עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dragon772,

החלפתי לוח אם לפני כמה ימים ומאז אני לא יכול להכנס ל safe mode אני לוחץ על האפשרות הזאת וזה מראה הרצת קבצים כאלה ועושה ריסט מחדש מה לעשות? הבעיה השניה היא בהתחממות של המעבד לפני שהחלפתי לוח הטמפרטורה הייתה 40 במנוחה ועכשיו היא 51 במנוחה מה גרם לשינוי כזה גדול?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אהלן חבר'ה אני כבר מודיע שבאשכול הזה יהיו הרבה פרטים וכמה שיותר נתונים מכל הבדיקות שלי שיעזרו לכם להבין את הבעיה כמה שיותר ואולי תוכלו לפתור לי אותה בעזרת השם... קודם כל אני ירשום לכם את המפרט שלי ואז יספר את הסיפור אז הנה: Abit nf7 v2.0 a-data pc3200 256X2 T:2.5-3-3-11 @400mhz V2.7 amd mobile barton 2500+ 512k @ 200X11.5=2300Mhz (amd 3500+) 1.6v palit gforce 6800gs agpX8 256mb @ stock speeds (no oc) 500W ps (generi) דבר ראשון אני יודע שהמחשב לא חדיש במיוחד וכו' אבל באמת תחסכו את ההצעות לשדרג כי אם תשארו לראות את כל הבדיקות תבינו שגם המערכת הזאת יודעת לעבוד כמו שצריך... אז ככה, הכל מתחיל לפני כשבוע וחצי שעוד היה לי את ה radeon 9500pro האגדי שעבד כשנתיים+ ב OC דיי מטורף. …

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  3. היום התקנתי את הכרטיס טלוויזיה החדש שקניתי,ועוד שני מאוורים. חוץ מזה גם הוצאתי את הקירור כדי לראות את המספר הסידורי של המעבד והחזרתי אותו. עכשיו כשאני מדליק את המחשב פשוט לא קורה כלום,רק המאווררים עובדים. מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by kong5,

יש לי מחשב ישן , מאוד איטי ואני מעוניין להוסיף מה שאפשר כדי שיהיה כמה שפחות איטי. הייתי רוצה לקבל את העצות שלכם מה אתם ממליצים לעשות ולקנות. למשל איזה ווינדוס להתקין xp הבנתי שעדיף שלא (צורך הרבה) בנוסף עם אפשר לדעת איך לבדוק מה המפרט שאני אכתוב אותו כאן, תודה! משהו שאני יודע שיש בעיה עם הזיכרון דוגמא שמים 128 אז הוא קולט רק חצי מזה.

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  5. יש לי כל הזמן פס מתחת לשורה של ההתחלה לאורך כל המסך וגם אחרי שאני מכבה תמחשב או מפעיל אותו מחדש זה עדיין ממשיך להופיע למה זה קורה? המחשב שלי הוא מחשב חדש בהתחלה שהתקנתי תווינדוס זה לא קרה לי רק אחרי שהתחלתי להתקין תכל הדרייבירים ותכל התוכנות ואיך אפשר להפטר מזה יש לי כרטיס מסך X1800XT ומסך LCD של סמסונג יש כאן תמונה שמציגה את הבעיה אבל רק שעשיתי תזה בעזרת הצייר כי שאני מצלם תזה זה לא מראה תפס...(הפס עצמו הוא בצבע לבן) התקנתי גרסאות שונותשל דרייברים וזה עדיין ממשיך להופיע לי וגם שהמחשב מכובה ורק המסך דולק עדיין יש תפס הזה מה יכולה להיות הבעיה? יש לי מסך LCD של סמסונג 713B

