תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם מחשב פנטיום 3 בשלב בדיקת הביוס בהפעלת המחשב, אני מקבל שגיאה כזו שהוא אומר לי CPU משהוא ואז להכנס לתפריט בביוס בשם CPU אני נכנס לשם ואז הוא רוצה אני יגדיר לו משהוא נראה לי מהירות והאפשרויות שם גדולות העיניין שאני לא יודע מה להגדיר שם אבל אם אני לוחץ F1 וממשיך בתהליך אז הכל כשורה, כיצד לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום , שבת שלום בזמן האחרון יש לי בעיה שלא הייתה לי אז ככה ..... שאני נכנס למחשב שלי אז חושב כמה דקות טובות ואז עולה כאילו הוא מחפש את הכוננים וכו'.. ושאני פתוח את ה winrar נגיד אז אותה בעיה גם צריך לחכות זמן כדי שיפתח וכנ"ל בעוד כמה דברים זה ככה אז מה אתם אומרים הבעיה ומה הפתרון בבקשה זה כבר מעצבן זה. תודה לכם עוזרים או עוזרות
-
- 8 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אוקי כמעט כל שניה שאני משחק במשחק CHAMPIONSHIP MANAGER 2006 המשחק יוצא לי, פתאום כשעלה המשחק הוא רשם שהמעבד פועל מתחת לדרישות המינימליות של 500MHZ והוא פועל על 0 MHZ הוא שאל אותי אם בכל זאת להמשיך לשחק ואמרתי כן, זה קצת טיפשי שהוא פועל על 0MHZ... בכל מקרה האוורסט כבר פג תוקפו והוא לא עולה לי, אבל יש לי צג טמפרטורה במארז שמראה שהמעבד כרגע על 32.8-34 מעלות במאמץ. אני לא בטוח שזה מדויק, בבקשה יש דרך לבדוק דרך הביוס אולי מה המצב של המעבד שלי? אולי הוא לא מנוצל כמו שצריך..... מצטער על הליימריות אני פה בשביל לקבל עזרה. הינה ההודעה שמוצגת לי כשהמשחק יוצא: http://img291.imageshack.us/my.php?image=problemmanagernf9.jpg
-
- 36 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקנתי זכרונות נוספים ל2 שיש לי הם אותו סוג מהירות וכו רק חברה שונה אבל מחשב איטי בדקתי בתוכנה memt32 אבל הבדיקה הראתה 416 שגיאות ניסיתי לבדוק כל זוג בנפרד וזה יצא תקין הבדיקה לשניהם... נתתי לזה לרוץ בערך כל בדיקה שעתים שלוש, המחשב עובד על דואל צאנל.. המחשב איטי עכשיו... מה הבעיה של הזכרונות.? תודה
-
- 14 תגובות
- 846 צפיות
-
-
לפני משהו כמו חודש וחצי קניתי את הכרטיס מסך INNOVISION 6800LE... מהרגע שהפעלתי אותו הוא עשה לי בעיות כמו ארכיפקטים במחשקים, נקודות אדומות וכחולות בסרטים וסרטונים, קפיצות מוזרות ב-FPS וכדומה.... אבא שלי חייל בקבע ולכן לא יוצא לו לקחת הרבה פעמים ימי חופש(במיוחד בגלל המצב...)אבל אתמול התמזל מזלי(שבסוף התברר שאין לי כל כך מזל ואני ידבר על זה במחשב) והוא הצליח לקחת יום חופש... מיד שחזרתי בצוהריים הוא נסע איתי למעבדת החנות( של PCNOW) סיפרתם להם על הבעיות שיש לי ומיד הם החליפו לי את הכרטיס בחדש בלי לשאול שאלות... נסעתי שמח ומאושר הביתה מיד התחלתי לפתוח את המחשב, חיברתי את הכרטיס מסך, חיברתי את המולקס, חיברתי את החיבור של המסך מאחורה, לחצתי על כפתור ההפעלה ו..!!!!....כמובן...המחש…
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
המאוורר שלי לא עובד ולכן המעבד מתחמם והמחשב נכבה. המאורר עצמו תקין (בדקתי) והוא חדש. עכש הבעיה היא שהוא לא עובד כשאני מחבר אותו למחשב. עכשיו יש לי שאלה. בגלל מה שהולך בצפון (אני צפוני חחח) אני לא יכול לצאת לקנות מאוורר או לתת את המחשב לבדיקה. אז פתחתי את המארז והפעלתי מאוורר ביתי גדול שיקרר את המחשב. וככה המחשב עובד. השאלה שלי האם זה נורא שהמחשב יעבוד ככה? האם יכול להיגרם נזק? מה הייתם ממליצים? לכבות ולא להיות במחשב?
