עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by gmb,

שלום צצה לי בעיה במחשב ה HTPC ורציתי לבדוק אם מישהו נתקל בה ויודע איך לסדר או לפחות לאפיין את הבעיה המחשב הוא של EGLOBAL i3 3217U עבד כמה חודשים מצויין, ואתמול לילה הפעלתי על מנת לראות סרט המערכת עולה עם החלונית הקטנה של הווינדוס באיתחול בצורה תקינה, אבל כשמגיע למערכת ההפעלה עצמה התצוגה מתחרבשת, מעין קווים אפורים לאורך המסך ובלבן-אפור. חשבתי אולי בעיה בכבל או ברסיבר או בטלוויזיה, אז חיברתי עם כבלי HDMI אחרים, חיברתי ישירות לטלוויזיה, וגם לטלוויזיות אחרות והבעיה נשארת. הצלחתי איכשהו לתפעל את הוינדוס וברגע שהורדי את הרזולוציה ל1024X76 זה הראה בצורה תקינה פחות או יותר. לאחר כמה פעמים כמה ברזולוציה הזאת התחילו בעיות בתצוגה. בעקבות זאת חיברתי את המחשב לטלוויזיה ישנה יותר שהיא…

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by roipow,

למה היוטיוב מוזר אצלי? יש למישהו פתרון? ניסיתי למחוק עוגיות וכו'.. בכרום ואינטרנטאספלורר זה לא קורה אבל כרום הרבה פעמים נתקע לי באמצע חיפוש אז העפתי אותו... אשמח לפתרון.

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by nisimpaniri,

שלום רב. אני חדש כאן באתר..., אז שלום לכולם! ברשותי מחשב נייד של דל שאמנם נמצא בשימוש כבר 7 שנים, אבל עם מפרט איכותי מאד וסוחב טוב. הבעיה היא שלאחרונה הוא מתחמם מאד אפילו בשימוש די פשוט, מה שגורם לי להבין שכנראה הצטבר אבק רציני שם בפנים. השאלה היא: איך מטפלים בזה מלבד לפנות לטכנאי שיקח לי את המחשב ליום יומיים ויפתח אותו ומי יודע מה יחולל שם בפנים..., האם יש דרך שאוכל לטפל בעצמי בבעיה? תודה רבה מראש!

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by livne21,

יש לי בעיה שהמחשב קופא לי בכל מיני מצבים: מצב ראשון זה במשחקים אני משחק במשחקים לא משנה באיזה אחרי 5 דקות או יותר פתאום אני רואה שהכל מתעווט כל הטקסטורות משתנות...(למשל אני רואה את הטקסטורה של הרובה פרוסה לי על המסך) זה מתחיל שהמסך קופא(הכוונה שהקול ממשיך ברקע) אבל אחרי כמה שניות זה כזה חוזר לשניה ושוב נתקע אבל הפעם עם קול חוזר על עצמו...ובהמשך זה נתקע לגמרי והדרך היחידה לצאת זה ריסטארט ידני... ואני חייב לציין שזה קורה עם כל משחק ולא משחק ספציפי... לצורך העניין המשחק ששיחקתי הרגע הוא FALLOUT3 ואחרי בדיקה באתר "CAN I RUN IT" שידוע גם בשמו SYSTEM REQUIREMENTS LAB משהו כזה וזה כותב שהמחשב שלי אמור להריץ את המשחק על ריקומנדד בלי בעיות... מצב שני זה באינטרנט שהאינטרנט קופא והע…

