עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ag43,

לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להכנס ללופ של הדלקה כיבוי. לאחר לחיצה על כפתור ההדלקה המחשב היה נדלק ל2-3 שניות, נכבה לכ5 שניות, נדלק מחדש וכו'. ניתוק מהחשמל והחזרה פתרו את זה והוא המשיך לעבוד מצויין כולל עומס. הבוקר המחשב נכנס ללופ הזה ומסרב לצאת ממנו. לוח הבדיקה המובנה אפילו לא נדלק. פירקתי אותו לחלוטין עד למצב של לוח, מעבד וזכרון (ספק כח אחר) והוא עדיין עושה את הבעיה הזו. מקסימום מתחיל להריץ קצת מספרים בלוח הבדיקה המובנה וקורס. גישה למעבד ולוח נוספים מהסוג הזה יהיה לי רק בהמשך. יש עוד משהו שאני יכול לבדוק\לנסות כדי לבודד את הבעיה? מפרט המחשב בפרופיל. אגב, הבעיה התחילה קצת אחרי שחיברתי התקן למניעת GROUND LOOP. קשה לי להאמין שזה קשור אבל אי אפשר לדעת.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. שלום לכם, אז ככה, משום מה באמצע עבודה על המחשב פתאום הופיע לי פס כחול כזה ישר על המסך, והוא מאוד בולט - ניסיתי לעשות ריסט וזה לא עזר, ניסיתי לחזק חיבורים וזה עדיין ככה.. מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? זה ממש מעצבן..

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. שלום לכם, יש לי בעיה עם המחשב. הוא עולה לי רק במצב בטוח. במצב רגיל עולה המסך של הXP,כמו שצריך,ואז מסך שחור... חיכיתי כל הלילה אבל, ניסיתי שחזור מערכת לכל יום בחודש האחרון,לא עבד האם אני צריך פירמוט? מה הבעיה? אשמח לתשובה,תודה רבה! עדן

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  4. Started by Dr.Drek,

אהלן. אז לפני כמה ימים התחילה לי בעיה שמופיעה ב EVENT VIEWER כל פעם שעושים ריסטרט: The device, \Device\Ide\IdePort0, did not respond within the timeout period. The driver detected a controller error on \Device\Ide\IdePort0. הדבר מלווה בקרטוע סאונד בשמיעת MP3ים ובמשחקים... כמו כן, הבוט ב WIN2K לוקח משהו כמו 2.5 דקות.. הארד דיסק : Seagate 40 GB 7200 RPM. ב XP הייתה בעיה שעבד בPIO MODE. פרטמתי ועברתי ל 2000, ועכשיו עובד ב UDMA אבל עדיין יש את הבעיה!!! עשיתי לו בדיקת SEATOOLS, שלא מצאה דבר... מה עוד אפשר לעשות??? לוח אם: GIGABYTE GVT7XH. איך אני יכול לבדוק תקינות שלו??? נאמר בזיגזג, כי בדיקה של החלקים תערוך כשבוע, וגם תעלה 200 שקלים... מה באפשרותי לעשות בכל זאת בעצמי??? תו…

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by Os.Master,

יש לי WINDOWS VISTA 64 BIT והצורב פשוט לא נותן לי לצרוב לא משנה מה אני מנסה לצרוב כל פעם הוא עושה שגיאה אם תרצו אעלה לכם קובץ LOG עם השגיאה אני משתגע מזה אבל כהעברתי את הצורב למחשב אחר והכל עובד פיקס צרב גם DVD וגם CD חלק בלי שום בעיות יש לכם אולי רעיונות ממה יכולה לנבוע הבעיה? ניסתי מלא דרכים שלי בעצמי אבל כשאני לא מסתדר אני לא מתבייש לשאול.

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. לוקח למחשב שלי 20 דקות עד שהוא מגיע לסמל של ווינדוס של הטעינה ההתחלתית ואז שאני צריך להקיש סיסמה להיכנס למחשב זה קרה לפני הרבה זמן עכשיו אני רוצה לתקן את זה כי אני משחק בCS:S מקצועי עכשיו יש לי משחק ליגה ביום שבת ויש לי לאגים של גראפיקה במשחק בזמן האחרון מאז שהתקנתי תווינדוס 7 64 ביט(היה לי 32 ורציתי לנצל עוד קצת אז הורדתי 64 והחלפתי פשוט) ולכן אני רוצה לעשות אולי תיקון לווינדוס מתוך דיסק של הווינדוס הבעיה שלוקח למחשב 20 דקות לעלות ואי אפשר לתפוס את הקטע שצריך ללחוץ על מקש בשביל לעשות BOOT להתקנה לכן אני רוצה עכשיו לתקן את זה עד יום שבת זה דיי דחוף לי

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by nadavy11,

היי החלפתי את המעבד - e2180 ל Q9550 , איפסתי ביוס , הרצתי את המחשב , ראיתי שהכל בסדר בביוס - השארתי על ההגדרות הרגילות בלי שינוי לאף אחד . כשהמחשב נכנס לחלון ה welcome של וינדוס הוא מראה מסך תכלת , הודעה שעוברת מהר מאוד ומפעיל את עצמו מחדש . עזרה תתקבל בשמחה נדב .

