תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
לינק: http://rapidshare.de/files/30365021/Mini082206-01.dmp.html תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה פול סרטים, מסכים כחולים, מלא מלא תקיעות סתם אפילו במשחקים ישנים כמו UT99 המחשב יכול סתם להתקע ללא תקנה. רוב הזמן אני צריך לעבור 20-30 מסכים כחולים עד שהמחשב עולה לי, רוב הפעמים זה מראה מסך כחול לשבריר שניה ואז עושה ריסטרט ואני לא מצליח לקרוא מה כתוב שם, משהו עם dump. בפעמים שזה לא עושה ריסטרט וסתם מראה מסך כחול זה אומר שיש בעיה עם ntoskrnl.exe ופעמים אחרות זה אומר שיש בעיה במלא allocation units. ברגע זה ממש אני מנסה להפעיל את האייסיקיו בפעם החמישית, כל פעם ווינדואס אומר לי שזה generated errors and will be closed by windows. יש לי ווינדואס 2000, athlon 1700+, 256 mg ram. איזה חלק במחשב עושה לי את כל הבעיות האלה, או איזה כלים יכולים לגלות מי עושה את הבעיות ה…
-
- 10 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אין לי SOUND ב WINDOWS ואני מדבר על זה שכאשר הWINDOWS מתכבה או עולה אין תמוסיקהוגם ב YOUTUBE וכאלו אין SOUND :-[ אבל במשחקים יש SO WTF? :s05:
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי הרבה מסכים כחולים מאז שקניתי את המחשב.... וזה חזר על עצמו גם אחרי פורמט כללי.. אני מצרף את ששת קבציה DUMP האחרונים... אני אשמח אם תעזרו לי להבין איפה הבעיה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
היי... ניסיתי לבנות מארז שקוף. כשחיברתי חזרה את כל החלקים המחשב נדלק...מנורת הפעולה עבדה...ואז נהיה שקט והנורה כבתה...ואחריה המחשב כשהדלקתי אותו שוב כל המאורר של המעבד עבד ובמסך האינדיקציות של לוח האם הופיע FF...יעני מחפש מערכת הפעלה...שז המצב שהוא עובד בו תמיד ישר אחרי כל הבוט... לא משנה כמה איפסתי את הביוס...הוצאתי סוללה, ניתקתי וחיברתי הכל מחדש...הוא נדלק וישר מופיע FF. גם כשהוא פועל בלי חלקים בכלל. חשוב לציין שכשהלוח נדלק והמאוורים עובדים...אין זרם למקלדת, והנורות של ההארד דיסק ושל הפעולה (הירוקה יעני) לא עובדות...הן עבדו רק בפעם הראשונה, ומאז לא משנה כמה שיחקתי איתן הן לא עובדות. הן בטוח לא נשרפו. וגם כשהן מנותקות הלוח לא עולה השאלה היא מה קרה...אם יכול להיות שקיצרתי…
-
- 11 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מחיצה לשתיים אחד 50 GB לכל מניי אחסון שטויות והשני 200GB ווינדוס וכו' ושאלה אני יכל לבחור פרמוט מחיצה אם כן איך
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הכרטיס מסך עושה לי בעיות כל איזה חמש דקות שאני משחק הוא יוצא לי ועושה לי שגיאה של שלח או אל תישלח מהדיירבר של ATI קוראים לזה VPU Recover והוא גם מעביר את האצת חומרה לאמצע ולא נשאר במלאה זה קרה לי מאז ששדרגתי תמחשב ופרמתי אותו מה אני יכול לעשות ? תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני עובד עם המדריך http://www.pcspot.co.il/guides/assembly3.php ועשיתי מה שרשום שם . בדקתי את הספק , חיברתי אותו ללוח, חיברתי את החוטים של המארז ללוח אבל לא מצאתי את החוט של ה buzzer/speaker איפה הוא? וכאשר אני מדליק את המחשב הוא נכבה לאחר 2 שניות מה גורם לזה?
