עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by iSneak,

ברשותי ספק Thermaltake Purepower 480W, ולוח אם Epox 8KDA3J. לפני מס' ימים המחשב התחיל לעשות בעיות. כללו חלק מן הבעיות כיוביים לא רצוניים, ובעיות כרטיס מסך (הרדאון X800 XTPE מקבל חשמל בנוסף מהלוח אם גם מהספק ישירות). היום עשיתי סריקה יותר מקיפה לבעיה ומצאתי כי אחד מהחיבורים של הספק אל הלוח אם, נשרף (בחוט הגדול העבה עם 20 הפינים), אחד הפינים שרוף, וכך גם המקום שהוא היה בו על הלוח אם. מס' שאלות: 1. יש אפשרות להחליף רק את חיבור החשמל בלוח אם? אם אפשר במעבדה - האם זה כדאי? 2. קניתי את המוצרים הנ"ל בזיגזג לפני קצת פחות משנתיים, על הספק יש אחריות של 12 חודשים, ואילו על הלוח אם, 24 חודש. בתקנון האחריות היה רשום כי האחריות לא מכסה "פגיעת ברק, שריפה, רטיבות ו/או שימוש לא נאות במוצר…

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by roni18,

המקלדת במחשב הנייד מציגה צמדי אותיות כאשר אני מקליד אות אחת. מדובר באותיות מסוימות בלבד.כמו כן אין אפשרות הקיש BACKSPACE ואת הספרה 4 .ניסיתי לנקות את המקלדת עם AIR DUSTER ללא שיפור.מה עושים? מדובר במחשב נייד. תודה.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by shushon,

שלוש שאלות: 1 האם זה שכיח שחיישן טמפ' של המעבד מזייף בצורה גסה? 2 בהנחה שמחשב נקי, מאוורר תקין, חיישן טמפ' תקין ועדיין המעבד חם מאד האם ייתכן שהבעיה במעבד עצמו? 3 האם תצוגת הטמפ' של המעבד המוצגת בביוס/speedfan/mbm מסתמכת על אותו חיישן?

4. Started by ShahafH,

שלום לחבר שלי יש מעבד AMD AthlonXP 2400+ ומשום מה זה מראה במחשב שיש לו 2.0 ג'יגה הרץ ואני יודע שזה קשור לביוס (או שלא?) בבקשה עזרה..

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  5. מחפש מעבדה לתיקון לפטופ אי אמ די בתל אביב. לאחר שכנרארה נשרף לי הכרטיס מסך... הלפטופ מסוג טושיבה סאטלייט תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  6. אני לא ידעתי איזה פורום מתאים לנושא הזה אז אני אכתוב כאן זה מקרה חרום! אני עובד עם המחשב של העבודה של אחותי הוא מעפן פנטיום 3 800 מגה הרץ..... מעפן בקיצור יש לה את תוכנות ההגנה הבאות Ad-Aware SE Personal והאנטי וירוס: Symantec Client Security 2004 אני יודע שהוא מעפן אבל העבודה שלה התקינו את זה ואסור לי להתקין שום תוכנת אבטחה עכשיו עשיתי סריקה של וירוסים באתר של Symantec והוא מצא 11 וירוסים את הוירוסים הבאים: Today Downloader 4% (22) Trojan Horse 4% (19) WinFixer 2% (12) Infostealer 2% (11) Hacktool.HideWindow 2% (10) Adware.SpySheriff 2% (10) Adware.Hotbar 2% (10) Adware.Purityscan 2% (9) Infostealer.Lineage 2% (8 227 Others 78% Overall W32.Klez.H@mm 3% T…

• 26 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by mp91,

נוצרה לי בכל מחיצה תיקית סאונד: מה אני עושה עם זה? יש אם בעיה או משהו? או שזה נורמלי לחלוטין? אני לא יכול להיכנס אל התיקייה או למחוק אותה.