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בעיה מוזרה צצה לי במחשב... כל פעם שאני מנסה להפעיל וידאו במחשב הוא פשוט הופך לאיטי בצור הבלתי נסבלת, ואני מתכוון ממש ממש איטי, כאילו יש לי 386 שמריץ וינדוס XP (ולא, אני לא מגזים). אי אפשר לעשות כלום עם המחשב... הוא פשוט הופך למושבת, גם לאחר סגירת הוידאו, רק הפעלה מחדש מחזירה אותו למצב נורמלי. הבעיה קיימת גם בצפייה בוידאו מתוך האינטרנט באתרים של ynet וחבריהם... אבל ב-youtube אין בעיה... אני חושד שהבעיה היא במדיה פלייר או בקודק שלו, אבל זה מוזר שאחרי התקנה מחדש ושימוש בגרסא ישנה יותר של מדיה פלייר (8 ) עדיין הבעיה קיימת ככה שזה לא הגיוני... ניסיתי לפרמט, הבעיה לא נעלמת... זה ממש ממש מוזר הקטע הזה... עריכה: ניסיון פתיחה ושימוש בנגני וידאו אחרים לא פותרים את הבעיה. ה…
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
הוצאתי והכנסתי את הזכרונות ולאחר מכן המחשב לא מופיע על המסך אבל המסך פועל. האם זכרונות לא תקינים יכולים לעשות את הבעיה הזאת והאםחיבור לא נכון של הזכרונות יכול גם לגרום לכך?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
החלפתי בין הזכרונות ולאחר מכן הדלקתי את המחשב ואין תצוגה. רואים שהמסך עובד אבל מופיעים ריבוע במסך בצבע כחול אדום. יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס מסך? האם הוא נשרף או שיש בעיה אחרת? ועוד משהו, אחד מהפינים של הכבל הכחול חסר, האם זה מה שגורם לבעיה או שאין קשר?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
שלום התקנתי 2 זכרונת נוספים למחשב מאותו סוג (המחשב עובד על דואל צאנל) עכשיו המחשב נהיה יותר איטי ולא להיפך... מה ההסיבה לזה..... הוא נתקע לכמה שניות כל פעם שאני מוריד משהו ..
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם! הורדתי קובץ כבד מלפני יומיים ועכשיו אני מנסה לעשות לו unrar בערך ב95% הוא מוציא שגיאה: there is not enough space on the disk. Write error: only NTFS file systgem supports file larger then 4GB אני משתמש ממוצע שלא ממש מבין אני זוכר משהו על זה שהארד חייב להיות בNTFS נראה לי אצלי הוא עומד על FAT32 אבל אני לא זוכר בדיוק איך הכל עובד יש מצב להוציא את הקובץ דיוידי בwinrar ללא פירמוט של הכונן??? :s05: תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של קריאטיב EMU10K1 SB LIVE ורמקולים 5.1 של קריאטיב...ניסיתי להתקין את הדריבר והמחשב לא נותן לי ולפעמים נותן אבל אחר כך הוא ב כלל לא מזהה את הכרטיס קול ניסיתי לעדכן את הדריבר ולא הצלחתי הוא לא מצליח להתקין תמיד יוצא לי ....עובדים אצלי עכשיו רק 2 רמקולים מתוך 5 מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מה הארור הזה אומר ? המערכת שקיבלה : P4 2.8ghz 800mhz presscot Asus P4P800SE 512mb ram 400mhz samsung gf 6800GT 256mb 256bit הארור בעצם אומר שחסר זכרון לא ? אני מתכנן במילא להרחיב את נפח הזכרון ל 1024 , זה יעזור ? זה על מה הארור ? (הארור התקבל בזמן הפעלת משחק f.e.a.r על 1024@max, יכול להיות שפשוט צריך יותר זכרון , כי האמת קיבלתי קירטועים) [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 948 צפיות
-
-
העלתי את הארבעה האחרונים והכי חשוב זה האחרון שנגרם לאחר שלושים דקות של משחק ב קוואק 4 ... תודה לעוזרים . [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב בהעלאת ווינדואס אני מקבל הודעת "missing or corrupt HAL.dll". זה קרה לי בשבוע שעבר והתקנתי מחדש את ווינדואס, וזה קרה לי שוב השבוע. מה יכול לגרום לזה לחזור על עצמו? ואיך אפשר לתקן את זה בצורה אחרת? תודה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
באמצע משחק המחשב כאילו ניהיה המצב רדום! המסך רק עובד כאילו משהו מוזר לחצתי על כל כפתור אבל זה לא מגיב כאילו המחשב נכנס לתרדמת ואפשר לצאת מזה רק עם ריסט מה זה????
