תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום, קיבלתי אוזניית Bluetooth של מוטורולה דגם HS801. האם ניתן להשתמש באוזניה לעבודה בסקייפ למשל (במידה ואחבר מתאם -USB Bluetooth למחשב) או שהאוזניה עובדת רק עם מכשירים סלולרים ?? תודה רועי
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אוקי יש לי צורב די וי די חדש.. הנה הפרטים שלו: Field Value Optical Drive Properties Device Description HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B Manufacturer Hitachi-LG Device Type DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM Speed DVD+RW:8x/4x, DVD-RW:8x/4x, DVD-RAM:3x, DVD-ROM:12x, CD:24x/16x/32x Device Manufacturer Company Name LG Electronics Product Information http://www.lge.com/catalog/proddivergent?categoryId=CTG1000500 Firmware Download http://www.lge.com/support/software.jsp עכשיו יש מצב שהצורב די וי די לא יודע לצרוב דיסקים רגילים? כי קניתי דיססקים לצריבה רגילים והכנסתי לכונן והצורב אפילו לא מזהה וקורא אותם...הצואב גם עושה לעמים בעיות לקרוא דיסקים רגילים.. מישהו יכול בבקשה לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, היה לי Radeon 9800 XT, הבאתי אותו לאחי בתמורה לFX 5200 שלו, למה? כי אני בצבא וגם ככה אין לי זמן לזה... מה שכן, עכשיו פתאום זה עובד ב2x: תסתכלו בתמונה, למישהו יש מושג מה קורה? זה כותב שהבעיה בWindows... אחרי שהחלפתי כרטיס מסך העלתי בsafe mode, השתמשתי בDriver Cleaner ואז התקנתי את Omega Geforce Drivers. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הרצתי תבנצ' של הAquamark 03 קיבלתי תוצאה של 33k עכשיו זה היה ניראה לי מוזר וקראתי לחבר שיבדוק מה הולך המערת שלי AMD 2500xp 6600gt agp 128m 512 400mhz ddr gigbyte nforce 2 k7 triton עכשיו הואצ בא בדק באיזו תוכנה cpuz וראה שהמעבד רץ על 1100 מגהרץ הוא אמר שזה לא הגיוני ולא הצליח לפתור תבעיה =[ מישו יכול לעזור דחוףף... תודה =]
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שניסתי לתקן את הצורב אז כאילו הוא היה פתוח ומחובר לחשמל מה זה מסוכן מאד הלייזר הזה??? עכשיו רק אני רואה אזהרה באנגלית שכתוב לשים לב יש קרינה של לייזר בלתי נראה משו כזה? ותגידו צורב DVD כפול 16 צורב דיסק רגיל על 52??? תודה..
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
לחברי הצוות שלום רכשתי מדפסת של LEXMARK וכל פעם שאני מדליק תמדפסת היא מדפיסה דף של היצרן בלי שביקשתי ממנו אשמח מאוד עם תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה דיי מצחיקה למעשה... לפני בערך שבועיים משו השתבש במראה כשנכנסתי ל "מחשב שלי" בשולחן העבודה כדי לבדוק משו. כשיצאתי כנראה לחצתי בטעות שם על משו בהגדרות של הראייה והחלון המלבני הזה בצד של "המחשב שלי" שממנו יש תפריט להגדרות ועוד עמה פשוט נעלם! עכשיו אני פשוט רואה את החלון של "המחשב שלי" בלי החלון המלבי שבתוכו.. למרות שניסיתי לסדר בהגדרות שם וב"התאמה אישית" פשוט לא הלך. וגם אם אני רוצה לצרוב דיסקים מהתוכנת צריבה של ווינדוס זה בעיה כי אני למעשה לא רואה את החלון בצד שממנו אני לוחץ על צריבה והוספה של פריטים. מקווה שתעזרו [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי זכיתי בEbay בלוח אם Epox 8rda+ שהבחור כתב שם שהלוח לא עובד והוא לא יודע למה. אמרתי בוא ננסה אולי נצליח לגרום לו לעבוד ונחסוך. הלוח הגיע ביום ראשון אליי בדקתי אותו וראיתי שיש לו 6 קבלים שרופים. הלכתי ורכשתי 6 קבלים חדשים