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  8. שאני מפרמט המחשב כל הזמן מתחיל את עצמו מחדש באמצע ההתקנה ככה איה 5 פעמים עד שהוא מסיים עכשיו הווינדוס עולה לי וכל פעם יתקע לי (בלי אינטרנט) ושאני מנסה לעשות איחוי הוא אומר לי שחסר לו איזה שתי קבצים לכן הוא לא יכול לעשות איחוי בקיצור משהו מוזר הוא ניתקע כל 10 דק' בערך שאני מפעיל מחדש תמחשב מה זה יכול להיות?

• 9 תגובות
    • 537 צפיות
  9. Started by shushon,

יש לי מעבד אינטל 4 2.93, מהי הטמפ' התקינה שלו במהלך שגרה (לא במאמץ מיוחד)? מהן הסיבות שיכולות להיות לכך שהטמפ' תהיה גבוהה מהנורמל?

10. שלום לכולם, קבלתי בתחילת השבוע את המחשב החדש שלי שאת מפרטו ניתן לראות בצד בלחיצה על המפרט מחשב. המחשב מריץ Windows XP Pro SP2 והבעיה שיש לי היא שהמחשב לפעמים מבצע איתחול באופן פתאומי. אז ככה התקנתי את הדרייברים הכי עדכנים לרכיבי הלוח אם מתוך האתר של nVIDIA וכן גם התקנתי את הדריייברים הכי עדכנים של ATI כלומר ה catalyst 6.7 bios חדש ועדכני ללוח לא נמצא ע"י תוכנת העידכונים של ASUS אבל הצלחתי למצוא באתר שלהם גירסה עדכנית יותר אז הורדתי ועדכנתי. סריקת וירוסים לא העלתה דבר. בדיקת הזיכרונות באמצעות התוכנה Windows Memory Diagnostic של Microsoft גם לא העלתה דבר והזכרונות תקינים. כרגע טמפרטורת המעבד הינה בסביבות 42-44 +/- וטמפרטורת הלוח הינה 38 . אשמח לעזרתתכם בפיתרון הבעיה (אני…

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by Booooome,

שלום לכולם, יש לי mp3 player הבא: sandisk sansa e140 אשר תומך ב- usb2. שאני מעביר אליו קבצים, הקצב הוא בסביבות 2000Kilo Bytes Per Second, מה שאומר שזה USB1 ולא USB2. כמו כן, כאשר מוריד תמונות מהמצלמה הדיגיטלית או מעלה תמונות אליה, הקצב הוא כשל USB1. יש לי ה- Motherboard הבא: Asus P4S533-VM אשר תומך ב- USB2. בדקתי בביוס וראיתי ש- USB2 הוא Enabled. ה- Drivers של USB2 מותקנים, וכאשר אני מנסה להתקין מחדש אני מקבל את ההודעה שאין Drivers יותר מעודכנים ולכן לא יותקנו ה- Drivers מחדש. מערכת הפעלה: Winxp עם Service Pack 1 בדקתי ב- My Computer -->Properties --> Hardware --> Device Manager -->Universal Serial Bus Controllers ויש לי שם כמה USB Root Hubs וכן SIS PCI to USB…

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  12. Started by Moty_p,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם מחשב פנטיום 3 בשלב בדיקת הביוס בהפעלת המחשב, אני מקבל שגיאה כזו שהוא אומר לי CPU משהוא ואז להכנס לתפריט בביוס בשם CPU אני נכנס לשם ואז הוא רוצה אני יגדיר לו משהוא נראה לי מהירות והאפשרויות שם גדולות העיניין שאני לא יודע מה להגדיר שם אבל אם אני לוחץ F1 וממשיך בתהליך אז הכל כשורה, כיצד לפתור את הבעיה הזאת?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  13. Started by Dj BeN Co-N,

