עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by PC-Man,

אני רוצה לשים סיסמא לזיכרון USB נייד איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by XUNXUO,

קיבלתי מחשב אך יש בו בעיה הוא פשוט לא נדלק הבנתי ממי שנתן לי את המחשב שהבעיה הי לא בספק כוח איפיו יכולה להיות עוד בעיה

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  3. Started by yonik31,

לאחרונה אני מקבל רקע בגוון תכלת בגלישה בכרום,או בכל דפדפן אחר.בעיקר במלבן מסביב לשורת הכתובות ובכלל בכל העמוד. מה הסיבה האם המסך? VIEW SONIC או כרטיס המסך הוא הבעיה ? תודה.

4. המחשב לא מזה את הזיכרון של הכרטיס מסך! סוג הכרטיס HD7870XT 2GB WITH BOOST תמונה: איפה הבעיה? בכרטיס??

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  5. Started by tomy669,

שאלה בנושא שחזור מערכת עקב מסך כחול. אם אבצע שחזור מערכת כל הקבצים שלי יחמקו- תמונות, מסמכים, סרטים, תוכנות וכד'? כל המסמכים שמורים על c

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  6. Started by AmitDanan,

אז ככה פירמטתי מחשב התקנתי דריברים לאחר מכן איפסתי את המחשב האינטרנט עובד מצויין, הבעיה היא שלאחר האיפוס ביוס שהמחשב עולה אני שומע שהוא מתאמץ מין קול כזה לאחר מכן הווינדוס עולה רגיל, הורדתי מאינטרנט אנטי וירוס AVG חינמי כמו שאמרתי אין שום בעיה באינטרנט ככה שהקובץ יורד בלי בעיה, הבעיה מתחילה שאני מנסה לפתוח את הקובץ המחשב עושה ריסט ומאתחל את עצמו ניסיתי מספר פעמים אבל עדיין התקלה בשלה, איפה יכולה להיות הבעיה? הבעיה הופיעה לאחר האיפוס של הביוס.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Adir Ben David,

בזמן שמיעת מוזיקה נשמעים רעשים כמו טיקטוק כזה גם באוזניות וגם ברמקולים מה הסיבה לקח? אולי לוח אם? אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by eranRohatyn,

הדלקתי את המחשב, יותר נכון ניסתי להדליק והמחשב ציפצף! ציפצופים עקביים, כול ציפצוף היה ארוך... ממה זה יכול לקרות??

9. Started by unfacedman,

התקן הסאונד במחשב - מתאפס. ז"א מסומן באיקס ו"אין התקן שמע". התקנת הדרייבר מחדש פותרת את הבעיה רק לאותה הפעלה שאחר ההתקנה. עם ההפעלה מחדש - ההתקן שוב מתאפס. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  10. אני משחק בHITMAN הראשון והמחשב שלי חדש אחרי פירמוט זה עובד טוב מהר ושיש איזה משימה דוגמא שאני מתחיל לחנוק אנשים אז זה מתנתק מהמשחק למה :bash: ? תודה לכם

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  11. Started by FatallChill,

המסך נשאר שחור והנורית שלו מהבהבת כמו במצב standby ,מערכת ההפעלה לא עולה(המקלדת והעכבר לא נדלקים) הכרטיס עבד מצויין שבוע והיום פשוט זה קרה... אם אני מוציא את הכרטיס ומחבר את המסך לכרטיס המובנה הכל עובד ספק Corsair VX450

12. שידרגתי לHD5850 והוספתי 4GB RAM ואני עובד עם enermax liberty 400w והכל עובד פיקס כל שאר המפרט שלי בצד, אבל אומרים לי שזה לא בסדר כי זה מתחת לW המומלץ. האם אפשר לעשות בדיקת מערכת לספק או משהו? כי כרגע אני יכול לשחק בלי לבעיות ואני מפחד לגורם נזק או משהו. בIDLE הוא 1.7A ובLOAD הכי גבוה הוא 50.1A.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by -OmeR-,

הורדתי את התוכנה ואני לא יודע איך מפעילים. שמעתי שזה משהו עם דיסקט ודוס. מישהו יכול להסביר לי מה עושים? תודה!

