תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום אני מנסה לעזור לאישה מבוגרת עם המחשב שלה המחשב נכבה. חידשתי משחה טרמית- עדיין נכבה החלפתי עם הספק שלי שבטוח תקין- עדיין נכבה החלפתי זיכרון עם אחד ישן שלי ובדקתי, כרטיס מסך ובדקתי, עדיין נכבה נתקתיהכל רק מסך ועכבר/מקלדת מחוברים ועדיין ריסטרט הפאנץ הוא שזה קורה גם בביוס! הוא יכול לעבוד שעה אחרי מנוחה ארוכה ויהיה בסדר עד שימעס לו ושוב חוזר הניגון רעיונות ועצות יתקבלו בברכה! המון תודה
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, עברתי עכשיו דירה, בעיקרון הגיע טכנאי של בזק, חיבר את הקו שלי לארון מחוץ לבית. המודם של בזק מסוג DSL699U5 הגדרתי אותו כ-BRIDGE הראוטר TL-WR1043ND מוגדר כחייגן PPOPE. המחשב מחובר ישירות לראוטר ומקבל 70 מגה הלפטופ מצד שני מקבל 15 מגה. לפני כן הייתי ב-40 מגה בדירה אחרת וגם הלפטופ קיבל 40 מגה מלאים. מה יכולה להיות הסיבה שזה ככה?
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
נפני מלא זמן היה לי בעיה אם הכרטיס משך שלי (FX 5200) הזזתי תחוטים בום! נחבא המסך באתי הוצאתי תכרטיס מסך חיברתי שוב פעל בסדר קרה לי עוד פעמיים ובשתי הפעמים האלה היתי צריך לשחק איתו עד שיפעל פעם רביעית נסיתי מלא וזה לא מצליח המסך לא נדלק(יש כתום אין צהוב במנורה) אני לא יודע אם זה הלוח אם או החוט של המסך כי ניסיתי עוד מסך ולא פעל עבר כבר איזה יותר מחצי שנה שאני אם GFORCE4MX מסריח!!! לחבר שלי דוד שלו עובד בחברה או משהו של מחשבים והוא מבין הבאתי לו תכרטיס שיבדוק אם הלך הכרטיס חבר שלי ניסה את זה אצלו ופועל לו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך?!!?!?!?!? זה פעל גם לי פעם!!!! מה זה יכול להיות??? הלוח אם?? אבל הוא פעל לי כבר!!! וניסיתי הרבה פעמים!!! משהו יכול לענות על כל השא…
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכל גולשי הפורום, ניגש לעניין, כבר מספר פעמים שהופיע לי מסך כחול במחשב. אז צילמתי אותו והבאתי אותו אליכם כדי שתעזרו לי לפתור את הבעיה. הנה התמונה http://img208.imageshack.us/img208/6251/08102011025c.jpg כותרת השגיאה: "Driver_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" נוסיף עוד כמה פרטים כדי שיהיה יותר קל למצוא מה הבעיה. המחשב שלי טיפה ישן, מ2005. עם הארד דיסק ומאוורר חדשים. חום הCPU נע בין 55 במנוחה ל78 במאמץ. מפרט המחשב מפורט בלינק מצד ימין. לפעמים קורה שהעכבר מפסיק לעבוד ואם מחליפים לו כניסת USB הוא חוזר לעבוד. אני מנקה את המחשב מאבק פעם בחודשיים שלוש. קרה פעם שהגדרות התאריך והשעה במחשב התאפסו(לא בביוס) אחרי שהיה מסך כחול. תודה לכל מי שעוזר/ת!