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. ערב טוב לכולם ברצוני לדעת האם זוהי תקלה בחומרה. לאחר כשעתיים של משחק ב Moderen warfare 2 , המחשב החדש שלי (בן פחות משבוע) נתקע, מציג הודעת שגיאה של blue screen לא הספקתי לקראו את כל מה שכתוב שם מכיוון שמיד שניה לאחר מכן הוא נכבה. הספקתי לראות את שם התקלע ואת משהו עושה למרות שלא ממש הבנתי מה זה אומר Dumping physical memory Error: 0x82B28985 עכשיו כאן זה לפי החלטת המחשב כבר(זה לא קרא לי פעם אחת) לפעמים המסך נכבה וכאילו המסך בכלל לא מזהה את הכרטיס או שהוא נדלק מחדש ואז באיתחול נתקע בבדיקת RAM ומצפצף ציפצופים קצרים בתדירות גבוהה. או שהווידאוס לא רוצה לעלות... מישהו יכול לומר לי מה הבעיה? הנה קצת נתונים על המחשב שלי: OS: Win7 Ultimate x86 - 32 bit CPU Type: TripleCore AMD Phe…

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. שלום לאחרונה קניתי מחשב עם הרכיבים הבאים (אני רושם רק את הרכיבים העיקריים, זה לא מה שבחתימה): Evga Geforce 7900 GT CO Pentium D 2.8 Ghz 820 Dual-core GIGABYTE 8I945P-G (S-775+DDR2+SATA2+PCI-E) Corsair DDR-2 667 1 GB x 2 Screen resolution is 1280x1024, 60 Hz (LCD) בהתחלה קיבלתי FPS נמוך במשחק Call of duty 1 לכן חשבתי שיש בעיה בכרטיס מסך, אבל הרצתי בדיקות וראיתי שהכל בסדר בכרטיס מסך. אחת מהבדיקות הייתה גם הרצה של 3DMark06 והתוצאות שקיבלתי היו: 3DMark Score: 4145 SM2.0 Score: 2008 HDR/SM3.0 Score: 2001 CPU Score: 838 זה הדליק אצלי נורה אדומה מכיוון שהציון על המעבד אמור להיות כפול מהציון שקיבלתי (הרצתי את המבחן שוב והתוצאות לא השתנו). ניסיתי כל מי…

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by livne21,

יש לי בעיה שהמחשב קופא לי בכל מיני מצבים: מצב ראשון זה במשחקים אני משחק במשחקים לא משנה באיזה אחרי 5 דקות או יותר פתאום אני רואה שהכל מתעווט כל הטקסטורות משתנות...(למשל אני רואה את הטקסטורה של הרובה פרוסה לי על המסך) זה מתחיל שהמסך קופא(הכוונה שהקול ממשיך ברקע) אבל אחרי כמה שניות זה כזה חוזר לשניה ושוב נתקע אבל הפעם עם קול חוזר על עצמו...ובהמשך זה נתקע לגמרי והדרך היחידה לצאת זה ריסטארט ידני... ואני חייב לציין שזה קורה עם כל משחק ולא משחק ספציפי... לצורך העניין המשחק ששיחקתי הרגע הוא FALLOUT3 ואחרי בדיקה באתר "CAN I RUN IT" שידוע גם בשמו SYSTEM REQUIREMENTS LAB משהו כזה וזה כותב שהמחשב שלי אמור להריץ את המשחק על ריקומנדד בלי בעיות... מצב שני זה באינטרנט שהאינטרנט קופא והע…

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by eli_t,

שלום לכולם, משם מה היציאות הקדמיות של האודיו שלי לא עובדות, לא המיקרופון ולא האוזניות. המחשב פשוט לא מזהה כלום כשאני מחבר לשם משהו. ה USB הקדמי כן עובד... יש למישהו מושג מה אפשר לעשות ? אגב, המחשב די חדש, נקנה לפני שלושה שבועות.

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש למחשב הנייד שלי. כרגע יש לי הארד דיסק ssd שעליו מערכת הפעלה של windows 10, מערכת ההפעלה עדיין מתעדכנת על המחשב שלי כל כמה זמן ואני לא יודעת איך להעביר את מערכת ההפעלה להארד דיסק החדש בלי לגרום למערכת ההפעלה להפסיק להתעדכן... אני עוד לא קניתי הארד דיסק חדש, אני רוצה לוודא שיש פתרונות לכל הבעיות שלי לפני שאני קונה אחד חדש. תודה מראש ? (אני אשמח להסבר מפורט כי אני לא כל כך מבינה בזה ?)

