תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה חמורה בלוח אם - כל פעם שאני מחבר משהו ליציאות (USB, COM, FireWire, PS2...) היציאות לא עובדות - אני צריך לנתק ולחבר את הציוד 30 פעם, להחליף בין היציאות שוב ושוב עד שזה פועל. כל פעם אני מצליח לגרום רק לעכבר לעבוד, או רק למקלדת, או לעכבר ולמקלדת אבל לא למודם... יש למישהו מושג למה זה קורה? איך אפשר לטפל? אני משתמש בלוח K8N PLATINUM 2 של MSI.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה דבר ראשון הנה המפרט שלי שתדעו קודם כל את המחשב: CPU: intel core i5 2500K sandy bridge MB: Gigabyte Z68X-UD4-B3 Memory: 2X4 G.skill 4GB DDR3 GPU: Saphire ATI RADEON 6950 2GB power: SeaSonic M12D-850 850Watt 80Plus bronze case: coolermaster haf-x רק שתדעו המחשב חדש יחסית בן פחות שנה נראה לי אז ככה בזמן האחרון כל הזמן המחשב נתקע לי ועושה קרשים וכדומה. שאני רואה סרטים ותוכניות במחשב אז זה כל הזמן נתקע אך שומעים עדיין שהסרט רץ כלומר שהמסך נתקע. ואז שזה חוזר/מאפס את עצמו או מה שלא יהיה אז התמונה מעוות ולא רואים טובים כזה. עכשיו המחשב הזה מיועד לגיימינג אז אני מוריד הרבה משחקים אך אין בעיה של מקום. אתמול הורדתי את הבטמן החדש,batman arkham city. שלפי האתר הזה: http:/…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה זו. על מחשב AMD 1.3 היה מותקן לי win me והמודם עבד בסדר. התקנתי XP PRO וקיבלתי בעיות. למרות שהמחשב מזהה את המודם, והאבחון תקין, וגם אין התנגשויות, בעת נסיון חיוג לאינטרנט, המחשב משמיע צליל חיוג - ונתקע טוטאלית (לא עוזר לחיצה על ALT+CTRL+DEL). :'( הורדתי דרייבר מעודכן מהאיטרנט, ועדיין אותה תוצאה. :'( :'( מפרט : AMD 1.3 256 MB זכרון מודם : PINE ESS 2838 pci אשמח לתגובות בתודה עודד
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם אינטל עם ציפ 865G לפרימרי IDE מחוברים שני הארדיסקים ואין בעיות לסקנדרי IDE מחוברים שני כוננים אופטים (asus X52 וצורב דיוידי של NEC) הביוס אינו מזהה את שני הכוננים בסקנדרי שלי! הוינדוס לעומת זאת מזהה את הכוננים ומאפשר לעבוד איתם. למישהו יש פתרון לבעיה? ניסיתי להחליף כבל. שניהם מוגדרים על כייבל סלקט. בעיה נוספת היא במצב DMA של הצורב. בעיקרון כשגם הצורב וגם הסידי מחוברים המצב הוא PIO ואין איך לשנות את זה. אז בשימוש כללי אני מנתק את הסידי ואז הצורב עובר למצב MULTI WORD DMA MODE 2 מצב זה מהיר מPIO אך עדיין איינו מספק ביצועים של ULTRA DMA למישהו יש פתרון לעניין? (ניסיתי אין ספור פעמים את שיטת השיוני בדוויס מנג'ר והתקנה מחדש של הדרייבר) תודה...
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח GA-8I945PG-RH, ויש לו 3 חיבורי IDE. ב IDE1 הוא מזהה הכל, כולל כוננים אופטיים, אך בשניים האחרים שמלכתחילה לא אמורים לזהות כוננים אופטיים, הוא לא מזהה גם כוננים קשיחים, שלי אתר החברה הוא כן אמור לזהות. אם כן, יש לכם מושג מה יכולה הבעיה? וזה לא ג'מפרים. בדוק.
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב שלי ידידה שלי נדפק אז החלטתי לסדר לה אותו, המחשב עלה רק על מצב בטוח ואחרי שתי דקות נתקע.חיפשתי שם שיחזור מערכת לא מצצאתי (ווינדוס מיליניום) אז עשיתי פורמט להתקין 2000 בזמן הטעינה של הוונדוס הוא נקתע(וונדוס 2000 עוד לא עלה פעם אחת) אז עשיתי מצב בטוח וגם שם אחרי שתי דקות נתקע. התפשרנו על ווינדוס 98 עולה סבבה הכול טוב ויפה אבל הדרייבר של הכרטיס מסך משגע אותי, לא מצליח להתקין אותו EGOFOCE . מצאתי באחד הכוננים קובץ של גואסט GHOST כולל דריברים מותקנים ניסתי לפתוח את הגואסט בGHOST1999 זה אמר שזה ישן מידי. מה עושים?!?!