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה אני נתקל באיזו תקלה מוזרה. במחשב נייד מוגדרת כתובת IP קבועה (בשימוש בעבודה). מעבר לחיבור קווי בעבודה לא מתחבר עם המחשב קווי אלא רק בWIFI. לעיתים אני מנתק את המחשב מהרשת וכשאני חוזר ומחבר לרשת הקווית בעבודה הIP הקבוע נמחק. האם מישהו נתקל בזה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב, אז בחודש האחרון נתקלתי בכמה מסכים כחולים (אלה של המוות), בדרך כלל במהלך צפייה במדיה או במהלך משחק. השגיאה שאלה הציגו הייתה KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR. חיפוש רחב מימדים בגוגל הציג גורמים ופתרונות שונים, כך שהייתי די חסר אונים. ניסיתי לשער מה יכולה להיות הבעיה, היות ולאחרונה החלפתי מכרטיס מסך של ATI לכרטיס של NVIDIA ללא התקנה נקייה. כמו כן, מאחר ובדיוק באותה תקופה נשבר לי הקונקטור מפלסטיק של ה-SATA ב-SSD, חשבתי שאולי החיבור רופף, והוא זה שמוביל למסכים הכחולים. החלטתי לפני מספר שעות להריץ בדיקה לזכרונות. במהלך הבדיקה, כאמור, התגלו 31 שגיאות. בתצלום המסך המצורף תוכלו לראות זאת בעצמכם. רציתי רק לדעת האם זה אומר שהזכרונות כבר גמורים (הם פועלים על אוברקלוק כבר משהו…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ככל הנראה מישהו ניסה לעשות שחזור ללפטופ דרך הone key recovery ואיכשהו נוצרו 2 עותקים של הwindows. הפעלתי כל מיני תוכנות דרך ה Hiren שאמורות לסדר את הboot\mbr ועכשיו כלום לא עולה, גם לא ה one key recovery של הלנובו יצא לי להתעסק בעבר עם זה קצת, אבל משום מה הפעם ניסיתי כל פיתרון אפשרי שיש ברשת וכלום לא עזר, הפרטישנים קיימים אבל אין לי איך לגשת אליהם והכי חשוב לציין, שכל ההתעסקות עם לבטל UEFI או AHCI כדי שהכלים בhiren יזהו בכלל מוסיפים לסיוט ולבלאגן... מה נשאר לי לעשות? בהנחה שאני לא רוצה להתקין ווינדוס שידרוס את כל הפרטישנים והמחשב לא באחריות
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, לפני הכל, מידע חומרתי רלוונטי: - Windows 7 Ultimte x32bit - 3.0 GB זיכרון RAM. - סוג כרטיס מסך: VIA Chrome9 HC IGP Prerelease WDDM 1.1 - מסך: Samsung SyncMaster T220. האמת שהבעיה היית קיימת גם כשהיה לי Windows XP... אבל עכשיו עם Windows 7 זה ממש מציק לי. אז מה הבעיה? המסך מודיע לי שהרזולוציה המומלצת למסך היא: 1680x1050. אבל ברשימה של הרזולוציות אין את הרזולוציה המומלצת הזאת: אתמול בלילה היה איזה רגע שפתאום המסך זוהה כמו שצריך והרזולוציה שונתה לבד לרזולוציה המומלצת... מאוד אהבתי את איך שזה נראה. אבל אחרי שעשיתי ריסט רגיל זה חזר לרזולוציות שהייתה קודם... חשוב להדגיש שעדכנתי את כל הדרייברים של המסך... יותר מפעם אחת.. וגם הורדתי את כל העדכונים שהיו ב Windows …
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב שקניתי לפני 8 חודש, ניסיתי היום לחבר כרטיס מסך 460gtx, אחרי שהוא עשה לי מלא בעיות החלטתי להוציא אותו ולחזור להשתמש הכרטיס המובנה. מפה לשם, המחשב לא נדלק יותר. כאילו הוא כן עובד אבל לא המסך לא נדלק, העכבר לא נדלק.. כאילו הוא חצי עובד. ניסיתי הכל, להוציא סוללת ביוס, לשחק עם הזכרונות, להוציא ולהכניס את המעבד.. כלום. שניה לפני שניתקתי את הכרטיס מסך זה עבד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. זה כבר כמה זמן שהעכבר שלי זז בלאגים (עכבר שבא בסט יחד עם מקלדת של microsoft desktop 2000). חשבתי בהתחלה