והלחמתי אותם ללוח ניראה טוב מאוד. דוד שלי הביא לי את המחשב שלו שהלוח אם שם פשוט הפסיק לתפקד בגלל שהיה חוט חשוף שנגע בחיבורים והלוח אם פשוט הלך. היה שם מעבד AXP 1800 שלא בדקתי את המצב שלו ופשוט שמתי אותו בקופסא של מעבד. אחרי שהחלפתי את כל הקבלים והלוח ניראה כמו שצריך חיברתי את המעבד וזיכרון וכרטיס מסך. הפעלתי את המחשב המחשב נדלק ל10 שניות (רק חשמל בלי תמונה) ופשוט נכבה. הסתכלתי ולא ראיתי שום סיבה שהוא לא ידלק וניסתי שוב. ואז הוא שוב אחרי 10 שניות נכבה …
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום :ס לפני חודש שמתי לב לרעש מוזר מהמחשב שנשמע כמו רעש של מאוורר לא משומן או מאוור שנשמע כאילו בכל סיבוב הוא מתחכך במשהו. החלטתי לנקות אבק כללי במחשב ובפרט בכרטיס מסך. הוצאתי את הכרטיס, ניקיתי בזהירות והרעש הפסיק למשך 3 וחצי שבועות. אתמול כסיימתי עם המחשב והחלטתי ללכת לישון, כהרגלי השארתי את המחשב דלוק. היום בבוקר כשקמתי שמעתי את אותו רעש מרגיז. חרתי מבצפר, ווידאתי שהראש מגיע מהכרטיס מסך, ניקיתי אבק בזהירות וביסודיות אבל הרעש לא פוסק. כאשר אני מסובב את המאורר של הכרטיס מסך בעזרת שואב אבק (במעצם גורם למאוורר להסתובב, אבל בכיוון ההפוך ואולי בגלל זה לא עליתי על הבעיה) לא נשמע שום רעש. רק כשאני מדליק את המחשב. חשוב לציין ששמתי לב שלעומת שאר המאווררים במחשב המאוורר של הכרטיס…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי... היה לי פעם מחשב PIII ישן של 733MHZ . שדרגתו אותו ל CELERON 2.26GHZ D Prescott . (כמובן עם הלוח הספק הזיכרון ...כמעט הכל). העניין הוא שלא החלפתי את המארז (ספק כן). המעבד בא בגרסת BOX עם מאורר מקורי של INTEL . אז התגלתה תופעה שלא יודע לפתור....כאשר המחשב עובד הם מרעיש מאד. הרעש בא ממאוורר המעבד. הסתכלתי ב BIOS וראיתי שמהירות סיבוב המאוורר לא נורמלית (ומזה הרעש),,משהו כמו 6000rpm . הוספתי מאוורר פשוט צדדי אבל לא עזר. השארתי את המארז פתוח (ללא מכסה) ואז הכל הפך ליותר הגיוני. הקטע הוא שאני רוצה לסגור את המארז!!!!!!!!!!!!!! מה יכולה להיות הבעיה?? האם זה המארז הישן ..אין בו זרימת אוויר נכונה. האם הגדרות BIOS? האם המעבד דפוק? נא לתת עזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם לוח אם אסוס דגם P4S533-MX והבעיה היא שהמסך היה מחובר אל כרטיס ה onboard והיציאה של כרטיס המסך נשברה יחד עם הפינים וכעת חיברתי כרטיס מסך AGP אך עדיין המחשב עולה כנראה מכרטיס המסך ה ONBOARD . האם יש אפשרות לבטל את כרטיס המסך על ידי ג'מפרים שעל לוח האם?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום אני צריך לעדכן ביוס Award Bios V4.51 PG #9kf6-03 החברה של הלוח זה Lucky Star והדגם של הלוח זה 6ABX2V v1.2 כאשר אם זה חשוב הציפסט של הלוח הוא : intel pci set fw82371eb כדי שהוא יזהה את ההרד דיסק 80 גיגה שחיברתי לו חיפושי ברחבי הרשת עלו בתוהו.... זה מפנה אותי לאתרים שמבקשים כסף??!! (כאילו עידכון לביוס דההה!!) אני צריך את העידכון עם התוכנה שמעדכנת דרך הדוס בבקשה תודה לכול העוזרים נ.ב לפי חיפושי חברת Award Bios היא לא קיימת יותר (התאחדה משהו בשנת 98) ולכן אין לה אתר שאפשר להוריד עידכון וכו... כול הקישורים שלה מובילים לאתר בתשלום... ואין בזה שום היגיון כי כבר שולם כסף על הלוח ומגיע עידכון בחינם!! שוב תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היה לי הפסקת חשמל בבית שלוש פעמים ומחשב אחד מתחיל לעלות עושה מסך כחול ותוך שניה מתחיל מחדש........ האם הלוח אם או המעבד או הזיכון נישרפו...???
