תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים יש לי לוח אם של asus p4s8x ביומיים האחרונים כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק ועף יש לביוס ויש הודעה שכתוב בה message confirmation the system intruded,chassis opend or tempered before.please check the system תודה
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לוח אם: DH55PJ אני דיי בטוח שהסלוט הוא הבעייתי כי החלפתי בין הכרטיסים של הזכרון וכל פעם רק אחד עובד, לפעמים זה מזהה גם את השני אבל עושים לי ש1.93GB מתוך 3GB זמינים בRAM. הייתה לי את הבעיה הזאת בפעם הקודמת שניקיתי את המחשב, אבל פשוט הוצאתי והכנסתי וזה הסתדר.. עכשיו אני כבר 20 דקות מנסה וכלום לא עוזר. אם לא הסברתי ברור: יש סלוט של זכרון בלוח האם שלא עובד טוב. ~ זה עבד טוב במשך שנה וחצי ככה שהבעיה כנראה נוצרה באשמתי. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? משהו שלא כולל שליחה לטכנאי? ~~ http://www.nix.ru/autocatalog/motherboards_intel/101690_3159_draft.jpg כפי שאתם רואים יש ליד הסלוטים עוד מקום לסלוטים נוספים.. אני מניח שזה כנראה דגם אחר זהה עם 4 סלוטים פשוט. בעצם יש אפשרות של הוספת …
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים ללא שום שינוי שבצעתי במחשב הרמקולים החליטו לעבוד, חשבתי בהתחלה שהם עשו את שלהם (כמה שנים טובות) אך הופתעתי להיווכח שהם עובדים חיים ובועטים. חיברתי את הרמקולים לנייד ומוציא שמע מצוין. בדקתי אם יש בעיות אולי בדרייבר של כרטיס הקול ונראה שתקין, לכן הברירה היחידה שנשארה לי (ואולי אני טועה תקנו אותי) היא שכנראה שכרטיס הקול הלך. אני רוצה בעזרתם לוודא שזה מקור הבעיה. חיברתי ליציאה האחורית (לירוקה - למעשה ניסיתי בסוף בעולם) - אין שמע. ניסיתי לחבר בחיבור הקידמי בכונן - אין שמע. מצ"ב מפרט מחשב + מסך התקנים + צילום שגיאה תודה, וחג שמח!
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש לפני חודש וחצי של לנובו דגם יוגה 720 ולצערי אני כבר נתקל בבעיה שאני מדליק אץ המחשב הוא פשוט נתקע ולא עולה לי המערכת הפעלה. אני יפרט יותר הוא נתקע לפעמים ממש בהתחלה עם הסמל של לנובו ויש כמו עיגולים כאלו שמסתובבים שנראה לי ששיכים לוונדוס רק מוזר שיש לוגו של לנובו. או שהוא נתקע במצב שבו רשום preparing automatic repair או במצב שרשום Diagnosing your PC. א. האם יהיה חייב במצב כזה לבצע פורמט ולמחוק את כל הנתונים ולהתקין מערכת הפעלה חדשה ? ב. האם ניתן לגבות את הקבצים שיש לי על המחשב אם המערכת הפעלה לא עולה לי ? ג. האם לדעתכם מדובר בתקלה של מערכת הפעלה ? ד. יש לי מערכת חוקית שבאה עם המחשב נייד האם אני יצתרך לק…
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן פירמטו לי תמחשב. אני מנסה לחבר את המחשב לטלוויזיה דרך HDMI- יש תמונה אבל אין סאונד. גיליתי שהטלוויזיה(אגב, כל מיני טלוויזיות ככה שזה לא בעיה בטלוויזיה) לא מופיע ברשימת playback. נתתי קליק ימני וסימנתי שיופיעו גם disabled ו disconnected- עדיין אין התקן hdmi. הלכתי לdevice manager, לsound , video and game controllers וניסיתי לעדכן דרייברים למה שיש שם- הווינדוס אמר לי שהכל מעודכן. כנל לכרטיס מסך. לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה! פרטי מחשב- dell vostro 1440 ווינדוס 7 64bit
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
התחילה לי בעיה לפני כמה ימים אני מפעיל את המחשב ושאני מגיע לאזור שכותבים את הסיסמא לווינדוס (יש לי ווינדוס 7) אני כותב ונכנס ואחרי כמה שניות פתאום מתכבה המסך וכתוב לי no signal. חבר אמר לי להיכנס דרך ה safe mode ולבדוק אם יש וירוסים אבל אין, וה safe mode עובד לי טוב, אני יכול להיות בו כמה שעות ולא יתכבה המסך. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לסדר?