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום רב , לצערי הרב את הודעתי הראשונה אני רושם בפורום תקלות , ברשותי מחשב כבן 4 ימים , מדובר בAMD 3500 שהורכב על לוח אם של DFI העונה לדגם N4F UTRA INFINITY ברוב טיפשותי בעצת מישהו שחשבתי שמבין , עשיתי עידכון BIOS דרך אתר החברה ומשום מה לאחר הREST המחשב לא עולה והצג שחור , ונשמעות צלילי נקישה מכיוון הלוח אם.. ניסיתי להוציא את הג'מפר שכיכול מאפס את הBIOS אבל ללא הועיל.. למישהו יש פיתרון מלבד " תתקשר לחנות ויחליפו לך" .. תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות, אני מבואס כל כך המחשב שלי פשוט מת שמתי מאוורר גדול לידו כשהדלת של המארז היתה פתוחה [והמחשב עצמו מכובה] ונראה לי שהיה שם משהו עם חשמל סטטי [כל מי שהיה בחדר הרגיש כלמיני זרמים] בגלל המאוורר עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב, הנורה שהמחשב חושב דלוקה, וגם הנורה שהמחשב דלוק דלוקה אבל המחשב עצמו לא עובד ): המסך נדלק לשניה ונכבה וגם אין את הציפצוף הזה שיוצא מהלוח אם כשהמחשב נדלק ועוד דבר מאוד מוזר, גם כשאני מכבה את המחשב, הנורה שהמחשב דולק נשארת דלוקה :\ ווטפאק קיצר אני ממש אבוד פה, בבקשה בבקשה תעזרו לי, אין לי מושג מה לעשות המחשב עלה לי הרבה כסף אני מפחד שדפקתי אותו סופית תודה רבה לכל מי שיגיב אני נואש :'(
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה במחשב איך שהוא מדליק את המחשב אז איפה שכתוב מה שהמחשב מזהה הרדיסק צורב וכל זה(למרות שלא כתוב כלום)...אז שם הוא נתקע וכתוב your comuter case had been opend.... ולא כתוב כלום חוץ מזה ויש כזה רעש טיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי כזה ארוך ואז הוא עושה ריסט ושוב פעם כל הזמן ושאני רוצה להיכנס להגדרות וללחוץ על DELETE לא קורה כלום הוא בכלל לא מגיב לשום דבר וממשיך לעשות ריסטים לעצמו מה עושים?? בבקשה עזזזרררהההה
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב הישן שלי ההארד דיסק משמיע קולות מוזרים כיאלו הוא נתקע וממשיך ואז פתאום הווינדוס עולה הכל טוב .. ואז פתאום אני שומע הרבה קולות מוזרים מהארד דיסק ואז אני מקבל הודעת שגיאה הענקית בכחול ??!! מה לעשות בבקשה תעזרו לי? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
כתוב שם המפרט של המחשב.. ומתחת.. "warning! CPU has been changed please re-enter CPU settings in the CMOS, setup and remember to save before quit! press F1 to continue, DEL to enter setup"
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן כולם : בזמן ששיחקתי במשחק DarkStar (משחק חדש...), המשחק נתקע, ניהיה מסך כחול ואז הוא אתחל את עצמו.... לא בדקתי אם הבעייה חוזרת שנית, אך אני מאמין שהיא כן... מפרט: amd 3000+ DFI infinity ultra leadtek 66gt extrm HEC 300w הייתי בעצמי מנתח את הקבצים, אך אני אתן למבינים ממני, תודה רבה! רבה!! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי IDE H.D של MAXTOR 200GB ,חיברתי למחשב H.D נוסף ו מאז ב DISK MANAGEMENT הוא מזהה אותו אך כותב unreaddable החזרתי הכל למצב הקודם אך לא הישתנה כלום. כאשר אני לוחץ על הדיסק ב DISK MANAGEMENT אני מקבל רק 3 אפשרויותCONVERT TO BAISC DISK, HELP ,PROPERTIESׁ חוץ מהם אין לי אפשרויות. מה אני יכול לעשות כדי להציל את הנתונים ??? ואולי יש תוכננות צד שלישי שיוחלו לעזור כאן ????