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם עכבר אופטי של חברת HP... בעיה היא שמדי פעם העכבר פשוט נעלם! או לחלופין פשוט לא נמצא עד להשתוללות נמרצת של היד עם עכבר... מידי פעם הוא נעלם לקצוות וחוזר רק אחרי כמה זמן... בדקתי חיבורים... הכל נראה תקין החלפתי עכבר... [אותו דגם והכל מחבר]... קורה אבל פחות מה אפשר לעשות?! דרייברים?!?!
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש בשביל חבר, פירמטתי אותו ב NTFS דרך ההתקנה של הWINDOWS XP הוא נותן לי רק 131 GB ואין עוד פרטישנים נסתרים או משהו, רק פרטישן של כמה מגה שההתקנה פותחת ואחרי זה מוחקת .. יש למישהו רעיונות..?!?! אני אנסה מחר בצאת השבת לנסות לסדר אולי עם פרטישן מגיק 8 אולי אסדר את זה עם FDISK למרות שאני לא כזה מכיר אותו... מפרט המחשב : Athlon 3200+ VC gigabyte kn8f-9 1 X 512 mb 400 mhz Twinmos Saphire RX1300 Pro nec 3550 A+ Hdd WS 160 gb sata 2 8mb Samsung 730b
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני יספר לכם את הבעיה "בקצרה" אבל בבקשה תעזרו לי: יום אחד, הכל טוב ויפה, ופתאום אני גולש באתר אינטרנט של CNET לראות סיקורי ווידאו מצולמים אם אתם מכירים....טוב אני נכנס ולא שומעים אודיו! חשבתי הבעיה אולי אצלם, משהו לא בסדר, אבל לא, הבעיה היא במחשב שלי! לא מספיק שלא שומעים כלום בCNET לא שומעים כלום באיסיקיו: לא הודעות נכנסות, לא צליל הפעלה, כנ"ל לגבי הצליל הפעלה של XP בחלון כניסה, לא שומעים כלום. אחר כך נכנסתי למדייה פלאייר ניסיתי לפתוח שיר והוא לא הצליח לפתוח אותו. התקנתי את הכרטיס קול מחדש, והבעיה במדיה פלאייר הסתדרה! שומעים! אבל בשאר הדברים עדין לא שומעים כלום ואין שום שינוי! מה עושים?! איך אני פותר את הבעיה הזאתי תעזרו לי בבקשה ניב
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום קניתי צורב DVDRW LG 4167. התקנתי אותו פיזית (אין צורך בדריבר לפי היצרן) הבעיה היא שכאני מדליק את המחשב יש לי גם צורב DVD וגם כונן תקליטורים ב"מחשב שלי". גם במנהל ההתקנים יש לי גם צורב וגם כונן תקליטורים. כשאני מעביר קבצים לצורב אני מקבל שגיאה שזה כונן ללא צורב. ניסיתי לעשות disable לכונן אבל זה לא עזר. הורדתי את הדריבר של הצורב והוא הותקן מחדש ללא בעיה. אני מעונין לעבוד עם וינדוס. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי במחשב כונן אחחד בלבד של SATA ולאחר פרמוט והתקנה מהדיסק של WIN לחצתי על F6 כדי שהוא יזהה אותו כRAID אבל המחשב טוען כי לא מותקנים כוננים... מה עושי? יש לי הרדדיסק של MAXTOR 120 גיגה יש לי מעבד AMD ולוח של ABIT
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי את המפרט הבא: Lan Party SLI-D AMD 64 3200 2x512mb 160GB SATA 200GB SATA 250GB SATA DVDRW NEC 3550 2xLeadtek 6600GT TDH Extreme PowerSupply 500W Generic הבעיה היא כזאת, שאני מפעיל משחק (3D כמובן) אחרי כ10-15 שניות מתחילים להופיע הבהובים ירוקים והם הולכים ומחמירים. אני לא עושה Overclocking למחשב או לכרטיס מסך, יש לציין שעם כרטיס אחד מחובר אין את הבעיה הזאת, הדרייבר מעודכן. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש דנדש ואיתו את החבילה microsoft wireless optical desktop 1000. העכבר והמקלדת אמנם עובדים אך עובדים קטוע כלומר זה עובד, שניה לא ואז חוזר לעבוד ואז עובד זמן מה וחוזר חלילה. המערכת עצמה מחוברת דרך USB וניסיתי לחבר אותה לכל אחת מן הכניסות ללא הואיל. אני מוכרך לציין גם שקניתי סוללות חדשות והדבר לא עזר ולכן הגעתי למסקנה שיש בעיה ברסיבר. את החשד שמדובר בבעיית חומרה ביטלתי בעזרת בדיקה במחשב אחר ישן יותר, שמה כל המערכת עבדה מעולה ללא תקיעות ואי רציפות. בזמן שהעכבר והמקלדת לא עובדים האור על הרסיבר נכבה ונדלק מיד כאשר הם חוזרים לעבוד. זה דבר נורא קריטי כאשר משחקים ולכן חשבתי אולי לכם יש רעיון לפני שאני פונה לחנות. תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מחשב חדש, התקנת המערכת התבצעה במעבדה. (WINXP SP2) כשהמחשב עולה, המקלדת לא עובדת (בביוס היא עובדת) - במנהל ההתקנים היא מופיעה בסימן קריאה (Device could not start). אחרי DISABLE / ENABLE במנהל ההתקנים המקלדת עובדת, עד שמכבים את המחשב... מה יכול לגרום לזה? מקלדת PS/2 רגילה, עובדת ללא בעיות במחשב אחר. ניסיתי גם מקלדת אחרת. לוח K8NF-9.
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הספק תקין .הוא לא נדלק כשהוא מחובר ללוח הזה בגלל קצר?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קודם כל מדובר במפרט הבא... DFI INFINITY NF4 Ultra Motherboard מעבד ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray + Cooler? Venice 2XKINGSTON 512 400MHZ CL3 כרטיס מסך - POWERCOLOR X800GT 256MB PCI-E המחשב כל הזמן עושה בעיות נתקע מרסטט את עצמו ומה לא.... עכשיו כמה תמונות שמעלות חשדות ראשית כל ביצעוים עם התוכנה AquaMark3 עכשיו תמונות כלליות בקשר למעבד...
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
עדכון: לבסוף מצאתי בebay http://search.ebay.com/d850gb_W0QQfclZ4QQfrppZ50QQfsooZ1QQfsopZ1QQfstypeZ1QQmaxrecordsreturnedZ300 לקחתי את המחשב לבדיקה, כי הוא לא נדלק. המוכר אמר שהלוח אם מקולקל וגם הדיסק הקשיח (אבל יש לי דיסק קשיח אחר). הבעיה היא שזה לוח אם גריבלדי (garibaldi) של אינטל וזה דגם ישן. הוא אמר שזה יעלה לי 500 שקל כולל הרכבה, אך זו השקעה גדולה למחשב ישן. ידוע לכם איפה אפשר לנסות למצוא לוח אם גריבלדי מקורי של אינטל משומש? ניסיתי כבר לחפש בebay אבל לא היה שם לוח אם כזה. המוכר אמר שאין אפשרות לשים לוח אם אחר כי הזכרונות מבוססים על הטכנולוגיה של הגריבלדי. אז מה עושים? תודה,
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קניתי לוח חדש אבל בלי כניסת GAMEPORT ואני חייב אותה לג'ויסטיק שכבר יש לי מה אני יכול לעשות ? לא מצאתי כרטיס PCI שנותן רק יציאת GAMEPORT ולא מצאתי מתאם GAMEPORT ל USB הדבר היחידי שחשבתי עליו הוא לקנות כרטיס קול זול ששם כבר יש אבל תהיה התנגשות בינו לכרטיס על הבורד , לא ? (DFI INFINITY) אפשר לבטל את כל הדרייברים של הכרטיס שאני ישים ככה שמה שיהיה לי ממנו זה רק ה GAMEOPRT ? תנו הצעות מה אפשר לעשות .....
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-