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. בווינדוס 10 קריין באנגלית התחיל לדבר על כל דבר שאני מבצע, איך מבטלים?

14. Started by avivl22,

התחילה לי בעיה לפני כמה ימים אני מפעיל את המחשב ושאני מגיע לאזור שכותבים את הסיסמא לווינדוס (יש לי ווינדוס 7) אני כותב ונכנס ואחרי כמה שניות פתאום מתכבה המסך וכתוב לי no signal. חבר אמר לי להיכנס דרך ה safe mode ולבדוק אם יש וירוסים אבל אין, וה safe mode עובד לי טוב, אני יכול להיות בו כמה שעות ולא יתכבה המסך. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לסדר?

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by maozasaf,

שלום, לפי החומרה שיש לי האם ניתן לחבר שתי מסכים לאותו כרטיס מסך ? האם אפשר לחבר אחד ללוח אם והשני לכרטיס מסך? לוח אם- Asus H87M-E כרטיס מסך:Sapphire Radeon R7 260X תודה על העזרה.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. שלום לכולם! מדובר במחשב נייד של דל. וונידוס 7 לאחר שעשיתי ריבוט למחשב, הוא מראה את הלוגו של דל עם פס טעינה, אז מסך שחור ואז שוב לוגו של דל, ככה בלופ. נראה שאיזה סקטור של הבוט נדפק, ומה שעוד יותר גורם לי להיות משוכנע בכך זה שלפני שעשיתי ריבוט, אז ניסיתי לעשות אקטיבציה לווינדוס. באופן לא לגיטימי בואו נקרא לזה כך.. קראתי באינטרנט על עוד אנשים שזה קרה להם. שהבוט נדפק. מישהו רשם: Rebooted the computer, and was presented with a blinking cursor at boot. Couldn't do a thing. Found out it corrupted a boot sector, so had to use a Windows recovery disc, fix the boot sector via Bootrec.exe, and finally managed to boot into Windows. The activation didn't work, and it fucked the …

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by dog,

קרה לי כבר 3 פעמים בשבועיים האחרונים שאחרי זמן מה שאני לא משתמש במחשב, המסך שלי חשוך והזזת העכבר שבדרך כלל מוציאה אותו ממצב שמירת מסך, לא מצליחה . כלומר המסך נשאר חשוך. אני נאלץ לכבות ידנית ולאחר הריטסטרט הכל חוזר להיות בסדר. כיווני שמירת המסך אצלי הם להפעיל את כיבוי המסך לאחר 10 דקות של אי שימוש וההגדרה של מתי שיעבור לשינה, עומד על never. מצב שמירת אנרגיה עומד על balanced מה יכולה להיות הסיבה לנ"ל? עריכה: קראתי עוד קצת מפורומים בחו"ל. מסתבר שיש אותה בעיה לאנשים נוספים. נראה שזה קשור איכשהו לוינדוס 8.1, לפחות אלו שהתלוננו יש להם את מע' ההפעלה הזו. יש כל מיני הצעות כמו לכוון ששומר המסך לא יופעל כלל, לא נראה לי כל כך בריא. יש אחד שטוען שזה חוזר לו אחרי שעושה cntrl, alt,…

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד דל. 5 צפצופים בהדלקה של המחשב חוזרים על עצמם ,אבל המחשב ממשיך לעלות. ברגע שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות הצפצופים מפסיקים. מה יכולה להיות הסיבה לצפצופים?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by liav25,

