עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by MAMZ BOY,

יש לי בעיה בלחצן הימני של העבכר הוא פועל חלקית זאת אומרת במקום ללחוץ שתי לחיצות כדי להיכנס לאיזה תיקיה אני צריך ללחוץ 8 פעמים, אבל העכבר זז והלחצן הימיני פועל מצוין. :s05: מה עושים.?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  2. Started by penny1,

שלום לכולם, לאבא שלי היה מחשב ישן פנטיום 1 סלרון ומאחר ואני שדרגתי את המחשב שלי העברנו למחשב שלו את המעבד פנטיום 3 1000MHZ שהיה שלי + 512 MB זיכרון אבל מאחר ולצורך עסקיו הוא מתשמש בתוכניות שדורשות מערכת עבודה של DOS השארנו לו את ה- WIN98 אך משום מה , כאשר אני בודק את המעבד ב"מערכת" שבלוח בקרה הוא מציג פנטיום 2 למישהוא יש רעיון מדוע זה כך ? ומה צריך לעשות ?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  3. Started by KINGM,

כשאני מכניס כל דבר שמוחבר דרך ה-USB הוא מראה שזה מוכן לשימוש אבל אין לי שום כונן ב-"מחשב שלי " יש לי WINXP וניסיתי לחבר ביציאות אחרות -אותו דבר .. ניסיתי להסיר את ההתקן ולהתקין שוב ולא עזר כשאני נכנס לניהול דיסקים אני רואה שהוא נמצא שם -אפילו ניסיתי להחליף לו אות כונן לא עזר. שאני מכניס עכבר / מקלדת זה עובד אבל כשאני מכניס מצלמה או DISK ON KEY הוא מזהה אותם אבל לא פותח אותם אוטמטית או כשאני פותח את " המחשב שלי " אני לא רואה אותם שם ולא יכול להוציא מהם נתונים. אם יש לכם פיתרון אני אשמח לקרוא ..... :yelclap:

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  4. Started by Elite_Sniper,

כשאני מנסה להפעיל את גוסט ריקון החדש ואת הדמו של EL MATADOR המחשב מתחיל לטעון את המשחק ואז עושה ריסט אני חושב שהבעיה בכרטיס מסך, כי מאז שהתקנתי את קטליסט 6.8 בCONTROL CENTER לא עובד ואני לא יכול להיכנס להגדרות של הכרטיס מסך גם אין לי במאפיינים של הכרטיס את הסמנייה של ATI(כמו בתמונה http://img152.imageshack.us/my.php?image=problemrn1.jpg ) ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים ואת הFRAMEWORK אבל שום דבר לא עזר, גם ניסיתי לחזור ל6.7 וגם זה לא עזר

5. Started by ben_amitai,

שלום שוב :-\היום כהפעלתי תמחשב אחרי שהווינדוס עלה הוא עושה לי שיש CRITICAL ERROR אני עושה לו ''SEND'' ואז הוא שלח אותי לאתר שכתבוב בו ככה ''Solution not found: consider BIOS Upgrade Thank you for submitting an error report. Problem description Microsoft is unable to determine what specifically caused the problem you reported. Consider BIOS Upgrade During the crash analysis, we noticed the basic input/output (BIOS) system version on this computer does not match the specifications for the processor that is installed on your computer. This can occur when a newer processor is installed on an older system board or older BIOS. Using a BIOS that does not support the installed …

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by adizarko,

לפני שבועיים הייתה לי בעייה באחד מהסטיקים של הזכרונות - Twinmos 512. מימשתי את האחריות ואכן הסטיק הוחלף והכול עובד יופי - אבל משום מה לפני התקלה הביוס היה מזהה את הזיכרון שעובד ב - dual channel ועכשיו הוא מזהה אותו כ - 1T channel. אני יודע שעבודה בדואל יותר טובה ונותנת יותר ביצועים - לכן רציתי לדעת אם יש איזה אפשרות להפעיל את זה בביוס או שפשוט להחזיר את הזיכרון? לפי sandra שני הסטיקים זהים - לפי תמונה 2 אבל מה שמוזר לי זה תמונה מס 1 שנראה כאילו יש 3 סטיקים של זיכרון - 2 של 256 ו-1 של 512. פתיחה של המארז מגלה שיש רק שני סטיקים..... יש למישהו רעיונות? לוח האם שלי נמצא במפרט. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by beekiller,

