עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ragee,

שלום! אני משתמש בטוויק usb mouse rate switcher ובנסיון להגדיל את הRATE ל250\500\1000 HZ אני לא מצליח... יש לי MX1000 ויש לי USB2 מה הבעיה? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by urinka,

הי יש לי מחשב P4 2GHZ HD מ"ס 1 של 80 Gb מחובר primary master ועובד בצורה תקינה DVD RW מחובר primary slave ועובד בצורה תקינה cd מחובר secondary master וגם עובד בצורה תקינה HD מ"ס 2 של 40 Gb מחובר secondary slave באמצעות כונן מגירה עכשיו, אתמול החלפתי HD במגירה כדי להעביר קבצים אבל המחשב לא זיהה את ה HD במערכת ההפעלה אלא רק bios (זו לא בעיה של ג'מפרים כבר בדקתי את זה) לאחר מכן רציתי להחזיר את ה HD המקורי שגם אותו המחשב לא זיהה ניסיתי לחבר כל אחד משני ה HD הנ"ל בעזרת USB TO IDE וגם אז הם לא זוה לא במחשב המדובר ולא בנייד שלי מכאן אני מגיע למסקנה שה HD נדפק איך שהוא אם אני טועה אנא תקנו אותי בבקשה אם לא טעיתי אני מבקש המלצה באיזה כלי (תוכנה) להשתמש כדי לנסות ניסיון …

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by rooten,

בזמן האחרון הרבה פעמים קורה לי שה-CPU USAGE שלי מאוד גבוה, ולפעמים גם על 100 ועובד לאט. לפעמים גם פתאום המחשב נתקע, ובזמן האחרון זה קורה דיי הרבה. אז השאלה שלי היא מה הבעיה, ואם צריך לפתור אותה באמצעות קניית חלק או פירמוט או משהו אחר? יש לי מעבד של 3.0 ג'יגה הרץ ושני כרטיסי זיכרון פנימי של 256. אם צריך עוד פרטים תאמר ואני אתן. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  4. Started by theking7,

היי, ברשותי מחשב תקין [לכאורה], אך כבר זמן ממושך יש לי בעיה עם החיבור USB. יש למחשב כ4 יציאות USB אשר פועלות כאשר אני מחבר את המצלמה שלי, כאשר אני מחבר את המקלדת\עכבר ועוד כל מיני דברים. אך כאשר אני מחבר DiskOnKey שונים, המחשב קופא, ולא ניתן להמשיך לעבוד, אלא רק לעשות RESTART.. כמובן שאינני יכול להשתמש בDOK הללו... הגעתי למסקנה שרק USB שהם Hard Disk למיניהם, תוקעים לי את המחשב. מישהו מכיר את הבעיה הזאת וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה מראש! (:

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by mishael_malka,

יש לי בעיה שהתחילה מהרגע שהחלפתי את המסך של המחשב שלי. כאשר אני מכבה את המחשב המסך לא נכבה ולא נכנס למצב STAND BY הוא נותן לי הודכה של NO SIGNLE כאילו המסך לא מחובר. מה אני צריך לעשות בשביל שברגע שאני מכבה את המחשב המסך ייכבה גם? תודה

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  6. Started by OpenCan,

חיברתי למחשב שקניתי מעבד שהיה לי, המעבד הוא 1.7GHz דיי ישן, עם אותו סוקט של המחשב החדש כמובן, ופועל, אבל הוא מציג אותו כ1.5GHz. זה מפריע לי בעיקר כי זה נתקע שאני רואה איתו סרטים. מישהו יודע איפה בדיוק להגדיר את המעבד?

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  7. יש תמונה.. [attachment deleted by admin]

8. Started by אריה7,

שלום, רכשתי היום מחשב חדש. לאחר התקנת חלונות ניסיתי להתקין את הדרייברים של ה-chipset וכשהתקנתי את הדרייברים של כרטיס הקול (on board) קיבלתי הודעת שגיאה שלא מזהה חומרת קול. גם ב-control panel כתוב no audio. לציין כי ב-bios ה-onboard audio is enabled מה יכולה להיות הבעיה (מלבד בעיה בלוח האם?)???? תודה,

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by Satlan,

חברים כאשר אני משחק ACT OF WAR לאחר איזה 5-10 דקות המחשב פשוט קופא לגמרי המשחק נתקע וחייבים ריסטרט .. ממה זה נובע ?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by yotam360,

