרי כמה זמן (חודש......חודשיים....חצי שנה....) החומר של הדיסק מתחיל להתקלף לי ללא שום סיבה!! הדיסק מתקלקל כשהוא בתוך המזוודה, אפילו אם אני לא משתמש כלל וכלל בדיסק, אפילו אם אני לא נוגע בו!!! יש דיסקים כאלו לא איכותיים שמתקלפים לי מהר מאוד וכאלה יותר איכותיים שלוקח להם זמן עד שהם מתקלפים, אבל כולם מתקלפים באיזהשהוא צורה ובכל דיסק שהשתמשתי בו עד עכשיו, היו כמה שהתקלפו לי, אני אישית מעדיף את הדיסקים של ה Smart Buy כיוון שלהם היו הכי מעט דיסקים שהתקלפו לי, ולקח להם יותר זמן עד שהתחילו חלקם להתקלף. היה לי פעם דיסק אדום (יש גם בצהוב) כזה שרשום עליו: The PROffe…
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמחשב קופא לי בכל מיני מצבים: מצב ראשון זה במשחקים אני משחק במשחקים לא משנה באיזה אחרי 5 דקות או יותר פתאום אני רואה שהכל מתעווט כל הטקסטורות משתנות...(למשל אני רואה את הטקסטורה של הרובה פרוסה לי על המסך) זה מתחיל שהמסך קופא(הכוונה שהקול ממשיך ברקע) אבל אחרי כמה שניות זה כזה חוזר לשניה ושוב נתקע אבל הפעם עם קול חוזר על עצמו...ובהמשך זה נתקע לגמרי והדרך היחידה לצאת זה ריסטארט ידני... ואני חייב לציין שזה קורה עם כל משחק ולא משחק ספציפי... לצורך העניין המשחק ששיחקתי הרגע הוא FALLOUT3 ואחרי בדיקה באתר "CAN I RUN IT" שידוע גם בשמו SYSTEM REQUIREMENTS LAB משהו כזה וזה כותב שהמחשב שלי אמור להריץ את המשחק על ריקומנדד בלי בעיות... מצב שני זה באינטרנט שהאינטרנט קופא והע…
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בווינדוס 10 קריין באנגלית התחיל לדבר על כל דבר שאני מבצע, איך מבטלים?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני חווה כל פעם מחדש תקיעות במחשב בכל פעם שאני רואה סרטון באינטרנט ביוטיוב וכו'. ניסיתי לעשות ניסיונות כמו לשחק משחקים על ביצועים הכי גבוהים והמחשב לא נתקע. חשבתי אולי יש בעיה עם הכרטיס קול אז שמתי סרט באמצעות bs player על ווליום הכי גבוה ועדיין המחשב לא נתקע. עקבתי אחרי הטמפרטורה של המעבד והוא נראה תקין.. ניסיתי לסדר את ה registry באמצעות התוכנה Free Window Registry Repair מהאתר regsofts ועדיין התקלה מתרחשת. השלב הבא שאני חושב עליו הוא פירמוט טוטלי של כל המחשב אך לפני זה אשמח לקבל חוות דעת ועזרה אם מישהו נתקל בתופעה הזאת ואצליח לתקן אותה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכם, אז ככה, משום מה באמצע עבודה על המחשב פתאום הופיע לי פס כחול כזה ישר על המסך, והוא מאוד בולט - ניסיתי לעשות ריסט וזה לא עזר, ניסיתי לחזק חיבורים וזה עדיין ככה.. מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? זה ממש מעצבן..
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש למחשב הנייד שלי. כרגע יש לי הארד דיסק ssd שעליו מערכת הפעלה של windows 10, מערכת ההפעלה עדיין מתעדכנת על המחשב שלי כל כמה זמן ואני לא יודעת איך להעביר את מערכת ההפעלה להארד דיסק החדש בלי לגרום למערכת ההפעלה להפסיק להתעדכן... אני עוד לא קניתי הארד דיסק חדש, אני רוצה לוודא שיש פתרונות לכל הבעיות שלי לפני שאני קונה אחד חדש. תודה מראש ? (אני אשמח להסבר מפורט כי אני לא כל כך מבינה בזה ?)
