תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה בווינדוס אני מתקין את הכרטיס מסך ועלה לי רגיל המחשב אבל ברגע שאני מכבה או סתם עושה ריסט ורוצה להדליק את המחשב אז לא עולה לי הווינדוס אני צריך להכנס למצב בטוח למחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך ואז עולה לי...1 קניתי כרטיס מסך אז תרידו את הפטרון הזה...!
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
לפני בערך כשבועיים התחילו להופיע לי כל מיני דברים מוזרים על המסך - אותיות מעוותות, פסים שחורים או סתם אלמנטים בחלון כמו תפריט או פס גרירה שנעלמו. בחלק מהמקרים אני מסוגל לשחזר את הבעיה בדיוק, ובחלק לא. מה שגרם לי לקשר את זה לכרטיס המסך זה שלפני כיומיים כל המחשב נתקע לכמה רגעים וקיבלתי הודעה שכרטיס המסך התאושש, וגם אחרי זה כל המסך התחרפן עם artifacts (אבל לא יותר מדי ככה שהצלחתי לעשות restart). זה לצערי הזכיר לי בעיה שהייתה לי עם כרטיס מסך פעם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=485603.0 מאז כמובן החליפו אותו לכרטיס שיש לי עכשיו. מה שמוזר זה שהבעיות קורות רק בישומי windows, כגון explorer, firefox, messanger. במשחקים הכל עובד חלק. הרצת בדיקה של OCCT מתחילה לצבור ש…
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
טוב אז היום הדלקתי את המחשב ולהפתעתי לא הייתה תצוגה במסך (NO SIGNAL) אחרי כל מני נסיונות לחבר מחדש בשביל לשלול שמדובר בבעיה במגעים המחשב איכשהו עלה, ואחרי דקה עלה מסך כחול והמחשב איתחל את עצמו מאז כשאני מדליק את המחשב הוא מאתחל את עצמו כל 30 שניות ובנוסף לכך אין תצוגה במסך...\ האם מדובר בבעיה בכרטיס מסך או בתקלה יותר חמורה?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני צריך טובה אני מחפש דרברים נורמלים של הסורק Mustak 600 CP לחלונות XP דרך אגב יש אחד באתר של מוסטק שיש איתו בעייה מישום מה אצלי אני מחפש אחד אחר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, נהרסה לי מערכת ההפעלה אבל הצלחתי לגבות אותה קודם. איפה אני יכול למצוא את הקבצים ששומרים את כל ההודעות ב OUTLOOK? היה לי WIN XP PRO. ניסיתי לחפש סיומת PST ולא מצאתי כלום.
-
לאחרונה המחשב מוציא לי שמע מרמקול אחד בלבד. פעם בימין ופעם בשמאל לסירוגין. ריסטרט (אחד או שניים) פותר לרוב את הבעיה. ניסיתי להסיר דרייבר ולהתקין מחדש, אך זה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לדעת מה מקור הבעיה בדיוק? כדי לדעת אם עליי להחליף כרטיס או שיש דרך אחרת לפתור את הבעיה... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הי חברים. שידרגתי מ logitech brio ל logitech mx brio. השתמשתי בעבר ב Logitech Capture להקלטת ווידאו, אך התוכנה כבר לא נתמכת ע"י היצרן ולא מזהה את המצלמה. ניסיתי את תוכנת ה Camera המובנית בווינדוס 11 אך לצערי היא מתעקשת להקליט באיכות נמוכה ורק ב 1080P. ניסיית תוכנות חלופיות כגון OBS Studio ו Bandicam ועוד אך כולם יותר ממוקדות לסטרימינג והרבה הרבה יותר מידיי "מתוסבכות" למה שאני צריך, ז"א נטו הקלטה של הווידאו מהמצלמה. אשמח להמלצות רצוי מנסיון.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
- 2 followers
-
-
(הסיפור הוא עפ"י גירסתו של דוד שלי - לא ראיתי ולא ביצעתי) הכנסתי דיסקט איתחול והגעתי לדוס. ניסיתי לפרמט את המחשב ע"י הפקודה: format c: קיבלתי שגיאה: Cannot format NT Server מדוע ומה אפשר לעשות בנידון ?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
:nixweiss: מחשב חדש שבועיים שלוש אצלי. החיבור של המסך התנתק באמצע עבודה על המחשב ואז כשחיברתי אותו חזרה המחשב נכבה, ומאז הוא לא נדלק יותר! ניסיתי להחליף ספק כוח וזה לא הבעיה. בדקתי כבלים, הכל ניסיתי להפעיל את המחשב כשהכרטיס מסך מנותק (אולי הכרטיס מסך עשה בלאגן), ובעצם רק הספק כוח מחובר לחשמל - לא עבד. חשבתי אולי הבעיה בסוויץ' של ההדלקה אז חיברתי את הלוח לסוויץ' אחר ו... לא. יש לציין שלמשל אחרי שהחלפתי ספק עם החדש המאוורר שלו התחיל להסתובב לבערך 0.1 שניות ונכבה. מה יכולה להיות הבעיה?? לוח אם GIGABYTE מעבד INTEL PENTIUM D חיבור כ.מסך PCI Express
