עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. זה מחשב חדש,לקחתי אותו לתיקון מהחנות שקניתי אותו ממנה והם אמרו שהם לא מצאו כלום מעבד:amd rayzen 5 2400g 16 ג'יגה ראם לוח אם gigabyte b450m כרטיס מסך rx 580 8 ג'יגה

2. אני צריך לחבר את הדיסקאונקי לכניסות מאחור של הלוח אם אני רוצה תקשורת מהירה.... יש לי WINDOWS 7 64BIT ...ו לוח P43 . גמר חתימה טובה לכולנו.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  3. Started by RoNeR,

אני לא מוצא בו את ההגדרה של הboot של הסידי פשוט אין דבר כזה בלוח אם איך אפשר לפרמט מחשב כזה מדובר בלוח asus p4xp-x

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  4. היתה לי בעייה עם הדיסקהקשיח. בזמן העברת מידע גדול ( כ 50-100GB של קבצים) אל ההרד דיסק מדיסק אחר. ( חיבורים ב ESATA) אחרי כ-15-20 דקות אני מקבל הודעת "write delay error" - ראו תמונה מצורפת. העתקת הקבצים נפסקת והמחשב לא מזהה את הדיסק הקשיח. לאחר reset למחשב. המחשב חוזר לזהות את הדיסק הקשיח. בוצע לדיסק הקשיח low level format . והדיסק חזר למחשב. אך עדיין זה קורה. התקנתי את הדיסק במחשב אחר, ושם התופעה לא מופיעה. החומר מועתק עליו בסדר גמור. מה לפי דעתכם הבעייה יכולה להיות אחרי שכבר הבנתי שהבעייה לא בדיסק הקשיח? 1. בלוח? 2. בחיבורי הESATA? 4. בספק בכוח אולי? המחשב די חדש (1 שנה) מערכת הפעלה XP Q6600 זיכרון 4GB דיסקים קשיחים WDC 160 + 320GB לוח אם ג'יגהבייט P965-DS4 תודה על כל ע…

5. אהלן כונן חיצוני של seagate 2TB USB3 מחובר לפורט של USB 3 וכשאני בוחר ב- SLEEP MODE המחשב מיד מתעורר. אשמח לעזרה בנושא.

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  6. Started by sgsg,

בתקופה האחרונה המחשב התחיל להתקע וגם לתת BSODs בלי קשר לתוכנה שפועלת או לפרק זמן מסויים. הוא התחיל לעשות את הבעיות בערך בתקופה שהוספתי ג'יגה זיכרון (מחברה שונה ממה שהיה לי) והחלפתי כ.מסך. השגיאות שאני מקבל במסכים הכחולים הן בד"כ page fault in nonpaged area עם קוד 0x0000050 בקבצי ה MINIDUMP, שנוצרים רק מדי פעם אני מקבל probably cause by: unknown image. לפי מה שהבנתי מגוגל זה קשור לבעיות זיכרון, אבל בדיקות ב MEMTEST ו S&M לא העלו שגיאות. איך ניתן לבדוק אם הספק לא עומד בעומס או שהבעיה היא הזיכרון החדש? - אין לי אפשרות לחזור לכרטיס מסך הקודם. האם ערכי ה VOLTAGE בביוס אמורים להשתנות עם או בלי זיכרון מותקן? אני כבר ממש נואש ואודה לכל עזרה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by נתנאל אשטמקר,

קניתי חלקים למחשב חדש חוץ מ כונן ssd דיסק קשיח עכשיו את הכונן ה ssd ודיסק קשיח יש לי מהמחשב הישן ואני רוצה להעביר אותם למחשב החדש מערכת ההפעלה הווינדוס 10 נמצאת ב ssd השאלה שלי אם זה אפשרי להעביר את הכונן ssd עם מערכת ההפעלה ווינדוס 10 למחשב החדש וכך לא אצטרך לקנות מערכת הפעלה חדשה ואם זה אפשרי אשמח להסבר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Swed,

יש לי מחשב ישן יותר הוא המחשב השני במפרט מחשבים שלי.. עכשיו פתאום הוא החליט שהוא נכבה איזה יום אחד ומאז שמנסים להדליק אותו הוא נדלק לשניה עושה רעש הוא עובד והכל ופתאום הוא נכבה ככה זה יכול להיות 20 אלף פעם מנסה להדליק הוא נכבה.. עכשיו אני חייב לציין שיש בעיה בכפתור הדלקה אך זאת לא הבעיה כי אפשר לתפוס אותו והוא ישאר בסדר אבל עדיין המחשב יכבה.. מזה יכול להיות !?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by shulas,

ברשותי מערכת הפעלה וינדוס xp. המחשב אינו מזהה את מצלמת האינטרנט, סורק, קורא כרטיסים.הגדרתי את כל הדרייברים שנית אולם ללא הועיל. ניסיתיח את כל חיבורי ה USB - אבל אף אחד מהם לא עובד. התקנים אחרים העובדים על חיבורים אחרים בסדר (דוגמאת מקלדת ועכבר). מה יכול הליות מקור הבעיה?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  10. שלום, יש לי בעיה בקשר לחיבור של USB במחשב מסויים. הוא שורף כל נגן MP3/4 שאני מחבר אליו (שרף לי כבר 2 [למזלי שניהם היו באחריות והוחלפו בחדשים]). אני לא בטוח אם זה רק חיבור מסוים של USB במחשב או כל חיבורי ה-USB. אני פוחד לחבר למחשב נגנים שלא ישרוף לי אותם שוב, אבל אני צריך לחבר ואני לא יודע מה לעשות ??? אם למישהו יש רעיונות מה לעשות/איך לפתור את זה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by b1yossi,

1. אני מקווה שאני בפורום הנכון - אם לא אז תפנו אותי למקום הנכון בבקשה. 2. מחשב נישא של ASUS דגם UX430U שנרכש מ-KSP ב- 08/2018 (אאל"ט אחריות ל-3 שנים). 3. המספר הסידורי נמחק. 4. את שירות הלקוחות של KSP ו/או ASUS לא ניתן לתפוס (שלחתי מיילים) 5. כדי לפתוח קריאת שירות ב- ASUS צריך את המספר הסידורי שנמחק כאמור. 6. ישנה דרך לחלץ את המספר הסידור של המחשב עצמו? (לא של מערכת ההפעלה) 7. התקלה אגב, מסכים כחולים (BSOD) רנדומליים, או כשמעמיסים אותו (הפעלת מספר אפליקציות כבדות במקביל). תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by לאה אהרוני,

שלום, הזמנתי מסין קונסולת משחקים X9-S 8GB Handheld For PSP Game Consoles Player יש בו יותר מ10000 משחקים , חלקם כפולים אני רוצה למחוק חלק מהמשחקים. אך לא רואים אותם דרך הדפדפן. איך אפשר להגיע לזיכרון הפנימי? יש תוכנה שמאתרת קבצים מהזיכרון הפנימי? יש בהגדרות הקונסולה אפשרות 'פרמוט זיכרון פנימי' אם אעשה פרמוט, זה ימחק רק את כל המשחקים? או שיהרוס את הנגן וכל מערכת ההפעלה של הקונסולה? תודה.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by tzahi04,

אהלן חברה! הבעיה היא עם פנטיום 3. הדלקתי את המחשב יום אחד והוא פעל אבל המסך לא הספיק להראות כלום ונכבה תוך כמה שניות. אחרי שזה קרה ניסיתי עם כרטיס מסך אחר, ומאז המחשב אפילו לא נדלק. החלפתי ספק כוח. הוצאתי את כל הכרטיסים חוץ מכרטיסי מסך וזכרונות ועדיין המחשב אפילו לא נדלק. זה פנטיום 3 אז אין מנורות על הלוח. הוצאתי את המעבד ולא ראיתי שום סימנים שהוא לא תקין וכך גם עם החלקים האחרים. מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתרה?

• 10 תגובות
    • 701 צפיות
  14. זה קורה לי רק כשאני משתמש בכבלים מאריכים. תמיד השתמשתי בהם ואני לא מבין איך זה יכול להיות שקט ופתאום חזק??? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  15. שלום לכולם,התחדשתי במקלדת חדשה וכפתורי הווליום עובדים רק בשילוב עם כפתור הfn,איך אפשר לבטל את המצב הזה,ולהשתמש ישירות בכפתורי הווליום? המקלדת המדוברת GPlus PWS-681

16. Started by 114508534,

חלונות XP משהו של אינטל אבל אני רוצה לדעת את הדגם המדוייק

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  17. היי לכם, לפני מספר ימים השתמשתי במחשב והגעתי לניצול מלא של הראם, כלומר 100% על פי מנהל המשימות. בזמן שאני נמצא בניצול המלא (שנמשך כחצי שעה) מיד המוזיקה התחילה להשמיע קירטועים והמסך התמלא בחירבושים ומיד הופיע המסך הכחול. לא הספקתי לתעד את המסך או לקרוא אותו לגמרי, אני זוכר שהיה כתוב משהו על hardware, שזה לא ממש עוזר לנו להסיק מה הבעיה כי זה כל החומרה. אני אציין שהמסך הכחול הזה הופיע מספר פעמים כשאני מביא את המחשב לניצול מלא וגם כן שאני מפעיל את המצב שינה של הויסטה. כל פעם כשאני מפעיל את המצב שינה ומחזיר את המחשב לפעולה הווינדוס נדלק ולאחר כמה דקות או מיד מופיע חרבוש ושוב מסך כחול. לאחר התקלה האחרונה שהתרחשה לפני כמה ימים הכל ניהיה יותר איטי וגם מדי פעם יש תקיעות זריזות (מ…

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  18. Started by maor21303,

בעיה שמשגעת אותי ככל הנראה לאחר עדכון מאי גריסת 2004 המחשב קופא לסירוגין ניתן להזיז רק את העכבר ומה שניתן לי לעשות זה לעשות רק ריסט מישהו נתקל מכיר ?

19. לפני חודש בערך הורדתי קובץ לא מזוהה מ - IMESH (אני אפילו לא זוכר למה) הפעלתי אותו והוא גרם לי לכל מיני שגיאות בהפעלת חלונות (ME). באותו זמן רציתי לפרמט את המחשב וגיליתי ש......... אי אפשר! כשלוחצים על F4 כדי להפעיל את הדוס מחוץ ל - WINDOWS המחשב ממשיך להעלות את חלונות כשלוחצים על DELETE כדי להעלות את ה - BIOS (כדאי לשנות את ה- BOOT לכונן A) כלום לא קורה והמחשב ממשיך להעלות את ה - WINDOWS כרגיל. כשמכניסים דיסקט איתחול המחשב כרגיל ממשיך להעלות את.........(כי ה BOOT הוא מכונן C) בנתיים הצלחתי לתקן את כל השגיאות ב WINDOWS ולכן כרגע לא דחוף לי לפרמט אבל בכל זאת, הייתי מאוד שמח אם מישהו יגיד לי מה יכול להיות הגורם לבעיה (קובץ חסר אולי?!?!) ואיך אפשר לתקן אותה. כי אני די בטוח ש…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by מתן 202,

שלום יש לי בעיה אני מדליק תמחשב המחשב נדלק המסך לא נדלק הוא רושם לי ככה http://imageshack.us/photo/my-images/851/0239b.jpg/ בקקשה תעזרו לי לסדר את זה תודה רבה לעזורים !

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  21. עוד מישהו נתקל ומכיר איך פותרים את הבעיה?

22. יש לי בעיה די מוזרה במחשב שקשה לי אפילו לתאר אותה... הכל התחיל מזה שהיה לי מודם ALE 130 שגרם למחשב לכבות את עצמו, לכן החלפתי למודם רשת + נתב בהתחלה זה עבד בסדר, אבל שוב כל פעם שאני מנסה להדליק את המחשב חוזר אחד מהתסריטים הבאים: 1. המחשב לא נדלק בכלל (במקרה הזה אני מנסה לחבר אותו מחדש לחשמל ולשחק עם החיבורים..) 2. המחשב "חצי נדלק", כל המנורות הקדמיות שאמורות לחוות על תפקוד תקין מהבהבות והמחשב עושה הרבה רעש, אבל כלום עולה 3. המחשב נדלק, מגיע על הסמל של WINDOWS ואז עושה RESET 4. אני מצליח להכנס לWINDOWS ואז המחשב עושה RESET רק אחרי כיבויים/הדלקות/תפילות לבסוף המחשב מצליח להכנס לWINDOWS, ואז הוא נשאר יציב ועובד רגיל. כאשר אני מנתק את התקני הUSB ואת הראוטר אז כמעט תמיד אין בעי…

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  23. Started by Simtrax,

שלום, יש לי דיסק קשיח פנימי שמורכב בתוך Xtreamer ומחובר כרגע למחשב בUSB. ככל הנראה הדיסק פגום, לא מצליח לפרמט ע"י לחצן ימני פורמט לא מצליח לעשות check disk > שגיאה The disk check could not be performed because windows cannot access the disk לא מצליח לפרמט דרך Disk Management ניסיתי להוריד KillDisk של Active אך הוא מביא לי שגיאה Cannot write on sector Error 5. מה אפשר לעשות? איזה תוכנות אפשר להריץ או פעולות על מנת לפתור את הבעיה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by 2on1,

שלום, קיבלתי מחשב ישן, יד שניה (סטודנט תפרן), מי שנתן לי אותו אמר שהוא עובד (דוד שלי, אין סיבה לא להאמין לו) הבעיה היא שהמחשב שכב בתא מטען של רכב איזה שבועיים לפני שהוא הגיע אליי. כשאני מדליק אותו, הוא לא נדלק. לפעמים אני שומע איזה קליק קטן כאילו ממסר מנסה להיסגר אבל זהו. אין שום חיוויים חשמליים ונראה כאילו שאין בכלל מעבר זרם. הוצאתי את כל הרכיבים וניסיתי לבדוק אולי משהו מפריע אבל התופעה ממשיכה. אין לי דרך לבדוק את ספק הכח ונראה לי שהוא הבעייתי פה. הוא ישן, הפיוז בסדר אבל היו חתיכות של גומי (שנראה שרוף או ישן וקשה, תלוי כמה אופטימי מי שמסתכל) בתוך הספק כשפתחתי אותו. יש הצעות כלשהן? חשבתי לקנות ספק חדש, תהיה בעיה להחליף את הנוכחי (235W) ב- 300W, נניח? אין לי חשק להשקיע …

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by asaf556,

שלום. הרכבתי אתמול את המחשב שלי ושיניתי משהו בביוס אבל לא קיבלתי פוסט אז הוצאתי את הסוללה והחזרתי אבל הוא לא נידלק לי עכשיו בכלל שום סימן מה אפשר לעשות?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.