שלום לכולם האם יש אפשרות לחבר את הכרטיס הזה לטלויזיה רגילה , שכן על פי מפרט היצרן יש HDTV OUT. http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7600gte_tdh_2.html

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  8. Started by Sunshade,

המסך לא נדלק כאשר הוא מחובר בחיבור DVI בחיבור RGB עובד חלק, אין לי טענות על איכות התמונה אבל בכל זאת... מסך : Samsung 940BW כ. מסך: Leadtek PX7600GS Extreme תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by yair71,

יש לי תופעה זמן רב . לאחר כמה ימי עבודה (רנדומלי) המחשב מחליט לסגור את עצמו . אם הייתי משאיר אותו סגור לחצי שעה הוא היה עובד טוב אבל אם הייתי מנסה להפעילו ללא התקררות הוא היה עושה בוטים כל הזמן גם תוך כדי התנעה ראשונית (עוד לפני שהחלונות עולים) יכול לעשות בוטים לפני שהחלונות עולים או שהחלונות היו עובדים קצת. החלפתי זיכרונות והחלפתי לוח, הוצאתי כרטיס מודם והתופעות קרו שוב המאוורים של הכרטיס מסך, ספק, מעבד תקינים הרצתי תוכנות לבדיקת כונן קשיח, חלונוץ, זכרונות כרטיס מסך , זיכרונות והכל תקין התופעה מאניינת כי אם יש בעיה עם התחממות אז למה יש ימים שעובד רצוף וךפתע זה קורה. ההתחממות מספיקה כבר אחרי שעתיים זה לר קורה בהפעלות תוכנה קשות. זה יכול להיות בגלישה באינטרנט אם יש בעיה בח…

• 13 תגובות
    • 743 צפיות
  10. איפה אני משיג או קונה כבל כזה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  11. שלום אני צופה בהאבקות במדייה פלייר ותמיד במחשב החדש הוא איטי שאני צופה או אחרי זה וזה מצריך ממני לעשות הפעלה מחדש למחשב החדש שלי(בן שבוע)הוא גם עשה את פעמיים שאני מוריד האבקות... מה לא טוב?מישהו יכול לעזור לי אני לא רוצה להרוס את המחשב החדש... יש בהם אוליי וירוסים ככה שאני לא יוריד יותר? אוליי להוריד תוכנה אחרת? מה יכול לעזור? תודה רבה ותענו לי הרבה... ביי ותודה!זה חשוב מאוד כי אני לא יכול בלי האבקות(WWE)

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by nuctornal wisdom,

שלום לכולם הפעלתי היום את המחשב כרגיל, לא זיהה את אחד הHD (יש שתים, את זה של הווינדוס זיהה, השני לא) אז החלפתי את הכבל. עלתה בדיקה של הHD, הכול בסדר, אחרי זה עלה מסך ששאל איך להפעיל את הווינדוס (רגיל או safe mode), ואז המקלדת לא עבדה, כיביתי, החלפתי את המקלדת והפעלתי. הפעם למחשב לקח הרבה יותר זמן לעלות, כשהוא עלה חזר המסך ממקודם, בחרתי ברגיל, נישאר תקוע במסך שחור ריסטטתי, בחרתי בsafe mode, אותה תוצאה. אולי מישהו פה יכול להגיד לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה מראש.

