תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי לוח אם של Gigabyte ה BIOS נהרס אחרי תהליך FLASH בכל אופן , אתם מכירים מקומות בישראל שמספקים שירות החלפת BIOS ללוח אם ? אני צריך לקנות BIOS חדש , כמו כן אני צריך שיצרבו לי את התוכנה על ה BIOS החדש ואני צריך גם להסיר את ה BIOS הישן ולהתקין חדש. אתם מכירים משהו שיכול לספק לי שירות שכולל הכל ? סוג ה BIOS שיש לי ללוח הוא: winbond w49f002up12b 234068501 402ghsa
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
כל פעם שלוחצים מקש ימני על קובץ סרט או מחיקה המסך נכבה לשניה ונדלק ... מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי כול פעם שאני מדליק את המחשב זיהו של המחשב שאומר controller i simple communications מה זה ואיך אני מתקין אותו? אני נותן לו התקנה חוזרת ושיחפש לבד אבל הוא לא מתקין לי אותו
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסקים של משחקים לצורב(על מנת לשחק),אני מקבל תמיד את אותה הודעה שעלי להכניס דיסק לכונן על מנת לשחק .בבדיקה דרך הwindows explorer מסתבר שהצורב מזהה את כל הקבצים של המשחק אבל עדיין אני לא מצליח לשחק, אני משתמש בwin xp pro אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקובץ שגורם לBSOD הוא aswTdi.SYS לפי 3 קבצי הדאמפ האחרונים, מה שלדעת מראה שזה לא סתם רנדומלי. בדקתי ומסתבר שזה האנטי ווירוס, שהוא חינמי. אין לי בעיה להסיר ולהתקין מחדש, הרי הוא חינמי ופועל לא רע, אבל האם הוא באמת שורש הבעיה? חוץ מזה, עשיתי סריקה לכונן ה5000AAKS שלי, כונן 500 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל, הממצאים: 50MS:461 150MS:9 ז"א מבחינת הסקטורים האיטיים אני סך הכל במצב לא רע. מצד שני, היו 3 UNC. הבעיה? זה לא אומר לי כלום. יש לי יכולת טכנית גבוהה, אבל עדיין איני מומחה ברמה שאני יכול להבין מושג שלא למדתי שום דבר עליו. הUNC היו: 3285300 628266920 629747617 החוש הטכני הבסיסי שלי אומר לי שזה בעצם הסקטורים עם הבעיה ושמן הסתם הם לא אומרים לכם כלום. אני רוצה לברר מה הם אומרים בעצם …
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE MA69VM (צ'יפסט AMD 690V). עד עכשיו היו לי 2G זיכרון DDR2 בשני סטיקים (2X1G) מיצרן ודגם זהה (קינגסטון, לא זוכר דגם) שעבדו במהירות 800MHZ. לפני יומיים רכשתי עוד 2G (גם 2X1G) זיכרון של חברת קינגסטון מדגם KVR800D2N6 גם 800MHZ (דגם שונה מהזיכרונות הישנים). כשהתקנתי אותם, BIOS הראה לי שהזיכרונות עובדים אומנם ב-DUAL CHANNEL כמו שעבדו, אבל ב-667MHZ. כאן מדובר כבר ב-4 סטיקים של 1G, אומנם כל זוג מדגם שונה של אותו יצרן. אני שולל את האופציה שעבדו עליי בחנות, כי כל זוג בנפרד מראה 800MHZ, גם הישן וגם החדש, רק כשארבעתם מותקנים זה מראה 667MHZ. מה זה יכול להיות? נ.ב. כבר ניסיתי לאפס CMOS, ולעדכן גירסת BIOS ליותר חדשה, לא עזר. נ.נ.ב. יש לי מחשב נוסף עם לוח אם זהה…
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אמממ יש לי בעייה בעכבר אני חושב ... כל דבר במחשב שקשור לגלגלת וכל השטויות בצד ... זה עולה ויורד כל הזמן זה משגע ... יש לי מקלדת אלחוטית עם כמו מין גלגלת כזאת בצד אז אני משתמש בה .. מקלדת של Genius עם זה ממש משנה ...