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי עבור דודי מחשב מסוג SONY VAIO A190 מחשב רציני שאחת מהאפשרויות שלו זה קבלת וידאו או כבלים דרך כניסת ה-AV שלו. לאחר בירור מקיף בנושא מסתבר שלמחשבים של סוני המגיעים מארה"ב יש אך ורק מצב של NTSC בקבלת אות דיגיטלי, המשמעות של כך היא שלא ניתן לחבר למחשב הנ"ל כבלים, מצלמת וידאו או כל דבר אחר אשר הוא בפורמט של PAL. קראתי המון חומר בנושא להמון אנשים אשר רכשו את הדגמים של סוני VAIO יש את אותה הבעיה. ולכן... אני פונה עליכם המקצוענים שבחבורה, מה עושים ??? אני חייב לתת פתרון מכיוון שאחת הסיבות שהוא רצה את המחשבים של סוני היא בגלל אפשרות החיבור של הכבלים ומצלמת הוידאו שלו למחשב. חשבתי אולי על פתרון כזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=…
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה קשור לכאן אבל זה הולך ככהה!@ אני בקרוב עומד לפרמט תמחשב ואני לא יודע מה עדיף לי ... יש לי 2 הארד דיסקים אחד 200 GB ואחד 250GB ב SATA II עכשיו אני לא יודע מה עדיף לי יותר מבחינת ביצועים ויציבות לשים בחיבור SATA או בRAID ? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ה-movie maker שלי הוא באנגלית אבל אני צריך אותו בעברית מאיפה אני יכול לשנות אותו לעברית? חפשתי באתרים פורומים כל דבר לא מצאתי בבקשה תעזרו לי...
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי אני מנסה להסיר את גוגל כרום ושפוט התוכנה לא מפסיקה להיעלם מהמחשב ביצעתי הסרה מסודרת דרך תוכניות במחשב (windows 7) והתוכנה אינה מופיעה שם אני משתמש במספר תוכנות שעובדות WEB והם נפתחות לי עם כרום. ניסיתי לבצע הסרה ידנית ולמחוק TEMP של כרום אבל עדיין הדפדפן הזה נפתח לי. בנוסף הגדרתי שאקספלורר יהיה דפדפן הברירת מחדל ואחרי אתחול למחשב זה נפתח עם כרום. אודה לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
המסך שלי משתגע מידי פעם.....ואני מתכוון המסך...הוא כמו פליקר......אחרי שאני משאיר את המחשב בלילה....(הורדות...)...אני בא בבוקר והמחשב כאילו נכנס למסיבת טראנסים.....נידלק לכבה נידלק ניכבה...כמו פליקר.....אז תוכלו לומר לי למה זה קשור?....לכ.מסך?...למסך עצמו?...
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי HD 500GB של SEAGATE BARAACUDA 7200.11 אתמול בערב כיביתי את המחשב ברגיל, היום בבוקר הוא לא מזהה את הHD לא בביוס ומבקש ממני להכניס דיסק איתחול כיוון שהוא לא מוצא את HD יש לציין שהHD חדש בערך חצי שנה מורכב על מחשב חזק וחדש גם בערך חצי שנה שאני הרכבתי, מעולם לא היו בעיות חומרה כלשהם. מישהו יודע על אילו שהם באגים בHD מסוג זה או מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב שמעתי שלאחרונה מיקרוסופט מייצרת תוכנות שאמורות "לדפוק" את המחשב לבעלי WIN לא חוקי, כנראה מותכנים ע"י העידכונים האוטומטיים, מה שלאחרונה בוצע אצלי זה עידכון אוטו', מישהו שמע על שמועות מסוג זה. בבקשה נא עזרו לי, אפרופו בדקתי את הHD הוא אכן מקבל מתח ועובד (מסתובב), חיברתי אותו למחשב אחר וגם הביוס שלו לא מזהה או הHD.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
-
שלום יש לי במחשב שתי מאוררים של המארז עם חיבור ישיר לספק http://www.addtronics.com/addt/images/Addtronics/FAN12BS.jpg כמו החיבור של זה יש אפשרות להנמיך את המהירות שלהם בכל צורה שהיא? כי זה ממש רועש וזה קשה חחח תודה
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי חברה עשיתי פורמט למחשב עכשו אני לא מוצא שם דריבר או דיסק בבית מה אני צריך לעשות ? עזרה בדחיפות בבקשה