13. שלום לכולם. חבר שלי החליט לקנות מחשב חדש ונתן לי את הכבוד לבנות ולהרכיב את המפרט. והוא: amd athlon 4600X2 GA m55Plus-s3g 1gb ddr667 twinmos GigaByte 7600GS silent כל השאר לא חשוב. בקיצור- בכל משחק יש מן "רעידות" כאלו או הפרשי FPS כאשר זזים לצדדים. אם זה NFS:MW אז כשנוסעים ישר זה סבבה. שפונים פתאום הFPS יורד בערך ונוצר אפקט של רעידות (לא קשור למסך...בדקתי) כנל גם בpro evolotion או FEAR. יש רעידות שפונים לצדדים. ניסיתי לעדכן דרייבר, לא עזר. רציתי לבדוק אם הבעייה היא שהכרטיס "מגמגם" ע"י עומס..אז ניסיתי להוריד הגדרות להכי נמוך, וזה לא עזר. הדבר היחיד שיכול להסביר את זה: הטמפרטורה. היא במנוחה על 70-80 מעלות. שזה המוןןן!!!! אני אפילו לא רוצה לנחש מה קורה שם במצב עומס! הכרטיס עצ…

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by chenke,

אני בא לצרוב בצורב דיסק DVD בתוכנת נרו גרסה 7.0.0.0, וכאשר אני לוחץ על burn, הוא רושם שהוא ממתין לצורב וככך נשאר. לא נותן לבחור מהירות צריבה או לצרוב. להלן צילום מסך של מסך הצריבה: http://rotter.name/User_files/nor/450af2d11a871c5b.jpg יש לציין שעד הזמן האחרון הוא עבד כשורה.ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב, אבל זה לא עזר. כמו כן, ניסיתי לצרוב בדיסק רב פעמי והוא הצליח לצרוב. מדיות שהוא צרב בעבר הוא מצליח לקרוא. למשהוא יש רעיון מה אני יכול לעשות? תודה מראש, חן.

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  15. Started by elad-k1,

שלום.! לשכן שלי יש מחשב (תראו בתמונה) ועכשיו אני בא להריץ תהתקנה של המשחקים פתאום זה עושה לי תבעיה הזאת! וזה בכמה משחקים שניסתי (גי טי אי ויס סיטי,ניד פור ספיד) החלפתי כונן סי די ועדין לא טוב. אולי זה לא קורא טוב תדיסיקים אך עדיין לא טוב(הדיסקים אינם שרוטים או פגומים) החלפתי לכרטיס מסך גיפורס 2 (במקום הכרטיס המסך המובנה) שמשחקים מהסוג הזה חייבים לעלות ועדיין לא טוב מה יכול ליהות הבעיה שזה ככה עושה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  16. Started by amos700,

יש לי מחשב נייד עם מסך רחב ואני לא מצליח לראות סרטים על כל המסך מישהו יכול לעזור

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  17. המעבד לא מתחמם יתר על המידה. מה עוד יגרום לו להכבות ללא התראה? הספק? (400W) ייתכן שהכרטיס מסך גורם לכיבוי (מתחמם יותר מדי??) המפרט: ADM 64 3200 X800 gto 1 GB ddr2

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  18. לפני כמה ימים הופיעה לי בעיה של מן "lagging" בתוך שירים שאני שומע ב-winamp או סרטים שמנגן עם Bsplayer (ככה הבנתי שהבעיה לא בקודקים) יש לי נסיון עם מחשבים ישנים אז בדקתי אם יש איזו תוכנה שיושבת לי על המשאבים של המערכת ואין כלום... המעבד idle ושום דבר שלא צריך להיות אינו קיים. ניסיתי להתקין מחדש את הקודקים וגם כרטיס קול ואף דרייברים של הלוח אם... מבחינת האצת חומרה אצלי תמיד פעל בתצורה הרגילה של חלונות וגם אם משנה משהו זה לא עושה לי דבר... פשוט לא מצליח לתקן את התקלה הזו :s05: אני חושש שזה תקיעות כלליות כי זה לפעמים משפיע לי על העכבר... וכמובן בדקתי גם התחממות של מעבד וגם זו לא הבעיה. תעזרו בבקשה... (זה לא התאים לפורום של מערכות סאונד... חח)