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by Forest14,

מע' ההפעלה - חלונות 7 - 64 ביט- אולטימייט. המדפסת - BROTHER MFC - לייזר המדפסת מחוברת לרשת בכבל רשת וכך גם המחזב שמצוי בחדר אחר. איך מגדירים אותה לעבודה ברשת?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  15. שלום לכולם קניתי מסך מחשב חדש Dell UltraSharp U2414H 23.8 הוא מחובר למחשב, וגם הטלוויזיה מחוברת למחשב באמצעות כבל HDMI כאשר אני מכבה את מסך המחשב, אוטומטית מתכבה גם מסך הטלוויזיה יש אפשרות שתסדר את העניין?, או מה אני צריך לעשות שזה לא יקרה , ומסך הטלוויזיה ישאר דלוק בעת כיבוי מסך המחשב? במסך הישן שלי זה לא היה קורה פשוט הייתי מכבה את המסך של המחשב ונשאר עם מסך טלוויזיה דלוק תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. הוא לא כל כך ישן...!! ואני ממש אוהב אותו... אם למישהו יש דרייבר זה יהיה אדיר

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  17. windows 7 מעודכן 64bit. הלוח- GA-H81M-D2V עכבר+מקלדת ב USB. כמו בכותרת- ב BIOS עובדים רק האחוריים(כולם), ותחת Windows עובדים אך ורק הקדמיים(שוב, כולם). שאלה נוספת - ה Windows/לוח מזהה רק 2 רמקולים מתוך ה 5.1 שלי (mx540). כשאני מסתכל על החיבורים בלוח אני רואה אחד כ- line in, אחד כ line-out ואחד למיקרופון. אבל הלוח עצמו מוגדר כ 2/5.1/7.1. יש לי 3 חיבורים של הרמקולים. חיבור של שלושתם לא פותר. אשמח לעזרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by GlooK,

1. לא בדיוק הבנתי עם אפשר או איאפשר "לעשות" מערך RAID עם שני כוננים בנפחים שונים, או שלא מומלץ ולמה ? האם זה בגלל איבוד בנפח (מהגדול שבינהם) או שהמערך לא יעבוד כלל ? לדוגמה : יש לי HD של 9GB ata33 ו HD של 10GB ata66. ברור לי "שילך לאיבוד" 1GB ושהמערך יעבוד (בתקווה) ב ata33. 2. האם במצב כזה אני יכול לפרמט את ה 1GB כפרטישן נפרד או שה 1GB "נעלם" ? 3. במידה ויש לי כוור מערכת הפעלה מותקנת על HD ספציפי, אני יכול לחבר איתו HD נוסף מבלי הצורך להתקין מערכת הפעלה מחדש ? (לפי ההגין כן אך אני רוצא תשובה מוסמכת !). 4. איזה סוג בקר יש על לוח DFI LANPARTY UT Ultra-D (תוכנה/חומרה...) והאם על לוח זה ובכלל מערך RAID 0 מספיק אמין או שיש צורך אמיתי לעבור ל0+1. * תעשו לי טובה - אם אתם לא יודע…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  19. התקנתי על המחשב שלי 3 מערכות הפעלה, XP, חלונות 7 עברי וחלונות 7 אנגלי. לאחרונה, בעקבות הפסקת חשמל פתאומית, השתבשו שתי התקנות החלונות 7. הצלחתי להתקין מחדש את המערכת העברית, אך זו האנגלית, אינה עולה. כשאני מפעיל את המחשב באמצעות כונן ה-DVD וכדיסק ההפעלה של חלונות 7 בתוכו, מופיעה ההודעה הבאה: Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem: 1. Insert the windows installation disk and restart your computer. 2. Choose your language settings, and then click "Next" 3, Click "Repair your computer" ... Status: 0xc0000017 Info: An unexpected error has occurred. כשאני מבצע את ההוראה, התופעה חוזרת. כשאני מקיש על ה"המשך", מופיעה אפ…

