עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by POD,

שלום לכם, בזמן האחרון אני מקבל מסכים כחולים שקשורים לזיכרון (ניתחתי את ה-MINIDUMP) האחרון שבהם היה קשור ל-MEMORY MANAGEMENT. הקטע הוא שלפני יומיים הרצתי בדיקה עם MEMTEST, עם הדיסקט BOOT, למשך 7 שעות!! ולא קיבלתי שום שגיאה יכול להיות שה- MEMTEST מזייף? יש כלי יותר טוב? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by Eran M.G,

לפעמים כאשר אני מחבר אביזר (מצלמת אינטרנט, דיסק און קי, עכבר וכו) לחריץ הUSB ומפעיל מחדש את המחשב אביזר אחר המחובר דרך חריץ USB אחר מפסיק לתפקד (זה ממש מעצבן כשזה העכבר). כיצד ניתן לפתור בעיה זו?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by LSeternalF,

טוב אז הבעיה שלי זה שאחרי איזה 20 דקות שאני מפעיל את המחשב, ה- DVD מפסיק לפעול ואז כשאני מכבה את המחשב לאיזה 20-30 דקות הוא שוב פועל. אני לא מבין מה לא בסדר איתו. אבל לא רק ב- DVD יש בעיה, גם המחשב נתקע לפעמים כשאני מעתיק קובץ גדול למחשב, או שאני משחק במשחק שהוא 500 מגה או יותר, כל מה שנמוך מזה פועל מצוין. וזה תקיעה שלא נגמרת עד שאני מכבה את המחשב.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  4. שלום יש לי מחשב חדש שיש לו בעיה של חום שמגיע ל 70 מעלות עם מעבד פנטים 4DUAL CORE 3000-775 2MB CACHE זה מחשב חדש בן שבוע ימים קנית גם מארז חדש של זלמן עם ספק 400 W מקורי זלמן חזק מאוורר זלמן חדש לגמרי עגול ענק בצבע נחושת של זלמן עלה לי 500ש"ח לוח חדש של ASUSPSN02 SLI זה לוח חדש של אסוס הכי טוב בתחום שמאפשר להריץ 2 כרטיסים XPRESS ASUS X 16 6600GT-128MB על הכרטיס מסך יש מאוורר מקורי וחזק מאוד בנוסף יש 4 מאוורים שמאווררים את המחשב בצדדים והמארז שקוף עם פתחי איוורור אלומיניום שמתי משחה טרמית חדשה בן המעבד למאוורר והכל אטום לחלוטין המאוורר עובד ועושה קצת רעש אבל עובד טוב הבעייה שהמחשב נתקע לי לפעמים בצריבה עם נרו 7 יש לי 2 צורבי DVD NEC חדשים לפעמים הוא נתקע ואני לא יכול ל…

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by icebreaker,

שבת שלום !! קיבלתי ממישהו מחשב שהו לא צריך יותר... ונתקלתי בכמה בעיות איתו. במחשב מותק וינדוס שכולו מבולגן מדובר על windowsxp home. רציתי לפרמט אותו ולהתקין וינדוס חדש אך נתקלתי בבעיה רצינית. ה CDROM וה FLOPPY לא עובדים. עכשיו מה שמוזר הוא שהמחשב כן מזהה אותם בבאיוס (Phoenix - AwardBIOS v6.00PG), chipset: SiS 651 rev 2 OEM sign-on: W7005SMS V1.1 070903 11:41:51 אך כאשר אני מכניס דיסק לתוך הסידירום ומנסה לעשות לו בוט מהסידירום פתאום הוא לא מזהה אותו. וגם כאשר הוא כן מזהה אותו בלי הדיסק והוינדוס עולה הוא לא מצליח לקרוא שום דיסק ורושם שאין דיסק בכונן אותו הדבר עם ה FLOPPY. נסיתי לאפס הגדרות בבאיוס, ועשיתי סריקת וירוסים אך שום דבר לא עוזר. למישהו יש מושג אוליי במה מדובר? כי …

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  6. הוספתי עוד זכרון של SAMSUNG 512MB DDR 400Mhz ובשום סלוט מלבד אחד הוא לא מזוהה - כאשר הוא אכן מזוהה המחשב נתקע בשלב עליית מערכת ההפעלה. האם הסיבה יכולה להיות שבאחד מהם יש צ'יפים רק מצד אחד של הPCB?? נ.ב הלוח אם הוא - GigaByte GA=K8NS Ultra-939

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  7. כל פעם אחרי כמה זמן שאני משחק במחשב המסך מחשיך לכמה שניות וחוזר וכל פעם אחרי זה שאני לוחץ על משהו זה שוב קורה זה לא יכול להיות ספייוור כי האנטי וירוס מעודכן ופירמטתי תמחשב אתמול מה עושים?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by Mr.B,