שזה המחשב ולא הבנתי איך כי אין סיבה בגדול, הוא חדש ומאוד חזק. אז בדקתי עם עכבר אחר, חוטי, והכל עובד פיקס. הבעיה היא שאני לא רוצה עכבר חוטי ולכן החלטתי לגשת ל KSP ולממש אחריות. הבחור מ KSP חיבר את העכבר והפלא ופלא העכבר והמקלדת עבדו אצלו יפה מאוד ואפילו גם אני שיחקתי קצת עם העכבר והוא זז בסדר גמור. ניסיתי לחפש תשובה בגוגל אך כל העצות שנתנו לי שם (למחוק את הדרייבר של העכבר והמקלדת ולהתקין מחדש, זאת אומרת לחבר שוב את ה USB) אך הבעיה עדיין קיימת. הבחור מ ksp טוען שיש מצב שאיזה התקן בחדר מונע מהתקשורת של העכבר לעבוד כמו שצריך. ניסיתי חיבור USB קדמי ואחו…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב ישן יחסית, ואני מעוניין להוסיף זיכרון RAM. אני לא יודע איזה סוג לקנות, אמרו לי שצריך לבדוק מה מתאים לי. איך אני עושה זאת? תודה מראש למי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש לפני חודש וחצי של לנובו דגם יוגה 720 ולצערי אני כבר נתקל בבעיה שאני מדליק אץ המחשב הוא פשוט נתקע ולא עולה לי המערכת הפעלה. אני יפרט יותר הוא נתקע לפעמים ממש בהתחלה עם הסמל של לנובו ויש כמו עיגולים כאלו שמסתובבים שנראה לי ששיכים לוונדוס רק מוזר שיש לוגו של לנובו. או שהוא נתקע במצב שבו רשום preparing automatic repair או במצב שרשום Diagnosing your PC. א. האם יהיה חייב במצב כזה לבצע פורמט ולמחוק את כל הנתונים ולהתקין מערכת הפעלה חדשה ? ב. האם ניתן לגבות את הקבצים שיש לי על המחשב אם המערכת הפעלה לא עולה לי ? ג. האם לדעתכם מדובר בתקלה של מערכת הפעלה ? ד. יש לי מערכת חוקית שבאה עם המחשב נייד האם אני יצתרך לק…
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי לפני כמה ימים עכבר אלחוטי של TEAC עם תחנת עגינה. חיברתי אותו ל USB, שמתי את הבטריות והתקנתי את התוכנה שלו שהייתה בדיסק המצורף. ו... נאדה. לא עובד. כלומר הנורה האדומה של העכבר האופטי עובדת, אבל העכבר עצמו לא משפיע על הסמן במחשב. תהיתי אם למישהו פה יש רעיונות מה לעשות? האם הייתי צריך לעשות uninstall לעכבר הרגיל קודם? משהו? מישהו? בתודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן פירמטו לי תמחשב. אני מנסה לחבר את המחשב לטלוויזיה דרך HDMI- יש תמונה אבל אין סאונד. גיליתי שהטלוויזיה(אגב, כל מיני טלוויזיות ככה שזה לא בעיה בטלוויזיה) לא מופיע ברשימת playback. נתתי קליק ימני וסימנתי שיופיעו גם disabled ו disconnected- עדיין אין התקן hdmi. הלכתי לdevice manager, לsound , video and game controllers וניסיתי לעדכן דרייברים למה שיש שם- הווינדוס אמר לי שהכל מעודכן. כנל לכרטיס מסך. לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה! פרטי מחשב- dell vostro 1440 ווינדוס 7 64bit
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים ללא שום שינוי שבצעתי במחשב הרמקולים החליטו לעבוד, חשבתי בהתחלה שהם עשו את שלהם (כמה שנים טובות) אך הופתעתי להיווכח שהם עובדים חיים ובועטים. חיברתי את הרמקולים לנייד ומוציא שמע מצוין. בדקתי אם יש בעיות אולי בדרייבר של כרטיס הקול ונראה שתקין, לכן הברירה היחידה שנשארה לי (ואולי אני טועה תקנו אותי) היא שכנראה שכרטיס הקול הלך. אני רוצה בעזרתם לוודא שזה מקור הבעיה. חיברתי ליציאה האחורית (לירוקה - למעשה ניסיתי בסוף בעולם) - אין שמע. ניסיתי לחבר בחיבור הקידמי בכונן - אין שמע. מצ"ב מפרט מחשב + מסך התקנים + צילום שגיאה תודה, וחג שמח!