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, לפי החומרה שיש לי האם ניתן לחבר שתי מסכים לאותו כרטיס מסך ? האם אפשר לחבר אחד ללוח אם והשני לכרטיס מסך? לוח אם- Asus H87M-E כרטיס מסך:Sapphire Radeon R7 260X תודה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, משם מה היציאות הקדמיות של האודיו שלי לא עובדות, לא המיקרופון ולא האוזניות. המחשב פשוט לא מזהה כלום כשאני מחבר לשם משהו. ה USB הקדמי כן עובד... יש למישהו מושג מה אפשר לעשות ? אגב, המחשב די חדש, נקנה לפני שלושה שבועות.
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לאחרונה יש בעיה במחשב הנייד שלי כשאני מפעיל קובץ קול הקול מופעל ולאחר מספר שניות הוא מפסיק ואם אני יוצא מהתוכנת מוזיקה (או כל תוכנה אחרת שמפעילה קול אפילו בדפדפן) ומפעיל שוב הקול חוזר ושוב פעם מפסיק וחוזר חלילה ומה שמעניין הוא שכשאני מחבר את המחשב לרמקולים חיצוניים הכל תקין חשבתי שזה בעיה במערכת ההפעלה( WINDOW 8.1) אז התקנתי אותה שוב ולא עזר היום שדרגתי לווינדוס 10 והבעיה עדיין קיימת(עשיתי התקנה נקייה) דגם כרטיס הקול:Conexant smart audio hd גירסת הדרייבר: 8.64.39.50
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב לכולם ברצוני לדעת האם זוהי תקלה בחומרה. לאחר כשעתיים של משחק ב Moderen warfare 2 , המחשב החדש שלי (בן פחות משבוע) נתקע, מציג הודעת שגיאה של blue screen לא הספקתי לקראו את כל מה שכתוב שם מכיוון שמיד שניה לאחר מכן הוא נכבה. הספקתי לראות את שם התקלע ואת משהו עושה למרות שלא ממש הבנתי מה זה אומר Dumping physical memory Error: 0x82B28985 עכשיו כאן זה לפי החלטת המחשב כבר(זה לא קרא לי פעם אחת) לפעמים המסך נכבה וכאילו המסך בכלל לא מזהה את הכרטיס או שהוא נדלק מחדש ואז באיתחול נתקע בבדיקת RAM ומצפצף ציפצופים קצרים בתדירות גבוהה. או שהווידאוס לא רוצה לעלות... מישהו יכול לומר לי מה הבעיה? הנה קצת נתונים על המחשב שלי: OS: Win7 Ultimate x86 - 32 bit CPU Type: TripleCore AMD Phe…
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אצל היבואן של AOC אין במספר חנויות שבדקתי אין ebay - אין המפרט של המסך: יש לי שנאי עם מפרט דומה בהפרש של 0.5A, החיבור מאוד דומה אבל לא מתאים. מישהו מכיר אולי מקום שבו אוכל למצוא את המבוקש?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התקנתי היום windows xp ואין לי local area connectio ואי אפשר להתחבר לאינטרנט היההלי windows 7 במחשב אך נוצרה בעיה לכן התקנתי xp עכשיו אמרו לי שזה בגלל שלא התקנתי את מתאם הכרטיס רשת אין לי דיסק כזה אין אני מוצא את הדרייבר המתאים לזה Motherboard של חברת lenovo Model כתוב to be fielld by o e m *
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המחשב לפתע פתאום ללא מאמץ בכלל בכלל גם ששום דבר לא פועל התחיל לעשות רעש של רכבת זאת לציין שזה לא היה ככה עד לפני כמה שעות... הוא נקי (יחסית) וגם אם לא זה לא אמור ממש להתאמץ גם בלי אבק איך אני מעיף את הרעש הזה מהאוזניים שלי?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני בטוח שזה וירוס..המעבד מתאמץ מאוד..50%+ גם כשכלום לא פתוח ועובד ספייבוט ומיילוורבייטס לא מצאו כלום..נוד32 מעודכן הופעל גם במצב בטוח..כלום לא נמצא המחשב כולו עובד מאוד לאט..וכשאני מנסה להפעיל סרט/יוטיוב או אפילו משחק כלשהו הסאונד מרצד ונתקע..הסרט עובד כרגיל בערך.. המחשב שלי סביר פלוס..E6850 ווינדוז XP SP3 שני ג'יגה זכרון..הוירוס החל לפעול אתמול בבוקר..די בטוח בגלל טורנט שהורדתי והפעלתי
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריכה לפרמט את המחשב, איך הכי מומלץ לפרמט אותו אם אין דיסק, ומאיזה אתר בטוח להוריד את הווינדוס שבע?