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד מדגם Toshiba p50-B-103 משום מה התעדכן לי הדרייבר של הכרטיס קול ומאז אין לי סאונד. אני לא מצליח למצוא את הדרייבר המתאים באתר של טושיבה. מערכת הפעלה windows 10, מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מאתמול את הכרטיס הזה של הרקולס. התקנתי הכל כמו בהוראות. נזהרתי שהכבל בין הכרטיס ל-RACK לא יהיה הפוך, חיברתי הכל כמו בהוראות והתקנתי דרייברים הכי מעודכנים מהאתר של הרקולס. הכל עובד חוץ מהסנטר והסאבוופר. מה שלא עשיתי, מה שלא ניסיתי להגדיר לא עוזר. אין יציאה מהחיבורים של הסנטר והסאב. עשיתי נסיון-הסרתי לגמרי את הדרייברים המעודכנים ואחרי איתחול למחשב התקנתי את הדרייברים הישנים יותר שהגיעו על תקליטור עם הכרטיס. דוקא עם הדרייברים האלה הכל עובד למרות שעדיין שומעים קצת חלש לטעמי מהסנטר והסאב. אני מדגיש שאין בעיה ברמקולים כי לפני זה היו מחוברים לכרטיס קול של TERRATEC והכל עבד אחלה. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ?
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד מדגם: ASUS TUF Gaming A17 FA706QM כרטסי מסך מדגם: RTX 3060 (laptop) כרטיס המסך הפסיק לפעול ואינו מופיע ב device manager (מצורפת תמונה). כרטיס המסך המובנה של המעבד הוא כרגע זה הפעיל במחשב. מעבד מסוג: AMD Ryzen 7 5800H with Radeon Graphics 3.20 GHz לאחר נסיונות רבים לעדכן דרייברים, לעדכן מערכת הפעלה, חיפוש נרחב באינטרנט לא הגעתי לפתרון. בבדיקה ב BIOS אני רואה שהמחשב מזהה את הכרטיס של nvidia, ה windows לא. נסיון התקנת דרייברים של nvidia כשל (מצורפת תמונה). בצעתי התקנה של windows 10 במקום ה windows 11 שהיה. אבקש את עזרתכם בעניין. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אני בטוח שזה וירוס..המעבד מתאמץ מאוד..50%+ גם כשכלום לא פתוח ועובד ספייבוט ומיילוורבייטס לא מצאו כלום..נוד32 מעודכן הופעל גם במצב בטוח..כלום לא נמצא המחשב כולו עובד מאוד לאט..וכשאני מנסה להפעיל סרט/יוטיוב או אפילו משחק כלשהו הסאונד מרצד ונתקע..הסרט עובד כרגיל בערך.. המחשב שלי סביר פלוס..E6850 ווינדוז XP SP3 שני ג'יגה זכרון..הוירוס החל לפעול אתמול בבוקר..די בטוח בגלל טורנט שהורדתי והפעלתי
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי. זה כבר כמה זמן שהעכבר שלי זז בלאגים (עכבר שבא בסט יחד עם מקלדת של microsoft desktop 2000). חשבתי בהתחלה שזה המחשב ולא הבנתי איך כי אין סיבה בגדול, הוא חדש ומאוד חזק. אז בדקתי עם עכבר אחר, חוטי, והכל עובד פיקס. הבעיה היא שאני לא רוצה עכבר חוטי ולכן החלטתי לגשת ל KSP ולממש אחריות. הבחור מ KSP חיבר את העכבר והפלא ופלא העכבר והמקלדת עבדו אצלו יפה מאוד ואפילו גם אני שיחקתי קצת עם העכבר והוא זז בסדר גמור. ניסיתי לחפש תשובה בגוגל אך כל העצות שנתנו לי שם (למחוק את הדרייבר של העכבר והמקלדת ולהתקין מחדש, זאת אומרת לחבר שוב את ה USB) אך הבעיה עדיין קיימת. הבחור מ ksp טוען שיש מצב שאיזה התקן בחדר מונע מהתקשורת של העכבר לעבוד כמו שצריך. ניסיתי חיבור USB קדמי ואחו…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! 8) קודם כל, אני רוצה לברך על האתר הנפלא הזה. מזל טוב, וקיפ אפ דה גוד וורק. עכשיו, חיפשתי בכל מקום כמעט דרייברים של Photomaker 3e אבל הדבר הכי קרוב שמצאתי זה אנשים ששאלו על זה בפורומים (ללא תשובה, כמובן). אז חשבתי לנסות את מזלי עם החבר'ה הטובים פה. (חנופה תמיד עוזרת...(; ) אגב, הדרייברים לאקס פי, כמובן. (לא קשה למצוא כאלה למערכות הפעלה ישנות יותר). אם מישהו יעזור לי אני אודה לו מאוד!!! ;D ושוב, תודה!!! (סתם לתשומת לב...)