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  6. :s05:שלום חברים צריך עזרה דחופה בהפעלה של כל משחק רציני ,אחרי דקה המשחק נתקע (העכבר זז)..והדרך לצאת מזה זה RESET בלחצן... עידכנתי BIOS של הלוח הראשי למעודכן ביותר..כנ"ל לכרטיס מסך.... 3DMARK (כנראה גרסה ישנה) הראתה שהכרטיס תקין וציינה לו 8k............ הכרטיס נקנה אתמול ונתקבל בקופסה גדולה רק עם כבל מתאם ודיסק... Gigabyte GeForce AGP 7600GS N76G256D-RH Gigabyte K8NS-Ultra 939 AMD +3000 1 Gbyte זכרון

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  7. Started by EliranB,

ראו מפרט זה נשמע כמו תסמין של כ.מסך מקולקל. יש לי את המחשב כבר שנה והא בזמן האחרון התחיל לעשות בעיות : * לפעמים הוא פועל ולא מציג כלום (לא מגיע לביוס) כשהוא היה פועל הוא היה קופא לפעמים בשלב רנדומלי ניסיתי לאפס ביוס עדיין לא עוזר עכשיו השאלה שלי האם זה יכול להיות הלוח אם כי הכל נדלק (מאווררים HD ספק ) ועל הלוח נדלקת נורית ביקורת ירוקה אבל הוא לא משמיע צפצוף בבקשה עזרה יום ראשון אני חוזר לבסיס ואחזור רק ביום חמישי הבא ואני רוצה לטפל בזה מהר אם אתם חושבים שזה משהו אחר תגיבו בבקשה בתוודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  8. שלום, יש לי מודם של wow שכתוב עליו "usb adsl modem ale 130". לפני יומיים אני משחק במחשב הכל עובד, פתאום האינטרנט מתנתק והסמל של המודם נראה מנותק. לא עשיתי שום דבר חריג מימים אחרים, פשוט גלשתי באתרים ופתאום זה קרה, לא נגעתי בהגדרות של משהו ולא כלום... קיצר הסרתי אותו, באתי להתקין אותו שוב ובסיום ההתקנה הוא כותב לי ERROR ואומר לי להתקשר לתמיכה... לא כתוב איפה הבעיה. ניסיתי להתקין את אותו מודם במחשב אחר (זה שאני כותב ממנו עכשיו) וכמו שאתם רואים הוא עובד. הייתי רוצה לדעת איפה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה בלי לפרמט (אם בכלל) מקווה שתדעו לעזור

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by lidor_abo,

חברה אתמול פתחתחי את המחשב שלי יש לי 2 מאוררים במחשב ניקיתי אותם אחר כך סגרתי את המחשב הלדקתי אותו ואני חושב שיש רעש מוזר מה יכולה להיות הבעיהההה?

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום, אני מנסה לחבר שני צורבי DVD מסוג LG H10A דרך אותו כבל IDE ללוח DFI INFINITY 975X ובכל פעם ה-BIOS מזהה רק אחד מהם. בדקתי את הכבל והוא תקין, מכיוון שכאשר אני מחבר רק צורב אחד לאחת היציאות אז הזיהוי מתבצע ללא כל בעיה. למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  11. קניתי מסך lcd 19 אינצ' של neovo דגם F-419 עם DVI, וכל פעם אחרי שחיברתי אותו, או לחיבור DVI או לחיבור הרגיל הישן, אחרי דקות ספורות או כמה שניות, פתאום הוא נכבה. ואז אם אני מכבה אותו ומדליק שוב, אז הוא עובד שוב לכמה שניות.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by אנטון,

הדגם: HD080HJ הוא לא מזהה בזמן ההתקנה.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by nadaviz,

לוח אם Intel 945GNT עם כרטיס מסך (Onboard 82945G chipset (GMA 950 הבעיה שאחרי X זמן המחשב פתאום נתקע, המסך שחור והמאוורר של המעבד (סטוק) עובד על מקסימום וזה נשאר ככה עד ה- Reset. אני חושד קצת בכרטיס מסך כי לפני שה- 6600GT שלי נשרף לא היו לי בעיות כאלו. עדכנתי ביוס ודרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך ללא הועיל. יש למשהוא רעיון או לפחות איך אני ממשיך בבדיקות כדי לוודא? תודה.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  14. חיברתי ספק כח חדש והמחשב לא מפסיק לצפצף ויש נורה בלוח אם שנדלקת מה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  15. Started by kkffiirr,

המחשב שלי מיושן, P3-800EB, התקנתי עליו כרטיס שנקרא ST Lab Pci USB controller card u-163 usb 2.0 3+1 port, אחרי ההתקנה המחשב השמיע קולות של הפעלה, אבל לא ראו כלום במסך והוא גם לא המשיך לBOOT. אחרי שהוצאתי את הכרטיס המחשב חזר לפעילות תקינה. יש למישהו מושג מה הבעיה? האם זה הכרטיס? המחשב? הלוח? לוח של PC PARTNER עם צ'יפסט של VIA.

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  16. שלום, אני לקחתי ממחשב אחר הארד דיסק שכבר מותקן עליו ווינדוס 2000 , וחיברתי אותו למחשב אחר כלומר לוח אם אחר וכולי.., עכשיו אני לא מעוניין בשום מידע שנמצא על הארד דיסק הזה, איך להתקין על אותו הארד דיסק את ווינדוס XP ?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by HaimTS,

שלום, כאשר אני מריץ את תוכנית הבדיקה memtest במצב בדיקה std הבדיקה עוברת תקין. במצב בדיקה bios-all נמצאים מלא שגיאות ותוכנית הבדיקה אפילו אינה מצליחה לסיים את הבדיקה. מה זה אומר ? תודה, HaimTS עריכה------------------- הוספתי תמונה כדי להראות שבמצב רגיל הבדיקה תקינה (התמונה השנייה) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  18. מדובר על מחשב חדש: מעבד 6300 לוח: ג'יגה בייט GA-965P-DS3 זכרונות: טווינמוס DDR2 667MHZ 512MB X 2 כרטיס מסך ג'יגה-בייט 660 PCIE ספק 500W נטול שם. הארד-דיסק 160GB מאקסטור הבעיות הם: האקספלורר (הדפדפן..) קורס לעיתים דחופות - ללא קשר לאתר שגולשים אילו (גלישה חוזרת לאתר שגרם לקריסה לא גורמת לקריסה חוזרת..). ריסטרטים רנדומלים (ללא קשר לתוכנה שרצה) אשר לא משאירים מסך כחול אפילו. הפעולות אותם ניסיתי לעשות: עידכון ביוס מF1 לF4 בהרצה של "ממו טסט 86" התגלו שגיאות רבות ולאחר בדיקות חוזרות נשנות רק זכרון שהיה בסלוט מס' 3 (ניסיתי את שני הסטיקים ביחד, וכל אחד לחוד בכל סלוט)החזיר שגיאות. וכך בעצם חשבתי שהלוח דפוק (כי כל זכרון ששמתי בסלוט 3 החזיר שגיאות) אז העברתי בנתים את הזכרונות לס…

