תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
אוקי מחשב בצד שמאל הזה עם ה atlon64 בכול מקרה לוח epox 8kda3j סטיק אחד של 512 של adata מחשב עובד סבבבה, אתמול קניתי עוד סטיק של 512 של vdata הוספתי אותו וכנראה הפוך או משהו בכול מקרה איך שהדלקתי תמחשב המחשב לא רוצה להדלק כאילו לא מחובר לחשמל הוצאתי תסטיק החדש וניסתי שוב להפעיל תמחשב רק עם הסטיק של adata וגם המחשב לא רוצה להדלק בכלל! כאילו אין חשמל אפילו האורות והמאוררים לא נדלקים, מה לא עשיתי כלום! המחשב מת ! אז לאחר כמה שעות שוב ניסתי להדליק אותו הפעם הוא עשה ראש של פיצוצים והמואררים והאורות נדלקו להבזק שנייה, חשבתי ששרפתי תספק או משהו אז פירקתי את כול המחשב הכול! והיום שוב הרכבתי מחדש זכרונות,מעבד,ספק,הרד דיסקים,מאוררים הכול! עכשיו המחשב עובד יחד עם 2 הסטיקים והכול טוב…
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי חברים. ברשותי מערכת כזאת : E6300 1.8 G41 2GB DDR2 WIN 7 ULTIMATE המחשב עבר החלפה של הארד דיסק שהיה קורס כאשר נוסה לעשות פרמוט ולוח אם p965 שהתקשה לעשות post לאחר שהוחלפו שני חלקים אלה התקנתי win7 ultimate אך המחשב בקושי סוחב ואחוזי השימוש במעבד תמיד גבוהים בכל פעולה קטנה. נגיד עכשיו שפתוח רק הדפדפן ושום יישום אחר המעבד עובד על 45% וזה נראה לא סביר בעליל.. וירוסים ספייוורים למיניהם לא רלוונטי המחשב עבר פרמוט הרגע. מה זה יכול להיות בדקתי טמפרטורות מצ''ב צילום מסך זה תקין? : תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
הרמקולים שלי עובדים אבל השירים שאני מוריד לא אבל הצלילים של הווינדוס פועלים טוב ואפילו טוב מאוד יש לי Ntfs וכשרציתי להפוך ל Fat זה לא נתן לי זה אמר שיש יותר מידי בעיות...אולי זה קשור .... מה עליי לעשות!?!?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
שלום, אני חושב שהבעיה היא מהחומרה אבל אני לא בטוח. יש לי בבית פנטיום 4 ישן (בערך בן 10) שלא נדלק. כשלוחצים על הכפתור הדלקה המחשב עושה רעש כאילו הוא עולה (מאווררים, HD), אבל המסך לא נדלק וה PWR LED דלוק באדום במקום בירוק. בנוסף אין צפצוף POST בכלל. ניסיתי להשאיר אותו במצב הזה לכמה שעות כדי לראות אם יש שינוי אבל אין. רעיונות מישהו? בתודה מראש, ערן.
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
עדיין יש לי תבעיה הזאת שאני משחק ואחרי כמה זמן נתקע לי המשחק בכול משחק! בטעות מחקתי ת Minidump שלי מישהו יכול לעלות לי את שלו תודה
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש ברשותי מערכת של קראייטיב 7.1 וכרטיס קול האודיג'י 2... בזמן האחרון אני שומע הרבה מאוד פעמים רעשים שנשמעים כמו קצר רעש מוזר מאוד בקיצור ואני לא מצליח להבין את מקור הבעיה... יש למישהו רעיון מזה יכול להיות ? יש מצב שזה קשור לכרטיס או משהו כזה ?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
הבעיה היא שהמסך רוטט פשוט התמונה זזה קצת במהירות גבוהה וזה מעצבן יש לי מסך של מאג DJ530 יש לי רדאון 9500 פרו יש למישהו מוסג איך לתקן את זה ??? ולמה זה קורה בכלל???
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני רוצה לשים סיסמא לזיכרון USB נייד איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב אך יש בו בעיה הוא פשוט לא נדלק הבנתי ממי שנתן לי את המחשב שהבעיה הי לא בספק כוח איפיו יכולה להיות עוד בעיה
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
לאחרונה אני מקבל רקע בגוון תכלת בגלישה בכרום,או בכל דפדפן אחר.בעיקר במלבן מסביב לשורת הכתובות ובכלל בכל העמוד. מה הסיבה האם המסך? VIEW SONIC או כרטיס המסך הוא הבעיה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב לא מזה את הזיכרון של הכרטיס מסך! סוג הכרטיס HD7870XT 2GB WITH BOOST תמונה: איפה הבעיה? בכרטיס??