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי דיסק און קי של transcend דגם jf v30 בנפח של 16gb. יום אחד המחשב שלי (מערכת הפעלה windows 7) הפסיק לזהות אותו. ניסיתי לחבר אותו למחשבים אחרים אצלי בבית - 2 מחשבים עם windows 7 לא זיהו אותו בכלל, ומחשב עם windows xp זיהה שחובר אליו משהו אבל רשם שצריך לפרמט את הכונן. יש לי על הדיסק און קי הזה כמה מסמכים חשובים שבגללם אני לא רוצה לפרמט אותו. יש דרך להציל את המידע הזה איכשהו? המון תודה לעוזרים! ;D
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכל במפרט. יש ברשותי שני סטיקים כאלה: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200_platinum_revision_2 במשך שנים הם עבדו מצויין. קניתי עוד 2 כאלה: <תמונה עם פרטים מצורפת> לא משנה באיזו קומבינציה, המחשב לא עולה. ניסיתי את ה OCZ וה GSKILL ביחד, להחליף בסלוטים. ניסיתי את ה GSKILL לבד, בסלוטים שונים. המחשב מפעיל את המאווררים, אבל שום דבר לא מופיע על המסך (שדולק). אולי הם לא תואמים? עשיתי משהו לא נכון? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם , המחשב שלי נהיה איטי בזמן האחרון הרצתי את התוכנה HijackThis והנה התוצאה : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 16:41:04, on 04/02/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.5730.0011) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\P…
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
במסך הכחול מופיע משהו על dumping to physical disk או משהו כזה...
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
משהו הזוי. תמיד הרמקולים עבדו לי סבבה בכל המשחקים. עכשיו קניתי את המשחק FAR CRY 4 המקורי וקורה שם משהו ממש מוזר. במשחק עצמו לא יוצא סאונד מהרמקולים (בתפריט המשחק כן יש סאונד, במשחק עצמו אין). מה שיותר מוזר זה כשאני משחק עם האוזניות הכל תקין. הסאונד עובד סבבה גם במשחק וגם בתפריט. מה זה לעזאזל?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב ומיד שמתי לב לרעש המוגבר של המאוור של המעבד...ואז התחילו הבעיות. דברים מוזרים היו מופיעים על המסך שלי, ואז המחשב היה בכלל נחבא, או נתקע, או לא נדלק לכמה זמן...נראה שהבעיה לדעתי היא שהמאוור משום מה התחיל להסתובב במהירות גדולה מדיי, וזה מרעיד את כרטיס המסך כך שהוא לא יכול לפעול כמו שצריך...
