עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by adark,

שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שאני לא מצליח להבין למה היא קשורה. בזמן משחקים רציניים כמו GODFATHER2 או DAMNATION וכדומה המחשב קורס- המסך נהיה שחור אבל המחשב כאילו ממשיך לעבוד מבחינת חשמל ומאווררים למרות שהWINDOWS קורס גם כן. הקטע המוזר זה שרק כיבוי מאולץ מאפשר לי לחזור למצב הקודם. חשבתי שאולי זו בעיה בכרטיס מסך ולכן שלחתי אותו לתיקון וקיבלתי חדש במקום והבעיה חזרה. נתוני המחשב: AMD Phenom 9500 quadcore MA78GM-S2H 780G 4GB RAM Nvidia 8800GT 512 MB יש למישהו רעיון לפתרון?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  2. שלום רב המחשב האישי שלי מחובר למסך מחשב ב-DVI ולמסך טלוויזיה ב-HDMI שאני על התצוגה במסך מחשב התצוגה על כל רוחב ואורך המסך- רואים מעולה אבל שאני עובר לתצוגה על הטלוויזיה אז לא רואים את כל התצוגה על כל המסך פשוט יש שחור מסביב לתצוגת מחשב על הטלוויזיה- מן אזור "מת" ניסתי לשחק בהגדרות של המחשב וטלוויזיה והתייאשתי.. למשהו יש רעיון ? תמונה להמחשה: http://s17.postimage.org/43n6zh5u7/20130204_180315.jpg * הקווים האדומים סימנתי בשביל להראות יותר בברור איפה נגמר התצוגה ואיפה נגמר המסך , ביניהם האזור ה"מת" המחשב האישי של בגדול יש לו כרטיס מסך של READON 7700HD המסך מחשב - philips 21 מסך טלוויזיה- philips 42 LED תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. Started by Kingroei10,

ערב טוב, לפני מס' ימים רכשתי מחשב נייד חדש. מחשב מספי חזק ומהיר על מנת להריץ משחקים ותכנות עריכה. משום מה כל משחק שהתקנתי נתן לי שגיאה ולא נתן להפעיל את המשחק. מצרף צילום מסך של השגיאות.. בכל משחק שהתקנתי היו את אותן השגיאות. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ikehgl,

כשאני נכנס למחשב האישי ומתחיל לגלוש תכף מופיעה לי ההודעה הבאה: personalozation This item can't be applied to the desktop ,try clicking a different theme אני מוחק את ההודעה ואחרי כמה שניות היא שוב מופיעה , בסוף היא נעלמת, עד הפעם הבאה. נראה לי שזה קורה כשאני גולש דרך דפדפן Firefox איך מפסיקים את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by yakir4u,

קניתי כונן חדש של 3TB ואני יכול להגדיר מחיצות רק עד 2TB הביוס של הלוח מעודכן לUEFI ומצב AHCI מופעל ועדיין הוא נותן לי רק להגדיר מחיצה עד 2TB

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by Infin1ty,

אתמול בערב שהגעתי הביתה המחשב נתקע ללא שום סיבה, לא היה לי כוח וזמן לטפל אז כיביתי אותו והלכתי, היום בבוקר שהדלקתי אותו המחשב פשוט לא רצה לעלות, מה ששמתי לב זה שהלד הירוק שנמצא על המארז מהבהב במהירות ולפעמים שאני מדליק את המחשב מחדש הוא מהבהב יותר לאט, ניסיתי להחליף זיכרון, ניסיתי להוציא את המעבד ולהחזיר אותו, לא עזר.. כמו כן גם החלפתי את הסוללה שעל הלוח האם בתקווה שאולי זה זה. לפי הבנתי הנורה הירוקה קשורה באספקת הכוח למחשב, האם זה נכון? מדובר על לוח אם מסוג Gigabyte 72XE דגם מאוד ישן וגם המעבד ישן, מה יכולה להיות הסיבה? תודה.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  7. שלום, המקלדת שלי נהרסה בעקבות מים שנשפכו על המחשב :X הדגם של המחשב הוא TOSHIBA - satallite 855C-1UJ השאלה שלי אם אני יכול להחליף לכל מקלדת בדגם 855c? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם. כבר פרסמתי שאלה אך היא לא נענתה ולכן אעלה אותה בשנית... ככה, יש לי לוח אם GIGABYTE דגם GA8I945 ובקשר לכרטיס קול שלו יש לי שתי שאלות: הפאנל הקדמי מחובר אך הוא עושה בעיות. א. הוא אינו מזהה אוטומטית כאשר אני מחבר את האוזניות (את החיבורים האחוריים הוא מזהה אוטומטית). ב. יש אופציה בדריבר של השתקת הלוח האחורי כאשר מתחבר הקדמי... זו אופציה מעולה לחיבור אוזניות אך לצערי היא אינה עובדת... כנראה שבגלל שהחיבור לא מזוהה אוטומטית. מישהו יכול לעזור??? בבקשה, אני משתגע