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. שלום לכולם. יש לי מחשב נייד HP ProBook 455 g1 FOX70EA שאני רוצה לשפר לו את הביצועים. קודם כל מפרט של המחשב: מעבד: AMD A10-5750m APU זיכרון: 8GB DDR3 אחסון: 1TB כונן 2.5" זה די מה שצריך לצורך השאלה עכשיו רציתי לשפר את הביצועים ושמתי לב שלרוב צוואר הבקבוק אצלי זה הדיסק שהוא די איטי. אז השאלה הראשונה היא כמה יעלה לי דיסק SSD של GB240\256GB מחברה אמינה אבל לא הכי יקר (התקציב לא בשמיים)? עכשיו, נניח שיש לי ככה 1000 שקל לצורך שדרוג יחידת העיבוד. האם אני חייב לשדרג דווקא למעבד מה - A-Series? אם כן אז יש מעבדים מספיק חזקים מהסדרה הזו? ועוד שאלה האם במחשב הזה יש מקום גם לכרטיס מסך נפרד (לא חלק מיחידות הGPU שבאות עם המעבד)? ואם אין אז יש דר…

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. שלום! הרצתי סופר פי על המחשב שלי וקיבלתי 42 שניות בתוצאה. את המעבד שלי אפשר לראות בפרטי המערכת. 1. זו תוצאה הגיונית? 2. עקבתי אחרי העומס שמוטל על המעבד בזמן הבדיקה ושמתי לב שהוא לא הגיע ל-100%!! אלא ישב רוב הזמן סביב ה-60. מה לעשות? האם זה בגלל ה-hyperthreading? תודה מראש

• 38 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by mushnush,

היי המחשב סתם היה דלוק ללא שימוש ואחשלי סיפר לי שהוא פתאום שמע אותו עובד כזה כאילו דלוק בו איזה משחק כבד (כלומר התאמץ קצת סתם) ואחר כך הוא פשוט כיבה את המחשב ולמחרת כשבאתי להדליק אותו אז הוא פשוט נתקע בעמוד הזה : http://www.siz.co.il/my.php?i=ykw3dmndmjo4.png אגב זה מחשב ישן ככה שרוב הרכיבים שלו ישנים מאד מה לדעתכם הבעיה?

8. זה כבר קרה לי למלא דיסקים שכבר צרבתי עליהם!! אז ככה, אני צורב דיסק, הדיסק עובד טוב מאוד, קריא בסידירום וכל טוב עד עתא. אחרי כמה זמן (חודש......חודשיים....חצי שנה....) החומר של הדיסק מתחיל להתקלף לי ללא שום סיבה!! הדיסק מתקלקל כשהוא בתוך המזוודה, אפילו אם אני לא משתמש כלל וכלל בדיסק, אפילו אם אני לא נוגע בו!!! יש דיסקים כאלו לא איכותיים שמתקלפים לי מהר מאוד וכאלה יותר איכותיים שלוקח להם זמן עד שהם מתקלפים, אבל כולם מתקלפים באיזהשהוא צורה ובכל דיסק שהשתמשתי בו עד עכשיו, היו כמה שהתקלפו לי, אני אישית מעדיף את הדיסקים של ה Smart Buy כיוון שלהם היו הכי מעט דיסקים שהתקלפו לי, ולקח להם יותר זמן עד שהתחילו חלקם להתקלף. היה לי פעם דיסק אדום (יש גם בצהוב) כזה שרשום עליו: The PROffe…

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by xDJoker,

שלום לכל גולשי הפורום, ניגש לעניין, כבר מספר פעמים שהופיע לי מסך כחול במחשב. אז צילמתי אותו והבאתי אותו אליכם כדי שתעזרו לי לפתור את הבעיה. הנה התמונה http://img208.imageshack.us/img208/6251/08102011025c.jpg כותרת השגיאה: "Driver_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" נוסיף עוד כמה פרטים כדי שיהיה יותר קל למצוא מה הבעיה. המחשב שלי טיפה ישן, מ2005. עם הארד דיסק ומאוורר חדשים. חום הCPU נע בין 55 במנוחה ל78 במאמץ. מפרט המחשב מפורט בלינק מצד ימין. לפעמים קורה שהעכבר מפסיק לעבוד ואם מחליפים לו כניסת USB הוא חוזר לעבוד. אני מנקה את המחשב מאבק פעם בחודשיים שלוש. קרה פעם שהגדרות התאריך והשעה במחשב התאפסו(לא בביוס) אחרי שהיה מסך כחול. תודה לכל מי שעוזר/ת!