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by PurpleEvya,

שלום, לפני שבוע בערך הורדתי את windows 10 והוא לא היה לי נוח כל כך בגלל כל מני שינוים, אז חזרתי לwindows 7 אבל עכשיו windows 7 בקושי עובד לדוגמא: אחת הסיבות שעברתי ל-10 הייתה בגלל שב-7 סייר windows קרס פעם בכמה זמן, אבל עכשיו הוא קורס יותר. המחשב שלי ממש איטי ועד עכשיו לא הצלחתי לגרום לא להריץ שתי תוכונות בו-זמנית. בגלל בעיות אלה החלטתי לחזור (שוב פעם) ל-windows 10 אבל עכשיו הוא לא מצליח להוריד את-10.... ניסיתי כבר בסביבות ה-5 פעמים והוא כל הזמן נותן לי את אותה תקלה: תקלה מס' 80200013 windows update נתקל בשגיאה לא מוכרת.

21. שלום לכם, המחשב(מופיע בצד), נתקע באמצע גלישה באינטרנט(נתקע, זאת אומרת שהוא פשוט לא הגיב) עשיתי לו ריסט, והוא מסרב לעלות. אחרי כמה שניות הוא משמיע צפצוף אחד ארוך, ועוד שניים ממש קצרים תוך כדי הצפצוף, ואז הוא ממשיך לעבוד, ולא עולה. עשית איפוס ביוס. עשיתי בדיקה חזותית של כל הרכיבים, והם נראים מצויין. ואין שום ריח של משהו נשרף. עצות יתקבלו בברכה, אריאל[br]פורסם בתאריך: 16.08.2010 בשעה 20:56:07 טוב, ככל הנראה זה כרטיס המסך שנדפק.אני אביא כרטיס אחר לבדיקה.[br]פורסם בתאריך: 16.08.2010 בשעה 22:53:42 כרטיס המסך בסדר, מה עוד זה יכול ליהיות?והביוס הוא של AWARD בלוח הזה, נכון? אם כן אז יש צפצוף אחד ארוך ושנים ממש קצרים, שזה אומר שזה בעיה בVIDEO אבל הכרטיס בסדר, אז זה אומר שזה הסלוט ש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Bingo,

תגידו אתם מכירים מעבדה באזור ת"א שיכולה לתקן תמסך הזה???

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  23. חברה יש לי פרויקט קטן שלקחתי על עצמי אני צריך לפרמט את המחשב של אבא שלי אבל. אני צריך לגבות את כל המידע עליו מכמה תוכנות של חשבונות וכו'. יש לי בבית צורב ויש לי את ההרד דיסק של הבית עם 2.5 גיגה לפחות, מקום שיספיק לדעתי לכל הגיבוי של המידע החשוב. 1.איך תמליצו לי לגבות את המידע 2.אני לא בטוח איך לגבות את המידע שעל המחשב כשמדובר בתוכנות הנהלת חשבונות שונות יש דרך פשוטה שאני צריך לדעת עליה. 3.כדי לחבר את ההרדדיסק שלי צריך לחבר לide במחשב שלו להבריג לסלוט ואז הכונן יזוהה אוטומטית או שצריך להתעסק הרבה עם הגדרות כי אז הרבה יותר פשוט לי להביא את הצורב מהבית. 4. זה חשוב לי!! יש שיטה לגבות את כל הדרברים על המחשב אני לא בטוח איזה הwin יתקין בלי בעייה וכבר הסתבכתי עם הפרמוט של המחשב…

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by ashkenazone,

אהלן, קניתי למחשב משרדי את הלוח ג'יגהבייט הנ"ל, וחיברתי אליו HD ישן [iDE], אבל הHD לא נדלק. בדקתי את הHD בלי לחבר את כבל הIDE, והHD נדלק. חיברתי עם אותו כבל IDE למחשב אחר, וההארד דיסק עובד סבבה. כלומר, הלוח לא מאפשר להארד דיסק להדלק, למה?? תודה.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  25. Started by baraksaar,

יש לי גי פורס אפ איקס 5200 בהגדרות של הכרטיס לא מופיע לי ה agp 8x כתוב שמה במקום agp/pci ושבדקתי אצל חבר שלי שיש לנו אותו כרטיס זה רשם לו agp 8x ושבדקתי אצלי בתוכנה aida 32 היה כתוב לי שה agp disable והורדתי תדריבר הכי חדש וזה לא עזר מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.