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום היום קניתי עכבר חדש (של TEAC) חיברתי אותו אבל הוא לא פועל! בהוראות כתוב שצריך להשתמש בדרייבר אבל לא קיבלתי שום דרייבר. אני חייב עזרה זה דחוף!!
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
צריך לחבר רק לפתח המסומן בירוק? או שצריך גם לאדום? (זה דיסק קשיח SATA-II)
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הדיסק של הכרטיס קול שלי , מישהו בבקשה יכול להביא לי דרייבר לכרטיס קול בסיסי תודה לכול העוזרים..........
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לחבר את ההארדיסק הנ"ל, הביוס מזהה אותו בנפח: 3282MB וכאשר המחשב מנסה לעלות, הוא נתקע בPOST הראשוני כשהו מזהה את הדיסקים (כבר לאחר שזיהה את כל ההארד דיסקים) מישהו בבקשה יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת? תודה.
-
- 9 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי אני מקווה שלא טעיתי בפורום הספיציפי לבעיה אבל אני פשוט ממהר וסליחה עם טעיתי פתאום לא יודע מה קרה הצורב שלי לא צורב ולא מתחיל לצרוב איך שאני שם דיסק ונותן פקודה לצרוב הוא מראה לי את השגיאה הבאה..לא משנה איזה קובץ או איזה דיסק...החלפתי גם כמה דיסקים ריקים ושום דבר לא עזר השגיאה :
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אחרי מפחי נפש רבים והתעסקות אינסופית - גיליתי כי בהתקנת PQI 667 TURBO על לוחות DS3 ו DS4 מתקבלת בעיה הנראית כמו קצר חשמלי (המחשב כבה ונדלק ללא הפסקה) - הפתרון PQI 667 שאינם TURBO (במקרה זה הTURBO הם DUAL) שיהיה במזל
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
כל חיבורי ה-USB שנמצאים בחלק הקידמי של המחשב לא מזהים לי שום דבר וגם האחוריים עובדים כ-USB 1.0 לא כ2 כשאני מנסה להתקין תדרייבר של ה-USB אני לא יכול זה לא נכנס להתקנה מה לעשות :s05:
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס Palit Ati Radeon X800GTO 256MB DDR3 AGPX8 ויש לי בעיה, המחשב פעם נדלק איתו ופעם לא (לרוב לא). מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני בטוח שטחנו את השאלה הזו, אבל אני לא מסתדר עם החיפוש באתר לוח עם חיבור 24 פינים וגם חיבור 4 פינים משני, אני יודע שהלוח עובד בצורה של 20+4. אם אני מחבר לו ספק 24 פינים, האם עדיין צריך לחבר את החיבור 4 פינים הנוסף? (24+4)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובכן הבעיה היא כזו: המחשב Pentium 3 450Mhz (כן עוד יש כאלה :-\) עבד עד עכשיו עם דיסק קשיח ישן של Maxtor בנפח 30GB. הוצאתי אותו והחלפתי בדיסק קשיח חדש של Western Digital בנפח 80GB, מחובר כמו הישן ב-IDE ובדיוק במקום בו הישן היה מחובר מבחינת הסדר בכבל, גם בדקרתי שהג'מפר ממוקם נכון. המחשב לא מזהה אותו ופשוט לא עולה. בהגדרות הביוס כאשר אני בוחר ב- Auto detect הוא פשוט נתקע. ניסיתי להגדיר אותו בעצמי ללא הצלחה (ניסיתי במצב LBA ככה רשום על הדיסק הקשיח). הבנתי שצריך אולי להגדיר אותו כ-Single אבל לא מצאתי כזאת אופציה בביוס (ביוס ישן?). חברים, מה עלי לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-