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. מסיבה מסויימת מהבוקר אני לא יכול לרשום במקלדת סימנים כמו סימן קריאה סימן שאלה וסימנים נוספים למרות שחלק אני יכול לרשום חלק למרות שהמקשים עובדים בנפרד shift ו1 ו. והאחרים גם עובדים רק ביחד הם לא יוצרים את הסימנים אשמח לקבל עזרה

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by nbav2,

אחד החוטים שמתחברים ללחצן של ההפעלה יצא (חוט בצבע ירוק). אני מתלבט אם שווה לתקן את זה (כנראה רק צריך להלחים את החוט אבל אני לא יודע איך לעשות את זה, אז אני צריך לקחת את המחשב לטכנאי) או שאולי כבר כדאי לקנות מחשב חדש. בעקרון יש לי מסך ווינדאוס מקורי (נדמה לי שווינדאוס 7) אבל איזה עדכון של מיקרוסופט התקין לי וינדאוס 10 כך שלא צריך אותם. אשמח אם תכוונו אותי איך להעתיק לכאן את החומרה של המחשב.

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by chaimm613,

שלום. יש לי כל מיני דיסקים DVD שיש בהם קבצים שהומרו בשעתו מקלטות VHS ישנות וכדומה. אני מנסה להעתיק את הדיסקים הללו למחשב אבל האיכות יוצאת ממש נמוכה, בשעתו כשהמרתי את הקבצים עשיתי את זה ברמה הכי גבוהה שיש, לא יתכן שעכשיו כשאעתיק מהדיסקים האיכות תהיה ירודה ממש ויראו ממש מטושטש. השאלה שלי היא איך ניתן להעתיק את הקבצים שבדיסקים הללו ולקבל את האיכות המקורית. אודה מאד לעזרה ממי שמבין בזה או התנסה. אגב, התוכנה nero רלוונטית לעניין?. תודה מראש

13. Started by GOSS,

הציון הוא: 2886 המעבד P4 1700MHZ הכ.מסך GEFORCE 2 MX 400 32MB זכרון 256RDRAM WIN98SE לוח intel

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד דל. 5 צפצופים בהדלקה של המחשב חוזרים על עצמם ,אבל המחשב ממשיך לעלות. ברגע שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות הצפצופים מפסיקים. מה יכולה להיות הסיבה לצפצופים?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by royak,

אני כבר שלושה ימים על זהזה לא נותן לי לעדכן את ה-BIOS, מישהו יכול לעזור? עשיתי הכול לפי ההוראות, ניסיתי לעקוב אחרי כמה מדריכים, ניסיתי להכניס כמה USB שונים (SanDisk 32/16GB) לשלושה חיבורים שונים (USB 3, USB 2, ויציאת ה-BIOS). אפילו ניסיתי גרסאות ישנות יותר ואיפסתי את הגדרות ה-BIOS דרך הפינים, אבל זה תמיד אותו דבר: אני נכנס ל-M-Flash, רואה את הקובץ, לוחץ עליו ואין שום הודעת אישור. ניסיתי גם להשתמש בכפתור ה-BIOS Flashback — שום דבר לא עבד. פניתי לתמיכה של MSI ולא קיבלתי עזרה אמיתית עד עכשיו, ניסיתי כמה פורומים ועדיין אין פתרון הנה כמה פרטים: אני נתקל בבעיה עם לוח האם MSI Z790-A PRO MAX WIFI. גרסת ה-BIOS הנוכחית שלי היא E7E07IMS.M40. הבעיה: M-Flash מסרב לאשר כל קובץ BIOS, כו…

