עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. זה ספק TT שבא עם מארז TT זה 430w.430w. איך הוא יחזיק את המערכת הזאת: INTEL PRESCOTT 3.4ghz 650 Asus EN7800GTX TOP @486 1350 צורב+כונן (dvd) פלופי שני מאוררים kingston 533mhz cl4 ddr2 non ECC ram 2*1gb וקירור 7700alcu zalman הוא יוריד ביצועים? אם הוא לא מספיק אז לאיזה ספק להחליף? איזה ספק 500w מומלץ? (לא צריך תומך sli)

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  2. קניתי קירור לכרטיס מסך מתוצרת ארטיק קולינג. התקנתי אותו עפ"י כל ההוראות אבל כשאני מדליק את המחשב פתאום כל המסך בארטיפקטים מטורפים. בזמן שהלוגו של ווינדוס מוצג רואים ברור וכשמסתיימת ההעלאה של ווינדוס המחשב עושה ריסטרט בעצמו. מה לעזאזל קורה פה?! בדקתי שוב ושב שהעשיתי הכל כמו שצריך... הכרטיס הוא 6800U והוא לא ב-OC... כשמפעילים את ווינדוס במצב בטוח הווינדוס עולה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  3. Started by bennyma,

יש לנו בורד 8i945g-Pro של ג'יגה-בייט. על מערכת מותקנת ופועלת - האם החלפת P4 630 ב-P D 930 תדרוש התקנה מחדש של המחשב (WIN XP Pro)? שום רכיב חומרה אחר אינו משתנה בשלב זה.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by DeadByDawn,

יש לי את ה BIOS הבא,והטפ לדעתי מזייפת כבר הרבה זמן ומתחיל להימאס לי מזה.. SiSoftware Sandra General Information Manufacturer : Award Software International, Inc. Version : F5 Date of Manufacture : Friday, October 01, 2004 Plug & Play Version : 1.00 SMBIOS/DMI Version : 2.30 (EE)PROM Size : 256kB General Capabilities Can be Updated/Flashed : Yes Can be Shadowed : Yes Is Socketed : Yes Supports Plug & Play : Yes Supports ESCD : No Supports Enhanced Disk Drive : Yes NEC PC-98 Spec Compatible : No Power Management Features Supports APM : Yes Supports ACPI : Yes Supports Smart Battery : No Boot Features Supports Selective Booting : Yes Supports CD/DVD Boot : Yes Suppor…

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by ShahafH,

שלום. הגרסה של הPS2 שלי זה 39004 הרגיל ושאלתי לגבי צ'יפ ובחנות (לשם שינוי) לא המליצו לי לקנות כי זה יכול להרוס את העינית.. אז ככה.. המכשיר שלי כבר אצלי בבית 3 שנים והוא אמר לי שגם בלי צ'יפ העינית המכשיר לא יחזיק עוד שנה. ושמעתי שתיקון עינית עולה 600 שקל והצ'יפ עצמו 400. אם זה יהרס אני לא מתכוון לקנות עוד PS2 אז מה אתם ממליצים לי לעשות? האם כדי לי לבנות צ'יפ או בכלל מה לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  6. אז הרכבתי את המפרט (שנמצא בפרטים שלי) ... עכשיו שאני מדליק את המחשב ... אין מסך המסך נשאר מכובה ... (הפעלה ראשונה) הבנתי מהחוברת הוראות של הכרטיס מסך שהוא לא פועל ב boot וחייב שהביוס יוגדר קודם ..אבל אין לי מסך ! וגם הסידי שחיברתי לא פועל ... לא נדלק . עכשיו הבעיה שלי היא .... מה אני עושה מפה ? אני צריך להכין boot disc ? מחכה לתשובה תודה מראש עריכה: גם כפתור הpower עושה בעיות ... הוא פועל שאני מנסה להדליק את המחשב ...אבל אני לא יכול לכבות אותו אחרי שהוא נדלק .. ואני מחכה מאחורה את הספק כוח פשוט

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  7. Started by dr computer,

שאני מחבר את הפלופי אז המחשב לא קורא אותו והוא רושם להכניס דיסקט גם שיש דיסקט בכונן יכול להיות שזה קשור לאפשרות בביוס שעושה 80 במקום 40 או הפוך(גם אני לא הבנתי מזה עושה אבל שמאפשרים את זה אז צריך ללחוץ F1 כשהמחשב עולה וד"א האפשרות הזאת הייתה דלוקה משפירמטתי את המחשב והתקנתי וינדוס וכיביתי אותה מתי שהיה נימאס לי ללחוץ F1 כל פעם שהמחשב עלה) ניסיתי להחליף 4 פלופי ו4 כבלים של פלופי וכלום לא עוזר הפלופי לא מחובר הפוך כי הנורה לא דולקת וכשאני מחבר אותו הפוך הנורה דולקת יש פתרון לבעיה?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  8. בבקשה אני צריך את המחשב דחוף המחשב לא נדלק וזה לא ספק מה הסיבה? פתחתי אותו והמאוררים לא עבדו מרוב אבק יכול להיות שמשהו נשרף? מה אני צריך להחליף? לבדוק?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  9. Started by TheRedEye,

