עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by halo,

כשאני מכבה את המחשב לאחר כמה שעות שאני בא להדליק אותו הוא עושה לי צפצוף ארוך ו 2 קצרים ולא רואים כלום על המסך לאחר כמה נסיונות אני מחכה חצי שעה ואז מנסה שוב וזה פועל זה קרה לי בדיוק באותה בעיה 2 פעמים עכשיו אני לא יודע אם לכבות את המחשב או לא מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by m.l,

אתמול הפעלתי מחשב דיי ישן שהיה לי....פנטיום 3 מעבד 500 ושמתי לו מזכרונות שהיו לי 384 SDRAM....הכול עובד תקין לחלוטין רק הבעיה היא שאין לו כרטיס קול מבונה בלוח אם והוספתי לו כרטיס קול של קרייטיב שהיה לי ויש יציאות כבלים כאלו מהכרטיס קול ואין לי מושג לאן לחבר אותן-על הלוח אם לדיסקים- קיצר לאן מחברים ומה עושים?!

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  3. הייתה לי בעיה שכאשר נכנסתי לווינדווס הוא הציג לי שגיאה עם הקובץ PCI.SYS חיפשתי בפורומים פתרון לבעיה כזאת ונאמר שצריך להוציא להוציא את הכרטיסי זכרון ולבדור עשיתי את זה ועכשיו המחשב נדלק לא מצפצף בהתחלה ולא מראה כלום על המסך.ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך והוא גם לא מצפצף.המאוורר של המעבד נדלק... יש מישהו שיכול לנסות לעזור. תודה...

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  4. Started by yotam360,

היי החלפתי את הלוח לפני כמה ימים ובאותו יום הסאונד נעלם. נסיתי לחבר את הרמקולים לכל היציאות במחשב אך עדין זה לא עובד אבל המיקרופון עובד. כשהחלפתי את לוח האם לא פירמתתי את המחשב. איך אני יכול לפתור את הבעיה??

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by chenrp,

לא מציג טמפרטורות! מציג רק הארדיסק ומעבד!!! ניסיתי והתקנתי גם SPEEDFAN וגם תכנה של INTEL ושניהם לא מציגים! SPEEDFAN בכלל מציג לי רק את ההארדיסק. אין אפילו הצגה של מהירות המאווררים! בBIOS אני כן רואה את כל הנתונים הללו. יש למישהו רעיון? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 984 צפיות
  6. קניתי מעבד את'לון 3200 עם מאוורר שבא עם מישחה טרמית דבוקה עליו. האם זה מספיק או שכדאי לקנות ולמרוח בנוסף בעצמי?

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  7. Started by yonir,

לפני כמה ימים שלחתי הודעה ששמתי לב שהמאוורר של הספק במחשב הישן שלי (פנטיום 3) לא עובד. המליצו לי לנסות לנקות אותו מאבק אז פתחתי את המארז וניקיתי קצת את האבק עם מייבש שיער (עם רוח קרה כמובן), בפרט את הספק וגם בכלל. בזמן הניקיון שמתי לב שיש גם מאוור לכרטיס המסך (פאר הטכנולוגיה, של המילניום הקודם.. RIVA TNT ), אז כשהדלקתי את המחשב הסתכלתי אם הוא מסתובב, וגם הוא לא.. (וגם המאוור של הספק לא התחיל להסתובב כמובן) אז ניסיתי לנקות עם המייבש שיער גם את המאוורר של הכרטיס מסך. ואחרי זה הדלקתי את המחשב ו- אין תצוגה (המסך לא מקבל כלום)... חשבתי שאולי איכשהו הזזתי את כרטיס המסך למרות שלא נראה לי, אז ניתקתי וחיברתי אותו. הדלקתי את המחשב שוב ו.. אין תצוגה אבל לא רק זה, גם הרמקול של…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by assafz,

שלום לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי סורק שולחני hp scanjet 2100C משום מה הוא לא סורק טוב אלא צובע את התמונות בירוק. ניסיתי להתקין אותו על מחשב חדש וגם להוריד לו דרייברים מהאינטרנט, אבל הוא עדיין לא עובד, הייתי רוצה לנסות לתקן אותו, אם מישהו יוכל לעזור לי, או אם מישהו מכיר את הבעיה הזאת. תודה מראש לכל המגיבים, אסף [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by Ac-Boy,

יש לי תוכנה SoundMAX ושאני מחבר את המיקרופון ואת האוזניות ואני לא שומע ולא מדבר למרות שאני מחבר ומסמן.. מה הבעיה? אולי יש לי בהגדרות משהו שצריך לשנות בצלילים או משהו כזה?

