עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. טוב אני ינסה להסביר לכם בצורה פשוטה! מופיעה לי הודעת Generic Host Process for Win32 Services הודעה של Send Error Report & Don't Send ולא משנה באיזה מאפשרויות אני הבחר ברגע שאני בוחר אחד בהם אין לי אפשרות יותר להשתמש בשום מניעה קולי כל שהוא ואמצעי Audio כולל משחקים וכ'ו... וכל כפעם שאני מנסה הודעה זאת אומרת.... BedDirectSound driver . Please install proper driver or Select another divice in the configuration Error code: 88780078 ולאחר מכן אני לוחץ "OK" כי אפשרות אחרת , אין קול בכלל הבעיה הזאת ניפטרת אחרי ריסטרט למחשב או התקנה מחדש של הדרייברים של הכרטיס כל (וגם ניסיתי חדשים מאינטרנט) אבל זה רק לזמן מוגבל של 20-30 דקות לאחר מכן הודעה זאת מופיעה שוב והכל חוזר חלילה גם א…

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  2. טוב אני ינסה להסביר לכם בצורה פשוטה! מופיעה לי הודעת Generic Host Process for Win32 Services הודעה של Send Error Report & Don't Send ולא משנה באיזה מאפשרויות אני הבחר ברגע שאני בוחר אחד בהם אין לי אפשרות יותר להשתמש בשום מניעה קולי כל שהוא ואמצעי Audio כולל משחקים וכ'ו... וכל כפעם שאני מנסה הודעה זאת אומרת.... BedDirectSound driver . Please install proper driver or Select another divice in the configuration Error code: 88780078 ולאחר מכן אני לוחץ "OK" כי אפשרות אחרת , אין קול בכלל הבעיה הזאת ניפטרת אחרי ריסטרט למחשב או התקנה מחדש של הדרייברים של הכרטיס כל (וגם ניסיתי חדשים מאינטרנט) אבל זה רק לזמן מוגבל של 20-30 דקות לאחר מכן הודעה זאת מופיעה שוב והכל חוזר חלילה גם א…

• 8 תגובות
    • 583 צפיות
  3. אז ככה.. יש לי רעשים מוזרים ברמקולים.. לא משנה אם אני מחבר אוזניות או משהו אחר - עדיין יש רעשים.. ומה הרעשים? א. יש כל הזמן רעש רקע כזה בזזזזזזזזזזזז.... בלי קשר לכלום.. ב. כל פעם שאני מקטין או מגדיל חלון אז אני שומע רעש (לא.. זה לא הסאונד של ההקטנה... ;D ) ג. אם אני נוגע במשהו ברזלי במאחורה של המחשב אז אני אשמע את זה לבטח ברמקולים.. ד. במצבים חמורים - גם אם ההרד-דיסק חושב, אז אני אשמע את זה מצויין ברמקולים.. מעין צפצופים כאלה... מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אז ככה. את מחשבי קניתי לפני 3 שנים, עוד בתקופה שלא הייתי ער בענייני החומרה וקרה שקניתי אותו עם מארז וספק ג'נרי, ספק של Codegen 300W, אם אומר לכם משהו. בכל מקרה, עד לפני שבועיים לא היו בעיות מיוחדות, הספק החזיק את המחשב בגאווה. לפני שבועיים קניתי את הכרטיס מסך החדש שלי, X800GTO מרהיב שמחזיק עוד יציאת הספק בישבנו שמחייבת חיבור חשמל נוסף, ישירות מהספק. בנקודה הזאת התחלתי לדאוג. חיברתי את הכרטיס והוא עובד יופי. בדקתי את המתחים ואין קפיצות מוגזמות וכן אין התחממות מוגברת בתוך המחשב - אם יש קשר כלשהו. בסופ"ש האחרון קרה משהו שבאמת הדאיג אותי. בזמן צפיית סרט DVD, המחשב עשה לעצמו Restart. מוזר אמרתי, בטח לא משהו רציני. אני מפעיל מחדש את המחשב, ממשיך לצפות בסרט והפעם המחשב …

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  5. Started by zahi,

יש לי כרטיס 6200 tc הבעיה שיש ריצודים במיוחד 60hz אז העלתי ל 75hz הריצודים קצת ירדו אבל לא לחלוטין אז הצלבתי כרטיסים ומסכים ומצאתי שזה מהכרטיס מה אפשר לעשות במצב כזה

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  6. Started by Skippy,

איך אני יודע על ספק אם הוא ג'יינר או לא ומה זה אומר? ואיך אני יודע אם ההארדיסק שלי הוא סטה אחד או שנים?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  7. Started by eidinov,

הבעיה היא כזאת: אתמול המחשב התחיל קצת להשתגע ועשה פשוט ריסטרט בצורה אקראית מתי שנוח לו ואז בשלב כלשהו הוא עשה ריסטרט כל פעם שהמסך של הטענת הווינדוס עלה ועכשיו הוא פשוט לא נדלק. אני מדליק את המחשב הנורות נדלקות אבל אין שום תגובה מהמחשב. אשמח אם תעזרו לי לעלות על הבעיה.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  8. Started by RS4,

יש לי כל הזמן פס מתחת לשורה של ההתחלה לאורך כל המסך וגם אחרי שאני מכבה תמחשב או מפעיל אותו מחדש זה עדיין ממשיך להופיע למה זה קורה? המחשב שלי הוא מחשב חדש בהתחלה שהתקנתי תווינדוס זה לא קרה לי רק אחרי שהתחלתי להתקין תכל הדרייבירים ותכל התוכנות ואיך אפשר להפטר מזה יש לי כרטיס מסך X1800XT ומסך LCD של סמסונג יש כאן תמונה שמציגה את הבעיה אבל רק שעשיתי תזה בעזרת הצייר כי שאני מצלם תזה זה לא מראה תפס...(הפס עצמו הוא בצבע לבן)

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by naoriko,

המסך שלי רועד לבד התקנתי דרייברים לא נכונים בטעות ואז מחקתי אותם והתקנתי ת'טובים והמסך עדיין רועד פירמטתי והמסך עדיין רועד נכנסתי לווינדוס השני והמסך עדיין רועד גם בדוס של המחשב הוא רועד אז אני רוצה לדעת אם זה המסך או הכרטיס מסך ואני יחליף אותו?????

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. להסמכה הבינלאומית או סתם לידע וכו' ? העדפה לספרים של מיקרוסופט

11. Started by royko7,

USB2 זה חומרה או תוכנה או שניהם? תודה

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by vsync,

שלום, ב BOOT ה BIOS מראה שה +5 שלי נמוך מדי, ועומד בין 4.27 ל 4.85 במקרה הטוב. שאני אומר מקרה טוב זה אומר שאני מנתק מחשמל רכיבים כמו סידירום ומאוררים נוספים, ושהלוח רץ על 200MHz במקום על 266MHz. פעם הכל עבד טוב אבל לפני תקופה זה התחיל לעשות בעיות, והיות ממש הוא מסרב לעבור BOOT בגלל זה. המערכת שלי : AthlonXP 2100 Asus A7M266 256MB + 512MB DDR 120GB HD 60GB HD Gigabyte Nvidia Geforce 5900fx DVDRW 5.1 Creative Live TV Card 5 FANS not including north bridge fan, PSU and Geforce

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by solo53,

בערך כל רבע שעה המודם משמיע קול נקישה כמו נפילת מטבע לריצפה. מה זה הדבר הזה? אני בטוח שזה מימנו כי ניתקתי אותו מהחשמל ואין את הנקישות האלו.

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  14. הי. אני רוצה לדבר ממחשב של אח שלי בMSN להתקשר ממחשב אחד לשני ניסיתי כבר 3 מיקרופונים שפולים חיברתי לחיבור הורוד כמו שזה מחובר אצלי במחשב ואף אחד עדיין לא יכול לשמוע אותי אני לא יוגע אם זה בעיה בחומרה כי בעבר אחי השתמש במיקרופון במחשב שלו מישהו יכול לעזור לי בבקשה? ותודה

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. יש לי RADEON X800 ואני הולך למעבדה עוד מעט לבדוק אותו אם הוא עובד פיקס איזה בדיקה להריץ לו? אני צריך משהו מקיף שסוגר את כל ה256 מגה שיש לו לא סתם בדיקת תצוגה...

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  16. התקנתי מחשב חדש וחיברתי את חוטי המארז בדיוק לפי הוראות הלוח אך כשאני מדליק את המחשב לחצן הריסט לא מגיב וגם לחצן הPOWER לא מגיב . 2 נורות החיווי על המארז דולקות כל הזמן. ללוח מגיע מתח והמאווררים עובדים , כמו כן אני שומע את הHD עובד אבל שום תמונה במסך. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by amos700,

חיברתי כרטיס טלויזיה למחשב וכל אתחול למחשב הסאונד נעלם

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  18. Started by yosi yosef,

מישהו יודעה איך ליבדוק ספק שרוף. אני יודע שצריך לחבר שני חוטי חשמל אחד עם השני אני רק לא זוכר את הצבע

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  19. Started by gab1234,

שלום לכולם... לי יש מחשב שעובד יפה כבר שנתים וחצי...אבל לאחרונה הוא מתחיל להאיט ולזייף . לוח האם - EPoX 8KDA3J מעבד - AMD 3200 זיכרון - 512 של סמסונג. רציתי לדעת איזה זיכרונות אני יכול להוסיף שיהיו הכי חזקים שאפשר והאם לוח האם הזה תומך ב-DDR או רק ב- SDRAM ? האם אני צריך להחליף ספק ? לי יש את המקורי שהגיע עם הקייס שהוא 350 של HEC. אני מודה לכם על התשובות מראש... תודה לכול הגאונים...

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  20. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

מקווה שזה קשור לפה ... :s05: מאז שאבא שלי התקין איזה מכשיר כזה במחשב שמאפשר לראות דרכו טלוויזיה, אני לא מצליחה להפעיל את המצלמת אינטרנט כשאני מחברת אותה רואים מסך שחור ניסיתי לשחק עם חדות ובהירות , אבל זה לא זה מישהו יכול לעזור ? אמרו לי שזה קשור איכשהו לכרטיס טלוויזיה.. לא מבינה בזה ???

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  21. שלום, ביום שבת האחרון (אתמול) ישבתי לפרמט את המחשב שלי ולהתקין את ה-Windows. לאחר הפירמוט שעבר בהצלחה, הועתקו הקבצים החיוניים להתקנת המערכת בהצלחה, והמחשב עשה ריסטארט, כמו שצריך לקרות. אחרי הריסטארט מקבלים כבר מסך טעניה רגיל, רק שהוא טוען את תוכנת ההתקנה שלו, והוא נתקע בשלב זה. המערכת המדוברת היא Windows XP Pro Eng SP2. עד הפירמוט הייתה מותקנת מערכת Windows XP Pro SP1 Heb שעברה Update לSP2. כשניסיתי לאחר מכן להתקין את המערכת הישנה (הזו בעיברית), ההתקנה עברה חלק. ניסיתי להתקין את המערכת על מחשב אחר, מכיוון שיכול להיות שהדיסק לא תקין, והמערכת הותקנה כמו שצריך וללא יותר מידי צרות. החלפתי דיסק קשיח במחשב המדובר מכיוון שחשדתי שהבעיה היא דיסק קשיח גמור, אך הבעיה חזרה על עצמה. א…

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  22. Started by loope,

היי ותודה מראש על העזרה קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי אותו, כשאני לוחץ על כפתור הON בהתחלה לא קורה כלום, אם אני לוחץ עוד כמה פעמים המאורר של המעבד נותן כמה סיבובים ונכבה, שאר המאווררים של המארז לא מסתובבים והנורה שמראה שיש חשמל בלוח אם דולקת.. מה יכולה להיות הבעיה? המעבד? תודה

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  23. אני לא יכול לחבר את הדיסק קשיח לבד ב pri master ואני מחבר צורב יחד עם ההרדיסק באותו כבל ואותה יציאה ide האם באמת זה גורם לאי יציבות של המערכת .למשל בביוס אני יודע איך להגדיר את הכוננים ,מה שאני לא מצליח זה לג'מפר את הדיסק קשיח ,ואת שאר הכוננים,אני מצרף תמונת מסך שבה יש את האפשרויות איך לג'מפר את ההרדיסק ד''א הוא maxtor אני מאוד מודה למי שיעזור לי... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by Fighter,

שלום הלוח הוא gigabyte p965 ds3 הספק הוא enermax liberty 400w מקודם ניסיתי לפרק את הבורג של הכרטיס מסך כי הוא לא היה מחוזק וזה הפריע להכניס כבל של TVIN/OUT כנראה ששכחתי להוציא את הכבל של החשמל, ושהבורג או המברג נגעו בלוח או במשהו שחובר אליו אחרי זה ניסיתי להדליק שוב את המחשב ופתאום אני רואה שהוא לא נדלק הכל מחובר, בדקתי אז אם זה קצר? הלך הלוח? מנגיעה של גוף מתכתי שהכבל של החשמל היה בפנים? תשובה חשובה לי מאוד

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by roniok,

שלום אם הדיון לא מתאים תעסירו לאיפה שכן. יש לי איזה פמטיום 1 שפירקתי אותו עד לסוף (באמת) אם מישהו זוכר, לספק היה מין כזה מתג on off, צבעי הוחטים של הספק הם כחול,חום.שחור,לבן אני צריך לחבר את חוטי הספק למחברים של המתג הכיתובים ליד המחברים של המתג הם P1,1,2,P2 אם מישהו יודע איפה לאיפה תודה

• 3 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.