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הגולל שבצד ימין של המסך, זה שלוחצים עליו ומורידים את העמוד - לא עובד אצלי. זה קורה גם בכרום וגם באקספלורר למה זה ? איך מתקנים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי תופעה חוזרת של קריסות, שמתבאת במסך כחול ריק, או בהודעת שגיאה PFN_LIST_CORRUPT. הדבר קורה בעיקר בזמן משחקים, ושימוש בתוכנות שמצריכות שימוש אינטסיבי, במעבד, זכרון, ופעילות HD. ומידי פעם ביציאה ממשחקים אחרי תקופת משחק ארוכה, בזמן השניה או שתיים שלוקח למחשב לחזור לעצמו. יש לציין שניסיתי לדבג את התופעה, אך ללא הצלחה, בMSDB אין יותר מידי הזכרות לPFN_LIST_CORRUPT רק שמערכת ההפעלה מבוססת חלונות 2000 וXP חסינה בפני התופע הזאתי(ממש :) מערכת ההפעלה היא: Windows XP pro SP2 corp, מעודכנת, כמו כן כל ההניעים הם בגרסאותיהם העדכניות. מפרט המערכת הוא: לוח אם: ChainTech ZNF3-250. מעבד: AMD Athlon64 3200+ NC. זכרונות: 2x512mb OCZ PC3200el Plat. כרטיס גראפי: ATi X800pro@xt.…
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום אחרי התקנה במחשב חדש המדפסת HP deskjet 5150 הפסיקה לעבוד , במחשב הישן היא עבדה (כבר לא קיים) אחרי התקנת הדריברים שולחים הדפסה ואז היא לא מגיבה (בשום מצב היא לא מגיבה) ניסית לחבר אותה למחשב אחר ,כבל USB אחר גרסאת דריברים שונה , כלום יש למישהו רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום רב אודה לעזרתכם היה לי כרטיס מסך ATI 4800HD שהחל לאחרונה לזייף קשות והחלטתי להחליף / לשדרג לכרטיס מסך חדש. רכשתי NVIDIA GTS450 . מייד עם התקנת הכרטיס החדש הופיע לי המסך הכחול הידוע לשמצה עם הודעה על (NV4_DISP ERROR) ולאחר מכן המחשב פשוט גימגם בטרוף כלומר ניתקע כל מספר דקות מועט (כשהפעלתי פיירפוקס). אם "העזתי" להפעיל משחק כמו CIV5 אז הוופיעו ארטיפקטים / כל מיני ריבועים הזויים על המסך והמשחק התרסק... התקנתי דרייברים חדשים של NVIDIA לאחר שהסרתי את הקודם עם DRIVESWEEPER, קראתי בפורומים על בעיית ה NV_DISP, אבל המחשב ג'יעג'ע ברמות. לקחתי אותו היום בבוקר לחנות י חשבתי שהכרטיס תקול, אך הוא עבד יפה מאוד בחנות על מחשב אחר. חזרתי הביתה ואחרי 2 דקות הוא כיבה לי את המחשב שוב ושוב…
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
האתר Reddit.com מופיע לי ככה: http://i206.photobucket.com/albums/bb231/Idan_Ts/98c23b01.png כשהוא אמור להופיע ככה: http://i206.photobucket.com/albums/bb231/Idan_Ts/532dc2af.png ניסיתי כמעט כל מה שעלה לי לראש: למחוק את כל הקוקיז, לבטל את החוסמי פרסומות, לנסות לגלוש מפיירפוקס + IE, לכבות ולהדליק את הראווטר ואת המחשב ובטח עוד כמה דברים. עכשיו הקטע שאני רואה ב"עותק שמור" בגוגל את האתר, וזה מציג אותו כמו שצריך, ורשום שזה נכון ל-4 לדצמבר שזה היום. אז הבעיה אצלי. הבעיה התחילה לי לפני כמה ימים דרך אגב. לא זוכר אם התקנתי משהו מיוחד באותו יום או משהו.. ולפי מה שהבנתי אצל עוד מישהו ממש מקודם, יש מצב שזה בעיה למי שמחובר לספקית בזק 014 http://www.reddit.com/ תודה לעוזרים :<…
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, יש בעיה במחשב של אחי- אחרי ריבוט מופיע מסך כחול, ניסיתי להכנס ל-last known good configuration ואז הצלחתי להכנס לוינדס, אבל אז אחרי ריבוט נוסף זה שוב קרה. קוד השגיאה הוא: (תגידו אם צריך לכתוב עוד על השגיאה) רציתי לעשות תיקון וינדוס כמו שרשום בדף של מיקרוסופט על השגיאה אבל כשהכנסתי את הדיסק לא ראיתי שום אפשרות לתיקון, יש אופציות רק להתקנה וינדוס או מחיקת מחיצה. רשום שם גם שכדאי לבטל אפשרויות זכרון של ה-BIOS כמו caching או shadowing, איך עושים את זה? עשיתי גם בדיקות לארדיסק וזכרון בעזרת MEMTEST86 ו-SPINRITE, ולא נמצאו שום שגיאות. וזה גם קרה בפתאומיות, לא התקנתי שום חומרה / מנהל התקן חדש לפני שזה קרה. יכול להיות שזה קרה כי לא עדכנתי את הוינדוס כבר כמה זמן? פשוט יש א…
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-