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by liel3,

יש לי 512MB DDR2 667MHZ * 2 אני חושד בזכרונות שהם גורמים לי לבעיות כגון: מסך כחול והודעות שגיאה של ה - EXPLORER האם יש תוכנה לבדיקת תקינות הזכרון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Aviv C,

יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב. היום, התחילה להופיע לי הודעה כזו לגבי הדיסק הקשיח השני שלי: PRI SLAVE Status BAD Backup and Replace אני יודע מה זה אומר אבל לא מבין למה. כשבדקתי את הקבצים שבדיסק הקשיח הכל היה בסדר ועבד כרגיל. ההודעה הזאת התחילה להופיע לי אחרי שעשיתי CHDSK שלוקח מלא זמן (שמתי אותו 5 שעות והוא הגיע רק ל- 7%) ולכן ביטלתי אותו (Reset). עשיתי גם CHDSK לשני הכוננים של הדיסק הקשיח הראשון שלי וזה לא לקח הרבה זמן. מה אני יכול לעשות? האם פירמוט יעזור במקרה כזה או שזה טוטל לוס? הדיסק הקשיח השני שלי הוא Maxtor 6E040L0.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by davroz,

יש לי בעיה כל פעם שאני מפעיל את המחשב... כשהווידווס עולה שומעים שתיים שלוש נקישות מהכונן כאילו הוא מנסה לקרוא דיסקט... מה שגורם למחשב לעלות לאט יותר...יש למישהו מושג ממה זה קורה? לדעתי זה התחיל אחרי שהתקנתי תוכנה כלשהי לדעתי DEAMON TOOLS אני לא יודע מה הקשר...יש למישהו מושג ממה הנקישות? תודה...

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  13. Started by RGod,

בהדלקת המחשב הכונן דיסקטים עושה רעשים מוזרים ,ואז ב WIN הוא לא קורא שום דיסטק שניכנס אליו ניסיתי לנתק וחבר מחדש לא עזר . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  14. Started by yoni1234,

שלום לכולם. לפני כשעה המחשב שלי פתאום נתקע ולכן נאלתי ללחוץ על ריסטרט . אבל מאז המחשב פשוט לא עולה זאת אומרת המסך. פשוט שחור והנורה מהבבת. המסך תקין לחלוטין מיכוון שאפילו ניתן לשחק בהגדרותיו. לכן החלטתי ולבדוק אולי האם זה הכרטיס מסך ולכן חיברתי כרטיס מסך אחר ועדיין אותה בעיהץ כמובן גם ניסיתי לבדוק שכל הכרטיסים מחוברים היטב טאף גם המעבד. יש למישהו איזה הצעה אולי מה עלולה להיות הבעיה ?

15. Started by VL,

אוקיי , אז ככה, לפני כמה ימים נתקלתי בבעיה , הבעיה היא שכל פעם שהייתי מדליק את המחשב אחרי כמה זמן הוא היה נכבה פתאום (באמצע העליה) אמרתי אולי יש קצר בלוח אם ויצאו לי שם חוטים שמחברים בין הריסט וההדלקה של המחשב ללוח אם... עכשיו הבנתי שזה לא משנה איך ואיפה שמים כל חוט המחשב כל שנייה נכבה לי לא רוצהה להדלק... מה יכולה להיות הבעיה? המחשב בן 2 וחצי שנים תודה לעוזרים וסליחה על החפירה הבלתי נסלחת

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by Steelgod,

יש לי בעייה שאני לא שומע שום קול במחשב ומקבל כל מיני שגיאות אז הנה תמונה של כל השגיאות. במדייה פלייר אני מנסה לשמוע מוזיקה ומקבל שגיאה C00D11BA: Cannot play the file בהגדרות סאונד זה אומר שלא קיים שום דבר של סאונד http://img356.imageshack.us/img356/5499/untitledvo8.jpg כאשר בחוצץ של הHardware קיים כרטיס http://img97.imageshack.us/img97/1156/untitled1ns8.jpg ובנוסף בוולים קונטרולר מופיע עוד שגיאה והתוכנה נסגרת http://img149.imageshack.us/img149/5210/untitled2ld9.jpg בבקשה עזרו לי לפתור בעייה זאת כי אני ממש רוצה לשמוע מוזיקה ובכללי לשמוע צלילים. תודה

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  17. היי, מצטער להעלות את הנושא הזה שוב אבל הבעיה שלי לא נפתרה עדיין. קניתי מחשב לפני שבועיים והמחשב עובד יפה רק כאשר אני נכנס למשחקים כעבור כמה דקות המחשב או נתקע או מתרסט או יוצא לווינדווס ומראה על שגיאת "שלח אל \תשלח" או לאחר מכן כשאני מנסה להיכנס שוב יש שגיאה שאומרת hardware graphic acceleration recuired או משהו בסגנון.. יש גם תקלות אחרות שהמחשב ככה פתאום עושה ריסט לעצמו , או יוצא מהאקפספלורר, מסרטונים שאני מפעיל באינטרנט. מאוד מעצבן לקנות מחשב חד ב5 אלף שקל (ללא מסך) ולא להנות ממנו. כל הדרייברים מעודכנים ואין וירוסים.הרכיבים של המחשב טובים יחסית core 2 dou e6300 , geforce 7600GT 256 MB הלוח של אינטל לא משהו -d946gzissl הספק atx v12 500 W (אותו החלפתי כי הוא גנרי) זיכרונ…