שלום , שבת שלום בזמן האחרון יש לי בעיה שלא הייתה לי אז ככה ..... שאני נכנס למחשב שלי אז חושב כמה דקות טובות ואז עולה כאילו הוא מחפש את הכוננים וכו'.. ושאני פתוח את ה winrar נגיד אז אותה בעיה גם צריך לחכות זמן כדי שיפתח וכנ"ל בעוד כמה דברים זה ככה אז מה אתם אומרים הבעיה ומה הפתרון בבקשה זה כבר מעצבן זה. תודה לכם עוזרים או עוזרות

• 8 תגובות
    • 567 צפיות
  14. Started by k_700,

אוקי כמעט כל שניה שאני משחק במשחק CHAMPIONSHIP MANAGER 2006 המשחק יוצא לי, פתאום כשעלה המשחק הוא רשם שהמעבד פועל מתחת לדרישות המינימליות של 500MHZ והוא פועל על 0 MHZ הוא שאל אותי אם בכל זאת להמשיך לשחק ואמרתי כן, זה קצת טיפשי שהוא פועל על 0MHZ... בכל מקרה האוורסט כבר פג תוקפו והוא לא עולה לי, אבל יש לי צג טמפרטורה במארז שמראה שהמעבד כרגע על 32.8-34 מעלות במאמץ. אני לא בטוח שזה מדויק, בבקשה יש דרך לבדוק דרך הביוס אולי מה המצב של המעבד שלי? אולי הוא לא מנוצל כמו שצריך..... מצטער על הליימריות אני פה בשביל לקבל עזרה. הינה ההודעה שמוצגת לי כשהמשחק יוצא: http://img291.imageshack.us/my.php?image=problemmanagernf9.jpg

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by puuma,

התקנתי זכרונות נוספים ל2 שיש לי הם אותו סוג מהירות וכו רק חברה שונה אבל מחשב איטי בדקתי בתוכנה memt32 אבל הבדיקה הראתה 416 שגיאות ניסיתי לבדוק כל זוג בנפרד וזה יצא תקין הבדיקה לשניהם... נתתי לזה לרוץ בערך כל בדיקה שעתים שלוש, המחשב עובד על דואל צאנל.. המחשב איטי עכשיו... מה הבעיה של הזכרונות.? תודה

• 14 תגובות
    • 854 צפיות
  16. לפני משהו כמו חודש וחצי קניתי את הכרטיס מסך INNOVISION 6800LE... מהרגע שהפעלתי אותו הוא עשה לי בעיות כמו ארכיפקטים במחשקים, נקודות אדומות וכחולות בסרטים וסרטונים, קפיצות מוזרות ב-FPS וכדומה.... אבא שלי חייל בקבע ולכן לא יוצא לו לקחת הרבה פעמים ימי חופש(במיוחד בגלל המצב...)אבל אתמול התמזל מזלי(שבסוף התברר שאין לי כל כך מזל ואני ידבר על זה במחשב) והוא הצליח לקחת יום חופש... מיד שחזרתי בצוהריים הוא נסע איתי למעבדת החנות( של PCNOW) סיפרתם להם על הבעיות שיש לי ומיד הם החליפו לי את הכרטיס בחדש בלי לשאול שאלות... נסעתי שמח ומאושר הביתה מיד התחלתי לפתוח את המחשב, חיברתי את הכרטיס מסך, חיברתי את המולקס, חיברתי את החיבור של המסך מאחורה, לחצתי על כפתור ההפעלה ו..!!!!....כמובן...המחש…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  17. המאוורר שלי לא עובד ולכן המעבד מתחמם והמחשב נכבה. המאורר עצמו תקין (בדקתי) והוא חדש. עכש הבעיה היא שהוא לא עובד כשאני מחבר אותו למחשב. עכשיו יש לי שאלה. בגלל מה שהולך בצפון (אני צפוני חחח) אני לא יכול לצאת לקנות מאוורר או לתת את המחשב לבדיקה. אז פתחתי את המארז והפעלתי מאוורר ביתי גדול שיקרר את המחשב. וככה המחשב עובד. השאלה שלי האם זה נורא שהמחשב יעבוד ככה? האם יכול להיגרם נזק? מה הייתם ממליצים? לכבות ולא להיות במחשב?