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מאתמול את הכרטיס הזה של הרקולס. התקנתי הכל כמו בהוראות. נזהרתי שהכבל בין הכרטיס ל-RACK לא יהיה הפוך, חיברתי הכל כמו בהוראות והתקנתי דרייברים הכי מעודכנים מהאתר של הרקולס. הכל עובד חוץ מהסנטר והסאבוופר. מה שלא עשיתי, מה שלא ניסיתי להגדיר לא עוזר. אין יציאה מהחיבורים של הסנטר והסאב. עשיתי נסיון-הסרתי לגמרי את הדרייברים המעודכנים ואחרי איתחול למחשב התקנתי את הדרייברים הישנים יותר שהגיעו על תקליטור עם הכרטיס. דוקא עם הדרייברים האלה הכל עובד למרות שעדיין שומעים קצת חלש לטעמי מהסנטר והסאב. אני מדגיש שאין בעיה ברמקולים כי לפני זה היו מחוברים לכרטיס קול של TERRATEC והכל עבד אחלה. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ?
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנתחיל, פרטים רלוונטיים על המפרט: לוח אם: Gigabyte P55A-UD3 Rev 1.0 כרטיס מסך: AMD Radeon R9 280X, כמדומני 3GB? זיכרון פנימי: 4GB DDR3, 1300MHz מעבד: Core i5-750 2.67Ghz (כן כן, מאז 2009). מסכים מחוברים: שני Dell 2009WA (כל אחד בחיבור DVI משלו) וב-HDMI טלוויזיה 32 אינצ' של LG. ולסיפור עצמו: שלשום החלטתי לעשות מעשה והתקנתי על המחשב הנייח Windows 10 Pro בהתקנה נקייה. התחלתי לעדכן דרייברים ולהתקין תוכנות, כולל דרייברים של כרטיס המסך (הדרייברים האחרונים של AMD, Catalyst 15.7.1). לאחר שעשיתי ריבוט, המסכים הפסיקו לעבוד כמו שצריך - כלומר, אחד היה נדלק במהלך הבוט (עד פה הכל רגיל), ולאחר ה-Splash Screen של ווינדוס, פשוט נכנס ל-Power Saving Mode ומסרב להידלק. המערכ…
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד מדגם Toshiba p50-B-103 משום מה התעדכן לי הדרייבר של הכרטיס קול ומאז אין לי סאונד. אני לא מצליח למצוא את הדרייבר המתאים באתר של טושיבה. מערכת הפעלה windows 10, מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אחד החוטים שמתחברים ללחצן של ההפעלה יצא (חוט בצבע ירוק). אני מתלבט אם שווה לתקן את זה (כנראה רק צריך להלחים את החוט אבל אני לא יודע איך לעשות את זה, אז אני צריך לקחת את המחשב לטכנאי) או שאולי כבר כדאי לקנות מחשב חדש. בעקרון יש לי מסך ווינדאוס מקורי (נדמה לי שווינדאוס 7) אבל איזה עדכון של מיקרוסופט התקין לי וינדאוס 10 כך שלא צריך אותם. אשמח אם תכוונו אותי איך להעתיק לכאן את החומרה של המחשב.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הוא מרצד בזמן לא מוגדר (מתי שבא לו) הריצוד לוקח פחות משניה אבל זה מעצבן מה יכולה להיות התקלה
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
היי אנשים. יש לי בעיה עם המחשב, כל פעם שאני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא מתחיל לעבוד, על לא מעלה אפילו את המסך הבסיסי שבו הוא כותב כמה זיכרון פנימי יש למחשב. אם למשל אני לוחץ על הכפתור של הסידי רום, אז הוא נפתח, אבל כשאני מדליק את המחשב, הוא אפילו לא משמיע את הצליל של ה"ביפ" בהתחלה. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המחשב של חברה שלי מראה את מסך הפתיחה של ווינדוס אבל אחריו עובר לטעינה על מסך שחור. ניסיתי להכניס דיסק ווינדוס ולתת לו לתקן את המערכת אבל ללא הצלחה. עכשיו אני שוקל האם לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש. יש לה הארד דיסק אחד שמחולק למחיצות, במחיצה של הווינדוס אין קבצי תמונות ומוזיקה, אני רוצה שהמחיצות האחרות ישמרו, האם ברגע שאני אפרמט כל המחיצות ימחקו בגלל שזה דיסק קשיח אחד? מה עוד אתם ממליצים לנסות לפני שאני מפרמט?
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד דל. 5 צפצופים בהדלקה של המחשב חוזרים על עצמם ,אבל המחשב ממשיך לעלות. ברגע שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות הצפצופים מפסיקים. מה יכולה להיות הסיבה לצפצופים?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-