עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by GALR,

זה מה שקיבלתי יום אחד בהיר. מסך כחול ענקי קיבל את פני ובו היה כתוב שאם זה כבר קרה לי או שימשיך לקרות צריך להסיר כל חומרה או תוכנה חדשה שהתקנתי ולהוריד צללים בהגדרות הביוס ואם זאת פעם ראשונה לעשות פשוט הפעלה מחדש. זאת הייתה פעם ראשוננה אז עשיתי הפעלה מחדש, והמחשב לא רצה לעלות, הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח. כיביתי אותו לגמרי, חיכיתי והוא עלה בסוף(בלי כונן דיסקים וצורב->עוד בעיה). |הדגש|מה גרם לשגיאה ומה אפשר לעשות|?||סדגש|

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  2. משהו מבין ב QNAP???(זקוק לתמיכה)האם אפשר להעביר מ QNAP למחשב רגיל את הדיסקים??ולהמשיך ב RAID

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום. ברשותי מסך MAG Innovision 786FD ואיני מצליח להתקינו כראוי בWINDOWS XP PRO הוא רושם לי שיש לי DEFAUL MONITOR ומסרב לראות את הדגם של המסך. הורדתי את הקובץ הבא מהאתר של MAG , זה אמור להיות דרייבר למסכי הCRT שלהם. http://www.maginnovision.com/driver/Mag_inf.exe זה קובץ ZIP שפשוט נפתח לתיקיה לפיבחירתי.. ולא עושה כלום... ניסיתי לעשות UPDATE DRIVER בDEVICE MANAGER-->MONITOR-->PLUG AND PLAY MONITOR ובחרתי שיחפש את הדרייבר בתיקיה שאליה נפתח הקובץ שהורדתי מהאתר של MAG והוא אומר שלא מצא דרייבר מתאים שם. לי זה נראה מוזר מאוד. האם מישהו נתקל בבעיה הזו עם המסך הזה??? אשמח אם תתנו לי רעיונות... או פתרונות.. אם כבר יש כאלה. ואם יש למישהו דרייבר שבטוח עובד אני אשמח לקבל אותו…

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  4. הסיפור הוא כזה: היום בבוקר אני מפעיל את המחשב ולקח לו הרבה יותר זמן לעלות מתמיד, וכשהוא סוף סוף עלה (נכנס ל-Windows) לקח לשורת משימות איזה חצי דקה להופיע ואז עוד איזה דקה וחצי עד שהתוכנות שבשורת משימות עלו. בדר"כ כל הסיפור לא אורך יותר מדקה. ובכל הזמן הזה שהמחשב עולה אני שומע את ההארדיסקים נטחנים. בכל אופן ניסיתי לסדר את זה דרך ה-Windows למרות שהייתי כמעט בטוח שזו בעיית חומרה, ניסיתי אפילו System Restore והבעיה לא נפתרה. אז פתחתי את המארז וניתקתי את הכרטיס PCI שקניתי שמאפשר לחבר עוד 4 התקני IDE אליו ולתדהמתי המחשב עלה כמו תמיד במהירות אדירה. שמתי לב שהוא זייף לאחרונה גם כשהוא זיהה בביוס את ההארדיסקים לקח לו קצת יותר זמן מהמהירות שהוא היה מזהה אותם כשהוא היה חדש. בכל אופן,…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום! מחיצה D אצלי עם קבולת 120 ג'יגה .בפועל חומר במחיצה יש לי 62 ג'יגה וזה ע"י בדיקה שעשיתי במאפיינים. מה הענין? תודה

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by adamginz,

ככה יש לי מחשב שני לא זה שבמפרט שכל הזמן נתקע!!! פנטיום 3 1000 256 זיכרון 133 מגה הרץ לוח pcpartner והראד דיסק 30 לא מזמן החלפתי מאוורר ליחידת קירור ג'נרי מה יכולה להיות הבעיה? המאורר רץ על 3400 rpm

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  7. Started by Wond3r,

סתם הייתי על המחשב פתאום היה ריסטרט.. לפני שהווינדוס עלה ישר עוד ריסטרט אז הבנתי שהוא נדפק וריציתי להתקין אותו מחדש, שמתי את הדיסק ואז באמצע זה עושה מסך כחול עם שגיאה שאני חייב לכבות את המחשב.. היה את השגיאה הבאה: STOP : 0X0000007F (0X0000000D, 0X00000000, 0X00000000, 0X00000000 ניסיתי להתקין בשתי כוננים ובשניהם אותה בעיה... וגם ניסיתי עם דיסקים שונים של ויינדוסים וזה עדיין עשה את השגיאה הזאת באמצע ההתקנה...

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  8. Started by tamos,

היום קמתי בבוקר אני רואה את המחשב מכובה במילא איחרתי לבית ספר אס לא בדקתי מה העניינים פשוט ניתקתי מהחשמל שחזרתי מהבית ספר המחשב לא נדלק, פירקתי אותו ואני מריח ריח שרוף מהספק עכשיו נשמע לי מוזר כי הכבל של האינטרנט מחובר ויש אור ירוק זאת אומרת שהוא מקבל חשמל זה באמת הספק?