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כי אני פשוט לא מסתדר עם המדריך כאן שנותן קישור להורדת התוכנה. זה לא פותח לי את זה טוב. הוא לא מציג לי את הקובץ ISO אחרי הפתיחה. תשלחו לי בבקשה את הקובץ ISO ולא את המכווץ. תודה רבה. דיי דחוף!!

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  10. Started by omer-n,

יי חברה, אני חדש בפורום ,פרסמתי את השאלה גם בפורום קירור כי לא הייתי בטוח איפה קניתי אתמול מחשב חדש בחלקים שהרכבתי לבד (בהיותי טכנאי מחשבים לשעבר ) מפרט כללי: intel q6600 עם קירור סטוק, לוח ip43 של ABIT , כ גרפי geforce 9800gt , ספק של topower 600w. ללא OC כמובן לא חשבתי שיהיו בעיות אבל. . . . . כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה קיבלתי הודעת OC FAIL נכנסתי לביוס והטמפ מעבד הייתה 75 מעלות צלסיוס. כיביתי אותו, פירקתי והרכבתי את הheatsink שוב והמעבד עדיין מראה טמפ גבוהות בין 60 ל 70, טמפ' מערכת היא 35 מעלות בממוצע. ממש התפלאתי איך מעבד מתחיל ב65 מעלות כבר על ההפעלה הראשונה המתח שלו נראה לי בסדר 1.2v בערך בbios אני חושב שהבעיה היא בקירור מעבד, משהו שם לא יושב טוב על המעבד אולי צרי…

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  11. שלום יש לי בעיה מציקה מאד, בכל פעם שאני עושה סימן קריאה ! מתבטל לי הAERO בWIN7 ואז אני צריך ללחוץ שוב SHIFT+1 שעושה לי סימן קריאה נוסף כדי להחזיר את הAERO ... זה משגע אותי כל פעם זה קופץ לי במסך ! !! אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי אך לבטל את קיצור המקשים האלה איכשהו שלא יהיו קשורים לAERO

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by constantine16,

when i run HD Tune something shows up and tells me that my HD temperature is 253 C is it possible?

13. אמנם את הסידור ואת המראה של התיקיות הצלחתי לסדר אבל אני לא מצליח להוסיף את הבר הזה שמופיע בצד ימין בכל חלון.לא יודע איך זה קרה ואני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו אז איך לעזעזל אני מוסיף?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by lexsus,

שלום לכולם! יש לי בעיה אצלי במחשב ברגע שאני משחק מאחד המשחקים החדשים יותר במצע פתאום המחשב עושה לי ריסטרט למה !?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by Stalker,

הורדתי קובץ מאינטרנט,ובדקתי אותו עם נורטון אנטי וירוס כמו שאני עושה עם כל קובץ. הנורטון אמר שהקבוץ נקי מוירוסים ופתחתי אותו, מיכוון שהקובץ לא עזר נסיתי למחוק אותו וזה לא נתן לי ועוד משהו אני לא יכול לעשות ריסטרט למחשב או לכבות אותו או לעשות ניתוק. חשבתי אולי האנטי וירוס שלי לא מעודכן אז עדכנתי אותו והוא עדיין אומר שהקובץ הוא לא וירוס... מה לעשות ?! OFF TOPIC לא ידעתי איפה להשים את ההודעה, אז שמתי אותה כאן.