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המחשב של חברה שלי מראה את מסך הפתיחה של ווינדוס אבל אחריו עובר לטעינה על מסך שחור. ניסיתי להכניס דיסק ווינדוס ולתת לו לתקן את המערכת אבל ללא הצלחה. עכשיו אני שוקל האם לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש. יש לה הארד דיסק אחד שמחולק למחיצות, במחיצה של הווינדוס אין קבצי תמונות ומוזיקה, אני רוצה שהמחיצות האחרות ישמרו, האם ברגע שאני אפרמט כל המחיצות ימחקו בגלל שזה דיסק קשיח אחד? מה עוד אתם ממליצים לנסות לפני שאני מפרמט?
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד דל. 5 צפצופים בהדלקה של המחשב חוזרים על עצמם ,אבל המחשב ממשיך לעלות. ברגע שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות הצפצופים מפסיקים. מה יכולה להיות הסיבה לצפצופים?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן חברה, לאחרונה יש לי בבית הפסקות חשמל גם שנגרמות לא בגלל מזג האוויר בגלל שהמתח אצלנו נמוך וגם בגלל מזג האוויר, האם אל פסק יסדר את זה? הבנתי שיש נפילת מתח וקפיצת מתח שאין לי מושג מה ההבדל ביניהם, אך אני מניח שאם זה קרה לבד זה קפיצת מתח. ואם זה קרה בגלל מזג האוויר אז זה נפילת מתח נכון? שאי אפשר להרים יותר? האם זה יכול לגרום לי נזק למחשב כי עד שהחלפתי מחשב גם למחשב הקודם קרו את ההפסקות חשמל האלה ולא קרה כלום השאלה אם נניח לכרטיס מסך זה יכול להוריד ביצועים / למעבד מה שלא נראה לי הגיוני. הספק כוח שלי הוא לא ג'נרי אך בכל זאת, ואם זה חשוב זה Antec 550W. תודה לעוזרים, ושבת שלום!
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הוא מרצד בזמן לא מוגדר (מתי שבא לו) הריצוד לוקח פחות משניה אבל זה מעצבן מה יכולה להיות התקלה
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
קניתי למחשב לא מזמן זיכרון של קינגסטון 1024MB, והיה לי (עדיין יש) זיכרון של A.DATA 512MB. כשקניתי את ה-1024 המוכר אמר לי לא לחבר אותו יחד עם ה-512 כי אז המחשב יעבוד רק על ה-512 למרות שהוא יראה כאילו יש לי (1536MB). האם זה נכון? אם אני יחבר את שניהם בתכלס אני יקבל רק לפי הנמוך? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי אנשים. יש לי בעיה עם המחשב, כל פעם שאני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא מתחיל לעבוד, על לא מעלה אפילו את המסך הבסיסי שבו הוא כותב כמה זיכרון פנימי יש למחשב. אם למשל אני לוחץ על הכפתור של הסידי רום, אז הוא נפתח, אבל כשאני מדליק את המחשב, הוא אפילו לא משמיע את הצליל של ה"ביפ" בהתחלה. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח שמשמש לעבודה משרדית/עריכה גרפית קלה. אחת לכמה ימים אני מגלה שהמחשב נדלק לבדו. אין כל הגדרה בביוס מופעלת שאמורה להעיר את המחשב (wake on lan), הרצה של פקודת powercfg -lastwake לא מוצאת התקן כלשהו שמחובר ומדליק את המחשב. אילו היה מדובר בלוח אם או כפתור הדלקה תקולים המחשב היה נדלק באופן מיידי לאחר הכיבוי בלופים, אז מה זה עוד יכול להיות? אשמח לעזרה עדכון: הבעיה נפתרה, ניתקתי את הכבלים של המארז מהלוח, ניקיתי היטב, החזרתי ועושה רושם כבר שבועיים שהכל בסדר. תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום החלטתי לכתוב פה כדי למצוא פתרון לבעיה שנמצאת במחשב שלי כבר מעל חודשיים. פשוט המחשב עושה מסכים כחולים. רוב הפעמים זה קורא כשאני משחק במחשקים כבדים כמו FIFA MANAGER 2007 ואמריכאס ארמי. חשוב לציין יש לי מחשב די חזק שנקנה לפני קצת למעלה משנה. מעבד כפול ליבה של AMD X2 3800 קירור למעבד' ביג טייפון. כרטיס מסך EVGA 7800GT כרטיס זיכרון אחד של סמסונג 1024 לוח אם LANPARTY ספק כוח TOPPWER 550 ומארז טרנספורמר את המחשב הרכבתי פה בפורום וקניתי אותו בנועה מחשבים כאשר הם גם הרכיבו לי אותו במעבדה שלהם. בבקשה תעזרו לי למצוא את הבעיה במסכים הכחולים. תודה רבה לעוזרים
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המחשב של אבא שלי סלרון 500 עם ריוה טיאנטי עושה ריסטרט מידי פעם. סתם ככה, לבד. לפעמים באמצע משחק לפעמים באמצע שהוא כותב משהו לפעמים סתם שהמחשב נשאר דלוק. זה קורה פעם בכמה ימים.. ואני לא מצליח לעלות על שום חוקיות.. אולי זה הראם דפוק? מערכת הפעלה XP PRO. למישהו יש רעיונות?
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי כל מיני דיסקים DVD שיש בהם קבצים שהומרו בשעתו מקלטות VHS ישנות וכדומה. אני מנסה להעתיק את הדיסקים הללו למחשב אבל האיכות יוצאת ממש נמוכה, בשעתו כשהמרתי את הקבצים עשיתי את זה ברמה הכי גבוהה שיש, לא יתכן שעכשיו כשאעתיק מהדיסקים האיכות תהיה ירודה ממש ויראו ממש מטושטש. השאלה שלי היא איך ניתן להעתיק את הקבצים שבדיסקים הללו ולקבל את האיכות המקורית. אודה מאד לעזרה ממי שמבין בזה או התנסה. אגב, התוכנה nero רלוונטית לעניין?. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. שלשום קניתי (נכון ליום שלישי) מעבד Intel I7 4770 . לוח אם MSI Z87 G54 GAMING. וזוג זכרונות Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz והמחשב העלה לי מסכים כחולים 4 פעמיים אתמול ששיחקתי במחשב . והמשחק כמה וכמה פעמים נתקע לי. מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה? כשאני פותח את המחשב לאחר המסך הכחול קופץ לי את ההודעה הזאת בוינדוס: תימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.48 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 1e BCP1: 0000000000000000 BCP2: 0000000000000000 BCP3: 0000000000000000 BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\110513-5023-01.dm…
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לא מזמן (לפני חודש), קניתי עוד 256מ"ב זכרון. ומאז, יש למערכת ההפעלה (חלונות XP) כל מיני "באגים" שאף פעם לא היו לה. עד, שלא הייתי יכול לאתחל - ישר היה נכנס למסך כחול עם קוד שגיאה 0x0000008e. בבירור מול מיקרוסופט (כן, מתברר שהתמיכה שלהם דווקא עובדת... למי שלא מעתיק תוכנות , התברר שיש רכיב זכרון לא תקין במחשב. בקיצור, לצערי הייתי צריך לפרמט את הדיסק הקשיח מחדש, כיוון שהזכרון החולה פלט אליו כל מיני קבצים ענקיים ולא ממש ברורים, ולהתקין את חלונות XP מחדש... אז זהו, אני שולח את הזכרון חזרה לאקסלנט, בתקווה שיחליפו לי אותו. איזה קטע מטורף, בחיים לא שמעתי על זכרון דפוק. זהו.
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-