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  19. Started by ElkaRib,

שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב. הוא כל הזמן מכבה את עצמו כאשר הוא במאמץ...!... ניראה לי שהבעיה היא במאוורר של המעבד אבל אני לא סגור על זה... עכשיו, במנוחה לגמרי, הבעבד באיזה 60 מעלות... מקודם, שיחקתי במשחק כבד יחסית, ואז המחשב פשוט כיבא את עצמו אחרי רבע שעה... כשהדלקתי אותו אחר"כ ועלה הווינדוווז, הטמפרטורה של המעבד הייתה איזה 70..אוליי אפילו יותר... ככה שכנראה במאמץ הוא הגיע לי ליותר... (דרך אגב, את הטמפרטורה אני בדקתי בתוכנת אברסט...) אז מה ניראה לכם? איפה הבעיה? אם אחליף מאוורר המחשב יעבוד טוב? ? ? ? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  20. מארז - GIGABYTE 3D AURORA וזה פעם ראשונה שלי שאני מנסה לחבר מארז ללוח אם, אז אני צריך קצת עזרה.. הלוח אם - MSI K9N SLI Platinum Socket AM2 NVIDIA nForce 570 SLI סה"כ מדובר ב 6 כבלים.. 1. usb 2.0 2. audio 3. ieee 1394 4. front fan power supply 5. rear fan power suply 6. basic casing power switch control cable kit אני מנסה להרכיב ממש ברגעים אלה... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  21. הווינדוס , ממש איך שהדיסק קשיח כמו שהוא- כל המידע!, להעביר לדיסק קשיח אחר? בדרך פשוטה. וכמובן שהווינדוס יעבוד כרגיל בלי פירמוט בלי כלום... קיים דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  22. שלום פורום תמיכה. המחשב שלי כבר בן שנה המפרט שלו הוא intel pentium 4 3ghz gigabyte 81915me-gl 1024 ram gigabyte geforce 6600gt בכל מקרה הייתה לי בעיה לפני 3 חודשים עם הכרטיס מסך והחליפו לי אותו בחדש במסגרת האחריות, כמובן שאת הכרטיס שמתי באפיק pcie x16 והכל עבד בסדר שמתי לב לקצת ירידה בביצועים אבל לא יחסתי לזה חשיבות. לא ממזמן הרצתי 3d mark ויצא לי 3000 נזכרתי שקיבלתי 3300+- בחודש הראשון שקיבלתי את המחשב ולא הבנתי למה. המחשב שלי מפורמט כבר חודש ונקי מאוד אין וירוסים וספייור אז זה לא נראה לי הגיוני כל כך. עכשיו הסתכלתי בדרייברים של nvidia שהתקנתי את החדשים היום וגיליתי שכתוב בbus pcie express x4 בדקתי גם בeverest והיה כתוב pcie 16x@4x בדקתי שוב את המחשב וראיתי שעדין …

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  23. Started by tomersbar,

יש לי צורב CD חיצוני ולו יצאת USB רגילה. אני רוצה לחבר אותו למחשב ישן דרך יציאת SCSI שעל גבי מחשב זה. המחשב הוא די ישן הפועל במערכת הפעלה UNIX. זה אפשרי? יש מתאמים בין USB ל-SCSI ?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  24. אחרי כחצי שנה של יציבות מופתית, התקלתי לקבל BSOD-ים, ארבעה בשבוע האחרון ושניים מהם היום. הראשון היה PFN_LIST_CORRUPT, השניים הבאים MEMORY_MANAGEMENT והאחרון a driver corrupted pool memory used for holding pages destined for disk . זה לא מוצא חן בעיני... מה יכול לגרום לזה? המחשבה הראשונה היתה בעיית חומרה: בחודש האחרון החלפתי מעבד, אבל כמה שעות של Prime95 הראו שהוא יציב. החלפתי גם זיכרון, אבל כמה שעות של Memtest86+ לא איתרו שום תקלה. אפשרות אחרת היא תוכנה: באותה הזדמנות התקנתי מחדש את Windows, עם כמה הבדלים לעומת ההתקנה הקודמת - לא התקנתי את דרייברי ה- IDE של nForce4 והתקנתי גירסה עדכנית (בזמן ההתקנה) של הדרייברים של ATI. עוד תוכנות עם פוטנציאל בעייתי הן Daemon Tools 4…

25. שלום. יש לי דיסק קשיח IDE 20G IBM DESKSTAR, וברצוני לחבר אותו למחשב החדש שלי בשביל להתקין עליו מערכת הפעלה. חיברתי את כל הכבלים, הברגים וכו' (אגב, הוא מחובר בIDE עם צורב DVD) ועכשיו נשאר לי רק לג'מפר את הדיסק. הגמפרים שלו הם 8 פנים מסודרים ככה: .... .... יש לי הוראת מדויקות על איזה ג'מפר עושה מה, אבל אני לא יודע איך אני אמור לבחור אותם. (אם הג'מפר הראשון הופך את הדיסק למאסטר, איך אני בוחר בג'אמפר הראשון וכו'). אשמח לקבל מעט עזרה. תודה, Zzzz

• 8 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.