יש לי לוח אם של ASUS דגם P4V533-MX עם ביוס מאופס. על הלוח אם יש כרטיס מסך מובנה ויש אפשרות לחבר כרטיס מסך רגיל כשאני מפעיל את המחשב אין פלט מהכרטיס מסך המובנה וכאשר אני מחבר כרטיס מסך נוסף גם לו אין פלט. אבל כל שאר הדברים עובדים - מאווררים עכבר וכו'.. אין לי אחריות על הלוח אם, מה עושים?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  10. Started by bbnbbn,

יש לי שני מחשבי DELL ישנים כאלה, פנטיום 1 אפילו אני חושב ויש להם את אותה בעייה בדיוק ואני מנסה לפתור אותה ולא מצליח אולי תעזרו לי.... שאני מדליק את המחשבים נשמעים צפצופים: 3 ארוכים 2 קצרים ועוד 2 ארוכים. וכמובן שלא רואים כלום על המסך. תודה מראש ומקווה שתצליחו להבין את הבעיה.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by dana_rafi,

שלום. אני מחבר לוח אם חדש. נתקלתי בבעייה בחיבור הכבלים PWR switch וגם RESET switch. כל אחד מהם בעל 2 חוטים האחד כחול והשני לבן. באתר היצרן יש הסבר איך לחברם.דף PDF עמוד 80.מצורף לינק. ftp://download.intel.com/design/motherbd/bf/C3263401.pdf אם אתם שמים לב כתוב שעליי לחבר את RESET switch לפינים 5,7 ואת PWR switch לפינים 6,8. שאלתי: האם יש חשיבות למיקום הצבעים על הפינים? אם כן,למשל ב RESET switch איך לחבר,האם הלבן על פין 5 והכחול על 7 או ההפך? תודה

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  12. יש לי זיכרונות CORSAIR 2*512MB DDR 550MHZ 4400C25 לפי הוראות יצרן הם עושים 2.5-4-4-8 על 2.8 מתח הכל טוב ויפה בM טסט הכל עובד כמו שעון אבל בפועל יש לי ריסטים לפעמים בדקתי בפריים אחרי דקה יש לי שגיעה הלכתי והוספתי מתח {יש לי קירור רציני לזכרונות } עד שהגעתי ל3 המחשב יציב לאורך שעה ב3.1 המחשב החזיק לי 3 שעות כרגע אני בודק על 3.2 מה שמסקרן אותי לדעת זה את שורש הבעיה מה הגורם לבעיה מה אני צריך להחליף . תודה מראש לכל העוזרים אחלה פורום עים אחלה אנשים דרך אגב זה לא המעבד כשה אני עושה לו בדיקה לבד הכל תקין

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  13. קניתי מחשב חדש לא מזמן, וישנם משחקים (לא כל משחק) שבזמן שאני משחק בהם הם נעשים איטיים מאוד. כאשר אני יוצא מהמשחק אני רואה בשורת המשימות בסרגל של ה"התחל", סימן משולש צהוב עם סימן קריאה שחור בפנים, דבר שאומר על הVIRTUAL MEMORY... מה אני עושה עם זה? והאם יש דרך לסדר את זה??? עזרה פליזזזזזזזזזז...

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  14. יש לי בעיה............... אחרי התקנה של כרטיס זיכרון נוסף.... פתאום יש בעיה.... המחשב לא מזהה את הסי די ולא את הכרטיס קול שבא עם הלוח..... במנהל התקנים יש לי סימן קריאה צהוב על שניהם . לפעמים שאני עושה ריסט... יש לי מסך כחול בהתחלה .. משהו עם ביוס.... יכול להיות שהלך הלוח אם ?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  15. זה קשור לביוס? איפה מגדירים? איך מגדירים? תודה למי שיסביר לי, VL.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  16. תראו דודה שלי הייתה על המחשב פתאום המחשב קפא לה, טוב, עשתה ריסטרט ומהריסטרט המסך לא נדלק הוא אמר משהו ככה: SINGLE Cable is not conneced ואז הוא עבר לעוד משהו אחרי חצי דקה בערך ואמר: enering restart save mode (משו כזה) * הערות: 1. המחשב היה דלוק 24 שעות ביממה כמעט. 2. היה קצת עומס על המחשב. 3. שהמחשב נתקע היא שמעה ציפצוף (טווווווווווווווווווו) ארוך (עומס יתר/חימום).