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בכל פעם כמה דקות אחרי שאני מדליק את המחשב מופיע ההודעה "דף האינטנרט מנסה לסגור את עצמו" ואז עוד הודעה "ווינדוס מחפש פתרון לתקלה" בזמן שההודעה מופיעה אני מנסה לפתוח דף חדש לגמרי והוא גם לא נפתח, ממש אין תקשורת . ואז אני צריך להתחבר מחדש . מה זה יכול ליהיות ? אני צריך לשנות משהו בהגדרות ? לסגור תוכנות כלשהן ?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מחבר את הדיסק און קי למחשב עם כבל USB אבל המחשב לא מוצא אותו. העברתי לעמדה אחרת של USB ניסיתי ריסטארט ועדיין לא מוצא אותו. אני חייב לציין שבעבר המחשב כן היה מוצא אותו מיידית. יש דרך לאלץ את המחשב למצוא את הדיסק און קי ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב.... הוא יכול לעבוד חלק במשך חודשיים ופתאום מנהל התצוגה קורס... סרטים נתקעים משחקים משתגעים הכל קורס.... החלפתי אלף כבלים.....הלכתי לחנות שממנה קניתי הוא שם אצלו את הכרטיס אין בעיה.... עכשיו השאלה אם לשלוח את הכרטיס לבדיקה.....או שהבעיה קשורה במשהו אחר..... כי הכרטיס יכול לעבוד להם פיקס איזה שבועים שלושה ואז הוא מתחיל להיתקע ככה קרה לי עם כבל שקניתי.... מעבר לזה כל פעם שאני מדליק את המחשב...יש לי msvcr71.dll לא עובד או משהו כזה.....העתקתי אותו לתיקיה לא עזר ניסיתי לפתוח אותו ישירות לתיקיה מהווינראר הוא לא נותן לי.... מה לעשות???? אם מישהו יולכל פתור לי את הבעיות אודה לו מאוד.....הרבה ניסו ועוד לא הצליחו..... מעבד 3.70 gh כרטיס מסך gtx 560 מערכת הפעלה של וו…
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
האנטי וירוס שלי הקפיץ לי את ההודעה שבתמונה. בשביל לבצע את התיקונים האנטי וירוס רוצה שאעשה מנוי בתשלום. אני מחפש המלצה לתוכנה שיודעת את שלושת הסעיפים שבתמונה בחינם.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בצורב LG 52x24x52x יש לי את נרו 6 החדש וכשאני מנסה לצרוב דיסק על מבירות 4 או 52 אני לא יכול הבעיה יש לי דיסקים 48x מה אני צריך לעשות מחכה לתשובה מהירה תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב עם מארז thermaltake case v9 מאז שרכשתי את המחשב עד היום לא הצלחתי להשתמש בחיבור שיש למעלה לדיסק קשיח. פתחתי את המחשב וראיתי שהכבל SATA מחובר לחיבור למעלה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ולא הצלחתי להפעיל את זה. מישהו יודע אולי מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי בעיה במחשב כשר אני משחק כל מישחק שיש לי על המחשב לדוגמא MEDAL OF HONOR ALLIED ASSAUL(הראשון בסדרה) המחשב שלי ניתקע ומציג לי תמונה מרוחה על המסך הבאתי את חבר שלי שהוא תכנאי והוא אמר לי שזה הכרטיס מסך שלי שיש מצב שהוא הלך השאלה שלי היא עם הוא צודק וצריך להחליף כרטיס או שאולי זה בעייה אחרת???? תודה לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כנראה שעשיתי כל מיני שטויות בהתקנה. בסופו של דבר הסרתי את הדרייבר של הוידאו שהיה, הוצאתי את הכרטיס מסך החזרתי את הכבל הכחול לתוך הלוח אם ועדיין אני לא יכול להכנס לוינדוס. איך שהוא מסיים לטעון אותו המסך נהיה שחור. לא עובד סייפ מוד ולא VGA מוד ולא כלום... מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
עזרה איך מגלים שמעבד לא עובד? הדלקתי מחשב ומחשב עובד אבל לא עלה מסך וגם מקלדת ועכבר לא מראים לי שהם פועלים למרות נסיתי עם כמה יציאות usb מלוח אם ונסיתי עם ספק אחר עדיין אותו הבעיה ואפילו החלפתי לוח אם שני ואותו הבעיה. אפילו ניתקתי דסיק קשיח ssb והכל רק לוח אם מעבד וספק ואפילו נסיתי עם מקלדת ועכבר לא עובדים ובדקתי עם מקלדת ועכבר במחשב נייד וזה עובד. אפילו הוצאתי קירור מעבד והרגשתי מעבד מתחמם זה אומר שזה עובד? אבל לא עלה במסך מה בעיה זו? בחיים לא נתקלתי בעיה הכי מוזרה לקחת סיכון ולרכוש מעבד חדש ולבדוק אןו לשלוח למעבדה שיבדקו מעבד בלבד? תודה על המענה
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי בעיה המחשב שלי לא מזהה את המצלמה אני מכניס תדרייבר וכלום לא עושה משהו מוזר לייי חלק אומרים שלא התקנתי את היו אס בי כמו שצריך ואני לא יודע להתקין אותו הקיצר מה אני צריך לעשות??!?! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם פתאום ללא כל אזהרה וללא שינוי ממני המחשב נתקע והמסך נכבה. לפעמים זה קורה מיד לאחר שמופיע המסך של ווינדוס ולעיתים זה קורה לאחר אפילו שעה. כמו כן לפעמים המסך פשוט מהבהב (הופך לשחור ומיד מציג תמונה). בתחילה חשבתי שזה קשור לטמפרטורת המעבד וכאשר ניקיתי את כל המאווררים הטמפ' אכן ירדה בכ10 מעלות אך עדיין יש את אותם סימפטומים. למישהו יש עצה/רעיון/פתרון לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
כשאני מעלה לרזולוצייה גבוהה במשחקים המשחק לא עובד חלק (עם תקיעות קטנות קטנות ומעצבנות) רציתי לדעת מה סיבת ההבעייה או שבעצם המחשב שלי לא אמור להחזיק ברזולוצייה כזאת רוצה חוות דעתכם... ברזולוצייה של 1280-960 באנדרגראונד 2 תודה!!!