16. החלפתי לX1950GT והוא לא מצליח לעלות, לא לביוס ולא לסייפ מוד פשוט נתקע בלוגו של אינטל המפרט: יכול להיות שהלוח לא תומך ? http://www.cpurigs.com/forums/showpost.php?p=9825&postcount=7 http://www.cpurigs.com/forums/showthread.php?t=1551 Video: What add-in AGP cards can be used? The AGP socket is keyed for Universal 0.8 V AGP cards that comply with the AGP 3.0 specification or 1.5 V AGP cards that comply with the AGP 2.0 specification. The AGP connector supports 8x, 4x AGP 3.0 add-in cards operating at 0.8V, or 4x, 1x AGP 2.0 add-in cards operating at 1.5V. Note: There is no support for AGP 2x operation or legacy 3.3V AGP cards.

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by חן מ,

ערב טוב השאלה שלי היא כזו:האם כשהמחשב נתקע,הכוונה אני מוציא אותו לריסט דרך הווינדוז והוא לא מתרסט,אין לי מושג למה זה קורה,אפשר אם זה קורה פעם ב לעשות את הריסט דרך הכפתור במחשב?זה פוגע במחשב עצמו?כי למשל בשבוע שעבר או השבוע אני לא זוכר,כנראה ששבוע שעבר כי השבוע רק התחיל חח,זה קרה לי פעמיים בערך,וכל פעם אני חושש שהמחשב נהרס שאלה נוספת:אבא שלי התעסק עם המחשב עם כבל רשת וזה,ובטעות כיבה את המחשב,זה הורס את המחשב גם כן אם זה קורה פעם בהרבה זמן?או שזה לא כזה נורא? כי המחשב שלי נורא יקר,וכל פעם שזה קורה אני נורא חושש שהפעם הוא יהרס... תודה חג שמח

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by avivl22,

התחילה לי בעיה לפני כמה ימים אני מפעיל את המחשב ושאני מגיע לאזור שכותבים את הסיסמא לווינדוס (יש לי ווינדוס 7) אני כותב ונכנס ואחרי כמה שניות פתאום מתכבה המסך וכתוב לי no signal. חבר אמר לי להיכנס דרך ה safe mode ולבדוק אם יש וירוסים אבל אין, וה safe mode עובד לי טוב, אני יכול להיות בו כמה שעות ולא יתכבה המסך. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לסדר?

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by Os.Master,

יש לי WINDOWS VISTA 64 BIT והצורב פשוט לא נותן לי לצרוב לא משנה מה אני מנסה לצרוב כל פעם הוא עושה שגיאה אם תרצו אעלה לכם קובץ LOG עם השגיאה אני משתגע מזה אבל כהעברתי את הצורב למחשב אחר והכל עובד פיקס צרב גם DVD וגם CD חלק בלי שום בעיות יש לכם אולי רעיונות ממה יכולה לנבוע הבעיה? ניסתי מלא דרכים שלי בעצמי אבל כשאני לא מסתדר אני לא מתבייש לשאול.

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by zviel,

שלום החלטתי לכתוב פה כדי למצוא פתרון לבעיה שנמצאת במחשב שלי כבר מעל חודשיים. פשוט המחשב עושה מסכים כחולים. רוב הפעמים זה קורא כשאני משחק במחשקים כבדים כמו FIFA MANAGER 2007 ואמריכאס ארמי. חשוב לציין יש לי מחשב די חזק שנקנה לפני קצת למעלה משנה. מעבד כפול ליבה של AMD X2 3800 קירור למעבד' ביג טייפון. כרטיס מסך EVGA 7800GT כרטיס זיכרון אחד של סמסונג 1024 לוח אם LANPARTY ספק כוח TOPPWER 550 ומארז טרנספורמר את המחשב הרכבתי פה בפורום וקניתי אותו בנועה מחשבים כאשר הם גם הרכיבו לי אותו במעבדה שלהם. בבקשה תעזרו לי למצוא את הבעיה במסכים הכחולים. תודה רבה לעוזרים