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by Nonine_09,

אני מנסה להפעיל את מצב Safe Mode בזמן Boot של עליית המחשב באמצעות מקש F8. כאשר עולה לי המסך אני בוחר את מצב ה-Safe Mode אך לאחר שאני בוחר באפשרות זו המחשב עושה לעצמו ReBoot ועולה בחזרה אך לא נכנס למצב Safe Mode ניסיתי לבדוק בBios אם יש משהו שמונע ממנו ובנוסף עדכנתי גרסה של ה-BIOS כי רק לפני שבוע התקנתי עליו את מערכת ההפעלה ואת כל הדרייברים והתוכנות הנלוות. מה עליי לעשות זה דחוף...אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי. תודה,

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  17. היום עידכנתי דרייבר, פתאום המסך ניהיה שחור חיכיתי קצת ראיתי שזה לא חוזר עשיתי ריסטרט הלוח עשה POST אבל המסך ניהיה שחור ניסיתי לפרמט עדיין אני רואה מסך שחור (ויסטה) ניסיתי לפרמט לXP והצלחתי להגיע לדף הכחול אבל משום מה לא הצלחתי לפרמט (המקלדת נתקעה איכשהו.. וזה לא בעיה של המקלדת זה נראה כאילו משהו תקע אותו) שיחזור גם ניסיתי וגם המסך שוב ניהיה שחור אני כבר לא יודע מה לעשות, יש למישהו מושג מה עושים? עריכה: וגם למצב בטוח לא הצלחתי להכנס ???

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  18. Started by Tsk,

שלום לכולם הייתי רוצה לשאול שאלה ממש רצינית אז רק למבינים ביותר אם אפשר בבקשה! תודה! אז ככה: קניתי מארז חדש למחשב שלי, הרכבתי והכל עבד פנאן ואת המארז הישן העברתי למחשב של אח שלי(שניהם לא מחשבים ישנים, שנתיים גג). עכשיו אחרי שהרכבתי את הכל, הפעלתי את המחשב והכל, המחשב לא עבד, ונהיה ריח מסריח של שרוף מהספק כוח. אין לי מושג למה, הרכבתי הכל נכון(פרטים ספיציפים בסוף) והכל אמור לעבוד. אני חושב שהבעיה אולי בחברה של הספק(EZCOOL שמעתי שהם לא משהו מרהיב במיוחד, זה מה שהביאו בIVORY) ולכן הספק נשרף אבל בעיקרון לא אמורה להיות בעיה. יש איזו שהיא אפשרות לדעת אם עוד כל מיני חלקים אחרים נשרפו? ואם צריך רק להחליף ספק? אגב - הנורות על הלוח אם עבדו והראו שהכל בסדר מפרט מחשב: ספק כוח…

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  19. קניתי כבל עם שתי יציאות HDMI וכשאני מחבר צד אחד למחשב מאחורה ליציאת HDMI ואת השנייה לטלויזיה כתוב לי בטלויזיה אין אות והמחשב פתאום נתקע והמסך מתכבה ואם אני מחבר את הכבל למחשב כאשר הוא מכובה אז המסך של המחשב לא נדלק ובטלויזיה עדיין לא רואים כלום. הכרטיס מסך שלי הוא amd radeon hd 5450 אני לא מבין בזה כלום חייב עזרה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אוקי אז ככה המחשב שלי אני בקושי נותן לא לנוח כי תמיד יש ללי דברים חדשים שאני רוצה להוריד ואני בקושי מכבה אותו עכשיו יש לי צג טמפ פתאום הצג הפפסיייק לעבוד ומראה שניה מספרים וזהוא לא מגיב .. לכל מה שאני עושה דבר שני הcd rome לא מגיב מה לעשות לסגור את המחשב ?! ולנסות להללדליק אחרי שעה?!!?@!?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by Bar_B_q,