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני צריך להקליט מצגת של פאוור פוינט לקסטה יש לי יציאת וידאו אאוט מהכרטיס מסך וחיברתי את הכל לוידאו, עכשיו, צריך להשתמש בתוכנה מיוחדת? איך בעצם אני עושה את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בהגדרות השמע של המחשב, כאשר אני מכניס אוזניות לכניסה הקדמית הן עובדות בצורה לא טובה. כלומר, אני שומע חלק מהאזוניות וחלק מהרמקולים ואז עלי להכנס לRealtek HD Audio Manager ולשנות שם את ההגדרות. אני צריך לחזור על הפעולה כל פעם כאשר אני מכניס או מוציא את האוזניות. פעם זה עבד אצלי אוטומטית, כלומר זהה שחיברתי אוזניות ושמעתי רק דרכן ולא דרך הרמקולים. השאלה היא איך להחזיר את זה לפעול כך שזה יזהה אוטומטית. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לפחות אחת ל3 פעמים שאני מפעיל את המחשב נעלם לי כונן הצורב... ואחרי ריסט הוא חוזר כאילו לא קרה כלום. מה הולך פה? איפה הבעיה? כמו כן, הדרייברים מעודכנים והחיבורים מחוזקים... ועוד דבר ששמתי לב עליו - בביוס הצורב לא מזוהה בכלל, והוא עומד על מצב אוטו'... זה אמור להיות כך?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
זאת בעיה של הרבה זמן.. אני ניכנסת לפנקס, לוח בקרה , כל דבר אחר הוא מעלה לי הודעה ואומר לי הווינדוס לא מקורי.. ניסית אלפי קראקים.. עשית מדריכים , מחקתי עדכון מסויים שאומר לסדר את זה אבל שום דבר לא עוזר.. מה שגם שזה מפריע מאוד עכשיו התקנתי משחק ואחרי 15 דק' של משחק הוא יוצא ואומר לי הווינדוס לא מקורי.. יש לי ווינדוס 7 אולטימיט 64BIT גירסה 7600... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ויש 4 ציפצופים מתוך המחשב. המחשב ממשיך להיטען אבל לא רואים במסך כלום.(הנורה הירוקה בו דולקת), בדקתי שהמסך מחובר והכל בסדר... מה לעשות? (המחשב שם פועל טוב כי האינטרנט התחבר אוטומטי,עכשיו אני במחשב השני בבית). תודה!
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי יש Logitech מצלמה אינטרנט. אני היתקנתי בחלונות 98 ולא רואים תמונה. יש לי מחשב חדש : לוח אם Asus P4P800 מעבד 2.8 (800) זיכרון 512MB - (400 USB 2.0 G-4 - 128MB אני היתקנתי הכל דרייברים של הלוח אם. למה אני לא רואה תמונה? נסיתי להיכנס לאתר של החברה Logitech והורדתי דרייבר חדש. וזה לא עבד ולא רואים תמונה. מישהו יודע איך פותרים את התקלה המוזרה? עיזרו לי למישהו יש כמוני כמו לוח אם P4P800 וניתקל בבעיה שלי דומה? בתודה מראש מיקי בברכת חג שמח לכולם...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. לפני כמה ימים התחילה לי בעיה שכשאני מדליק את המחשב אז כל הנורות במארז נדלקות ואני שומע את המאוורר פועל אך אין שום אות מהמסך.. פעם בכמה נסיונות הדלקה המחשב לפעמים מצליח לעלות והמסך עובד והכל בסדר אבל בפעם הבאה שכיביתי את המחשב שוב אותו הסרט.. המחשב נדלק אך אין שום תגובה מהמסך.. ניסיתי להחליף את החיבור מהכרטיס מסך שלי לכרטיס מסך המובנה אך הבעיה נשארת בעינה.. מישו יכול אולי לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כאמור הכרטיס הוא Network LAN PCI Card NE132B ואני לא מוצא דרייבר XP עבורו בשום מקום. חבל לי לזרוק אותו, אני מעוניין לנצל אותו לטובת מחשב שמיועד לתרומה. תודה לכל מי שיודע!
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום. ההרדיסק קרס ואחרי פירמוט נותרתי ללא דרייברים ואין לי אפשרות לזהות את הלוח כמו שצריך. אני אומר קודם שזהו מחשב IBM לא נייד עם לוח אינטל intel d865 gkd. משום מה אין לוח כזה באתר אינטל בכלל ובאתר של IBM אני לא מוצא את עצמי. הציפסט הוא SPRINGDALE D I865G וגם לזה אין אזכור באתר אינטל. אני לא יודע מה לעשות אנא עזרו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי בלוח מספר פינים המיועדים לחיבור כבל כלשהו כמו יציאה קידמית של USB בספר של הלוח כתוב שזה Trusted Platform Module )TPM) ושניתן לקנות כבל ולחבר אותו לשם השאלה מזה בכלל? תודה מראש, Sa_Ka
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וזה לא רק כשאני נכנס לשם אלא גם כשאני מפעיל את המחשב והוא נכנס לווינדוס למישהו יש תשובה?
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-