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by Freaky Styley,

שלום יש לי פלאפון מסוג Sony Ericsson K700i, עכשיו הורדתי תוכנה להעברת שירים לפלאפון, התקנתי את הדרייברים שלו, וכשאני פותח את התוכנה מופיע מוניטור כזה ליד שעון מצד שמאל למטה שאומר אם הפלאפון מחובר או לא, ומסומן שכן, אבל בתוכנה כתוב שלא. מצטער על הניסוח. תמונה: http://img523.imageshack.us/img523/6979/help21hz3.jpg מישהו יכול למצוא פתירון לבעיה? תודה, רועי.

20. Started by refael11,

אני צריך לעדכן את החשבון שלי למה הוא נמחק לי למישהו יש רעיון איך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by ohadbx,

הבעיה צצה לי לפני כמה ימים- לדוגמא משחק מסוים גורם למחשב להיכבות בטעינה שבין סרטוני הפתיחה לתפריט הראשי, אבל אם בזמן הטעינה אני לוחץ מהר alt+TAB, חוזר לשולחן עבודה ומחכה קצת, ואז חוזר למשחק- אני רואה את התפריט ויכול לנווט בו בלי בעיה (אבל לא להיכנס למשחק עצמו, זה גם גורם לקריסה). במשחק אחר אני יכול להיכנס לתפריט בלי בעיה אבל כשאני מנסה לשחק תוך כמה שניות הוא נכבה. יש לציין שאחרי הריסטרט המחשב עולה בלי בעיה, כאילו כיביתי אותו באופן מסודר. ניסיתי להתקין גם דרייבר עדכני מהאתר של ATI וגם בביוס סימנתי לו "ignore' בנוגע לקראית טמפרטורות מהלוח אם והמעבד. הבעיה התחילה רק לפני יום-יומיים, ומופיעה גם במשחקים שעבדו קודם בסדר (אבל בחלק מהמשחקים אין את הבעיה). ראיתי בדיון אחר שהמליצ…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. מה יכול להיות הבעיה? ספק? לוח אם ? *** אני כותב את ההודעה הזאת מהמחשב הבעייתי , הוא הסכים להדלק עכשיו , אבל רוב הפעמים זה קורה לי ***

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by BlackTalon,

שלום לכולם, יש לי Seagate 40GB 7200RPM שעובד אצלי כבר 6 שנים. בחודש האחרון הוא התחיל להשמיע רעשים. זה בד"כ נשמע כמו תיקתוקים כאלה, לפעמים איטיים ולפעמים מהירים יותר. לפעמים הוא שקט אבל זה לא נמשך הרבה זמן. מה אתם מציעים לעשות (אם בכלל) ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  24. טוב חבר'ה לילה טוב. אני רק היום הורדתי את התוכנה של Everest ונדהמתי לראות את המדחום שמודד לי את הטמפרטורה של כ.מסך. בסה"כ המחשב שלי יחסית חדש בן 3 חודשים ולא עושה לי בעיות ולא ריסטרטים למיניהם, אך לא יכולתי להתעלם מהסנסורים של תוכנת Everest. מבחינת טמפרטורת מעבד ולוח אם נראה הכל תקין. אך טמפרטורת הארד דיסק עומדת על 60 מעלות צלסיוס וטמפרטורת GPU כ.גרפי על 81 מעלות!!! החום של הארד דיסק עוד איכשהו מתקבלת על הדעת, ברם טמפרטורה של GPU נראה לי קצת יותר מידי, למרות שהוא לא עושה לי בעיות. דרך אגב כ.גרפי של Geforce 7600 GT. זה נראה לכם תקין? ???

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  25. Started by aviv512,

שלום חברים.. מחובר אצלי 4 סטוקים.. משום מה מופיע אצלי רק 3 G זיכרון.. לאן נעלם הGIGA הנוסף? הלוח אמור לתמוך בעד 8G.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.