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by guuner,

היי. מדובר על נייד של LENOVO 50-70. אני מנסה לפרמט אותו ואחרי שאתחלתי את המחיצה של ה1TB ל2 מחיצות בכל אחת מהם זה רושם לי ''אין אפשרות להתקין את WINDOWS בדיסק זה.הדיסק הנבחר שייך לסגנון המחיצה GPT. יש במחשב הזה גם כונן של SSD של 8GB. אולי לא הגדרתי משהו נכון בביוס? הנה תמונה מהביוס. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. שלום, התבקשתי לפרמט לחברה של חברתי את המחשב הנייד, ולצערי ניסיון עם ניידים אין לי יותר מדי... התקנתי וינדוווז והשתמשתי בכל הדיסקים המצורפים ועידכנתי עם התוכנה של lg... ועדיין המחשב לא מוצא את כרטיס הקול הוא כותב בהתקנה של העדכון שההתקן לא נמצא או הוסר ידנית.... בכל מקרה ניסיתי להוריד מהאתר של cmedia...לא עובד ניסיתי לחפש בbios אפשרות לראות אם הכרטיס על disabled או משהו בסגנון ואין שם איזכור בנושא... לא יודע עוד מה לעשות... הכרטיס קול עבד לפני הפירמוט....מחפש רעיונות או כל עזרה אחרת תודה...

11. Started by Dj_Gal,

כן כן אני יודע ..מסכים גרועים ..לא שווים .. טוב באו אני יחדש לכם ...זה מסך חייה .. אני עכשיו על רזוליציה של 1280X1024 עם קצב ריענון של 120 .. עומק הצבע מדהים ...פשוט רואים מדהים ..אבל מה כל פעם שאני מדליק את המחשב או סתם אחרי שאני יוצא מהשומר מסך שלי .. צריך לכוון את המסך מחדש.. כאילו הוא זז לצד כזה ..רואים שחור מואר יענו איפה שאמור המסך למלאות .. וזה מזה מעצבן ..התקשרתי אליהם הם דיבר יפה נחמדים אקיצר שירות טוב .. אמרתי להם את הבעיה והם אמרו לי אין בעיה נחליף לך מסך .. טוב הם באו להחליף לי מסך הכל טוב ויפה ..אני פותח את המסך וכוון ..חוזר מביצפר ואני רואה שזה עוד פעם קרה .. כבר החלפתי מסך פעמיים וזה קורה לי את אותו בעיה ... ולחבר שלי יש את אותו מססך בדיוק אבל לו זה לא קו…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by deking,

אהלן, לפני יומיים התחילה לי בעיה שבזמן שאני משחק המשחק מתחיל לעבוד לאט ולאחר מכן תמונות מעוותות ואז המשחק נתקע. פתחתי את המחשב ניקיתי מאבק וניסיתי לשחק ועוד פעם הבעיה חוזרת. מפרט: DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1600 MHz Gigabyte GA-965P-S3 2gb g.skill 8800gt twintech

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by eliom,

באיזה דרך אפשר לבדוק את תקינות המאוורר במחשב נייד.כי שהפעלתי את המחשב המאוורר פעל רצוף בלי הפסקה. אם זה תוכנה אז אם אפשר גם מדריך לה. תודה.

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  14. Started by matani122,

אני לא זוכר מתי הבעיה הזו התחילה אבל אני זוכר שזה הציק לי הרבה זמן ועכשיו שנתתי לזה חשיבות זה מציק לי עוד יותר!. כשאני מגלגל למטה זה מגלגל קצת למטה ואז קופץ למעלה חזרה, לעומת זאת הגלילה למעלה עובדת כראוי. זה קורה גם בדפדפן וגם בתיקיות במחשב. ניסיתי להחליף עכבר וזה לא עזר.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. יש לי אותו כבר חצי שנה וכמה חודשים... לא נגעתי בו הרבה מאוד זמן!!! ניסיתי להדליק אותו והוא לא עבד על הבטריה אז חיברתי אותו ישירות לחשמל שיעבוד ישירות דרך החשמל. אז עבדתי איתו דרך החשמל והוא תוך כדי עבודה אמור להטעין לי אותו. כיביתי אותו ונתתי לו להטעין אותו כמה שעות. טוב כעבור שעתיים אני בא להדליק אותו בלי שהוא מחובר לחשמל והוא לא נידלק!!! אני לא מבין למה הוצאתי את הבטריה והכל מצויין החזרתי אותה ניכנס לצריכת חשמל ורשום לי שם שהוא בטעינה ועל הבטריה יש קו אדום שכזה. אין לי מושג מה זה. מה לעשות בן אדם רוצה לקנות אותו אני לא יודע מה להגיד לו... :s05: ??? :s05:

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  16. Started by Assaf David,

מחשב DELL all in one 2320... אין חיבור USB3. מהן האופציות, אם בכלל, לחבר את ההארד דיסק החיצוני יחד עם שמירת מהירות USB3... ןמהן האופציות, אם בכלל, לחבר איזה אדפטור שלא ישמור על מהירות אך יעשה את החיבור פשוט יותר. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. assetto corsa נכנס למסך טעינה אך חוזר למסך הראשי כל פעם שמנסים להתחיל מירוץ. אשמח לעזרה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by PointOfView,

קניתי מחשב חדש אתמול וזה הנה מפרט: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ASUS P5B DELUXE BFG PCI-EX GeForce 7600GT OC 256MB DDR3 128 BIT DUAL DVI HDTV TV/O - RETAIL SAMSUNG 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD401LJ ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-15 - SPECIAL OPS EDITION - OCZ2SOE800URB2GK GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK - GZ-FA1CAASB ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT אוקי אז ככה,אני נכנס ל CPZ-U ופתאום רואה משהו שאני לא מאמין,כתוב במהירת הנוכחית 1600MHz מה שאמור להיות בכלל 2400MHz אז בדקתי את זה גם ב PC Wizard ואותו הדבר. הנה תמונה: בבקשה עזרה כי זה מוזררר

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by orengr,

הי בשעה טובה רכשתי מסך 22" , ומחשב של דל עם כרטיס מסך פנימי אשר תומך ברזולוציה ךש 1680*1050 . אבל ישנה תופעה של ריצוד טקסט ,ניסיתי לבדוק רענון אבל רק ה60H אפשרי . מצ"ב קובץ תצורה של המחשב תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  20. באופן מוזר מאוד, כל המאווררים שלי התחילו להסתובב בצורה הפוכה - אלה שהוציאו אויר, עכשיו מכניסים, ואלה שהכניסו מוציאים. (3 מכניסים, 2 מוציאים) לא נגעתי בחיבורים ולא עשיתי כלום, ואין לי מושג ממה זה... אם אני הופך את המולקס (מה שלא ניתן לעשות בדלל הפלסטיק) הם מסתובבים כמו שהיו קודם. פשוט נראה כאילו ה + וה - "התהפכו". גיליתי זאת רק היום ,אני מניח שזה ככה לפחות 3 ימים... (פתאום אני מרגיש חום בפנים שלי) הלוח שלי הוא אסוס P5GDC DELUX. נתקלתם בזה? מה עושים? האם זה יכול להזיק להארד דיסקים? איך מנשים את זה? תודה.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. הרצתי בדיקת זיכרון המחשב התכבה לי ב101.משהו אחוז והופיעו לי 25 שגיאות ירור!! הינה תמונה אחת שהצלחתי לצלם למישהו יש מוזג מה זה אומר ואולי המחשב שלי מתכבה מזיכרון או משהו יכול להיות? עם התוכנה MEMTEST השתמשתי עכשיו אני עושה עוד בדיקת זיכרון לראות עם שוב הוא יתכבה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by shabis,

בשעה טובה רכשתי מחשב חדש AMD5200 ולוח ASUS M2N-X דיסק 250G ה BIOS מזהה את גודל הדיסק 250G אך בהתקנת הוינדוס ה XP מזהה רק 130G . היות ויש זיהוי ב BIOS אין כאן תקלת חומרה ברורה .ובכל זאת מה עושים?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by swisaman,

פרמטתי את המחשב של אחי הקטן והתקנתי לו win7,כאשר הWIN XP היה מותקן הוא התחבר רגיל(יש לו מכשיר קטן כזה שמחובר בUSB למחשב וקולט את הרשתות הזמינות),אבל משום מה,לאחר שפירמטתי אין לי בכלל אפשרות להתחבר לWIFI,אין אפשרות להתחבר לרשתות וזה מזוהה כ"לא מחובר". תודה מראש לעוזרים e;הצלחתי לתקן את הבעיה.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  24. כשאני משחק אחרי כמה זמן קופץ לי מסך כחול ובו רשום: being dumped by physical memory. ואחר כך המחשב מבצע restart קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים ומאז שהתקנתי יש את הבעיה הזאת. המפרט שלי בצד. הזכרונות הם: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2521&products_id=19543&PHPSESSID=699008e642b2c1e4cbcd4477cb619127 מה יכולה להיות הבעיה?

• 13 תגובות
    • 943 צפיות
  25. Started by Anberlin0192,

קודם כל מפרטי הנ"ל: GIGABYTE Z77X-D3H sapphire hd 7950 x2 cfx i5 2500k seaconic 750w gold NZXT LEXA 4GB of ram אוקי, הבעיה.. לפני כחודשיים קניתי את המחשב ומאז תחילת השימוש בו חוויתי רק אכזבות. יש לי נפילות fps ובגלל השימוש בvsync המשחק הופך להיות בלתי שחיק בעליל. חשוב לציין שאני מקבל 40 fps. אני משחק באטלפילד 3 הכל על אולטרה וזה ברור שעל מחשב כזה אין בכלל אתגר להריץ על מעל ל60 fps .. אני משתגע חצי שנה שאני אוסף כל גרוש בשביל לקנות את המחשב הזה... תודה רבה לעוזרים הסקייפ שלי: Mika01922 חשוב לציין ששתי הכרטיסים נבדקו והם תקינים לחלוטין...

• 5 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.