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by N N C,

בעיה מוזרה צצה לי במחשב... כל פעם שאני מנסה להפעיל וידאו במחשב הוא פשוט הופך לאיטי בצור הבלתי נסבלת, ואני מתכוון ממש ממש איטי, כאילו יש לי 386 שמריץ וינדוס XP (ולא, אני לא מגזים). אי אפשר לעשות כלום עם המחשב... הוא פשוט הופך למושבת, גם לאחר סגירת הוידאו, רק הפעלה מחדש מחזירה אותו למצב נורמלי. הבעיה קיימת גם בצפייה בוידאו מתוך האינטרנט באתרים של ynet וחבריהם... אבל ב-youtube אין בעיה... אני חושד שהבעיה היא במדיה פלייר או בקודק שלו, אבל זה מוזר שאחרי התקנה מחדש ושימוש בגרסא ישנה יותר של מדיה פלייר (8 ) עדיין הבעיה קיימת ככה שזה לא הגיוני... ניסיתי לפרמט, הבעיה לא נעלמת... זה ממש ממש מוזר הקטע הזה... עריכה: ניסיון פתיחה ושימוש בנגני וידאו אחרים לא פותרים את הבעיה. ה…

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  19. הוצאתי והכנסתי את הזכרונות ולאחר מכן המחשב לא מופיע על המסך אבל המסך פועל. האם זכרונות לא תקינים יכולים לעשות את הבעיה הזאת והאםחיבור לא נכון של הזכרונות יכול גם לגרום לכך?

20. החלפתי בין הזכרונות ולאחר מכן הדלקתי את המחשב ואין תצוגה. רואים שהמסך עובד אבל מופיעים ריבוע במסך בצבע כחול אדום. יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס מסך? האם הוא נשרף או שיש בעיה אחרת? ועוד משהו, אחד מהפינים של הכבל הכחול חסר, האם זה מה שגורם לבעיה או שאין קשר?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ob123,

ה CPU Usage שלי עומד תמיד על אחוזים גבוהים מאוד (בסביבות 85%) הדבר מאט מאוד את פעולות המחשב למיטב הבנתי. מה גורם לכך וכיצד ניתן להמנע מהמצב הזה?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  22. Started by puuma,

שלום התקנתי 2 זכרונת נוספים למחשב מאותו סוג (המחשב עובד על דואל צאנל) עכשיו המחשב נהיה יותר איטי ולא להיפך... מה ההסיבה לזה..... הוא נתקע לכמה שניות כל פעם שאני מוריד משהו ..

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  23. Started by kuva,

שלום לכולם! הורדתי קובץ כבד מלפני יומיים ועכשיו אני מנסה לעשות לו unrar בערך ב95% הוא מוציא שגיאה: there is not enough space on the disk. Write error: only NTFS file systgem supports file larger then 4GB אני משתמש ממוצע שלא ממש מבין אני זוכר משהו על זה שהארד חייב להיות בNTFS נראה לי אצלי הוא עומד על FAT32 אבל אני לא זוכר בדיוק איך הכל עובד יש מצב להוציא את הקובץ דיוידי בwinrar ללא פירמוט של הכונן??? :s05: תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ik_86,

יש לי כרטיס קול של קריאטיב EMU10K1 SB LIVE ורמקולים 5.1 של קריאטיב...ניסיתי להתקין את הדריבר והמחשב לא נותן לי ולפעמים נותן אבל אחר כך הוא ב כלל לא מזהה את הכרטיס קול ניסיתי לעדכן את הדריבר ולא הצלחתי הוא לא מצליח להתקין תמיד יוצא לי ....עובדים אצלי עכשיו רק 2 רמקולים מתוך 5 מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.