ש לי בעיה די רצינית : לפיני כמה ימים המחשב שלי החל להכבות באופן בלתי נשלט, כלומר בזמן התחלת הריצה של WINDOWS XP מופיע לי מסך כחול ובו בדרך כלל ההודעה driver_irql_not_less_or_equal (קרה כבר שהופיעו הודעות אחרות... אבל על פי רוב זאת ההודעה הזאת) זה ממש מוזר כי עד לא מזמן הכל עבד מעולה... ניתקתי את כל החומרה החיצונית של המחשב (מדפסת אדפטר של הרשת וכל דבר שהיה מחובר חוץ ממסך מקלדת ועכבר שגם אותם כבר החלפתי באחרים מתוך חשש שאולי בהם טמונה הבעיה|עצוב| ) עד כאן המחשב היה אשם אבל כאן נכנסת הטיפשות שלי ... חשבתי שאולי מדובר בבעיית תוכנה ולכן אובד עיצות פירמטתי את המחשב אבל זה לא עזר... המוזר כאן הוא שהמצב הולך ומידרדר... כלומר : בפעמים הראשונות שנתקלתי בבעיה הודעת השגיאה הופיעה בא…

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by clown,

יש לי צורב דיסקים רגיל. כאשר אני מנסה לצרוב דיסקים אני לא מצליח, אבל כשאני מנסה להפעיל דיסקים למיניהם (AUDIO למשל), הם עובדים. הגיוני? יש תוכנה לבדוק אם הצורב נדפק?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  10. הכונן WD 1200JD SATA לוח אם: ABIT AN7 לא מצליח למצוא את ההגדרות לשינוי המהירות של SATA בביוס וגם לא בווינדוס אלא רק של כונן ה IDE השני שיש לי מיואש לגמרי מחכה לעזרה - חיפוש בפורום לא נתן לי תשובה , תודה אלעד.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by T-Flash,

אהלן יש לי בעיה במקלדת...הכפתור PRTSCR לא עובד לי...זה שמצלם את המסך... מקלדת אחלוטית... אם אי אפשר לתקן את זה... אולי יש איזושהיא תוכנה שמצלמת?? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם. כבר פרסמתי שאלה אך היא לא נענתה ולכן אעלה אותה בשנית... ככה, יש לי לוח אם GIGABYTE דגם GA8I945 ובקשר לכרטיס קול שלו יש לי שתי שאלות: הפאנל הקדמי מחובר אך הוא עושה בעיות. א. הוא אינו מזהה אוטומטית כאשר אני מחבר את האוזניות (את החיבורים האחוריים הוא מזהה אוטומטית). ב. יש אופציה בדריבר של השתקת הלוח האחורי כאשר מתחבר הקדמי... זו אופציה מעולה לחיבור אוזניות אך לצערי היא אינה עובדת... כנראה שבגלל שהחיבור לא מזוהה אוטומטית. מישהו יכול לעזור??? בבקשה, אני משתגע

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by neo690,

כל פעם שאני פותח בו קבצי שירים (MP3 ו WMA) הוא פשוט קורס.. כמו התמונה וגם הדפדפן אותו דבר מתי שאני מנסה לפתוח איזה שהוא סרטון ב Internet Explorer ניסיתי למחוק את המדיה ופלייר ולהתקין מחדש וזה לא עוזר.. אפילו מחקתי פלאגינס לא נחוצים וזה עדיין עושה את הבעייה הזאת במקום הלבן רשום: Windows Media Player has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  14. Started by AFIK10000,

יש לי בעיה במחשב המחשב לא נדלק והספק עובד וגם הלוח אם (יש מנורה על הלוח אם והיא נדלקת ) וגם ומעבד עובד מה הבעיה

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by marosa,

שלום לכולם רכשתי כרטיס מסך GIGABYTE 6600GT 128MB אך משום מה נראה לי שהוא חם יותר מדי (53 מעלות במנוחה ו80 במאמץ) האם הטמפ' הזו נורמלית?? (שאר המערכת קרה מאד, המעבד על 30 מעלות גם במאמץ).. כמו כן אני מרגיש שהכרטיס לא "סוחב" כמו שציפיתי, לדוג: בNFS-MW בכדי שהתמונה תזרום אני צריך להשאר על רזולוציה של 800X600 והגדרות תצוגה בינוניות... נ.ב הדרייברים עדכניים המערכת שלי היא: AMD 3000 VENICE, 1GB CORSAIR, GIGABYTE K8NF-9 אשמח לשמוע מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by elad-k1,

שלום... יש לי בעיה במחשב אני מדליק את המחשב והמחשב לא נידלק האורות של המיקלדת מהבבים.. אחרי כמה ניסיות אני חושב אני בטוח שזה משו עם הבטרייה של המחשב כי ברגע שאני מוציא תבטרייה ומחזיר המחשב עולה ואז אני עושה בביוס מחזיר תהגדרות load ואז המחשב עובד..וברגע שאני מכבה תמחשב ל20 דק' לערך אז שוב המחשב לא נידלק ושוב צריך להוציא תבטרייה ולחזור על הפעולות מה עושים במצב כזה מה הבעיה ?? תודה רבה.. עזרה דחוף פליז!!