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שאלה בנושא שחזור מערכת עקב מסך כחול. אם אבצע שחזור מערכת כל הקבצים שלי יחמקו- תמונות, מסמכים, סרטים, תוכנות וכד'? כל המסמכים שמורים על c
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אז ככה פירמטתי מחשב התקנתי דריברים לאחר מכן איפסתי את המחשב האינטרנט עובד מצויין, הבעיה היא שלאחר האיפוס ביוס שהמחשב עולה אני שומע שהוא מתאמץ מין קול כזה לאחר מכן הווינדוס עולה רגיל, הורדתי מאינטרנט אנטי וירוס AVG חינמי כמו שאמרתי אין שום בעיה באינטרנט ככה שהקובץ יורד בלי בעיה, הבעיה מתחילה שאני מנסה לפתוח את הקובץ המחשב עושה ריסט ומאתחל את עצמו ניסיתי מספר פעמים אבל עדיין התקלה בשלה, איפה יכולה להיות הבעיה? הבעיה הופיעה לאחר האיפוס של הביוס.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן שמיעת מוזיקה נשמעים רעשים כמו טיקטוק כזה גם באוזניות וגם ברמקולים מה הסיבה לקח? אולי לוח אם? אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב, יותר נכון ניסתי להדליק והמחשב ציפצף! ציפצופים עקביים, כול ציפצוף היה ארוך... ממה זה יכול לקרות??
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
התקן הסאונד במחשב - מתאפס. ז"א מסומן באיקס ו"אין התקן שמע". התקנת הדרייבר מחדש פותרת את הבעיה רק לאותה הפעלה שאחר ההתקנה. עם ההפעלה מחדש - ההתקן שוב מתאפס. מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני משחק בHITMAN הראשון והמחשב שלי חדש אחרי פירמוט זה עובד טוב מהר ושיש איזה משימה דוגמא שאני מתחיל לחנוק אנשים אז זה מתנתק מהמשחק למה :bash: ? תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
המסך נשאר שחור והנורית שלו מהבהבת כמו במצב standby ,מערכת ההפעלה לא עולה(המקלדת והעכבר לא נדלקים) הכרטיס עבד מצויין שבוע והיום פשוט זה קרה... אם אני מוציא את הכרטיס ומחבר את המסך לכרטיס המובנה הכל עובד ספק Corsair VX450
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שידרגתי לHD5850 והוספתי 4GB RAM ואני עובד עם enermax liberty 400w והכל עובד פיקס כל שאר המפרט שלי בצד, אבל אומרים לי שזה לא בסדר כי זה מתחת לW המומלץ. האם אפשר לעשות בדיקת מערכת לספק או משהו? כי כרגע אני יכול לשחק בלי לבעיות ואני מפחד לגורם נזק או משהו. בIDLE הוא 1.7A ובLOAD הכי גבוה הוא 50.1A.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה ואני לא יודע איך מפעילים. שמעתי שזה משהו עם דיסקט ודוס. מישהו יכול להסביר לי מה עושים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מע' ההפעלה - חלונות 7 - 64 ביט- אולטימייט. המדפסת - BROTHER MFC - לייזר המדפסת מחוברת לרשת בכבל רשת וכך גם המחזב שמצוי בחדר אחר. איך מגדירים אותה לעבודה ברשת?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מסך מחשב חדש Dell UltraSharp U2414H 23.8 הוא מחובר למחשב, וגם הטלוויזיה מחוברת למחשב באמצעות כבל HDMI כאשר אני מכבה את מסך המחשב, אוטומטית מתכבה גם מסך הטלוויזיה יש אפשרות שתסדר את העניין?, או מה אני צריך לעשות שזה לא יקרה , ומסך הטלוויזיה ישאר דלוק בעת כיבוי מסך המחשב? במסך הישן שלי זה לא היה קורה פשוט הייתי מכבה את המסך של המחשב ונשאר עם מסך טלוויזיה דלוק תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הוא לא כל כך ישן...!! ואני ממש אוהב אותו... אם למישהו יש דרייבר זה יהיה אדיר
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
windows 7 מעודכן 64bit. הלוח- GA-H81M-D2V עכבר+מקלדת ב USB. כמו בכותרת- ב BIOS עובדים רק האחוריים(כולם), ותחת Windows עובדים אך ורק הקדמיים(שוב, כולם). שאלה נוספת - ה Windows/לוח מזהה רק 2 רמקולים מתוך ה 5.1 שלי (mx540). כשאני מסתכל על החיבורים בלוח אני רואה אחד כ- line in, אחד כ line-out ואחד למיקרופון. אבל הלוח עצמו מוגדר כ 2/5.1/7.1. יש לי 3 חיבורים של הרמקולים. חיבור של שלושתם לא פותר. אשמח לעזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-