היום בצהריים גלשתי באינטרנט, שמעתי מוזיקה ועוד 2 תוכנות פעלו. שמתי לב שהמחשב נתקע טיפה ואז חוזר לעבוד רגיל. מתישהו הוא נתקע לגמרי, ואחרי דקה התייאשתי ובאתי לכבות, בטעות נתתי מכה די חזקה למארז (החלק שמאחורי הלוח) והמחשב כבה. ניסיתי להדליק עוד הפעם, עבד ומיד כבה. אחרי כמה דק' ניסיתי שוב, נדלק, אחרי איזה 10 שניות הוא שוב כבה. חשבתי שאולי יש התחממות ולכן גם קניתי מאוורר של AC 80MM בחנות שליד הבית שלי והוספתי אותו בצד המארז (הוא מכניס אוויר אם זה משנה). התקנתי את המאוורר, ניתקתי את המחשב מהחשמל ויצאתי למגרש, כשחזרתי הפעלתי את המחשב (המאווררים עובדים כראוי). המחשב נדלק ולאחר שבחרתי בSAFE MODE הוא כבה. ניסיתי גם להפעיל ווינדוס רגיל והוא כבה שוב לאחר חצי דקה. לדעתי הבעיה היא בזכ…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. שלום לכולם. יש לי מחשב נישא אנונימי (חברה לא ידועה - הביאו לי אותו מסין) שאמור להיות לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה (802b/g). יש נורה שאמורה לדלוק כאשר הוא עובד, ישנה אפשרות להפעיל אותו ע"י צירוף המקשים FN + F2 וכמו כן קיבלתי איתו דרייבר שאותו התקנתי. ברשימת ההתקנים מופיע ליד שם הדרייבר סימן קריאה צהוב. מערכת ההפעלה היא XP. האם למישהו יש מושג איך לגרום למחשב לזהות את הכרטיס ? האם יתכן שכלל לא הותקן כרטיס רשת אלחוטי במחשב ואיך ניתן לבדוק זאת ? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. לאחרונה יש בעיה במחשב הנייד שלי כשאני מפעיל קובץ קול הקול מופעל ולאחר מספר שניות הוא מפסיק ואם אני יוצא מהתוכנת מוזיקה (או כל תוכנה אחרת שמפעילה קול אפילו בדפדפן) ומפעיל שוב הקול חוזר ושוב פעם מפסיק וחוזר חלילה ומה שמעניין הוא שכשאני מחבר את המחשב לרמקולים חיצוניים הכל תקין חשבתי שזה בעיה במערכת ההפעלה( WINDOW 8.1) אז התקנתי אותה שוב ולא עזר היום שדרגתי לווינדוס 10 והבעיה עדיין קיימת(עשיתי התקנה נקייה) דגם כרטיס הקול:Conexant smart audio hd גירסת הדרייבר: 8.64.39.50

22. Started by barakdavid,

התקנתי היום windows xp ואין לי local area connectio ואי אפשר להתחבר לאינטרנט היההלי windows 7 במחשב אך נוצרה בעיה לכן התקנתי xp עכשיו אמרו לי שזה בגלל שלא התקנתי את מתאם הכרטיס רשת אין לי דיסק כזה אין אני מוצא את הדרייבר המתאים לזה Motherboard של חברת lenovo Model כתוב to be fielld by o e m *

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by UrielZ,

לפני כמה ימים החלטתי להחליף משחה לכרטיס מסך שלי. הוצאתי אותו, ניקיתי ת'משחה, החלפתי לחדשה, הכל טוב ויפה... אבל מה, אחרי שהחזרת ת'כרטיס הדלקתי את המחשב, המחשב עשה פוסט, ואחרי טעינת הוינדוס פתאום מסך שחור. ניסית להדליק מחדש כמה פעמים אבל כלום לא עוזר, המחשב נדלק אך הפעם בלי פוסט בכלל, בלי שום מסך ושום צפצוף. חשבתי שזה הכרטיס מסך אז הבאתי כרטיס מסך של חבר (8500gt) אבל גם איתו זה אותו הסיפור... ליתר ביטחון לקחתי את הכרטיס מסך לחנות שממנה הוא נקנה והם אמרו לי שהוא בסדר גמור. אז ההיגיון שלי אומר שכנראה שהוצאתי/החזרתי את הכרטיס מהלוח אם פגעתי בלוח פיזית וכתוצאה מכך הוא הלך לעולמו... יש מצב שזה לא הלוח אם? להזכירכם המחשב נדלק (כולל הכרטיס מסך) אך אין פוסט אין מסך ואין שום צפצוף..…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by zviel,

שלום החלטתי לכתוב פה כדי למצוא פתרון לבעיה שנמצאת במחשב שלי כבר מעל חודשיים. פשוט המחשב עושה מסכים כחולים. רוב הפעמים זה קורא כשאני משחק במחשקים כבדים כמו FIFA MANAGER 2007 ואמריכאס ארמי. חשוב לציין יש לי מחשב די חזק שנקנה לפני קצת למעלה משנה. מעבד כפול ליבה של AMD X2 3800 קירור למעבד' ביג טייפון. כרטיס מסך EVGA 7800GT כרטיס זיכרון אחד של סמסונג 1024 לוח אם LANPARTY ספק כוח TOPPWER 550 ומארז טרנספורמר את המחשב הרכבתי פה בפורום וקניתי אותו בנועה מחשבים כאשר הם גם הרכיבו לי אותו במעבדה שלהם. בבקשה תעזרו לי למצוא את הבעיה במסכים הכחולים. תודה רבה לעוזרים

25. Started by Guy Ziv,

אצל היבואן של AOC אין במספר חנויות שבדקתי אין ebay - אין המפרט של המסך: יש לי שנאי עם מפרט דומה בהפרש של 0.5A, החיבור מאוד דומה אבל לא מתאים. מישהו מכיר אולי מקום שבו אוכל למצוא את המבוקש?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.