18. האם המאוורר מסתובב מהר? ואך מגביהים את המהירות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by tom123,

יש לחבר לוח אם אסוס P4P SE עכשיו שהוא מדליק את המחשב רוב הפעמים הוא ריסט מאה פעם במסך שמראה את הנתונים של המחשב בהתחלה.. ולפעמים המחשב עצמו נשאר דולק והמסך לא נדלק.. וככה זה חוזר על עצמו עד שהווינדוס עולה ואז גם זה עושה לפעמים ריסט בווינדוס. גם שמזיזים את המארז הוא עושה ריסטים.. מה יכולה להיות הבעיה?

20. Started by amos700,

חיברתי כרטיס טלויזיה למחשב וכל אתחול של המחשב גורם לקול להיעלם ושאני בודק במנהל התקנים כתוב שהכל תקין

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  21. Started by Ac-Boy,

זהו המפרט בקצרה: מעבד: conroe 6300e לוח אמ של אסוס שכחתי את השם שלו.. כרטיס זיכרון 1024 סטיק אחד.. 7600GT כ.מ ספק 480W של טמלטק מארז סופרנו עם חלון צדדי.. אני מדיי יום מנקה את המאווררים מבחוץ של המחשב ופעם בחודשיים אשלח אותו לניקוי פנימי.. אז ככה זאת התמונה של התוכנה speedfan: http://img84.imageshack.us/my.php?image=fanse4.png אפשר להגיד שזה הממוצע של המצב.. לרוב זה לא כך אלא יותר קר.. =] ואני חושב לקנות מאוורר בקרוב... בכל אופן.. ואין לי OC

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by RS4,

המחשב עושה לי ריסטים לבד...!!! אני מדבר על מחשב חדש עם המעבד קונרו החדש לוח אם של ג'יגהבייט S2 וספק כוח-ליברטי 400 המחשב חדש יש לי אותו פחות מחודש וכבר זה פעם שנייה שהוא עושה לי ריסט השבוע... בדקתי באנטי וירוס והמחשב נקי מוירוסים כך שזאת לא הבעיה מה יכולה להיות הבעיה או שכדאי שאני ילך לחנות מחשבים (נועה מחשבים)

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  23. שלום, האם יש דרך שכאשר אני אכניס סרטי דיוידי מאזורים שונים הוא לא יבקש ממני לשנות את האזור בו אני נמצא, או לפחות לא יוריד לי פעימת מונה בספירה של 5 ההחלפות המותרות? אני עובד הרבה עם דיוידי מאזורים שונים ועל כן 5 פעמים יסתימו לי ממש מהר...

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום רב, יש לי מחשב P3 קשיש וחסון (??) רציתי להוסיף לו צורב DVD. פתחתי אותו, הוצאתי את הCD הישן (היה שם CD וגם CDR), הכנסתי, בדקתי שהכל מג'ומפר כמו שצריך ו - החלפתי את הכבל של הכוננים האופטיים לכבל 80 פין ששכב אצלי מזמן. הכבל הוא תקין וחדש לגמרי. בקיצור - נשרף לי הזכרון - מוודל אחד של 256. למה זה הזכרון? כי ניתקתי הכל ועדיין היתה בעיה. החלפתי את המודול של הזכרון למודול של 64מגה ישן שחבר הביא לי - וזה עובד כמו נינגה. טוב, לא ממש כמו נינג'ה, אולי כמו נינג'ה שדרסו אותה... ראיתם פעם מחשב עולה עם XP ו64מגה זכרון? האמת, זה לא כל כך נורא כמו שחשבתי שזה יהיה עכשיו - יש את הסיפור של חשמל סטאטי וכו - בגלל זה עבדתי כשאני יחף ולפני שהתחלתי את העבודה נגעתי ביד אחת במארז ובשניה ב…

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  25. יש לי כרטיס מסך של HIS דגם X800XT בחיבור AGP וגם הארדיסק של WD 200GB SATA2 ואני מקבל רסטארטים ללא מסך כחול (מה שמעיד על בעיית התחממות מהכרטיס מסך או גסיסה של ההארדיסק במקרה שלי כי כבר בדקרתי את האפשרויות לבעיות מרכיבים אחרים) הבעיה מתחילה אחרי בערך חצי שעה של משחק מסוים, אני לא בטוח אם הבעיה היא מהכרטיס מסך כי הCCC של הכרטיס מסך לא מודיע על שום בעיה למרות שאני כן חושד בו כי כבר החליפו לי אותו על ההתחלה, ועם הארדיסק דומה היו לי גם בעיות... איך אפשר לדעת אם הבעיה היא מהכרטיס מסך או מההארדיסק? אילו בדיקות אתם ממליצים לעשות?

• 7 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים