תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
הדברים החשובים הם : Pentium 4 2.26 512 cach DFI - NS70 - EL Msi G4 MX440 WINXP 2600 יש לי בעיות גרפיקה עצבניות!!! יש באגים בווינדוס דופק לי ריסטים מעצמו ורושם לי errors על הכרטיס מסך. יכול להיות שיש אי תאימות בין הכרטיס ללוח? לפני שאני שולח לדובים בחזרה...
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מערכת שעבדה ללא שום בעיות, העלתה פתאום עם ההדלקה עשן לבן רב ומיד עם הכיבוי שלה מצאתי כי חוטי הפנל הקדמי נשרפו והפלסטיק שלהם נחשף, מה עושים עכשיו ??? שהרי חוטים אלה מחוברים למארז !!!
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח Gigabyte P35-DS3P וכשאני שם בו כרטיס אחד של ג'יגה זיכרון הוא עובד ועולה והכל טוב אבל ברגע שאני שם עוד זיכרון באחד משלושת הסלוטים האחרים הוא לא נידלק! אני מחבר לחשמל מדליק יש חשמל לכמה שניות ואז הוא נכבה ואחרי 2 שניות הוא מדליק את עצמו וניכבה שוב לסרוגין נדלק נכבה. זה קורה גם כשאני שם את הזכרונות בדואל צ'אנל וגם כשלא.. זיכרונות Aenon 800Mhz :( מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי מחשב נייד של ASUS מדגם EEE PC 1005 PG, אני לא מצליח להנמיך/להגביהה את הבהירות באמצעות הFN. ניסיתי להוריד כל דרייבר אפשרי וזה פשוט לא מצליח כל הFN האחרים עובדים רק בהירות לא רוצה לעבוד!!! מה אפשר פאקינג לעשות!?!? הדרייבר היחידי שלא הצלחתי להתקין לו זה דרייבר מסך כי אחרי זה הוא מביא לי מסך כחול - אולי זה קשור לזה שלא הצלחתי להתקין לו דרייבר מסך<???? אם כן איך לעזאזל אפשר לדעת איזה דרייבר לא יביא מסך כחול??. סורי על התסכול אבל זה כבר פשוט משגעעע והורס את העיניים!!1 תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ללוח אס של אסוס הנה מפרט מEVEREST זה לוח האם שלי -----------------> Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 02/26/2001-VT694X-CUV4X-C-00 Motherboard Name Asus CUV4X-C Front Side Bus Properties Bus Type Intel GTL+ Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz Effective Clock 133 MHz Bandwidth 1067 MB/s Memory Bus Properties Bus Type SDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz Effective Clock 133 MHz Bandwidth 1067 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type PCI Bus Width 32-bit Real Clock 33 MHz Effective Clock 33 MHz Bandwidth 133 MB/s Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 5 PCI, 1 AGP, 1 AMR RAM Slots 2 DIMM Form Factor ATX Motherboard Size 20…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד והתקנתי עליו קובץ של 900 מגה .ברשותי מערכת הפעלה WIN2000 . לאחר תקופה מה , מחקתי את הקובץ ומשום מה הכונן לא פינה את השטח ומראה כי עדיין הקיבולת מלאה. כיצד אני דואג שהכונן אכן יראה כי התפנה לי מקום ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התפתחה אצלי בעיה קלה במחשב. כאשר מזיזים את העכבר ימינה עד הסוף, הוא עובר את הגבול של התמונה וכאילו נעלם מהמסך. כשמזיזים שמאלה הוא נשאר בגבול שעד התמונה ולא מעבר לזה. למישהו יש מושג ממה זה נובע ואם אפשר בכלל לסדר את הבעיה? מקווה שהבנתם את הבעיה. תודה ושבוע טוב....
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
ב TASK MANAGER פתוח לי SVCHOST.EXE 11 פעמים חלק ב SYSTEM חלק ב NETWORK ולק ב LOCAL יש מצב שזה איזה וירוס או משהו?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע GEFORCE 6600 GT וכאשר אני מדליק את המחשב הוא עושה רעשים מוזרים כאלה כאילו הוא עומד להתכבות ואחרי איזה 5 דק' הוא נתקע ואז עושה ריסט. אתמול ניתקתי את הצורב מהספק כח ועכשיו הכל עובד חלק. האם הבעיה בספק הכח , אולי אין לו מספיק כח כדי להפעיל גם את הכרטיס מסך וגם את הצורב. מי שיודע איך לפתור תבעיה שיגיב תודה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
ברשותי מחשב שקניתי מאיבורי לפני כחודש וחצי ולצערי הם לא מצליחים לעלות על התקלה ולהלן התקלה: כשמתקינים את ה-WIN 7 ULTIMED או ה- PRO הוא לוקח מהקונן קשיח 65GB שזה לא מקובל הוא עמור לקחת מקסימום 12GB אני מצרף את המיפרט של המחשב אני מקווה לקבל פיתרון לבעיה תודה מראש: BARAKUSH BARAKUSH20@walla.co.il Intel Core i7 3930K 3.2Ghz s2011 12MB L3 Cache, Tray ספק כח Thermaltake Toughpower Silver 1000W מאוורר למעבד Thermaltake FRIO OCK PNY GTX680 2048MB/256bit DDR5 DVI HD DP PCI-e Video Cardדיסק קשיח Intel 520 120GB SSDSC2CW120A310 SSD דיסק קשיח Western Digital Caviar Black WD2002FAEX זיכרון למחשב G.Skill 4x8GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL10-10-10-30 Thermaltake Le…
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב שהתחילה ליפני כשבוע. שאני מדליק תמחשב בפעם הראשונה אז אחרי טעינת הווינדויס ( אני על XP) המסך ניהיה שחור וכאילו המסך מנסה למצוא תמחשב רושם לי DIGITAL\ANALOG . לאחר שאני עושה ריסט למחשב הכל עובד בסדר... *עידכנתי אתמול את הדריברים של הכרטיס מסך, וזה לא עזר, כניראה החומרה תקינה. לעזרתכם אודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מפעיל סרט עם כתוביות בעברית,הוא מראה לי ג'יבריש. התקנתי וינדוס 7 ultimate והתקנתי עליו MUI בעברית,שלא כל כך עזר.. מישהו מכיר את התופעה? תודה
-
- 2 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב משומש, לא פועל השמע שלו קרטיס קול cs4281-cm ep של crvstrl או ceystrl בהגדרות שמע אל מופע התקן שמע, יש לי חלונות 98 יכול מישהו לעזור לי , תודה
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
וזאת למרות שזה על אוטומטי גם לאיזור זמן וגם לשעון.... ממה זה ואיך לסדר? זה רק לאחרונה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
כאשר אני מתקין כול דרייבר של A.T.I מסידרת הקסטלייט .... שאני ניכנס להגדרות של הכרטיס מסך אז כול התפריטים הם בעברית!! אני מוריד ישירות מהאתר של אי טי איי ... ולא רשום שם משהוא על שפות בנלאומיות כמו למשל בדרייבר של אינבידיה!! יש לי Windows XP פרופשונל בלי שום תלאי של עברית ולמרות זאת זה מתקין את ההגדרות בעברית!! אך אני עושה שזה יהיה באנגלית? מה רק בגלל שאני מוסיף תמיכה בעברית בווינדוס במהלך ההתקנה של שפה עברית כדי שאני יכתוב ויקרא עברית אז ישר זה מזהה את זה ואומר אוקיי נתקין לו תפריטים בעברית?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
בס"ד אח שלי שינה בביוס את המהירות מסך ל70hz עכשיו אני לא רואה כלום במסך(כמו במצב SB) מישהו יודע איך לפתור את זה???? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי במחשב כרטיס מסך gigabyte geforce gtx 550ti. ומשום מה הלוח מסרב לזהות אותו וממשיך לזהות רק את הכרטיס מסך המובנה. הלוח הוא MSI H61M-P31. ספק כוח 500w. יכול להיות שצריך לשנות משו בביוס? או יש פתרון אחר? חשוב לציין **המחשב חדש וגם הכרטיס מסך חדש** תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להתקין מחדש ווינדוס באמצעות USB. אני מרסטרט את המחשב ומנסה להיכנס ל-BOOT MENU אבל המסך נעלם מיד ומוביל אותי למסך אחר. ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים האפשריים - היחיד שעובד זה F12 שמציג לשניה את המסך שמופיע בתמונה 1 שצרפתי. מיד לאחריו, מגיע מסך מתמונה 2 שבסופו אחרי כמה שניות המחשב עולה מחדש. אשמח לסיוע, תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ספק 600W הדגם הזה : http://www.hec-group.com.tw/retail_power_supply/win_plus_power/600w/ אני רוצה לעשות crossfire ל2 כרטיסי 7870XT אני צריך לשדרג את הספק (ואם כן אשמח להצעות...) או שהוא יכול לסחוב אותם? הבנתי ש2 כרטיסים כאלה במאמץ לוקחים 330W בקרוב...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי חברים, התקנתי ווינדוס 10 פרו 64 והכל בסדר חוץ מ-utorrent שלא נותן גישה זאת ההודעה שאני מקבל: בבקשה עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הי רכשתי חלקים למחשב וזקוק לעזרה בתשלום כמובן להתקין את המחשב לילד. התחלנו לבד אבל זה גדול עלינו. ארז 0546757241
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם היום שידרגתי את המחשב והמפרט שלי כרגע הוא e6750 radeon 4870 1gb 550w chiftec ספק עכשיו אחרי ששיחקתי בсod6 אחרי בערך 10 דקות המחשב קרס והופיע מסך כחול. צירפתי את הקובץ דאמפ שהווינדוס יצר אחרי הבעיה מקווה שתצליחו לעזור לי . תודה עריכה עכשיו אני מקבל מסך כחול כל כמה שעות לא קשור אם אני משחק או לא.... יש למישהוא מושג מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מחשב חדש HP G62 B50SJ אחרי הקניה התקנתי עליו ווינדוס 7 ואת כל הדרייברים בהתחלה עבד מעולה ומהר מאוד עם כל מה שנתתי לו לעשות. שלשום התקנתי לו BSPLAYER שלא עבד טוב אז מחקתי אותו. מאותו יום הוא מתפקד לאט ממש בכל מה שאני עושה בו עד כדי כך שכשאני מנגן קבצי סטרים (יוטיוב, גרובשרק...) המחשב כולו נתקע ומשתחרר רק אחרי איזה 5 דקות. איך אני שם את האצבע על הבעיה? למישהו יש הצעות מה לעשות עם זה? תודה מראש, שקד.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב hp compaq dx2200. cpu pentium D 925. cpu-z מציג לי רק מעבד יחיד. במנהל ההתקנים התקנתי את הדרייבר: ACPI multiprocessor אבל תחת processors אני ממשיך לראות רק מעבד אחד. מה חסר בהתקנה לצורך זיהוי המעבד כמעבד כפול?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-