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום! יש לי את המחשב שלי משהו כמו 7 חודשים.. ותמיד היתה לו רק בעיה אחת.. לפעמים הוא פשוט היה נתקע.. ועושה לעצמו ריסטרט.. אף פעם לא היה לי כח לטפל בזה אבל לפעמים זה מציק שאני באמצע משחק או כותב משהו ופתאום זה נתקע וריסטרט.. בשביל לנסות להבהיר מה קורה אני יתן דוגמא.. משחק ג'נרלס.. אני מנצח הכל סבבה.. פתאום הסאונד נתקע (קול כזה של גרררררררררררררררררררר - לופ של אותו קטע קול שהתנגן בדיוק) שומעים במחשב קול כזה של קליק (נראה לי שזה משהו שעושה את הריסטרט..) לפעמים מספיקים לראות חלון כחול שרשום שם כל מיני דברים עם באפור.. אני לא מבין מה הבעיה.. התקיעות קורות לרוב בזמן משחק אך גם בdesktop כשאני בכלל לא במחשב.. לשלוח את המחשב לתיקון? קניתי אותו בksp.. אם זה בעיה במודול זכרון אני יצ…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עזרה דחוף תקשיבו לחצתי בטעות על הלחצן של המחשב כף יד מאחור ומה שקרא שהכל נמחק התוכנה של הgps והתוכנה של ווינדוס בעיברית עכשיו הכל נמחק ואני לא יודע מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום , יש לי 2 הארד דיסקים ב SATA ועוד 2 כונני CD/DVD ב IDE.. כאשר אני מחבר את ה IDE , המערכת (Windows XP) לוקח לה המון זמן לעלות.. וכאשר אני מנתק היא עולה פשוט בשניות. האם זה יכול להיות כבל? מזה יכול להיות? תודה , אבי..
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני מדליק את המחשב אז אני רואה את המסך הראשון שהוא סופר את הזיכרון שיש במחשב ואז המסך מתכבה וזהוא כאילו המנורה במסך דולקת(בצבע ירוק מראה שהוא עובד) אבל לא רואים כלום הבעיה היא ביגלל שאבא שלי לא מבין ממש במחשב אז הוא ניסה להפעיל סרט דרך הדפדפן באינטרנט ואז המחשב ניתקע לגמרי גם העכבר לא זז הכל ניתקע אז אבא שלי לא ידע מה לעשות אז הוא כיבה רק את המסך של המחשב והשאיר את המחשב דלוק כל הלילה שהוא תקוע בבוקר הוא הפעיל את המסך והוא היה עדיין תקוע אז הוא לחץ על הכפתור ריסטרט ואז אחרי שהמחשב סופר את הזיכרון המסך לא מציג כלום רק מסך שחור והלד של המסך(המנורה הקטנה) בצבע ירוק שזה מראה שהוא פועל... מה הבעיה של זה הכרטיס מסך יכול להיות נישרף ואז הוא מהר מאוד מתחמם ומכבה …
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
תראו קניתי 2 סטיקים של TWINMOS של 1 גיגה .. DDR2 667 ובתוכנה CPUZ הוא מראה לי שהזכרונות פועלים על 315 משהו כזה... הנה הוספתי שני תמונות מCPUZ זה אמור להיות ככה ? או שאני צריך לעשות משהו בביוס ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני פחות משבוע בKSP... ויש לי בעיה עם הזכרונות: קניתי 2 סטיקים של 1 גיגה של חברת TWINMOS כשאני מחבר את שניהם יחד ב DUAL CHANEL המחשב לא מפעיל לי כלום ! (לא את המערכת וגם תמיד נתקע בהתקנה של WIN XP...) כאשר הוצאתי אחד מהם ופעלתי עם 1 גיגה הכל פעל חלק ... מה שכן שחיברתי את הסטיק השני באותו מקום המחשב לא עולה בכלל ומפעיל את עצמו מחדש כל פעם... שאני מפעיל את שניהם יחד אבל לא ב DUEL CHANEL (יענו בצבעים שונים לפי החוברת של הלוח אם ...) אז המחשב עולה כרגיל ומראה שיש לי 2 גיגה זיכרון (אבל ככל הנראה הזיכרונות לא פועלות בDUEL CHANEL) בגלל הבעיה שדי הפחידה אותי שאחד מהסטיקים של הזכרונות פועל כשהוא לבד אבל השני לא פועל בכלל ורק שאני מחבר את שניהם יחד ולא בDUEL CHAN…
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
בקשר לSPEEDFAN מה אמור להיות בהגדרות פה thermistor או diode [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-