21. Started by benhalaf,

יש לי לוח אם עם 2 חיבורי SATA 6 GB ו2 חיבורי SATA 3 GB. הכוננים שאני מנסה לחבר הם דיסק קשיח סטנדרטי 500GB התומך ב-SATA 3/2, דיסק SSD 64GB התומך ב-SATA 3/2 וצורב DVD. חיברתי את כולם בכל מיני וריאציות ואני לא מצליח להגיע למצב שכולם מזוהים. הצורב מזוהה תמיד, אך הכוננים מתנגשים זה עם זה. כשאני מחבר את כולם והוא מזהה רק את ה-500GB והסי.די, וכשאני מנתק אותו הוא מזהה רק את ה-64GB והסי.די. למה אני לא מצליח שכולם יהיו מחוברים בו זמנית?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום לכם, יש לי בעיה עם המחשב. הוא עולה לי רק במצב בטוח. במצב רגיל עולה המסך של הXP,כמו שצריך,ואז מסך שחור... חיכיתי כל הלילה אבל, ניסיתי שחזור מערכת לכל יום בחודש האחרון,לא עבד האם אני צריך פירמוט? מה הבעיה? אשמח לתשובה,תודה רבה! עדן

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  23. Started by phanatic89,

אהלן, אני טכנאי עם ותק של מספר שנים חביב. לאחרונה הגעתי למסקנה שנמאס לי לעבוד עם כלים פשוטים או כל מיני קומבינות והחלטתי להשקיע קצת כסף לכלים איכותיים יותר שישמשו אותי לתקופה ארוכה. אני מפרסם כאן, רק בשביל לקבל חוות דעת נוספת לפני ההזמנה, או לחלופין אם יש הצעות אחרות. הקיט הראשון זה Syba 50 Piece: מחיר 29$ קישור לאמזון לכל הפרטים: http://www.amazon.com/Syba-Computer-Installation-Multi-Module-SY-ACC65047/dp/B0056HNRPW/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_nC?ie=UTF8&colid=1G5ALEBDQ7X7V&coliid=I2PT1C6VCPQ4BU קיט שני: iFixit Pro Tech Toolkit מחיר דיי יקר אבל מחומרים איכותיים וחברה מעולה, 75$ קישור לאמזון: http://www.amazon.com/iFixit-IF145-072-1-Pro-Tech-Toolkit/dp/B…

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by gogogo455,

יש לי את הבעיה שציינתי בכותרת כמעט בכל משחק לדוגמא:vampyr,csgo וכנראה יש עוד למישהו יש פתרון לבעיה תודה לעונים!

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. ערב טוב לכולם ברצוני לדעת האם זוהי תקלה בחומרה. לאחר כשעתיים של משחק ב Moderen warfare 2 , המחשב החדש שלי (בן פחות משבוע) נתקע, מציג הודעת שגיאה של blue screen לא הספקתי לקראו את כל מה שכתוב שם מכיוון שמיד שניה לאחר מכן הוא נכבה. הספקתי לראות את שם התקלע ואת משהו עושה למרות שלא ממש הבנתי מה זה אומר Dumping physical memory Error: 0x82B28985 עכשיו כאן זה לפי החלטת המחשב כבר(זה לא קרא לי פעם אחת) לפעמים המסך נכבה וכאילו המסך בכלל לא מזהה את הכרטיס או שהוא נדלק מחדש ואז באיתחול נתקע בבדיקת RAM ומצפצף ציפצופים קצרים בתדירות גבוהה. או שהווידאוס לא רוצה לעלות... מישהו יכול לומר לי מה הבעיה? הנה קצת נתונים על המחשב שלי: OS: Win7 Ultimate x86 - 32 bit CPU Type: TripleCore AMD Phe…

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים