תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
-
לוח אם Intel 945GNT עם כרטיס מסך (Onboard 82945G chipset (GMA 950 הבעיה שאחרי X זמן המחשב פתאום נתקע, המסך שחור והמאוורר של המעבד (סטוק) עובד על מקסימום וזה נשאר ככה עד ה- Reset. אני חושד קצת בכרטיס מסך כי לפני שה- 6600GT שלי נשרף לא היו לי בעיות כאלו. עדכנתי ביוס ודרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך ללא הועיל. יש למשהוא רעיון או לפחות איך אני ממשיך בבדיקות כדי לוודא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
חיברתי ספק כח חדש והמחשב לא מפסיק לצפצף ויש נורה בלוח אם שנדלקת מה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
המחשב שלי מיושן, P3-800EB, התקנתי עליו כרטיס שנקרא ST Lab Pci USB controller card u-163 usb 2.0 3+1 port, אחרי ההתקנה המחשב השמיע קולות של הפעלה, אבל לא ראו כלום במסך והוא גם לא המשיך לBOOT. אחרי שהוצאתי את הכרטיס המחשב חזר לפעילות תקינה. יש למישהו מושג מה הבעיה? האם זה הכרטיס? המחשב? הלוח? לוח של PC PARTNER עם צ'יפסט של VIA.
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, אני לקחתי ממחשב אחר הארד דיסק שכבר מותקן עליו ווינדוס 2000 , וחיברתי אותו למחשב אחר כלומר לוח אם אחר וכולי.., עכשיו אני לא מעוניין בשום מידע שנמצא על הארד דיסק הזה, איך להתקין על אותו הארד דיסק את ווינדוס XP ?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מריץ את תוכנית הבדיקה memtest במצב בדיקה std הבדיקה עוברת תקין. במצב בדיקה bios-all נמצאים מלא שגיאות ותוכנית הבדיקה אפילו אינה מצליחה לסיים את הבדיקה. מה זה אומר ? תודה, HaimTS עריכה------------------- הוספתי תמונה כדי להראות שבמצב רגיל הבדיקה תקינה (התמונה השנייה) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
מדובר על מחשב חדש: מעבד 6300 לוח: ג'יגה בייט GA-965P-DS3 זכרונות: טווינמוס DDR2 667MHZ 512MB X 2 כרטיס מסך ג'יגה-בייט 660 PCIE ספק 500W נטול שם. הארד-דיסק 160GB מאקסטור הבעיות הם: האקספלורר (הדפדפן..) קורס לעיתים דחופות - ללא קשר לאתר שגולשים אילו (גלישה חוזרת לאתר שגרם לקריסה לא גורמת לקריסה חוזרת..). ריסטרטים רנדומלים (ללא קשר לתוכנה שרצה) אשר לא משאירים מסך כחול אפילו. הפעולות אותם ניסיתי לעשות: עידכון ביוס מF1 לF4 בהרצה של "ממו טסט 86" התגלו שגיאות רבות ולאחר בדיקות חוזרות נשנות רק זכרון שהיה בסלוט מס' 3 (ניסיתי את שני הסטיקים ביחד, וכל אחד לחוד בכל סלוט)החזיר שגיאות. וכך בעצם חשבתי שהלוח דפוק (כי כל זכרון ששמתי בסלוט 3 החזיר שגיאות) אז העברתי בנתים את הזכרונות לס…
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב. הוא כל הזמן מכבה את עצמו כאשר הוא במאמץ...!... ניראה לי שהבעיה היא במאוורר של המעבד אבל אני לא סגור על זה... עכשיו, במנוחה לגמרי, הבעבד באיזה 60 מעלות... מקודם, שיחקתי במשחק כבד יחסית, ואז המחשב פשוט כיבא את עצמו אחרי רבע שעה... כשהדלקתי אותו אחר"כ ועלה הווינדוווז, הטמפרטורה של המעבד הייתה איזה 70..אוליי אפילו יותר... ככה שכנראה במאמץ הוא הגיע לי ליותר... (דרך אגב, את הטמפרטורה אני בדקתי בתוכנת אברסט...) אז מה ניראה לכם? איפה הבעיה? אם אחליף מאוורר המחשב יעבוד טוב? ? ? ? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
מארז - GIGABYTE 3D AURORA וזה פעם ראשונה שלי שאני מנסה לחבר מארז ללוח אם, אז אני צריך קצת עזרה.. הלוח אם - MSI K9N SLI Platinum Socket AM2 NVIDIA nForce 570 SLI סה"כ מדובר ב 6 כבלים.. 1. usb 2.0 2. audio 3. ieee 1394 4. front fan power supply 5. rear fan power suply 6. basic casing power switch control cable kit אני מנסה להרכיב ממש ברגעים אלה... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הווינדוס , ממש איך שהדיסק קשיח כמו שהוא- כל המידע!, להעביר לדיסק קשיח אחר? בדרך פשוטה. וכמובן שהווינדוס יעבוד כרגיל בלי פירמוט בלי כלום... קיים דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום פורום תמיכה. המחשב שלי כבר בן שנה המפרט שלו הוא intel pentium 4 3ghz gigabyte 81915me-gl 1024 ram gigabyte geforce 6600gt בכל מקרה הייתה לי בעיה לפני 3 חודשים עם הכרטיס מסך והחליפו לי אותו בחדש במסגרת האחריות, כמובן שאת הכרטיס שמתי באפיק pcie x16 והכל עבד בסדר שמתי לב לקצת ירידה בביצועים אבל לא יחסתי לזה חשיבות. לא ממזמן הרצתי 3d mark ויצא לי 3000 נזכרתי שקיבלתי 3300+- בחודש הראשון שקיבלתי את המחשב ולא הבנתי למה. המחשב שלי מפורמט כבר חודש ונקי מאוד אין וירוסים וספייור אז זה לא נראה לי הגיוני כל כך. עכשיו הסתכלתי בדרייברים של nvidia שהתקנתי את החדשים היום וגיליתי שכתוב בbus pcie express x4 בדקתי גם בeverest והיה כתוב pcie 16x@4x בדקתי שוב את המחשב וראיתי שעדין …
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי צורב CD חיצוני ולו יצאת USB רגילה. אני רוצה לחבר אותו למחשב ישן דרך יציאת SCSI שעל גבי מחשב זה. המחשב הוא די ישן הפועל במערכת הפעלה UNIX. זה אפשרי? יש מתאמים בין USB ל-SCSI ?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אחרי כחצי שנה של יציבות מופתית, התקלתי לקבל BSOD-ים, ארבעה בשבוע האחרון ושניים מהם היום. הראשון היה PFN_LIST_CORRUPT, השניים הבאים MEMORY_MANAGEMENT והאחרון a driver corrupted pool memory used for holding pages destined for disk . זה לא מוצא חן בעיני... מה יכול לגרום לזה? המחשבה הראשונה היתה בעיית חומרה: בחודש האחרון החלפתי מעבד, אבל כמה שעות של Prime95 הראו שהוא יציב. החלפתי גם זיכרון, אבל כמה שעות של Memtest86+ לא איתרו שום תקלה. אפשרות אחרת היא תוכנה: באותה הזדמנות התקנתי מחדש את Windows, עם כמה הבדלים לעומת ההתקנה הקודמת - לא התקנתי את דרייברי ה- IDE של nForce4 והתקנתי גירסה עדכנית (בזמן ההתקנה) של הדרייברים של ATI. עוד תוכנות עם פוטנציאל בעייתי הן Daemon Tools 4…
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום. יש לי דיסק קשיח IDE 20G IBM DESKSTAR, וברצוני לחבר אותו למחשב החדש שלי בשביל להתקין עליו מערכת הפעלה. חיברתי את כל הכבלים, הברגים וכו' (אגב, הוא מחובר בIDE עם צורב DVD) ועכשיו נשאר לי רק לג'מפר את הדיסק. הגמפרים שלו הם 8 פנים מסודרים ככה: .... .... יש לי הוראת מדויקות על איזה ג'מפר עושה מה, אבל אני לא יודע איך אני אמור לבחור אותם. (אם הג'מפר הראשון הופך את הדיסק למאסטר, איך אני בוחר בג'אמפר הראשון וכו'). אשמח לקבל מעט עזרה. תודה, Zzzz
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש, והכונן הקשיח שלי הוא של ווסטון דיגיטל, 250 ג'יגה. ביקשתי מהחנות שייעשו לי מחיצה בכונןף והם אמרו לי "אין בעיה", אבל אחרי שהתקנתי win xp הבחנתי רק בכונן אחד, c. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לעשות מחיצה בכונן הקשיח במצב הקיים, אחרי שכבר העליתי מערכת הפעלה, וכבר התקנתי מספר תוכנות. תודה. MORIEL
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב... הוא כל כמה זמן מכבה את עצמו.... זה בדרך קורה כאשר אני מעתיק קבצי מוזיקה מהכונן CD לכונן הכשיח... יש לי את המעבד +AMD Athlon XP 2500 ועכשיו (במנוחה...) הוא על 49 מעלות בערך... המאברר של המעבד מרעיש קצת לפעמים, אבל הוא עובד... מישהו יודע מה צריכה להיות הטמפרטורה של המעבד במנוחה ובעבודה? אני פשוט צריך להחליף את המאברר והמחשב יעבוד כמו שצריך אחר כך? יכול להיות שזה בכלל לא המאברר??? יש מצב שזה הספק? או הלוח אם? ? ? ? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש אצלי שני HD"ים, אחד בעל 200GB והשני בעל 30GB. הHD השני בעל ה 30GB מאד ישן ועקום חיים, קיבלתי אותו די מזמן (שנים..) מחבר שקנה מחשב חדש ובמקום לזרוק את הישן הוא הביא לי אותו בתיקווה שאצליך לתקן את הבעיות שלו ולהשתמש בו, הדבר היחידי שעדיין נשם במערכת הזאת היה הHD (בערך) לאחר כמה בדיקות גרמתי לשד הזה לעבוד, מאז ועד לפני כמה ימים הוא עבד יופי טופי (מדובק על 3 שנים + ~) והרי לכם.. ליפני יומיים הוא הפסיק לעבוד, ובזמן שאני מדליק את המחשב אני שומע רעשים של הסיכה שמנסה לנוע אבל אינה מצליחה (יש מעין צלילי "תקיעות" של הסיכה) כמובן שהצלילים באים מהHD הישן (30GB) מאז כל דבר שניסיתי לא עבד.. החל מהחלפת קבלים (מולקס + IDE) ועד בדיקה על מערכת אחרת.. הגעתי למסכנה שהוא …
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היום התגלה לי שהמחשב מתקשה לזהות את ההרד דיסקים בהתחלה רואים שהוא מזהה 2 החריצים של הכוננים האופטים במקום 4 חריצים ובזיהוי של ההארד דיסק השני הוא נתקע כשהוא מחפש אותו . כשאני פותח את המארז ומהדק את החיבורים ומפעיל הוא עובד פיקס כשאני סוגר העכבר והמיקלדת לא עובדים . משהו יודע מה הבעיה ??? נ.ב. המאוורר פועל מיד שהמחשב נדלק
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מכרתי מחשב, פנטיום 3, 866, כרטיס מסך וודו 3 זיכרון 196 מגה. לפני המכירה פירמטתי והתקנתי הכל עליו ,הגדרתי הכל- המחשב עבד חלק, ללא שום בעיה, עבד כמו סוס ! (אצלי כבר כמה שנים עולם לא עשה בעיה אחת!) הבחור בא, ראה, בדק אותו אצלי, לקח אותו ושילם, הפעיל ועבד איתו יומיים. עכשיו הוא מגיע, לטענתו המחשב נכבה לו תוך כדי עבודה ולא נדלק. כשאני מדליק יש צפצוף ארוך מהלוח. אני יודע מה לעשות במצבים כאלה אך כלום לא עזר- הוצאתי כל רכיב, הוצאתי את כל החומרה החוצה, גם ללא שום כרטיס וזיכרון הוא עדיין נותן צפצוף ארוך,והמסך לא נדלק. גם ללא כרטיס מסך בכלל יש את אותו צפצוף. כמובן אני לא אשם, הוא ראה שהוא עובד מצויין ולכן קנה ,עכשיו יש גם בעיה של "ראית שהוא עובד ועבדת איתו.אתה שרפת אותו,בעיה שלך" …