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  17. יש לי מעבד אינטל 3200 מגהרץ ... רציתי לדעת מה הן טמפרטורות המינימום עד מקסימום ! ... דחוף !!!.... טמפרטורות רצויות .. ,לישי

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  18. אני כרגע צריך לאפס את הביוס, אני לא רוצה סתם לגעת שלא ישרף לי הלוח, אז אני מבקש מכם הסברים בבקשה, תודה מכל הלב על כל העזרה, VL.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  19. בתקייה D:\RECYCLED\NPROTECT\00000000.RAR שאני נכנס ל \D:\RECYCLED\NPROTECT או D:\RECYCLED פשוט לא מופיע לי כלום בחלון. אלה מספר קבצים שמחקתי לפני שנה, וכשאני מנסה למחוק אותם דרך תוכנה, כתוב לי שהם password protected. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  20. יש לי מחשב חדש לוח אם gigabyte GA-8I945P-G ודיסק קשיח wd sata 160 giga יש 3 מחיצות c: 37 giga d: 110 giga e: 5 giga על ה-c מותקן xp .רציתי להתקין על הE ווינדוס 2000 לאחר השלב הראשון שהוא מעתיק קבצים אני מקבל שגיאה שהוא לא מוצא קובץ בשם ntoskrnl כשאני בודק את המחיצה אני רואה שהוא ריק לחלוטין כאילו שהוא לא נגע בו מה הבעיה(ניסיתי להתקין במחיצה הזו win98 והוא הצליח להתקין חלקית. יש עם win98 בעיה אחרת , שהלוח לו תומך בו) תודה?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  21. Started by Nuclear_Bamba,

המאורר כבר לא מאורר, המאורר של הכ"מ גם החליט לשבות.. ועכשיו כל העבודה מוטלת על המאורר של הלוח אם.. אני צריך להחזיר את 2 המאוררים שלי לחיים.. ואנ'לא יודע איך.. והבעיה היא לא אבק... אפילו שיש שם די הרבה.. אין משהו שתוקע אותם מלעבוד..

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by AntiSocial,

מחשב נקי .. התקנתי windows xp sp2 מדליק את המחשב .. המסך נדלק .. וברגע שwindows עולה המסך מהבהב (הנורה שלו) ונכבה. התקנתי את הCatalyst 6.3 שבא עם הכרטיס .. לא עזר .. אני כרגע מעלה את המחשב בזה שאני לוחץ F8 ובוחר שהמחשב יעלה ב VGA mode שאני נכנס לדרייברים בדיסק של הלוח אם .. יש display driver אבל שאני מנסה להתקין אותו אני מקבל את ההודעה : "setup was unable to complete installation, try to setup your display adaptor with a standard vga driver before running setup" מה אני עושה מפה ?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by Shaharrr,

אני משתמש בכונן LINE-ON DVDRW SHW-1635S היום פיצלתי את הארדיסק עם פרטישן מג'יק לשני חלקים.. ועכשיו אני שם לב שהווינדוס לא רואה את הצורב דיוידי. ב device manager זה מראה לי שיש בעיה עם הדברים הבאים: LINE-ON DVDRW SHW-1635S Generic DVD-ROM SCSI CDrom Device ובשניהם הבעיה היא: Windows cannot initialize the device driver for this hardware. (Code 37) למישהו יש הצעה איך אני פותר את הבעיה? (אני משתמש גם בתוכנות כמו DAEMON TOOLS ו POWERISO ועכשיו כיביתי אותן כדי שלא יהיה בעיה. מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  24. שלום... כל יום בשעה 8.22 בבוקר המחשב קופא ולא מגיב כלום וזה כל יום אותה שעה אין מצב שעה אחרת מה זה?! :o

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  25. אוקיי אז יש לי במחשב שני כרטיסי רשת. אני רוצה שאחד יהיה בשביל האקס-בוקס ואחד בשביל האינטרנט אבל מה שקורה זה, שרק כרטיס אחד פועל. למרות שבמחשב הוא מזהה את שניהם, אבל משתמש רק באחד גם לאינטרנט וגם לאקס בוקס והכרטיס השני כאילו לא נמצא, למרות שהוא מופיע. מה אני עושה כדי שהכרטיס השני גם יפעל?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.