כשאני מדליק את המחשב וישר שהווינדוס נפתח אני מזיז את העכבר ופתאום יש מסך שחור ואחרי כמה שניות המסך חוזר לעצמו. מה יכולה ליהיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  11. שלום אני כרגע אצל ידידה, מתקין ווינדוס על מחשב חדש. הלוח- DFI Lan party ut Ultra D מעבד AMD 3200VC 512 ראם בלה בלה כל הסיפור. הכל הולך טוב ויפה, עד שמגיעים להתקנה של הדרייברים של הלוח והצ'יפסט. אחרי שמתקינים אותם, הווינדוס פשוט לא עולה (נתקע בקטע של מסך הטעינה של הווינדוס, ואם עושים ריסט- לא מזהה את ההארדיסק) מה שמוזר, בסייף מוד הוא כן עולה. אפשר לדעת מה לעזאזל קורה כאן? נ.ב- מכיוון שאין כונן דיסקטים, לא התקנתי את ה SATA Controller לפני ההתקנה של הווינדוס, זה לא אמור להיות קריטי. במחשב שלי זה פעל דווקא בסדר. התקנתי אותו אחרי הווינדוס, והכל פועל עד היום בשמחה ובנחת. יכול להיות שבין ה Gigabyte K8NF-9 שלי ל DFI LP יש כל כך הרבה הבדל, ועוד אחד כזה קריטי? אשמח לקבל תשובה בקרוב…

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  12. שלום! יש לי בעיה ממש מציקה, המחשב לא רוצה לקבל עוד זיכרון בשאר הסטיקים, יש לי כרגע זכרון אחד של סמסונג ECC 512 אני רוצה להרחיב לעוד זיכרון, אבל ברגע שאני שם עוד זיכרון באחד הסטיקים המחשב לא עולה ומצפצף, רק בסטיק אחד שהוא תמיד אותו האחד,גם אם אני ישים זיכרון מסוג אחר באותו סטיק שהמחשב כן מוכן לעבוד הוא יעבוד. אז מה קורה פה??? ,הלוח דפוק? אני כבר מת לקנות לוח חדש כי אי אפשר לעבוד היום עם 512 זיכרון. אני יכול לשים 1 גי'גה זיכרון חשבתי על האפשרות, אבל אני רוצה לדעת למה שאר הסטיקים לא עובדים בלאט. TNX

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by K0sTa,

נפל לי הארד דיסק ה SLAVE שלי 80 ג'יגה...עכשיו כשאני מחבר אותו המחשב כזה מקרקע ברמות מטורפות...ואני מדבר עוד לפני העלייה של הוינדוס.. בטח קרה לו נזק פנימי או משהו, אבל אני מקווה שזה לא רציני ופגע לי במידע. מה אפשר לעשות או לנסות לעשות על מנת לגרום לו לעבוד שוב ? תודה

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  14. Started by oded6188,

המחשב לפעמים נדלק ולפעמים לא אם הוא נדלק הוא יכול אפילו לפעול יומיים רצוף, אבל כשאני אכבה אותו הוא לא יעבוד מה הכוונה לא נדלק: לוחצים על הכפתור, האוורור והכל מתחיל לעבוד, אבל אחרי שניה הכל נופל... עוד לפני שעולה משהו על המסך ניסיתי להפעיל אותו בלי הארד-דיסק וכו' - לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? (מחשב נייד)

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  15. Started by Armageddon1,

לחבר שלי יש מחשב פנטיום 4 עם לוח של אסוס 256 זיכרון פנימי.. הבעיה יהא שהוא לא מעלה את הוינדוס הוא עושה ריסט אוטומאטית לפני הכניסה לוינדוס.. אפשר להיכנס רק דרך סייפ מוד.. למה זה ככה .? איך מתקנים? יכול להיות בעיית חומרה? או רק הוינדוס נדפק או שמה יש איזה חוסר תאימות בין כמה תוכנות יש לו קספרסקי וזון אלארם פרסונל שניהם בקספרסקי סגרתי את האופציה להגנת רשת ..

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  16. היי, הספק כח שלי בזמן האחרון מתאמץ(מתחמם מאוד והמאוורר מראה סימני מאמץ) - ניסיתי לנקות את המאוורר אבל אין משהו שמפריע לסיבוב - החימום של הספק כח מעלה לי את החום במארז ב 9-11 מעלות. יש לי ספק כח KSP 485watt אמיתי. יש לי P4 3 PRESCOTT עם מאוורר ZALMAN 7700CU מארז XAVIER3 עם 4 מאווררים כ.מסך ATI RADEON 9800 PRO 128MB שגם לוקח מתח חשמל וגם עם מאוורר thermaltake מורחב יש לי 2 כונני 5.25(combo+dvdrw) יש לי 4 HD שניים SATA ו2 IDE. וכונן FLOPYY ולוח בקרת מאווררים קדמי איך אני מחשב עם 485W מספיק או שאני צריך 525W ? כמו כן אשמח להמלצה על ספק כח אמין ושקט - הספק שלי כבר 3 שנים בערך טפו טפו טפו אבל מראה סימנים של סוף חייו בתודה, FiremanFpG