שמעו יש לי נייד חדש של דלל מסוג D 500 עכשיו במפרט שלו רשום שיש לי VIDEO OUT (כאלו S VHS נראה לי) סבבה עד עכשיו חשבתי שיש לי כי יש לי חור שמזה דומה לו.. הוא נראה ככה (מצאתי תתמונה בגוגול אבל ככה זה נראה ) ואצלי בכל שאר המכשירים ה S VHS נראה אחרת כמו בזה (כאלו רק השני מימין ) שימו לב שאצלי נוספו שלוש חורים!!! והכבלים שהיו לי של הדיוידי והמחשב שאני מחבר לטלוזייה לא טובים לי פה.. זה נכנס (דחפתי קצת חזק לפני ששמתי לב שזה חור שונה.. אבל הטלויזיה לא קולטת... כאלו לא הצלחתי לחבר ... זה לא טוב ככה אני צריך איזה כבל אחר... יש משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  22. היי אנשים. מישהו יודע איזה רכיב יכול לגרום ל''מסך קפוא''? האמת זה התחיל במסך קפוא ,ועכשיו המחשב לא עולה בכלל. למשל הייתי עובד במחשב , שומע מוזיקה רואה סרט או גולש, ופתאום התמונה שעל המסך נתקעת ולא הייתה לי ברירה אלא להאתחל אותו וגם אז זה היה חוזר על עצמו אחרי כמה שניות. חשבתי אולי זה בגלל שהוא עמוס בוירוסים או משהו , כי ההארדיסק מלא ואני לא משתמש באנטיוירוס, אז עשיתי לו פורמט ובאמת ה''מקרה'' לא חזר על עצמו למשך יומיים. אבל אז הבעיה שוב התחילה להופיע ,אתחלתי את המחשב אבל הוא לא עולה .

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  23. אהלן רכשתי רכיבים חדשים והרכבתי מחשב , המחשב כל הזמן ניתקע בעליה שלו לווינדוס הוא עולה תקין ועוברות כל הבדיקות של הלוח אם אך הוא ניתקע בשלב מסויים לפני שמגיע לווינדוס להלן מפרט מלא מעבד i7 920 לוח אם asus x58 P6T זיכרונות crosair 3GB kit 1066 fsb ספק כוח Ezcool 500W model PS-1000 דיסקים קשיחים hitachi מחובר בIDE ו wd מחובר בSATA asus CD\RW כרטיס מסך MSI Geforce 9800GT כרטיס טלווזיה LEATEK PVR כרטיס רשת אלחוטי EDIMAX מאורר של המעבד שמחובר למעבד לכניסת cpu fan 2 מאוררים 12 ס"מ שמחוברים לספק 4 מאוררים 8ס"מ שצחוברים לספק השלבים שניסיתי לעשות עד עכשיו: 1. להתקין דרברים עדכניים- לא עזר אותה בעיה 2. לפרמט ולהתקין windows XP sp3 32 bit- לא עזר נשאר כמו שהיה אני הרכבתי את המחשב עב…

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by nofari:],

במנהל משימות -> זיכרון פיזי מה זה זיכרון פיזי זמין ומה זה מטמון מערכת? הסה"כ שלי - 1039596 (בק"ב) והזיכרון ראם שלי הוא רק 1 ג'יגה. (אני בנטבוק) איך זה יכול להיות? האם זה קשור?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by oded6188,

פנטיום 4 עם לוח Asus P4C800 E-Deluxe והמחשב לא נדלק. הכל התחיל כשחיברתי הארד-דיסק חיצוני דרך ה USB, המחשב נתקע, ומאז שעשיתי ריסט הוא לא מראה כלום על המסך... מי שמכיר קצת לעומק את הלוח בטח יודע שהוא אומר את התקלה במילים (דרך הרמקולים של המחשב)... מה שהוא אומר זה: "System feild, CPU Test"... הסתכלתי בחוברת של הלוח... וכתוב שאם השגיאה הזאת נאמרת אז סימן שצריך לבדוק שהמעבד יושב טוב בתוך הסוקט... וככה עשיתי... אבל זה לא עוזר... מה שאני יודע זה שלמרות שלא רואים כלום על המסך, והשגיאה נאמרת בלי סוף ברמקולים - המעבד מתחמם... כאילו הוא מקבל זרם... ברגע שאני מפעיל את המחשב כשהמעבד מחוץ למחשב אז זה אומר שגיאה אחרת ("No CPU Instelled")... מה אתם אומרים נדפק? הלוח אם או המעבד? אני מזכי…

• 2 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.