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמה למחשב שמחוברת דרך כרטיס PCI. עד עכשיו עבדתי על XP 32BIT, כשהמצלמה מופעלת בעיקר ע"י מטלב, וקצת ע"י התוכנה שמסופקת איתה. כעת אני מעוניין להתקין WIN7 64bit. באתר החברה יש דרייברים לכרטיס הPCI ל64 ביט והתקנתי אותם. הבעיה שהתוכנה המסופקת באה בשני גירסאות, 32 ו64 ביט, כשעל ה64 ביט מצויין שהדגם הספציפי של המצלמה שיש לי יתמך רק ע"י הגירסא הבאה. רציתי לדעת אם אמורה להיות בעיה להשתמש בתוכנה 32ביט עם המצלמה, למרות שהותקן הדרייבר ל64 ביט. ככלל, התוכנה הרבה פחות מעניינת אותי, ובעיקר חשוב לי שמטלב יעבוד איתה, כשהוא עובד דרך ספריה של C++ של המצלמה (או משהו כזה, אני פחות מתצמצא בנושא). יש איזושהיא סיבה שמטלב לא יצליח לתקשר עם המצלמה בגלל החלפת הגירסאות הזו? תודה רבה A…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכם.. יש לי לוח אם בן שנתיים שלוש שיש לו לפחות 5 קבלים נפוחים, הקבלים הם בגודל בינוני - גדול כאשר על אחד מהם יש אפילו סימן של שריפה בגבו. למרות זאת, עושה רושם שהמחשב עובד תקין, המחשב מתפקד ניתן להתקין מערכת הפעלה ותוכנות הכרטיס רשת אומנם עשה קצת בעיות אבל הכרבתי במקומו אחד אחר בסלוט PCI האם בכל זאת כדי להחליף את הקבלים או שעדיף להשאיר את המצב כפי שהוא ולקנות כבר לוח אם חדש כאשר הנוכחי ילך לעולמו מה אתם ממליצים לעשות?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היום בצהריים גלשתי באינטרנט, שמעתי מוזיקה ועוד 2 תוכנות פעלו. שמתי לב שהמחשב נתקע טיפה ואז חוזר לעבוד רגיל. מתישהו הוא נתקע לגמרי, ואחרי דקה התייאשתי ובאתי לכבות, בטעות נתתי מכה די חזקה למארז (החלק שמאחורי הלוח) והמחשב כבה. ניסיתי להדליק עוד הפעם, עבד ומיד כבה. אחרי כמה דק' ניסיתי שוב, נדלק, אחרי איזה 10 שניות הוא שוב כבה. חשבתי שאולי יש התחממות ולכן גם קניתי מאוורר של AC 80MM בחנות שליד הבית שלי והוספתי אותו בצד המארז (הוא מכניס אוויר אם זה משנה). התקנתי את המאוורר, ניתקתי את המחשב מהחשמל ויצאתי למגרש, כשחזרתי הפעלתי את המחשב (המאווררים עובדים כראוי). המחשב נדלק ולאחר שבחרתי בSAFE MODE הוא כבה. ניסיתי גם להפעיל ווינדוס רגיל והוא כבה שוב לאחר חצי דקה. לדעתי הבעיה היא בזכ…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד דל. 5 צפצופים בהדלקה של המחשב חוזרים על עצמם ,אבל המחשב ממשיך לעלות. ברגע שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות הצפצופים מפסיקים. מה יכולה להיות הסיבה לצפצופים?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נישא אנונימי (חברה לא ידועה - הביאו לי אותו מסין) שאמור להיות לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה (802b/g). יש נורה שאמורה לדלוק כאשר הוא עובד, ישנה אפשרות להפעיל אותו ע"י צירוף המקשים FN + F2 וכמו כן קיבלתי איתו דרייבר שאותו התקנתי. ברשימת ההתקנים מופיע ליד שם הדרייבר סימן קריאה צהוב. מערכת ההפעלה היא XP. האם למישהו יש מושג איך לגרום למחשב לזהות את הכרטיס ? האם יתכן שכלל לא הותקן כרטיס רשת אלחוטי במחשב ואיך ניתן לבדוק זאת ? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לאחי יש מחשב G2020 עם 8 גיגה זיכרון וכל פעם שהוא מפעיל גוגל כרום - כמה דפדפנים המחשב מגיע בקלות ל 7-8 גיגה PF ואז הארד דיסק נחנק הסתכלתי על המנהל משימות שם כל כרטיסיה לקחה בין 1.5-2 גיגה' בייט זה מטורף !!!! אם אני אפעיל דפדפן או שניים המחשב יצליח לסחוב אבל עם 5 דפדפנים הכרום פשוט גומר את המחשב הכמות זיכרון שהגוגל כרום לוקח זה הזוי !!!!! דווקא במנהל משימות התוספים לא לוקחים הרבה ושללתי את הבעיה שזה נובע מהם . שאחי עובד על ה FF פותח 20 דפדפנים והמחשב עובד סבבה שאני אומר המחשב הכוונה לזיכרון .. כדי לעבוד עם גוגל כרום " בכיף " צריך 16GB RAM ואני לא צוחק . אם כל דפדפן לוקח 1.5-2 גיגה' ואני מדבר על אתרים מצחיקים לא כבדים בכלל SCORES 365 , ZAP , אפילו סתם אתרים עם מידע בלי פלאשי…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי לכולם אני כבר 3 ימים לא מצליחה לפתור את הבעיה. יש לי מיני נייד של אסוס עם WIN7 STARTER שעבד בלי בעיה עם WIFI על הראוטר בבית, פתאום ביום בהיר אחד מופיע לי על סימון הקליטה של הרשת למטה סימן קריאה צהוב, וכתוב ללא גישה לאינטרנט. הסרתי את התקן כרטיס הרשת, התקנתי, הוצאתי את הראוטר והחזרתי, החזרתי את המחשב להגדרות היצרן וכלום לא עוזר. מחיפושים ברשת הבנתי שזו בעיה ידועה בווינדווס 7 אבל אין פתרון אחד. חשוב לציין- ניידים אחרים וסמארטפונים עובדים בלי בעיה על הראוטר הזה, והמחשב הנייד שלא עובד, כן מצליח לקבל גישה לאינטרנט דרך ראוטר אחר. מישהו נתקל ויכול לעזור? תודה רבה מראש!!
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התחילה לי בעיה לפני כמה ימים אני מפעיל את המחשב ושאני מגיע לאזור שכותבים את הסיסמא לווינדוס (יש לי ווינדוס 7) אני כותב ונכנס ואחרי כמה שניות פתאום מתכבה המסך וכתוב לי no signal. חבר אמר לי להיכנס דרך ה safe mode ולבדוק אם יש וירוסים אבל אין, וה safe mode עובד לי טוב, אני יכול להיות בו כמה שעות ולא יתכבה המסך. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לסדר?
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-