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  17. Started by kobi-50,

קניתי לפני שבוע מחשב חדש והצורב שיש לי הוא philips lightscribe מ kap עכשיו אחרי שאני צורב דיסק במהירות שהיא יותר גבוה מי 2.730 לדוגמה 8X או 4X אז נכון יש על הדיסק DVD מין עיגול דק כזה אחרי העיגול המרכזי אז הוא צורב לי אחריו וכשאני מכניס את הדיסק אחרי שהוא גמר לצרוב לDVD בסלון הוא עושה לי מין רעשים מוזרים ורק אחרי איזה דקה הוא מעלה לי את הדיסק עכשיו כשאני צורב דיסק במהירות 2.730 הוא צורב לי לפני העיגול הדק ואותו דיסק אחרי הצריבה פועל לי חלק ב DVD בסלון מה מיכול לגרום לבעיהה????? בבקשה אני מיואש כבר....

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  18. Started by Hydr0g3n,

לפני כמה ימים שמתי לב לבעיה מוזרה מאוד. פתאום בלי שום סיבה הצורב DVD החליט שהוא לא קורא לי דיסקים DVD. לא יודע למה אבל לא משנה איזה דיסק DVD אני מכניס הוא פשוט לא מגיב, וגם על דיסקים DVD לא נותן לי לצרוב. זה מוזר כי CD הוא קורא בלי שום בעיות וצורב עליו, הבעיה היא רק שפתאום לא בא לו לקרוא DVD. משהו מכיר אולי תבעיה ויכול לעזור לי? זה ממש חשוב...

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  19. Started by mor_anter,

חייב עידכון ביוס ללוח של asus p4u800-x התקנה פשוטה שלוחצים רק נקסט נקטס וזה מתקין משהו פשוט מי שימצא לי יבורך

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by IAF.ofek,

יש לי צורב סוני מדגם CRX225A בערך כ-3 וחצי,משום מה בשבוע וחצי האחרון הוא לא ממש מגיב,הוא לא מצליח לצרוב על שום דיסק שניסיתי (CD-R) וגם לא מצליח לקרוא דיסקים,יש לציין שהוא מזוהה ע"י הווינדוס ואפילו בדקתי את הכונן פיזית ואת החיבורים והכל נראה תקין. מה יכולה להיות הבעיה של הצורב? תודה מראש על כל עזרה שתבוא

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by ^Z^,

אני צריך איזשהי תוכנה לבדיקת ספק כח. אני מחפש ברשת די הרבה זמן ולא מוצא... נב : אולי הדיון הזה היה אמור להיות תחת פורום "תוכנה"?^^

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by itziking,

שלום! יש לי בעיה, כשאני מכניס דיסק CD ריק לתוך הכונן (צורב DVD) הוא לא מזהה שיש דיסק ובכלל לא עושה שום פעולה וכשאני מנסה לצרוב על הדיסק תמונות או מוזיקה הוא אומר לי להכניס דיסק למרות שכבר יש דיסק ריק בפנים אבל כשאני מכניס דיסק DVD ריק זה מזהה לי...כנ"ל גם משחקים מקוריים אבל מוזיקה צרובה והכל זה לא מזהה למישו יש מושגג??? :nixweiss

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  23. Started by AntiSocial,

אז הזמנתי את המפרט (נמצא בפרטים שלי) וקראתי בפורום קצת על "איך מרכיבים מחשב" והכל ... (יש לי ידע בסיסי ו..manuals באים עם כל חלק..) כרגע אני רוצה לדעת .. המעבד שלקחתי (+amd athlonX2 4200) ..הוא בא באריזת BOX .. הוא מגיע עם משחה טרמית ? או שאני צריך לקנות ולשים לבד ? ו...חוץ מזה אני יודע פחות או יותר מה ואיך להרכיב .. אם יש עוד כמה טיפים של דברים שלא לעשות! אז תגידו .. תודה ;D עריכה : קראתי טיפה יותר והבנתי שהמעבד מגיע עם פאד טרמי מובנה כזה ... אפשר לנעול מצטער שלא התעמקתי יותר בנושא לפני שפתחתי דיון חדש

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  24. שלום חברים, קבילתי מחשב עם לוח אם של ASUS PR-DLSW יש לו DUAL PROCESSORS 2.6 XEON. האם יש לכם מושג איפה אני יכול למצוא ספק כח לכזה שרת?איזה ספק עליי לקנות? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  25. שלום יש לי לוח אם GA-8I945GMF יש לי הארד דיסק sata אחד ועוד שני כונני cdrom מחוברים למחשב. רציתי להוסיף עוד הארד דיסק sata למחשב. אחרי שחיברתי והדלקתי את המחשב, הוינדוס עלה וזיהה את ההארד דיסקים והcdrom בתור חומרות חדשות והוא כותב שיש לו בעייה בהתקנה של הide controller. למרות ההודעה כונני הcdrom עובדים כרגיל. ניתקתי את ההארד דיסק הנוסף מהמחשב וההודעת בעיה נעלמה. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.