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. קניתי לאחרונה מחשב חדש, הבטיחו לי 512MB DDR. מערכת ההפעלה מזהה רק 447MB וכך גם תוכנת EVEREST. למישהו יש רעיון למה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני צריך קצת עזרה תודה מראש הבעיחה היא שאני מנסה להעתיק למחשב שירים מדיסקים למחשב ויש שירים שבאמצע זה רושם לי MS-DOS INVALID FUNCTION חיפשתי בגוגל ובעוד אתרים ולא מצאתי פיתרון וגם ניסיתי להעתיק גם מהסידי וגם מהצורב אותה הבעיה........אני בטוח שזה לא בעיה בכוננים כי הם חדשים תעזרו לי בבקשה, תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי לוח dfi lanparty n force 4 אני משתמש בכרטיס קול המובנה פירקתי את הלוח בישביל להחליף משחה למעבד ושחיברתי בחזרה שמתי לב שאין לי קול מהרמקול הימני , כיבתי תמחשב וניתקתי את החיבורים שיש על הכרטיס קול ניסיתי לחזק אותו מעט ללוח לאחר ההפעלה מחדש , לא היה לי קול בכלל כשאני מחבר את המערכת לכניסת רמקולים האחרוית ועושה בדיקת סאונד אני כן שומע את הסאונד שאמוריםן לשמוע ברמקולים אחוריים נסיתי לעשות התקנה מחדש של הדרייבר לא עזר אין Mute בשום מקום מה לעשות ? ותודה מראש על העזרה
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע למסך השחור של ה win xp home edition - המסך שבו המערכת עולה לפני המסך התכלת של העלאת המערכת ולאחר שהוא מריץ את עצמו מספר שניות הוא מפעיל את עצמו מחדש ושוב מגיע למסך הכחול ושוב מפעיל את עצמו מחדש וחוזר חלילה. מצב בטוח- לא עוזר גם אז הוא מפעיל את עצמו מחדש פרמוט- כשמגיע למסך הכחול שצריך להריץ את האחוזים הוא נתקע על 0 אחוז ולא זז - מגיב אבל לא מתקדם יכול להיות שזו בעית חומרה או שבעייה בביוס תודה
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, לעיתים דיי קרובות לא משנה מתי, משחקים שזה במצב שומר מסך , סתם ככה. המחשב כזה ב FREEZE ולפעמים המסך מתכבה. מה יכולה להיות הבעיה? במשחקים זה מראה לי הודעה של VPU RECORVER, ביטלתי את זה עדיין ממשיך. אני חושד בזיכרון או בלוח אם. אולי הזיכרון לא נתמך טוב לוח אם? משהו יודע אולי? בבקשה זה דיי דחוף,אני לא יכול לעבוד שהמסך נתקע ככה סתם
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב נייד של חבר שלי ואני מנסה לסדר לו אותו. אני מדליק את המחשב ואחרי בערך חצי דקה מופיע לי המסך הבא: http://img396.imageshack.us/my.php?image=002gn8.jpg אני מנסה גם להכניס את הדיסק התקנה של ה- XP וזה לא עושה כלום, לא מכניס אותי להתקנה ולא כלום. יש איזה משהו שצריך אולי לסדר בביוס? עיינתי במספר נושאים שנכתבו כאן בעבר על אותה בעיה והבנתי שזה אולי משהו שקשור ל- BOOT ב- BIOS? תודה ע-נ-ק-י-ת לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-