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  17. Started by SemteX,

מאז ששמרתי את הBIOS שלי בשביל לבטל את לחיצת הF1 על פתיחת המחשב, יוצא מהמחשב שלי צפצוף לא נורמלי של סירנה עולה ויורד. לא משנה מה אני עושה, גם אם אני משאיר את המחשב דלוק בלי לעשות כלום, הוא ישמיע את הסירנה הזו מישהו יכול לעזור לי בבקשה? האוזניים שלי מתפוצצות

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  18. אי אפשר להשאיר את המחשב דולק בלילה זה מדכא בגלל ההורדות יש פיתרון דרך אגב יש לי ספק חדש

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by ksp69,

אז ככה אני יתחיל מהתחלה: הכנסתי תדיסק של הווינדוס windows xp sp2 hebrew והתחלתי בהתקנת הווינדוס לאחר מכן המחשב עשה אתחול ועבר למצב של מסך כחול כמו בכל תהליך פרמוט רגיל שנשאלתי אם לבחור בלפרמט או לשחזר(repair) לחצתי על r כלומר לשחזר לאחר'כ זהזה עשה את הפעולות הנדרשות ואחרי זה התבצעה אתחול ועברתי למצב של הדיסק כלומר ההתקנה של הווינדוס ופה זה לא מסך כחול השלב הסופי של הפרמוט..ההתקנה הכל רץ כמו שצרי עד שזה הגיע בערך ל 75% מההתקנה ונעצר שמה..ורשום לי עוד 34 דקות ההתקנה תסתיים עכשיו אני חכתי וזה לא ממשיך ההתקנה מראה כאילו הכל פועל אך לא ככה. הנורה האדומה שעל המארז לא מהבהבת יותר כלומר שאין כל פעולה חכתי וחכתי עד שהחלטתי לעשות ריסט לאחר מכן המחשב רשם setu is restarted וחזר שוב …

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by tsah1982,

קניתי מחשב ואני רוצה לדעת שבאמת שמו לי דיסק sata (אני לא יכול לפתוח אותו כי הם שמו את המדבקה), ווינדוס כבר מותקן ורציתי לדעת איך אני יכול לזהות בווינדוס או בביוס שזה דיסק sata ולא ide דרך אגב איך אפשר גם לדעת שהזכרונות עובדים בדואל צ'אנל

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  21. Started by mostwanted,

טוב אז יש לי בעיה בנגן שלא הייתה מקודם כשאני רץ אז הנגן מתחיל לנגן את השיר חלש לפעמים כל כך חלש שאני לא שומע ומתחיל להתקע ורק אם אני מסובב אותו או מרים הוא מתחיל לנגן נורמאלי ואז שוב אותה בעיה הסוללה חדשה ומלאה והאוזניות מחוברות טוב מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  22. Started by moto-man,

היום פירמטתי לחבר מחשב והכל היה כרגיל התקנו את הווינדוס החדש.(אקס פי הום אדישיון חוקי ) והמחשב ניתקע כל שניה בזמן פעולה מריץץ משו קטן ונתקע שוב . אני מישתגע ולא מוצא פיתרון אם מישו יוכל לעזור זה יהיה מצויין המפרט שלו עם זה עוזר הוא: amd sempthron 3200 1024 ddr 80 giga samsung /// תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by eyal00,

הנה שני הקבצים שיש בMINIDUMP(יש רק שנים) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  24. שלום המחשב עושה BOOT וכאשר הוא מגיע לWIN הוא מראה מסך כחול ניסיתי להתקין WIN מחדש דרך CD , בהתחלה הוא טוען את הדרייברים ואז כשהוא מגיע להתקין את ה-WIN על ה- HD הוא כותב שהוא לא מזהה HD ופעם אחרת הוא כתב לי את ההודעה הבאה: חיברתי לו HD דרך IDE (המקורי מחובר דרך SATA) והבעייה לא נפתרה איפסתי גם את הביוס ולא עזר. הדבר היחיד שאני חושב זה שהלוח לא תקין אם נתקלתם בדבר דומה ויש לכם פתרונות/הערות/הארות או סתם השערות אני ישמח לשמוע. תודה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  25. Started by jgrab,

האם הוא אמין ומקצועי? http://click-a.com/catalog/product_info.php?cPath=22&products_id=39&osCsid=ae8353939698647d1d67f9d65975d1dd

• 2 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.