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, יש DVD שהוא IDE וHD שהוא SATA עכשיו הוספתי עוד הארדיסק IDE, והוא לא מזהה אותו, לא במאסטר ולא בסלייב, אם זה חשוב הSATA הוא 120GB והIDE הוא 160GB מה לא עשיתי נכון?
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון המחשב החליט לא להתחל, כאשר אני פותח אותו, הוא עושה רעש כאילו הוא עובד, אבל שום דבר. גם אין את הצפצוף מהלוח אם. כשאני מוציא את הבטרייה מהלוח אם לכמה דקות, זכרונות ואת הדיסק הקשיח, הוא ברוב הפעמים כן עולה, אבל כאשר אני מכבה את המחשב, שום לא עולה ושוב צריך לחזור על אותה פעולה של הוצאה (ולפעמים גם אחרי שאני עושה את זה, זה לא עובד. ) חשוב לציין שברגע שיש את הצפצוף מלוח האם, המחשב עולה תמיד. למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? ??? מדובר במחשב דיי ישן, AMD 3000+, זכרון 512 מגה של קינגסטון, הארד דיסק של היט'אצי deskstar 80GB, לוח אם של ABIT
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
היי, אחד המאווררים במחשב, אני לא בטוח אבל חושב שמדובר במאוורר של המעבד, החל לפעול במהירות קבועה, ואינו מתאים את עצמו לטמפרטורה. עד לא מזמן המחשב היה השקט וכאשר העמסתי עליו שמעתי את המאוורר מתאמץ יותר. 1. איך אוכל לבדוק איזה חיישן של איזה מאוורר הלך? 2 זה בהכרח חיישן מקולקל? כלמור בהכרח בעיית חומרה? 3.אשמח למדריך יוטיוב כלשהו להחלפת חיישן, והמלצה איפה לקנות חיישן. אני מעדיף לא לתת את המחשב לטכנאי. מעדיף לעשות בעצמי וללמוד. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, בעקבות לא מעט ריסוטים שהמחשב מבצע בזמן משחקים, ערכתי בדיקת טמפרטורה עם HWMonitor זה במצב ללא מאמץ: וזה במצב עם מאמץ.... אחרי 5 דקות עם תוכנת Real-Time HDR: מה נראה לכם??? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתראה את כל המפרט האמיתי של המחשב שלי זכרונות מעבד כרטיס מסך וכו' תודה
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יציאות ה-Usb שלי מיתכבות ונידלקות ממש לשנייה. ניסתי לעדכן דרייברים והכול שום דבר לא עזר. ניסתי לנתק את כול הדברים שאיני צריך למעט מיקלדת\עכבר\מסך. ניסתי לעלות מתח לציפ שעל הלוח לא עזר. ניסתי לעדכן את הווינדוס מ-Sp2 ל-Sp3 בתיקווה שזה יעזור, אבל זה לא עזר. במצב בטוח הבעיה אינה קיימת. וגם הבעיה התחילה בערך מתי שפירמטי, אוליי היא באה עם הפירמוט אין לי מושג פשוט לא שמתי לב לזה אוליי. יש למישהו פיתרון? אני אשמח לישמוע. תודה מראש לעזורים, המשך יום טוב, ליאור.
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS דגם P5VD1-X , הלוח כלל חיבור SATA ולמרות זאת הוא לא מקבל את הדיסק הקשיח החדש מסוג SATA שחיברתי אליו. שיניתי בביוס ל-SATA ,לא מקבל אותו. בדקתי את הדיסק במחשב אחר והוא תקין.מה עושים?יש למישהו רעיון? דבר שני, יש לא SLOT 1 של PCIE ואני מנסה להפעיל ולחבר לו כרטיס מסך מסוג PCIE דגם GEFORCE 9300 GS . שיניתי בביוס להגדרה עבור PCIE והוא פשוט לא רואה את הכרטיס. יש למישהו רעיון מה עושים או מה יכולה להיות הבעיה? הכרטיס עובד על מחשב אחר... תודה מראש TANGUSH
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-